Új privát üzeneted érkezett!

Coolasa, az én fiamnak szürkés-zöldes-barnás a szeme, pont mint az enyém. Az apjának kék, tengerszerű, szóval sanszos, hogy marad Benyó szeme ilyen.

Zöld hús :wink:
Vendég
 


Mancs, ez a mobilod? Éjjelre bekapcsolva hagyod?

Kép Kép
coolasa
 
 


Na itt vagyok kicsit én is...

Timi,
így nem akarod megkérdezni? Vagy akkor beszéljünk telefonon. vagy mittomén. Most olyan kíváncsi vagyok!!!!!! :P

Szerintem talizzatok ott ahol akartok....ehem. :wink:
(csak az vígasztal - bár nem nagyon - hogy Noki úgysem lesz ott....)

És Ilba, a teák! Pedig tegnap nálam voltak!
Ja vonalkód. Én már nem tudok sajna mire gyűjteni, mert annyit adtatok már, hogy visszaküldtem a 2. játékra is. De Eszti szerintem el fogja fogadni. :wink:

Tudom már!
Majd amikor sz@ridő lesz, akkor elmegyünk meglátogatunk titeket otthon...már úgyis mióta terveztük...

Gabi,
elfelejtettem, de nagyon köszi a patiszont!!! Nagyon rendicsek vagy, hogy elcipelted nekünk!

Ja minitalisok: megkaptátok a képeket ugye? Ma még nem néztem a mailjeimet, remélem átmentek. Ha nem akkor ürítsetek, hogy odaférjenek.

Na most vége, mert egy kis pihi kell MArci mellet. Aztán gatyábarázzuk apával egy kcisit a kérót, ne szóljon meg anyu.... :roll: ((tisztaságmániákus.... :?)

Ja Tücsökmami, küldöm este a talis képeinket.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

 
 

Coolasa,
születése óta ilyen sötét barna. Apukájának iylen nagyon barna

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Na megvagyok!

Tücsökmami a jegyednek örülj. tudod halgantni arany. Én is szeretném ha az indexemet valaki telerakná jegyekkel. :(

Mancs a számot azért dobtad fel, ha valaki éjjel a bömbölő gyereket hurcolászva (akár én is) hátha felcsörgi? Csak szólj nyugodtan!
Amúgy én is Vállalag Gazdaságtan II vizsgára készülnék, ha nem pörögne állandóan Ádusz. :o

Sasha a cikket olvastam. Az jó, hogy a gyerek leszokatja magát erről-arról, csak hát nem díjaznám, hogy még két évesen is így aludna el. :?
Nálunk ma spenót volt tükör tojással, akár csak Natasánál. De még apjuknak is főzni kell valamit. Meg holnapra is hisz tali lesz és utánna ki leszek lőve.


Boldog hófordulót az ünnepelteknek!

Kép
vanília
 
 


Coolasa! (Anya) zöldes kék + világos kék (apa)= vil. kék!

Lehet butítani a csajokat. Ami Ádusznak megy is. Szilvi és Szonja már a gyermekem rabjai. :lol: Vigyázat csajok! :D

Kép
vanília
 
 


Egy kicsit bekukkantottam... mielött teljesen elfelejtenétek...
...bár igaz ami igaz Ároncsek valóban elég hülyén hangozna így mi maradunk a szarzsák és büdöskolbász becézésnél! :wink:



Ilba
Köszi, lehet kérek majd tőle árajánlatot!
Legközelebb elmehetnénk a Daubnerbe!!! Én is nagyon szeretem, mindig onnan van a szülinapi fagyitortám, csak siessünk amíg fagyijuk is van! :wink:


Juman
Megnéztem az oldalatokat! Nagyon jó!! elég sok ismerős könyvel találkoztam! Ha lesz egy kis időm elküldöm azt a mesét amiről szó van....


A talis képek nagyon jók!
Egyszer talán még majd mi is eljutunk....



Amúgy a képekkel haladok, a lakás ügy is alakul némi-nemű bonyodalmakkal fűszerezve...

