Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szisza!

Bocs, h. nem nagyon vagyok a többi topikon, már nincs hozzá erőm! :( Ez az igazi otthonom, főleg ide írogatok, a többibe inkább csak belekotyogok, ha vkinek tudok segíteni!
Olvastalak a családineten!
De akkor itt válaszolnék:
Szerintem az IR-ed nem kétséges. Már csak az van hátra, h. az egyéb okokat kizárják!
Mehetsz a Ruzsához is, biztosan felírja a metformint, akár a régebbi eredményeid alapján is, de ha kéred, megcsináltatja az 5 pontos cukor-inzulin terhelést is! (Lehet, h. Áfonyánál csak azért nem csinálta meg, mert rám hivatkozott és gondolom nem akart vele szívózni, v. annyira egyértelmű volt a helyzet!)
De szerintem nálad fontosabb lenne egy alapos kivizsgálás minden más irányban, nehogy vmi egyéb is befigyeljen (pl. hipofízisadenoma v. pajzsmirigy probléma) és esetleg éveket veszíts feleslegesen!!!! Úgyhogy inkább Tűű doktort javaslom!!!

Backa!

Szerintem se lesz ebből a csajból már normális ember soha többé!

Sajnos a saját környezetemben is van olyan lány, aki mindig beleválaszt a pasikba!
Vmiért nem képes elviselni, ha odaadóan szeretik, csak azt, ha felmosnak vele!
Minden eddigi pasija egoista dög volt, akik állandóan lealázták, birtokolták, és állandóan féltékenykedtek! Mi meg nem értettük, h. egy szép nő ezt miért hagyja???
Az utolsó előtti pasija teljesen kikészítette, majd dobta! Totál kiborult!
Erre egy közös fiú ismerősünk elkezdte istápolni a lelkét, teljesen beleszeretett (mármint a srác!), a csillagokat is lehozta volna neki az égről, a csaj meg csak bátorította. Már örültünk, h. végre egyenesbe került! Egyszercsak kirakta a srác szűrét! Nem értettük az egészet, máig nem tudjuk mi volt a konkrét baj!
Aztán összejött a jelenlegivel és 3 hónap együttjárás után hozzáment feleségül! Ez most megint felmos vele, állítólag már az esküvő is inkább a srác focis haverjairól szólt, a csaj meg kint bőgött az udvaron! Szerintem nem telik bele sok idő és még verni is fogja! :evil:
Szóval vannak nők, akik áldozatként érzik jól magukat!!!!! :shock:

Megy a drukk a tüszőknek!!!! :lol:

Lara!

Pill. nem találok Pécs térképet itthon!
Úgy találsz oda, h. a Kürt utcánál leszállsz a 30-as buszról, lemégy a Kürt utcán az első jobb oldali kis utcáig, ott befordulsz jobbra, és a 2. ház az utca jobb oldalán!! Ki van írva! Egy negyedórával korábban menj oda, mert vannak pofátlan népek, akik bejelentkezés nélkül betolakodnak eléd, de azért ez az utóbbi időben már ritkult, mert most már időre hív és nem nagyon fogad időpont nélküli betegeket. Így is van, h. csúszik egy negyedórát, de hidd el a te ügyeddel is rendesen fog foglalkozni akármennyire meg van csúszva! Még vmit: az ajtó kissé áthallatszik, de ne foglalkozz vele!!!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka
 
 


Sziasztok!!!!

Nem tüntem el!!!!
figyelek meg élvezem, mait lehet!

OKR!

ez valami tutinális, ami veled történt -mert visszaolvaslak Benneteket ám! :lol: )

Nagyon nagy gratula , állati jó! Jajj úgy szeretem olvasni ezeket a dolgokat, úgy megbizserget és kicsit én is újraélem azt amikor nekem volt állatiiiii!

Sok egészséget hozzá Okr!!!!!

Aranykavics !

Fogadgatunk????? :D Hát akkor had mondja el Neketek, hogy ma voltam 4 D és tudom, hogy FIAM lesz...juhéééé
kiffiúú egyem a mindenét.
Így nyert Aranykavics a fogadást illetően.

Kérdeznék!

