Új privát üzeneted érkezett!

Tücsökmami,
nálunk is úgy van, hogy mindenkinek megvan a saját pohara különféle mintával, névvel stb.-vel ellátva, így nem kell mindig új poharat elővenni. Mekkora gépet akartok? Én a 12 személyeset javaslom, mert az igaz, hogy nem vagytok annyian, de a kissebbe nem igazán férnek bele kicsit nagyobb edények ha pl. főzicskézel vmit. És össze lehet gyűjteni 1 nap alatt a mosatlant, nem kell mindig beindítani. Anyáéknak 12 személyes Indesit van, és az nagyon bevált neki. Anyósnak is szintén 12 személyes van, vmi régi típusú. Énmeg ábrándozom róla, hogy egyszer majd nekünk is lesz. Ha lesz új konyha.

Csajok, nézte vki amikor még ment, a Harmadik műszakot? A youtube-n megnéztem Bon Jovitól az Alwayst. Ez is egy hatalmas régi-mostani kedvencem. Kit fedeztem fel a kettes számú pasi-szerető szerepében HOSSZÚ hajjal? Boscorellit! Mármint a Harmadik műszakban a Boscót alakító színészt. Majd betojtam a röhögéstől, olyan hülyén néz ki! Énmeg 12 évvel ezelőtt milyen szerelmes voltam bele :oops: :lol: Mint szinte minden hosszúhajú lázadó külsejű pasiba (pl. Axl Rose-ba is) :oops: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Sasha,
már írtam, hogy én cukkinit töltöttem. De a patisszont ugyanígy megtöltheted. Én így csinálnám: vízszintesen félbevágom, kiszedem a belét, bele a tölteléket, rá sajtot és mehet a sütőbe! Volt úgy, hogy volt itthon hurka, de azt nem kívántam, így szétszedtem (a hurkát) és azt tettem a hosszában félbevágott cukkinibe töltelékként. Sajt, sütő és kész. Bocs ha így nemegészekonyhatündérként belekotyogok :oops:

Gabi,
és nálatok voltak nemalvós éjszakák? Mikortól alszik ilyen jól Livi?

Kép
mancs
 
 


Mancs, én is keresgéltem a klf-es klip után, szerettem ezt a számot. Meg ezt, bár a klipet sosem láttam. Igazi szülős-gyerekes nóta. Nekem..
http://www.youtube.com/watch?v=1EHs-6DO1tU

Szemszínre visszatérve, a fene (=én) se gondolta volna, hogy magyarországon arányaiban ennyi világosszemű van, vagy a babaneten túlreprezentált a kék/zöld szeműek aránya? Alig fordult elő a barna..

Gabus, nekem nincs Nokia-m, csak Nokim, de az bevált, ajánlhatom másnak is.. (jjjjo, mai poénparádém is megvolt)

Mancs, nekem a hosszúhajú lázadó aszfaltbetyárok soha nem ragadták meg fantáziámat, egy igazi férfinak legyen rövid haja, ami persze roppant előítéletesen hangzik, de hát ha ez a preferenciám, mit tegyek…

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Mancsi,
én 14 éves koromtól a fejembe vettem, hogy nekem csak hosszú hajú, rokkkkker pasim lesz. Erre kibe zúgtam bele? Egy partvisfejű depesmódosba! Úgyhívják, Liviapu. :lol: :lol: :lol:

Alvás: onnantól, hogy hazajöttünk a kórházból, kb. 4 hónapos koráig este 10-11 felé aludt el, reggel 6-7 között ébredt, egyszer kelt fel éjjel, de nem sírt, csak felébredt. Kapott kaját és aludt reggelig.
4 hónapos kora után meg fel sem ébredt igazán, csak fészkelődött, időnként körbenézett, nyögött párat és aludt tovább. Ez van most is. És, ahogy Eszti is mesélte tegnap a talin Benyóról, 8-9 hós koráig elaludt a vacsi közben, szal nem kellett altani. Azóta meg vagy elalszik a kaján, ez már ritka, vagy utána még 1-1,5 órát játszik és megy az ágyba. Pár percig ott van vele valamelyikünk, aztán mikor már nem fickándozik, de még ébren van, ott hagyjuk (persze nyitott ajtónál) és eccccer csak elalszik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


20 percembe telt lenyomni a gyereket, ami nem jellemző, mert délben legkésőbb 2 perc alatt elalszik....