Egyenlőre ennyi, megyek meghívót nyomtatni mert ma vagy legkésőbb holnap postázni kellene!


Sziasztok

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Halihó!

Ez a mai du. elég katasztrófális volt. 1-re lementünk a tanácsadásra, mert ugye akkor volt időpontunk. Kb. 7-en voltak előttünk, ennyi gyereket még soha nem láttam, bő fél órát vártunk. Nagyon aranyos az új dokinéni, próbál bevezetni dolgokat, de ez most nem jött be neki, mert ma mindenki bejelentkezés nélkül megrohamozta. Petra nagyon jól tűrte a dolgok, ült az ölemben és nézte a többi gyereket, nagyon élvezte. Szerencsére marha nagy a váró, így távolabbról figyelgettünk. Az előttünk lévő ugyanis egy koszos cigányasszony volt a két kölkével, utána fertőtlenítették is a vizsgálóasztal, viszont a védőnő még így sem engedte oda letenni Petrát, a dokinéni a pelenkázón vizsgálta meg. Sajnos most nem nagyon értek rá, így nem tudtam a kérdéseimmel bombázni őket, csak egyet-kettőt tettem fel.
A mérésnél látszott, hogy Petra tegnap és tegnap előtt nagyot kakilt végre kb. 4 nap után, ugyanis 7200 g-ot mértek ők is. Itthon pár napja én is ennyit mértem, de megszoktam már, hogy az ottani mérleg min. 10 dkg-val mindig többet mutat. Meg is jegyezték, hogy most nem hízta a szokásosat, mondtam hogy kakiltunk, így jót nevetve megnyugodtak. Az én mérésem szerint hozta a szokásos hízását.
Annyira szeretik Petrát, a dokinéni játszott is vele egy kicsit. Aztán még kértem beutalót az ortopédiára, mert kontrollra kellett mennünk, azon hamar túl voltunk és minden rendben van. Szóval kettő után haza is indultunk.
Petra kissé elfáradt, majdnem (de csak majdnem) be is aludt. Aztán itthon a 3 órás szopin bealudt, csak ahogy jöttem ki a szobából lelöktem valamit, amire persze felriadt. Na ezután 1 órát szenvedtünk a nagyágyon mire vissza tudtam altatni.
Fél 5-kor csengetett a húgom, hogy van fél órája, jött Petrázni, de sajnos erről most lemaradt. Elkezdte gyakornoki munkáját egy rendezvényszervező irodánál, aztán felugrott átöltözni, mert elege van a kiskösztümből és a magas sarkú cipőből. Szerencsére egy a méretünk, így most kényelmes nadrágban és papucsban intézheti a beiratkozást a sulijában. Mondtam, hogy kipakolhatja a szekrényemet, viheti a szoknyáimat, mert én most úgysem hordok ilyet. Szegény útálja ezeket a cuccokat (nincs is neki), én meg kicsit lelankadtam, hogy de jó lenne néha szoknya, blúz, szandi, ékszerek, smink, szóval nőiesnek lenni.

Na most már befejezem, mert a fejem meg nagyon fáj, pihennem kellene, amíg Petra alszik.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja Petra szeme színe szürke, amit nem tudom kitől örökölt (talán postás), mert a családban mindenkié barna. Azért már egy kicsit vesztett a kékes fényéből és a szürkében már némi barna is van, szóval lehet, hogy egy éves korára neki is barna lesz. Legalábbis a védőnő mondta, hogy 1 éves koráig ne kössek rá fogadást és a szopi is befolyásolhatja, pedig tök jó lenne, ha szürke maradna.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Eszti nagyon jó az új kép Rólad!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vanília,
remélem nem utálsz meg, de elküldenéd a képeket inkább az eredeti méretükben? :oops:

Sajnálom, hogy ma nem találkoztunk, de akkor holnap tuti fogunk!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Köszönjük a köszöntéseket :lol:

Bubek én is szeretnék kérni vonalkódokat.
Nemtudom még mennyi kell majd este megszámlálom.
A bölcsi nemtudom hol van, mert a barátnőm mutatta volna meg.
Valahol itt a közelben.
Remélem hétfőn már be tudok számolni róla :D

Én LIberós figurákat tudok felajánlani, ha kell valakinek.

