Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Titi
Nagyon köszönöm a bíztató szavaidat. Négy hét már tényleg nem sok, csak mindig ez tűnik a leghosszabbnak.

Tényleg pihenj sokat most rád fér, ne foglalkozz semmi mással. A kíváncsiskodókkal biztosan nehéz, de nem szabad velük foglalkozni.Csak bízni tudok benne, hogy az sms-eid után van annyi tapintat bennük, hogy békén hagynak titeket.
Írtad, hogy kellemetlen a méhösszehúzódás. Nem tudom kaptál e valamit ami segíti a gyorsabb regenerálódást, de én Ergam cseppet szedtem. Ez támogatja a szervezeted abban, hogy hamarabb helyreálljon a rend bent.
Nyugodtan gyere és mondd el mi bánt, az sokat segít. Ne hidd azt, hogy ezzel rontod a hangulatot,mert mindenki szurkol neked és segít ahogy tud. Ha mást nem hát szavakkal, néha az is több mint a semmi.
A taliban benne vagyok, és remélem még össze tudjuk hozni addig amíg egyben vagyok.
Továbbra is légy ilyen erős és kitartó, hidd el meg lesz a jutalmad érte. Millió erősítő ölelés és puszi neked!

Csné
Végre egy rendes orvos, aki fogllalkozik veled. Csupa jót kívánok. Bízom benne nem kell még egyszer műteni., és a tökéletes baba már nem várat sokat magára.

Nálunk semmi különös nincs. Azt leszámítva, hogy Dávid néha egy ördög és egyre nehezebben fogad szót. Úgyhogy tombol a dackorszak. Ma voltunk óvoda ismerkedésen egészen jól sikerült. Nem is foglalkozott velem teljesen elmerült a játékban. Kíváncsi vagyok lesz e sírás ha eljövök, de ez még odébb van.

Anubias
Fel a fejjel néha vannak ilyen rossz napok! Nem lehet mindig mindenki mosolygós.

Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Húúú, ma délig aludtam! De olyan jól esett. Tegnap jó sokat haladtam itthon, most aztán van időm erre is. Persze, este azért nem bírtam magammal, beszaladtam a munkahelyemre (merthogy itt van az utcánkban:)), és olyan fura volt. Képzeljétek, beajánlottam magam helyett egy ismerősöm, most jól kibabráltam vele, egy hónapot maradhat, aztán megyek vissza. Szegény meg felmondott a régi munkahelyén. :(

Bufo, nem kaptam semmit, egyedül az Oxitocin ment le még a szülés után, azt mondták a dokik, az is méhösszehúzó, azért kaptam azt. Mást nem. Nem is tudom, nagyon kellene-e bármit is szednem, az orvosom egyedül antibiotikumot és tejapasztót írt fel, azt szedem. De bízom benne.

Jövő héten visszamegyek még a régi dokimhoz, mert kellenek az igazolások a tgyáshoz meg az anyaságihoz, végülis hozzá jártam majd' végig terhesgondozásra. A záróm sem kaptam még meg, ez a huzavona! Gondoltam, hogy nem fog egyszerűen menni!

Ági, már 1 hónap?! Te jó ég, hogy szalad az idő! Remélem, engem is alaposan kitakarítottak, bár néha jön egy-két apró vérdarabka, remélem, ez nem arra utal, hogy gondok lennének.
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok doki ügyben. Milyen az élet! Én sem hittem volna, hogy tágítok a Szent Imrétől, de mióta ide kerültem, és láttam, hogy mennyire másképp mennek itt a dolgok, eszem ágában sincs visszamenni. Itt aztán alaposan vizsgálgatnak. Ott meg max sima uh-ra tudnak küldeni, nincs más lehetőségük.

Lányok, a szülés után a vérzés mennyi ideig tart? Olyan kíváncsi vagyok, mikor, hogy fog először megjönni a mensim. Amint megjön rendesen, én azonnal el kezdek hőmérőzni, legalább lássam, hogy rendben alakulnak a dolgok odabent.

Vajon Ancsival mi lehet?! Nem ígérte, hogy dob valakire egy sms-t, ha vannak hírei?

Anubias, én is imádom a cicákat, szeretnék is, csak a férjem is allergiás szinte mindenre, meg ha volna, biztos nem bírnám megállni, hogy ne hozzam be a lakásba, és akkor tönkretenne mindent... tapasztaltam Miskolcon a cicánkkal. Mensi... bár ott járnánk már. Hihetetlen, hogy most mensit várok és kívánok. :)
Kitartás, mindjárt vége az allergiás időszaknak!

Lányok, a táblát most nem ígérem, mert bent van a cégnél, itthon nem voltam felkészülve programilag sem ilyesmire, úgyhogy tábla nélkül maradunk. :(

Bufo, örülök, hogy jól alakul az ovis beszoktatás, jó lesz (bár hülyén hangzik így) egyszerre csak egy gyerekkel foglalkozni, legalábbis napközben így majd csak a picurra fogsz tudni figyelni, így azért könnyebb lesz.

Na, megyek, várom a férjem, mindjárt jön haza ebédelni. De fura, így terveztük a jövőt, csak épp egy babával... :( Na, elég a búslakodásomból.

Puszi mindenkinek lányok!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Nagy a csend. :cry: Hol vagytok?Mindenki ilyen elfoglalt?!Jó volna hallani rólatok.Én még vagyok.A szemem bedagadva,ezért csak napszemcsiben közlekedek.A cica úgy néz ki kezd szobatiszta lenni.Reggelente hőmérőzök,nagyon kiváncsi leszek,milyen a görbém.Hátha tud adni egy támpontot ha majd élesbe megy.A kisfiam már egészen rendbejött.Szerencsére,mert pénteken indul a suli.Itt az ősz.Hiába szeretem,mégis szomorkás a hangulatom.Tegnap sírtam egy nagyot,anélkül,hogy én magam tudtam volna miért.Kinek van cicája közületek?Mert én azon agyalok,hogy nekem tuti volt már toxoplazmózisom,hiszen mindíg volt cicám,de ezt többször is elkapjuk,vagy nem?Mert ha jól értem a vérvizsgálat annyit mutat ki,hogy éppen van-e ilyenem.Na mindegy jövő héten megkérdezem az állatorvost.Azért ha van tipp légyszi írjatok.Meg amúgy is.Ki hogy áll?Én egész este olvastam,kicsit türelmetlen vagyok,úgy érzem áll az idő és soha nem kezdhetünk próbálkozni.És akkor még abba bele se gondoltam,mikor jön össze.De félre ne értsetek,nem akartam nyavajogni,sőt.Nagyon is optimista vagyok,csak rossz egyhelyben topogni.

Szép napot és sok puszit nektek
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

Lányok, tényleg, hol van mindenki?

Virág, mi van már veled? Olyan kíváncsi vagyok, hogyan állunk?!

Eszter, mint írtam, nekünk van cicánk Miskolcon, igaz most már csak havonta egyszer megyek haza, de mindig velem alszik. 4 éve jöttem el otthonról, előtte kb 8 évig vele voltam állandóan, mármint otthon, együtt aludtunk, én bevallom, puszilgattam is, annyira imádom. És képzeld, most a vérvizsgálat azt mutatta kétszer is, hogy nem estem át a toxoplazmózison. Annyira meglepődtem ezen. De állítólag azért nem, mert szobacica, kint nem nagyon volt, és így tiszta. Azért így jobban izgulok, nehogy a következő várandósság alatt kapjam el pont.

A vérvizsgálat amúgy azt mutatja ki, hogy átestél-e már a távol és közelmúltban a betegségen. Ha egyszer már átestél, védett vagy egy életen keresztül. Ha viszont nem, akkor vigyázni kell, állítólag a macskaalommal kell a legjobban tartózkodni.

Ti mikor kezdtek el konkrétan próbálkozni? Ne haragudj, pedig olvastalak végig, csak most valahogy nem igazán vagyok képben.

Lányok, tessék gyakrabban jönni!!! És ki mit szól a jövő hétvégéhez, mondjuk egy szombat délutáni talihoz?
titi_27
 
 


Szia Titi!

Csak egy villámlátogatás,mert melózok. :cry: Nagyon örülök,hogy írsz. :) Sajnos nekem biztos nem jó a jövő szombat,anyukám aznap délután tartja a szülinapját.De a vasárnap jó,és minden más időpontban alkalmazkodok hozzátok.Én sajna nem tom pontosan mikor kezdhetünk,ahogy abba tudom hagyni az allergiagyógyszert.Ha így leszek,akkor október.Most rohanok,írok majd otthonról.Vigyázz magadra.
Puszi

Kép

Kép
anubias
 
 


Csak egy gyors bekukk! Nincs sajnos időm.

Titi nagyon örülök, hogy jól vagy, nagy sajnálom a történteket.

Ja, nekem 2 cn.

:cry: :cry: :cry:
Teljes a csalódás, szeptemberben máshoz megyek.
Ha tudok jövök, de most nem megy.
Puszi:

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Kedves Titi!

Mivel írtad hogy nem jössz már közénk a 2006. őszi babás topikba (ami teljesen érthető is), gondoltam jobb ha inkább ide írok Neked.

Jó lenne valami igazán nagy okosságot írnom, de az igazság, hogy tényleg, aki ezt nem élte személyesen soha nem fogja igazán tudni átérezni, hogy min mentél, min mész keresztül.

Hihetetlen erős vagy és tényleg csodálatra méltó a hozzáállásod. Én azt gondolom, pontosan ez az ami minket, nőket igazán különlegessé és naggyá tesz. Hogy mindig tovább tudunk lépni.

Én kívánok Neked minden elképzelhető jót, és hogy minél előbb beköltözzön újra Hozzád egy most már egészséges pocaklakó!

A másik topikból sokat gondolunk Rád és ha úgy érzed, bármikor szívesen újra látunk!

Vigyázz magadra!

