Új privát üzeneted érkezett!

Babancs!
Ez nagyon érdekes tényleg!
Nem Te lennél az első, aki ilyen korán megérzi a dolgot!
16. DPO??? Én max a 12-ig tudnék várni!
Ha most elmész uh-ra, igazolni tudják az ovulációt. Látszik a sárgatest a petefészekben.
Tüszőt addig látnak, míg meg nem reped, abból marad vissza a sárgatest.
backa
 
 


Sziasztok!

Zsizsik! Nyugodj meg! Jó kezekbe kerültél. Rambókának is
volt ilyen nemtudommilye, s látod ... :) Szóval fejjel fel!
Legalább rájöttek, hogy mi is a gond nálad!

Kéva ugyanazt tudnám elmondani Neked, mint Babancs.
Bár hozzátartozik, hogy én hiába ettem a Norcolutot, Nekem
nem hozta magával a következő ciklust. - de biztos, hogy
függ ez attól, hogy kinek, hogy reagál rá a szervezete.
Én Csongrád megyei lyány vagyok, nem tudok pesti PCO-s
dokit mondani Neked.
Viszont javaslom, hogy inkább egy endó dokit keress fel!

Okriszti! De jó! :lol: S most egyszerre a fősuli, és a kismamiság??

Rambóka jót vigyorogtam teknősbékás gondolataidon! :lol:
Látta valaki múlt héten a tévékben a moziünnepes reklámokat??
Hát rögtön eszembe jutott, hogy ott két teknőcke kommunikált
egymással, s az egyik azt mondta a másiknak: futás! :lol:
S valami rém lassan elkezdtek indulni. Szép komotósan. :lol:

Lányok!
Kérhetnék egy kis segítséget tőletek????? :?:
Barátnőm orvost keres Pesten. Pár hetes terhes. Tudnátok nekem elérhetőséget adni, akit nyugodt szívvel ajánlhatok neki??? :roll:
Sima, egyszerű terhességnek néz ki.
Egyébként egy éve költözött fel, s teljesen tanácstalan, nem ismer
olyan emberkét sem akitől kérdezhetne ilyet.
Volt egy dokinál, de talált pár furcsaságot, így másik orvost keres.
Köszi előre is!!!!

Bee
beebeey
 
 


Babancs : ahogy most elnézem, ez lehet a beágyazódás :!: :lol:
Utólag visszanézve, nálam a 22. nap körül voltak ilyen jelek és bizony akkor babás lettem :wink:
mniki
 
 

 
 

BeeBeey

Én tudok ajánlani egy jó dokit, mint szülész, nőgyógyász nagyon jó, és nagyon rendes.
Az István kórházban dolgozik. A magánrendelése a József körúton van, hétfőn és csütörtökön délután rendel. Ő már az én PCO-mal nem igazán tudott mit kezdeni, de az első vizsgálat alkalmával egyből megmondta, hogy mi a bajom.
dr. Lázár Gábor
06-30-960-0255

Ha valaki tudna egy jó endo dokit ajánlani, azt köszönöm!
kéva
 
 


Mniki! Miért? Ilyen tüneteid voltak, vagy láttad a hőgöbémet?
Most már tök jól vagyok, csak de. volt minden bajom.

Kép
babancs
 
 


Egy falánk teve vagyok, semmi más!!!
Ma megtörtem! semoule = búzadara
Isteni tejbegrízt lehet belőle csinálni! mondjuk hatezer szerencse, hogy itt csak 250g-os kiszerelésben árulják, igy nem olyan gyötrő a lekiismeretfurdalás :-) húúú milyen durva hasmenésem lesz holnap! a tejbegriz kakaóval és a metfromint biztos alaposan elvégzi majd a dolgát... :?

Szia Kéva :-)

Babancs! Ön nagyon babagyanús naccságos asszonyom!

Zsizsik! húú egy olyan "micsoda" van? én tutkó összeomlottam volna mert hajlamos vagyok túlértékelni a dolgokat, és szeretem ha a fejemben a temérdek eszemen kivül nincs más odanemvaló, de a Danika is aszonta, hogy az azért nem olyan borzasztó veszélyes, ezek általábna jóindulatúak szoktak lenni. De azér felháborító hogy eddig eszükbe se jutott, biztos elfelejtették a tanulmányaikat, pedig a dani mesélte hogy a fiuk ezeknél a részeknél ugy kuncgtak az egyetemen mint valami szédült kamaszok (cici meg tej!). Az gondolná az ember ilyenek azért nyomot hagynak bennük.

Rambóka! mikorra vagy kiirva?

Kavics hogy vagy? jobbanmá?

Backa! sirós, romantikusfilmnézős, fagyinyalogatós hangulat? nekem is néha jön! mensi előtt főleg...

Nem tok többet irni, mert egy kézzel ezt is elég macerás volt begépelni :-( de mindenkit nagyon szeretek, és gondolok rátok :D
krumplis pogácsa
 
 


Ja és az Aviva az király!!!!!

Próbáljátok ki! nemcsak mert sport meg ilyesmi, de szórakozásnak sem utolsó! a gyakorlatok szinte tánclépések, és olyan zenékre kell táncolni mint a Village People-től a Y.M.C.A., meg Elvistől a Jailhouse Rock! állati jó! életembe egy sport amit végig élveztem és egy percre se hagytam abba, csak tomboltam és ráztam a fenekemet mint a szélvész... na jó a kezem megfájdult tőle, de ha meggyógyul akkor ezzerel fogom csinálni, addig meg ilyen lájtosan :D
krumplis pogácsa
 
 


Lányok!
Gyors leszek és méggyorsabb!

OK!
Foglalkozzunk velem!