Szemszín:
Zsófi : kék
Sajtiné : kék
Sajt : ződ :lol:

Mancsi,
ki szórakozhat veled?
Lehet, hogy titkos imádó? :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Én elfogadnám a liberós figurákat... bár nemtudom mit tudnék cserébe ajánlani! :)

Esteleg anyáklapjás kuponokat!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 



Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...jaj és majdnem elfelejtettem.... ma voltunk méreckedni...
Áron 7750 gramm és 64cm fosi után

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Vanília,
a Pecsánál lesz holnap a buli! Ha hárman tudunk együtt menni, az azért is jó, mert egy valaki ottmarad a babkocsikkal, amíg két valaki hozza-viszi a lépcsőknél az épp aktuálisat. Sirály!

Mancs,
nem lehet, hogy téged is Beni hívogat? :lol: :lol: :lol:

Natasa,
holnap viszem a tatabányai ovisok cd-jét!

Eszti,
tényleg szupi az avatarod! Elárulok neked valamit: sztem tök szép arcod van, és 1-2 hete (?) hangot is adtam ennek a megfigyelésemnek az egyik topiktársunknak is, így van bizonyítékom rá, hogy nem mostan tanátam ki. :wink:

Timi,
jó volt megint együtt futtatni a lányokat! (Együtt = egymástól 50 méterre :lol:)


Hallottátok, meghalt az az elmebajos krokodilvadász muksó, aki az 1 hónapos babáját is a szájába tette egy dögnek egyszer valami sóban. Most a krokodil győzött...

Ja, a másik "kedvenc" mai hírem, hogy a 60 (vagy 65?) éven felülieknek továbbra is ingyenes lesz a vonatjegy, ellentétben azzal a csúnya rosszindulatú pletykával, amit a mégcsúnyább fidesz terjeszt! Ugyanis ezentúl sem kell a jegyért fizetniük, de venniük kell, 0 forintért és CSAK kiadási vagy milyen díjat kell perkálniuk. Meg sorba állni a 0 forintos jegyért mondjuk a Déliben 30 percet nyáron, mikor a nyaralók tömege kígyózik a pénztáraknál. GRATULÁLOK!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vanília,
visszajelöltelek, sőt a párodat is bejelöltem, mert itt az a szemtelen stílus uralkodott el, hogy egymás pasiját is megjelöljük.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bocsi, félreinformáltalak Titeket, nem a krokodil győzött. Búvárbaleset. Mindegy, a lényegen nem változtat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, rája. Ez várt rája. (Egy költő tombol bennem, mélyen legbelül)

Kép Kép
coolasa
 
 


Annyit volt róla szó, elmentünk Daubnerolni :lol:
http://www.send2u.hu/get/?f=ICpHapdkdjbjPFBslcJz

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa,
igen, köszke, tom, csak gondoltam nem biztos, hogy Titeket is annyira részletese érdekel a dolog, ezé csak összefoglaltam a történetet. :lol:

Vanília,
11-kor a gyógyszertár előtt találkozzunk mi ketten, onnan menjünk Timiék lépcsőházához. Onnan pedig vonulunk a Kökire. Jó így?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Ilba, elég övön aluli ütés volt a Daubneros meghívás :(

Hm, ma amikor Szonja aludt nem volt hálózat. Aztán meg sétálni mentünk. Minitali volt mert, kemény 4 anyuka futott össze. Mire költözünk elég jó csapat jön össze :roll:

Ja Szonja ma megevett egy fél Avent pohár spenótot. A trükk szerintem a banán volt. Spenót, krumpli és egy pici banáncsücsök :) A neten olvastam valahol babás receptként és gondoltam kipróbálom. Egy másik ismerősömnek akkor kezdte a gyerkőce a spenótot enni amikor fokhagymát is tett bele,... No, holnap szerintem tököt eszünk, mert azt rohasztom lassan a spejzben. Azt még úgy sem próbáltuk.