Bár nem ide tartozik témában: nem tudtok jó varrós boltot, ahol minden kis ketyere kapható bébiplüss, figurák, steppelt anyag, mert varrok mint az ördög:)) :twisted:

Ja és vettem babakocsit és nagyon jó áron mindennel, de mást nem legalábbis személyeset ruha meg játék azt még babaonából nem csak ez eg yjó vétel volt. Tudom javasolni, akik még nem vettek ezt azt és ne akarnak annyit költeni és nem bánják, ha babakocsi mondjuk 1 évet használt én a neten árvereztem és nagyon szupi Quinny freestyle occóéé :lol:
szívesen segítek ha kéri valaki.


Addig tsók Nektek!!!
Mir a fiúsmama
mir
 
 


Köszi Pogi!

Megnéztem a 2. videót is. Nem értettem mindent, de nagyon sajnálom szegény csajt. Iszonyatosan frusztrált, ez látszik rajta minden háttérinformáció nélkül. Ahogy tördeli az összekulcsolt kezét, szaggatottan beszél, kiszárad a szája, mintha nem beszélné jól a nyelvet..meg mint akit üldöznek. Ugyanakkor a tudatosság, az elszántság, az erő is átjön valahogy (na ez olyan Somás lett).

Börtönlátogatás? Egyetemről lehetett menni, ide a győri börtönbe. "Nem is olyan rossz hely"..legalább, ha elkövetek valami csúnyát, már tudom, hogy nem lesz olyan rossz helyem :lol: . Nekem mindenesetre megkönnyíti a tanulást, ha látom élőben, amiről tanulnom kell..de nemcsak ezért mentem el oda. Nagyon érdekelt. Végül is elég egyedi mikroklímája van..az a nagyon erős hypo-szag..meg a kopottság, a dühöngő (gumiszoba) még mindig előttem van...

Na bocs a sok offért..atomfáradt vagyok.

Kép
babancs
 
 

 
 

Mir :D
Nagyon-nagy gratula a kis kukisodhoz!!! :lol: :lol:
Hogy fogják hivni?????Képet nem mutatsz nekünk?

Kavicska:)
Te egy banya vagy! :lol: :wink:
Vendég
 


Rambóka nem egészen értem az öszefüggést a barátnőd és a Natascha ügy között... de lehet hogy csak én vagyok hülye :shock: elvégre ez a lány a legkevésbé se "választotta" a hapit. Bár az egyik fórumon azt olvastam hogy egyesek szerint (mármint egyes fórumozók szerint) nem is igaz az egész, a lány csak elszökött otthonról mert váltak a szülei és összetalálkozott ezzel a pasival és utána már nem mert hazamenni és inkább együtt élt vele.
Ja persze, aztán viccből dugta be őt abba lyukba az a szarházi...
krumplis pogácsa
 
 


Helló Ella!

Mindjááá próbálok, de ezen hason fekszik, olyan mint egy kis békus, a lényeget azt nem látjuk,mivel végig békázott csak hát addig forgatták a csiszitolót, hogy csak meg lett a kukista:-)
Próbálkozom a kép felpakolással.

Hát én azt hiszem Vince lesz a neve, olyan rég súgja nekem, hogy ez jó lesz neki.

Ella, ezt a vonalzót, hogy teszed fel? Nekem is van és én is fel szeretném tenni, de nemtu hogy
mir
 
 


mir kisfiú!!! dejó!!! képet kapunk? név már van?
krumplis pogácsa
 
 


najó! lekéstem! közbe már válaszoltál is :-)
a Vince tökjó név! nem szokványos :-) szeretem a nemszokványos neveket :-)
krumplis pogácsa
 
 


[url][url=http://babafalva.hu]Kép[/url][/url][/quote]
mir
 
 


na ez meg van csak, hogy marad ott?[/url]
mir
 
 


Sziasztok!

Hasonlóan látjuk a dolgokat, lányok, ezekszerint.

