Új privát üzeneted érkezett!

FHM címlapfotózás

Kép

Kép

KépKép
editmaci
 
 


Szióka!

Tettem fel képeket a képtárba! Ma mentek el a látogatók. Jövő hétre már be is jelentkeztek a következők! :D Kaptunk egy nagyon jó meleg plédet, amit össze lehet kapcsolni hálózsáknak.

Edit, olyan csak az 1699-es, mert nekem hosszú ujju kellene és az 1499-es rövid ujjú. Ha lenne, akkor 68-as kellene nekem hosszúban. A 74-es jó nagy még, de majd belenő. Azt is megkaptuk ajándékba Ajkáról. mindegy milyen a színe, csak ne rózsaszín.

Megyek etetni, mert nem volt elég egy cici!

Kép
tokajkincse
 
 


Oké,akkor majd megnézem ha megyünk.Biztos volt h.u.is, mert volt vagy három sor belőle! :lol:

KépKép
editmaci
 
 

 
 

Nagyon sok minden lesz akciós. Ruhák közül P.O: bodyk 749-ért, Asti bodyk (nekünk van olyan is, tök jó) 599-ért, rugi 1299-ért (h.u.)1199-ért (r.u.), póló 699, gatya 999, kertészgatya 1499. De van honlapjuk :www.babaszakaruhaz.hu - hátha frissítik mostanában majd az akciós oldalt... :?
Amúgy Lili mászik! Mint egy kiskukac, feltérdel-felhúzza a talpait, lép kettőt-lehasal-feltérdel...stb. stb. De meglepően gyors. Vége a jó világnak. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 



KépKép
pedina
 
 


Lányok, keddtől csütörtökig Tiszaújban leszek, mert itthon elvezettetjük a fűtéscsövet (flexelés, zaj, por), jobb otthon a nyugalomban. Szóval ne nagyon hiányoljatok :wink: :wink: :!:

Orsi, Edit!
Holnap tudom megmondani, hogy vettek-e a barátnőmék a teszkóban badit, jó?

Edina, még sajna az aug-i akciók vannak a honlapon... :cry:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Hahó Lányok! de nagy a csend, mindenki sétál a jó időben?Mert mi momentán fél 12-kor nekikerekedtünk, és mostanáig sétáltunk, vásároltunk meg játszótereztünk. Most hazajöttünk kajálni, megvárjuk míg apa is megjön, és szerintem ismét felkerekedünk.
A babakocsival sikeresen összecsippantottam az ujjam, van rajta egy nagy véraláfutás. :cry:
Kezdődik a Gumimacik, Lili minden eldobott és bámulja a képernyőt. Persze csak a főcím érdekli. :lol:
Szerintem jönnek a következő fogacskák, mert 2 napja fosi van...Le a kalappal a Libero előtt. Amit tegnap kibírt... :mrgreen: :oops:

KépKép
pedina
 
 


Helló mindenkinek!

Mi is délután kint voltunk elég sokat. :) Nagyon jó idő volt, és állítólag még marad is egy darabig. :D
Délelőtt Lili elég sokat aludt, de én szinte semmire nem haladtam. Jöttem-mentem a lakásban,de semmihez nem volt kedvem. :?

Edina,voltatok a Tégelben?Milyen lett az átalakítás után? Ma ki akartunk mi is menni,de Iminek nem volt kedve! :(

KépKép
editmaci
 
 


Még nem voltunk, mert asszem 5-ig vannak csak nyitva, és Sanyinak auditja lesz, így későn jár haza...
De Eni volt! :lol: :lol: :lol:
Amúgy holnapra vagy holnaputánra tervezem. Lilinek venni kéne egy csomó mindent....Negyed nyolckor keltettem fel, szerintetek meddig fog bulizni? :lol: :lol: 8) 8)

KépKép
pedina
 
 


