Új privát üzeneted érkezett!

Petra is egyfolytában az egér zsinórját rágja, aztán csodálkozom ha nem működik (kis is húzza néha).

Nem semmi ez a Marcibaba. Hát igen akinek ilyen fogacskái vannak, az már a nyers patiszont is meg tudja enni. :lol:

Megnéztem a családi fotókat azon az oldalon, aranyos kislánya van. Kíváncsi vagyok hogy dolgozza ezt fel. Egész életében állatokkal nőtt fel és most egy álatt miatt halt meg az apukája.

Na most már tényleg megyek lefeküdni.
Mindenkinek Jó Éjszakát, búcsúzik a Vuka mára.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nyugi Bubek, máskor is! (ott lesz Ju és Mam)
én is kapcsolom ki, joccakát!

Ja még,
Mancs, hívd fel a számot egy semleges másik számról és kérd meg mondja el mit akar. De hajnalban, Petike egyik ébrenléte alatt!
A tiédet + kapcsold ki éjszakára!
jumam
 
 


Bubek
Szegény tökit egy kicsit megrövidítettem, ugyanis nem 64 hanem 67 cm... :? de azért köszönjük a bókokat tényleg egy vasgyúró.

Vuka
Enyém férjem is megnéz minden kígyóskrokodilos műsort ezért én is képben voltam, hogy szegényke... amúgy rájákat filmezett a legújabb természetfilmjéhez. Ennek az állatnak olyan hegyes hosszú bökője van mint egy konyhakés ami nemcsak éles de még mérges is. Ezzel találta szíven szúrni.

Ilba
ÚÚÚÚÚgy ennék én is fagyit...


Gabuska
Állítólag a felesége egyáltalán nem bánta, hogy az egy hónapos gyerekét egy krokodil szájába lógatja apuci... "Felesége is egyetértet Irwin viselkedésével, és mindketten azt állítják, hogy a veszélyes állatok még soha nem bántották őket. Azt vallják, hogy a gyerekeknek sokkal jobb, ha valóságos környezetben tanulnak meg úszni." ...hááát nemtom... :roll: :shock:

jumam
Nem irigyellek...

sajtine
...no most feladtad a leckét :shock:
Én esküvőkre mostanság olyan albumot szoktam adni ami vagy ablakos eleve vagy én vágok rá és beleteszek valami grafikát, a nevüket stb, vagy csak egyszerűen valahogy személyessé teszem... Mindkettőjükről van gyerekkori fényképed? ...akkor azzal is lehetne valamit kezdeni...
De szerintem jópofa lehet egy szakácskönyv is általad készített borítóval... hímezni tudsz... esetleg hímzett szövettel bevonni egy üres füzetet...
Az az igazság, hogy ismerni kellene őket.... de lehetne egy üveg bor is amiről leáztatod az eredeti címkét és valami jópofa emlékcímkét készítesz rá fotókkal, vagy valami idézettel, esetleg a meghívójuk idézetével...
jujjj ez így nehéz nemtudom, hogy így tudtam-e segíteni....
...fényképek vannak de nem fotóalbum??? mire gondolsz?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

 
 

Mamac,
a Balaton is valóságos környezet, mégsincs benne krokodájl. Csak orosz harci repülőgépek...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


azt a sok zsinórt sajnos nem lehet eltűnteni egyenlőre, így birizgálásnak van kitéve. :? bár most már kezd alábbhagyni a érdklődése...na megyek mert már egyszer felriadt...Jó éjt, jó talit!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jó reggelt!

Fél 7-kor ébredtünk véglegesen, az éjjel "jó" volt, "csak" 3 óránként ébredt. Mbá útban Prága felé :cry: Már most hányzik :cry:

A krokodilos fickót egy tüskés rája szúrta szíven, kollegája szerint szarul nyúlt hozzá és a 30akárhány centis tüskés farka (mármint a rájáé) szíven szúrta. Állítólag az esetről készült filmfelvétel megtalálható a neten is, ugyanis épp filmet forgattak. A bababelógatás a krokodilok közé iszonyú sokkoló volt, de én csíptem a fickót, szeretem az ilyen műsorokat. Vhogy jobban érdekelnek, mint a szavannán szökkenő gazellák.