Rambóka!
Nekem is van ilyen ismerősöm. Régebben próbáltam győzködni, hogy váljon el attól az állattól, mert teljesen kikészíti. De nem úgy van az! Mesélt a régebbi udvarlóiról (volt neki néhány, nagyon szép és okos csaj), de csak azt veszi emberszámba, aki így bánt vele. A többi "balfék" meg "nyámnyila", stb. Aztán rájöttem, hogy tök mindegy. Ha ettől megszabadul, ugyanilyet (vagy rosszabbat) talál. Mert igazából neki ez kell. Pedig eltörte a karját, meg tíz éve úgy szájonvágta, hogy a szája szélén ott a varrás nyoma még mindig. Hogy annyiszor zavarta el abortuszra, hogy a végén már nem tudta kihordani a babáit, rendre elvesztette őket az 5.-6. hónapban...stb.stb. De ha azt mondja neki : "milyen szép vagy, kisszívem", elolvad a gyönyörtől.
És a legrosszabb, hogy lelkileg is a padlóra teszi. Már tényleg elhiszi, hogy ő valóban nem ér semmit és életképtelen lenne egyedül. Jegyzem meg, 20 év után már el is juthatott ide.
Hát, asszem én az ilyen faszit 3 nap alatt felakasztanám a körtefára. Minimum.
Sajna ez ilyen. Biztos megvan az oka (remek freudista ötleteim lennének), de nemigen lehet változtatni rajta.

Bocs, lányok, ez már tényleg nagyon téma mellé ment! :oops:
backa
 
 


Mir:)
Húú kb.1 óráig tököltem mire sikerült betennem :oops: ,szóval
a profilba bemész..ott van az aláirás rész...balra látod,h BBcode+Html,na amelyik be van kapcsolva,azzal próbáld betölteni!
Ha fertilitybe csináltad van 3 lehetőség,válaszd a Html-t(nekem az van bekapcsolva)És simán bemásolod!!!!
Remélem vmennyire érthető voltam :oops: ,,de ez nálam is olyan h hosszú próbálkozás után sikerül! :oops: :lol:

Ha a tökinek is a Vince tetszik nincs is miről beszélni :wink:
Vendég
 


Naaaa látom már megoldottad! 8)
Vendég
 


Mir!

Pécsen van egy ilyen méterárubolt, de ez rajtad nem hiszem, h. segítene! :lol:
Én most vettem átlósan rugalmas farmeranyagot babaerszényhez:

http://www.babakozelben.hu/praktikusinfo/varras.htm

Ha meg szeretsz varrogatni, akkor innen lehet nagyon tuti ötleteket lopni (megvenni nem érdemes, mert iszonyat drágák!!!!!! :evil: ) bébibigyókhoz:

http://www.dione.hu/index.php?cPath=22& ... eac31b4842

Babatakarót sem érdemes venni, mert kb. 2-3000 Ft, ugyanakkor veszel 140-es polár anyagból 1,2 m-t, kettévágod (be sem kell szegni!), és féláron van két takaród!
(De állítólag csak a kocsiban szabad használni, alváshoz nem, mert beletekeri magát!!!! :!: )

A Quinny Freestyle nem csak ülőkocsi???? Vagy sikerült úgy venned, h. van hozzá mózes is????
rambóka
 
 


Most látom h nekem nem is Fertis vonalzom van!!!! :shock: :shock: :shock:
Lányok kezdek hülye lenni,áll. elfelejtem a dolgokat..elindulok a szobába és mire beérek nem tom mit akarok,nagy nehezen eszembe jut,,,de vmelyik nap úgy beidegesedtem,h mig be nem értem mondogattam magamba amiért mentem!!! :x :x
Vendég
 


Szia Rambóka!

Először is hogy vagy? vagytok? erről kérek rövid tájolót :)

Köszi az ötletet megyek és meg nézem.

Minden van hozzá: Maxi Cosi hordozó, mózes, ülős rész, téli lábzsák és mindegyik formához esővédő, a hordozóhoz napvédő is.
Azaz full, ha ezt megveszem boltban az 189.000,- bazisok!!!
Ágya sincs neki, nemhogy 200 e,- kocsika, leesett az állunk a férjemmel, de megoldottuk :lol:
mir
 
 


huu rambóka marha jók azok a bébibigyók! télleg tökdrágák :-( sürgősen meg kell tanulnom varni. Olyan szivacsból kivágott és anyaggal bevont építőkockákat csinált az egyik barátnőm amig babás volt, és nem került 10 ezerbe pár darab! annyira jó ötlet! nagyon szeretik a gyerekei.
krumplis pogácsa
 
 


Ella!