Mamac, akkor Áron olyan Szonjaforma lehet, mert 5 hósan ő is ilyen tömeggel bírt. Lassan te is benevezhetsz egy súlyemelő bajnokságra :wink:

Gabus, a Lujza (Szonja beceneve) valójában Húgyos Lujza, de kimondottan reggel szoktuk így hívni. Napszakos becenév. Az Enikő meg onnan jött, hogy olyan a fejének az alakja mint a Kőkorszakiben Enikőnek. Már csak a két csontcsat hiányzik :D Igaz, amikor Enikőzni kezdtük, akkor még fekete haja volt.

Coolasa, nálunk a postás barna szemű DE,
Apa szeme barna, anya szeme barnászöldessárga Szonjáé KÉK! Védőnő lát nagy esélyt arra, hogy ilyen is marad, mert kivilágosodott. Poénként: Mind a két nagypapa kék szemű és én is az voltam 2 éves koromig :D :D

Én a krokodilos manuszt nem csíptem, de azért sajnálom, hogy így kellett bevégeznie. Azért mégis ott van az a pici gyerek meg stb. Szóval, engem mellbevágott a hír :(

Viszont, hogy Kiszel meg a Csaba,.... :evil: Jobban unom már őket mint a politikát!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Bubek:

Ha már ennyire kiváncsi vagy kérdezek,hogy tudjál nyugodtan aludni :D
Szóval:Ha Marci éjszaka lekúszik az ágyról te vissza szoktad tenni vagy hagyod úgy melletted tovább aludni?Tervezed,hogyy felrakod majd az ágy másik rácsát is?Ha van valami jó kis ötleted irj!
Na ugye milyen egetrengető kérdések? :D

Gabus:

Tényleg jó volt a séta!Néha megpillantottam a messzeségben a narancssárga pulcsidat és éreztem,hogy nem vagyok egyedül! :D Máskor is ilyen élénkszinű pulcsit vegyél!!!

Várlak benneteket a kapu előtt!Legközelebb már fel is jöhetnétek!

Kép

Kép
novum
 
 


Halihó,

már most kezd nagyon hiányozni a holnapi tali....mi eddig mindegyiken ott voltunk, és aszittem, ezután is ott leszünk....áááááááááááááááááááááááááá!!!!! :cry: :cry: :cry:

Ezt a Steeves hírt én is láttam. Ráadásul aszonták, hogy szivenszúrta a rája...hát hogy a túróba tudja szivenszúrni????!!!!szerintem tuti azzal is birkózott. Hah, egy elektromos rájával a vízben....a hülye....ennek így kellett lennie. Ugyanolyan hülyén halt meg, mint ahogy affektált a filmjeiben.....brrrrrrrrrr....útáltam....már bocsánat a rajongóktól.... :oops:

Tücsökmami,
küldtem a képeket, össz 35 db és 7 email. a gmailre ment. össz 34 mb, szóval szólj hogyha nem megy mind át.

Mamacka,
húúúúúúú, azé' Áron sem egy csöppség....Marci is ekörül lehet sújban, de ő 71-72 cm. Aszta!!! Jó húsos a kis kóbász! :P

Natasa,
a péntek nekem nagyon nem jó. az egyik gépünk vinyója elszált, és viszem a céghez cserére.... :cry:
Nem baj, majd elújságolod milyen volt.

Meg majd Sajtine is hétfőn, és akkor majd jól megyünnk mindehova mulatni. :lol:

Mancsék, jól vagytok? Gabi lelőtte a poént....ésn is ezt akartam mondani....höhö....

Szemszín: azt mondják, ritka, hoyg születéskor is már barna a gyerek szeme, így egy kissé mi is csodálkoztunk, amikor kinyitotta. De azért aszontuk így se rossz, megtartjuk. :)

na megyek helyszínelőket nézni....
asztán jó sok képet csinálni ám holnap!!!! :D
jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok csajócák,

még ennyi bókot kapni, irulok-pirulok. :oops:

Akkor holnap délben Pecsa???