Telefon: az nem az én számom volt amit kiírtam (ennyira hápé nem vagyok :lol:) hanem azé, aki hívogat! A telefonom egyébként éjjel teljesen le van némítva, nem kapcsolom ki, ne kelljen vele vacakolni reggel meg este. Szóval felőlem hívhat aki akar, úgyse zavar és nem is érdekel :twisted:

Szemszín: apjuk:barna, anyjuk: szürke és kék (környezetem szerint hangulatomtól függ) gyerkőc: szürkéskék egyenlőre. Egyik könyv szerint fél éves korára alakul ki a végleges szemszín.

Tegnapi vacsi tök jó volt, kivéve, hogy mindhárman majd' elaludtunk. Uncsitesó bankár és nagy hajtás volt náluk, mi meg P. miatt, ugyanis du. még jól megsétáltattuk. A Halászcsárda (vagy kert?) jó kis hely, épp folklór est volt skandináv túristáknak, úgyhogy műsor is volt. Sőt, utána hozzánk is kijött a zenekar és a fülünkbe húzta a cigány. Ezt ettem: meggyleves vaníliafagyival, csirkemell alkoholos-mézes-gyümölcsös körítéssel, plusz krokett és steakburgonya, somlói galuska. Minden fini volt, de a somlói... Életem eddigi legfinomabbja!
A Koktélt emiatt nem láttam, de felvettem, majd egyik este megnézzük. Ki tudja, hányadszorra fog sikerülni, tuti párszor bealszom majd rajta. A Tom Cruise-ért annyira nem vagyok oda (bár a Koktélos, Rain Man-es időkben imádtam :lol: ) nem szimpi, hogy ezt a fiatal kiscsajt elvette és rákényszeríti a szcientológiai egyház tanait.

Kép
mancs
 
 


Halihó!

A mi éjszakánk már nem volt valami fényes. 2 körül megint 10 percenként ébredt, alig tudott visszaaludni. Most nagyon hulla vagyok, de sajna nem tudok visszafeküdni, mert készülődnöm kell, hogy legkésőbb fél 11-kor el tudjunk indulni.
Na megyek is reggelizni, aztán meg fürdés és pakolás.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa:
nagyon köszi a felajánlást, de nem az a bajom, hogy nem tudok bejutni a rendszerbe, hanem az, hogy nem aktív a félévem, nyilván amiatt, hogy előtte halasztottam. De komolyan mondom a tanulmányi o-n dolgozó nénikék olyan értelmesek mint a villanykörte. :twisted: Hiába mondom mi a bajom, csak szajkózza a magáét. Már kétszer kirándultunk arra Gergővel, de még mindig nem tudtam megoldani a problémám. :twisted:

Egyébként persze hogy hallgatok mint a sír. Kár hogy nem egy komolyabb tantárgyból tévedtek mint pl. a közgáz.

Bubek:mi sem tudunk menni a talira, brühühü. Egyszerűen annyi mindent kell még a suli mellett intéznem, hogy nem fér bele. Úgyhogy még az is lehet, hogy novemberig nélkülöznötök kell. Majd neked odaadom a szinesbigyókat, te majd osztogatod, okszi? De azért mi úgyis fogunk találkozni gondolom, ha más miatt nem munkaügyileg. :wink:

Szemszín:
hát az én gyermekemnek nagyon sötétbarna, majdnem fekete, egyébként szokásosan sötétkékkel indult, de nagyon hamar bebarnult. Az én szemem zöld, apjáé barna, de Gergő inkább anyám barna szemét kapta. Egyébként nekem apám-anyám barna szemű volt, az én szemem inkább nagymamáméra hasonlít. Viszont tök érdekes, hogy tisztán emlékszem még 10-12 éves koromig csak zöldesbarna volt, nagy barna foltokkal. Fokozatosan felnőttkoromig világosodott, aztán közrejátszott egy vissza-visszatérő szivárványhártya-gyulladás, ami miatt egy csomó szurit kaptam a szemembe, és lehet hogy nem attól, de azóta már teljesen zödike lett a szemem.