Ma elmentem a dokihoz. Gyorsan egy szusszra elújságoltam neki a dolgokat.
Megnézett!!
Aszonta a jobb oldali második tüsző még jobban összeesett, tehát az nem volt igazi ovuláció! Mert nem lett sárgatest csak fonnyadozik, mint egy aszalt szilva! Tehát erre semmmi esély! A bal oldalra nem igazán kommentált semmit. Megnézte az előző papírom és azt mondta, hogy ja ott volt a sárgatest... OK. Kb ennyi.
Megmérte az endot 8 mm. Nem látni benne semmit. Annyit mondott, hogy nem így néz ki egy normális endometrium. Ha volt is PÉm, akkor ez alkalmatlan a megtermékenyülésre és az endom minősége (UHval ellenőrzött) nem jó!!!
Azt mondta megmondja őszintén, hogy ne essek pofára, hogy nem lesz babó! Azt mondta, hogy ez nem egy igazi peteérés.
Aztán elkezdett írni, megint elolvasta mit írt két napja az UH anszisztens és , megint azt mondta: ja bal oldalon volt az összeesett tüsző (sárgatest)!!! :roll: Nem értettem semmit!.
Nem volt időm kérdezősködni, mert még volt két nő, így is soron kívűl hívott be, én meg ezerrel siettem vissza dolgozni!
Szóval úgy tünt, hogy nem örült. Azt nem értettem, hogy miért nem örül. OK. Ma volt első nap a melóban. Tudom, hogy nagyon szar.
Na mindegy! Legalább tudom mivel állok szembe4 Felírta a duphastont, folsavat, Metformint azt mondta, hogy nőgyógyász már nem írhat ki, meg is ilyedt a gondolattól, hogy nekem azt ki kellene esetleg írni :roll: Nem baj, majd az diabos!
Szóval én már ki vagyok húzva a listáról.
Hivatkoztam a a görbére, a mért hőkre. Nem hatotta meg. Inább csak megmosolyogta.

Szóval hajrá Babancs! Te tutti terhes vagy a tüneteid miatt!

Zsizsik neked is van esélyed!
Én ma már semmit sem érzek. Megmondták, hogy tutti nem vagyok terhes, mert nem alkalmas ez az endometrium! Hát el is múltak a tüneteim :shock:
OK. Csak a csöcseim érzékenyek egy picit, fáj egy kicsit a hasam, ma reggel is 37,1 a hőm. Azt hittem megőrülök UHán annyira fájt a vizsgálat. A méhszájam nem szerette.

Szóval: nem mondott semmit a sárgatestről. (bal oldali)

Most nem írok senki másnak. Tanulnom kell!
Majd később leszek még.

Nem vagyok szomorú, csak egy kicsit rosszúl esett :? Nem is tudom micsoda, de rosszul esett. Én itt tökre örvendezek, hogy végre volt egy PÉm. Hát jó. Sz.r még, de akkor is! VOLT!!!! :)
Vendég
 


Jaj Kavicskám! annyira sajnálom :( , bár szerintem bal oldalon igenis lehetett PÉ, de ha ez most nem volt tökéletes, akkor a következő hónapban már a tökéletes jön ki, meglátod! tekintve hogy eddig egyáltalán nem volt PÉ, most még egy vacakocska is haladás! a következő lépés a legtökéletesebb petesejt lesz ami csak valaha megérett ezen a földgolyóbison meglátod!!!
krumplis pogácsa
 
 


Kavicska!
Ez így elég zavaros, nem? Most hol a sárgatest és hol a "rossz" tüsző?
Nekem ovuláció után azt szokták mondani, hogy az endometrium secretios, és mondanak hozzá olyat, hogy 1A vagy 1B.
Ha van sárgatest, akkor igenis normális peteérés volt! Nekem elhiheted, volt már egy-két uh-val követett, hormonnal turbózott ciklusom. Azt mondta a doki, hogy az semmit sem jelent, hogy pl 20 mm-es a tüsző, peteérés csak akkor volt, ha megreped és ott marad a sárgatest. Ezt nekem a 18-20. napon mindig megnézte, de olyat sose mondott, hogy nincs semmi az endo-ban. Hát az még olyankor nem is látszik, nem???
Vicces vagy :elmúltak a tüneteid! épp csak : cici, has, hő... :lol:
Én még mindig bízom!

Pogi!
A romantikus hangulat közben átalakult nőstényördögössé! :lol: Megőrülök magamtól! Nem baj, a gyógymód hamarosan hazaér! Most hívott, hogy mára végzett. Szerinte.. :lol:
Edd csak a tejbegrízt, a metformin meg azért van! Már nem vagy beteg tőle? (bűnbeeséses hasmenést leszámítva!) Nekem néha "kiújul", de általában már nem veszem észre, hogy nagyobb az adagom.
backa
 
 


Sziasztok!

Zsizsik!

Reggel csak pár szóra volt időm, de most jobban ráérek.
Szóval ne keseredj el tényleg rendbe lehet hozni az adenómát Bromoval és Premenssel!!!!
Az agydaganat dolgot felejtsd el!!!! :!: Ez egy abszolút jóindulatú dolog, csak akkor okoz problémát, ha nagyon megnő!!! De 3,5 mm az nagyon kicsike, az egyik ismerősömnek 2cm-es van és van babája (igaz neki csak lombikkal, de nála a PCO és az adenóma mellé még endometriózis és apuci katonáinak immunológiai okú irtása is befigyelt! :( ).
Elvileg a Bromo tartós szedése az adenoma zsugorodásához vezet, úgyhogy valszeg sokáig kell majd szedned!!!! Műteni az ekkorát biztosan nem szokták!!!!
Nekem ún. mikroadenómám van, tehát MR-rel nem mutatható ki, de hormoneltéréseket okoz, meg a tejcsorgás is megvolt, igaz csak nyomásra jött pár csepp( amíg a dokim meg nem nyomkodott, nekem fel sem tűnt!!!!!).
De a Bromo rendezte a dolgot!!!!
A dokid azért nem szeretné, ha teherbeesnél, mert a terhesség és a szoptatás alatt nem szabad szedni, gondolom előbb be szeretné állítani az adagot!
Mennyi volt a prolaktinod???
Egyébként ne úgy nézd a dolgot, h. ez is van, meg az is van és most meg plussz ez! Úgy nézd, h. ez az egész rendszer összefügg!!!!! Valószínűleg nálad a prolaktintermelő adenóma lesz a kiindulási probléma és ennek kezelésével megszűnik a többi is (azért ha hiperinzulinémiád van, akkor kell a metformin is, de lehet, h. idővel az is rendeződik!!!!!!).
Mindenesetre gondolj bele abba, h. nem is olyan rég még simán meglaparoztak volna, ahelyett, h. kiderítették volna az OKOT! Egyre inkább hajlok arra, h. mégse kéne a nőgyógyászok kezébe adni a metformin felírás lehetőségét, mert az ilyen esetek miatt, mint te és Babancs (akiknél nem az IR az elsődleges ok!) hamar kijelentenék, h. nem is igaz, a metformin nem jó a PCO-ra, ahelyett, h. utánajárnának, h. kinél mi az eredeti oka a PCO kialakulásának és azt kezdenék el kezelni! Szerintem inkább kötelezni kéne őket, h. ahelyett, h. mindenféle laparos megoldásokat ajánlgatnak, meg lombikot, első körben tovább kelljen küldeniük a policisztás ováriumú pácienseket endokrin szakrendelésre!!!! (Csak így nem sokat kapnának vissza lombikra lehúzni! :twisted: )
Egyébként a sokat emlegetett Rotterdami Kritériumoknál is ott van, h. „ha minden más endokrin ok kizárható”!!!!