Nem tudom, mikor keltem ilyen korán utoljára... :?
Férjtől azzal a megjegyzéssel kaptam "munkába indulós puszit", hogy "jön novemberben Bryan Adams". :!: Nálam az annyiban érdekes, hogy 12 éves korom óta ő a legnagyobb kedvencem. Fel is keltem, hogy utánanézzek a neten, de semmit nem találtam. :shock: Számolok, novemberben 30-33 hetes leszek, azt hiszem, visszük Benedeket koncertre... :lol: Húúú, mit fogok én ezért kapni bizonyos emberektől! :twisted:

Igen, voltam Tégelben, eléggé olyan állapotok voltak, mint általában költözés után mindenhol. Nagyon-nagyon sok ruhát láttam, még olyat is bőven, amik tetszettek. Az elsőn csak babakocsi/autósülés, a másodikon babaszobák vannak. Utóbbi kötött le nagyon. Ja, a földszinten meg persze minden más. Nagyon jópofa kocsikabátokat, ilyesmit láttam. :wink:
vbea
 
 


Sziasztok!

Eni, én egyszer kelhetnék most ilyen későn! :lol:

Természetesen hideg front jön állítólag. Bár csak Marci viselkedését kell néznem és rögtön rájöhetek. Nem tudom miért ilyen érzékeny rá. Valószínű egész nap kint kell tologatni a fenekét. Gondolkodtunk, hogy ma elmegyünk csavarogni Miskolcra és Tiszaújba, de tegnap este úgy gondoltam, hogy kicsi még hozzá, hogy sokat a hordozóban legyen. Lehet éreztem, hogy ma nyűgös lesz!

A Tégelben az akciósokat amiket Edina írt csak törzsvásárlói kártyával lehet emgvenni? Mert nekünk olyan nincsen.

Kriszti, sikerült a body?

Kép
tokajkincse
 
 


Nem, nem csak törzsváslói kártyával. Csak mert nekünk van olyan, minden hónapban küldenek egy akciós szórólapot...
A törzsvásárlói kártyával 15% kedvezményt kapunk amúgy, de ez akciós termékekre nem vonatkozik :lol:
Eni, de. MSN?

KépKép
pedina
 
 


Valamikor nekem is fel kellene ugrani Miskolcra pár ruhát vásárolni ennek a Manónak.
A bodyk gondolom rövid ujjúak ennyiért. Nem tudom miért nem frissítik az oldalt. Az aug.-i szórólap fent volt már júli végén.

Apával sétálnak éppen kint, mert nem marad el bent. Komolyan mondom olyan hisztit lecsap. Már a sapka felvételénél nyugi van és mihelyst kilépünk a szobából teljesen megnyugszik. Bár most kicsit nyűgösebb ezért kicsit tovább tart elaltatni.

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi, sajna nem jött öszze a dolog, nem tudtak a kisember miatt bemenni a teszkóba. Bocsánat! Tudom, megígértem, de sajna nem jött össze!
Délután megyünk haza. Most éppen üvölt a kiságyában! :(

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Lili nem olyan régen aludt aludt el, úgyhogy ha minden jól megy,akkor alszik néhány órát. Nem is lenne baj,mert nagyon el vagyok maradva a dolgokkal itthon, ráadásul Imi egyre gyakrabban emlegeti, hogy valami jó sütit csinálhatnék! :shock: :mrgreen:

Orsi,a Kismamában volt hírdetésük, és ott h.u.bodyk voltak lefényképezve.Remélem azok is lesznek, mert r.u. már van nekünk is egy csomó!Engem még a kertészgatyók érdekelnének.Lehet, hogy délután mi is kiugrunk szétnézni. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Itt minden oké:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Akkor lehet, hogy találkozunk, Edit.... :lol: Mini-Lili találkozó...

KépKép
pedina
 
 


Marci 5 órától fent van. Ilyen 5 percekre szundított el. Most behoztam, kajálunk, aztán remélem alszik egy jót! Éppen táncolnak apával. Ma ilyen rajtunk lógós napja lesz, azt hiszem!