Tűzmanó (a 2006. őszi babás topikból )
Vendég
 


Titi,
olyan jó, hogy jössz közénk. Tudod, az a baj, hogy az ember nem tudja azzal segít, ha hagyja annyit mondj el, amennyit Te el szeretnél mondani. Meg persze valjuk be kíváncsiak leginkább.
Szerintem az nem tudja, aki nem ment át ilyenen, vagy csak fele ilyenen, hogy ez ebben a pillanatban nem így illik.
Vérzés: hát én nagy Fiammal 6 hétig rendesen véreztem. Viszont nem tudom mi változott, de most szinte alig. Viszont (bocsánat a gusztustalanabb részletekért) most azért 6 hétig volt olyan sárgás válladékozás. Nem vérzés. Vérzés csak kb. 1,5 hétig volt, de az sem sok.
Nálunk a kórházban azt mondták, amíg nem szoptatok, ha nagyon fáj, görcsöl lehet bevenni nyugodtan panadol extrát. Nálad pedig ugye ez biztosan nem lesz sajnos. Az antibiotikumot is azért kaptad szerintem, hogy ne gyulladjon/ durranjon be a melled.
Pihenj sokat, vagy csinálj olyan dolgokat, amik elterelik a gondolataidat. Arra meg ne gondolj kiszúrtál az ismerősöddel, mert erről Te egyáltalán nem tehetsz.
A taliban benne vagyok:):):)

Eszti,
Toxoplazmozis: azt mondják, hogy aki már találkozott macskával nagy eséllyel átesett már. A lényeg, hogy a macska ürülékkel ne Te foglalkozz. És ha esetleg kiderülne terhes vagy, és mondod a védőnőnek van macskád elvileg kötelessége kérni a vérvételt erre a vizsgálatra is. Csak tovább kell várni az eredményre, mert elküldik az ÁNTSZ-be.


Többiek, Ti is gyertek, írjatok stb

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Veletek vagyok én is minden este, de nem volt időm írni. Szerencsére, ha minden összejön, akkor nemsokára kész lesz a gépem, és akkor jöhetek hozzátok gyakrabban.

A többiekkel nem tudom mi lehet! Remélem mindenki jól van.
Ancsikám! Vajon babázik már? Nem tudja valaki a számát?

Sziszike is nagyon rég jelentkezett.
Lányok! Jelentkezzetek!!!!!

Titi!
A vérzés nálam se tartott sokáig kb 1,5 hét, de utánna barnáztam még egy darabig. Pihenj sokat!
Hova szervezitek a találkozót? Jó lenne megint beszélgetni veletek.

Velünk minden rendben, igaz a derekam már szokott fájdogálni. Főleg reggel, és olyan vagyok mint egy nénike, amíg be nem járódik. Közben meg jókat mosolygok magamon, meg a lépteimen.
Sajnos a gyomorsavval is küzködök. Nincs valami jó tippeket, hogy mit lehetne tenni ellene? Este lefekvéskor a legrosszab, mert éget. Próbálok olyanokat enni, amik nem okoznak savat, de azért mindig lecsúszik más is persze.
Na mostmár rohanok, mert a REzinek anya kell.
Holnap jövök megint.
Sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de nem volt időm jelentkezni. Tegnap teljes nagytakarítás volt nálunk. Kihívtam egy takarító céget és megcsináltak mindent. Úgyhogy most jó pénzért ragyog a lakáa. Ablakok, függöny (számomra ez volt a fő) minden. Nem jutottam a géphez napközben, estére pedig beestem az ágyba. Ma a munkahelyemre mentem a táppénzes papíromat bevittem. Eredetlieg Dávid anyósomnál lett volna, de olyan hisztit rendezett, hogy nem marad ott, hogy nem volt más választásom vinnem kellet magammal. Persze dupla annyi időbe telt minden mintha egyedül mentem volna.

Titi
Nekem nem volt erős a vérzés és kb. másfél hétig tartott. Utánna még egy jó darabig olyan barnás sárgás valami volt.
A kórházban és is kaptam a méhösszehúzó szurit, és utánna kellet szedni az Ergam cseppet, ami szintén ezt a célt szolgálta.
Jövő hét szombat elvileg jó lehet, ha még egyben vagyunk és bírom akkor és is benne vagyok a taliban. Ugyan ott is jó, fini volt a fagyi. :D
Takarítással csak óvatosan!Gondoltam, hogy nem bírsz magaddal és úgy is csinálod, így már vártam mikor számolsz be róla.

Oné
Én már folyamatosan nénikének érzem magam, de estáre a legrosszabb akkor már a hasam is nagyon súlyos.
a gyomorsavra nekem bejött a hideg tej próbáld ki hátha. Ha nem segit akkor zsedhetsz Rennie szopogatóst azt kismamáknak is lehet.

Zseppy
Veletek mi újság? Magatokról mostanában nem nagyon írtál.

Anita
Na végre , hogy váltassz. Bocsi, de örülök neki, mert ez a doki nem sokat segített neked a problémáidat helyre rakni. Azt viszont sajnálom, hogy megjött.

Anubias
Érthető, hogy izgatott vagy mikor kezdhettek neki a kistesónak. Nem nézünk rád ezért rossz szemmel. Nyugodtan írd csak meg ami eszedbe jut, a férjek ezt nem mindig hajlandóak meghallgatni és valakivel viszont meg kell osztani ami a szívünket nyomja.

Na megyek aludni, mert leragad a szemem.
Jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Ma voltam vérvételen, vizeleten. Holnap lesz eredmény!
...ma meg megjött :) Ha rendben lenne minden, akkor csak 2 hónap és újra lehetne próbálkozni...

Segítsetek nekem, bizonytalan vagyok!
Ez az orvos rettentően kedves, figyelmes, orvosilag is alaposnak tünik, meg minden... alapban elájulnék tőle, de: Fiatal, még csak szakorvos jelölt!!! Szerintetek ettől még bízhatok benne??? Nincsen a hátamögött sokéves tapasztalat... :?:
Mellette szól, hogy van mail címe, skype-on el lehet érni és a honlapjára az van irva, hogy szabadságon is szüléshez azonnal jön... Ma amikor rácsörögtem visszahívott, mert nem tudta felvenni. Kérdezte, hogy esetleg vérből kiváncsi vagyok-e valami másra...
Tanácstalan vagyok! Félek, hogy megint melléfogok!

Titi,
nekem egyenlőre a jövöhét vége jónak tűnik. Max, ha Karcsim dolgozik, akkor viszem magammal Vivit :)
Szülés utáni mensire én sajnos már nem emlékszem! :(

Eszter,
pénteken suli!! Nekem Vivi már nagyon várja. :D Kezdődik megint a hajtás, a rohanás melóhely-isi között. És mi még idén elkezdünk egy zeneiskolát is, ami fél órára van legalább a sulitól és buszozni kell... De jó lett volna, ha itthon lehettem volna most pocakosan :(
Cicám nekem csak volt, anyukámhoz kivittük kertesbe.
Viszont amikor Vivivel terhes voltam és amikor ő kicsi volt, akkor végig ott volt a cicánk és nem okozott gondot. Szerintem ne idegeskedj ezen túlságosan. A lényeg amit a csajok mondtak, hogy ne te takarítsd és amint lehet csináltasd meg ezt a vizsgálatot!

Gyöngyi,
rég hallottunk felőled! Örülök, hogy jól vagy! :) Már jó nagy lehet a te pocid is :lol:

Ancsi????? Vajon mi lehet vele? Már babázik szerintetek???? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Olyan kiváncsi vagyok!

Mesi,
nem jelentkezel!!! Hiányzol innen! Hol tartasz a hónapban???

Koda,
ne tünj el megint!!! Látni akarjuk azt a babát képen!

Többiek gyertek (én beszélek... mintha olyan sűrűn itt lennék... :))

Juci,
kéne nagyon az a tali már!!!

Puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Ja j,de örülök,hogy páran előkerültetek.Azért a többiekért még izgulok,amiért nem írnak.Nekem nem jó a szombat :cry: ,de úgy szeretnék veletek talizni.Nme lehetne vasárnap? :oops: Vagy bármikor máskor?! :oops: Köszi mindenkinek a megnyugtatást.Egy nagyon kedves anyuci,aki nem ír a mi topicunkba írt nekem egy üzit és kifejtett minden tudnivalót érthetően és részletesen a toxoról,úgyhogy tényleg okosabb lettem a témában.Köszi mindenkinek a segítséget.A szemem még folyik,a fejem meg dagad,az orrom se működik,de számolom visszafele a napokat. :)

Ági!

Nem irígyellek a dokiválasztás témában.Én azt hiszem maradnék nála,hiszen pont a fiatalsága miatt lelkes,nem fásult,és talán alaposabb,mert nem hiszi magáról,hogy nem érheti meglepetés a több éves rutin miatt.Ha döntési helyzetbe kerül úgyis kér majd tanácsot az öreg rókáktól,szóval sok minden szól mellette.Ettől függetlenül hallgass a megérzésidre,ha biztonságban érzed magad mellette,akkor jó lesz. :wink:

HÚ,itt a főnököm!

Mindenkinek puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jó reggelt lányok!

Jó korán keltem, mindjárt jön az apósom, megyünk vissza a kórházba... hú, de nagy lelkierő kell hozzá. Elvileg ma végre megkapjuk a zárómat, aztán hétfőn mehetek vissza a régi dokimhoz, tőle megkapom a tgyáshoz meg az anyaságihoz szükséges papírokat. Hihetetlen, mennyi sz@r kell ahhoz, hogy az ember pénzt lásson.

Képzeljétek, csökkent a vér mennyisége, pedig még csak 1 hete szültem. Most már csak olyan véres folyásom van, juj, de kíváncsi vagyok, akkor a mensid simán be tudom majd azonosítani. Annyira várom már, hogy leteljen az idő! Csak most egyfolytában attól parázom, nehogy megint gondok legyenek. Na, jó, most nem írok ezekről a gondolataimról, nehogy még belétek is beültessen a bogarat. Isten őrizz ettől!

Bufo, látom, ismersz már! :) Ezen jót derültem. Igen, tegnap kitakarítottam a kamrát, végre megtaláltam a moly zugot, amit már vagy 3 hónapja nem találtam. Takarító cég? Húúú, ilyenre én sosem gondoltam volna. Megírnád, hogy mt csináltak, mennyi idő volt, és mennyibe került? Ez nagyon jól hangzik.
Csak türelem Dávidkához!!!