Kavics!

Tudod az ember 2-kor és 5-kor is kel pisilni! :lol: Nem jókedvéből, hanem mert a csemete odabenn rendesen megtorolja, ha a hólyagod az általa tűrhetőnek ítéltnél egy picit is jobban bedomborodik az életterébe!!! És akkor aztán van nemulass!!!! :lol: :lol: :lol: Én ált. nem arra ébredek, h. pisilni kell, hanem h. fáj! Rejó Johannája úgy tudom sokkal nyugisabb, de Mütyűrke a mamájára ütött: „Adj uramisten, de azonnal!!!” :twisted: Bár mostanában már jóval visszafogottabb, mert lassan már rugdosni sincs helye!!!!!!

Az Uh-os dokira kettő dolgot reagánék:
- Nekem is megmondták, h. a januári ciklusom a veszett fejsze nyele, februártól hormonstimu! :wink:
- Nórát meg ki akarták kaparni! :evil:
Nyugi!

Espero!

Elküldenéd nekem is a talis képeket?
Emilemet küldöm priviben!

Pogi!

Megint szétröhögtem magam! :lol: :lol: :lol:
Majd írd meg, h. túlélted-e a bűnözést!

Nálunk – valszeg az általad említett okokból – inkább a látótérkiesést helyezték előtérbe a tünetek közül!
(Zsizsik!!!!! Mielőtt bepánikolnál és elkezdenéd tapasztalni magadon a látótérkiesés tüneteit: Azok már csak egészen nagyméretű adenománál jelentkeznek, de te nem fogsz ekkorát növeszteni, mert a Bromo nem fogja hagyni!!!!!! :!: :!: :!: )

Szeptember 30. körül várható a gólya!

Én nem is tudok két kézzel gépelni, csak egy ujjal! :oops:

Backa!

Apa, mint gyanútlan áldozat!!!!! :lol:

Csajok!

Ma voltam először NST-n, ilyenkor azt nézik, h. a baba szívfrekvenciája hogyan változik a mozgása ill. a méhösszehúzódások hatására. Az a jó, ha gyorsul, mert ha lelassul az arra utal, h. nem kap elég vért!
Naszóval Mütyűrkének ma megint melegfrontja volt, aludt mint a bunda!!! Úgy kellett a kis kidugdosott lábikóját megnyomkodva-megcsiklandozva fel-felrázni, h. ugyan mocorogjon már egy kicsit a vizsgálat kedvéért, de rá fél percre már aludt is vissza!!!! :lol: :lol: :lol:
Utána utolsó vérvétel (na ott azért anya adrenalinja felrázta! :lol: ), majd UH. Természetesen a praclik megint az arca előtt!!!! :( Bezzeg a túlsó vége!!! Az premier plánban!!!! :lol: :lol: :lol:
Már 3 kiló!!!!! 3,6-ra jósolta a dokim!!!! :shock: :shock: :shock:
És teljesen megdöbbentő, h. mennyire össze van csomagolva szegényke! Nem irigylem!!!!!

Viszont ma láttam újszülött babát! Nagyon kis csúnya volt, szürke volt és gyűrött, és nagyon utálta ezt az egész világot! :shock:
De ott bőgtem a nagyijával együtt! A szülőszoba előtt vártam a dokimra, a nagyi meg ott asszisztálta végig az unoka születését, mert egyszerre csak egy ember lehet benn a szülő nő mellett, az meg a veje volt!!!! Én próbáltam nyugtatni, aztán egyszercsak hozták a babát!!!!! Hát eltört a mécses!
De még mindig nem tudom elképzelni a magamét a kezemben!!!! :oops:
rambóka
 
 


Kavics!

Szerintem nem kéne ennyire elkeseredned! Nem volt egy kicsit korai ez az UH? Én úgy tudom az elmaradt menstruációt követő 2. héten lehet normálisan UH-val látni egy terhességet. De lehet, hogy hülyeséget olvastam. Na meg a tüneteid is gyanúsak továbbra is.
Mondjuk én abszolút nem vagyok érzékeny ott most, sőt! Basszus olyan síkos vagyok..nemtom mi a franctól. De valószínű, hogy én is beképzelem magamnak a dolgokat, valószínű, hogy nem is volt normális pé-m.
Küldtem neked pü-t, nem kaptad meg?

Kép
babancs
 
 


Lányok!
Még egy gyors helyzet jelentés!

Babancs!
Én nem azért mentem UHra, hogy babót :shock: nézzünk :lol:
Hanem, hogy megnézzük a jobb oldali petefészkemben -tegnap előtt az asszisztens által látott- tüsző megnőtt e vagy összeesett. Összeesett!!!!
Azt meg nem a doki mondta, hogy nincs semmi az nyálkahártyában, hanem ÉN nem láttam semmit! Mert úgy van megoldva az UHzás, hogy a páciens is látja!
És azért írtam olyan homályosan, mert az egész vizgsálat és beszélgetés olyan homályos volt!!!!

Megkaptam a prividet!
Én vagyok az utolsó aki tud arra bármit is mondani :( Komolyan, nem értek hozzá. De tutti volt PÉd!!!

Mindegy csajok!
Azért azt mégsem várhatjuk el, hogy megdöntsük a júniusi 3 pozitiv tesztelést (akkor: Csillagfény, Espero, Gabika), mostpedig Kincs, Babancs, Zsizsik és ÉN.
Egye fene, én szívesen átadom valamelyiketeknek, csak legyen egy pozííííítiiiiv!!!!

Holnap leszek és reagálok!!!! :)
Vendég
 


CSAJOK!!!
Merre vagytok???

