Új privát üzeneted érkezett!

Dia, egyszerűen harapniavalóak az ikrek.

Kata, látom Peti is csak szórakozik a somlói galuskával, de szájba nem megy. Ha a kicsi lány is olyan szép lesz, mint apa első szülöttje, akkor hmm..

Tegnap kaptuk meg a 15 hós szurit. Julcsi végignézte, de egy mukkot sem szolt. A dr néni viszont jól beolvasott nekem. Mondtam neki, h. a csajszi nagyon rosszul eszik, modhatni az anyatejen kívül szinte semmi mást nem eszik. Erre ő közölte, h. minden az én hibám. Különben is minek kell még szoptatni, és ha már igen, akkor csak reggel és este. Szerinte csak én tehetek róla, h. a gyerek nem eszik, mert ha én úgy döntenék, hogy most pedig enni fog, akkor a gyerek enne. Pedig én higyjétek el, majd bele gebedek, hogy egyen valamit.
De hát vannak rossz evő gyerkőcök lásd Hanci, Peti. Meg az egyik barátnőmnek ikrei vannak, ahol az egyik baromi jól eszik, a másik nem. Kilók vannak köztük. Ott talán eldöntötte az anyuka, h. az egyiket eteti, a másikat nem?
Oldjatok már fel bűneim alól!!!
agianyu
 
 


Jó reggelt!

Ági, szard már le ezt az orvos, biztos váltanék a helyedben, hihetetlen mekkora barmok vannak, és mennyire nem értenek a gyerekekhez, van egy csomó baba, aki sokáig inkább az anyatejet preferálja, na és a Julcsi elég jó husiban van, szóval no para, majd ő rájön mikor kell elkezdeni a rendes kajákat zabbantani.

Kata, tündér mind a 3 gyerek, a Szilvi meg igazi exotikus szépség, nem írigylem a Jóskát, néhány év múlva tapadni fognak a pasik a kiscsajra. :roll: Blanka hogy viselte az oltást? Képzeld, a tök egész jól sikerült, Bali megette a 2 napi adagot. (még jó, hogy én nem szeretem) :shock:

Tegnap itt volt a 3/4 Zuggo família, nagyon édesek, Pancinak már cipője van, és már vagy 10 lépést megy tök egyedül, nagyon ügyes. Zsombi meg imád felmosni... :D Egyébként jól megvoltak a kölykök, a kisvonatnál volt némi csetepaté. :x

Ancsa merre vagy?

Edó, képek a pecóról?
babszy
 
 


Sziasztok,

Ági, fel vagy oldva. Ezt nem a szülő dönti el. Én csak most látom. Én sem gondoltam, hogy Bence jó evő lesz, de ő szabályszerűen zabál. De nem miattam, hanem, mert így kívánja - most. Lehet, hogy később nem fog ilyen jól enni.
És nagyon sok baba van, aki sokáig csak az anyatejet szereti. Épp tegnap volt István kórházas tali, ott is van egy 10 hós kisbaba, aki szinte csak anyatejet eszik. Amúgy mindjárt 10 kg. Szóval ez van. :)
Ne hagyd magad terrorizálni. (Azt meg, hogy meddig szoptatsz, te döntöd el, és nem a doki.)

Kata, gyönyörűek a gyerkőcök, és Szilvi tényleg nagyon szép. Egzotikus, ahogy Bogus mondta. :) Jó, hogy ilyen klasszul van a tesóival. :)

Dia, hihetetlen jók a képek, és olyan aranyosak az ikrek. Mindjárt egyévesek! Hihetetlen nekem. :)


Na, nálunk meg tegnap délután estig sírás volt, nem a hisztis, hanem a fájdalmas, szegénykémnek a foga jött, mert csak rágott, rágott, sírt közben, meg csorgott a nyála. :cry: Annyira sajnáltam. Olyan rossz volt.
Este aztán kapott kúpot tesóm javaslatára, szerencsére jól aludt, és most nem látom, hogy nagyon zavarná, jó lenne, ha ma nem lenne. Azért kenegetem neki majd Denitnoxszal.

Egyébként kis tündérbogár, mászik utánom mindenhová. És feláll mindenhol, aztán meg esik is el persze. :roll:

Ma kánikula lesz, hajrá levegő.
Vendég
 

 
 

Hi, Katám Szilvia hmmm, nagyon szép, és tök jó, h ottvolt Veletek, Te meg wellnessezhettél! Petya édes,mint mindig, de még a fegyverét nem is láttam eddig!
Blanka pedig egy tündér! Mázlisták vagytok a gyönyörű gyerekeitekkel! :wink: :)

Ági, ez egy hülye orvos. Uaz,mint tesóméknak? Julcsi dönt.Az mondjuk tényleg fontos, h nasi ne legyen, legalábbis nálunk bevált, van reggeli(cici+kakaós csiga, vagy tejbe áztatott gabonaizé), ebéd (amit mi), uzsi (gyümölcs), és vacsi(amit mi), közte nincs semmi. De látod nálunk is csomó idő telt el,mire ez bevált, egyszerűen nem volt érett hozzá. Ja cici meg reggel, délben és este van, ill. hajnalban, vagy ritkán akkor,ha kéri du.Úgyhogy én is feloldozlak! :) :wink: Mellesleg a szomszéd kislány uilyen, szinte csak cici, és május 30-án volt 1éves, közel 10kg.

Eszti, hány foga a kis tornászbajnoknak? Még a panadol baby, vagy a nurofen is jó ilyenkor nekik, utóbbit tök jó adagolni.

Balu, tököt evett? Én még ilyen pasiról nem is hallottam :roll: :D .

Képzeljétek, Hanna még mindig alszik, egyszer sem ébredt fel éjjel.Utoljára márciusban fordult elő...

Kép
seriff
 
 


Serfi, nincs még egy foga sem :shock:
Panadol baby után egy órával még mindig bömbizett, ezért jött a kúpocska.
Dentinoxszal is kenegetem, dehát az sem túl hatékony. :roll:
Vendég
 


Serfi, ma reggel Peti elővette (megtalálta) a gumicsizmáját, és abban motorozott, merthogy Győző is olyanban szokott!! :P :P A két kis gumicsizmás :D Viccesek lesznek, ha tényleg egy párocska lesznek valamikor :lol: :lol:

Én meg ülök a kupi közepén és egy lerobbant kéktrabantból próbálok kihalászni két kütyüt, ami jelképezi Petit meg engem, és épp próbálunk kiszálni belőle :lol: :P

És egy kis reggeli Petiduma apának:

Peti:- Megyünk, anyával rajzolni!
apa:- és hova rajzoltok?
Peti:- a földre, rakétával! :lol: :lol:

Megyek lendítek magunkon (én még mindig hálóingben szokás szerint :oops: ).