Kriszti, semmi baj! Egyébjént aki vett ilyen Cherokee bodyt mossa ki, mert elég szépen összemegy. Úgy nézzétek a méretet. Pedig 30 fokon lett mosva!

Kép
tokajkincse
 
 


Hali!
Zsombor beteg. Torka piros , taknyos, köhög, szerencsére láza nincs. Ma már kicsit rekedt is. Tegnap voltunk a dokinál , aki egyébként az én háziorvosom, de a gyerekdokink a jóbarátnője, és megkértem, hogy hallgassa meg. Aztán forródrótoztak a gyerekdokival, és lett belőle antibiotikum + köhögéscsillapító.

Edina, a tejpépet vízzel vagy a.tejjel kevered?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Orsi!

Köszi, megkaptam a pelusokat. A postás feljött, hogy aszongya: Nem fért be a levélszekrénybe! :oops: :oops: :oops: Már rá is adtam egyet! És mivel nem jött össze a badi, ezért mindenképpen elküldöm a vizeletkijelzős pelust. Amúgy is félretettem neked, csak még nem volt időm feladni.

Szilvi! Jobbulást Zsombidnak! Szegény, hogy viseli a betegséget? Nagyon nyűgös, vagy elvan?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Vízzel.
Ezekben van tej. A gabonapépeket vagy a Sinlacot lehet anyatejjel is.
Jobbulást Zsombinak.

KépKép
pedina
 
 


Hülye vagyok......ezért a neve tejpép.... de már annyi mindent összeolvastam, hogy keverem a dolgokat.

Köszi, jól viseli, kicsit mintha nyügisebb lenne, de amúgy jó kedve van. Meg étvágya is. Szerintem a elején még elkaptuk, remélem hamar rendbejön.

Már én is úgy várom hogy másszon, Zsombor mostanában a hidat gyakorolja...

KépKép
sz.szilvia
 
 


Szilvi!
Jobbulást Zsombinak!

Nekem lassan ébresztgetnem kell Lilit,mert ennie kell! Szerencsére a jó alvókáját az apjától örökelte,mert ha olyan rosszul aludna mint én,megőrülnék vele. :mrgreen: Valamelyik nap a hordozóját tettem fel az egyik szekrényre és leesett,de úgy, hogy közben még nekivágódott a másiknak is, és meg semm rezzent Lili.A szomszédba is költöznek,fúrnak-faragnak egész nap,de szerencsére nem zavarja :!: :wink: :lol:

A fagyasztott anyatejet hogy kell felengedni? Csak szobahőn,vagy melegvízben? Gondoltam megkóstoltatom már Lilivel, hogy egyáltalán megissza-e?

KépKép
editmaci
 
 


Éljen! :lol: Rendeltem "néhány" fényképet az interneten,most jött az e-mail, hogy kész vannak! :D

Tegnap rakott fel Imi a honlapra is új képeket.

KépKép
editmaci
 
 


Szióka!

Kriszti, nem baj a body! Úgyis vett neki anya is párat. Örülök, hogy odaért a pelus. Új postás van nálunk.Legalább teszteltük, hogy nem nyúlja le a dolgokat! A régi mindent felbontott és utána visszacsomagolta. Tök gáz volt!

Szegény Zsombi! Biztosan rosz lehet, ha beteg. Ma MArci is máshogy sír, mint eddig. Apja is észrevette. Pedig ő kevesebbet hallja sírni!

Edit, én szobahőm. engedtem fel. Olyan 3-4 óra körül olvad ki kb. Bár nem volt tele a pohár!

Kép
tokajkincse
 
 


Eni,most olvastam,hogy Bryan Adams két koncertet is fog adni novemberben Bp.-en! :D

KépKép
editmaci
 
 


Hogy jártam! Neten rendeltem cuccokat. Felcsöngetett a csomagküldős pali, mondom jöjjön. Erre nem volt itthon annyi pénz. Úgyhogy megbeszéltük, hogy 20 perc múlva visszajön, én addig elrobogtam az automatához. Adtam neki egy kis jattot, ha már kétszer mászta meg a lépcsőt szegény miattam. :oops: :oops: Olyan ciki volt... :lol: :lol:
Állítólag anyatejet nem szabad mikróban melegíteni se, csak vízfürdőben. Abban felolvasztani, utána megmelegíteni...Én mikróztam amúgy, csak mondom...