Olyan csend van a vonalon..... :shock:

Rejoka, hogy áll a babaszoba???? 8)

Babancs!
Látom te is leledzel a neten :)

...vagyok...
Vendég
 


Kavics!

Tanulok sajna! Te meg már itt se vagy! Ugye nem vagy annyira magad alatt? Volt petikéd és ez a lényeg! Lesz még baba is!

Kép
babancs
 
 


Sziasztok csajok!

gyors-gyors futó üzemmód, ma reggel volt doki, hanyatt kell vágnom magam szülésig, ugyanis már nem csak meg vagyok rövidülve, hanem teljesen eltűnt a méhnyak, teljesen elsimult a méhszáj, a gyerek feje tökéletesen illeszkedett, más ezért jó pár órát vajúdik, de nekem még nem kéne megszülnöm...

dokival megegyeztünk, a szeptembert még fekve ki kéne húzni, védőnő azt mondta még két hetet próbáljak meg...

meg is Uh-zott doki, Johanna fejátmérője 93 mm, és folyamatosan dugdosta ki a nyelvecskéjét, azt hittem megzabálom.

Pénteken találkozom a szülésznővel.


Semmi nincs még kész kiságyon kívül, csomó mindent kéne venni, egy db. babaruha sincs kimosva...

Zsoltival megbeszéltük, még egyikünk sem készült fel a szülésre! :lol:

Ennyit tuttam most jönni, azért minden nap benézek majd egyszer, most rohanok vissza vízszintesbe!!! :lol:

ja kvicska neked még annyit, mi az a jó minőségű endo????

Még egyszer leírom, Johanna 6 egész 8 tizedes endoba ágyazta be magát!!!!!! Ez kb. az alsó határ, de elég volt!!!

pussz

Kép

Kép
rejo
 
 


Babancs!
Este 9 óra 41 kor tanulni??? :shock:
Fanatikus vagy! :!:
Én is tanulgatok! Már nem is tudom milyen a vizsga :?: Olyan rég volt (tavaly szeptemberben!)

Én teljesen jól vagyok. :lol:

Úgy belaktam házi sajttal és paparikával.....
Persze kenyeret nem ettem. ..

Hétvégén megint esküvő :shock:
Arra gyúrok :lol: :lol: :lol:

Azon gondolkodom, hogy magamnak ugrom egy vödör forró gyantával! :shock:

Rambóka, Rejoka!
Pocakos helyzetjelentést várok.
Húha nálatok már nagyon ketyeg az óra :lol: Főleg Rejokánál!! :)
Vendég
 


Rejoka!!!

Muramiste, muramiste!
Jujujj!!!

Még két hét! :)

Lehet hamarabb fog születni, mint Rambóka kisfia???

Nagyon pörögnek az események!!!

Rejokám édes! Feküdj, pihenj sokat!!!!
A fiúk összehozzák a baba szobát! :)
Ez a kislány szeretne már világra jönni??? :wink:

Én nem is tudok mást mondani!
Jönnek itt az anyukák, majd adnak ötleteket! :)
Vendég
 


Én is pont kérdezni akartalak Rejo, hogy mikor szülsz..erre tessék :lol: Már nagyon várom, biztos izgi lesz. Remélem minden ok Rejo, pihenj sokat! :)

Kavics!

45 oldalt sikerült ma "csak" megtanulnom..ez elég gyér, nem? :lol:

Kép
babancs
 
 


Jó reggelt!
Ma én kukurékolok,fél 4 óta fent vagyok :? ..majd de. alszok! :lol:

Kavicska:)
Nem értek hozzá, nem vagyok Uh-os doki,de a 23.cn kijelenteni h ebből már baba biztos nem lesz :shock: ..háát furi :?
Mi a baja volt az endoval????
Sztem nincs kilőve 100%-ra ez a hónap!! :wink:

Rejoka:)
Aszta mindenségit :shock: ,nagyon kiakar jönni már a kicsi lány!
Pihi-pihi ezerrel!!

Espero:)
Gratula a jó Afp-hez! :wink:
Tök jó,h érzed már a babucit...már én is alig várom...néha már bugyborékol :lol:

Ginuska:)
Mi zavart be a ciklusba????Nem lehet h az antibiók a ludasak????
Mikor lesz legközelebb baci erdményed?

Éjszaka gondolkodtam,volt időm :lol:
Tegnap a reggeli műsorba ,a terhes vitaminokról volt szó...ajánlatos a fogamzás előtt egy hónappal elkezdeni(jó poén :? )és elég a a terhesség első 2-3 hónapjába szedni! :roll:
Az mellett h próbálom a legegészségesebb kajcsikat enni,szedek napi egy Elevitet,Mgb6,,Néha Kálciumot,C vit.,+folsavat..biztos ami biztos alapon :lol:
Megyünk bele a télbe nem gondolnám h pont most kéne abba hagynom,csak mert lejárt az-az idő amit javasolnak! :shock:
Kérdés:Ki hogyan, mennyi, mi féle vitaminokat szedet??????

Na megyek vissza szunyálni! :)
Vendég
 


Sziasztok!
Én is kukorékolok, jó szokásom szerint. Most jöttem meg a bankomat-tól, idegbajt kaptam! Ez a szar folyton azt írja ki, hogy a kártyája nem olvasható! A guta megüt! Akartam vinni lóvét az újabb adag szurira, hát most keverhetek Győr belvárosában a reggeli csúcsban, hogy pénzhez jussak. Mindenhol jó a kártyám, csak itt nem. Már ezerszer bejelentették, hogy nem jó a gép, de semmi. Bosszantó!
Ma bezzeg vidor a kedvem, tegnap apa kikúrált! :lol: :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok, mi lesz uh-n, remélem növögetnek rendesen. Ha már megkergülök miattuk! :lol:

Rambóka!
Örülök, hogy minden oké! A tesóm babáját is mindig úgy kellett felrázni nst-n, mindig fél órát hentergett ott, mire lett valami. Na, most aztán bepótolja a mozgást!

Kavicska!
Láttunk mi már karrrón varjút! A többiek is sorolják a példákat! Csakazértis bízom! :lol:

Rejo!
Jaj! Ez olyan izgi! Heveréssz szorgosan!!! (fekve is lehet ám írni!)

Babancs!
Hogy Te milyen szorgalmas vagy! Mi az, hogy "csak 45 oldal"? Jogból??? Atyaég!