Mancs:
nekem volt egyszer, hogy valaki trágár, fenyegető sms-eket küldött, az akkori barátom aztán felhívta és kiderült, hogy egy manusnak a tinédzser fia szórakozott ismeretlenekkel. Hívd csak fel. :twisted: :twisted:

Mamac:
a mi lakásunk körül csak bonyodalom van

A krokist manuszt egyébként én nagyon utáltam. Azt hogy showműsort csinált az egyébként nagyon szép és izgalmas hivatásából

Ja igen, ha már dicsérni kell egymás szépségét, én Eszti mellett kiemelem még Natasát. Mindig ledöbbenek, amikor meglátom a talis fotókat, mint egy festmény, komolyan.

A pénteki Ringatón még gondolkodom, nagyon jó lenne. Végülis csak a kéró körüli ügyintézések fogják eldönteni. Hogy miért kell nekem is beszállnom ebbe a melószervezésbe :?: . nagyon csípem.
:cry:
Vuka:
te éjjel már nem szoptatsz? Petra cumival a szájával alszik? Mert szerintem akkor törvényszerű, hogy mindig kiesik a szájából, amikor nagyon ellazul, és mélyen alszik. Persze nem okoskodásból mondom, Enyém gyereknek oda van ragasztva a cumija ha megébredne (ez az ujja)
:D
Vendég
 


Sziasztok!
Csak gyorsan annyit, hogy jól vagyunk, túléltük, (Tücsimami, nem a zsírréteg a hibás :D , nekem is fájt, meg a többieknek is ,akikkel beszélgettem!) bár az egész hercehurcától többször is agyvérzés közeli állapotba kerültem. :evil: Majd elmesélem, most megyek vissza pihizni, amíg Bogesz reggeli utáni álmát alussza. Ja, eredmény jövő csütörtökön lesz.
Majd jövök még. (Kétségbeejtően sokat írtok, kb. négy oldalt kéne visszaolvasnom, hogy ne öljön meg a kíváncsiság, mi történt másfél nap alatt :D ) A képeket megnéztem a minitaliról, szuperjók! :D

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Tücsökmami én már vagy 2 hónapos kora óta nem szoptatom éjjel Petrát, egyébként egyáltalán nem is igényli. Ha fáj valamilye, akkor azzal se tudom megvígasztalni. Bár a múltkori nehéz korszaknál volt, hogy azzal altattam vissza, de csak nyugtatásként használta, nem igazán kajált.
Egyébként már azt is megfigyeltem, hogy nem azért sír fel, mert kiesik a cumi. Felriad, elkezd sírni, forgatja a fejét és emiatt esik ki a cumi, na én ekkor érek oda hozzá, visszaadom a cumit, megsimogatom, visszafordítom hasra és alszik tovább. Szóval rájöttem, hogy nem is igazán a cumikiesés a baj, hanem valami más. Egyébként ha nagyon fáradt, akkor még a cumi se kell.

Tücsökmami drukkolok a suli és a lakásfelújítás miatt, remélem minden menni fog mint a karikacsapás, bár ezek elég kényes dolgok. :?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jucus jó pihizést, jövő csütörtökig megy a drukk (örökkévalóságnak tűnik addig az idő).
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jucus,
jó, hogy írtál, izgultunk! Millió nyugipuszi neked. Jövő csütörtök?! :shock: Az nagyon soká lesz. Addig kell várnotoka jó hírre, hogy a kis Bözske kíválóan érzi magát! :D

Lányok, ne tegyétek ezt velem! Más topikokban láttam, hogy sokan mindenféle színes betűkkel írnak, egy hsz-en belül akár 4-5 félével is, majd kifolyt a szemem. ÚÚÚÚÚgy örültem, hogy nálunk még nem honosodott meg ez, de látom, hogy már kezdi felütni a fejét. Asszem régebben már írtam, szóval erős a gyanúm, hogy EL AKARTOK ŰZNI! Nem fog sikerülni, akkor is jövök, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Az meg, hogy Tücsimami magint nem jön a talira, egyenesen szentségtörés! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, Bubek, képzeld, azt álmodtam, hogy az Europarkban voltál tornázni, én meg addig egy kenguruval sétálgattam Marcival, aki tök aranyos volt, el is aludt, csakhogy... Livi is ott volt ám, de vele egyáltalán nem foglalkoztam. Még csak pár hónapos volt, a babakocsiban feküdt, nem vettem észre, hogy egy kislány odamegy hozzá és megitatja fantával. Jó mi?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska nem semmi ez az álom. :o
Megnyugodhatsz, én nem fogok színes betűkkel irogatni, mert túl lusta vagyok ahhoz, hogy színt váltsak. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Gabi,
mi megyünk ám a talira! :lol:

Tücsimami,
már 2x voltál itt és nem szóltál???!!! :twisted:

Jucus,
jövő csütörtök???
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
elmész Te a jó ...ba!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tudod, skype-on a bal alsó ikon! :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


azt ne mond, hogy kiolvastad :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csajok,

felajánlanám a köz javára:
Kecskeméti krumpli csirkehússal
Sárgarépa csirkehússal
Zöldborsó csirkehússal

Ugyanis Benyónak vettem, de mindháromra fintorgott, és kiköpte, szóval maradunk Hippnél (büdöskölke :)).
Ha valakinek kell, elviszem ma a talira, és fogyasszátok egészséggel. :) Csak akkor még fél 12-ig írjatok, hogy vigyem-e.

Pusszancs
Vendég
 


Halihó!

gyereket bealtattam, hogy el tudjunk indulni időben. Az éjjel full extra negyed kettőkor még játszott volna gyerek hétkor kelt.
Gabus két kis patiszonra rájelentkeznék. Én tölteni szoktam pörköltnek megfőzött darált hússal, tetejére sajt. Aztán sütő. Így apa is megeszi mert van benne hús.

Én elkezdtem nézni a koktélt, de olyan negédes volt így huszadjára. :cry: így maradt a Cool TV és a 24.

Mancs a halásztana itt van tőlünk 30 méterre. De még sosem voltunk bennt. Kinéztül a párommal jó lenne itt tartani a lakodalmunkat. (ha lenne rá 1.000.000,- ft-unk) :evil:
Gondolom Petike a maminak a legjobb formáját hozta.

Vuka hajrá!

Jucus drukkolok, tuti minden ok lesz.

Tücsi nem ér megint nem eljönni! Ne tagadd, dugdosod a már lediplomázott vizilabdás felső testel rendelkező Gerit!

Megyek csomizni!

Kép
vanília
 
 


Eszti! Én jelentekznék! Nem kellene cserébe fürdető kence? Édeskömény tea?

Kép
vanília
 
 


Eszti,
én elfogadom! De szívesen megosztozom másokkal is, majd kisorsoljuk, melyik kié. :D Köszönöm!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Eszti,
a sárgarépásat köszi, cserébe kapsz 2 vonalkódot, ok? :wink:

Gabi,
jelöld ki a színeseket, simán olvasható. :D :D :D

Akkor csak álmodtam, hogy valaki mondta a feles csillagot múltkor??? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kajáról akkor lemondok, Ti gyerekök jóbb ízűen fogyasztanák. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Húúúú, hogy ráizgultunk Eszti kajáira! :lol: :lol: :lol:

Vanília,
oké, viszem!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

horror éjszakánk volt :?
olyan fáradt vagyok, hogy le a kalappal.

Mamac,
nagyon jó ötit adtál :D
Boros üveget fogom kipingálni vagy valami ilyesmi :lol: :lol: :lol:
Fénykép csak az unokatesómról van. Az meg tényleg hülyén nézne ki, hogy a leendő férjét kihagyom :lol:
Mindenképpen ragaszkodtak ahhoz, hogy ilyen ajándékot kapjanak :D
Jó mi?
Köszönöm mégegyszer. :lol:
A Liberos figurákat meg elküldöm.
Vagy kihez is laksz közel? Gabi, Ilba? Odaadom a talin nekik az jó?

Akkor tali ma 12 óra a Pecsánál??????????

Gabi,
engem még a kisbetű is idegesít, nem látom :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Húúú Esztit be kell cserkésznem 8)
nagyon sok vonalkódja lesz és Sajtinenak is szüksége van egy párra :lol:
Mivel tudnám lekenyerezni :roll:
majd megtudakolom :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Ilba, tényleg! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vanília!!

Mit csinálsz a patiszonnal??? Elárulod, hogy hogy csinálod? Mármint a tölteléket, és utána a patiszonba hogy teszed bele. Kettévágod? Kibelezed? Vagy mi? mert van egy db patiszonom, ami a hűtőbe figyel, de az előzők rántva nem arattak valami sok sikert.