Kitartás Eszti, hátha ma már könnyebb napja lesz a picúrnak!!

Ági én is feloldalak, szerintem az anyatejnél nincs jobb nekik, és nem olyan nagy (idős) még a te lányod! Én most azon parázok, h 6hónapig menjen a csak anyatej, és számolom vissza, h na már a harmadán túlvagyunk! nyugi, a gyerekkel csak jót teszel, oszt max mész az éretségire is vele, szünetben meg szoptatod majd! :lol: Bogi is ettől félt! :roll: :P

Bogi, örülök, h jó lett a tök, azon meg se lepődtem, h Balu falta. :P oltást jól viseltük, volt egy kis bömbike, meg mintha fájlalta volna a lábát, fürdést végig üvöltötte, de utána nagyon jól aludt és jól volt.

Kép

Kép
tikata
 
 


Köszi mindenkinek.
:D

Jól értelmezem, h. a Hanci és a Peti esküvőjére készülünk? Ott szeretnénk lenni mindannyian koszorús lányoknak és fiúknak.

Jut eszembe Orsi, 9:07 kor még alszik a csajszi? Nem kellett volna 9 kor egy tálcát kiejteni a kezedből? Szemét vagyok???
agianyu
 
 


Hú Katus, nagyon jók a képek!!! Szuperek! Én azért nyafiztam mert a sok-sok képből amit csináltunk, kábé pont ezek sikerültek csak jól, válogattam egy darabig.
Gyönyörűek a gyerkőcök. Ha a Szilvi ilyen szép, hát milyen lesz a Blanka??? Kár, hogy rokoni szálak fűzik a Zsombihoz :D

Ma kivételesen jó éjszakánk volt, már csak Pancit kéne leszoktatni az óramű pontosságú 6os kelésről (mert cici után visszaalszik ám, csak én nem persze). Úgyhogy fél 8kor volt kelés, nekik.
Asszem Pancit elküldöm Kecsóra egy hétre a Hancihoz, tanuljon!!!
Fersi, van szandija a Pancsinak - nagyon jó áron vettünk kint egy elefántot, de még ügyetlen benne, nélküle már tegnap este megtett vagy 2 métert :lol: :lol: .

A Bogiéknál nagyon jó volt. A Bogi nagyon szép - jól áll neki a kismamaság :) :)

Ági, a mi gyerekorvosunk sem teljesen komplett sokszor, de azért jobb egy fokkal. Hány kiló a Julcsi? Szerintem teljesen jó súlyban van. A Panci rengeteget eszik, pont ugyanannyit mint a Zsombor, mégis ő 8,3 a bátyus meg 10 kiló. Pont tegnap mértük, 11 hós adat. Szóval ez genetika is. És még ők is ciciznek ezerrel.

Szegény Benyó. Lehet, hogy kettő is jön egyszerre. A Zsombornak most 2 foga nőtt (persze a nyaralás alatt 5,6), a Pancinak tegnap vettem észre, hogy jön a hetedik. Ez azért megmagyaráz sokmindent.

Kata, a Viburcol bejött, köszi, erre is. Meg én még chamomillát adok. (nem röhögni, de kint vettem borostyán nyakláncot is, ki tudja :lol: :lol: - mindenesetre csini benne a cica :D )

na pussz (2 órája írom ezt a levelet)

mindjárt megyünk egészségesre.

Kép
diane
 
 


Ági, én megpróbáltam, kinyitottam az ajtaját, felhúztam a redőnyt a szobájában, elraktam az ágyneműt, jöttem-mentem, és semmi, 9.20kor felsimogattam :oops: .És most aludt el megint.

Kata, Gy nem értette, h honnan tudja Pety, h Ő miben motorozik.Kimásztatok a trabantból? :P És ne izgulj már, nézz rá Blankára,és nyugodj meg, teljesen jól gyarapszik, sőt..kis Michelin csuklója van :wink: .Lesz tejcsi is, Petyának is volt,nem?!Blanka is kapott borsós borogatást a lábára?

Dia,utólag is boldog 11hónapot Gepárdkáknak!

Kép
seriff
 
 


Hát Dia, 300 méteren múlott a nagy találkozás. De legalább családod többi tagjával megismerkedtem. Látod, már megérte feltenni a képeket. Amikor bejöttek, rögtön felismertem őket. Meg is lepődött az urad. Biztos gondolhatta magában, egyedül jön és rögtön letámadja egy ilyen csinos nő. :oops:
Azért királylány kezéből egy csikket sikerült kivenni, biztos úgy gondolta jobb azt minél hamarabb kipróbálni. Zsombi meg csak úgy kapta a leckét az élettől. Bármit megszerzett magának rögtön jöttek a kis játékvámpírok :twisted: és élvezettel vették el tőle. Na de csak induljanak el igazán. Meg ha majd úgy futnak mint apa, akkor nem lesz gond a játék megtartással.
Elküldöm majd én is a tel. számomat, és csörögjünk, ha arra járunk megint.
agianyu
 
 


Hi!

Hogy smint vagytok? Tegnap estére megint zombinak éreztem magam, asszem a vezetés szívja le így az erőmet, mert tegnap bementem a főnökömmel beszélni a táppénzről meg a maradék 50 nap szabimról. a szabi még kérdéses, de nem hagyom annyiban a dolgot. :twisted:

Holnap megyünk Szegedre mini hétvégére, fura lesz megint ott lenni, látni folyamatos lerészegedéseink színhelyeit (igaz Serif? :wink: ) :oops: :D

Serfkó, Hanna átaludt egy éjszakát, csak nem beteg? :lol: Csak így tovább. Itt a házunkban van egy pár pici gyerek, egyik rosszabbul alszik, mint a másik. Van aki már alvástanácsadásra jár a Madarászba. :shock:

Kata, mi is annak a vaskészítménynek a neve? Nehogy parázz már a tejecskén, Blanka nem nézhetne ki ennél jobban. Remélem nem méricskélsz, max. hetente. :!: Albérlet bejött, amit kinéztetek?

Pussykám, átlőnéd még egyszer az osztrák szállásotokat?