Ella!
Csak vigyázz magadra, szerintem a vitamin nem árt!

Na, elhúzok, mert lekésem a vérvételt!
Ha megjöttem jelentkezem!
backa
 
 


Jó reggelt!

Backa!

Én is folyton szívok egy erste bankos automatával..de csak azzal az eggyel. Még be is veszi a kártyát, aztán egyszer csak a művelet közepén kidobja..

..
A Fertility ma kivette az ovuláció dátumát..már elegem van az egész hőmérőzésből. Össze-vissza módosítgatja..gáz.

Kép
babancs
 
 


Rejó, atyaég! :shock: pihenj sokat és ne idegeskedj a babaszoba miatt, biztos lesz segítséged. Ez egyébként azt jelenti (mármint az eltűnt méhnyak), hogy ha szülésre kerül a sor, akkor könnyebb dolgod lesz?
Még az is lehet, hogy egy napon szültök Rambókával. :D :D Igzi!

Rambóka, küldöm a képeket (azt hittem Kavics már átküldte neked........)

Ella, én az 12. hétig szedtem az Elevitet, minden másnap. Azóta áttértem a Béres Gravidára, de csak minden 3-4. nap veszem be. És megjegyzem, hogy nekem ettől is hányingerem van. Szerencsére nem tart egész nap (mint az elevittől), csak a bevételtől számított kb. fél órán át, és ha eszek valamit, akkor javul. Ezen kívül kalciumot és magnéziumot szedek (ebből is Bérest), de ezeket sem minden nap, csak úgy alkalomszerűen (lehet, hogy igy nincs is értelme?) . C vitamint nem szedek külön, de iszom a csipkebogyó teát, vasra meg állítólag a csalántea jó, azt is iszom.

Na, megyek dolgozni. Tegnap eldöntöttem, hogy november 3. lesz az utolsó munkanapom. Megkezdtem a visszaszámlálást! :wink:
espero
 
 


Babancs : nem láttam a görbédet, a tüneteid alapján gondoltam :wink: :lol: De ha már itt tartunk hol tudom megnézni ?

Rejo : óóóóóó, pihengess sokat, feküdj, mi meg drukkolunk , hogy babácska még bírja pár hétig.

Kavics : ezt nem értem. :roll: Ha volt pé, akkor van sárgatest és ez fordítva is igaz, nem ??? ááá, nem is filózok ezen. Még nincs veszve semmi .. !!

Kéva : korábban írtam Tűű dokiról és az elérhetőségéről :wink:
(megjegyzem, nem tartozik kedvenceim közé az általad említett doki, de örülök, hogy neked bevált :wink: )
mniki
 
 


Mniki!

Akár itt is megnézheted. Felteszem a tegnapit és a mait is. Nem nagy szám. Amúgy napközben hüvelyben a hőm ma 37,6 volt.

A tegnapi (száj):

Kép

Mai (száj):

Kép

Kép
babancs
 
 


Mniki!

Akár itt is megnézheted. Felteszem a tegnapit és a mait is. Nem nagy szám. Amúgy napközben hüvelyben a hőm ma 37,6 volt.

A tegnapi (száj):

Kép

Mai (száj):

Kép

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Falom a betűiteket. :lol: Tele vagytok energiával - legalábbis így érzem. Én meg reggel úgy ébredtem, hogy no még van 31 évem a nyugdíjig..... :roll:

Kéva, Niki, s aki még hozzászólt a témához, köszönöm a hsz-t! :lol:

Pogi! Észlelhető hsz-aid terjedelmén, hogy korlátozottak a lehetőségek! :lol: Bátor vagy ezzel a tejbegrízzel. Mondjuk
én is kockáztattam annak idején - kizárólag csak hétvégén
próbáltam ilyet!

Backa! :lol: Tomboló hormonokat apa letudta kezelni? :lol:

Babancs nem lehet hogy Neked most van pé-d? Vagy most IS van egy pé-d? Ezt a nyákodból gondolom. Hődet nem láttam, viszont ezek a tünetek..... :wink:

Ella! Mikor megjelent a Gravida, én lekértem Béreséktől, hogy milyen, s mennyi vitaminok és ásványi anyagok vannak a benne. S arra jutottam, hogy több féle vitaminok, s valamivel nagyobb adagokkal nyerő a Gravida! Én is ezt szedném.

Kavicska ez valóban homályos. DE! Ne kenődj el! Folyamatosan javulsz! Mióta is szeded emelt dózisban a metformint? Vagy rosszul emlékszem, hogy te kevesebbel kezdted?

Néhány kismami elveszett....

Bee
beebeey
 
 


Sziasztok!

Falom a betűiteket. :lol: Tele vagytok energiával - legalábbis úgy érzem. Én meg reggel úgy ébredtem, hogy no még van 31 évem a nyugdíjig..... :roll:

Kéva, Niki, s aki még hozzászólt a témához, köszönöm a hsz-t! :lol:

Pogi! Észlelhető hsz-aid terjedelmén, hogy korlátozottak a lehetőségek! :lol: Bátor vagy ezzel a tejbegrízzel. Mondjuk
én is kockáztattam annak idején - kizárólag csak hétvégén
próbáltam ilyet!

Backa! :lol: Tomboló hormonokat apa letudta kezelni? :lol:

Babancs nem lehet hogy Neked most van pé-d? Vagy most IS van egy pé-d? Ezt a nyákodból gondolom. Hődet nem láttam, viszont ezek a tünetek..... :wink:

Ella! Mikor megjelent a Gravida, én lekértem Béreséktől, hogy milyen, s mennyi vitaminok és ásványi anyagok vannak a Gravidába. S arra jutottam, hogy több féle, s valamivel nagyobb adagok vannak benne. Én is ezt szedném.

Kavicska ez valóban homályos. DE! Ne kenődj el! Folyamatosan javulsz! Mióta is szeded emelt dózisba a metformint? Vagy rosszul emlékszem, hogy te kevesebbel kezdted?

Néhány kismami elveszett....

Bee
beebeey
 
 


Elnézést a dupláért, valami hibát írt ki..Debug mode..nemtom mi ez, már nem először fordul elő.