Talihoz jó mulatást

Kép
sasha
 
 


Jucus,
de jó, hogy jelentkeztél
már úgy izgultam.
Nem lesz semmi baj meglátod :D
Jó a rosszban, hogy tudni fogod, hogy szép egészséges babócád van.
És a nemét is :D

Kép

Kép
sajtine
 
 


Ilba asszony nagyon rafkós :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Tyű, nem is gondoltam, hogy ennyire nagy keletje lesz a kecskemétiknek. Akkor viszem mindet, és tuti mindenkinek jut, mert én hülye kipróbálás nélkül vettem mindből 4-et. :roll:

Vonalkódokat elfogadom, gyűjtöm a második játékra. :)

Sajtiné, sajna a rossz éjszakáért. :(

Nálunk jól mennek az éjszakák, viszont cserébe korán kel, 6-fél 7 körül :roll: De mindegy, jobb ez, mintha éjszaka riadóztatna.

Most meg vagánykodok, mert anyukám elvitte Bencét sétálni (aludni), és úri módon beültem egy kád vízbe, és zenét is hallgatok (Deep Purple) és jó egy kicsit egyedül.
Vendég
 


Akkro kik jönnek ma????

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sasha kettévágod, kibelezed a nyerő.

Történet: a párom első telefonszáma majd 5 évig élt. Aztán lecseélte és megváltozott. A rokonságban nem mindenkinek lett kommunikálva a dolog. Ádi születésekor persze küldték a gratuláló sms-eket. Szegény unokatesóm is küldte csak a régi számra. a szöveg: Gratulálok a baba születéséhez. Két napra rá hívta egy felbőszült némber szegény uncsi tesómat, hogy milyen gyerekhez gratulál az ő férjének. És kinek csinált már gyereket és kivel csalta már meg. ........ Az igazságot lemesélte neki, de nem nagyon hitte. Szegény pasi mit kaphatott amikor hazament. :cry:

Úgyhogy mancs lehet nem is téged keresnek.

Kép
vanília
 
 


Gabus el ne hozd! ne utaztassuk már meg ennyire! Ok?

Kép
vanília
 
 


Mikor ébredt fel Petra, naná amikor már valami érdemi munkát akartam csinálni. (pelenkázó táskát átpakolni egy hátizsákba)
Még pihengettünk egy fél órát a nagyágyon, most már tényleg igyekeznem kell.

Ilba azt hiszem én mondtam, hogy van még csillagom, bár már foggalmam sincs, utána kellene néznem. Sajnos mivel most nem megyek talira, nem tudok vinni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Mi megyünk talizni!
A töltött patiszon szerinte is nyami, de én sima tökkel is szoktam ilyet csinálni. Bár a kedvencem a töltött padlizsán :wink:
Eszti, mi NEM kérünk kaját. Egyrészt Szonja még nem eszik húst, másrészt ő is Hipp-es :roll:

Gabus, én álmomban Livire vigyáztam, de még nagyon minike volt :)

A mi éjszakánk elég vegyes volt. 1-ig nyugi aztán Szonja mellém került. Majd 4-kor arra ébredtem, hogy cuppog meg beszél a lámpának nem egészen a hajnali órákhoz való hangerővel. Persze, most ismét alszik én meg filózok, hogy hogyan csinálja az ebédet, hogy talizni is tudjunk, mert csak rövid ideig tudunk maradni.

Jucus, örülök, hogy jelentkeztél. Szorítunk. Minden okés lesz. Azért most pihizz!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, és rá is gyújtottál? Smoke on the water (ha-ha) :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hű Vuka! Ezer köszi, most még nem kell (nehogy elkiabáljam!) még "csak" 1 helyen van elszakadva, de a tudat az tök jó lenne, hogy ha gáz van, rohanhatok érte. Érted? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba mint mondtam még utána kell néznem mennyi van, de szerintem 99 %. Aztán ha sűrgős rohanhatsz. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vanília, már késő, elcsomiztam! Nem nehéz, kicsik! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, nekem még van csillagom, viszem neked, okesz?
Vendég
 


Natasa, ez az “anya szeme barnászöldessárga” ismerős képlet a reggeli tükörbenézéseimből, bár én sárgát még nem fedeztem fel benne, de ez csak idő kérdése.