Alig 1 óra múlva kelthetem és kétlem, hogy ha még most nekifognék a brassóinak elkszülne-e.

Coolasa!
az előbb nem írtam, de kérdezted, hogy a napirend, hogy van. Kissé zavaros lesz amit írok, remélem kihámozol belőle valamit.
Egyébként is egy kis féléves (boldog féléves szülinapot, ha még nem mondtam volna) kisbabának még nem kell feltétlenül meghatározott napirend, hiszen a saját ritmusuk nekik még folyton változik. Értem ez alatt, hogy 1 éves koráig, (+ - 1-2 hónap) lecsökkenti a napközbeni alvását 2-re egy délelőtt és délután, majd 1-re, délben. Tehát próbálkozhatnál te a napirend katonai betartásával, ha a biológiai órája mást mond a gyereknek és mire ráállsz arra a ritmusra megint váltás következik. Nokinak is, mint minden babának megvan a saját ritmusa ami kiszámítható, és ezt lehet egyfajta rendszernek nevezni, ha nem is napirendnek. Tudod, hogy ha felébred, -legyen ez reggel 8-kor, vagy 10-kor- akkor éhes, és ébren tölt 2 órát, majd cici és alvás 2-3 órát, majd megint fent van 2 órát, majd megint alvás... míg végül jön az esti fürdi és az éjszakai nagy alvás. Ezzel nincs semmi probléma! Teljesen normális. Nekünk már azért van kialakult napirendünk, mert a Danci alvása beállt a napi 1-re ami déltől 2-3 óra... (most szegényt megkínoztam, hiszen majdnem 2-kor aludt el és fogom is,hiszen alig 1 órát alhat csak)
A másik amiért napirendünk napirendnek nevezhető az az, mert keltem őket minden nap (hétfő óta...) 7:30-kor az óvoda miatt. Nyáron nálunk is össze-vissza volt, hiszen addig alhattak ameddig akartak és volt, hogy csak fél 10-kor keltek fel, akkor meg természetesen a reggeli már kimaradt és tízóraival kezdtek és a déli alvás se délbe történt, hanem az is csúszott és rendszeresen késő éjszaka feküdtek. De a rendszer meg volt. Gergőnél sincs még napirend, bár az ovi miatt van, hogy őt is kelteni kell

Na megyek főzni, hátha be tudom fejezni 3-ig.

Gabus!

Szívemből szóltál. Én is sajnálom az éjszakázókat, főleg, hogy tudom a Gabi által, hogy miről is beszélnek :( :? Gabi is csinálta az éjszakai cirkuszt és tényleg nincs annál rosszabb, mert az hagyján, hogy éjszaka 10x kell kelni, de nappal se alszanak többet, pedig az ember azt várná... de ugyanúgy pörögnek.

Kép
sasha
 
 


Sasha, de, teljesen érthető volt amit írtál (megjegyzem Noki már x hónapja naponta 2x alszik napközben, egyet de., egyet du.).

Gabus, én is hálát adok a gólyának, amiért ilyen kislányt pottyantott ki a csőréből nálunk, aki 2.5 hónapos kora óta alszik éjszaka, és csak 1x-1x van éjszakai max 1 evés... Tessék? Igen, a gyerekeket gólya potyogtatja, nagyon felvilágosulatlan vagy, ha még ezt sem tudtad...

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
Livit a Mikulás hozta, úgyhogy nem veszem be a gólyás sztoridat! :twisted:

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsi,
majdnem 1 hete próbálok neked elküldeni két fotót mailen a fesztről, de mindig visszadobja az outlook. Img 0287 és img 0291.jpg. Nem lehet, hogy mégis megkaptad?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nézzetek bele, ha gondoljátok:
Link: http://www.send2u.hu/get/?f=t8aR70IQaZPFk04GE8gx
ez is nosztalgia, most kaptam, passzol a néhány nappal ezelőtti irományainkhoz. Amúgy még néhány dolog eszembe jutott, de most rohanok.
Csá
jumam
 
 


Sziasztok
Nagyon

Gabuska
A babafelsorolásból mi is kimaradtunk.... :)
Livicseknek nagyon jó kis alvókája van.