Kép
babancs
 
 


Olyan gáz ez a babanet most.... :cry:
beebeey
 
 


[quote="beebeey"][ írta:beebeeyb]Pogi! Észlelhető hsz-aid terjedelmén, hogy korlátozottak a lehetőségek! :lol:


úúú beebeey! OK vettem az adást, magyarán túl sokat pofázok :-) megígérem ha gyógyul leszek, akkor is visszafogom majd magam, ami a hsz-im terjedelmét illeti :-) :wink: :wink: :wink:
krumplis pogácsa
 
 


Pogi!

Szerintem Beebeey pozitív értelemben írta amit írt. Sajnos itt fórumon hajlamosak vagyunk a más által leírtakat a szavak szó szerinti jelentése szerint értelmezni. Sokszor a másik eredeti szándékát nem ismerjük fel.
Nekem pl. kifejezetten hiányoznak a hosszabb hozzászólásaid! Olyan jó volt, mindig segítőkészen, azonnal válaszoltál, ha valakinek problémája volt. Még a férjedet is megkérdezted, mikor a szememmel voltak problémáim.
Szóval kincs vagy te is itt Pogi, mint mindenki más!
Ez tartsd szem előtt!

Kép
babancs
 
 


:D :D :D
Babancs! Csak ugrattam Bibi-t :-) vicceltem :-))
értettem amit mondott, te viszont most komolyan vettél :-) vicces hogy épp azt magyarázod, hogy nehéz irásban felismerni a hangnemet :lol:
Csak vicceltem :-)
krumplis pogácsa
 
 


Lányok! :lol:
Nem értettem félre Pogi - veszem a lapot! :wink: :lol:

Viszont megjegyezném, hogy emlékszek én pár nagyobb "vitára".
Kavicskát idézve: tomboltak a hormonok! :lol: :lol: :lol:
Emlékeim szerint Csakegynek volt egy ilyen "csörtéje" mielőtt kitesztelte volna a zebrásat, meg Ellának is. Mondjuk ő már tudta akkor, hogy kismami. :P
Amit ki szerettem volna hozni ebből: Babancs drága vagy! Mikoooo tesztelsz mááááá??? :lol:

Mondjuk ez még nem számít "viharnak".... mondjuk azt a nyúlós valamidet sem tudom hova tenni.....

Jól esik hogy kiállsz értem Babancs! :lol: Köszke!

Bee
beebeey
 
 


Babancs : érdekes a görbéd, főleg, hogy mensi idején magasabb a hőd :shock: de láttunk már nagyon érdekes dolgokat, ilyenre nem kell adni :lol:

Pogi : hogy bírtad a tejbegrízt, nem megy a hasad ? :lol:

Rambóka : szerintem szülés után meg azt fogod érezni, hogy nem is tudod már másképp elképzelni. Az lesz a természetes.
(ezt az 1 hete szült barátnőmön látom, tapasztalom :wink: )
mniki
 
 


Mniki!

Mióta az eszemet tudom :lol: , nekem azóta mensi alatt olyan rohadtul melegem szokott lenni..még télen is el kell indítani a munkahelyemen a ventilátort.
Szóval szted se túl biztató a görbém..de hát ki tudja..majd meglátjuk, vak is azt mondta. :wink: A mellem és a mellbimbóm 2*esére nőtt, és a mellbimbóm körül sötétebb barna karika lett. Ilyen még nem volt. A hasam óriási. De hát a hőm alacsony. A napközbeni hő meg úgy tudom nem mérvadó. Mondjuk lehet korán mérem..7kor mindig 36,5..9kor már 37 körül van.
Már az is jó lenne, ha vizsga előtt megjönne..utána mindig felszabadultabb vagyok, meg el szokott múlni a fáradtság is.
Nem is értem, hogy a p.ba vagyok ilyen nyugodt, mikor egy 1órás szóbeli vizsgára készülök??? :lol:

Kép
babancs
 
 


érdkes hogy nem megy a hasam :shock: persze ez nem jelenti hogy holnap sem fog :?

hogy ne mindg csak PCO-ról bezsélgessünk kicsit OFF-olok és feldobok egy témát.
Nagyon kiváncsi vagyok hogy mit gondoltok a Natascha Kampusch ügyről. szerintem megérdemli hogy beszéljünk róla.
krumplis pogácsa
 
 


Jó neked Pogi!

Én sajna megint elég sokat járok WC-zni, és hasmarsból is van részem rendesen..biztos a sok nassolás okozza. A pm. gyógyszerrel +4 kg-ot sikerült felszednem.

Arra a csajra gondolsz, akit elraboltak No.-ban? Hát én nem vagyok pszichológus, de azért ennek a megítélése nem egyszerű--korántsem egy egyszerű bűnténnyel állunk szemben. Ezek a legérdekesebb bűncselekmények, ahol a pszichés indíttatások ennyire meghatározóak. De nem szeretném a tévében elmondottakat szajkózni. Neked mi a véleményed róla Pogi?

Kép
babancs
 
 


Babancs!

Jesszusom, 45 oldal??????? Jogból???? :shock: :shock: :shock:
Én abba belehalnék!
Mondjuk az orvosin nekünk is voltak durva vizsgáink, de az már olyan távolinak tűnik!!! :D

De van vmi, amire itt köztetek jöttem rá: Szídjuk az orvosokat, h. nem tudnak semmit, de én is végig csináltam öt évet - amiből 3 ugyanaz, mint az általános orvosoké - és annyira nem emlékszem egy csomó dologra!!!!! :( Sokszor alapvető dolgoknak is utána kell néznem a neten, mikor vmelyikőtök kérdez :oops: (már égtem be párszor úgyhogy inkább óvatos vagyok! :wink: )!!!
És az a baj, h. minden orvos kissé "szakbarbár", mert nincsenek már meg azok a nagy tudású polihisztor tanárok, akik a széleskörű interdiszciplináris (tudományok közötti) tudást átadnák a következő nemzedéknek! Így mindenki gyorsan megtanulja az alapvető rutinokat a főnökétől, ami a mindennapi "túléléshez" elegendő és azzal vegetál!

(Mondjuk nálunk a prof azzal próbálja a rezidenseket önképzésre kényszeríteni, h. angolnyelvű cikkeket osztogat, amiből kötelező a heti összeröffenésekre power point előadást csinálni, de ez inkább a kötelező olvasmány + olvasónapló esete! Mindenkinek púp a hátán! :lol: )

Kavics! Nálatok ez hogy megy??


Rejo!