Izé… Esztipeszti…én is bókolok a fényképre, csak a magam módján: szóval nekem nem tetszik. Ehe. Élőben, meg a talis képeken mindig sokkal klasszabb a fényképarcod, ebből a fotóból meg sztem nincs kihozva az, ami belőled lehetne. Mert ha teszem azt az én fejem helyén volna ez a fotó, örülnék mint kismajom a farkának, de hát mégiscsak rólad van szó. (Na erre köss csomót, hogy mit is akartam ezzel közölni)

Ilba, igen, már válaszoltál a hajas kérdésemre (jó kislány, ügyes kislány, marad a helyén kislány… ja bocs, ez nem te vagy). Mi is mindig időpontra megyünk tanácsadásra, viszont nálunk –elvileg- nem fertőzhetik egymást a gyerekek, mert oda ugye csak egészségesek mennek, a betegrendelés máskor van, persze ugyanabban a helyiségben, és a bacik ugye köztudottan előzékenyek, akik a beteg alanyokkal távoznak… Amúgy ezt az időpontozást kb akkor vezették be itt nálunk, mikor mi Nokival kezdtünk járni. Az első 2 alkalommal még ömlesztve mentek az anyukák, azóta rend van és nyugi. Az orvosnak is jobb, mert hogy hallgatózik háton és mellkason, ha kint nyüszítenek 500-an? Azon csodálkozom, hogyhogy nem évek óta ilyen a rendszer, de lényeg, hogy nekünk már nem kellett ökölharcot vívni.

Gabus, a nyaraló-táblázatosni ötleted díjat érdemelne, nehogy visszakozz! Épp csak nem a babanetre kell feltenni, hanem emailben körbeküldeni, ahogy eddig is tettük a szenzitív infókkal. Mert mos én pl még mindig nem tudom, hova tűnt Kolmol. Arról nem is beszélve, hogy hova tűnt Démon Hill. Ja, látom, Vuka már megmondta a megfejtést.

Mancs, nem feltételeztük, hogy a te számodat írtad ide nekünk nagy pirossal, arra voltam csak kíváncsi, hogy a mobilodon zaklat-e a fazon vagy a vonalasra írja ki a számot, mert ugye már ilyet is tudunk a 21. században. Amúgy kezdetben én sem kapcsoltam ki a mobilom éjjelre, egészen addig, míg 2 egymást követő nap, persze éjjelek éjjelén egy ittas hölgyemény kereste rajtam az ismerősét, de már olyan boldog és felhőtlen hangulatban, hogy nem fogta fel, hogy nem én vagyok, és követelte tovább, hogy menjek le a mulatóba.

Igen, én is ilyeneket hallok szemszínről, hogy 6 meg kilenchónapos korra alakul ki, de Natasa az ellenpélda, ő valami rejtélyes szakirodalmi gyöngyszem ezzel a 2. életéves változással…

Tücsi: neptun….jaaaaa, aszittem, rendszer túlterheltség miatt fáj a fejed. A tanulmányis nénikékről osztom lesújtó nézeteidet, szerintem felvételi követelmény náluk a segítőkészség csírájának a hiánya. Meg, legalábbis akikkel engem eddig összehozott jósorsom, olyan délceg megvetéssel foglalkoztak a hallgatói ügyekkel, mintha legalábbis professzor emerituszok volnának, pedig az egyetlen, ami helyettük egy villanykörte alkalmazása ellen szólt az az, hogy annak üzemeltetése bekapcsolt állapotban többe kerülne, mint az analfabéta banyáké.

Jucus, éljen! Mármint hogy újra itt. Ne olvasgass vissza, ne ülj a gép előtt, hanem pihenj vízszintesben. Inkább összefoglalom neked, mi volt az 1.5 nap alatt: egyes babák jól aludtak, mások piszok rosszul, és ez így ment minden éjjel, legfeljebb a nevek cserélődtek. Ja, meg Mamac előadott valami magánszámot arról, Sajtiné kérdésére válaszolva, hogy milyen ajándékcsodákat lehet készíteni kézimunkával, melyek mindegyikétől hasraestem, amit viszont soha nem vallanék be neki, mert még a végén azt hiszi, vannak olyan szánalmas Földlakók, akik nem tudnak szőni-fonni-hímezni, ami esetemben igaz is….