Ági, ha úgy gondolod, meg tudsz bízni a dokiban, nyugodtan tarsd meg. Az én dokim is most a Sote-n, hú, szerintem nincs még 30, hihetetlen, kicsit meg is döbbentem rajta. Mégis UH specialista, ő szúrta az EDA-t, és nagyon jó doki. Sokszor a fiatalabbak manapság sokkal lelkesebbek, ügyesebbek, energiatelibbek, és nem utolsósorban talán nem annyira pénzéhesek. Szerintem ez nem jelent semmit sem. Majd menetközben eldöntöd, szerintem adj esélyt a dolognak. Főleg, ha eddig nem csalódtál benne!

Zseppy, köszike az infókat, olyan jó, hogy van köztünk egy tapasztalt 2 gyermes anyuka is! Folyamatosan ellátsz bennünket jó tanáccsal.

Oné, de rég beszéltünk! :) Gyomorsav... sajnos nem tudok semmit róla, hál' Istennek engem eddig elkerült. Nézz szét a neten, biztos találsz valami jó tanácsot.

Lányok, akkor alakul a jövő hétvége? De mivel Eszternek nem jó a szombat, legyen vasárnap?! Kinek jó a jövő hét vasárnap úgy 3-4 körül?

Még egy gyors kérdés... szerintetek mennyit érdemes várni a fogyókúrával? Mivel én nem szoptatok... sajnos maradt rajtam simán 8 kg, hiába ment le a többi 8 rögtön szülés után. Vajon várható, hogy a következő hetekben magától lemenjen még valamennyi? El kezdeném a 90 napos diétát, jó volna a babát nem ilyen túlsúllyal várni.

Puszi Nektek!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Én is vagyok, csak olyan zsúfolt napjaim vannak.Sok babacucc összegyűlt és egyfolytában mosok-vasalok.
Tegnap voltunk a doki bácsinál.Olyan jó fej, nagyon bírom.Mindig olyan jó hangulatúak ezek a találkozások, mintha nem is vizsgálat lenne, hanem egy baráti találkozó.A férjem is nagyon élvezi, tudjátok, ő is be szokott jönni.
Eddig minden rendben van velünk, a pocim nagy, most megint azt mondta Bardóczy, hogy másnak 36 hetesen ekkora, mint nekem most 33 hetesen.De azért hozzáteszi mindig, hogy nem kell félnem attól, ha nagy a baba.Én meg mindig mondom, hogy nem félek :D
Egyébként a fiatal doki-témához hozzászólva: szerintem is jobb ma már fiatalabb dokihoz járni.Valahogy lendületesebbek és ami fontos, hogy haladnak a korral.Persze mindenki a saját dokijából tud kiindulni.Először én is meglepődtem, hogy ilyen fiatal, de meggyőzött a hozzáállásával, a tudásával és megbízom benne, bármikor elérhető.
Már nagyon várom ezt a kis babót!Olyan türelmetlen vagyok!

Ancsival mi lehet?Sokat gondolok rá.

Koda!
És te?Mi az hogy csak így eltűnsz?Légyszi gyere és írj, hogy mi van veled!Remélem, jól vagy!

Titi!
Szerintem előszőr pihend ki magad fizikálisan és csak utána kezd el a fogyókúrát.Hagyd a szervezetedet regenerálódni még 1-2 hétig legalább.Most a pihenés a fontos, úgyis érezni fogod, ha már elkezdheted a fogyókúrát.Könnyed mozgásokat szerintem végezhetsz, pl sétálj naponta egy keveset, aztán majd belekezdesz később.

Na megyek, mert újabb adag vasalnivaló vár, és ráadásul 9 nap múlva lesz egy kiállításom, arra is készülni kell.

rimar
rimar
 
 


Titi
Teljes alapos nagytakarítást csináltak. Ebben minden benne van. Konyhaszekrény kívül belül. Fürdő, Wc csempével együtt. Szobákban a szekrényekről könyv mütyűrök stb...,ablak ,ajtó tisztítás. Lámpák pucolása. Én kárpittisztítást a bútorokra nem kértem, de azon kívül mindent megcsináltak. Négyen voltak kb 6 órát és 22000ft volt. Lehet, hogy sok, de én már egyedül nem tudtam volna megcsinálni mindent. Meg persze létrázni nem akartam. Eleinte csak ablakpucolásra gondoltam aztán megbeszéltük a férjemmel, hogy inkább legyen teljes takarítás. Még én is most kértem először ilyen segítséget.

Legyél erős a mai nap. Tudom nehéz visszamenni.

Fogyókúrát szerintem szép lassan elkezdheted( kajára gondolok), de én az aktív mozgással megvárnám, hogy a 6 hét leteljen.

Tali a vasárnap sem akadály nekem, csak egyeztetni kell a családdal, hogy Dávidra vigyázzon valaki.

Csné
Én mindenképpen kipróbálnám ezt a dokit. Ha ilyen lelkes akkor nem számít mennyi idős. Sőt még lehet, hogy alaposabb mint a rutinos vén rókák akik már néha elsikkadnak bizonyos dolgok felett.
Jövő héttől kitartást a rohanó hétköznapokhoz. Előbb utóbb újra belerázódtok, és nem biztos, hogy sokáig kell még dolgoznod. :D

Anubias
Az a fránya allergia ebben a szeles esős időben sem csökken?

Ancsi
Mi lehet veletek? Babázol már?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szep jo reggelt mindenkinek!

Nem tuntem el,csak a hugomnal toltottem par napot+meg olyan nehez irni. :cry:

Titi!

A kemenyebb edzessel varjal a 6. het vegeig,de konnyebb gyakorlatokat mar most csinalhatsz+ a setak a lelkednek is lehet,hogy jot tesznek.
Meditalast,jogat meg nem probaltad?

Rimar!

Hat te se ulsz a fenekeden,kiallitas szules elott??Hol lesz?Festened kellett ra meg,vagy az osszegyult kepeidbol volt???

Agi!


Hallgass a szivedre szerintem doki valasztas ugyeben,ha ugy erzed,hogy o jo neked akkor maradj nala,az meg hogy barmikor elerheted kulon plusz pont. :)

Anubias!

Cicaugyben,bar gondolom mar mindent tudsz....Nekunk is mar tobb mint 13 eve van cicank,vagyis otthon Kuwaitban,perzsa,benti cica es en is ugy gondoltam,hogy mar atestem a toxoplozmozison.Hat nem. A teszt azt mutatta,hogy meg csak at se estem rajta.Igy annyit tudtam tenni,hogy gumikesztyuben tisztitottam ki az almat.Ha tudod,akkor engedd at a parodnak ezt a munkat.De elkaphatod ezt fertozott zoldsegtol,gyumolcstol,sot kerteszkedes kozben is,igy viselj kesztyut ha a kertben dolgozol. :)

Bufo!

Hat te mar tenyleg kozel vagy a celhoz....kitartas! :lol:

Kicsijuci!

Hivlak jovo heten,szerda az biztos hogy nem jo egyenlore,talan kedd se.Ja bocs,csutortok se...na ezt jol megirtam,mi?Mert akkor megyek dokihoz,majd vedono,gyerekorvos.

Nem fogjatok elhinni,de meg mindig nincs magyar hazassagi anyakonyvi kivonatom vagy mi...eltelt 5 het,vagyis az igert 30 nap,erre kiderult,hogy az anyakonyv hivatal hianyosan kuldott at papirokat,vagy csak masolatokat(holott en mindent leadtam+eredetiket) es a polgarmesteri hivatal visszadobta az egeszet,de ok meg meg nem kaptak meg..Szoval jovo heten ezt akarom intezni...felhaborito lenne,ha szulesre nem lenne meg es nem tudnank anyakonyveztetni Zümikenket...Elegem van a magyar burokraciabol...hiszen mi mar lassan 12 eve vagyunk hazasok es meg mindig ilyen hulyesegekkel kell foglalkoznunk.Na,jo,lehet,hogy csak nekem szokatlan.

A legtobb cuccot mar en is megvettem,ma szeretnek elmenni mellszivot venni,es akkor jovo hettol neki allok mosni a cuccokat.

Jaj nem is tudom,Bufo te erdeklodtel a korulmetelesrol igaz???Nem tudom hogy irtam -e(memoriam nem a regi,elvagyok varazsolva :oops: )hogy a Janos korhazban is csinaljak,van egy doki aki tobb evet dolgozott Libiaban,tobb ezer korulmeteleset csinalt mar.O inkabb altatasban csinalja.Gondolom egy ujszulottnel ez nem melyaltatas..legalabbis merem remelni.

Na,megyek keszulodni.Vegre kisutott a nap,hiaba,nekem szuksegem van a napra!
Olyan honvagyam van hogy el se hiszitek...annyira hianyzik minden,arrol meg ne is beszeljunk,hogy a ferjem mennyire hianyzik,annyira szuksegem lenne ra...dehat ez van. :cry:

Tovabbi szep napot mindenkinek!

Vajon ANcsinak mar megszuletett mar a babaja?Augusztus vegere volt kiirva,gondolom nem vartak meg a datumot. :?:
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

Na, akkor úgy látom, alakulgat a jövő hétvégi tali. Egyelőre nálam látszik problémásnak tűnni a vasárnap... tegnap jött egy sms, hogy a párom unitesójának lesz szülinapi összejövetele. A hétvégén igyekszem megtudni, hogy mikorra tervezik pontosan, hogy én is úgy tudjak igazodni, de az tuti, hogy Veletek találkozni fogok, esetleg onnan majd kicsit kések.

Juci, én is teljesen hasonlóan érzek irántatok, örülök, hogy más is így van ezzel! De jó volna, ha Te is tudnál jönni a talira!
Na, tök jól haladtok akkor mindennel, nem baj ha korábban van meg minden, legalább a végén már nyugodtan fogsz otthon lebzselni. :)

Akkor egyelőre jövő hétvége vasárnap ebéd után: Zseppy, Bufo, Csné, Juci, Anubias.

Momo, Oné? Tali?