Akkor szigorítottat kaptál?????? :( :( :(
Szegény, tudsz feküdni? Domi mit szól a dologhoz???
Ne aggódj, a fiúk majd beszereznek mindent, te csak írkáld a listákat!!!!! :wink: Babaruhákat a neten is tudsz rendelni!
Aztán megvárni ám engem!!!Nem sietünk sehova!!!!!! :lol:
Én meg nem akarok szülni 18-a előtt semmiképpen!!!!!!
Tegnap megnéztem magamnak mindkét pótdokimat, utánuk is érdeklődtem a pécsi topikban (csak jókat mondtak róluk!) de én akkor is a Vizernél akarok szülni!!!! Annyira nem érzem magam most biztonságban mióta mondta, h. 4 napig nem lesz itthon!!!! :cry:
De mindig Norkára próbálok gondolni, h. Bogi is kivárta a dokit! Remélem Mütyűrke is lesz olyan türelmes!!!!! Meg Johanna is!!!!!
Úgyhogy csemeték! A VERSENY NEM ARRÓL SZÓL, H. KI BÚJIK KI ELŐBB, HANEM ARRÓL, H. KI MARAD BENN TOVÁBB!!!! UGYE MEGÉRTETTÉTEK??????? :lol:
rambóka
 
 


[quote="babancs"]A írta:babancsrra a csajra gondolsz, akit elraboltak No.-ban? Hát én nem vagyok pszichológus, de azért ennek a megítélése nem egyszerű--korántsem egy egyszerű bűnténnyel állunk szemben. Ezek a legérdekesebb bűncselekmények, ahol a pszichés indíttatások ennyire meghatározóak. De nem szeretném a tévében elmondottakat szajkózni. Neked mi a véleményed róla Pogi?


Igen arra akit nyolc éven keresztül majdnem végig egy pincében tartottak fogva. brutális. De nem tudom mit gondoljak. rettenetes az a hely, a lany viszont annyira intelligens és értelmes és annyi konkrét terve van (alapitvány a mexikói nők megsegítéséért meg ilyenek), amit nem várnék egy olyan lánytól aki gyakorlatilag semmit sem tud a külvilágról, és csupán két hete szabad. De azt sem tudom hogy miként reagál az emberi elme ha bezárják. Vagy megőrül vagy elkezd kikupálódni. Nagyon érdekes eset. rettenetes, de érdekes.
Itt egy link arról hogy hol lakott, kisfilm a szobájáról:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7525498765

itt meg a vele készült interjú egy részlete: (ez is kisfilm):

http://iptv.orf.at/
krumplis pogácsa
 
 


Szia Rambóka! Sziasztok lányok!
Fúúú Rambóka, milyen ügyes vagyok már a harmadik fórumon rádtaláltam :lol: :lol:

Olyan kérdésem lenne, hogy a szűrőmön két endokrinológus, illetve diabos, vagy mi a túró akadt fenn a te általad javasolt Ruzsa dokibá, illetve a Tűű doki. Infókat gyűjtök.... :? :oops:
A Ruzsa csináltat öt pontos inzulinterheléses vizsgálatot? :shock:

Amúgy örülök, hogy jól vagy, már azt hittem, hogy talán a kórházban vagy, mert nem hallottam felőled.
:?: :?:
Izgis dolog az anyaság, igaz? :wink: Én is néha megszeppenek a feladattól, pedig hol van az még!
Pedig Fog az menni!!!!! :lol: :lol:
szisza30
 
 


Sziasztok!

Kavicska:)
ElKüldtem mélbe a görbémet...a mellékletből tudod majd megnyitni...de h miket küldtem még vele???? :shock: :shock: :oops: :lol:
Az se tudtam h van ilyenünk programunk,sztem amiket eddig nézegettem,minedképet elküldött...másik topikból egy lány Uh képe,Rejoka Domis vonalzója :shock: :shock:
Szóval ezer bocsesz! :oops:

Köszi a vitaminos hsz-at! :)

Pogi:)
ezt a témát rátok hagyom! :wink:

Bee:)
Abba az időbe mindenkivel összevesztem,teljes megvoltam húzatva! :? :)
Vendég
 


Andika:)
Küldtem pü-t! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Babancs!
Én nem értek a görbékhez, csak szimplán izgulni tudok érted! De az megy! És hát a gyanús jelek...Szerintem simán lehet valami. Kb mikor tesztelsz! Nagyon türelmetlen vagyok ám! :lol:

Espero!
Nov. 3? Hát, még elég sok, de legalább már látod a végét! Kitartás!

Pogi!
Személy szerint imádtam, hogy annyit írsz, hiányzik is! Gyógyítsd azt a kezet!!!

Rambóka!
Igazad lehet! Biztos gyakran vagyunk igazságtalanok szegény dokikkal! Ez akkora hatalmas terület, nem lehet valaki penge mindenben! Én csak azon rágok be, hogy a sok állítólagos specialista mit művelt velem! Meg mit nem. 18 éven át.
A picik nem tolnak ki veletek, szépen kivárják a sorukat! :lol:

Szia Szisza!

Az Off-hoz:
Én sem vagyok pszichológus, de azt gondolom, nem is hinnénk mi mindenhez tud az ember alkalmazkodni. Kívülről azt gondolnád, ezt nem lehet kibírni, bele kell őrülni. És akkor az ember nem zakkan meg, hanem idomul a helyzethez. Persze biztos így sem egy élmény, de el lehet viselni. Nyilván ennek ára van, átalakulnak az igények, viszonyok. Meg itt a lány esetében asszem kialakult egy erős, abnormális függés oda-vissza. És látszólag normális tervei vannak, meg normálisan beszél-viselkedik, de higgyétek el, hogy teljesen sérült. Valószínűleg (szerintem persze) sürgősen keríteni fog valakit, akitől ugyanígy függhet, hisz számára már ez a normális. Borzasztóan sajnálom, nem is tudom, lehet-e ezeken segíteni. Tartok tőle, hogy nem. Ahogy szerintem egy hospitalizált kisgyereken sem, akármit tesznek is érte, azt már nem hozza helyre senki.
De ez csak az én véleményem, persze. Kíváncsi vagyok, hogy gondoljátok! (húú, mennyit tudnék még írni!)
backa
 
 


Ja! A nagy dumálásban elfelejtettem: érik 9 tüszőm, marad a jó sok (napi 4) Menopur. Hiperstimus jel nincs. (nekem olyat nemigen tudnának csinálni, nehezen indultak be most is) Hétfőn megyek újra, aztán meglátjuk. Bízom.
Jelentem : házi hormonkezelés (apa részéről) megvolt, becsületesen. Hatott is. Ma délutánig, amig be nem nyomtam az első mai adagomat. Szerintem a punkcióig kifehéredik a májam. Mi lesz így??? :shock: :lol:
backa
 
 


Backa!

