Új privát üzeneted érkezett!

Mancs (kösziköszi), akkor nektek is valahogy olyasmi volt, mint nálunk, hogy miután láttad, hogy semmi gond nem lett belőle a kölcsönös ijedelmen kívül, megkönnyebbülést jelentett, hogy "megvolt az 1." Amúgy ha anyósék olyanok volnának, most mondhatnák, hogy tessék, ahogy Mbá kiteszi a lábát, jön a dráma. De nyilván nem ilyenek, meg talán nem is szellőzteted ezt a hírt. (csak felteszed a netre persze :wink: ). Ja, rájöttem amúgy, hogy Mbá orrtól lefelé engem legalábbis hajós András arcvonásaira emlékeztet. Nem egypetéjű ikrek véletlenül, csak elfelejtetted megemlíteni ezt a lényegtelen apróságot itt nekünk?

Kép Kép
coolasa
 
 


HAli!

Mancs!

Érdekes lehetett a leesés. Nagyon cuki lehetett ahogy szegény kapaszkodott, pedig nem is tudják milyen leesni, mégis előre félnek... Azt hiszem ilyen lassított felvételes esésünk nekünk is volt, de nememlékszem, hogy akkor sikerült elkapni, vagy sem.
Azt tudom, hogy az első Gabis esés emlékzetes volt és eléggé későn történt. Gabi sose szeretett a kiságyában aludni. Köztünk aludt, és ha visszaraktam az ágyába akkor ébredés volt. Végül a szobájában a matracon aludt, ami nekem volt odakészítve. 3 ágybetét egymáson. Marha jó puha volt és kényelmes. De a falhoz a fej résznél nem lehetett odatolni teljesen, mert a radiátornaka csöve nem engedte. Egyik éjjel sírt, megyek át hót kómásan és keresem a gyereket... na az nincs. Vak sötét az van. Sír, hát hallom, de nem látom! Villan felkapcs. Még mindig sír, de még hogy! De még mindig nem látom. Hát nem beesett a matracok mögé a radiátor csövéhez??? Valami faramuci kényelmetlen pózban ráadásul. Szegénykét úgy sajnáltam, biztos egy örökkévalóságnak tűnt számára, míg a kótyagos anyja kibányászta onnan... :twisted: Voltak még érdekes dolgok, néha komolyan nem tudom mi mentette meg. Pl ez után az esés után a 3 matracból csak 1-et hagytunk ott, így is kényelmes volt, és legalább a 10 cm-ről nem tud nagyot esni. Már mászott mikor hallom, hogy sír. Megyek a szobájához (mi még fent voltunk, ezért becsuktam az ajtót, hogy ne zavarjuk) és a szokásos becsörtetésem helyett ami nagy ajtókivágással jár, akkor nagyon lassan nyitottam ki. És milyen jól tettem, hiszen a gyerekbe ütkötött az ajtó... Ezekben az időkben egyébként már a gyerek a saját négykézlábán jött éjjel, ha épp nem felriadt és sírt, hanem csak simán felébredt... Persze én meg felébredtem a kis tappancsok csattanására a kövön... kis zabálnivaló volt.

na jól elkalandoztam...

Kép
sasha
 
 


Hali!

Most már panaszkodom. Egész nap fáj a hasam:( A gyomrom. Többször voltam wc-n, de a hasam nem megy. Hányingerem sincs, csak olyan rossz a közérzetem, meg fáradt vagyok. Egész nap vedelek, hogy hátha valami jó lesz, de nem. Most megyek a patikába és kérek valamit rá. Olyan rossz, pedig próbáltam enni is,de az se volt jó, inni se jó, ittam már vizet, gyümilét, vitamint, szénsavasat, hátha megbüfögtet, de semmi se használ... a fejem meg húúúz.

megyek felkeltem a Gergőt, Danci már evett, minyá megyek a Gabiért. Játszóterezést is be kéne már iktatni....

Kép
sasha
 
 

 
 

Jó nagyot sétiztünk, sőőt, vettem Petikének rucit, magamnak meg egy újabb hajhullás elleni szeszt. Hátha ez segít, mert a Bánfi nekem nem jött be.

Sasha,
jobbulást! Szódabikarbónás-ecetes szörnyedvényt nem próbálod meg? Az szokott segíteni.

Én töltött cukkinit szoktam csinálni, mikor milyen benne a töltelék, de ugyanúgy készül, mint a tölött patiszon (ezt meg még én nem hallottam).

Natasa,
töltött padlizsánt hogy csinálod? Receptet lécciléccilécci! :D

Kép
mancs
 
 


Helló fiúk, szia lányok!

