Sziasztok!
Köszönök szépen minden kedves üdvözlést, aranyosak vagytok!!
Jelentem, ma beszereztem egy höméröt, most már tényleg kezd komollyá válni a dolog! Söt, még egy tesztet is vettem, de azt csak a jövöre valo tekintettel, sosem lehet tudni,mikor is kellene, ne akkor keljen érte rohannom.
Egyébként én is Trigegolos voltam, 5 kemény évig, és tavaly juliusban hagytam abba. Utána a ciklusom olyan volt, mint a nagykönyvben meg van irva, 28 napra jött meg, és 5 napig tartott. Ez az állapot egészen 3-4 hónapig tartott, amig ugye másféle védekezést használtunk.(zokniban mostunk lábat
)December ota azonban hosszabbodtak a ciklusam, söt, a legutolso már 42 napra jött meg, de ugy, hogy elötte 5 napig barnás folyásom volt.
Igy aztán most is várom az 5-ik hetet, ami ezen a hétvégén jön, vajon most mit produkál az én drága szervezetem... Szoval, fel vagyok készülve mindenre, jöhet a következö honap!!!
Egyébként én azt olvstam ezen a teszten, hogy akinek nem szabályos a ciklusa, az a leghosszabb cilusnak megfelelöen teszteljen, ha negativ, utána 3 nap mulva ujra.
Bocsánat, ha kicsit hosszu vagyok, de olyan jo erröl a témárol irogatni olyanoknak, akik teljesen hasonlo cipöben járnak. Még azt is el szeretném mondani, hogy én Kanadában élek, igy talán triplán megörültem ennek a társalgonak, mikor ráakadtam. Még nem vagyok itt elég régen ahhoz, hogy ismerjem az itteni egészségügyet, és egyelöre saját magamtol probálok rájönni dolgokra. De amint ténylegesen szükségem lesz, felkeresek orvost, de addig olyan jo, hogy vagytok!!
Na, mára eldugulok, sziasztok, és mindent bele a csikocskákért!!
Barbi