Vajon mi lehet Ancsiékkal? Lányok, senki nem tud hozzá elérhetőséget? A fenébe, el kellett volna kérni tőle. De biztos fog jelentkezni, ha már otthon vannak! Remélem, minden jól alakult velük.

Bufo, ez a takarítós cég nagyon jól hagzik. Tegnap kérdeztem az apósomat, hozzájuk minden héten jár egy hölgy takarítani, és majd' lehidaltam, általában 9-2-ig takarít egy héten egyszer, és 7.000 Ft-ot fizetnek érte. Ehhez képest ez egyáltalán nem sok. Főleg, ha mindent megcsináltak!

Momo, akkor végül nem a Telekiben csináljátok majd a műtétet? Ügyes vagy, hogy találtál állami kórházban is dokit, biztos így olcsóbban megússzátok. Főleg, ha tényleg hozzáértő a doki, akkor hajrá!
Magyar bürokrácia... volt/van hozzá szerencsém. Sajnos mi is nagyon megkínlódtunk a papírokkal az esküvő előtt, a párom német állampolgársága miatt majdnem nem lett polgárink. Úgy mentem a Közigazgatási Minisztériumba sírni (szó szerint) a papírjainkért. Most pedig a lakhatási engedélyünk miatt vagyok kiakadva, egyelőre még be sem tudjuk adni, mert az a hülye Csatornázási Művek ül 2,5 hónapja a papírjainkon. Ma megint telefonáltam, és csak ígérgetnek. Jövő héten lehet, hogy bemegyek, ha nem történik semmi. Ez már felháborítani. Az ember meg kicsúszik a többi határidőből! Utálom!

Én is szépen haladgatok itthon, már a kamrát kitakarítottam, ma még vasalni fogok, aztán jönnek a lenti ablakok, most aztán van rá időm. De tudjátok, most tényleg élvezek itthon lenni. Jó egy kicsit pihenni, nagyon rám fért. Persze, nem gondoltam, hogy ilyen áron leszek rákényszerítve a pihire. :(
Tegnap elhoztam a zárót, végre az is megvan, jövő héten intézhetem a TB-t a Tgyás miatt, meg az anyaságit is a Kincstárnál.

Fogyókúrával mégis várok még, úgy látszik, ma megint 1 kg-val kevesebb vagyok, és mintha menne még le rólam (legalábbis a tükör szerint). Szerintem kivárom a 6 hetet, utána még úgyis lesz időm a babácska előtt.

Na, megyek, folytatom a vasalást.

Vigyázzatok magatokra lányok! Megint itt a jó idő, lehet menni sütkérezni, sétálgatni. Szép hétvégét annak, aki már nem jön közénk!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Nagyon sok minden történt veletek, alig győztem visszaolvasni.

Titi: annyira drukkoltam neked, sajnálom a történteket...nem igazán találok ilyenkor szavakat, de szívből kívám, hogy hamarosan egy egészséges babóca anyukája legyél.

Vérzés: első babó után 4hétig volt meg, most 3hétig.
Ez mindenkinél más ideig tart.

A szülést követően jelentkezhet kisebb vérzés, a méh elkezdi összehúzódását, s tisztítja önmagát. A váladék először piros, később barnás színű lehet, végül pedig sárgás, vagy fehér színre vált, mielőtt teljesen elmarad. Kezdetben nehéz lehet, később azonban egyre kevésbé zavaró, s lassan magától elmúlik.
A szülést követő hatodik hét előtt el kell múlnia.

Mi jól vagyunk, de most tanulok, így keveset tudok jönni.
Jhéttől többet jövök.:)

Pocaklakó jól van.:) És a többiek is.:)

Mindenkinek sok puszi és kitartás.:)
Ne haragudjatok, de most nem tudok sokat írni..:(

Pusssz.

Kép
sziszike1000
 
 


Hazaertem vegre.Megvettem a mellszivot akciosan+megegy pledet.Utana meg a Sparban vasaroltam be,nem igazan elvezem mar ezt a cipekedest,dehat csak ott kapni azokat a biodolgokat amiket szeretek.
A jovo het vasarnap nekem ok,ha az Arkadra gondoltok a fagyizora,az ugyis a torzshelyunk a csaladdal.Kiveve ha esetleg ugy dontenek,hogy nem megy a piros metro,de eddig meg nem hallottam.

Titi!

AZert ne takaritsal folyton,foglalkozz magaddal is!!!! :lol:
Meg nincs eldontve ez a korulmeteles dolog,eloszor szulessen meg inshaallah es majd utana elvalik.Jo lenne ha a ferjem is itt lenne...de ki tudja. :?:

Elotte ugyis elmennek beszelni a dokival,szemelyes benyomas nagyon fontos nekem.

Na,szep hetveget mindenkinek,en maradok itthon es takaritani akarok,mosni+pihenni,pihenni,pihenni. :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de egész nap rohanásban vagyok és nincs időm írni.
Ilyenkor meg már erőm nincs hozzá, de azért gyorsan néhány sorra erőt merítek.

Titi
Találka eddig nálam oké. A férjem még el is visz. Remélem sikerül úgy alakítanod, hogy te is ott legyél.

Sziszi
Örülök, hogy minden rendben van nálatok.
Jó tanulást!

Momo
Köszi az infót a kukival kapcsolatban. Lehet, hogy még rá fogok kérdezni ki az a doki.

Juci
Végre újra köztünk! Jöhetsz gyakrabban is nekem már hiányoztak a szép hosszú írásaid.
Ha sikerül akkor teszel fel képeket a kisasszony birodalmáról, nagyon kíváncsi vagyok!

Ma voltam uh-on. Minden oké, kb 3kg és még van 3 hét. Méhszáj zárt, keményedés semmi a ctg lapos, tehát elvileg nem jön hamarabb.

Na megyek mert nem bírom tovább.
Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok csajok!csak egy villám bejelentkezés!mi jol vagyunk,itt vannak még a vendégeim azért nem tudok jönni mert egyfolytába csavargunk!mensim még nincs és még jele sincs hogy jönne!mivel mondtam hogy megvárom szeptembert csináltam ma egy tesztet ami persze negativ lett!ugyhogy mostmár nem várok tovább jövöhéten megyek dokihoz fog.gátloért!
holnaptol már jövök közétek és visszaolvasok és irok mindenkinek!
titi örülök hogy ilyen a hozzáállásod,nálad erősebb csajt még nem láttam!nagyon szeretlek!meg persze többieket is!
szép hétvégét mindenkinek!pusziiii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziaztok!Légyszi SZAVAZZATOK már a KISFIAMRA 2 éves!Egy gépről csak 1 SZAVAZAT lehet,ezért SZÁMÍTUNK RÁTOK!!! Cím: www.tgv.hu!!! Ezen belül:Fotópályázat és a 2.oldalon van a KÉPE!Képének címe: ZSOLTIKA 2 évesen Görögországba-Sartin!!! Előre is NAGYON KÖSZIKE!!!
kné betty
 
 


Jó reggelt lányok!

Na, ma megint jó sokáig aludtam, de tegnap hajnali 1-ig tv-ztem, annyira jó filmet néztem!

Virág, ezek szerint azóta, már legalább 4-5 hónapja nem jött meg?! De nem értem, miért íratsz fel fogamzás gátlót? Nem úgy volt, hogy babát szeretnétek? Vagy lemaradtam valamiről?

Bufo, ha lapos a ctg, azt mutatja, hogy nincsenek méhösszehúzódások, igaz? De a magzatmozgásokat is mutatja a ctg, nem? Hogy tudják megkülönböztetni, te tudsz erről valamit? Na, nem mintha most aktuális volna, csak érdekelne.
Milyen hihetetlen, már csak 3 heted van?! És milyen szép baba lehet. 3 kg... akkor kb 3,5 kg lesz. Na, az szép! Pont jó!
Milyen fura, nem rég még mennyira az elején jártunk, nem? Most meg mindjárt megszültök csajok, aztán itt maradunk néhányan baba nélkül?! :(

Tényleg, van köztetek, aki szeretne majd még bébikét a közeljövőben?

Olyan fura, ahogy megy vissza a hasam, na, majd jövő hétvégén meglátjátok, a tükörben olyan fura! :( Hál' Istennek nem lettem csíkos, így remélem, a bőröm a következő tágulásokat is jól bírja majd. Most már én is hiszek ebben a német olajban. Pedig tényleg jó nagy volt ám a hasam.

A jövő vasárnapot megoldom, mindenképp ott leszek köztetek! Már nagyon várom! De jó, Momo, hogy Te is jösz!

Igen, maradjon akkor fent a másodikon a Gelatino, az a fagyizó. Bár árat emeltek sajnos, de talán máshol sem sokkal olcsóbb már a felüdülés, és itt legalább jó nagy a hely. (Márha találunk!)

Tyű, akkor szépen alakulgatunk: Bufo, Momo, Juci, Zseppy, Csné, Anubias és Én.
Rimar, tudom, hogy messzi-messzi vagy tőlünk, de nem tudod megoldani, hogy Te is itt legyél? És Oné? Sziszi?

Na, megyek még vissza a páromhoz, megpróbálom felkelteni. De jó lenne már ha ott járnánk, hogy máshogy próbálkozhassam az ébresztéssel! :) Lányok, ha minden igaz, akkor ugyanúgy fogunk tudni elkezdeni próbálkozni, mint az idén, azaz januárban. Ha Isten is úgy akarja, talán ugyanúgy várhatom a következő babát. Jaj, hát megint skorpió gyanús volna?! :) De már nem bánok semmit sem, csak egészségért fohászkodom!
titi_27
 
 


titi!anubius irta nekem hogy lehet jot tenne egy ideig fog.gátlot szedni!ezt már többen is mondták!egyszer gyöngyivel is beszéltünk erröl!hogy lehet felborultak a hormonjaim és mivel már több mint 3éve nem védekezünk lehet a szervezetem védekezik és hogy lehet ha nekiállnék egy kicsit védekezni utánna könnyebben jönne a baba!hát most megbeszélem a dokimmal!ezért kell a fog.gátlo mert babát szeretnék!nem maradtál le semmiröl!még mindig akarok babát:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Vagyok ám én is, csak lefoglalt az isikezdés, ma meg bicajozni voltam Vivimmel délután egy jó nagyot :) ...apa meg ment a magyar meccsre biztosítani :(

Először irok magamról kicsit. Voltam a vér, vizelet leletért csütörtökön. Szivbajt kaptam, mert a HCG érték még 4.0 lett. Hívtam azonnal a dokit, hogy most mi lesz, és azt mondta, hogy ne ijedjek meg, ez nagyon jó érték most!!! 2 hét múlva azért menjek újból és megnézzük csökken-e?! Ha nem, akkor az sajnos baj, és amit látott szövetdarabot, azt műtéttel el kell távolítani, de ő reménykedik benne, hogy minden rendben lesz! Úgy vált el tőlem szinte köszönés helyett, hogy "nagyon örülök a jó eredménynek"! :D
Úgy döntöttem hogy maradok nála egyenlőre! Sőt, megjelöltem iwiw-en is és azonnal visszajelölt! :lol:

Juci,
nagyon szeretnélek látni! :) Semmi olyan nem volt, hogy nem akarok talizni!!! Csak nagyon nehézkesen szedtem össze magam! De már jól érzem újra magam. Ha vasárnap jössz, akkor ott talizunk úgy is, de amugy is lehetne itt egy kis séta, tényleg akár a csajokkal is :) Felétek kerékpároztunk ma is! :lol:

Mesi nem jön a talira??? Úgy fog hiányozni onnan! Annyira eltűnt! Titi, te sem beszéltél vele mostanában?
Lefoglalni itt nem lehet asztalt??? Csak mert ahányan már most vagyunk, nem fogunk elférni szerintem! ...múltkor is elég szűkösen voltunk! :wink:

Ancsiról még mindig semmi???

Képzeljétek a cicánk is a napokban fog megszülni anyukámnál :) Vivi már virrasztott vele az éjszaka, de semmi... Pedig már nagyon járkál fel-alá! :)

Bocsi, nem irok mindenkinek, mert rettenetesen fáradt vagyok, meg megyek nézem a focit!

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Ági
csné
 
 


Sziasztok,

Ági,
ne izgulj a doki kora miatt. Tudtommal kell lennie mellett másik dokinak, akitől tanácsot kérhet. Szóval szerintem maradj nála....

Remélem a jövő vasárnapi tali összejön és jó sokan leszünk:):):)

Virág,
tényleg menj már el dokihoz. És szerintem nem biztos a tabletta lenne jó. Előtte jó lenne, ha csinálnának Neked hormon vizsgálatot.

Titi,
a fogyókúrával még várjál szerintem, mert ez a 6 hét kell a regenárlódáshoz, és még fog szerintem lemenni egy pár kiló... Viszont tényleg lehet egy nagyon keveset mozogni, de azt se vidd nagyon túlzásba még. És tényleg büszkék vagyunk Rád, hogy ennyire jól viseled a dolgokat.

Cupicicával beszéltem csütörtökön, még egyben voltak és semmi jele nem volt, hogy ki akarna jönni a babuka. Azt mondta, hogy ír majd SMS-t, ha van valami. addig is mindenkit puszil, és főleg Titi téged:):):)

Lányok,
a ruháról csak annyit írnék, próbáljatok anyósnál érdeklődni Párotok mekkorának született, meg Anyukátoknál, hogy Ti. Nálunk végig azt mondták első babámnál, huuu de nagy lesz. nem is vettünk 56-os ruhákat, erre megszületett 45 centivel. Én egyébként úgy vettem mindenből, hogy egy hétre elég legyen. Egyébként is külön mosom a baba ruhákat, így legalább nem félig van a mosógép. bár teli sincs soha....

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok lányok!

Ági, örülök, hogy tudsz jönni vasárnap, és jó tippet adtál, megpróbálom felhívni őket, és asztalt foglalni.

Lányok, jó volna a 15.00 óra???? Mert akkor próbálok akkorra foglaltatni. Sőt, én úgyis megyek csütörtökön, egy barátnőmmel talizom ott, és személyesen is rákérdeznék.

Hát, én nem vagyok tisztában ezzel a HCG értékkel, de ha a doki bíztat, és azt mondja jó, akkor csak jó az. De a legfontosabb, hogy próbálj bízni benne! Visszajelölt az iwiw-en? De jó, látod, az idősebb dokik szerintem azt sem tudják, mi az. Én a saját dokimmal e-maileztem, mindig vissza is írt, most majd megkérdem az új orvosomat, de ő biztos azt fogja mondani, inkább hívjam. Úgy látom, ő könnyebben veszi fel a telefont, mint a régi dokim. Nem lesz könnyű megbarátkozni egy új orvossal, de majd megszokjuk, megismerjük, és reméljük a legjobbakat, hogy beválnak. Bár nálam már valahol bizonyított, reméljük, Ági, Neked is fog, és megnyugszol.

Zseppy, drukkok mennek Cupicicának, és köszönöm neki is, hogy gondol/t rám. Igen, várok a 6. hétig mindennel. Addig úgyis itthon vagyok, az autó kérdés is változó, bár ha szükségem van rá, el tudok menni gyalog érte a férjemhez, de csak könnyebb lesz, ha majd dolgozom, és munka után akár rögtön tudok menni tornázni is. Most így kicsit lustulok, és nehezebben is mozdulok ki itthonról. No a tornát nem is gondoltam még, csak tényleg a 6. hét után. Ha belegondolok, még csak 1,5 hete szültem. Mit akarok én még? Csodát?! :)

A vérzésem kezd szűnni, nagyon kevés jön már, és úgy döntöttem, hogy a kíváncsiság kedvéért el kezdek hőmérőzni. Had ismerkedjem ismét a testem jelzéseivel. Képzeljétek, 2 napja el kezdtek kipattogozni, hihetetlen, hogy dolgoznak a hormonjaim?! Olyan fura!

Na, lányok, akkor jövő vasárnap! De várom már!
titi_27
 
 


Sziasztok!

15.ora nekem jo.Az igaz hogy mindig sokan vannak,ugy lenne jo,hogyha egymas melletti reszeket lehetne lefoglalni,azok a zold boros uleses reszek a jobbak szerintem.Plusz legyen tavolabb a benti dohanyzos resztol.Legalabbis szerintem. :)

A baba mereterol...nekem a dokim kerdezte hogy en mennyivel szulettem,mert szerinte a tapasztalat azt mutatja,hogy altalaban amennyivel az anya szuletett anno,akoruli lesz a babaja is.Hat en 3kg 20al szulettem.
Nekem egy rakas 56os cucc van,mivel ha a hugom babajabol indulok ki,neki meg az 56os is oriasi volt jo ideig.

Titi,
tenyleg ne surgess semmit,raersz meg edzeni.A hazat mar gondolom tetotol talpig kitakaritottad,mi? :lol:

Most jottem haza,a hugommal es a parjaval voltunk moziban,a Tavkapcs .c filmet neztuk meg,ez jo volt.Csak nem volt benne a moziunnep alatt megnezheto filmekbe sajna.Utana meg elvittek bevasarolni,kocsival konnyebb.Es most megyek aludni....sokszor nappal jobban alszom mint ejszaka.
De nem panaszkodom.

Tovabbi szep hetveget nektek Lanyok!
momo35
 
 


Sziasztok,

Olyan szép kirándulós idő volt ma! Voltunk Zebegény-Törökmezőnél :) Annyira jól esett! Vivivel jól lehet túrázni, 15-20 km-t biztos mentünk! ...persze most hulla fáradt! :wink:

Lányok,
Nekem is tökéletes a vasárnap 15 óra! :D Már elrendeztem, hogy addig Karcsi tud Vivivel lenni, csak estére kell mennie dolgozni!

Juci,
de sajnálom, hogy nem csörögtem :( No, majd legközelebb! Mindig arra felé megyünk, mert arra jól lehet bringával közlekedni :)
Annyira megy az idő! Már 34 hetesek vagytok?!?!? :) Istenem, mindjárt babázol! :lol:

Momo, Zseppy, Eszter,
úgy örülök, hogy ti is jöttök a talira! Jó lesz már személyesen is találkozni!

Titi,
köszi mindenki nevében a lefoglalást :)
Képzeld, én is tiszta ragya vagyok... De nem is az arcom, hanem lehetetlennél lehetetlenebb helyen jöttek ki :oops: Viszont nekem a mensim már elmúlóban van :( Pedig arra emlékszem, hogy Mesi azt mondta, hogy erősebb lesz, mint máskor. Ma vagyok a 4. napon és szinte már semmi!?!? Nem is tudom, hogy ez jó-e?
Én is elkezdek hőmérőzni, abból baj nem lehet! :)

Holnap munka... :(
Képzeljétek, megint úgy néz ki, hogy változások lesznek a munkahelyemen :cry: Jó lett volna kimaradni belőle és már itthon maradni a babóval betegácsiba... :cry: Remélem nem fog sok idegeskedéssel járni, és hamar összejön újra!

Millió pusza mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk újbuda napokon. Volt ott minden állatsimogatás, ugrálóvár körhinta meg ami kell. Dávidot alig tudtuk hazarángatni. Délután elmentünk acorába nagy nagy tárolódobozokat venni, mert már megfulladunk a játékban, így legalább egy helyen lesznek.

A jövő hét nekem is jó egyenlőre. Már alig várom, hogy mindenkit lássak újra és a többieket is megismerjem. :D

Titi
Jó ötlet az asztalfoglalás. Ha sikerülne az nagyon jó lenne, mert sokan leszünk ám.
A ctg mutatja a méh aktivitást és a baba szivfrekvenciáját. A mozgolódásnsl nekem kell nyomni a gombot és azt bejelöli a papírra a gép. Akkor jó, ha a mozgolódásra és a méhtevékenységre a szívhang emelkedik.
A ragyák sajnos még egy darabig jönni fognak. :( Az arcom szülés után kb úgy nézett ki mint ha himlős lennék, és beletelt néhány hónap mire helyre jött.