(Ez is egy régi reklámban volt assszem)

Tali megint szuper volt, most is úgy elfáradtunk, hogy ihaj!

Zsódajumam,
jó volt személyesen megismerkedni, Julcsi aranyos volt a kendőjében! (Azért egyszer emgnézném kendő nélkül is. ) :wink:

Coolasa,
igen, ezek a praktikák jók, csak sztem senkinek nincs annyi ráérő ideje, hogy a hsz-ek word-ben formázgassa. :evil:

Na, akkor a tali képekben:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs, gratesz az elsőhöz. Lesz még, de azért tuti nagy ijedtség volt :( Mi már átestünk ezen az az Szonja pár hetesen arccal hasalt egyet a padlóra,....nem lett komolyabb következménye szerencsére.
Én is Bánfizom, de lehet segítene ha rendszeresen használnám viszont rohadt egy büdös szaga van,....Főleg ha aztán Szonja fölé hajolok :P Szóval, ha találsz vmi jót akkor szólj, addig kiartok Bánfi mellett :D

Töltött padlizsán:
A padlizsánt félbevágod. A belét kiszeded és felkockázod. A kibelezett p. megsózod. Olajon fonnyasztasz hagymát. Rádobsz darálthúst. Amikor a husi kifehéredett jöhet a padlizsánkocka. Ehez még fokhagyma, kakukkfű, oregánó, paradicsompüré. Amikor összerottyant (a padlizsán eneged levet, de önthetsz alá egy picinyke vizet ha a leégés veszélye áll fenn) beletöltöd a padlizsáncsónakokba. A tetejére van hogy sajtot szórok és van hogy tojást ütök a sarkába. Mehet be a sütőbe.
Mostanában azzal gyorsítom a tempót, hogy a csónakokat is beteszem és elősütöm így aztán roppant gyorsan ready a kaja :wink:

Írok még msikat is, de sír a gyerek. TUTI FOG!
Coolasa, hamarosan hal receptek is következnek. Addig tartsatok ki!

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hű Gabus, képek nadddon jók!
Livi ruhában meg imádnivaló!

Én meg együtt sírok a csajommal :( De, nem panaszkodom, egyszer ezeknek a fogacskáknak is kinn a helyük. A lánc már a nyakára került, hamarosan homeós bogyóka majd Dentinox ha más nem segít.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó!

A tali nagyonjó volt! Hulla fáradt vagyok, Áduszt is csak most sikerült letenni aludni.
Jumam jó volt találkozni veled.

Mancs én gyermek már háromszor esett. Hiába póckoltam körbe átmászott rajta. Most szigorú kiságy fogság van. Szerencséd, hogy nem sírt sokat. Ádusz min. fél órát ordított a bukás után.

Novum nem mentem postára.
:lol:
megyek gyerek aludt vagy 30 percet.

Kép
vanília
 
 


Vanília,
Livi még most sem alszik, de már mindjárt fürdünk, utána tuti beájul...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, merhogy elaludt ugyan a vilin, de a ház előtt az ovinál felébredt a gyerekzsivajra.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szép jó estét mindenkinek!

A tali szuoer volt,én hulla vagyok,Szilvi most aludt be.
Hazafelé a liftben felébredt,azután ettünk rakott brokkolit,fürdés és most horpaszt.Igy felrakom a képeket!

Gabus küldjél majd képet,ha van időd!

Natasa:
Nem vittem a cd-t még nincs kész,majd a következőre.

Jumam:

Jó képeket csináltál Gabi gépével! :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
novum
 
 


Kérem szépen a freemail-eseket, hogy először ürícccsenek (öblíteni kivételesen nem kell :lol:), mert a freemail-es postafiókok nem bírnak sokat egyszerre én meg folyton belezavarodok a "mail delivery" visszajelzésekbe, mert nem tartalmazza, hogy melyik üzire vonatozik, így nehéz rájönni, hogy mi nem ment át. Reggel küldöm a képeket! pussssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hűű, nagyon jó lehetett a tali! A képek szuperek, mindegyik babóca tündéri!

Jumam,
kár, hogy nem tudtunk menni a talira. Remélem, legközelebb már sikerül személyesen is megismernünk egymást :wink:

Gabi,
nagyon jól áll Livicseknek ez a ruci! "Helló fiúk szia lányok, a mi szakmánk vár most rátok. Találjátok ki, mit gyártanak ezek a gépsorok. Papírt! Ez a papír. Papír!" Mai napig az eszemben van. :)

Novum,
még nem írtam, de már tök rég akartam: baromira bírom, ahogy Szilvi ráncolja a szemöldökét! :lol:

Natasa,
köszi a receptet! A belét kiszedem és azt kell felkockázni? Már régebben akartam kérdezni: bevált a borostyánkőlánc?