A 23. cn-on vagyok, 16. napon volt pé-m..szóval még kb. 9 nap a tesztig.
9 tüsző az szép! Én is várom nagyon, Veled mi lesz.

..
Nem megy a tanulás! :cry: Nincs itthon a férjem, semmihez nincs kedvem, csak sütit zabálok..nincs semmi ami motivál, ha nem látom, hogy ő is tanul. Na meg dög melegem van..járatom a hálóban a ventilátort.

Pogi!

Natascha úgy tűnik olvashatott..csak az 1. kisfilmet tudtam megnézni, a 2.ból nem tudom mit kell kiválasztani. A szobája börtöncellára emlékeztet (én már voltam igazi börtönlátogatáson böbő :lol: ), de látszik rajta, hogy egy fiatal lány minimális identitástudatához szükséges alapfelszerelések meg vannak benne. Egy kevés pszichológiát tanultunk..ott volt róla szó, hogy még a nevelőintézetben is szükséges a minimum 6 vagy nemtomhány nm2, vagy légm3 egy gyermeknek, továbbá a saját ágy, a saját szekrény, asztal és fiók és felszerelések. Ezek hiányában az identitástudta vagy nem alakul ki, vagy jelentősen sérül. Az más kérdés, hogy a szociális, gyermekvédelmi és büntetésvégrehajtási intézetekben biztosítják a láthatás jogát, a szabad lelkiismeret-vallás jogát, na meg a művelődéshez való jogot..talán a 2 utóbbira a kislánynak is volt a könyvek segítségével lehetősége. Az fogvatartója az aktuális külvilágtól próbálta elzárni, vagyis burokban nevelte föl. Már ha ezt annak lehet nevezni.
A személyisége ezer 100% hogy sérült. A pszichológia szerint egy embernek naponta legalább 15 másik emberrel kell érontkeznie, kommunikálnia ahhoz, hogy ne szűköljön be, hogy kiélhesse magát. Na most ez itt igencsak nehézkes volt..gondoljátok el, egy fiatal, érő nő..amikor elkezd menstruálni, stb..hát nem irigylem..
A fogvatartójával biztos kialakult bizalmas viszonya..de ez nem lehetett túl jó, ha elszökött.
Bocs a hosszú offért.

Kép
babancs
 
 


Rambóka! :oops:

Olyan balek vagyok! Elfelejtettem megkérdezni: ugye a Fogaras u 2-ben rendel az orvosod!? Neten rátaláltam ám. :)
CSak a dolognak ez a része elmaradt. :lol:

Kép
lara26
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Hát igen megvannak a szükséges dolgok, attól eltekintve, hogy az identitástudathoz az is szükséges, hogy legalább egy ablak legyen a szobán és ne egy méterszer méteres lyukon kelljen belemászni!
Hogyhogy voltál börtönlátogatáson Babancs :shock:
Szerintem is teljesen sérült még akkor is ha normálisnak látszik. Szerintem később fog összeomlani, ahogyan összeomlik majd a világról alkotott 10 éveskori felfogása.
krumplis pogácsa
 
 


Szerintem az volt az éltebenmaradási stratágiája, hogy alkalmazkodott. Amikor mondta hogy a pasi verte néha meg rugdosta, ahhoz is annyit fűzött hozzá hogy ennek az embernek ez volt a kifejező eszköze, és ugy tünt mintha rossz lenne neki visszaemlékezni, de valahogy mégis természetesnek veszi. teljesen egy faramuci világképe van.
Például ő mondta a fickónak hogy ünnepeljék együtt a szülinapját és a karácsonyt. nyilván nem azért csinálta mert annyire szerette, hanem mert megpróbált kontaktust teremteni vele.
Fontos volt, hogy ha a fickónak a fejében ez egy természetes életmód, hogy egy lányt tart a pincéjében, akkor lánynak is ugy kellett tennie mintha ez természetes lenne, mert egy bolonddal csak ugy lehet szót érteni, ha részt veszünk a "játékban".
Ha van egy blond ember aki Napóleonnak hiszi magát, az elkezd tombolni ha azt mondod neki hogy nem napóleon, de ha felségnek szólítod és tisztelettel megkéred hogy vegye be azt a gyógyszert az egészsége érdekében, akkor az ő beleegyezésével lehet beszedálni.
Szerintem ezt a lány kislányként ösztönösen felismerte és ezért élte túl. És ebbe beleértem a szexuális kapcsolatot is, bár valszeg a lány teljesen elfojtotta magában.

biztos még sok info fog kiderülni.
mi nem tudunk már 10évesként gondolkozni, és nem tudjuk milyen az az élethelyzet amikor semmit sem tudunk a külviálgról, nem találkozunk emberekkel, hiszen a 10-től 18 éves korig az az idő mikor élettapasztalatot gyüjtünk, felnövünk kamaszok vagyunk lázadunk barátságokat kötük, szerelmesek leszünk stb. Ha nincs a közelünkben más ember csak egyetlenegy, akkor egy fiatal lány arra fogja ráönteni minden érzelmét akárki legyen is az. vagy belehal. Láttad azt a filmet amiben Tom Hanks egy lakatlan szigeten él mert lezuhant a repülő? szerintem az nagyon jól bemutatja, csak ott egy labdához beszélt egy labdát szeretgetett, egy labdával dühöngött mindent amit egy msáik emberrel csinált volna. mert szükségét érzi erre az ember.

Én is folyton arra gondolok hogy milyen lehetett a nővé érésének folymata, a menses, stb. meg pl milyen állapotban lehetnek a fogai stb.
meg arra, hogy mi van ha azzal a szarházival valami baleset történik, és meghal vagy súlyosan megsérül mondjuk autóbalesetben. És senki nem tudja és még csak nem is sejti hogy ott a lány elevenen eltemetve!

babancs a második linken a lilaruhás lány képére kell kattintani és elindul a video. ő natascha.
krumplis pogácsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?