Nekem semmi

BBcode bekapcs de ott csak le van írva ezaz, de egyik sem vagy afranc, HTML kikapcs.

Ha a profiomba megyek ott még inkább semmi..
Profil itt a kis szőke gömbfejű kékruhás figura a pü. mellet nem?
mir
 
 


Mir!
Ezt írtam!

"Lassan elkezdhetünk fogadásokat kötni a MIR és Csillagfény babáinak nemére vonatkozóan.
Én Mirnél fiúra, Csillagfénynél lányra tippelek
:) "

És tényleg bejött! :)

Gabikánál is fiúra tippelek! :)
Esperonál olyan finom vegyes megérzésem van!! De valahogy a lány győz! :wink:

Szép lesz a neve! Vince! Az én fiam Szilveszter lesz. A második Gellért, a harmadik Benjámin! Mert az uramnak három fiú kell. Bár nem tiztáztuk, hogy hány feleségtől :lol: :lol:

Kandika!
Csak a táblicsku, semmi több??? :(
Olyan szorganyosan rakod nekünk közben meg nem is akarsz írni! :(

Gina!
Merre vagy??? Tudom, hogy óvszereztetek, de mindig?
Kérlek hallas magadról!

Rejóka!
Fexel? És így nincs net??? Hú veled nagyon pörögnek az események! Nemsokára már három friss anyukánk lesz :)

Espero!
Gratulálok az AFPhez! És nagyon várom a hétfői UHt. :)
Én tényleg elfelejtettem Rambókának elküldeni az általad készített képeket :oops: Jajj de szégyelem magam :oops:

Backa!
Akkor csak volt értelme ennek a sok pénznek!!!! Lett naaaagy szexuális étvágy! Apa pedig bevállalós fiatalember! :)
Kilenc????? Jesszus! Lesz ebből hármas iker!

Babancs!
Totál terhességi tünetek!!! Mondom én, aki tudja :lol: :lol:
De kb így lehet érezni vizsgára való felkészülés közben! Annyi különbséggel, hogy én felpörgött voltam. Mindig! És valahogy a sok kávétól akut gyomor gyulladásom volt és a gyomrom olyan pici volt, hogy megtudott bújni a bal vesém mögé :lol: :lol: Na jó, ez azért nem mindig volt így!
Valamikor bűnügyi pszihiáter akartam lenni (gyilkosokkal foglalkozni!)! De aztán be kellett látnom, hogy a lelkem nem bírná.... még a síma pszihiátriát sem! :?

Pogi!
Végre írsz! Sokat írsz! Az az igazság, hogy engem valahogy ez a csajszis téma nem hat meg! De nagyon sajnálom! Sérült az biztos!
Hogy bírtál ilyen sokat begépelni??? Egy újjal vagy a fájóssal, mikozben euforizáló fájdalomcsillapítókat szedsz???

Rambóka!
Érdekes a fiad a pocakodban! Gyakran akarja szétrugni az anyja pocakját, de amikor produkálnia kell magát, alszik, mint a jó gyerek! Juszt se neki! :lol:
Tetszett, hogy azt írtad, te itt vagy otthon :)
Igen. Én hat év orvosival mondom azt, hogy sokat felejtettem. Nagyon sokat!!! Én is sok könyvet előveszek, neten kutakodom...:)
A mindennapi meló az érdekes! Szerencsére mindig van egy nagytudású főorvos :lol: kéznél ill. ott a könyv! Felcsapom és rákeresek!
De olyan más a mindennapi gyakorlat és a könyv.......

Gabika!
Nem jött át a pü! Nem kaptam semmit! Pedig úgy vártam!!! :)
Már mocorog :) De jó! :)

Mniki!
A PÉmet homály fedi!
De én azt mondom: Volt és kész !!! :lol:
A dokira nem haragszom, jól érzem magam. :)

Szisza!
Szia itt is :)

Szóval, ma de rosszul voltam, ez már a harmadik reggel. Még mielőtt bármire gondolnátok, a vérnyomásom szarakodik.
Ma 90/nem mérhető :shock: Szóval nem csodálkoztam, hogy szédelgek! Olyan voltam, mint egy beteg tyúk... :lol: De már jól vagyok!!! :)

Jelentem a tüneteim tényleg kezdenek megszűnni! :lol:

...vagyok.....
Vendég
 


Közben persze mindenről lemaradtam! Nekem folyton fáziskésésem van, mert az új hsz-eket csak akkor látom, ha visszalépek a topiklistához és megint be. Szóval :

Kicsi Vincéhez nagyon gratulálok! Nekem is tetszik a név! Várom a képet!