KépKép
pedina
 
 


én is úgy hallottam, hogy vízfürdőn kell melegíteni/kiolvasztani a tejcsit.

zsombi fütyijén van egy hólyag. lehet herpesz?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Edina: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ennyi hátránya van annak, hogy számlára megy a pénz,meg, hogy kártyával fizetünk mindenhol.Néha én is úgy vagyok itthon, hogy 500 ft. van a pénztárcámban. :shock: :?
Járhatnának ezek a futárok kártyaleolvasóval, mert mi is elég sokat szoktunk az internetről rendelni!

KépKép
editmaci
 
 


Na, ez a valami elmúlt... szerencsére!!!

Pénteken hozzák a kengurut! Most telefonáltak.

Zsombi nagyban morog, és próbálja a kis öklét a szájába gyömöszölni nagy cuppogások közepette! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


így alaszik a legjobban: Kép

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kittina! Aztán legyen otthon pénz! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én is állandóan kártyával fizetek mindenhol, a múltkor fagyira is úgy kapartuk össze ketten az urammal a kápét. :lol: :lol:
Na, voltunk Tégelben meg Kabócában. Úgyhogy most tele vagyunk ruhákkal, és a Tégelben van olyan autósülés meg babakocsi is, amit kinéztem. :lol: Viszont az uram fellázadt, hogy a piros-fehér apsókockás babakocsi hogy fog kinézni, ha a következő gyerek fiú lesz...Mondtam neki, hogy wazze, akkor eladom és veszünk helyette kéket, jó?! :shock: A PC-knek egy hátránya van: a színe...Általában elég idióta színekben gondolkoznak...De hogy van piros-szürke is, és az uniszex...de az nekem nem tetszik. Úgyis én nyerek! :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Jó reggelt! :lol:
Mi csak sétáltunk tegnap,mert elég nyűgös volt Lili. Nem sírt,csak olyan rosszul aludt, gyakran felkelt, és ha fáradt nagyon utál a hordozóban lenni. :shock: :?
Ma reggel szokás szerint 4 óra körül ébredt, de most kivételesen még győzködni kellett, hogy éjszaka van,aludjon! :lol: Máskor ki sem nyitja szinte ilyenkor a szemét,most meg hajnali 1/4 5-kor olyan nagy szemeket meresztett nekem, meg vigyorgott rám,mikor magyaráztam neki, hogy aludni kell! :lol: :lol: Azóta mondjuk alszik,de most nem is akarom ébresztgetni,mert nyolc után fog jönni a doktornő. :roll:

Edina,a Tégelben volt választék a bodykból? Mert a Kabócában amikor a múltkor voltunk,ott alíg tudtam választani olyan sok szép volt. :mrgreen: A h.u.bodykat adják 749.-ért?

KépKép
editmaci
 
 


Astikból csak két lányos volt 74-esben, mi még vettünk nem akciós Gólyahírest, a Prince Olivert a Kabócában vettük.
Amúgy kezdek falnak menni attól, hogy szinte csak rózsaszín ruhák vannak meg sötétkék-sötétzöld.... :? Na, pl. ezért szeretem a P.O.-t, mert legalább színesek. Nem akarom én folyton vattacukornak öltöztetni a gyerekem, de kantáros naci is volt piros (van 2 db kantáros nacija, az mindkettő piros :? ), sötétkék meg rózsaszín. Kösz.
Lili ma egyszer kelt fel 3-kor, meg utána 7-kor, azóta felváltva bontja a lakást és nézi a Mokkát. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Ja, ezt tegnap este alkotta:
Úgy döntött, hogy egyedül öltözik pizsibe, és sikeresen beledugta az ujjába a lábát. :lol: :lol:
Kép Kép

KépKép
pedina
 
 


Hát igen,általában a három választék szín: fehér, kék, és rózsaszín. Mostmár nekünk is kezd szépen gyűlni az ajándékba kapott sok rózsaszín ruha! :lol: A P.O. bodyk tényleg olyan szép színesek, amit a múlt héten vettünk azon is van vagy 4-5 szín, de mégis olyan kis csajos! :D Úgy szeretem ha Lilin az van.

Felbontottunk egy csomag Huggies popsitörlőt,amit a pelenkához adtak ajándékba:Hát amilyen jó volt a pelus,ez olyan sz*r. :cry: :?
Mintha vizes papírzsepkendővel törölném a fenekét. Az még csak ráadás, hogy a zacskóból alíg tudom kiszedni! :x Azt hiszem nekünk eddig a Niveás volt a legjobb!

KépKép
editmaci
 
 


Ez Lilinek még mindig az a haja amivel született? Tök aranyos!!!! :lol: :lol: :lol:
Mi Lilinknek már most elkezdett hullani a haja! :cry: Főleg két oldalt "kopaszodik."

KépKép
editmaci
 
 


Edit, ha mentek a Tégelbe esetleg, akkor megnéznéd nekem mennyi a hu. P.O. ? Mert azt írják, hogy kétféle van és 749-től. Szerintem a r.u. annyi és a h.u. drágább. Bár amit Edina írt, hogy ott vette és szerinte nem eredeti kicsit visszatart, hogy ott vegyem meg. De láttam Astisat is 599-ért. Abból nekem eddig ne migazán jöttek be a rucik, de a múltkor láttam jókat, ami jobb minőség volt.

Azt hiszem ma megrendelem az Aventes mellszívót a gyógyszertárban. Nem hiszem el, hogy tele van a cicim és nem szívja ki a Chiccos. Eddig gondoltam a mellemmel van a baj, de lehet a szívóval. Megpróbálom, mert jobb lenne lefejni és eltenni.

Marcinak hullik is és nő is a haja, de születésekor több volt!

Kéket én elég ritkán veszek Marcinak, de mostanság egyre többet. Ha turiban vásárolok akkor ott több szín van. SZeretem a sárgát és a bézset is. Na, meg a zöldet!

Edina, ne mond, hogy Lilire 74-es body kell? Tegnap Marcira Brendonos 68-t alig tudtam ráadni. Pont jó. Azt hittem nagy lesz rá. Ma megyünk védőnőhöz és tuti megméretem a hosszát!

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi,a Brendonban a kuponos bodyk milyen szinekben voltak? Mert a rózsaszínből már van egy,olyat nem akarok venni.Ami a képen van sárgás az nem olyan rossz,nem tudom az milyen lehet eredetiben :!: :?:

KépKép
editmaci
 
 


Látáttok a Tom Cruise-ék gyerekének a képét? Szerintetek azon gyereken paróka van :?: Hihetetlen mennyi haj van a fején,több mint nekem :!: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, ez még nekünk a r.u. Brendonos body. Ez kék és bézs csíkos.

Ma nekem van nagyon menőkém valahová. Férjet próbálom rávenni. De még nem mondott igent. Marci ma viszonylag jó gyerek. Szegénykén a kakival küzd folyton. Nem értem, van olyan nap, hogy 3x kakil és van úgy, hogy 3 napig semmi, de sír, mert nyomja, de nem jön neki ki. Vettünk kúpot, attól tegnap is sikerült neki, de nem kúpozhatom folyton. Olvastam, hogy rá lehet szoktatni a gyereket. Nem eszek semmi olyat, amitől szorulása lenne.

Nem láttam T.C. gyerekét. Hol nézted? Tv.-ben volt vagy neten?

11.30-ra kellene menni a gyerekorvoshoz ( kötelező havonta menni itt )., de gyerekem alszik és még ennie is kellene...

Az itteni orvos kérdezte apóstól, hogy hogy van a gyerek. Gondolom várja a kértyáját. Hát rábaszott, mert már leadtuk Tokajban. Nem volt képes felírni neki egy receptet az apja nevére, amit a tokaji orvos egyből megtett. Ráadásul azt a dokit ismerem és Robinak is szimpi volt.

Na, előskészítek mindent, hogy csak enni kelljen és induljunk!

Kép
tokajkincse
 
 


Edit! Nekem két ismerős kislány is van, akinek annyi haja van, hogy 7 hónaposan simán összeér nekik 2 copfba. Majd keresek róluk képet. Lilié se semmi, de ezek a lányok tényleg tiszta hajasbabák.. :lol:
Orsi, méresd meg azt a gyereket, mert az én 6 hónaposomra simán jó a 74-es Brendonos body (én ugyan elvből nem veszek neki olyat, de Enitől kapta :lol: ). És Lili egy nagy hat hónapos. A dokinéni tegnap is mondta, hogy nem fenyegeti az átszakadás veszélye. :lol: :lol: És ő 72 centi hosszú, ami a hat hónaposan elvárttól lényegesen nagyobb...Nekem azt mondták, lesz vagy 175-180 centi. Marci lehet, hogy akkor kosaras lesz? :wink:

KépKép
pedina
 
 


Marci magassági rekordokra tör. :lol: Vagy el vannak méretezve azok a bodyk, amiket veszel, Orsi... :shock: Nem egyszerű vásárolni, de én nem is vettem, csak két 56-os bodyt, már most nagyobb a baba az átlagnál, minek??? 62-esekkel kezdem, Edi tanácsára. :wink:

Beckham-éknek jön a negyedik. Csórikáimnak tényleg drukkolok, hogy lányuk legyen! :roll: Ha ez az egy dolog hiányzik az életükből...
vbea
 
 


Meg egy kis ész....Az a csaj olyan, mint egy jól sikerült női terminátor. Nem tudom mennyi benne a természetes anyag... :lol:
A kis Surit nem láttam, de íme a két hajvilágbajnok 7 hónapos.
Kép Kép

KépKép
pedina
 
 


Edina,ez igen! ők tényleg hajasbabák! Nagyon aranyosak! :lol:

Volt a dokinénink.Mindent rendben talált Lilinél, :D csak a BCG hege elég csúnya. Azt mondta lehet, hogy gyereksebésszel kell majd megnézetni,mert ő nyomott ki ilyeneket régebben,de elég véres dolog, ott meg szépen kitudják tisztítani.
Ha elvékonyodna a tetején a bőr megpróbálhatom én is kinyomni azt mondta :!: Éééénnn :?: Soha :!: Csinálja aki ért hozzá! :roll:
De még várunk vele, hogy alakul a jövő hétig.

KépKép
editmaci
 
 



KépKép
editmaci
 
 


Azóta láttam :lol:
Nekünk nem gennyesedett be, de anno a doki azt mondta, hogy ha így lenne, ne piszkáljam, majd magától kifakad... De persze ha nagyon csúnya tényleg jobb,ha megnézi szakember. Próbáld meg valahogy borogatni neki. Valami fertőtlenítőkrémmel, pl. Betadine...

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!!!!

Szóval ide rejtőzködtetek az esküvő fórumról!!! Jó látni, hogy mindenki szép és egészséges. :lol:

Megyek megnézem a képeket.......

Kitartást kismamák!
gabcsi76
 
 


Hello-hallo! Te is beállsz a sorba? :lol: Gratulálok az esküvőhöz! Sok boldogságot nektek, és ha jól sejtem ha bőséges gyermekáldást kívánok,akkor nem vívom ki a haragodat. :lol: Kép

KépKép
pedina
 
 


Helllllóóóó! :D :D :D
Hogy vagy? Mi újság veletek?

KépKép
editmaci
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?