Megyek, asszem elteszem magam holnapra. Remélem, Petike kíméletes üzemmódra kapcsol az éjjel, Mbá Prágában van, így egyedül kell állnom a sarat. Ez reggel a gáz, ma is fél 7 óta fent vagyunk. Mármint én, Petike aludt délben, énmeg kihasználtam az alkalmat, és kivasaltam egy rahedli ruhát. De maradt még holnapra is :evil: :shock: Ja, vacsira csináltam juhtúrós sztrapacskát :wink:

Coolasa,
nem felejtettem ám el a Komáromi Istvános infót és Mbával való megismerkedésünk történetét, csak ezek nagyobb hangvételű dolgok, úgyhogy ha lesz kicsit több időm megírom, addig is türelem, tornaterem :lol:

Kép
mancs
 
 


Gabus, helló fiúk, szia lányok, a mi szakmánk vár most rátok. Találjátok ki, mit gyártanak ezek a gépsorok… Meg olyan is volt, hogy téged vár a papírgyár, té-té-té-téged vár a papírgyár. Ahol mindig bejön a papírforma.

Natasa, iszom szavaidat, már ezt az ismeretlen zöldségest is felírtam. Csak tudnám mi az a padlizsán, vagy patiszon, már nem is emlékszem.

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs, aha neked is van általános műveltséged, mint nekem!

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
nem is, mer: téged vár a papírgyár, a pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-papírgyár! :wink:

Köszike neked is és Mancsnak is az infót! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Akkor enyém képeim:
Kép Kép
Kép

Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Legyen mindig nett, Ergonett!
Minden időben Tisza cipőben
Ímea Nívea
Van nagy dolog, s van kis dolog, számunkra ez fontos dolog, ám a nagy dolog sem nagy dolog, mert van Libe-libe-libe-liberóóóóó!
Henkel, minden háztartásba ez kell!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja és Nokicseknek mi is boldog 1/2 éveset! Sajna személyesen nem sikerült, de egyszer csak találkozunk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép Kép
Kép

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na helló!

Tali szuper volt, igaz mi nem voltunk ott az elején és így elég rövidke volt, de legalább nyugis volt, mivel Beni kb. az utolsó 10 percre ébredt fel. :lol:
Szegénykém mire rájött, hogy hol van, jöhettünk haza. :shock:

Aztán mi még este megint elballagtunk fagyizni, simán nyalta, nem mertem már többet adni neki, negyed gombóc simán lecsúszott. :oops:

Köszi a patiszont, a bébikaját és Esztinek mindenek előtt a csillagot!!! :wink:

Eszti,
emilen küldöm a Tücsökzene elérhetőséget, hívtalak, hogy bediktáljam, de nem vetted fel. Pedig nem Beni hívott, felvehetted volna ... :lol:

Nokinak boldog feledik szülinapot!

Szeretném minden kedves topiktársam figyelmét felhívni Benedek fiam labdakezelésére! Anyja fia! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szép jóestét mindenkinek!
Jó volt veletek találkozni, mai talisok! Könnyebb ám így nekem megismerni titeket, hogy egyszerre csak néhányan vagyunk. Meg 1-2 tali és mindenkivel képben leszek.
Lécci nekem is küldjetek képeket: lettikkukacfreemail.hu, előre is köszi

Gabus, szólhattál volna a kendő miatt, megmutattam volna anélkül is :P , csak a szél miatt volt rajta!
+novum: édesek voltak a mászkáló lányok! Kár, hogy a világgá menésüket csak későn vettük észre! Holnap letöltöm és próbálom majd megosztani veletek.

Ilba, rájöttem, hogy honnan lehetek ismerős: a babanetről?! :shock: Benivel beszéld meg azt a csókot, mert nem szeretném, ha Livivel fasírtban lennénk! (talán összetévesztette :?: :?: :?: )

Vanília, szerintem Ádusz olyan lesz akit semmi nem állíthat meg, ha valamit akar majd. Nincs ilyesmi már most is :wink: ? És még ereje is van hozzá!

Esztipeti(ja nem, peszti :oops: ): Benyó mindig ilyen nyugis? Egy hangja sem volt, kezében mindig kell legyen vmi amit rág, és béke van. A képeken nem is látszik a szája körüli pirosság!