Orsi, ha átlősz egy nagyobb képet az Esztinek, ő lekicsinyíti és fölrakja. :wink:
babszy
 
 


Dia, hát én észre se vettem, h tegnap írtál, pont egyidőben tettük, én csak a sajátomat láttam :oops: . Küldheted Cincit, de ma felébredt ám Hanna fél3kor, és vagy félórát fent is volt, most viszont még alszik(khmm-khmmm), ahogy gondolod, döntsd el mi a jobb :wink: :roll: !

Bogo, nem tom miről beszélsz :oops: :roll: ............................Kikérem magamnak, én még sosem voltam részeg-talán 1x a Katáéknál, a terítőkiégetős bulin :lol: :twisted: !
Hanna nem beteg, mert ma éjjel 1x felkelt, de ez is szuper, tartsa meg jó szokását! végül melyik szállodába mentek?
Vas: ha homeosat kérdezel: ferrum sulfuricum, és ferrum metallicum, de nem tom melyik meyik típusú embernek felel meg.HA felkelt H megnézem, vagy megkérdem vmikor a szomszéd csajszit, Ő nagy szakértő.

Kép
seriff
 
 


Én ugyan még nem értek ehhez, de nem látom be miért volna probléma, hogy még most is szoptatsz, Ági. Szerintem ez még egyáltalán nem túlzás. Ismerek valakit, aki a gyerek 4 éves koráig szoptatott... :shock: Talán ez már tényleg elárul valamit az anyukáról.
Ne hagyd magad kritizálni!

Jaj, basszus ez lesz, mi? Ettől félek, mindenki elmondja majd hogy hogy kéne máshogy csinálni! Anyósom ráadásul amúgy is rengeteg energiával rendelkezik.
Múltkor apropó nélkül aszongya nekem, hogy büdös naftalin szaga van a szekrényünknek. Mivel megegyeztünk Ádámmal, hogy mindenki a saját anyját rendezi le, nem kérdeztem meg tőle, hogy ugyan honnan tudja, csak nem szobanövényt keresett a szekrényben, amikor megkértünk, hogy locsoljon nálunk, amíg nyaralunk? :evil:

Arról már nem is beszélek, hogy milyen tervei vannak Lucával. Hogy lehet távol tartani anyóst? Nagyon közel lakik. Ráadásul néha még tényleg szükségem is lesz rá, csak félek, hogy nem lehet majd kipaterolni. Nagyon félek.

Na, puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ja, meginterjúvoljam anyucit fogas kérdésekben?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, biztos a kannát kereste a szekrényben. Az én anyósom nem szagolgat, bár biztos tenné ha lehetne, de kb. 1000 km-re lakik, és különben sem értjük egymást nyelvileg (lengyelül beszél csak). Egyébként Julcsit is csak képen meg videókon látta. És mielőtt megkérdeznétek, hogy nem rossz ez? Hát NEMMMMM!!!

Egyébként ma voltunk zenebölcsiben a Dagály müv. házban. Mónikától (S. Orsi tesójától ) kaptam a címet meg a tippet, és jó volt. Egyébként Móniék is voltak Petivel. Anyukák és gyerkőceik együtt énekelnek mozognak. Kb. 30 gyerek volt és ebből csak 3 nem mozgott együtt az anyukájával. Na köztük volt Julcsi is.
Ő mindig a kör közepén járkált körbe körbe, minden szülő-gyerek párost megnézett magának, néhány anyukának a válára dölt (nem is voltam féltékeny :oops: ). Szóval rájöttem , h. nem a nadrágom szárát fogó csajszi lesz belőle. Amikor pedig a "varázsbőröndöt" kinyitották, amiben hangszerek voltak, az első volt aki ott termet és kiszedte magának a legjobb hangszereket.
De legalább életrevaló lesz.

13. keresek gyertek ti is !!!! Énekeljünk együtt!!!
agianyu
 
 


Orsi, tanácsot adni nem tudok! Talán mégis, állj ki azért amit gondolsz, de csöndben, vagyis hallgasd meg amit mond, aztán felejtsd el,ha nem értesz egyet.Vitázni kár. Egyébként az enyém uez a szitu. Ja,és uez érvényes a többi okoskodóra is.Mi is fogjuk ám osztani az észt, aztán vagy elfogadod vagy nem.Amúgy meg elrontani nem lehet,ha hallgatsz az ösztöneidre!

Ági, szóval ismerkedett Julika! Ez jó! Teszek fel egy képet, mutasd meg Julikának, hátha megjön az étvágya! (a kép fürdés és fogmosás után félig pizsiben készült, ja és egyszer már vacsorázott is előtte Hanna :roll: )

Kép

Kép
seriff
 
 


Ma Szolnokon voltunk (vagyunk) és együtt buliztunk Szalai Anikóval. Mivel többőtöket ismer, puszil benneteket. van egy 1 éves kisfia. Van egy saját vállalkozásuk, gyerekcipővel kereskedik. Mi valószínűleg kedden Pesten találkozunk, akkor megmutatja a készletét is. Majd beszámolok milyen. Hátha jó kis cipők!
agianyu
 
 


Skype-ról leakadni,és ide írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
seriff
 
 


Szkájpoltok, dögök?! Na, éreztem, hogy valami ilyesmiért tág az asszociációs lánc és vesznek el tök jó témák! :evil:

Serfi, megcsináltam a sütit, képzeld. Tök jó lett. Csak ipari mennyiség. Vagy ezentúl ehhez is szokjak hozzá? Ez a családi méret?
A hétvégén balcsiztunk haverokkal. Az én férjem annyira nem kattant rá, de más férjeknek egyértelműen elnyertem az elismerését. :wink:

Ági, és a férjeddel magyarul beszélgettek? Vagy te tudsz lengyelül? És a gyerkőc?
Én is üdvözlöm Szalai Anikót, ezer éve nem hallottam róla!

Veled álmodtam Bogi. Nézegettem hogy milyen kicsi a hasad ahhoz képest, hogy várandós vagy. És ez az egész a Jahn Ferenc Kórházban volt (ahol dolgozom) úgyhogy ettől egy kicsit szorongató is volt az álom.

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Halihó!

És hogy vagy Orsi? Feszengeti még a köldöködet a leányzó? És a Luca mostmár tuti? Kezdesz belejönni a háziasszonykodásba, már süti is megy :lol: Én uram se nagyon komálja a házi sütiket, max az aranygaluskát. Ennek igen népszerű receptjét hátrébb megtalálhatod, több helyen sikert aratott :) :) Tényleg fini, szoptató anyukáknak meg különösen jó lesz, és háát lassan te is csatlakozol :wink: Húú de izgi. Alakul a kelengye? Remélem nekiálltál már a kórházból hazahozó ruhácska horgolásának, kötésének (mi itt mind ezt tettük, szegény Diának duplán kellett :lol: ). És sajna ez az amit nem lehet kölscön adni, úgyhogy hajrá!! egy hónap kb elég rá, mert sajna elég bonyolult ilyen picit csinálni.

