Sziasztok!
Olvastalak benneteket, de nem akartam hozzászólni, mert csak nyavalyogtam volna
Minden ügyes babának gratulálunk!
Ma csak szopizott Dorka, de most már nem izgatom magam.
Tegnap fent voltunk a szép idõben a Normafánál és nagyon jól éreztük magunkat Dorkával. Találkoztunk pár babával és rögtön létrejött így ott egy véletlen tali. Tök jó volt, kiderült, mindenki a játszótéri brutál gyerekektõl menekült fel ide a hegyre, úgy mint mi
Dorka nagyon örült a társaságnak a kisfiú babákat leteperte és miután megszerezte õket, a hátukon elkezdett gyõzelmi nótákat énekelni
Nagyon aranyos volt!
Szóval jó lenne, ha hétfõn szép idõ lenne és a SZIP-ben találkozhatnánk!!!
Dzsili és többiek: férj ügyben köszi a tanácsokat, de az én pasim úgy látszik nem egy átlag, mert utál masszírozni és nem szereti ha simogatják
Plusz számítógép (programozás) mániája van és ilyenkor hiába beszélgetnék vele, meg se hallja. Úgy döntöttem feltalálom magam, Dorkával megyünk mindenfelé és ha az uram végre szóba áll velünk, akkor örülünk neki, ha nem, akkor meg nem csodálkozunk. Szerintem a férjem is egyfajta depiben szenvedhet a sok munka miatt, de szabadságra nem hajlandó menni, így meg õrült lesz.
Na de pont errõl a témáról nem akartam írni, ne haragudjatok, hogy ezzel fárasztalak benneteket, ne is reagáljatok rá, csak jó volt leírni.
Képzeljétek végre rám jönnek a régi nadrágjaim, szóval aki még nem fogyott, annak biztatásként leírnám, hogy azóta fogyok, mióta megjött, tehát tuti, hogy hormonális okokból nem tudtunk eddig lefogyni.
Andi: remélem jobban van a férjed, biztos nehéz lehet ennyi embert ellátni egyedül!
Laura: gratulálok a felálláshoz! Dorka is a hol van a... a kérdésekre megmutatja vagyis integet a cicának és a papagájnak, most próbálom tanítani neki a boci és a nyuszit, de ezek még nehezek neki.
Szilvi: Dorka is visszafelé vette a levegõt csupán szórakozásból, neki tetszett, hogy ilyen fura hangot ki tud adni és plusz erre a hangra rögtön ott terem anya, ez nagyon tetszett neki
Cory: ez a hét nekünk is nyûgös volt, Dórinak a társaság hozta meg a jó kedvét és nekem is
szóval talizni kell!
Virág: fahéj a csirkecombra és finom??? húúúú ezt ki kell próbálni! Remélem a derekad jobban van, próbálj más pózitúrában szoptatni, aludni (nagyobb párna vagy párna nélkül, amelyik kényelmesebb), na meg ugye a fentebb említett masszírozás sem lenne rossz
a fájdalmaidra!
Szila: ha Hangusnak jó a kedve és szépen fejlõdik ne aggódj! nálunk is a családban van pár orvos, sosem mutatom meg nekik a leleteket, mert képesek valami betegséget kitalálni!!! persze jó az óvatosság, de nem szabad túlzásba sem esni! (mondom én...
)
kellemes hétvégét mindenkinek!
Üdv:
Zsuzsi és Dorottya