Julcsa hazafelé kiakadt, aztán elaludt. Mentünk még isibe és oviba a nagyokért, így hát hosszú túra volt ez a mai, ahhoz képest elég jól bírta. Este még volt bömbi, de a vége alvás.

kicsit már fáradok, ebben az apanélküliségben (hogy csinálják akiknél eleve nincs???), de már csak 1 nap! holnap este már lesz nekünk is apánk.
pihenős éjszakát mindenkinek, még megnézem, mi történt amíg írtam a hsz-em, aztán megyek.
jumam
 
 


Mancs,
Azé nagyon irigykedem ám, van evőkéd rendesen! :lol: Jó annak akinek ilyen alakja marad mellette. :wink:
Hajhullás: nem Neked is a hormonok miatt hullik? Mert akkor szerintem bármit lehet rá kenni. Rövid közvélemény kutatásom alapján (többek közt a talin is volt róla szó) kb. a gyerek 6-7 hónapos kora körül megszűnik. Huppsz, most okoskodtam, mi? :roll: :oops: :D

Vanília,
Össze szeretnétek házasodni? Mikor?
De látom a vilin már Ádusz kézfogója is megvolt. :D

Natasa,
Szonjának jobbulást!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, az nem vili, hanem metró! Na. Azért. :twisted:

Zsódajumam,
látod, pont azért nem mondtam, mert fújt a szél! Megnézem máskor, nemá miattam fájjon a fülecskéje! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt,

Ilba, bocsi, hogy nem vettem fel, de horror du és este volt nálunk. Benyónak beindult a foga, annyira rágta az öklét, karját, hogy már féltem, inkább a sajátom tettem oda, de aztán elkezdte a sírást is, olyan fájdalmasat, a szívem majd megszakadt. És estig nem nagyon hagyta abba. Volt dentinox, panadol baby, de semmi sem segített. Tesóm mondta, hogy nyomkodjam meg a fülénél, hátha az, de nem fájt neki. Viszont a nyála meg csak csorgott a szájából, úgy sajnáltam.
Tesóm javaslatára éjszakára kapott egy kúpott, szerencsére jól szunyált.

Csajok, én nagyon rosszult viseltem, és biztos ugyanilyen lesz, ha máskor is beteg lesz. :cry:

Nokedlinek mi is boldog 6 hónapos szülcsinapcsit.

Mancs, tűzkeresztség megvolt, reméljük több nem lesz. :)

Tali szuper jó volt, remélem lesz még idén lehetőség szabadtéri talihoz.

Jumam, Benyó amúgy tényleg ilyen nyugis típus, nem nagyon nyavalygós, síros kisbaba. Újszülöttnek is ilyen volt. Csak akkor sír, vagy nyűgösködik, ha baja van, éhes, fáradt, kakis, stb. Ezért is sajnáltam tegnap olyan nagyon, amikor csak sírt és sírt, és láttam, hogy fájdalmában. :?

Most megyek még, amíg picurkám is alszik. :)
Vendég
 


Jó reggelt!
Talis képek még mindig szupik.
Juman, remélem legközelebb mi is talizunk majd. Kár, hogy én most nem tudtam közelebbről meglátni kendős bébicseket.
Ilba, csak nem kéziztél? :)
Coolasa, köhöm gondoltam a fél éves Nokedli tiszteletére mennek a receptek, de nem jött össze. Szóval csak ilyen üres szavakban fejezem ki jókívánságaim. Receptek még váratnak magukra,...Lehet majd ma amikor Sz. alszik?!
Mancs, igen a padlizsán belét kockázod össze!
Borostyánkőlánc: bevallom nem tudom használt e mert, nem hordta már egy ideje, de most ismét rákerölt. Kivéve éjszakára (apa nem engedi). Majd meglátjuk. Van ismerősöm, aki esküszik rá. Kiderül nálunk beválik e. Az esténk sima menet volt. 2x ébred Szonja és csak szopizott aztán már aludt is tovább. Lehet mi napközben nyüglődős-fogzósak leszünk?!
Novum, kimondottan örülök, hogy nem készült el a cd, mert így nem kellett feleslegesen megsétáltatni! Szilvi már egyedül "öltözködik" vagy a pulcsit te varázsoltad a fejére?

Látom minden baba evett a szabadban :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jó reggelt!

Éjszakánk kritikán aluli volt. És hogy megspékeljük a dolgot, 6kor leesett mellőlem. Csak a nagy puffra ébredtem. Ő viszont ekkor végre jól aludt, így egyből civire vágtam, picit cumikázott és horpasztott is tovább. Még jó, hogy a fotelágyon alszom még mindig.

Eszti,
jobbulást Benyónak is!

Natasa,
rosszul látod :lol: , Beninek nem maradt ideje az evésre, mert végigaludta az egészet. :D
Csak de. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó reggelt!