Natasa, mi cukkínit próbáltunk a héten, bejött, ajánlom. :)

Én speckó szerettem a krokodájl hántört, főleg az ausztrálos akcentusát. :) Sajna-bajna. :cry:

Ha már nosztalgia: az rtl-en a koktél című film lesz - tomkrúzzal. :wink:
Vendég
 


Hali!

Na meglennék én is, csak gyerekemmel egész nap kergetőzni kelett. Ha meg aludt van ezer meg egy tenni valóm.

Gabus ok holnap talizunk az ominózus gyógyszertár előtt. Küldtem az emilt a nagy képekkel. A hétfői napon okulva most este még megfőztem a holnapi husit, csak tésztát kell főzni hozzá és vacsira apának pizzát.

Sajna elindult Cabinak az iskola így három hétköznap csak este ér haza. Jók lesznek így Ádusszal a nyűgi napok. :cry:

A krokodilos pasi veszte egy rája lett ami pont a szívét döfte át. A marha mit keresett egy rakás rája között?

Eszti tényleg nagyon jó az új képed. Holnap találkozunk veletek?

Megyek hátha jó éjszakánk lesz. :lol:

Kép
vanília
 
 


OK Bubek, beszámolok. Bár vad tempó lesz Káposztásra, mert pénteken reggel még megyünk ügyvédelni,...
Eszti, OK cukkini is tervben. Hja, megyek is, mert a Koktél volt az egyetlen olyan nyálas fil, ami kimaradt az életemből :D :oops:
Mondjuk a picinyke Tomot sosem csíptem és azóta sem szimpi, de a film még lehet jó :roll: Aztán lehet alukálásba megy át a nagy tervem.

Akkor holnap P.csa :lol:

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Reklám van.... :lol:

Timi,
ha MArci lefordul (ő nem kúszik, hanem pörög :lol: ), akkor mindig visszateszem, kivéve, ha már világos van, vagy ha nagyon nyűgös, vagy ha érzem, hogy fázik. Olyankor összebújunk...
Ha éjjel a másik cici jön pl szopiban, akkor is én fordulok meg inkább. és úgy fekszünk, hogy ő az ő ágyában, én a miénkben.
Este a nagyágyon alszik addig, amíg én le nem fekszem, és akkor teszem át a kiságyra, amikor én is bebújok. (Apa korábban fekszik, így mindig van hozzá közel valaki)

A terv a rács vissztételére megvan, de majd csak akkor ha éjjel már nem akar szopizni legalább 2 hete. (Ilyen még nem volt :? )
Én októberre saccolom...meglátjuk...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabuska!
5-emil ment. :lol:

Kép
vanília
 
 


Hali!

Én nem koktélozom. Majd ha Mbá csinálja! :lol: :lol: :lol:
És a krokodilvadászt se ismerem. Tem. :cry:

Szem: kék (én) + zöldeskék (Apja) = kék
Család többi része kék. Meglepődnék mondjuk egy bebarnásodáson. De asszem Apja is. :D

Akkor ki jön holnap? Gabi, Timi, Vanília, Sajti, Eszti, mi késünk és???

Mancs,
Huhh, picit izgultam, de aztán a számon kívül az időpontok se stimmolnak. :D

Vuka,
Nálunk tanácsadásra és betegrendelésre is mindig időpontot kell kérni, ez így nagyon jó szerintem, 5 percnél még soha nem vártunk többet és nem fertőzik amúgyse agyon egymást.

Coolasa,
azt kérdezted amire válaszoltam??? :roll:

JUCUS????