Bogica, és te hogy vagy? Lassan fény derül a picúr nemére:) Még mindig hatalmas tempóba növekszik a hasad?
(nekem is feltünt egyébként, h a Bogit , ha még lehet, megszépítette a terhesség :roll: ) Ez mondjuk fiút jelent, ha ezeknek hinni lehet.

Serfi, kezdek kétségbe esni. Nálunk is rengetegszer pizsiben fogmosás után tör rá az éhenhalás. Isteni ez a kép :P Látom őket ahogy pizsiben a tévé előtt zabálnak :lol: A két kis cingár :lol:

Mi jól vagyunk. (he-he, most épp, mert alszik mindkettő) egyébként meg túlélésre hajtok még mindig. Kislányt mostmár le lehet kötni. Kapott egy babát a Bogitól, na az nagy kedvenc, 20 percig is el van vele, meg az ágyfölé rakható zenélős-forgós bigyón is jókat mosolyog, néha meg hatalmas komolysággal figyeli, h megvan-e mind és jó e a sorrend. :lol: Le se merem írni, de az éjszakáink isteniek, mind két gyerek alszik, lassan a kicsi is átalussza az éjszakát. Ma is fél 6kor kelt először, de ekkor is csak nyöszög, fészkelődik. Amire én kikapom és megtömöm. Na ekkor a vissza alvás már kétesélyes. Vagy igen-vagy nem. Ma inkább a nem volt. :( Ebből a szempontból jobb, ha inkább 4kor kel, mert utána még simán vissza alszik 7-8-ig is. Peti reggel sokáig alszik, csak este nehéz ágyba parancsolni. Ha elérjük, h 5percig, csendben feküdjön a sötét szobában (persze anyával v apával) onnantól már 5perc és alszik. Na de az idáig vezető út elég hosszú és rögös. Szóval küzdünk, küzdünk!! :roll: Nem adjuk fel:) Hát a napközben az meg változó. És elég mozgalmas. Röviden: várom már, h kezdődjön az ovi :roll: :wink:

Kép

Kép
tikata
 
 


Anyós téma :lol: Én szeretem az anyósom, de nekem könnyű, mert kb 350km-re lakik. :P De egyébként is egy nagyon aranyos, egyszerű, dolgos asszony. Olyan igazi falusi nagymama. Örülök, h ilyen is van a gyerekeknek. egy traktoros papával, ami a fiamnak hatalmas élmény. Igaz elég ritkán látjuk őket, de tervezzük, h októberben megyünk, és megmutatjuk nekik a Blankát is, mert még nem látták, csak képen. Csak olyan hosszú az út, innen kb 5óra :(

Ági, Julcsikát még nem látták anyósodék? Ez furi. NEm szoktatok menni, vagy ők jönni, legalább egyszer egy évben? És azt lehet kérdezni, h a párod hogy került ide? (az meg tökjó, h nem egy anya szoknyáján ülő a lányod. úgy csípem az ilyen kis belevaló gyerekeket :) )
tikata
 
 


Kata, még jó, h legalább a fogorvosgond megoldva :roll: :wink: .Bár a zuram azt mondta,Ő aztán meg nem csinálja kicsi lánya fogait, sírjon másnak-hát így marad Mesi anyukája :P .A enyémet is utálja csinálni,pedig igazán nem sokszor kell, de nem bírja nézni,h szenvedek.
Ti is voltatok Blankával az Arborétumban,tegnap?
Te tudsz horgolni? :P :wink:

Orsi, az az aranygaluska télleg tuti, kár, h most nincs diónk még(dédike törhetné....)

Most gáz, h nem ugrik be a Szalai Anikó? A neve még csak-csak,de nem tudok arcot kapcsolni....

Kép
seriff
 
 


Hahó!

Kata, túlélés ilyen éjszakák után? Hát írigy, írigy, nekünk marad a 2x3x-i felkelés továbbra is. :( Örülök , hogy baba továbbra is favorit, aztán jó lenne megint friss képeken látni a kislányt. A hasam már nem nő olyan ütemben, bezzeg a hátsóm... :P :shock: ! Holnap megyünk dokibácsihoz, aztán megnézi mi újság odabent, izgi, már nagyon várjuk. Hogy fiú, hát én is erre tippelnék megérzéseim szerint.
Megkaptam az smst a vasmicsodáról,köszi, majd valahol megpróbálom beszerezni. Petya várja az ovit, kiképzés megvolt? Nagyon kíváncsi leszek, hogy fog boldogulni, bár neki a bölcsi azért biztos sokat számított. Balázs fiammal kapcsolatban vannak kétségeim, de hát van még egy éve. :roll:
Tegnap megint lefejelte a betont a drága, kis egyszarvú lett megint. Asszem megérett egy bukósisakra.

Tényleg, Orsi, a horgolást el kéne kezdened, ha időben szeretnél vele végezni. Kata ebben is tud tanácsot adni. :wink:

Én anyósról most nem nyilatkoznék ha nem baj, legyen elég, hogy mindenki problémáját mélyen át tudom érezni.

Serif, teljesen kiment a fejemből a támogatás, de ma jönnek tesómék és akkor kifaggatom, jó? Egyébként a Hunguestben szálltunk meg, drága és béna volt. Viszont Szeged gyönyörű, jó sok pénz jut a felújításokra, és a vadaspar nagy élmény volt. Nagyon ajánlom mindenkinek, egy hatalmas erdőben alakították ki, teljesen természetes kifutókkal, olyan mintha ott élnének ezek a fura állatok. Szóval a pesti állatkert elbújhat véleményem szerint. A dalit nem igazán lehetett élvezni a tömeg meg Bali miatt, de nem is volt valami nagyszabású. Viszont a szögödi halászlé kissé elrontotta a gyomrocskámat. :evil:

pusz mindenkinek
babszy
 
 


Bogo,az a Forrás? Hú, hol ettetek halászlevet? A Kiskőrösiben és a Roosevelt tériben is isteni! Fagyiztatok remélem a Z.Nagyban!Holnap aztán azonnal beszámolj az UH-ról!
Mi is ébredünk, 2napja megint 2x....pedig előtte tök jól ment az 1x is. :shock:
Pályázatot, köszi,ha nem felejtetted el! :wink:

Kép
seriff
 
 


Naa, azért ébredések nálunk is vannak!