Most csak gyorsan annyi TIMINEK, hogy 11-kor megyünk le, Rossmann meg valami kifli fellelő hely irányába.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!

De cuki a Livis profilképed!!!

Ez csak szembe ötlött... ez az utcsó hsz, demost rohannom kell. Reggel 8 óta úton vagyunk és most értünk haza! Voltunk oviba bedobni Gabit, utána piacoztunk, utána túrkálóztunk. Most jöttek jó szuper overállok, meg kabátok. Vettem is egy kabátot a Gabinak 900 forintért. Ja angol turi. Overállok meg átlag 1500. Megjön a gyes is, elcsapok kb 10 ezret overállra az biztos... Kell mindegyiknek 2 db legalább... Na megyek szopiztatni, utána meg mosogatni kell, mert áll a dzsindzsa a konyhában és fél 1-re jönnek családlátogatásra a bölcsiből....

Ja és ma reggelre a Dancinak elkezdett folyni az orra:((((((((((( és tüsszög. Mikor hétfőn bölcsi lenne!!!!!

Kép
sasha
 
 


Köszönjük a köszöntéseket!

Sasha, családlátogatás bölcsiből? Azt hittem, ez az átkos cocializmus divatirányzata volt... mi fordítva fogunnk működni Noki bölcsibeadásánál -legalábbis így tudom-, ugyanis Nokipapa vállalati bölcsijében jeleztük, hogy jövő szeptembertől esedékes, és megbeszéltük a vezetővel, hogy szeretnénk majd megtekinteni a bagázst, aszonták tavasszal menjünk...

Kép Kép
coolasa
 
 


Helló mindenkinek!

GABUS:

Mi már túl vagyunk a bevásárláson és az altatás következik!

Sakna nem tudunk most talizni! :cry:
Talán délután!

Kép

Kép
novum
 
 


Halihó!

Ádusz alszik végre. Éjjel brutál volt, már nem is számoltam a felkeléseket és nem is néztem órát. Ja és fél hétkor volt reggel. Kész vagyok nem látok ki a fejemből. nyomulnak a fogak a jobb első a szamfogak mind jönnek. :cry:
Ma pedig tanácsadás és vásárlás áll előttünk.

Ilba kár, hogy leesett Beni, nálunk rutin van esésből. De tényleg profi labdazsonglőr a gyerek.
Szilvivel már megvolt a kézfogó a mertón, de múltkor Szonjával is, így bigámia veszélye fenyeget. És két menyem lesz. :cry:

Sasha hova jársz túrni?

Mancs milyen volt egyedül éjjel?

Eszti köszi a kajákat. Benyónak jobbulást!

Kép
vanília
 
 


Gabi Timi!
Megnéztem a test-lélek-szellem..... izé honlapját. Hát minden esetre érdekes. :wink: Lehet rontást is levetetni velük. :lol:
a zenebölcsi ott csütörtökön van a papíruszon szerdán!

Kép
vanília
 
 


Jöttem szusszanni!

Coolasa!
Gondozónénik nem a környezetet, tisztaságot vizslatják ám. Hanem ők úgy vették észre, hogy sokkal könnyebben beszokik egy kicsi gyerek, ha előtte látta már a leendő dadusokat a saját otthoni környezetében. És szeretnék megnézni, hogy itthon mikkel játszik, hogy viselkedik egy megszokott környezetben. Ezzel csak egy baj van. Az, hogy ők a csoport alvásidejében tudnak jönni, ami még önmagában nem is lenne baj, ha nem akkor alduna a Dancika...

Vanília!
Izééé, a József Attilla utcában van az Arany ovi. Avval szemben egy játszótér, amit tavaly újítottak fel A 4 emeletes tömb aljában van pár kis üzlet. Helyet kapott ott egy állatorvosi rendelő és oda költözött az az angol turkáló is. HÁzszámot majd délután tudok írni, mert most nem tudom, hülyeséget, meg nem akarok.
Eredetileg hosszú nadrágért mentem be, de nincs nekik:( De farmerrel meg tömve vannak. Aszonta a 98-110-es méret hiánycikk... Megjött a gyesem. Délután megyek ismét turkálni, addigra gondolom kipakolja azt a 3-4 bála ruhát is amit épp akkor pakolt, mikor ott voltam. Remélem nem őszülök meg teljesen a végére!!!! 3 gyerek, ebből egy tuti nyafogni fog, egy szaladgálni össze-vissza (borítékolhatom, hogy ez a Gabi lesz!!!)