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mamacka,

tudod mit kérnék cserébe????
Ha esetleg van valami ötleted, hogy mit adjak az unokatesómnak az esküvőjére.
Valami emléket szeretnének. Valaki a régi kedvenc könyvét adja oda.
Gondoltam rajzolok nekik :lol: , de nem tudok :lol: :lol: :lol:
Vagy valamit amibe fényképek vannak amikor kicsik voltunk, de nem fotóalbumot.
Szóval ha van ötleted szivesen venném.
Ja, és szombaton van az esküvő :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Vanília,
köszönöm szépen!!!!!

Megint kaptam patiszont, 1 naaaaaagy és 4 kisebb. Már tényleg nem tudom hova tenni, csakhát nem akarom megsérteni a küldőt. Valaki nem érez ellenállhatatlan vágyat irántuk?


A krokodilos pasi kicsit ütődött volt, de sokszor jól jött, mikor be kellett fogni egy csavagró aligátort. Nemtom láttátok-e annak idején, amikor a babájával a kezében mászkált közöttük, sokkoló volt. És a felesége nem hagyta el azonnal és nem verte szét a fejét!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka,
mi dokink meg a tanácsadáskor megmondja a köv. időpontot napra, órára. Mi sem vártunk még csak nagyon keveset. A betegrendelésen meg sorszám van, de az 1 év alatti babával soron kívűl behív. Ránk nem érvényes már, de párszor jól jött. És a többi anyuka is megértő, mert velük is így volt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


igen, tanácsadáskor mi is kapunk időpontot a következőre. Pl. júliusban szeptember 14. 9:00-re kaptunk. Szal ekkor nem leszek itthon ha jönne valaki. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nálunk most próbálják bevezetni az időpontos rendszert, hát nagyon nem jött be. Eddig viszont nekem se kellett soha sokat várnom. :roll:

A holnapi talit én is nagyon sajnálom. :cry:
Viszont igencsak megerőltető napunk lesz, bejárjuk a várost és sok emberrel fogunk találkozni. A munkahelyemen már nagyon várják Petrát. Felhívtam a régi kolléganőmet, aki majdnem 2 éve örökbefogadott egy kisfiút (nekik sajnos nem lehetett), hogy megyek és ha minden igaz ők is bejönnek, szóval ott is babatali lesz. Aztán irány a barátnőm és az 1 éves Danikája.

Az ausztrál pasit nagyon sajnálom, én csíptem a stílusát. Bár soha nem nézek kígyós, krokodilos filmeket, mert nem bírom őket, azért olyan jó volt ennek a stílusa, hogy néha ottragadtam a képernyő előtt. A férjem kedvenc műsorai ugyanis amikben kígyók és krokodilok vannak (teljesen más az érdeklődési körünk). Egyébként szerintem nagyon sokat tett az állatokért, láttam pár filmet, hogy miként harcol, pénzt gyűjt, népszerűsít stb. Elismerem a gyerkőcös húzása nem volt jó, viszont most nagyon sajnálom a kisfiát.

Gabuska vígasztaljon az a tudat, hogy én is kaptam patiszont, pedig nem is kértem. Anyukám csempészett a krumpli mellé egyet. Amúgy nagyon szeretem, csak a férjem utálja, így nekem kell elkészítenem (gyűlölök panírozni), szóval ez egy olyan kaja, amit el tudok készíteni magamnak.

Du. annyira fájt a fejem, hogy be kellett vennem egy algopyrint, úgyhogy most megyek is már lefeküdni, pihizek, bár nem vagyok nagyon álmos.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba,
erről jut eszembe, a múltkori felvetésem a nyaralásos táblázatról lehet, hogy nem jó ötlet, mert akkor a betörő bácsik tudják, kihez mikor lehet menni. Úgyhogy jövő nyáron inkább felírom magamnak, hogy tudjam, hogy x.y.-t nem nyelte el a föld, hanem nyaral, azé nem ír.

Igen. Jucus, hol vagy, hogy vagy?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska a táblázatot küldhetjük e-mailben is, úgy nem nyilvános.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok
kihagytam egy napot és jól lemaradtam. Mostanra viszont visszaolvastm mindent.
köszönöm az aggódást. Fogam köszöni szépen jól van (és emiatt én is :lol: ), holnap megint kell mennem még gyökér tisztogatásra :x . De mivel nem fáj, valszeg nem kell kihúzni hanem jó lesz így (kérdéses volt!)

Ééééééééééés: mivel délelőtt megyek és csak Julcsival kettesben, úgy csinálom, hogy hazafelé mi is megyünk a Ligetbe!( a fogorvos a Kálvin térnél van, Szentkirályi utca) Pecsánál pontosan hol, előtte, mögötte? Ha valaki aki tuti megy küldene privátban egy tel számot, megköszönném (arra az esetre ha nem találnálak meg titeket, bár ahogy így elnéztem, nem fogunk elveszni a :lol: fűben!)

Ma is hamar szeretnék aludni menni, mert a fogfájós éjszakán 3 órát aludtam csak, tegnap sikerült 5-öt egyszerre :oops: (bocs) meg még kb 1-et (J mostanában hajnali 3 és 5 között kakál és ez legjobb esetben is kb másfél óra ébrenlét, mert a peluscserére teljesen felébred. Csak hogy ne irigykedjetek :wink: ) Szóval ez így 48 óra alatt 8 óra alvás, még van mit bepótolnom.

Mi lehet Jucusékkal?

Várom a holnapot.
jó éjt
jumam
 
 


Vuka,
meg lehet csinálni főzeléknek is, olyan, mint a tökfőzelék. :wink:

Krokodilvadásznak van egy kislánya is. A neten láttam a fényképet 4-ükről, nagyon szépek a gyerekek, meg a neje is. Ja, és én is sajnálom a palit, attól függetlenül, hogy nem nagyon szerettem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka,
milyen igazad van!!!!!!!!!

Jumam,
az faja, ha megmarad a fogad!
A Pecsa háta mögött szoktunk lenni, azon az oldalon, ami a színpad felé esik. Kábé hánykor értek oda? Mert akkor mi, akik 12-re megyünk majd sasolunk!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska köszi a főzelékes tippet, de én úgy nem szeretem, a tökfőzeléket is csak nagy ritkán ettem meg a menzán (éhes voltam és ott jól fel volt higítva). Szóval ilyen válogatós vagyok, hogy csak rántva szeretem.
Nem emlékszel arra a netes oldalcímre véletlenül?

Pont holnap nem megyünk a talira, mikor Jumam is jön, így most nem tudunk megismerkedni. :(

Na az előbb Petra már fel is sírt. Mi lehet ilyenkor a baja, hiszen fél órája raktam le, hulla fáradt volt, tele a pocija, büfizett is elég rendesen.

Na most már tényleg irány a fogmosás és az alvás. Megvolt az esti nasim (Hanuta) is, csak hogy könnyebben menjen az alvás. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabuska az útbaigazításnál kihagytad, hogy a nagy fa alatt lesztek, ez a lényeg. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Próbálok 12körül. 9-fél 10kor indulok itthonról. A fogorvos rövid idő, a várakozás kiszámíthatatlan. igyekszünk. .
Így már biztos megtalállak titeket :P
jumam
 
 


Vuka, ja-ja, csak gondoltam, hogy nagy fa nélkül is kitűnünk a réten. :lol:

Mingyá megnézem a címet.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Most láttam!!! A sújt pontos jével írtam!!! ez már elég súlyos!!!! :oops: 8)

Gabi, nézd milyen jó hogy nem főzted meg a patiszont!!!! :wink:
(leharapott belőle, nem is tudtam kivadászni a szájából, addig forgatta, amíg lenyelte...)
Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Marcikám, váljék egészségedre! Azt a sok zsinórt nem szoktad birizgálni? Beszélhetnél a lányom fejével! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Fogmosás, arcápolás, pizsama, pisilés Ok. Már csak a gépet kellene kikapcsolnom, de ez egy nagyon nehéz feladat.
Gabuska köszi a címet!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Tesék, még Zsodajumam is ott lesz!!!! :twisted:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


azaz tessék

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?