Gabus, engem nem zavar a sokszínnel írogatás, kivéve a szemkifolyató sárgát, amit szerintem emberiség elleni bűntettnek kéne nyilvánítani, bár azt is el lehet olvasni (Gabus figyelem!) azzal, hogy kijelölöd a szöveget, és akkor ugye fekete alapon jelenik meg a betűsor (ja, közben Ilba lelőtte a poént). De még ez a rafinált trükk sem segít Ilba mínusz 9-es betűnagyságán, amivel azokat a rettenetes titkokat szokta megosztani velünk, hogy „én szeretem a kakaóscsigát” és társai. Na azt először átmásolom word-be, majd kinagyítom, és füstölgök.. (ja, már ez is elhangzott. Fáziskésésben vagyok)..

Kép Kép
coolasa
 
 


Lányok, a tv2-n 23.15-kor adják a Játsz/ma c. Michael Douglas filmet, én eléggé kedvelem, lebilincselően fordulatos. Azt nem mondom, hogy ebben a nemtúl anyukabarát időpontban meredjetek a tvképernyőre, de egy videjófelvételt megér...

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, ezt én mindig úgy mondtam, hogy Játszperma :oops: :wink:
Vendég
 


Eszti... és nem csodálkoztál, hogy annak esetleg nincs értelme? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Segget csináltam a számból :oops: Nem megyünk ma talizni :cry: Szonja kajálás közben rosszul harapott rá a kanálra (gondolom csak az ínye érzékenyebb) és lett belőle 20 perc vígasztalhattlan sírás. Azt hiszem ennyit még soha nem sírt egyhuzamban :cry: Most alszik én meg nem akarom felébreszteni. Bocsi ha valaki majd nagy hiányunkat érzi.
novum, amennyiben sikerül ma elvinned a CD-t akkor köszi és sajnálom, hogy nemmegyünk. A dalokra továbbra is szükségem van. Remélem tudunk majd a közeljövőben talizni és akkor átveszem.
Még jó, hogy nem ígértem be senkinek semmit.

Szemszín, tegnap a szomszéd anyuka muatatta, hogy a BabaMagazin mostnai számában az áll, hogy a szemszín gyakran csak 7-11 éves kor között állandósul. No, nme is vagyok olyan különleges a két évig tartó kékségemmel :lol:

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabus, neked is írom ha még nem indultatok el,hogy ma nem tudom átvenni a CD-t :(
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


No, megvolt az első... Az első ágyról leesés :shock:
Bent voltunk a hálóban, Petike a franciaágyon, kafán körbebarikádozva. 2 oldalt a paplanok feltekerve, a lábnál pedig a szopipárna. Ilyen jól még sose raktam őt körül. Bent játszunk, erre kiléptem a nappaliba az asztalra készített tálcáért, amin a reggelim volt. Ez mindösszesen 3 lépés. Lépek vissza, és már csak azt látom, hogy szopipárna a földön, P. deréktól lefelé lóg az ágyról és a boxeralsómba kapaszkodik. Le is esett. Érdekes, mert vhogy begömbölyödött, így nem a fejét csapta le egyből, hanem a popsiját, majd a végén a buksit. De szerencsére szőnyeg van, úgyhogy nem volt nagy zakózás, először nem is sírt, sztem megijedt és úgy volt egy kis nyöszörgés. Szegényt sajnáltam nagyon, de úgy röhögtem rajta! Tök lassan történt egyébként az egész. Szóval megvolt mára (és remélem, még jó időre előre) a mutatvány.

Nokinak boldog feledik szülinapot kívánok! :lol:

Vanília,
Petike természetesen édesen aludt, míg anyós vigyázott rá. Nehogymá neki is bemutatkozzon! Így erősítvén anyósban azt a hitet, hogy P. valójában egy áldott jól alvó baba, csak én vagyok egy hisztis p.

Kép
mancs
 
 


jányok,

én sem akarok segget csinálni a számból, de fogok :oops:
Mivel éjszaka nem nagyon aludtunk, Zsófi nagyon nyügi. Most próbál elaludni.
Ordít mint a sakál.
Bocsánat :oops: :oops:

Kép

Kép
sajtine
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?