Serif, de azért a lánya anyósának fogait, azt örömmel csinálja majd, nem??!! :shock: :D

Bogi, örülök, h azért jól sikerült a kiruccanás. Várjuk holnap mi lesz uh-on. Most a tarkóredőt nézik ugye?
Kellenek ám ezek az éjszakák a túléléshez, nagyon. pl amikor úgy szoptatsz, h a fejed felett éppen tigrisbukfencezni próbál a mingyá három éves fiad :shock: :lol: egynap kb 2-3szor. és még mindig hallom, h szöszöl a szobájában. Mert most egyedül alszik el (lámpánál), aminek ez az ára, h még mindig nem alszik :( :( Bakker, hogy bírja??!! :shock:
Ovit várjuk nagyon, ez most egy nagyfiús dolog, amit Banka (ahogy Peti hívja), nem csinál. Mert most nálunk ez a mérce, h Banka mit nem csinálhat, ehet, ihat. Szegény kislányom a síráson és bekakiláson kívül nem igen ért semmihez, és nem csinálhat semmit :roll:
Bogi, az egy év meg rengeteg idő, sokat fog még addig Bali változni. Simán érett lesz az ovihoz, vagy bölcsihez.

És persze tudok horgolni is meg kötni is. Orsi szívesen segítek ha elakadsz!! :wink:

jóccakát

gyerekem szerintem legózik a szobájában :twisted: így könnyű másnap 9-ig aludni.
tikata
 
 


Sziasztok csajócák,

örülök, hogy mindenki jól van.
Mi is. :)

Én is tudok kötni és horgolni is.

Kata, hétvégén a Bagolyvárban voltunk, úgy tudom, az nektek is kedvenc is hely. Nagyon jó volt. :)

Anyós: nekem is szerencsém van, egyrészt nagyon kedves, nem beledumálós, kicsit sem, amúgy hasonlók, mint Katánál, egyszerű, dolgos emberek, de nagyon sok szeretettel. Kata, akkor traktoros nagypapa biztos Benyónak is be fog jönni. Meg pipietetés, cicasimogatás, meg egy csomó olyan dolog, amit itt nem tapasztalhat. Mondjuk ők is 150 km-re vannak, de mi kéthetente megyünk, jó ott lent. Most egész hétvégén ott leszünk, mert szarvasbőgés van, szóval megyünk majd erdőbe. :)

Múlt héten vettünk egy autót. Viszonylag hirtelen, de ajánlásra jött, így némiképp a visszautasíthatatlan ajánlatok közé sorolhatom, egy Honda Hrv-t, olyan terepjáró jellegű. Szóval eladó a Puntom, ha valakinek kell. Szuper jó kocsi, már most imádom! :)

Gyerököm még mindig zabagép, szerencsére. És az éjszakák is egyelőre jók, jó lenne, ha beállnánk erre, bár a 3 hét végigalvás némi örömre ad okot. :)

Most megyek, pussz
Vendég
 


Horgolni??? Kötni??? :shock: Szivattok??? Mi ez az egész? Egyáltalán miért is? Mit is?
Olyan ez, mint valami akadálypálya. És ha nincs kötött cucc, ott kell hagynom a kórházban vagy addig nem is szülhetek? Bele kell húznom, már csak ötven napom van megtanulni. :)

És ti mind tudtok? Hm.
Á, biztos meg akartok tréfálni!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Serfi szerintem te nem is tudhatod, hogy ki az a Szalai Anikó. Nekem általánosban volt osztálytársam (meg Esztinek meg Boginak).
Hogy Guba Ági honnan ismeri azt nem tudom.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hi, ma az én gyerekem is átaludta az éjszakát, igaz 3/4 7óta fent van, de éjjel kivételesen én sem ébredeztem, h mi van már....

Orsi, mindenki tud kötni és horgolni, Ti nem tanultatok technika órán nyolcadikban? Kötött/horgolt pulcsiban és sapiban kell hazahozni a babákat! Lehetőleg hófehérben.

Kép
seriff
 
 


Emlékszem, szép arca volt nagyon az Anikónak,és röplabdázott, onnan ismeri Ági is, VArgás volt amúgy.

Kép
seriff
 
 


Pakolás :wink:

Kép
Vendég
 


Na sziasztok Csajszik!
Végre most este volt annyi időm, hogy 2 mosás, és egy fűnyírás között nagyjából visszaolvassam az elmúlt hetek termését, ami bőséges volt, és nagyon sokat nevettem, ami tök jó! :)
Már most bocs, hogy nem fogok mindenre emlékezni, de igyexem :oops:

Bogi, először is gratulálok a picurhoz, aki még tényleg nagyon picur, és nem tudjuk még nevén szólítani. Balu arany pofa a képeken, jól jön neki majd egy kistesó, főleg ha tényleg ennyire komázza a kicsiket!

Orsi (D), amint látom, néha csak tátott szájjal hallgatod, ill.olvasod, amit a csajok mondanak, írnak, nagyon ügyesek ám! Én is csak lesek! :) Méghogy kötni és horgolni :?

Orsi (S), Hanci annyira huncut és cukifalat, hogy az nem igaz, igazi csajszi! :lol: Piros csizma nagyon bejött nekem. Látom, követi majd a divatot. :)

Ági, Julcsi is nagyon szép kiscsaj. Az egyik képen Szolnokon vagytok, ugye? Megvan még a szép nagy kutyátok, akitől én néha féltem, mert akkora nagy? És akit már kiskorában sem lehetett rendre utasítani? :wink:
A Szabó Béla-Zita nénis beszóláson én megfeküdtem a röhögéstől. :lol:

Eszti, el sem hiszem, hogy Benyó már ilyeneket csinál, dehát a képek nem hazudnak! És tényleg kafa érzés lehet, hpgy nem kell erőltetni neki a kaját, hanem magától is tudja, enni bizony jó! (Mondom ezt én, aki xx kg, és kiskorában borzasztóan rossz evő volt, most felnőtt korában már jobb, de ez nem látszik :))
Szarvasbőgés. Azért ezt egyszer meghallgatnám, bár nehezen tudom elképzelni, hgy kiálljak az erdőbe és hegyezzem a fülem. Bár a természet miatt mindnképpen érdemes lenne kipróbálni. És Benyó is elkísét titeket a szarvasbőgésre?