Juci
Már csak három hét ezt már lehet célegyenesnek mondani. Már elég türelmetlen vagyok, pedig nincs rá ok, hogy annak kellene lennem. Biztos dolgoznak a hormonok.
Várom a képeket a babáról és a szobáról is. :lol:

Csné
Remélem nem érint rosszul a munkahelyeden ez az átszervezés.
Fel a fejjel, hamarosan ti is újra próbálkozhattok. A hőmérőzést pedig jobb most elkezdeni, legalább lesz viszonyítási alapod.

Zseppy
Cuppinak sok sikert ha beszélsz vele!
Én is egyetértek eled a ruhákkal kapcsolatban. Nekünk is 56-os volt a legtöbb és majdnem 1 hónapig hordtuk.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Bocs,hogy ilyen sokáig nem jöttem,csak nagyon összegyűltek a felhők a fejem felett.Most sincs otthon net 3. napja,és én teljesen tehetetlen vagyok.Az allergia teljesen legyűrt és a hétvégén eltemettem a kiskutyámat és egy cicánkat.Mindkettő nagyon szenvedett és végül el kellett altatni őket.Előtte viszont rengeteget küzdöttünk értük,de sajnos hiába.Mérgezés volt. :cry: A kiscica,amit a férjem hozott jól van és elhatároztuk,hogy soha nem fogja elhagyni a lakást.Egyébként nagyon örülök nektek és várom a vasárnapi randit.Nekem is jó a 3 óra.Nálunk is megkezdődött a gyereknek a suli.Szóval most lelkileg eléggé megvisel ez a veszteség,mivel nekem mindenem a sok kisállatom és úgy szeretem őket,mint teljesértékű családtagot.De próbálok túllépni a dolgon,mert most nagyszabású tervek éltetnek,a kistesó gyártás közeledte.Apával pénteken vettünk egy kis bodyt a atescoba. :wink: De nagy csalódás lesz,ha majd nem jön össze hamar.Nagyon sokat gondolok rátok és alig várom ezt a személyes találkozót.Csak azért szorítok,hogy az allergiám jobb legyen és ne egy vörös orró,dagadt szemű csajt lássatok,aki vagy orrót fúj,vagy tüsszög,hanem végre kicsit én is kapjak levegőt.Mindjárt vasárnap,de jó! :D

Mindenkinek Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Óóó, úgy látom, ezek szerint szépen alakul a létszám.

Rimar, Sziszi? Ti nem tudtok jönni?

Mesival sajnos nem tudom, mi van, látom, ide sem jött már régóta. Megnézem, a másik topikban mikor jelentkezett utoljára...

Nálam is zajlik az élet, ma voltam a régi dokimnál az igazolásért, így holnap indulunk a férjemmel intézkedni a TB-be és a Kincstárba. Kíváncsi vagyok, biztos elmegy az egész napunk vele. Talán még a szerdánk is rámegy. Sz@r volt elbúcsúzni tőle, úgy szerettem volna a Szent Imrében szülni vele és a szülésznővel, de így adta az élet.

Anubias, sajnálom az állatkáitokat, de talán ez is egy jel odafentről... lehet, hogy hamarosan kopogtat a gólya, és talán érted is történt ez egy kicsit?! Vigyázz majd a kiscicával is, bár ha csak odabent lesz, nem lehet gond belőle. Én már mindentől tartok, a várandósság alatt, nem is tudom, hogy fogok hazajárni a cica miatt. Pedig imádom a kis szőrös testecskéjével együtt, mégis félek attól a toxoplazmózistól.

Bufo, már csak 3 héééééééééééét!!! :)

Ági, Zebegény? Tiszta tudatlan buta csaj vagyok, de az merre van? Én nagyon szeretnék valamilyen erdős helyre eljutni. Próbáltam a páromnak sugallni, hogy mennyire mennék kirándulni, de nem igazán veszi a lapot. Marad a tényszerű közlés.
titi_27
 
 


Sziasztok,

Csak gyors bekukk, mert most értem haza munkából...

Titi,
Zebegény nincs messze Pesttől, kb 60 km. A dunakanyarban van fenn és szerintem csodálatos hely! Én egyszer nagyon szeretnék majd oda költözni! Csodálatosak az emberek és a környék is!
Vác irányába kell menni és onnan Kismaros-Nagymaros->Zebegény!
Egy napos sétára szerintem tökéletes, de ott is lehet aludni nem vészes árakon!
Amugy szerintem a dunakanyar ezen része, ezek a faluk ill. községek mind-mind kikapcsolódásra alkalmasak! Érdemes kipróbálni!

Juci,
Nagyon szépek vagytok! :) Mekkora már a pocid!
A szobából a szinek tényleg nem nagyon jönnek vissza, de igy is nagyon édi lett! Tök jó, hogy már itt tartotok! :D

Anubias,
Sajnálom én is az állatkáidat, gondolom, hogy mennyire megviselhetett!
...ha szeretnél születtek kiscicák anyukámnál! Egy vörös és egy cirmos, és mind a kettő gazdira vár!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na de a viccet kerülve, ha tud valaki gazdit nekik, akkor pár hét múlva elválaszthatók az anyukájuktól! Segítsetek, ha tudtok!

Kodáról én sem tudok semmit, nem is jelentkezik. Nem is tudom,hogy irjak-e neki, akar-e egyáltalán felőlünk hallani mostanában!? :(

puszi mindenkinek!
HOlnap drukkoljatok nekünk, mert megyünk délután zeneisibe felvételizni!

Ági
csné
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaj hogy írhattok ilyet, hogy nem akarok rólatok hallani! Nem ezért nem jöttem. Teljesen másról van szó!

Sajnos a 12 héten a kórházban kötöttem ki, Marciért voltunk a bölcsibe, mikor egyszer csak azt vettem észre, hogy a fehér nadrágom átázott a vértől............................Gondolhatjátok..................Rögtön be a kórházba, úgy ahogy voltunk. Megvizsgáltak, szerencsére a méhszáj zárva volt. Levittek Uh-ra, ott is rendbe volt minden. Kérdeztem, hogy nem levált -e a lepény, de mondta a doki, hogy nem, jó helyen tapad, a baba jól érzi magát. Valószínűsítették, hogy a méhszáj környékéről jöhetett a vérzés. Ezek után szigorú fekvésre fogtak meg magne B6-ot kell szednem. Most már mozgolódok, jöttem is írni nektek! A pocak szépen növekszik de még mindig csak 43,5 kg vagyok.

Örömmel láttam, hogy Titi te is itt vagy! Nagyon sokat gondoltam rád, jó látni, hogy próbálsz előre nézni!

Ági!
Megy a drukk holnapra a lánykádnak!
És szerintem se félj a fiatal dokitól! Ők sokkal lelkesebbek:)
Képzeld! Ezt már olyan régen akartam írni neked:) Emlékszel, hogy Marcinak egy aranyos Micimackós táskába hoztátok a rucit? Na azóta ez a szatyorka szent és sérthetetlen! Mindenhová magával cipeli! Ma is azzal ment a játszótérre:) Teletömi a játékaival. Szerencsére arról már lebeszéltük, hogy az ágyba is magával hozza :lol: :lol:

Juci:)
Itt vagyok, ahogy olvashattad:) Nagyon szép a pocakod! Dudor jól kitolta magát!

Eszter!
Nagyon szorítok, hogy az allergiád javuljon! Sajnos nagyon sok ismerősöm panaszkodik és szenved miatta. Én meg azt hittem, hogy vége van a szezonnak, közben meg most jön ki mindenkin.....hmmm.....

A Többieknek is puszi, de most Marcihoz kell mennem. na meg a sok ülés nem is igazán jó. De hogy fogok így dolgozni.......


A találkához nagyon jó szórakozást mindenkinek. Én még maradok a pihenésnél, bár vissza kéne mennem dolgozni. Ki fognak így rúgni...pedig feküdnöm kéne.

Puszi!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda
Végre hírt adsz magadról, bár nagyon sajnálom, hogy ismét gondok voltak. Remélem ez az utolsó. Hogy döntöttél a dokival és a kórházzal kapcsolatban? Pihenj sokat már amíg lehet, és vigyázz magadra!

Juci
Nagyon kis hangulatos a babaszoba.Nálunk sajna nem lesz ilyen kis birodalom, mert az egész gyerekszobát uralják a játékok, így marad csak a kiságy ami pici babára utal.
A pocid is szépen megnőtt. Ne aggódj a szülés miatt, nem mindig pontosak azok az adatok, és előre nem is lehet megítélni mekkora lesz a kicsi.
Ha nem haragszol én nem élnék az utazási lehetőséggel, már nem mozdulok sehová egy jó darabig.

Titi
Sikeres és gyors inézkedést kívánok! Sőt remélem már minden papírt sikerült elintézni ma amit beterveztetek.

Csné
Megy a drukk a zenesuli miatt!

Holnap délelőtt egyedül leszek,mert Dávid apával megy dolgozni, így egy kicsit csavaroghatok. Kihasználom az időt és elmegyek egy kicsit nézelődni, már nem nagyon lesz ilyenre lehetőségem. A kis szaros érzi, hogy nemsokára jön a kistesó így nem marad el senkivel csak velem vagy az apjával. Még a nagyira sem lehet rábízni, mert olyan hisztit rendez és vergődik, hogy nem lehet vele semmit csinálni..

Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Hátha valakit érdekel!
Vízi foglalkozások kismamáknak
Ha várandós vagy és szeretnél felkészülni a szülésre, amely felejthetetlen élmény lehet számodra és a babád számára is, gyere el egy AquaNatal foglalkozásra! A vízben végzett gyakorlatok nagyon jó hatással vannak a várandós mamák szervezetére:
 kíméli a gerincet és az izületeket
 Csökkenti az ödémát
 Kapcsolatot teremthetsz a babáddal
 Szüléshez nélkülözhetetlen légzési és relaxációs technikákat sajátíthatsz el
 Szülés után tested hamarabb visszanyeri rugalmasságát
Várlak az AquaNatal foglalkozásain, ahol megtapasztalhatod a női kör energiáját, valamint, hogy minden nő különleges, tökéletes, és erős. Helyszín:
X. ker. Előd utca 1. szeptember 12-én kezdődik 17:00-tól egy alkalom: 1800 ft. Az első alkalom féláron.
XIII.ker. Gogol utca 5-9. (Kleopátra ház) október 2-án kezdődik 12:00-tól egy alkalom: 2200 ft az első alkalom 1200 ft.
Jelentlezhetsz: 06 70 316 93 18
agica@aquanatal.com
tik-tak
 
 


Sziasztok!
Sajna nagyon sok a dolgom, sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni közétek, de talán egy-két hét múlva...

Készülök a kiállításra, festés, keretezés, kiállítás szervezés stb.
Anyukám tök jó fej volt tegnap, eljött reggel és kivasalt egy csomó mindent.Annyival is kevesebb.

Kis bazsikánk jól van, mozog sokat, növöget.Nagyon várjuk már hogy itt legyen közöttünk :)
El se hiszem, hogy már betöltöttem a 34. hetet.Alig van már hátra.Jövő hét csütörtökön megyünk az első NST-re a szülésznővel, utána ugye hetente.Milyen fura hogy már itt tartunk!Pár hete még olyan távolinak tűnt.Az asszisztensnő a múltkor kiírt UH-ra okt. 5-re :D mondtam neki hogy ezt inkább tegyük egy héttel előrébb, mert nem garantálom, hogy akkor még egybe leszek :D

Koda!
Pihenj, amennyit tudsz, a munka most nem olyan fontos.

Juci!
Nagyon szépek vagytok :D
És a szoba is nagyon kellemes hangulatú lett, biztosan jól fogja magát érezni benne a baba! Kép

rimar
rimar
 
 


Szep jo reggelt!


Koda!

Remelem,hogy most mar minden siman alakul es pihenjel nagyon sokat.Lehet,hogy ez a vissza a munkaba dolog nem lenne jo,hiszen ha fekudnod kell???!!!

Titi!

Remelhetoleg sikerul mindent elinteznetek ma.En holnap megyek be,kezdem az anyakonyvi hivatalban,aztan meglatom hogy mi is a problemajuk. :roll:

Juci!

Edi a szobaja DUdornak,jo nektek,hogy van hely!
Akkor marad a vasarnapi tali szerintem,mert pentekre beszerveztem az epiteszt. :(

Figyelj,te tervezed a homeopatias bogyok alkalmazasast vajudasnal,szulesnel???

Megyek edzeni es jogazni,aztan meg anyukammal randizom delutan.

Milyen jo ido van,nem?

Bufo!

Te meg birsz menni?Mert azt olvastam,hogy amikor mar a baba feje nagyon lent van(+tobben is mondtak)akkor nagyon nehez mar a maszkalas.

Anubius!

Szegenyke,sajnallak az allatkak miatt.Nekem meg ezer eve a karjaim kozott halt meg az elso cicank,annyira borzalmas volt,plane,hogy ugy ereztem,hogy nem voltam eleg jo ˝anya˝.

Remelem jobban van mar az allergiad! 8)
Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok csajszik!

Most értünk haza reggeltől a nagy intézkedésből. A TB-t gyorsan letudtuk, meg is lepődtem rajta, 30-an voltak előttünk, mégis 1 óra alatt végeztünk. De a Kincstár, katasztrófa volt! 60 ember volt előttünk, így több, mint 2,5 órát vártunk azért az 5 percért. De minden rendben van mindenhol, úgyhogy várhatom a pénzt.

Lányok, úgy irigyellek benneteket, hogy ilyen előrehaladott állapotban vagytok már!

Juci, csodás lett a szoba! Sajnálom, hogy nem mutatta meg magát a babuci, de így legalább annál nagyobb meglepi lesz, ha meglátjátok az életben. Nyugi a súly miatt! Amúgy is, ha jól informált vagyok, az utolsó hónapban a növés is lelassul! Így nem olyan biztos, hogy nagy baba lesz! Igaza van Bufonak, semmi sem biztos a súly esetében.

Rimar, kitartás a kiállításhoz, de azért csak óvatosan! Pihenj sokat mindenképpen!

Koda, de jó újra hallani felőled! Szegénykém, hogy Veled is mindig történik valami?! Neked sem megy könnyen semmi sem! De tudod, én mit mondok?! Minden rossz után jönni kell a jónak. Tuti, hogy minden rendben lesz. Látod, hogy ez a baba mennyire Veletek akar maradni, úgyhogy nem lehet semmi probléma! Csak feküdj és pihenj most minél többet, az a lényeg! Remélem, szedsz terhességi vitamint meg folsavat! Én már bánom, hogy a 12. héten abbahagytam, legközelebb tutira tovább fogom szedni, legalább a folsavat.

Bufo, tényleg, nagyon jól bírod magad! Hihetetlen, hogy mindjárt szülsz, és még mindig így mocorogsz! :) Csodállak érte!

Vajon mi lehet Ancsival? Lassan már csak hazamennek babástól! :) Remélem, jól vannak mindketten!

Lányok, akkor csütörtök... én is nagyon várom már.
titi_27
 
 


Titi
Ügyesek voltatok a papírok intézésében. Igaz sokat kellet várni, de nem kell visszamenni még egyszer.
Köszi a dícséretet, de nem mindig vagyok ám fitt, azért estére rendesen elfáradok. Sajnos mostanában elég rosszul alszom, nem jó sehogy sem, de napközben próbálom bepótolni ebéd után. :)
Gondolom a lakás már csillog villog mióta otthon vagy. Pihenj is amennyit tudsz, mert a szervezetednek szüksége van rá.

Rimar
Vigyázz ne hajtsd túl magad a kiállítással, csak óvatosan.
A rucikákat én ma mostam ki, most száradnak ebben a szép napsütésben. Nekem még hátra van a vasalás. :(

Momo
Még bírok menni, azzal nincs semmi baj. Inkább éjszaka rossz szeméremcsontnál és a medencémnél érzek húzódást és nagyon rossz kikelni pisilni. Olyankor tiszta rokkantként kászálódok ki az ágyból. Elég rossz guggolni és felállni.

Már teljesen be vagyok sózva a vasárnapi tail miatt. Még olyan messzinek tűnik.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szep jo reggelt!

OLyan halodos a topikunk,nem???? :cry:

Juci!

Koszi,atragom majd magam rajta.Nem tudom,hogy elmenjek-e homeopatias dokihoz elotte,hogy az mondja meg a pontos adagokat,vagy csak ugy....az egyik konyvemben nekem is le van irva...csak en emellett meg szeretnem alkalmazni a reflexologiat,reikit,aromaterapiat+a Bach viragterapiabol a Rescure remedyt.Szerintem ez fog a legjobban bejonni,ezt akkor fujkalod a nyelvedre amikor nagyon izgulsy,vagy panikolsz.

Malnalevel tea....
Nem a 37. hettol kell inni ,vagy legalabbis nagyobb mennyisegben???Majd kideritem.
Jo story a parod kislanyaval....milyen fura hogy megmaradnak bennunk a menzai kajak?
Nekem a hig tejbegriz,grizes teszta es a lekvaros bukta votl a kedvencem..azota se tud senki olyat csinalni. :roll:

Voltam az anyakonyvi hivatalban....azt mondta a no,hogy majd odairja a papirra,hogy az o jelenleteben+ket tanu nyilatkoztuk,hogy mi is legyen Zümikenk neve...es ugy talan elfogadjak.Remelem :!:

Tovabbi szep napot mindenkinek!!!!Sut a nap,latjatok! 8)
momo35
 
 


sziasztok csajok!hova tünt mindenki???

de jo nektek megint taliztok?én is akarok!!! :cry:

huh koda nem irigyellek te sem lehetsz soha nyugodt!:( a többiek jol irják ne foglalkozz a meloval most te és a baba vagytok a fontosak!

bufo megy a visszaszámlálás?de szupi!

azért nagyon furi nemsokára már mindenki anyuka lesz én meg még a közelébe sem járok!de ami késik nem mulik!

gyöngyivel,anitával,tücsivel mi ujság már olyan rég irtak!vagy én lemaradtam valamiröl?

kicsijuci huh mekkora hasad van kiscsajszi szobája meg tényleg egy kis palota:)

rimar lassan te is vághatod a centit:)

ancsival mi jság tudtok már rola valamit?

titi ajánlom figyelmedbe az http://www.angyalokszulei.hu/ oldalt!amikor megirták mi történt veled felmentem erre az oldalra és ott olvasgattam!mert nem voltam benne biztos mi a helyes irjak neked vagy sem és itt elolvastam mit kell tenni!olvasgass te is hátha segit!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok, én is itt vagyok töretlenül!

Képzeljétek, mi lesz, ha majd sokan megszültök, még ritkábban fog jönni mindenki. Mi meg itt maradunk Virággal meg Ágival. De ez így van rendjén, akkor aztán más lesz a mindennapok középpontjában.

Nálam semmi változás, fejlemény, jól érzem magam, de a lakás még mindig nem ragyog. Valahogy ezen a héten nem jutott időm itthon semmire. Ez a folytonos főzés, és a sok intéznivaló! Az ablakokat akartam volna már nagyon megpucolni, és még mindig nem csináltam meg, de igyekszem. Hétvégén meg megyünk a Várba a Borfesztiválra, aztán ugyebár a unitesós szülinap, és a tali. Szóval, van program bőven, de ez most nagyon kell, hogy teljenek minél gyorsabban a napok, és hónapok.

Képzeljétek, tegnap reggelre leesett a hőm, most meg megy vissza, olyan érdekes, már visszaállna a rend?! Na, majd kiderül, hogy megjön-e 2 hét múlva. Elvileg lehetséges. Ugyanis tegnap beszéltem Mesivel, és azt mondta, bizony, tényleg nagy az esély rá, hogy rendesen megjöjjön a 6 hét alatt is.
Szóltam neki, hogy lesz tali vasárnap, és lehet, hogy eljön, ha meg tudja oldani, hogy a férje vigyázzon Zsoltikára. Egyelőre sajnos úgy néz ki, még nem jött össze a baba, pedig késik neki egy hete, de negatív a tesztje. Szegénykém, úgy látom, még mindig eléggé maga alatt van. Meséltem neki, mi is hogy jártunk, így többen vagyunk próbálkozók itt is, jöjjön vissza közénk. Mondtam, hogy nagyon várja vissza mindenki. Reméljük, hogy visszatalál közénk előbb-utóbb!

Na, megyek, a férjem is itthon van, és nagyon tervezgetni van kedve. Igaz, van bőven mit alakítanunk idebent.
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi,miért mondod,hogy csak ti maradtok babára várva.Itt vagyok én is és remélem együtt babásodunk majd. :oops:
Amúgy az allergiám nem hagy alább,csak reménykedni tudok,hogy mire találkozunk jobban leszek.
Mesinek én is írtam az iwiw-en és válaszot is,én is hívtam,hogy hiányzik közülünk.Kár,hogy a vasárnapi randira nem tudunk mindannyian eljönni,hiszen sokan messze laktok,főleg Virág.De sebaj.Talán egyszer össze tudunk hozni egy olyan talit,amire mindenki eljön.Miért ne?! :wink: Én már nagyon várom a szabad utat.Pont most van pé-m és mellette ezerrel robognak a hülye pollenek a levegőbe.Ma vizsgázott le a kocsim.Nagyon okos volt és jól tudta a válaszokat,mert átment,alig kellett bütykölni,pedig már 20 lesz idén.De jó,most 2 évre ezt is rendben tudhatom.Úgy tervezzük,hogy babóka után cseréljük csak le,már ha majd visszamegyek melózni.De vicces,még nem is vagyok terhes és így előre tervezünk. :oops: Én sajnos már nem örülök ennek a szép időnek,inkább az esőt,sőt az első fagyot várom.Pedig mindenem a nyár.Tegnap óta jár a kisfiam karatézni.Annyira lelkes,nagyon boldog ,hogy járhat.Persze nem olcsó,csakúgy mint az egész iskolakezdés.Nem is merem összeszámolni,mert azt sem tudom,mi kerül ezen ennyibe.9060 a könyv+3700 angol könyv,5000 ebéd,1000 Ft fénymásolás,2000 osztálypénz,5100 karate,+külön torna és angol órák,amiknek még nem tudom az árát.Az angol amúgy az órarend része,de fizetős,csak a sportokat választottuk mi.És akkor csodálkoznak,hogy az ember nem mer nagy családban gondolkodni.Pedig milyen szép volna.Én mondtam is a páromnak,hogy ha nyernék a lottón,soha többé nem védekeznénk.Annyi gyerekünk lenne,amennyit az egészségünk enged,hiszen akkor megadhatnánk nekik az alapvető dolgokat.Sebaj 2 biztosan lesz és amit csak lehet meg is teremtünk majd nekik.Csak szomorú dolog,hogy mások ezen gazdagodnak meg.Pl.a tankönyv pár rossz minőségű vékony kis vacak,semmi kemény borítás...Én sajnálom érte a pénzt,mert szerintem nincs arányban az ár és az érték.De mit lehet tenni.Egy barátnőm,akinek már 2 van és a kicsi most elsős,meglátta,hogy a 2 gyerekre 30000 Ft a könyv és azt mondta a tanárnőnek,hogy a férje elhagyta,pedig boldogan élnek.Persze én ezt nem tenném meg,de valahol megértem.Így ugyanis ingyenes a könyvük a gyerekeknek.Amúgy a fiam osztályából 27 gyerekből 5-en fizettünk a könyvekért.Elgondolkodtató.Nem éri meg ez a házasság. :lol: Na megyek melózni és írjatok,írjatok!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Elhanyagoltalak titeket mostanság, mert tanulnom kellett...jogsit csinálom, s a kressz elsőre sikerült.:)
Tegnap volt a vizsga, reggel: 20perc alatt végeztem az 5ös asztalnál ültem és 5 hibám lett.
Annyira örültem neki.:)

Most igyekszem gyorsan tanulni a gyakorlatot is..mert jó lenne az utsó hónapban pihizni.:)

Vasárnap 15-kor lesz a tali? Hol? 2.emelet fagyizó. Én még nem tudom mit csinálok, de írok időben.

Titi: biztos vagyok benne, hogy véletlenek nincsenek, sztem nagyon jó anyuka lesz belőled hamarosan.:)

Milyen német olajat használtál????

Első babónál 1 csíkom lett, de most a 2-nál több-hírtelen nőtt nagyot a hasam.., de csak oldalt lett, így nem feltűnő-szóval ezért nem mennék dokihoz.:) Adottság kérdése ez azt hiszem. Én még szerencsés alkat vagyok, mert sokak nagyon csíkosak lesznek...viszont szívesen kipróbálnám ezt a német olajat, hátha ez is segít vmit.

Szülés után is fogunk jönni, de igaz, hogy kevesebbet talán, mert lefoglal a pici..

Most mennem kell, mindenkinek kellemes estét!!!!

Pussszi.

Bence:
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is végre, csak nem volt jó a netünk. Annyira hiányoztatok.
Látom alakul a vasárnapi találka. Én még nem tudom, hogy sikerül-e mennem, de nagyon szeretnék. Remélem a párom elvisz.

Sajnos most nem tudok mindenkinek írni, mert a Rezi 2 napja nagyon anyás.
Holnap jövök.
Vigyázzatok magatokra!
puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok,

Úgy látszik én mindig ilyen későn jutok csak hozzátok :(
...de itt vagyok!!!! Szülőin voltam...


Juci,
Köszike a kérdést, a felvételi sikerült. :) Azt mondta a tanárnő, hogy nagyon nagyon szép a lánykám hangja, és széles skálán mozog! Egy héten kétszer el kell hordani Vivit a zeneiskolába, hetente kétszer az isiben kórus, és még a heti 90 perc szolfézs kötelező a Zenesuli miatt... És még hol a tanulás, meg a mozgás!? Szegények, hulla fáradtak lesznek hétvégére!
Nem is tudom hogy oldjam meg... ?! Azt hiszem a hétvégék kirándulással, biciglizéssel és úszással fognak telni, hogy kicsit kikapcsoljon az agya!

Eszter,
ti hogy oldjátok a különórákat meg?? Vagy nektek a suliban vannak ezek??? ÉN már nyelvre nem is iratom be a Vivit. Egyenlőre elég lesz neki ennyi!

Titi,
képzeld, nekem is megjött 1 hónapra pontosan (30nap), sőt az előző hónapban tutira éreztem a peteérést is, igy ki is tudtam számolni, hogy mikor fog megjönni!
Én is mérem a hőmet, remélem a jövöhéten a vér eredményem is jó lesz! :)
Vigasztaljon az, hogy jövö ilyenkorra végülis már mi is babázhatunk :D
Jó hogy beszéltél a Mesivel. Szupi lenne, ha ő is ott lenne velünk!

Koda,
annyira örülök, hogy jelentkeztél!
Sajnálom,hogy mindig van valami ami miatt idegeskedned kell :(
Próbálj ne foglalkozni a munkahelyeddel!
Én eldöntöttem, ha legközelebb terhes leszek, azonnal elmegyek betegállományba és egy percet se dolgozom onnantól kezdve! Én nem fogok a benti hülyeségek miatt idegeskedni!
Örülök, hogy Marcinak ekkora örömöt szereztünk a szatyorral! :lol: Amugy a ruci amit vittünk jó lett rá???

A megélhetéssel kapcsolatban teljesen egyetértek veletek!
Rettenetesen sokba kerül minden és ez félő, hogy most majd sokkal rosszabb lesz!
Isikezdésre mi is rengeteg pénzt kifizettünk és mint ahogy a Juciéknál is, Karcsi fele fizetése szinte elmegy a fiukra. Annyit dolgozik szegény, néha csak átadjuk egymásnak Vivit, mert mire én hazajövök ő elmegy dolgozni :cry: De muszáj...!
És igen, vannak akik még rosszabb helyzetben vannak mint mi... Nemhogy internetjük nincs, meg számítógépjük, hanem még ennivaló is alig :(

Virág,
én te mensid miatt aggódom nagyon! Menj már el végre az orvoshoz! Annyira kéne, hogy valamit végre már mondjon valaki, hogy miért van ez nálad... MIkor mész???

Megyek, mert még van egy pár dolgom és reggel korán viszem Vivit suliba.
Millió puszi Nektek,
Ági
csné
 
 


Kép Kép
Jó reggelt!
Ezek tegnap készültek.34 hetesen vagyok ekkora.Én nem tudom, de mindenki azt mondja, hogy nagy hasam van.Nem tudom megítélni, lehet hogy mert én már megszoktam?Sőt tegnap még arra is gondoltam, hogy lehet, hogy több fehérjét kéne ennem, nehogy kicsi legyen a kis drága :D
Nem tudjátok, hogy az utolsó hónapban kb mennyit híznak a babók?Hetente 100 vagy 200g-ot?Vagy mennyit?
Mert hogy én hízok az tuti, dehát ezen már nem agyalok :) Majd leadom utána.

rimar
rimar
 
 


Rimar:
32.hétben:1,6kiló a babó.
36.hétben 2,5kiló a babó.
40.hétre 3400gramm.

Ez egy átlag babó gyarapodása.....

Ne törődj vele mennyit szedsz fel, mert a 7-8.hónapban nő a legnagyobbat a baba,s a pocid keménynek és nem puhának látszik.
a pocid már szép és nem nagy pont akkora, amekkorának lennie kell. :wink:

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Hú, Sziszike!
Nekem a 29. héten becsülték 1600 g-ra!Mondjuk azt mondta a dokim is meg az ultrahangos dr-nő is hogy nagyobbnak tűnik.Hú de kíváncsi vagyok.Egyébként tényleg kemény pocim van :) Olyan kis tömény gyerek :)
Hízásról annyit, hogy eddig sajna 11 kg plusznál tartok, bár ha belegondolok, akkor ez talán még belefér.

Nincs kedvem dolgozni :( Még be kell fejeznem 1-2 képet.Ez a legrosszabb, amikor KELL festeni.Ilyenkor csak szenvedek vele.De már nincs sok hátra.Szombaton lesz a kiállítás, majd teszek róla képeket.

rimar
rimar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: