Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
asztaaa, ez a Livicsek hogy megöregedett! :lol: :lol:

Tücsökmami,
aha, én is azt mondtam, hogy a kedves aranyos pasik mind unalmasak, és nekem olyan nem kell. Erre 27 évesen (mindjárt 3 éve) kikötöttem egy kedves, aranyos, jóságos pasi mellett, aki nem unalmas. :lol: Akkor Te be tudtad azonosítani Boscót? :lol:

Mbá tegnap este szerencsésen megérkezett, jól kitágították az agyát, most tele van minden okossággal.

Az éjjel 5x ébredtünk, végleg fél 7-kor. Kezdem azt gyanítani, hogy erre beállt P. Nem örülök neki. Fél 7 alapesetben is k. korán van (nekem) hát még így, hogy éjjel sem alszunk rendesen. :evil:

Kép
mancs
 
 


Én sajna nem tudok feltenni újabb gyerekkori képeket magamról, mert bár szkennerünk van, nem értek hozzá :oops: :lol: A régi fotóim meg Anyáéknál vannak, innen kb. 180 km-re :cry:

Kép
mancs
 
 


Gabus, a Tücsitípusú ballagási képekkel nyista gond, csak az olyanokkal, amiken virágcsokrokkal vonulnak a szépen megfésülködött kislányok, áááááááááá, az nekem az eddigi leg-neandervölgyibb korszakom volt, mégegyszer ááááááááááááááááá, visszanézve nem tudom, nevessek vagy sírjak, de az utóbbihoz állok közelebb, szerencsére itthon nincsenek ilyen relikviák csak szüleimnél.

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Mancs, Tücsi, Gabus, férfiak témára reflektálva, asszem mindenkinek, legalábbis közülünk, az ellentéte jött be, mint amit elvárt: én jófiút gondoltam mindig is magamnak, ellenben Nokipapának olyan vad volt az egyetemen a híre, hogy megpöckölni sem mertem volna, nemhogy beszédbe elegyedni vele. Ez az előtt volt 1 hónappal, hogy összeköltöztünk Mert persze ismert a marcona külső és az érző szív egymáshoz való ambivalens viszonya :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus:
bocsi, én azt hittem ovis :oops: nem baj cuki kislány voltál, és már ott is sok a hajad :lol:

Mancs:
beazonosítottam, de csak mert te mondtad, magamtól soha nem jutott volna eszembe, ki is ez a csávó :P egyébként tökre bírtam azt a klipet :P
Még neked a múltkor akartam mondani, hogy hajhullásra próbáld ki a vasszedést. Ferrocomp tabletta, recept nélkül, nincs mellékhatás. A nők ugye alkatilag vashiányosak a menstruáció miatt, szülés uátn még inkább. Én most jöttem rá, hogy évek óta őrült vashiányos lehettem, mert amióta szedem látványosan csökkent a hajhullásom. A hormonális hajhullás, ami a szülés után van, szerintem nem kivédhető, de talán lehet csökkenteni.

Coolasa:
én inkább röhögök, főleg a ruhákon, amiket magunkra húztunk, iszonyat :mrgreen: Szóval ti Nokiapuval rögtön a közepébe ugrottatok, nekünk 2 év kellett hozzá :oops:
Vendég
 


Coolasa,
Te csináltad a villásreggelit? Nofene! :lol: És mi volt az?

Én a gimiben ballagás után 2 nappal egy olyan sráccal állítottam haza, hogy hosszú festett fekete haja volt, benne szőke és kék tincsek, mind2 karja +lábszára full kitetoválva, orrpiercing, bakancs, bermuda. És csúnya volt mint az állat. De ez is beletartozott "a lázadásba". Aztán évekkel később munkám a Miskolci börtön- és fegyházba szólított. Ott ült egy kopasz ronda csávó és egy bv-s fogta pórázon, bilincs a kezén. Nagyon bámult (mármint a fogvatartott). Ja, mondom persze hogy megbámul, itt egy csini egyenruhás csajszi, ez meg ki tudja, mikor volt utoljára nővel :twisted: Aztán egy másik bv-s szólította a pasit a vezetéknevén, és akkor padlózott az állam. És ez még mind semmi: ahogy elvezették előttem, odaköszönt: Szia Orsi. Kollegám meg csak nézett, aztán elmeséltem neki a szitut :lol: Mai napig röhögök rajta. :twisted:

Kép
mancs
 
 


Tücsi, ruhák, aha, nekem a kedvencem az volt így visszatekintve magamon, mikor fekete fényes cicanadrágot, asszem lasztex-nadrágnak hívták, kombináltam nagyonciklámen felsőrésszel, és mégciklámenebb széles, csatos műanyag fényes ővvel, de csak ünnepnapokon ám, merthogy olyan szép.. :lol:

Kép Kép
coolasa
 
 


Tücsi,
szedek vasat. Maltofer FOL-t. Vas+folsav 2in1 :lol: Az Always nekem is nagy kedvencem volt, a szám is meg a klip is. Régen olyan jó pasik voltak ezekben a klipekben! :lol:

Hogy pontosítsam a sztori végét: a fogvatartott a kéktincses pasi volt!

Kép
mancs
 
 


Mancs:
:lol: :lol: :lol: ez nagyon duuuurvaaaa :lol: :lol: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Coolasa:
ismerem :D :D bár én ennyire azért nem divatoztam, viszont voltak a latex gatyához klassz válltöméses zakóim, sőt válltömés-hegyeim voltak, szerintem úgy nézhettem ki mint egy téglalap :lol: :lol:
Vendég
 


Mancs, nagylelkúen elsiklok iróniától tocsogó kérdésed fölött, és közlöm szerényen, hogy sült paprika, füstli virsli, és bacon volt a kínálat! Említettem Nokipapának, hogy tojást is ütöttem volna rá, ha lett volna itthon, erre ő csak picit lesajnálóan megmutatta, hol is tartJUK évek óta. Pimasz alak.

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs, hát igen, a sötét múlt visszakacsint. Amúgy az egész babanetes gyógytornás közönség értette ám a sztorit. Még én is. Persze ha habtapi is lett volna a történetben, nyilván elbizonytalanodtam volna, de így nem! Pontosan tudtam követni, hogy a komornyik a gyilkos.

Tücsi: latexnek hívták? Akkor engem csúnyán átvertek.

Kép Kép
coolasa
 
 


nem tudom lasztex-latex nem mindegy? ronda-ronda :D :shock:
Vendég
 


ja lehet hogy a latex az valami gumiszerű???
Vendég
 


Tücsi, egy lakásfelújítónak ezt megbocsátjuk...

Kép Kép
coolasa
 
 


A latex az a gumi. A nadrág lasztex volt és én személy szerint neonszínű, válltöméses felsőkkel hordtam. :lol: :lol: :lol: Milyen menő volt! :lol:
A sült paprikát én nem bírom. Meg úgy a paprikát egyáltalán. Bírnám, csak a gyomrom készül ki tőle

Kép
mancs
 
 


Olyan finomságra leltem megint... Banános-robbanócukros Tibi csoki. Szopogatom, és közben pattog a számban a cukor. Hmmmmm....! :P

Kép
mancs
 
 


Mancs, akkor tiszta mázli, hogy nem te vagy a férjem..

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Eddig ezt írtam. Még nincs vége, (fenyegetés :twisted: ), de elküldöm, mert a Bogesz mindjárt ébred. Persze megint tegnapi témák, bocsi érte, az állandó időzavart már kezdem megszokni. Biztos rosszul csinálok valamit, de már nem izgat annyira, mint korábban. :?

Coolasa,
Köszönöm a lényegretörő összefoglalót. :lol: Valami ilyesmit rendszeresíteni kellene azok számára, akik nem tudnak mindennap jönni. (Vagy ezzel egyedül vagyok? :oops: )

Szemszín körkérdés: szülők: Zöld – zöld (mármint nem csak hogy a jobb és bal egyaránt, hanem apuci és anyuci :lol: ), Bogesz: kék. Azért megy a találgatás nálunk is, mert - ha jól emlékszem a biosz órán tanultakra - a kék szemhez két kék gén kell, mert rejtetten öröklődik.
Az Iminek van egy az apukájától, nálunk viszont mindenki barna szemű. Nekem a nagymamámtól sikerült örökölnöm a ződet. Ennek fényében az Iminek lehet köze a gyerekhez, de nekem….???? :shock:

Mancs,
Leesés: Hát ilyesmi biztos lesz még, akárhogy vigyáz az ember, de ezek a kis manók olyan ügyesen esnek és olyan hajlékonyak még a tagjaik, hogy döbbenet. Az ijedtségen kívül szerencsére tényleg ritkán lesz bajuk.
A Milupa tejpépeket én mindig a Brendonban veszem. (Az egyebekről már kezdek leszokni, mert k…. drága, de nekem még mindig ez van a legközelebb, a budaörsi.)
609 Ft, nem akcióban, állandóan. Még a Tescoban is 750 rendesen, láttam én is most az akciót. A gyógyszertárban meg 900 valamennyi, azt hittem elmegy a hajam. Élelmiszerboltokban ritkán van, legalábbis errefelé Kukutyinban. :)

Tücsimami,
Alvajárós sztori csúcs. :D Te fejsz még, hogy ennyi tejed van, hogy ömlik? Bogival én az elejétől kínlódtam, mindig stresszeltem, hogy nem elég, mondjuk a fejést hamar abbahagytam, igényszerinti szopi mellett nem akartam lecsapolni még azt a keveset is, ami volt, mert lehet, hogy másfél óra múlva újra kért. Most viszont szeretném, ha jó sok tejcsi lenne a köv. babónak.
Tényleg lányok, Ti is a fejésre esküsztök, mint egyetlen üdvözítő tejszaporító módszer?

Jumam,
A pps-t már láttam régebben, és rettenetes nosztalgiával nézem (ill. nézném, ha lenne rá időm) a korunkbeli gyerekfilmeket, Csutak, Szeleburdi család, Hahó öcsi és társaik. Sajnos nagyon keveset vetítenek belőle, itt volt a nyári szünet, alig ment egy-kettő, de valszeg érdeklődés hiányában, mert én is hiába próbálom rávenni a lányaimat, hogy nézzenek meg egy ilyet. És nagyon sajnálom, hogy nekik ez a gyereklét már ismeretlen. Megy az msn, meg a chat, ugyanakkor, ha belegondolok, már biciklizni sem biztos, hogy el merném engedni őket.

Mamacka,
Lakáshercehurca miatt nem idegeskedni ám többet a kelleténél. :D Egyszer úgyis meglesz, ez lebegjen a szemetek előtt.

Szuperek a képek, pont illenek a a Jumam linkje által felvetett témához, íme a boldog gyermekkor a hetvenes években. :D Én is imádom a régi képeket nézegetni. Szüleimnél rengeteg van, egy rendszerezés azokra is ráférne, (vagy mostanában hidegrázást kapsz ettől a szótól? :lol: ) és most nyúzom az Imit, hogy vegyünk egy szkennert.

Vanília,
Hogy melyik bank a Mamackáéké, sztem ez bármelyikben így vagy hasonlóképpen menne (esetleg sokkal rosszabul). De ez nem csak bankokra igaz, hanem tetszés szerinti Hivatal-ra is. :evil:

A talis képekre nincs is jelzőm. Ennyi drágaság egy kupacban... :D (Persze a mamik is nagyon szimpik :lol: )

Olvasok tovább és már lekicsinyítettem vagy húsz új képet, van már gépünk, az előző az ominózus (na miért is, hát mert ott voltam!!! :lol: ) tali után kiadta a lelkét.

Vagyis dehogy olvasok, ébredés van, ebéd aztán Tesco.

Itt egy kis vidió még tavaly októberből, hanggal együtt poén, ha hallatszik egyáltalán.
http://www.send2u.hu/get/?f=fdG5j2FnPGDwI2qC9uUw

Csók

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Miért?

Kép
mancs
 
 


Mancs, ez a MIÉRT, ami kiszakadt belőled, ez az emberiség legősibb kérdéseit érintő megniylvánulás, vagy valami konkrétabb?

Jucus38497578, haha, nincsenek is nagy elvárások a gyermekkel szemben, épp csak vaárzsoljon, trükközzön, hiszen egy csodagyerek...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ó be jó sok régi kép!!!

Ilba
A pillangós kép zseniális!

Tücsökmami
Az a ballagási kép nagyon csini! :)
Nekem tinikoromban volt valami kopmlekszusom ami egy kamasz beszólása után mint a dudva elharapódzott a lelkemben... borzasztó köváérnek láttam magam.... ezt most visszanézve nem is értem... bezzeg most :( na mindegy... :(

Mancs
Durva sztori! :lol:
Nekem is voltak erőst lázadó korszakaim.... egyszer én is hazavittem egy kétes külsejű hapit csak hogy anyura frászt hozzak.... megjegyzem egész éjjszaka nem mertem elaludni, hogy most mi lesz... regel sürgősen búcsút intettem neki... :)
pattogós banános csoki :shock: :roll: hol szedsz össze ilyen cuccokat???

Gabuska rád még visszatérek csak keresek valamit....

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok Csajok!

Bocs a betolakodásért!
2005-ben szültem a fiam az Istvánban, de már nem emlékszek, hogy a házasságiból most 30 napnál vagy 300 napnál nem régebbi kell?
:oops:
cicmerák
 
 


Ja még azt akartam Julcsi morci arca engem is emlékeztet... :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Cicmerák, szó sincs betolakodásról, tőlem tavasszal 30 napnál nem régebbit kértek.

Kép Kép
coolasa
 
 


Nnna szóval.... Gabuska
...egészen véletlenül nem ugyanahhoz a fodrászhoz jártunk???
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...a d átum lemaradt
1985

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gabuska
Még az lemaradt... a fütyörészős kép gyönyörű!

...de a kucsmás meg tesós semmi...

fekete korszakom nekem is volt, de akkortájt úgylátszik senkinek nem volt kedve megörökíteni :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...szóval azt akartam írni, hogy se semmi! :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!
Hát, a képek mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Gabus az a fütyülős képed gyönyörű. Olyan mint ha egy forgatáson készült volna.
Tücsimami ballagasi képe meg akár egy spanyol csajszit is ábrázolhatna!
coolasa, fokozzam? Nekem nem elég, hogy a kaja finom legyen, de az sem mindegy hogy van tálalva. Utálom a csak a tányérra dobom felszolgálást. Persze én sem tartok dekorációnak való petrezselymet egyfolytában a háznál meg szoktam enni műanyag dobozból ha éppen nagyon sietek, de azért,....
Jucus,...azt hiszem kakukktojás leszek DE,....én párszor próbálkoztam, de valójában soha sem fejtem rendszeresen és igazán. Tejem mégis van sőt, mostanában megint kell melltratóbetétet hordanom :evil: Sőt, hogy itt is fokozzam, szopis teát is csak az elején ittam most meg nem iszom, mert meggyőződésem, hogy ehez is hozzá lehet szokni és ha majd egyszer igazán kell akkor hatástalan lesz. Egyébként, ami nálam tutira bevált /és másnál is/: Kecskeruta tea, sör, HohesC Mineral aktív és főleg az, hogy Szonja igény szerint szopizik és volt időszak, amikor egyfolytában cicin lógott. Nem bántam meg.

Öltözködés,...szerencsére nincs megörökítve, de a rózsaszin nylon térdzokni volt idő, amikor a kedvenc ruhadarabom volt :oops: Aztán ezeket legörgettük sima zokninak,....

Bubek, Tücsökmami,...ma voltunk a Ringatón. Nagyon jó volt csak kissé nagy volt a zsufi. Rengetegen jöttek így lesz majd egy 3. időpont is. Sokan jöttek tesóval (volt, hogy kismamák gyerekekkel). Túlsúlyban voltak a járnitudó gyerekeke, de ők nem most kezdték. A nőci nekem nagyon szimpi és amint elkezdett énekelni minden gyerek rá figyelt. Szonja is mosolygott nagyokat meg ringatódzott amikor furulyázott a nőci.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa
...szerintem Mancs az irányban érdeklődik, hogy miért is olyan nagy mák, hogy nem ő a férjed! :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, hát nem tudom, ezzel azért megvárnám Mancsot, hogy ő kérdezzen rá.. :wink: csak azt nem tudom még, mivel fogom indokolni, ha tényleg nem érti..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
pontosan, ahogy Mamacka írja! Azaz: miért is mák, hogy nem vagyok a férjed? (a kézenfekvő okokon kívül persze)

Mamacka,
a csokit most speciel a Tesóban vettük, de sztem mindenhol megtalálható, ahol édességet is árulnak. Nekem nagyon tetszenek a gyerekkori képeid!

Jucus,
az elején én is fejtem (kb. 4 hónapig) de mióta Petike éjjel műsorozik, nem teszem. Azt a fél órát is inkább alvással töltöm (mindig este, lefekvés előtt fejtem) meg volt olyan, hogy kifejtem, erre felébredt, hogy éhes. Úgyhogy most csak néhanapján. Sok folyadék is kell ahhoz, hogy legyen tejcsi. A tea nekem nem jött be, volt anélkül is elég, ráadásul fájt tőle P. pocija. Ja, az alkoholmentes sör tényleg jó, az Nekem is bejött!

Natasa,
ez a kecskeruta-tea... Vizuális típus vagyok. egyből az ugrott be, hogy itt egy tea, ami kecskéből készült :lol: Nem tehetek róla :lol:

Neonszínű harisnya boszarkánycipővel, estleg barokk sarkú cipővel, az volt ám a királyság! Meg a féloldalas, feltupírozott frufru
:lol:

Kép
mancs
 
 


1995
szalagavató
Kép

a kisképzőben volt némi feltűnési viszketegségünk...

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 



Á-B JK É
--.,q MZG8ONM,78LOPOIÍI8H7M,MN,L JLJ N Nn,,,kkv 9mk,6 vbnb v e e bn4f


ezt Áron akarta hozzáfűzni a látottakhoz... :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mancs (el sem hiszem, hogy elmagyarázom :twisted:) szóval azon túlmenően, hogy nő vagy, még az is ellened szól, hogy nem szereted a paprikát, ami ugye kiinduló pontunk volt ma reggel. De bevallom, nekem már az 1. ok is elegendő volna.

Kép Kép
coolasa
 
 


...ugye milyen igaza van?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


mármint a fiamnak! :wink:
...de azért coolasa érvelése is megfontolandó :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ja, ha még valakinek nem volna világos, mért is nem akarok Mancshoz nőül menni, nyugodtan kérdezzen, nehogy az a vád érjen, hogy türelmetlen vagyok vagy ilyesmi... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Jucus
Várjuk a képeket!
...én képmániás vagyok mint tud játok... a képpakolás miatti viszketegségem csak ideig-óráig tart és amint látjátok már kihevertem a dolgot...
Még az ősök rendszerezése hátra van.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jucus
a békává változtatott hercegnő videó nagyon jó...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mancs,
Én is megittam anno egy láda malátasört. :D Sajnos itthon még nem találtuk meg, hol lehet kapni, a párom hozta Németországból.

Találtam egy gimis farsangi képet, az egyetlen régi kép, ami nálunk gépen van.
Kép

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Mamac,
Hercegnő? :shock: Mármint a párom? Ezt azért észrevettem volna. :lol:

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Nem az újszülött... és a papa a háttérben magyaráz, hogy most varázsolja el magát vagy valami hasonló....
...vagy nem ugyanazt a műsort nézzük??? :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...hű mindenki el van tűnve...


akkor panaszkodok...


Képzeljétek ma van apum 60. születésnapja.... eddig győzködtem anyumat, hogy el kellene mennünk együtt étterembe (a mi családunk még soha nem volt!!!!!) erre ma közölte, hogy nem kell étterem mi szegények vagyunk blabla... apumnak fagyitortát sem veszünk mert drága...stb
annyira mérges vagyok olyan jó lett volna aput rendesen megünnepelni, ki tudja lesz-e még rá alkalmunk... :( bezzeg az öcsémre marékszám szórják a pénzt olyankor nem vagyunk szegények...
Olyan dühös vagyok majd felrobbanok már a gyerekre is ráordítottam, pedig szegényem biztos megvan az oka, hogy egész nap ordít.... ahogy hallom mennem is kell :(
no mindegy nem untatlak benneteket de ez szarrágás már bocsánat, nem igaz, hogy a mi családunk nem tud semmit rendesen megünnepelni.... :cry: az igazán fontos dolgokra soha sincs pénz...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jucus:
nincs túl sok tejem, csak valami okból kifolyólag, ha az egyikből szopik a gyerek, amikor elindul a tejleadó reflex, a másikból elkezd folyni, úgyhogy azt nyomás alatt kell tartani :P mivel elaludtam, ez elmaradt, úgyhogy tejben úszott az egész ágy :D Egyébként már én sem fejek régen. Eleinte is csak azért csináltam, mert nagyon sok volt, és meg kellett, hogy könnyebbüljön, mostanában, ha kevesebb úgy érzem, akkor szopi után a maradékot kézzel kifejem.

Mamac:
meglepetéspartit kellett volna szervezned, és akkor nincs apelláta meg kifogás.
Vendég
 


Sziasztok!

Ma anyuciztam, pontosabban Livi nagymamázott, ezért nem voltam eddig.

Mamacka,
ezek szerint neked is az én apukám vágta a hajadat! Kicsi a világ. :lol:

Szülinap megtartós bánatod teljesen jogos. Vigyél önhatalmúlag egy jó nagy tortát 60 gyertyával Apukádnak, jó?! :wink:

Az a latex vagy milyen gatya az ez? (Halkan röhögni!)
Kép
Én biciklis nadrágnak ismerem. :oops:

Tücsimami,
ez a Tiéd, gitározós fradi-poszteres (tudom, Ti UTE :wink:)
Kép

Coolasa, eztet meg neked, mer úgy szeretlek! :twisted:
Kép
Enyhítő körülmény, hogy csak pár szál virág van nálam, és Livi keresztelőjéhez hasonlóan, ezt a jeles eseményt is nagyon komolyan veszem.

Ez meg a mai buli :D (Ugye nem látjátok a ruhacsipeszen az alsógatyákat. :oops: )

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Beni fél órája elaludt. :shock: Megírom ezt a hsz-t és muszáj lesz felkeltenem.
Ma éjjel átlagos volt, keltünk jópárszor, de volt már rosszabb is.
Voltam kozmetikusnál UH-os masszázson, hát nagyon élvezkedtem. :D
Aztán voltunk természetesen fagyizni is, ez ezen a héten napi szintű program volt.

Tücsökmami,
5 pontos biztonsági öv: :D :D :D

Mancs,
Még jó, hogy nem Te tartóztattad le! :lol:

Jucus,
Hát tudod, én még mindig fejek, igaz már csak 4x, de még így is fent tudom a 600 körüli mennyiséget tartani. Tejszaporításra nekem bejöttek a homeós bogyók, a tea és hát a fejés.
Név/nevek már vannak? Lányok véleményét kikéritek?

Na, Bogi varázslásáig jutottam. Felvarázsolta Benit. :lol:

folyt.köv.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ne csodálkozzunk szerintem, ha a gyerekek hisztisek.
Tegnap rövid bodyban volt egész nap. Ma így mentünk fagyizni :D :
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Igen-igen, még nincsen új nacink, a tavaszi meg már igencsak bokalengő. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?