Pogi!
Én is írtam ilyen példát, nálam úgy van az összefüggés, hogy ez a szerencsétlen lány is ilyenné válhatott a 8 év alatt.
De azért ez elég összetett dolog. Furcsákat produkálhat ilyenkor a psziché. Mert lehet, hogy már korábban is lett volna alkalma elszökni, csak addigra már félt. Hogy mi jön ezután! Hisz ezt ismerte már egyedül, és lehet, hogy borzalmas volt, de legalább tudta milyen. Van, hogy az ember jobban fél az ismeretlentől, mint az ismert rossztól. Nem volt emberi kapcsolata 8 éve! Fogalma se lehetett, mi vár majd rá kinn.
Szerintem a szökése hirtelen bosszú lehetett valami nagy sérelemért. Mert akkor nem is gondolkodik az ember, hogy mi lesz, csak megy.
És asszem nem is számított erre. Biztos vagyok benne, hogy azt sem akarta, hogy meghaljon a pasi. Hiszen függött tőle. Most meg el van veszve egyedül. Hiába család, meg orvosok, meg bárki. Elvesztett mindent, ami eddig az ő világa volt, még ha szörnyű is volt.

Ja, nagyon könnyű ilyen hülyeséggel elintézni, hogy meglépett, aztán nem mert hazamenni. Még igaz is lehetne, ha másnap előkerült volna. De eltelt 8 év...és tönkrement az élete.

És megint mondom, ez csak az én véleményem, ahogy átgondolom a dolgot. Megpróbálok nem felületesen ítélkezni.meg egyáltalán nem ítélkezni.
backa
 
 


Najó! énakarok olyan babaházat magamnak!!!!
krumplis pogácsa
 
 


Mir:)
Nem ,,lap teteje..segédletek..azon belül profil,ott belépsz,találsz olyat h aláirás,na és oda kellene berakni a vonalzót,atómatice frissül nem kell majd vele semmit csinálnod!!!
Vendég
 


Kavicska:)
Nem pü ment,hanem a yahoo-ra küldtem.Ott sincs????Na akkor holnap újból küldöm!
Apa túr ki a gép elől,húzás van! :)
Szép estét Mindenkinek!
Puszi
Vendég
 


Ella!

áááhááá jól szórakoztatlak mi? :-.))) a hülye itt klikkel mindenhova :D


próbálom

mir
 
 


Szia Kavicska!
Egyszerre írtunk!
Na, ma lejöttem az uh-ról, és mondtam az uramnak, hogy olyan vagyok, mint a Bodri. (anyósom imádott pulikutyája, minden alkalommal 9-et szül!)
A szexuális étvágyat ne is mondd! Ez így elég ciki, itt ülni a neten egész nap és várni a holtfáradt férjet... :lol: Szegény, most jön csak haza, én meg megint vermet ások neki!
backa
 
 


Mir
Ügyi vagy és nagyon szép a vonalzód!! :wink:

Na tényleg megyek!
Vendég
 


és akarok olyan csipkerózsika ágyat is meg azokat párnákat is mindet! és azok a puffok meg polcok!!! meg világítótorony tárolót is akarok, hogy abban tartsam a világítótornyaimat :D és mindegyik babát is akarom hogy ölelgethessem!
És az összesmindegyik Kipp-Kopp könyvet is akarom!!!!!

A francba hogy nem most vagyok gyerek!!! na nem baj, ha majd lesz gyerekem, lesz indokom is hogy ilyeneket szerezzek be és én játszak velük!!! :D
krumplis pogácsa
 
 


Pogi!

Azért írtam az ismerősömet, mert ha ez a szerencsétlen nő ezen szocializálódott, h. vki ura és parancsolója, ő meg rabszolga, tehát kialakult benne a függés "igénye" azt már soha az életben nem rakja helyre semmilyen pszichológus!!!!

A másik probléma, h. a nagy semmiből hirtelen kikerült a rivaldafénybe. Ügyvédek és pszichológusok mellett egy csomó olyan ember fogja körülvenni, aki pénzt akar belőle látni, neki meg fogalma sincs az emberi természetről! Mindenki haver lesz, aki szépen beszél vele és mosolyog rá!
A szüleivel már nincs kapcsolata és szerintem már nem is lesz! Szerintem az első fél évében őket hívta minden nap, de azóta tudatalatt biztosan őket okolja, mert nem találták meg (mert szerinte nem keresték eléggé!)!!! Én legalábbis biztosan így lennék!
Az, h. a pasi házát akarja, szerintem, nem saját ötlet!!!
Te vissza akarnál menni oda???? Vagy már menedék a számára???
Vagy csak a családja v. az ügyvédek akar pénzt látni???
Felmerül egy csomó kérdés, amire sosem fogunk őszinte választ kapni!

Ha emlékeztek a Simek Kitti ügyre: A végén hőst csináltak egy sérült lelkű lányból, aki megölte az őt többször megerőszakoló és a családját éveken keresztül terrorizáló nevelőapját!
Én nagyon sajnáltam az elején, de a végén már inkább visszataszító volt a dolog, ahogy a média tálalta!!!
Remélem azóta egyenesbe jött, de isten mentsen, nem óhajtok több hatásvadász riportot látni róla! Nem hiszem, h. ezek elősegítették az ő pszichés fejlődését!

És sajnos itt is ez lesz!!!
Ha emlékeztek, az elején közölte, h. nem akar beszélni róla!
Én sem akarnék!
De aztán a "jóakarók" gondolom meggyőzték, h. mindenki kíváncsi rá, aztán eladták jópénzért a jogdíjakat a riporthoz!
Nemsokára azt olvashatja majd a helyi bulvárlapokban, h. hányszor és hogyan erőszakolták meg a 8 év alatt és előbb-utóbb vmelyik lap jó pénzt fog fizetni egy paparazzinak a fényképéért!
Aztán amikor már megkopasztották és kifacsartak belőle minden pénzt, akkor odadobják a hétköznapoknak! Ahol majd beszólnak neki a pasik, mert azt hiszik egy ilyen nővel már mindent lehet!
Nem lesznek igazi kapcsolatai, amik megvédenék a világ kegyetlenségétől!!!!!
rambóka
 
 


kavicska :-) egy részét egy ujjal már bepötyögtem ma egy fórumba, és egyszerűen ujrafelhasználtam :-) ilyenkor ez nem okoz lelkiismerteti problémát :-) rájöttem, hogy veszett gyorsan gépelek egy ujjal is, és ez annak a gyakorlatnak köszönhető, mikor egy kézzel eszek, egy kézzel meg gépelek :-) hát most legalább lett haszna :-)
krumplis pogácsa
 
 


igymár értem Rambóka meg backa, valszeg igazatok van.
és az is tuti hogy nem ő találta ki a kártérítési igényt!!! szerintem soha nem akarja látni se azt a házat.
Viszont nem tudom ki venné meg, bár biztos lesz olyan retardált aki heccből megveszi majd...
remélem azért rendbejön amennyire lehet, és nem lesz ögyilkos pár év mulva. Van egy fickó, akit hét éves korában rabolt el egy pasi és hét évig költözött vele államról államra és azt mondta az ő fia, de egyszer sikerül megszöknie és csak annyit tudott akkor már magáról, hogy steven a neve. visszakerült a családjához 14 évesen és most házas és gyerekei vannak. pedig az a férfi megrontotta őt. Szóval talán van egy kis remény hogy rendbejön a lánka.
krumplis pogácsa
 
 


Kavics!

3 fiú ügyben: Azért kérdezz rá, h. hol tart! :wink: :lol: :lol:
De szerintem te most min. kettőt le akarsz tudni!!!!!!! :lol:

Ella!

Lesz ez még így sem!!!! :lol: :lol: :lol:
Vegyél jegyzettömböt!!!!! Meg minden helységben tarts tollat! Mindent akkor írj fel, amikor eszedbe jut, később nem fog!!!!! :!:

Mir!

Már nehezen!
Nekem eddig nem voltak hangulatingadozásaim, de most vhogy tele van a hócipőm mindennel! :evil:
Semmihez nincs kedvem, 3 napja nem vagyok képes meglocsolni a virágokat, nem raktam szét a kimosott babaruhát, nem varrtam meg anyu falvédőjét, nem mosogatok, nem csinálok semmit! :cry:
Ma már vezetni sem volt kedvem, pedig talán ez volt az utolsó alkalom! :cry:
Ráadásul hidegfront jön és ilyenkor Mütyűrke tombolászik odabenn!
Délután 3 órát aludtam, mert hulla fáradtnak érzem magam, éjjelente meg pisilni járok!
Ilyenkor már semmi sem jó, ha felállok, mintha kést szúrnának belém alulról, idő kell mire az ember belejön a járásba! Nem tudok egyik oldalamról a másikra fordulni normálisan, mert olyan mintha közben el akarnám hagyni a hasam! Kifejezett súlya van!!!!!
Szóval már semmi sem jó!!!! :cry: :cry: :cry:
De nem akarok nyavalyogni!!!! Csak h. legyen mit visszaolvasnotok, majd pár hónap múlva amikor ide juttok! :lol: :lol: :lol:

Backa!

Lehet, h. apa nemsokára vesz magának egy erényövet????? :lol: :lol: :lol:
Aztán maradjanak ám kiskatonák a nagy napra is!!!!!!!! :wink:
rambóka
 
 


Pogi!
Sajna ezek mindent megtesznek, hogy ne így legyen! Jó pénz van benne, igaz!

Rambóka!
Valóban ezer a megválaszolhatatlan kérdés.
Az is valószínű, hogy nem ő akarja a házat, nem hinném, hogy érti, mit is jelent a vagyon. Meg most kissebb baja is nagyobb ennél...Meg folytathatnám...
Sajna igazad lehet a jóslatoddal..Legalábbis félő...
backa
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Rambóka!
Ma fáradt. De nem hagyom ám annyiban! Lehet, hogy mindjárt kéri a netet, hogy erényövet rendeljen gyorsfutártól! :lol: :lol: :lol:
Szerintem csak pénteken lesz szükség rá, majd spórolunk keddtől!
de addig...sajna muszáj, legyőznek a hormonok... :lol:
backa
 
 


Kavicska!
Ez k..a aranyos!
backa
 
 


Kinlodom a bállítással...

Backa!
Szerintem az uracskád álvezi a helyzetet :)
Vendég
 


Rambóka!

Na a pisilés dologban megértelek..valószínű a fáradtság miatt megiszok a nap folyamán vagy 4 liter folyadékot, és éjjel súlyosan sokat járok pisilni..nemtok tőle aludni. Ma meg még tele is zabáltam magam..egy doboz vaníliás karika, fél kilo Benei aprósütemény..mindez az után, hogy volt egy érdekes vacsim (kínai üvegtészta saláta, kolbász magyarosan, és zsömle vajjal meg majonézzel franciásan :lol: ). Csak a férjem meg ne tudja, mennyit eszem...

Az RTL-K-on volt leadták Natascha-féle interjút. Hát elég érdekes valóban! Nekem nem biztos, hogy a helyében rögtön eszembe jutott volna a nem vagyoni kártérítés..jól eligazították a jogairól:P

Kép
babancs
 
 


Ja, kéreti magát a rohadt dög. Tegnap este meg véltlenül elaludtam (fél 9-kor), de önként felébresztett! Csak műmájerkedik!
backa
 
 


hello csajok!

jelentem, becsületesen fekszem, eddig még élvezem is a dolgot, a nagy semmittevést, pihenek, apa rohangál körülöttem... 8)

na de majd egy hét múlva!! Meg fog enni az unalom!
rambóka, te sztem ezt ki se bírnád! :lol: Két hétig se! :lol:

Amúgy én is szeretném sokáig húzni még, én pl. okt. 1-ét néztem ki, az olyan szép, csöndes őszi napnak tűnik, tökéletes lenne a szülésre!
Egyébként ha izgulsz, hogy nincs dokid, Műtyürke nem fog megszületni, mert érzi, hogy neked még nem jó az időpont. Eszméletlenül érzékenyek és okosak ezek a kis prücskök. Én Domival a szigorlatomat akartam mindenképp megvárni, leszigorlatoztam, és két napra rá megszületett...valahogy érzik, mikor leengedsz, mikor lazán elhagyod magad, hogy most minden oké, minden kész, most jöhet...

Mir!
gratula kukishoz, Vince szuppppeer név!! :lol:

Espero!
Igen, a 16. hét óta tartó izgulásért, hogy ne vetéljek el, ne koraszüljek, a kímélő életmódért, (amit főleg apa szív meg) a sok fekvésért azt kapom cserébe, hogy nagyon gyorsan és könnyen szülök. legalábbis Domi nagyon gyors és könnyű volt, valszeg ez a szülés is az lesz, dehát tudod, ilyet nem lehet kijelenteni előre...csak bízni benne.

Többieknek pusza, mindenkinek drukk, mennem kell, mert apa nagyon szigorúan néz, miért nem fekszem! :lol:
Ez tök jó, legális lustálkodás!! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejoka! :)
Jó a lustizás!!! Énis énis! :lol:

Backa!
Szerintem apa kimondottan élvezi Kép
Vendég
 


Babancs!
Ennyi vizet iszol!! :shock: gút gút!!!! :lol:
Én nagyon keveset és azért olyan semmi a vérnyomatom.
Közben próbálgatom az aláírásomat!
Vendég
 


Krisztike!
Mi van veled??? rég nem jelentkeztél!!!

Felicia!
Nem kellene már hazajönnöd???
Hiányolok egy feliciás hozzászólást :)

Gabika!
Nem tudom megnyitni! Sajnos :(
Probáld meg privibe átküldeni! :)

Ezt az aláírást nem tudom betenni! Túl hosszú :(

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Hát pedig beraktad, hogy KAVICS..vagy nem csak ezt akartad? :lol:

Kép
babancs
 
 


Babancs!
De nem mint aláírás, a vonal alá!

Hanem csak bementés az egész :(
No mindegy!
Mostmár megyek lefekszem, mert hosszú volt ez a hét. Álmos vagyok. :)

Csók nektek!

Aludjatok JÓL!!! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Rambóka,

kitartás , gondolom, hogy milyen pedig én még messze járok tőles, de hallod ez az alváskényszer, meg a lábam ha egész nap talpon vagyok úgy fáj, hogy leszakad.
És ritka az este mikor nemmegyek ki pisilni és éhes hajnalokra ébredek. Ez van most mi lesz később, amiről te beszélsz.... :cry:
Erőt küldök Neked! És kedvet!

Rejo!

Szia rég láttalak te hogy vagy?

Jányok én megyek szuszókázni, leragad a szemem.
holnap benézek

Jó éjt Mindenkinek!

mir
 
 


Szép jó reggelt!

Megkerült a pé-m..de hogy a fenébe lehet, hogy most kúszik fel a hőm?? Nem is jó helyre tette az ovuláció időpontját..1 nappal később.

Kép

Kép
babancs
 
 


Jó reggelt!!!

PÉNTEK!!!!

Mindenkinek jó munkát! :)

Jók legyetek!

Babancskám!
Csak a pozítiv teszt számít! És az, hogy volt PÉd!!! :)

Kavics
(25 cn.)
Vendég
 


Kavics!

Szerintem csak megfáztam...

Neked is jó munkát! (nekem meg tanulást brühühü :( )

Kép
babancs
 
 


Babancs!
Lehet, h megfáztál, de akkor minimum hőemelkedésed kellene legyen (37 fölött), addig jó egy luteális fázisban lévő görbe, amíg fölfele megy a hő :)

Érdekes, hogy ha nekem felúszik a hőm 37 fölé, már beteg vagyok. Szó szerint.
És ezt az ovulációt követő reggeli hőt nem érzem. :)

Jó tanulást!!!!
Ügyes vagy!!!! :) A vizsgákban a legjobb, amikor sikeresen túl vagy rajta! Kép

No, mentem. :) Hív a kötelesség!!! :roll:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?