Jajj, tegnap nem is meséltem, azt hittem leszedem a kis dögnek a fejét! Bent vagyunk a kínai butikban. Cipőt vettem a Dancinak. Kijöttem, összefutottam egy ismerőssel aki elmondta, hogy a Gabi az úttest túloldalán lévő játszótéren futott egy kört, majd visszajött az úttesten keresztül... nEM VOLTAM (bocs) csak kicsit mérges, ezért utána jól megjutalmaztam egy Túró Ice jégrémmel... :?
Persze, mert a többieknek is vettem és nem volt szívem kihagyni őt. Olyan vad, hogy nem igaz! Na megyek tovább mosogatni, mert már egy teli mosogatónyit elmosogattam, de megint telepakoltam és utána még jönnek a lábosok, meg a poharak... Hogy tudok így elúszni konyha ügyben?! :x

Kép
sasha
 
 


MEghülyült a babanet. Az előbb azt dobta ki utolsó oldalnak ahol a Coolasa a té-té-tégeg is vár a papírgyáros írása volt. Lapozni akartam oldalt erre aszonygya, hogy 272/272/272 oldalon vagyok... MI????????

Kép
sasha
 
 


Na végre Szilvi alszik!

Vanilia,Eszti,Tücsi:

Megjelöltelek benneteket az iwiw-een!Nem meglepődni!

Vanilia:

Én is láttam a lehetőségeket/kártyavetés,jóslás stb./,de szerintem ez független a zenebölcsitől.Azt nem is vettem észre,hogy a prosi szerint más napon van a bölcsi!
Postára menés lesz ma?Vagy inkább Te is alszol egy kicsit?
Én már nem is irom,hogy pocsék volt az éjszaka,majd csak azt,ha végre átaludta. :D

Mancs:

Annyira érzékletesen tudod leirni,hogy miket kajáltál,hogy összefut a nyál a számba! :D Például a somlói galuskáért nagyon irigy vagyok! :D

Natasa.
Szilvi a pulcsiát magy próbálta levenni,aztán megtetszett neki,hogy megakadt a fején és igy bohóckodott egy kicsit.
A padlizsános receptben a mit irtál,ha jól veszem ki nem kell meghámozni a padlizsánt igaz?Mert ebbe töltöm vissza,majd a finomságokat.

Bubek:

Köszi a választ!Hát én az altatásban engedékenyebb vagyok mint Te!Az elején csináltam,hogy folyton visszapakoltam,de mostanában nem mindig,mert a gyerek egyszerűen megérzi ha nem vagyok közel mellette és 10percenként felébred.Tehát ez úgy néz ki nálunk,hogy amikor este elalszik az ágyába rakom,majd éjfél felé megébred és ott marad mellettem.

Coolasa:

Boldog hófordulót kivánok Nokinak!

Eszti.
Bencének jobbulást!
Nagyon kár,hogy nem fényképeztem le amikor ette a gyümit!Nem is ette falta,annyira aranyos volt!!!!!!!

Na megyek főzni.
Mai ebéd:borsóleves,tojásos nokedli.Hátha valakinek segitettem ,hogy mit készitsen ma :D

Kép

Kép
novum
 
 


Sziasztok!

Éjjel nem is tudom pontosan, hányszor és mikor voltunk fent. Egy idő után már nem nagyon voltam magamnál :( Így kezdtük: 10, 1, fél 3, fél4, fél 6, fél 7. Ekkor átöltöztettem, tisztába tettem és 7-kor odavettem magam mellé szopizni. Arra számítottam, hogy tudunk még picit így szundítani. Néha bekómázott ő is (én egyből :lol: ) 8-kor még elég éber volt. Aztán sikerült bealudnia, és majdnem 10-ig szunyókáltunk!!! :lol: Nagyon rámfért. :P Ma este már Mbá is itthon lesz, remélem, fürdetésre hazaér :roll:

Eszti,
annyira bírom Benyóról az ücsörgős képeket. Nem is ül, hanem pöffeszkedik, trónol. Márcsak a kirányi trón hányzik a posija alól :D

Hétfőn voltunk a Tescoban, a Milupa tejpépek most akciósak, 700 valamennyi helyett 600 valamennyiért van az összes. Talán 639, de nem emlékszem. Vettem is magamnak egy csokisat :lol:

Nem is meséltem: Petike már értelmes szavakat mond! :wink: Régebben mondta azt nekem, hogy degu. Aztán kedd reggel Mbának, hogy Gizike, alga és Goolge :lol: :lol: :lol:

Novum,
hát az a somlói tényleg isteni finom volt, tocsogott a csokitól és a vaníliapudingtól. :wink: Sztem érdemes egyszer beugrani, be kell csomagoltatni és otthon majszolhatja a család :wink:

Kép
mancs
 
 


Sasha, aha értem már, akkor jó ötlet, hogy megnézzék Dancit. Attól viszont mindig meglepődöm, mikor valamelyik anyuka azt írja, hogy ekkor-akkor eszik-alszik a gyermeke, mert ugye nálunk úgy alakul az időbeosztás, ahogy Noki reggel ébred, ehhez idomul a többi programjának az időpontja. Vagy a Danci korúaknál már rendszeressé válnak ezek is?
A mosogatás elúszás nem saját szabadalmad, el kell keserítselek. Én időnként elhatározom, hogy minden nap elmosogatok, majd ez tart max. 2 teljes napig, aztán valahogy elfelejtődik, pedig ha Noki mászni kezd majd, ennél csak kevesebb időm lesz.
Megfigyeltétek már, hogy ha - akár munkahelyen, akár itthon - nagyon kevés munkája akad az embernek, még azt sem végzi el, csak halogatja? Bezzeg, ha be van osztva minden pillanat, sokkal hatékonyabb tudok lenni. Úgyhogy elhatároztam, hogy 1-2 kötelezettséget felveszek a napi rutin közé, most pl pályáztam egy állásra, ami arról szól, hogy van egy usa-beli magániskola, ami (a nevekből tippelve főleg keletázsiai) bevándorlóknak szól és angol nyelvet oktat nekik, és oda keresnek bérmunkába házidolgozat javítókat. Tehát nekem elküldik a dolgozatot word-ben, én meg kijavítom és visszaküldöm ugyanúgy. Csak piti összeget fizet, viszont így legalább nem pusztulna annyira az angolom.

Novum, ez olyan érdekes (nekem), hogy ti akkor nem tudtok nyugodtan aludni, ha nem vagytok közel egymáshoz, Noki meg akkor ébred gyakran, ha mellettem alszik, ilyenkor, ha éjjeli evés volt, és belealudtunk, mindig felébredek a nyugtalanságára, tehát mindig visszateszem az ágyába, és akkor hepiend reggelig.

Most hívott a védőnyanya, hogy elkezdődik végre a babamasszázs tanfolyamunk, amit ő tart. 5 héten kersztül, péntekeken. Ennek örülök, mert újabb fix program, ráadásul Nokival. Meg a helyi kultúrházban (nagy szó, mivel mi minden civilizációtól messze lakunk) indul okt-ben zenés foglalkozás gyerekekenek 4 hónapos kortól, asszem ettől sem fogom Nokit megfosztani.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Ilba, bocsi. akkor Beni kivételével mindenki kajált. Amúgy meg reklámba illő kép a zacsiból kiguruló kajahalmaz :D
Sasha értem, akor ezentúl a gyerek TúroIce-t akar kapni csak átrohan egyet az úttesten :lol:
Novum, én nem szoktam meghámozni vagy csak csíkokban. Valójában csak a magvas részt kaparod ki a héja meg egy kis husi marad.

A borostyánkőláncról lehet olvasni a nlc.hu-n meg a csaladinet.hu-n is. Egyébként én a kekpanda.hu-n vettem.
Szonja ma már okés. Kicsit le van lassulva, de evett és aludt is ahogy szokott :wink:
Jelenleg az Ikeában vett patkányával játszik :D

Nálunk kész a tökfőzelék. Ha már Szonja nem eszik. Mondjuk apa is utálja, de nem rakok bele ecetet és így már hajlandó lenyelni :evil:

Szép délutánt!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ja, tudom már mitől van nekem tengernyi időm: nem főzök, mint ti többi kisangyalok.. :oops: Natasa, a halreceptek szavatossága nem jár le, így nem kötöm agyilag szorosan Noki feledik szülinapjához sem, rendben?

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, köszi :!:
Addig is ezt neked (tejbepapi):

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa, a kép általam ismeretlen okból lemaradt, de majd még próbálkozom később. Most mennem kell,....
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ma én sem főzök (ezt amúgyis ritkán teszem :oops: ) maradt egy csomó a tegnapi sztrapiból. Ennek örömére elkezdtem régi klipeket nmézegetni a youtube.com-on :lol: Olyan jó! Pedig lenne még dolgom, P. is alszik, de nem bírom abbahagyni :oops:
Itt egy nagy kedvencem, tök régóta vadászom rá, és végre megvan :P :
http://www.youtube.com/watch?v=sGsu0ZKlx8Y

Ilyeneket néztem még, hogy Aerosmith: Cryin', GN'R: November Rain stb. stb.

Kép
mancs
 
 


Hali!!!!