Edó, gratula az új házhoz, sok szerencsét vel, és remélem, megszámoltátok a sarkokat az első éjszakán. Azt kell, nem? De nem tudom miért :( Ha a net működik, akkor nincs nagy hiba, a dobozok meg majd eltűnnek.

Kata, tök jó, hogy ilyen mobilok vagytok a két gyermekkel, jól teszitek! Kiscsaj nagyon szép, kíváncsi vagyok, ezt a hajzatot meddig őrzi meg! Peti meg cérna, vagy mit mondtál rá? Hát te sem vagy az a díjbírkózó alkat, nem? :) Peti dumája egyébként a leírt párbeszédek alapján nagyon király! Az ember hogyan állja meg nevetés nélkül?

Dia, az ikrek zabálnivalók! A barátnőmről már megint olyan portrékat csináltatok :lol: Az má tuti, hogy lesz közük a futáshoz :wink: A név kötelez...
Hihetetlen mennyire msok, és mégis ugyanolyanok tényleg! És már 1 évesek. El sem hiszem. Öregszünk, vagy mi van?

Remélem, senkit nem hagytam ki.

Eltűnésem oka privát nyaralás, majd munkahelyi utazgatás volt, utána pedig az őszi szokásos teendők miatt nem tudtam jünni, marketing tervezés, stb, és a többszáz e-mail, ami ilyenkor felgyülemlik... :roll:
Orsi, egyébként termék menedzsreként a Tork márkájú egyszerhasználatos higiéniai termékekkel foglalkozom, talán hallottál már róla. A Dubrovniknak pedig az az egyszerű magyarázata, hogy a menedzsment oda akart menni, így aztán oda szervezték az értekezleteket. Jóvan, nem volt ellenemre, de azért más munka miatt és más priviben odamenni. És ezt minden utazásra értem.

Asszem abbahagyom, és elküldöm, nehogy elszálljon, asszem ilyen hosszút még nem írtam ide a fórumba, füstöl a gép :lol:

Puszi Mindenkinek, remélem, hamarosan bekukkantok megint!
anniecoe
 
 


Sziasztok!

Eszti, drága a fiad! Látod eljött ez az idő is, alsó polcon lévő cuccoknak annyi :P Most látom, jesszus, ez a gyerek áll a polc mellett!!??? Hihetetlen, és annyira cuki. Még mindig tiszta apukája.
Az autód meg szép. Nekem is tetszett, egyedül a sebváltóját találtam furcsának, nekem ez idegen kicsit. Na meg nekem kicsit nagy.
dicsekszem, én is kapok autót. egy toyota corollát. szupi. de muszáj is ott kint a falun, mert e nélkül még az oviig is nehezen jutnánk el, illetve elég macerás lenne kettővel, mert ugye a kicsit nem hagyhatom otthon egyedül.

nekem horror napom volt, de már úgy 30 perce mind két gyerekem alszik!!!! :P :P
Voltunk ma Bankával dévény tornán. Járni kell vele, mert lógatja a fejét, a kelleténél jobban. de lehet, h csak lusta a lelkem, ez az opció is felmerült. Ma is tündérke volt, aludt szinte egész nap. Persze vannak sírások is, de már sok a mosoly, meg a figyelgetés. Prtya meg egy ördögfióka, és nagyon szófogadatlan. én meg kicsit türelmetlen vagyok vele sajnos.

Bogi, mi volt uh-on?

puszi
tikata
 
 


Most akartam írni, hogy Ancsa, hol vagy??

erre tessék, előkerültél, éljen! :P
tikata
 
 


Helló jó reggelt,

Kata, a Corolla is nagyon-nagyon szuper autó. Mi is néztük. :) Jó lesz azzal feszíteni Bjenőn. :) Mikor mentek az albérletbe? Van már?

Ancsa, mostantól már akkor gyere aktívkodni ide is! :) Szarvasbőgés nagyon klassz. Azért ez nem egészen úgy van, hogy fülelni kell. Ha olyannal mész, aki tudja, hova kell menni (apósom ilyen, mert ugye egész életében ott vadászott), akkor akár az autóban ülve is lehet látni is és hallani is a bőgést. Ha ilyen közel van, akkor az valami félelmetes, de nagyon klassz.
Szerintem visszük Bencét is idén, Petire rákötjük kendőbe (Bogika, azóta is hálás vagyok, de majd incuri érkezésére visszaadjuk, jó lesz az, amikor Bali után kell rohanni pincurival a kezedben), és uzsgyi.

Na most mennem kell
Vendég
 


Hali gyerekek!

Tegnap láttuk a picikét, olyan jó volt, teljesen meghatódtam. Minden rendben vele, orr, tarkóredő, kéz, láb stb. :) Egy gubanc van, hogy a dokim minden második héten Londonban dolgozik, így a közös szülésünk kétséges. :( Mindegy, a vizsgálatokat legalább tudjuk időzíteni.

Kata, melyik doki küld el erre a Dévény módszerre? Gondolom nem a háziorvos. Elmentetek gyógytornászhoz? Petitől meg tök normál, hogy így viselkedik, egy ilyen nagy változás után ez szinte törvényszerű. Itt is vanak olyan gyerekek, akik most kezdték a bölcsit,ott angyal módra viselkednek, majd hazajönnek és előbújik a kisördög, egyszerűen kezelhetetlenek. Valahogy fel kell dolgozniuk ezeket a változásokat nekik is, meg annyi mindent meg kell tanulniuk, nekik sem lehet könnyű. Házi pszichológusunkat megkérdezném, hogy mi ilyenkor a teendő? :P Várjuk a receptet!

Ma kezdődik újra a tücsökzene, úgyhogy lassan készülődöm.

Bencés kép nagyon édes!!!

Ancsa, szia, szia! Hogy telt a nyaralás? Mesélj! Képek?

pusz
babszy
 
 


Hi, Bogo örülök, h minden rendben-nem mintha kételkedtem volna, de ismerem az érzést,azé megnyugtat,ha szakember is rámondja az áment. London? Ott is dolgozik a dokid? nem semmi ürge lehet, talpraesett! van családja?

Ancsa, nekem pont éjjel jutottál eszembe, h mi lehet már Veled! Hol voltatok kettecskén,Ho-ban?

Kata, nahát,nem is mesélted az autót!Mikor kapod meg? Sztem csak lusta Blanka, de az ember nem mer kockáztatni.

Kép
seriff
 
 


JA, hogy ne unatkozzatok, képeket akartam feltenni, uncsitesó vasárnapi szülinapi zsúrján készültek: Kép

Kép

Kép

Kép
seriff
 
 


Olyan szép ez a Hanna(is)!!! Uncsitesónak boldog 1. szülinapot!
babszy
 
 


De kis tündér!! :) Ez a fekvős kép annyira kafi, olyan jól elkapott kép, hogy na!
tikata
 
 


Bogi, örülök, h minden rendben. :D :D Ez azt jelenti, egyik héten itt, a másikon Londonban lesz a doki? :shock: ez gáz. nem mintha nem lehetne másnál megszülni, de azért... de a szülésznő az itt lesz?

Banka meg elkezdte tépkedni a cicit, és feszeng, nem akar enni. Illetve nem sokáig. De nem mondhatnám, h dühös. Ilyenkor csak néz rám és mosolyog. Meg most is már lassan 3órája alszik. Attól félek meg fog jönni megint :( Petivel is tök hamar megjött. Pedig most már kimaradhatna pár tíz évig :lol: Azon is gondolkodom, nem kellene-e egy kis maltofer csepp plussz folsav, étvágygerjesztőnek.
Még megvárom a pénteket, akkor lesz mázsálás, ennek tükrében beszélek a dokinővel.

Eszti, a hétvégi programotok nagyon jól hangzik. Mentek a nyugiba, és emlékszem még a képekre amit egyszer feltettél, az valami meseszép. Milyen klassz nyarakat fog ott a Bencus eltölteni!! :) Én még sose hallottam szarvasbőgést, szerintem. Ez félelmetes?

Albérlet ügyben holnap tárgyal az uram, és valószínű meglesz. Ma megnézte, és kaszálják a füvet az udvarán :lol: Októbertől vesszük ki. Telkiben lesz. Lehet majd jönni, van mellette kb 100m egy kafi játszótér is, Dia talán már látta is :P
A kocsi pedig okt. közepétől lesz, addigra érkezik meg :P :lol:

Nem akarom elkiabálni, de a fiam elkezdett enni. Másfél hete szedi a béres cseppet, talán attól, bár nekem hót mindegy mitől :lol:

puszi
tikata
 
 


Nekem az ülős Hanci jön be. Orsi, neked pont ilyen a nézésed amikor csodálkozol!!!!

Ancsa, végre megérkeztél! Még nem is meséltem neked, hogy Csontos Edittel babázom. Itt laknak nem messze tőlünk. Lipták Gabi a férje. Vagy tudtad? Nem gondoltam volna anno, h. vele fogom tartani a kapcsolatot a leginkább a régiek közül. Nagyon jó, h. legalább a fórumon társalgunk mi ketten, akik a 8 évet végigröhögtük együtt. Azóta se fogja olyan jól senki azt a bizonyos ajtót belülről. :oops:

Bogi, örülök, h. a kisember a pocakban jól van. Doki bácsi meg nagyon vagány. Az én dokinénim pedig az ország memóriatesztjén a legjobban teljesített, milyen híres lett hirtelen. Bezzeg amikor én szültem, akkor kihagyott egy kicsit a memóriája. :x De ezt csak később, a még nem szültekre való tekintettel.
agianyu
 
 


Köszi a dícséretet, a képeket Tesóm csinálta!

Kata,vmi fullextrás járgány vagy a színe az,h akkor érkezik meg? Bankára meg azt mondanák a szopt.tanácsadók, h ebben a korban tök normális,természetes viselkedés :wink: .Én alig vártam, mert kb 3hós korától voltak rövidebbek a szopik,és nem 3/4-1órásak (bár akkor legalább tudtam olvasni :oops: :D ). Ha étvágyat is akarsz gerjeszteni Nála( bár nem egy összeszakadt csajszi :wink: ) sztem inkább Bérest adj, cebionnal (2 napig 2x1 B.+10 cebion csepp, aztán emelheted 2x2 B+10 cebionra).(nekem még mindig nem jött meg :roll: :oops: :lol: )
Telkiben van vmi tuti turi is, ugye Dia?!

Dia, hol vagy???????????????????????????????

Ági, tényleg a Béres cseppet próbáltad már JUlikának adni étvágygerjesztőnek? És a kajás képet megmutattad?

Kép
seriff
 
 


Hellósztok,

Serfi, csajod egyre bájosabb, és ezek a szőke kis fürtök... :)
És a nőgyógyi nem mond erre semmit, hogy még mindig nem jött meg??? Ez azért furi. Mondjuk még nekem sem, de én szedem ezt a Cerazette-et, attól lehet ilyen. :roll: Mondjuk még nem hiányzik. :)
Nextes ruha?? Turis? Bencének is van pár Nextes cucca, nagyon kafik. :)

Serfi, amikor mi néztük a Toyota Yarist, akkor nekünk is 3 hó várakozást mondtak, és nem volt fullextrás. Ennyi idő alatt hoznak be autókat, bár azt gondolná az ember, ilyen csak az átkosban volt, és ma ha bemegyek egy autószalonba, hogy akarok venni egy 3-4 millás autót, akkor holnap már el is hozhatom.... :twisted: hát nem így van. :(

Kata, a szarvasbőgés nem félelmetes, csak ha közel van egy bika, akkor picit az, de amúgy inkább szép, megnyugtató. :)

Ma borsót paszíroztam a bébicseknek, hát nem kevés idő, mire átmegy a szitán a borsó lényege. De szerintem egészen jó lett. Meg rizst főztem petrezselyemmel, és pulykahusit is tettem bele. Szerintem csúszni fog, mert fincsi lett. :wink:
Vendég
 


Esztikém! A gepárdok mai menüje borsó, csirkehusi, rizs, répa. :lol: Persze becuppantották. És most alszanak!!! Kopp kopp.

Hétfő óta altatom ebéd után őket. első nap ok volt, utána csak 30-40 percet aludtak, hát majd ma meglátjuk. Fú de nagyon jó lenne ha végre egyszerre aludnának min. 2 órát!!!!
Az elmúlt 2 éjszaka álomszerű volt, már-már túlalszom magam :D. A Zsombi ágyát áttettük máshová (most elég gáz így a gyerekszoba), mert bemérték és rossz helyen volt az ágya... :oops: , a Bazsa ebben azért jobban hisz, de engem nem érdekel csak aludjon :wink: .
Azért jövök ritkábban, mert most nincs anyós, ma a Bazsa is elutazott vasárnapig, de ma este jön Anyu!!