Mancs
Én is így szoktam tökit körbebástyázni... :roll: ezek szerint így sem tuti a dolog... :shock:

A nosztalgiázóknak és rosszul alvóknak üzenem... anyósom tegnap kiszúrta, hogy a kórház a város szélént is adják olyan hajnali kettő körül! :wink:




Mi ma akartuk aláírni a szerződést a bankkal... természetesen nem sikerült... férjem szerint lassan ott tartunk, hogy érdemes lenne könyvet írni lakáshozjutásunk rögös kalandjairól a bürökrácia útvesztőiben... hihetetlen.... senki nem tud semmit hiába kérdezünk rá ideje korán a végén mindentől elesünk.... most éppen lecsúsztunk 60000Ft ról mivel a hitelügyintéző későn adta le a papírokat az új banki akció idejébe meg még nem férünk bele... azzal is kb 60000 járna vissza.... ellenben 620000Ft nál tartunk a nemvárt kiadásainknál....
Én leszek legjobban meglepve ha már a lakáskulcs a kezünkbe lesz...


no sebaj, nem untatlak benneteket...

Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...viszont a bankban jó nagyot szopiztunk meg fosiztunk :) :D :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...viszont a bankban jó nagyot szopiztunk meg fosiztunk :) :D :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Halihó!

Megjöttünk a tanácsadóból. Ádusznak kutya baja és 9,67 kg. Azt nem tom hány centi. Egy havi hízás 40 dkg. Egész jó nem?

Gabus Timi mikor lesz du. séta? Ádusz most alszik kb. négy fél öt felé megyünk le.

Mamacka melyik bank ez a béna banda?

Kép
vanília
 
 


Mamacka,
akkor tőled is bocsesz, bár lehet, hogy jobb is, hogy nem írtam le azt, hogy Ároncsek, mert nem hangzik túl jól. :lol:

Vanília,
mi is fél ötkor megyünk le, megvárjuk Zolit a vilimegállóban, aztán bemegyünk a vodafonos boltba az OTP mellett, utána lesz csak Livifuttatás.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


elszállt az előző irományom... :evil:

Na szóval én nagyon szeretek képeket nézegetni... tudom-tudom ez már szinte beteges nálam, de olyan jó volt látni benneteket kicsinek! ...akkor ezt lehet nem is írtam úgy be voltam havazva... MÉÉÉG tegyetek fel képeket! Azok különösen akik eddig még nem tették!

Most a nyakatokba zúdítok bíztatásképpen egy rakás kismarcsit


...na szóval amikor én még kislány voltam...


1977 április 20
...megszülettem... egy kicsit nagyobb hajkoronával mint a fiam... hiába az apjára ütött ez a gyerek...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
hónéni
Kép

Azt hiszem ekkortájt akart a védőnéni diétára fogni :?
Kép Kép

...velem kekeckedsz kiscsávó!!!???:::
Kép Kép Kép Kép Kép

ekkor még nem szenvedtem önbizalomhiányban
Kép Kép Kép Kép

...az állatok megmagyarázhatatlan okból sűrűn hullotak a nagyszüleimnél...
Kép Kép KépKép

rendőr unokabratyesz...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
...első nap az iskolában...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
...ritkán babáztam... Kép Kép
Kép Kép

KépKép Kép

nyócadikban
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
1995 ballagás
Kép
2000
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gabuska
Igen már írtam is, hogy tán ez az ok :wink: csak biztos azért nem olvastad mert sárgák voltak a betű! :)
...mi maradunk a szarzsák és büdöskolbász becézésnél! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...hűűűmost lehet a búsba kívántok :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Vanília
Ez a Ráfázol bank.... :) :(

Gratula a hízáshoz szép húsban vagytok ti is!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, vérlázítóan jók ezek a fotók is, és bár én általában kis piros kiütést kapok a ballagásos képektől, mert olyan ciki rajta mindenki, de a te nyócadikos fejedet bármikor felvállaltam volna! A hónéni felirat fölötti képen meg úgy nézel a naaagy kerek szemeiddel, hogy azt hittem először, mikor a lap aljáról haladtam fölfelé, hogy elolvassam az új hszeket, hogy Natasa kiskori önfeltárulkozását láthatjuk, mivel Szonjababa tud így kinézni, többiek, szerintetek nem??? A lolitás képek is elgondolkoztatóak (1. nap az iskolában alatt 2 sorral) meg ezek alatt 3-mal a pados, lépcsőkorlátos, az hozzád passzolóan művészi, ezek szerint genetika a fotózni tudás, így legalább ráfoghatom ezt is a szüleimre, éljen! Csak azt sajnáltam, hogy 770420 számon későbbi letartóztatásod derékba törte ezt a fényes karriert...

Kép Kép
coolasa
 
 


coolasa
:lol:
a nagyszemű képet amikor anyukám nagyította a fürdőben állítólag sikogatott, hogy jaj de szép
bár az is igaz, hogy az újszülöttkori képemet is trófeaként hordozta a munkahelyén később meg rácsodálkozott, hogy ez a ronda gyerek belőle pottyant ki :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Én egy segítséget szeretnék Tőletek kérni.
A barátnőm Dr. Petik Dórához jár rendelésre, és nála szeretne majd szülni, tudtok esetleg egy kis felvilágosítást adni, hogy milyen a doktornő, milyen a szülés vele, és persze milyen az István kórház szülés szempontjából, úgy hallottam bababarát kórház. Ha valakinek esetleg lenne kedve kifejteni nagyon szépen megköszönném.

Üdvözlettel Timi
timie
 
 


Sziasztok!
Mamac, csúcsok a képek! A kislány a fánál meg az ágyban bohóckodósak és Mamac a pad alatt a kedvenceim :wink: Éppen azt nézem, hogy azért az ember elég korán elkezd hasonlítani felnőttkori énjére. Főleg a szeme és környéke. Nagyon szép kislány voltál és szerintem már akkor megvolt benned a nőies, kissé félénk tekintetű Mamac mint a mostani fotókon.
Vanília, azt hiszem a te fiad sem az a csuklókímélő fajta ha a súlyát nézzük :D
Hű csajok, mi ma voltunk mosogatógépet, tűzhelyet meg főzőlapot, elszívót nézni. Vannak nagyon kafák, de az árak is elég húzósak. A faszikám meg aki az eladó volt rémesen lefárasztott,...

Hihihi, én is csipáztam a hosszúhajú lehetőleg egy fülbevalóval rendelkező pasikat. És a szőrös mellkast meg borostát. Ja és a sötét hajat!
Ezek után lett egy kevéssé szőrdomináns, világosabb rövidhajú Szonjaapu :D

Coolasa, akkor ezt neked:
Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!
Mához egy hétre várom a második gyerkőcömet és én is Istvános vagyok. Holnap készülök szülésznővel beszélni, mert eddig úgy volt nem lesz választott. Tud vki Stief Annáról vmit? Az sem biztos, hogy a nevét jól írtam. És szeretném tudni, hogy milyen összeget szokás adni?
Köszönöm a segítséget!!!!
bazsanya
 
 


Natasa, de szééép

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa :D Egyébként csak azt szerettem volna szemléltetni miként viszonyulnak egyesek a rizspéphez. Na!

Bazsanya, Timie, sajonos én nem igazán tudok nektek segíteni, mert másik drnőnél szültem az az volt császárom. DE, a szülésznőnek ha fogadott olyan 10-25e Ft-ról hallottam. A bababarátról meg annyit, hogy az, hogy 24h veled a bébi, meg nem adnak neki teát meg ilyeneket. Sima szülésnél mindjárt veletek van és csak később viszik el azt is rövid időre. Számomra ezt jelentette a bababarát, amit sokan nem tartanak annak az az van, aki a mamabarát kórházat jobban szereti, de szerencsére még van jogunk választani :wink:
Boldog várandóságot és sok vidámságot nektek!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


No, ezt a "bababarát" dolgot jól megfogalmaztam. El is megyek aludni :roll:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa,
Hozzám védőnéni is jött anno 2x is terepszemlére … :roll:

Eszti,
Jelentkeztél???

Tücsimami,
Azé az én fiam is fejlődik ám! :D
Suliköltözés: :(

Vanília,
Nem válaszoltál! Mikor házasodtok?
Huhh, nem semmi súly! Mi 1 hét múlva megyünk tanácsadásra.

Mamac,
Annyira tök szuper jók a képek!
Nekem a hónéni fölött jobbra meg olyan vagy picit, mint Julcsi.
Jó a bébikompod! :lol:
Kádas, szekeres, pados kép nagyszerű!
Nekem is volt olyan köpenyem, mint a barátnődnek! :D

Timi,
Egyik ismerősöm pár hete szült nála, teljesen elégedett volt vele, részleteket sajnos nem tudok.
A kórházról itt olvashatsz: http://www.boldogszuletesert.hu/index_s ... lyunk.html?

Bazsanya,
Nem ismerem őt, de pontosan Spiesz Anna.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mindenki tévézik, vagy alszik?
Mi van mán????

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hát, Mamac, ez felért egy diavetítéssel! És naggyon jól esett! Igazad van, olyan jó kikapcsolódás ilyen fotókat nézegetni, így én is arra buzdítok mindenkit, hogy tegyetek fel még jó sok ilyet! Meg olyanokat, hogy pl. én a takarómmal :arrow: csemetém a takarómmal.

Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy a suliban az összes fiú beléd volt esve! Ne is próbáld tagadni! :)

Na, ezen felbuzdulva keresek még egy pár kiskori fotót (bár eléggé gáz volt a bilifrizurám... :lol:)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Ma nem igazán értem rá Bnetezni. Kicsit takarítgattam, mert már nagyon úszott a lakás, a maradék időben pedig Petráztam (ki hinné), mert ma elég nyűgös napja volt. Valószínűleg a hasa csikarhatott, mert főleg akkor sírt, amikor kakilt és szerintem hasmenése is volt. Szegényt nagyon sajnáltam.

Az elkövetkező napokban sem tudok jönni, mert apósomat pont most hozza el a reptérről a párom és vasárnapig szinte minden percet megpróbálunk együtt tölteni. Legközelebb karácsonykor jön majd haza, mi meg kimegyünk hozzá októberben. Szóval szegény nem sokat láthatja első unokáját.

Az újonnan jött embereknek sajnos nem tudok segíteni, mert semelyik orvost vagy szülésznőt nem ismerem.

A tegnapi nap nagyon jól sikerült nekünk is, bár kicsit irigykedek a tali miatt. A képek nagyon jók!!!!!!!! A munkahelyen nagyon odavoltak érte, 2 órát töltöttünk ott, úgyhogy minden oldaláról bemutatkozott a kisasszony. Aztán a barátnőm kisfiának nagyon csapta a szelet, sokat mosolygott rá és még a fejét is odahajtotta duccolni, mi anyukák meg csak olvadoztunk. Ha majd kapok képet, akkor közzéteszem.

Na most már megyek, elteszem magam holnapra, mert fárasztó napok jönnek.
Mindenkinek jó éjszakát!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok, nem is akartam ma írni, csk leültem olvasni, de ez a diavetítés felért egy mozival :lol: ! Nem lehet szó nélkül hagyni. Mamac én is nagyon szeretek fotókat nézegetni, ez fincsi volt! Legközelebb hozok majd én is el anyuéktól és valahogy megpróbálom belevarázsolni a gépbe.

Ilba, nekem is ez volt az első gondolatom a csecsemő Mamackát látva, hogy olyan mint Julcsi!

Felraktam a szerdai taliról egy minivideót. Sajnos csak későn vettük észre, ez már a történet vége. Amíg mi épp talán a hajhullást tárgyaltuk ki (de lehet, h bébipapi-osztozkodás volt), a lányok úgy gondolták sétálnak egyet a nagyréten. Volt rajtuk cipő, de Szilvi a biztonság kedvéért elvitte magával a papucsaimat, hátha annyit mennek, hogy a sajátjuk elkopik! Kettőjüknek elég lett volna az egy pár!!
Ez már itt a visszafelé terelgetés és elég rövid, mert közben kutyaveszély is volt, novum épp indul megmenteni a lányát.

Most próbáltam megnézni, lehet, hogy nem fogtok látni semmit, :oops: mert nálam csak hang van :cry: . Miééééééééééért?
Akkor a hanghoz gondoljátok hozzá a történetet.

Link: http://www.send2u.hu/get/?f=B5CqYuN2rVkSztF4Ww8j

Megjött zsódajuapa. Ő is tök fáradt, én is, úgyhogy élménybeszámoló későbbre halasztva.

megyek fürdeni, aludni, jó éjt gyerekek, búcsúzik a jumammára!
jumam
 
 


Jumam sajnos nekem is csak a hang jött át. :(

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


akkor nem tudom hova tűnt a kép :idea:
A telefonon még megvolt, aztán mikor áttöltöttem, akkor is lejátszotta, mostmeg semmi.
szám.gép szakemberek, valami ötlet? vagy hatlet?
jumam
 
 


Ilba, nem kergetek hiú ábrándokat, hozzánk is jött szimatolni a protective lady, először még Noki születése előtt azzal a címszóval, hogy elmagyaráz dolgokat a kórházra vonatkozólag, és ne én fáradjak az ő irodájába, inkább kijön, aha,...másodszor meg mostanában, hogy megmutatja, hogy kell Nokit kiskanállal etetni :lol: hát, nem pazarolt sok időt hihető indokok kiagyalására...

Kép Kép
coolasa
 
 


nálam csak Julcsi vonalzója jön be, a többieké eltűnt!! Valaki rosszalkodik a gépemben.
jumam
 
 


Jumam, üdítő változatosság vagyok köztetek, ugyanis nálam a hang sem jön át. Ki a kicsit nem becsüli...

Kép Kép
coolasa
 
 


Na akkor. Kicsit nagyobb Ilba, mint a múltkor. (nincsen szkennerem, bocsi :oops: )

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na, kapaszkodjatok! Ásítozni tilos! :twisted:

Megérkeztem a kórházból, bátyóka ismerkedik
Kép

Kép

Szerencsére ma már nem járnak ilyen sapkában az apukák
Kép

Tesóval folyton együtt voltunk
Kép

Kép

Egy fütyürészős kép a beat korszakomból

Kép

Ez már Beatles...
Kép
(Valami nagy rosszaságot csinálhattam, hogy ez a frizkó lett a büntetésem)

13 éves Gabi
Kép


Igen, az egy gitár, és igen, akkordot fogok! (De melyiket? :roll: )
Kép

Ezt Mancsnak :wink:
Kép

Black korszak :oops:
Kép

Pedig még nem is voltam a felesége! Sőt, még csak a barátnője sem... :lol:
Kép

Itt pedig éppen csak pár napja
Kép

Egyelőre ennyi, csukódik a szemem.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, látom, a te soul énekesi pályádat az törte ketté, hgy elkezdtek színes fotókat készíteni rólad, ami anti-afrosított..

Gabus, ááááááááááááááááááááá, az az ejtett őv a derekad körül, áááááááááááááááááá. (Anyukámnak is volt olyan szörmekucsmája, wuhhhh)

Kép Kép
coolasa
 
 


és még kettő amiről életem szólt 16 évig (ezek szarok, de az albumok a hálóban, majd holnap, ha érdekel valakit)

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nahát, most látom, Ilba is tett fel képeket! Ez az lányok, így tovább!

Nem bosszantásból, de nekem A HANG IS ÉS A KÉP IS MEGVAN! Bibííííí!

(Bocsi.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Egy ilyen éjszaka után egyszerűen felüdítő a régi képeket nézni! Olyan jókat röhögök rajtuk. Bocsi. :cry: A mi albumunk is tele van hasonló szépségekkel, csak otthon van vidéken. Majd ha hazakeveredek hozok fel nektek apró szösszeneteket az életemből. Amúgy sokat Gabuska és Mamacka már igazán hamar felöltötték a végleges formájukat.

Az idő úgy látom ma a szar kategóriába tartozik sajna. Menni kell csak cipőt venni.

Ilba házasodni csak szeretnénk, tervezgetjük de a mani az hiányzik, és hát nagy összetertó a mi családunk. Ami bizonyos esetekben nem rossz.

Kellemes napot nektek!

Kép
vanília
 
 


Na, megvolt a Nokipapának készített villásreggeli, így fütyörészve ment ma dolgozni. (Nektek is ilyen fontosak a finom ételek, vagy csak mi hangsúlyozzuk ezt túl?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Ahogy elnézem a tegnapi irományom eltünt:(
Azért írok nektek, mert a barátnőm Dr. Petik Dórához jár és még nem nagyon ismeri, ha esetleg valaki ismeri, esetleg szült már nála írna nekem egy pár infót róla, ha megkérném. Akinek van ideje kedve mesélne nekem egy kicsit az István kórházról, hogy milyen?
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Üdv Timi
timie
 
 


Gabus, ja apropó, én h-dúr-ra tippelek, mintha egy H-F-C-t fognál

Kép Kép
coolasa
 
 


Timie, én a google segítségével a következő 2005 téli babanetes bejegyzést találtam, és csak azt, de nem ismerem az illetőt aki írta (és persze a drnőt sem)

"én áprilisban fogom a 2. babámat nála szülni, az első most 15 hónapos tehát még a korábbi élmény sem olyan régi :-))

nekem jó volt, megbízható, alapos, utánanéz mindennek, tudja h ki vagyok, ha felhívom, nem az az édeske típus, akitől rosszul lennék (hogy van ma az anyukaaaa???..majd hülye viccek jönnek..szerencsére nem ilyen) persze megkérdezi hogy vagy :-)nekem a szülésnél kis fennakadást okozott, h nem voltak nagyon fájásaim, még a segédszerekkel sem, és szerencsére nem csinált abból hiúsági kérdést, h ő akkor is megoldja egyedül, hanem hívta a fődokit, meg volt ott még egy ráérő doki, segíteni..

egy hátrány, sokat dolgozik, sok a páciens, ezért ha a kórházba megy az ember akkor többnyire sokat is kell várni rá, de sztem megéri..

a magánrendelése az örsnél van, minden hétfőn és csütörtökön..

amúgy nem tudom menniyre vállal be újat, nekem ez most, h voltam nála szóba se jött, talán mert 2. babó, de mikor elsővel voltam, akkor még elég volt a hétfői magánrendelés...ebből gondolom, h jó sokan lehetnek nála..persze nem mindenki szül, feltételezem :-)

sztem ha simán a kórházba elmész hozzá a rendelésre az is elég, de ha gondolod priviben megírhatom a magánrendelés számát, és kérhetsz oda is időpontot...lehet h érdemes megkérdezni előtte az asszistenst aki felveszi a telefont, h szte menniyre sokan állnak sorba, ő úgyis látja kik fordulnak meg nála..ja és ált egész augusztust szokta kivenni szabinak vagy szept elejével, de ha neked most aktuális már, akkor gondolom jún/júl baba lesz :-) enyém az volt:-D"

Kép Kép
coolasa
 
 


Ez a Livi hogy elkezdett öregedni! :D
De jó az új vonalzó!

Timi!
Én este válaszoltam.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


többiek, bocs, le akartam kicsinyíteni az idézetet, de bnet nem hagyta. Remélem átugrottátok.

Kép Kép
coolasa
 
 


Hali!

Annyira jók a régi képek, imádom.

Mamac:
Mire véljem ezt az önbizalomhiányt????? Állati szép voltál kicsinek is nagynak is, szerintem most is nagyon helyes vagy. Már ha az önbizalomhiány a külsőd miatt lenne.

Gabus:
neked is nagyon jók a régi képeid, sokban magamra ismertem. Már nem külsőleg, hanem a beállítás. Ovis kép, aztán a gitáros, meg a háttérben a falra ragasztott poszterek, tök jó.

Ilba:
szerintem a Beni totál úgy fog kinézni kicsit nagyobbnak mint te :D Tudom ám, hogy fejlődik, nem is azé mondtam, csak olyan új kép volt, hogy rögtön felkaptam a fejem.

Mancsi:
megnéztem a videjóklipet, és én is szétröhögtem magam. Én kb. 18-ig buktam a lázadó hosszúhajú ifjúkra. Utána már nem, de még nagyon sokáig csak a romlás virágai jöttek be :mrgreen: A rendes fiúkat meg unalmasnak tartottam. Na ezért is tartott ilyen sokáig, mire megállapodtam..... :P :P

Coolasa:
igen nekem is fontos a finom étel, és utálom is magam érte, szerintem az lenne a normális, hogy azért együnk hogy ne haljunk éhen, de manapság az ember minden cselekedetében az örömet keresi. Nem akarok filozofálni, nem is tudok, de néha azt érzem túl sok dolgot akarunk élvezni.......???

Na én is jövök régi képekkel, csak sajnos igen rossz minőség, mert itthon nincs szkenner, de majd kikönyörgöm Petitől, hogy a melóhelyére vigyen be egy pár jellemzőt.

4 hónaposan anyu hugával és anyuval:
Kép

kb 1 évesen, nem tudom mennyire látszik az ötpontos biztonsági öv :P
Kép

oviskép:
Kép

nyolcadikos ballagási kép:
Kép
Vendég
 


Mi a manó történt a vonalzómmal? Hozzá sem nyúltam... :roll:

Tücsimami,
tényleg nagyon hasonlít az ovis kép, főként a fufrunk. :twisted: Bár az enyém nem az oviban készült, hanem már a suliban. :wink:
A ballagási képnek Coolasa biztosan nagyon örül! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?