Taliképek csúúúúúúúúúúúcs!!! Benit nem is láttam még hasalós állapoton kívül, így nagy meglepetés volt nekem. Nagyon cuki, jó hosszú lábai vannak :D Livi meg abban a ruhában fantasztikó. Persze a többiek is nagyon aranyosak.

Coolasa:
én nem főzök, mégis mindennel el vagyok úszva, halogatok, halogatok. nekem a te rafkód nem válik be :P

Sasha:
mosogatógép!!!!! Mi most veszünk az új kéróba, mert kijelentettem, hogy elég volt. Pedig itt csak 3-an vagyunk, abból Gergő nem is használ edényt, hétvégén 4-en Kispetivel. Mégis naponta 2x mosogatok. Hogy miért kell minden korty vízhez új pohár? Így aztán apuci most gyűjt egy mosogatógépre :lol: :lol:

Emlékeztek a babasorolásra, a Sasha Gerije után Tücsökmami Görgője kimaradt ám :cry: :cry: brühühü

Képzeljétek mi történt éjjel:
2-kor arra ébredtem fel, hogy ülök az ágyon, Gergő cumizza a bal cickót, de alszik. Én ezerrel aludtam ülve, a jobb cickóból pedig szabályosan ömlött a tej, az egész hálóingem totál kész, szó szerint csavarni lehetett belőle. Hogy hogy kerültem oda, mikor kezdtem el szoptatni a kölket fingom nincs. Alvajáró lettem? Arról nem beszélve, hogy utána 4-ig nekem már nem volt alvás. Lehet hogy már hülye lettem a nemalvástól?

Mancs:
az éjszakáink nekünk is hasonlóképp alakulnak, csak nálunk evidens, hogy 1/2 7 után én már nem alszom tovább. Nálam az vált be, hogy du 1-2 órát, ha alszik a gyerek megpróbálok én is. Sokkal jobb mint reggel továbbaludni. Persze ilyen ritkán adódik, de akkor nagyon jólesik.

Ilba:
a suli elköltözött. illetve eladták az épületet, a tanulmányi a Tatai úton van 14-13 ker. határán, az évfolyamok meg össze-vissza, Frangepán u. 13 ker, meg valami gomolya u. 11.ker. Így aztán ugrott a bébiszatyori tervem. :evil:
Vendég
 


Tücsimami,
visszanéztem a listát, merhogy nem létezik, hogy kihagytam Görgőt, de tényleg. 10000000000000000000000000 bocs! :oops:
Én a minden korty után másik pohár problémát úgy oldottam meg, hogy elölhagytam 2 db poharat a konyhaszekrényben, a többit feltettem a legmagasabb polcra, ahonnan csak székre állva, gondos keresgélés után lehet levenni. Bevált! :lol:

Lányok, van valakinek Nokia 3220-as telója? Olyat vennék. Milyen?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa,
Livi is napközben nyűglődős fogzós eddig. 1 hónapja volt 2 felsírás, 10-20 percesek, de ő is mindig nappal érzi.

Nagyon sajnálom a rosszul alvó babókat meg a mamókat is, őszintén mondom, hogy olyan rossz olvasni, mikor írtok az éjszakákról. Úgy szeretnék segíteni valami okossággal, de nemtok. És nemtok elég hálás lenni ennek a kis hajcsattos boszorkának, hogy megkímél minket éjszaka. Igaz, hogy nappal egy perc megállás sincs mellette, de napközben sokkal könnyebb elviselni bármilyen nyügit, hisztit, mint éjjel. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Megvolt a családlátogatás!
Nem vagyok megelégedve, mégcsak meg se dögönyözték, na jó, Danci is szégyenlősködött kissé, de azért puccba vágtam úgy-ahogy a lakást! :lol: Persze a tepsiket, lábasokat és egyéb esztétikailag romboló hatású piszkos edényeket elrejtettem a sütőbe és a hűtőbe :lol: :lol: :lol: Késtek fél órát, Dancikát már majndem bealtattam, most meg pörög ezerrel és 3-kor legkésőbb el kell indulnunk a Gabiért ami azt jelenti, hogy addigra már a Daninak is meg kell uzsonnáznia!!! 1 órát alhat, ha most! azonnal elaludna, de én még itt ülök.

Főzni akartam, KÖSZÖNÖM A FŐZŐ TIPPEKET! Gabus után most brassóit fogok csinálni! Aztán majd megnézem mit lehet kezdeni a patiszonnal, tetszett a töltsük meg tipp, de nem értem, hogy hogyan még minig. És mi lesz a tetejével???? VAgy éppen hogy levágjam??? Na megyek altatni

Kép
sasha
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?