Ú Katus, az Adri biztos örül majd, hogy Telkibe mentek, gondolom te is. Azért kell a társaság a nagy ismeretlenben. Múlt pénteken voltunk kint, de pont ramaty idő volt ezért nem tudtunk kimenni, de ha a játszótól 100 méterre fogtok lakni akkor tényleg nagyon közel lesztek egymáshoz. Ja és turi van okt 21-én!!! :wink: :wink:
Ja és mi is sűrűbben látjuk majd egymást végre!!!
Szerintem a Blankának ne adj semmit.... most nem hízik, vagy miért???

Kocsi témában mindenkinek nagy gratula!!! A képek szuperek, a csibész pakológép Bence és az angyali gyönyörű Hanci!!!

Ja kocsira viszatérve. Bee barátnőm kinézte magának az új Honda Jazz-t. Nagyon megnyugodott mikor a Bazsa rábólintott, hogy ez fasza autó. Apuci meg is veszi neki. Kábé májusban megrendelte. Az autó Mo-ra nem viccelek, de jövő februárban érkezik!!! Mondjuk ebből ennyit gyártanak valszeg.

Fersike! Még nem jöt meg? Addig örülj. Nekem 5 és fél hósak voltak mikor simán. Pedig akkor még csak szopi volt. Ennyit erről. Szegény Britney, megszülte a másodikat pont egy évre az elsőre. Jujj!!!
És most neked lesz kocsid, vagy nem??? Boldog szülinapot a Petinek!!!

Ági, sajnálom, hogy nem taliztunk, pedig úgy siettem, hogy lássalak benneteket. A Bazsa tök meglepődött, hogy odamentél. Én valahogy annyira éreztem, hogy ott lesztek :lol: . Nekünk a doki van ott azért mentünk, kocsival 2 perc, de odatolni őket nem annyira, akkor már a sétányos. De ha megbeszélünk valamit...

Ancsa welcome!

Orsi biztos kötni tanul azóta!!! :D :wink: Nagyon helyes!

Jaj, az Adri barátnőm mesélte, hogy az ő nagyijának (90 körül van) a Pali bácsi volt a gyerekorvosa, aki még tudta a frankót. Szóval ezeknek a kisgyerekeknek mint a mieink heti 3x hüvelyest kell enni (borsó, lencse, bab, hajdina, stb)!!! Hajrá!!

Na pussz

Kép
diane
 
 


Szóval a Heim Pali bácsi!!! :lol: :lol: :lol:


(még mindig alszanak...)
diane
 
 


Heti háromszor hüvelyes? Istenem. Havi egy szem borsó a parkettáról. Ez a max. Lehet hogy kipróbálom a Béres cseppet, bár nem szeretném ha hízna Julcsi, mert az anyatejtől is jó húsban van. Ma megevett egy fél májkrémes kenyeret, mert megengedtem neki, h. egyedül kenje. A nagy recés késsel. Értitek? Tiszta életveszély volt, de legalább evett.

Láttuk a képet Orsi, bár nem tudtam megállapítani mit eszik Hanci. Olyan mintha nyalóka lenne, de ezt nem is feltételezem. Neked még nem kell kényelmetlenkedni? én is olyan voltam, mint a Dia. A doki mondta hogy olyan 5 hó körül szokott megjönni legharmarabb általában. Na 5 hóra meg is jött.
agianyu
 
 


Hi, nem mond semmit a nőgyógyász,mivel a 6hetes (10) kontroll óta nem néztem feléje.De én is szedem a Cerazette-t, erre mondta, h lehet, h tök összevissza lesz,vagy egyáltalán nem, de amíg szoptatok ezt szedhetem. Amúgy 1x volt, ahogy el kezdtem szedni a gyógyszert, de azóta sem.( A dokival kapcsolatban meg hezitálok a háziorvosom esete óta...)

Ági, csirkeszárny, sütve a képen. Lehet,h a Bérestől lenne étvágya, nem 100%, de olykor felnőtteknél is bejön, csak adj mellé C-vitamint.Mondjuk Julikánál nem olyan egyszerű,mint a piciknél,mert ha jól emlékszem a kanáltól irtózik.Cseppents a vizébe pár cseppet(5-6), aztán hadd igya. Borsó nálunk szemenként saját kézzel :roll: :oops: .... Mondjuk olykor a rizs is...Mindez persze a takarítás-felmosás után :shock: .... Nagykés :shock: :oops: :roll: :D !

Nálunk a mai menű:karfiolleves by Stahl (isteni, Hannának is ízlett), rizs és sült csirkecomb ( ezeket meg alapból imádja "zsizs").

Eszti, hát persze,h turis a next szoknya is...Jó, a body nem, az tescos :roll: , cherokee-jó, de ha bárki vesz, eggyel nagyobbat,mint alapból kéne!

Dia, passzolok.Kocsitéma nem eldöntött,viszont állandó vita tárgya :cry: . pali bácsi :lol: .Te már adtál hajdinát? Az meg milyen?Hogy néz ki?Turmixolsz a gepárdoknak? Na meddig aludtak ma?

Hanna drága tiszta nátha, drága Anyukám kérdése " megfázítottad? " :shock: ... Szóval fújunk, szívunk, szerencsére jókedvű meg minden, de Dart Veder kutyagumi hozzá képest.

Kép
seriff
 
 


Jujj, ezek a rosszul evő, mégis husis gyerekek :) Csak lesek a borsószemektől, meg aztán a recés nagykés a kedvencem :roll:
Serfi, Hanna tiszta szőke! Esküszöm az első képen hirtelen nem is ismertem fel :oops:
Most akkor honnan van ez a szőkeség? Merhogy göndör az oké. :wink:

Ági, hát igen, az általánosban még nem lehet előre tudni, hogy kit merre visz az élet, mégha nagyon jó barátságok születnek, akkor is el lehet távolodni sajnos, éppen ezért örülök nagyon hogy legalább így a fórumon keresztül újra összejöttünk! :)
Tudtam, hgy Lipták Gabi a férje Editnek, de nem tudtam, hgy van bébijük. 1 vagy 2?
És az a bizonyos ajtó nekem is sokszor eszembe jut :wink: meg még egy csomó minden, tényleg mennyit röhögtünk. Kafa volt.

Gyerekek, nyomok fel képet, csak időt adjatok, mert 3M a legkisebb. Akinek fotós az ura... :wink:

Most megyek, mert ünneplünk, 4 éve vett el az uram, én meg őt! :)

Pussz
anniecoe
 
 


Látom, ez a szarvasbőgés sokakat érdekel. Hiába, nem egy mindennapi élmény ez. :)
anniecoe
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: