Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt,

most ébredtünk, éjszaka elég türhető volt.
Asszem' egyszer ébredtünk :lol: Nem mindig emlékszem pontosan :lol: :lol:

Tücsimami,
nekem is neptun rendszer volt :lol:
a férjem mindig azzal szórakozott, hogy hív a netun bolygó, meg majd az ujjammal iszom a vizet :lol: :lol: :lol: nanunanu

Szerdán ha jó idő van mi is csatlakozunk :D De csakis a városligetbe.

Tegnap kellett volna menni tanácsadásra. Mindig megszivatom magam, mert azt hiszem, hogy kedden van :twisted: Miért nem nézem meg előbb?
na sebaj majd megyünk csütörtökön.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sasha,
látod, annyira besértődött a vonalzóm, hogy már meg sem jelenik. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


vagy mégis? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Gabus, megtettem :!:
Sasha, olvastam a kismamás (!) linket. Huhhh, megnyugodtam eddig sem hittem, hogy vmit rosszul csináltam vagy hogy Szonjában van a baj, De ebben csak megerősítést kaptam. Hurrá!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sasha, és mi a 2.érdekesség a nevemel kapcsolatban? Tudoood, amit írtál. Tessék szépen válaszolni.

Tücsi: én is megpróbálnálak beiratni a neptunon (Eszti, az a jelenlegi felsőoktatási elektronikus iratkozási rendszer, ami régen a tanulmányi osztályos nénik voltak, na ez most ugyanez, csak kevesebb hajcsavaróval). Szóval Tücsi ha megadod a kódot meg a jelszót megkísérlem, mert nekünk itthonról menni szokott, hátha.../ide küldd, coolasa kukac citromail pont hu/.

A talis fotók egy klassz színes kavalkád, és olyan meghittnek tűnnek ezzel az 5 fős (ha Natasa is egyetért, hihi) létszámmal. Olyannyira, hogy az egyiken azt hittem, Livicsek mögött egy őzike sétál, de csak egy vizsa volt :wink:

Ilba, válaszolj a hajzuhatagos kérdésemre...

Bubek, én a holnappal kapcsolatban megint lapítok, látom ám a kérdést, hogy ki jön ki nem, de nekünk valszeg holnap lesz a kiskutyák éves oltatása, és mivel 2ten 5felé húznak a félórás gyalogúton, amíg a dokihoz odaérünk, ráadásul Nokit is cipelni kell valamelyikünknek (azt a borzalmasan nagy súlyt, értitek), ez min. 2 emberes küldetés, és mi pont ennyien vagyunk rá. Ja kérem, aki nagycsaládos...

Eszti, Jumam, remélem felgyógyulóban, shokkból épülőben...

Vajon Kolmol hol lófrál?

Sajtiné, a "betakar" kép klassz bár inkább "fejre pokrócot rádob", és a barátnődnek hasonló a karkötője, mint nekem (így rossz ember nem lehet..), bár olyan nagyon nem látszik.

Natasa, Noki még nem tud ülni egyáltalán, főleg nem ilyen peckesen, mint Szonjabébi, az hogy történik majd? Mert húzóckodik húzóckodik, de hogy lesz ebből 90 fok?

Vuka, Fiókos Petra képeslapra kívánkozik!

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, vannak gyerekek akik hasból ülnek fel (azoknak kicsit nehezebb) és van, hogy oldalról ill. mint Benyó feltolják magukat. Ez szerintem előbb eredményhez vezet, de lehet nekik mutatni, nem biztos, hogy elfogadják a segítséget.
egyébkéntnem kell eröltetni. Okosok (ortopédusok stb.) azt mondják, hogy onnantól szabad ülniük, hogy erre maguk képesek. Így mi pl nem eröltetjük Szonját, mert ő bár megül, de felülni nagyon nem tud. Csak hár ráérzett erre a pózra és onnantól ez menő nála. Plusz így azért máshogy tud játszani illetve más dolgokat is lehet vele csinálni. Ami a peckességet illeti,...rád kell, hogy cáfoljak. Ígaz egyenesebb háttal ül mint az anyja, SZERENCSÉRE, de ha peckeset akarsz látni akkor vess pillantást Petrára. Ő már helyesen ül és nem is dől fel eg nagyobb szélnél :wink:

Sasha, kissé nagyképűnek tűnhet (így visszaolvasva) a hsz-om. Pedig nagyon nem az akart lenni. Sőt, aki egy kicsit is ismer tudja, hogy minden vagyok csak nagyképű nem. Viszont tényleg nem vagyok sem para sem bizonytalan legalábbis ami a omstani gyermeknevelést illeti. Az én félelmeim Szonjával meg ezzel az egész gyerekesdivel sokkal filozofikusabbak. Ééééérted!

Gabus, köszi!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Borzalmas éjszakánk volt, legalább 10x fent voltunk :shock: Újság szerint vmi kínzó melegfront van, és lesz is a 7végéig. Most is tiszta flúg Petike, semmi se jó neki.

Megyek is, elvileg nemsokára megyünk tanácsadásra. Később még benézek, bár du.-ra eterveztem egy Skála-látogatós sétát, úgyogy nem tudom, mikor írok megint.

Pá!

Kép
mancs
 
 


Natasa, aha, közelebb kerültem a megértéshez. Ugyanis Noki hasból próbálkozik, úgy meg nekem sem igazán megy :D (Mégiscsak hasonlít rám, éljen..) Azért kérdeztelek téged, mert persze, Petra meg a többiek gyönyörűen feszítenek ülésben, de korban mégicsak Szonjucsek (Livicsek után szabadon) áll hozzánk közelebb..

Vajon mi lehet Jucussal? (Azt tudjuk, Mancsékkal mi van, Petike fitten tartja a szülőket, nem fenyeget a családi elpunnyadás rémséges veszélye...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Értem én, értem :wink: Még annyit, hogy a baráti körömben a lányok nagy átlagban kb 8 hónaposan kezdtek el ülni maguktól! Szóval, van még időtök akkor is ha átlag felettiek vagytok! A fiúkat itt nem említem, mert ők sokkal ügyesebbek általában.

Köhöm, mivel ma spenótot eszek Szonjánál is ismét próbálkozom, de most trükkösen. Majd megírom mi lett az eredmény.

Mancs, sajnálom hogy ismételten nem tudtad kipihenni magad. Bárcsak mondhatnám, hogy nem lesz többé ilyen :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó,

most kaptam a hírt apukámtól, hogy holnap tudnak csak jönni.... brühühűűűűűűűű :cry:
Ezek szerint mi nem megyünk sajnos talizni.... :cry: merthogy elég ritkán sikerül összefutnia Marcinak az anyai nagymamájával, aki tavasztól őszik szinte állandóan Sarudon van....nem baj, majd télen.

Na akkor ha taliztok, akkor egyenlőre ahogy néztem a városliget vezet legalább 2-vel.....(Ilba, Sajtine)

Tücsi, remélem meg tudjátok oldani a talit nélkülünk is...(a 25-ös odavisz a Mexikói útra, és onnan már nincs messze) ha az Orcy kertben lesz, akkor nem tudom, hogy menj...
Ja, naná, megyünk oda a ringatóba, persze. Mikor menjünk? És akkor Natasa ti is jöttök?

Sasha,
tök jó az a cikk. Én is jól megerősítést nyertem, bár nem voltam igazán bizonytalan az alvást illetően. Én is du alszom vele. Az ebéd utáni pihi. de általában előbb ébredek mint ő...:wink:

Milyen volt Gabinak az első nap az oviban?

Coolasa,
Marci is hasizomból ült fel. Már egész piciként is tartotta a fejét (biztos emlékeztek...), és kb 5 hónapos volt, amikor hasizomból, meg ha meg tudott valamiben kapaszkodni, akkor úgy - felült. és ennek kifejezetten örült. :lol: Én tanítottam neki az oldalt megtámasztósat is, és két héten belül már azt is tudta.

Eszti,
nem bölcsi, hanem egy közösségi ház, ahol olyan működik, mint Gabuséknál. Nem tudom pontosan, ha szól a szomszéd csajszi, elvileg szept. közepétől. Szólok, amint tudom hogy mikor, okés?

Na megyek kreálok valami ebédet...

Pussz...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Natasa, nem vagyunk átlag felettiek, egyelőre drukkolok, hogy átagosnak számítsunk..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
hajzuhatag??? Akkor most segítséget kérek.
Vagy hogy hosszú hajam volt-e? Igen, kb. fél éve vágattam megint le, mert nagyon hullott.

Ülés: Beni 1 hete (!) tud normálisan felülni, előtte nem is ült, inkább mindig hasalt, mert nekem is azt mondták, hogy amit magától csinál azt szabad, erőltetni semmit.
Kvázi előbb lépegetett a járókában, mint ült.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa,
én is mosolyogtam tegnap, hogy papíron Livi a legidősebb a jelen lévő babák közül, mégis ő volt a legkisebb! :wink: :lol:

Livicsek után szabadon: Benicsek, Benyócsek, Szilvicsek, Fannicsek, Nokicsek, Bogicsek, Gabicsek, Danicsek, Gericsek, Zsóficsek (3× is ugyebár), Vikicsek, Ádicsek, Marcicsek, Julcsicsek, Dadacsek, Andriskacsek, Peticsek, Petracsek. :twisted:
Ugye nem maradt ki senkicsek? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Az éjszaka egész jó volt, csak 4x v. 5x ébredtünk, viszont elég volt visszafordítani hasra és cumi be a szájba. Ezek már úgymond meg sem kottyannak nekem, főleg, hogy kb 2 óránként ébredtem és nem 10 percenként. Szóval pocsék éjszakára számítottam, de egész jó lett.
Most megint bealudt a szopin, de 1 órára tanácsadásra kell mennünk (már időpontrendszer van), szóval szerintem majd ébresztenem kell. Addig még én is megkajálok.

Natasa, Coolasa a felüléssel kapcsolatban még annyit, hogy Petra is csak ülni tud elég szépen már, de felülni még egyáltalán nem. Mindig kihisztizi, hogy én felültessem, viszont onnan már, ha nyúl egy játékért oldalra vagy elölre, akkor már vissza tudja nyomni magát. Egyedül csak a hátrafelé dőléssel van gond, mert arra koppan (oldalra tompítja az esést a kezével), szóval nem győzöm mögé a párnákat rakni, onnan is próbálna hasizomból visszajönni, de az nem megy. Igazából a lábait nem tudja még úgy befordítani. Nagyon ügyesen próbálkozik már, hogy elölre dől és kezdene mászni, de aztán megijed, hogy ezt még nem tudja és inkább visszaül.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabi szerintem Livicsek nem kisebb még Petránál (7,5 kg ruhástól és vaságyastól, meztelenül 7,2 kg és kb. 67 cm)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
igen, azt láttam, hogy hosszra kicsit kevesebb, de azt hittem, már túl vagytok a 7,6 kilón, amennyi most L.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nagy testvér V.
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabi egyébként Livi hány cm?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


74-et mértek a tanácsadáson, de Szilvinek meg asszem 76-ot, de sokkal több van köztük 2 centinél. Szal valamelyik nem stimmel.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek!Sajnálom,hogy nem tudtam menni,de HOLNAP BIZTI MEGYEK!!Gabussal lezsiroztuk az indulást.Mondjuk nekem az Orczy-krert lenne a jobb,mert a Városligetből hamarabb kell elindulni,de a többség dönt. :D

Vanilia csatlakozol?Csak mi asszem a Kökitől megyünk.Jó az neked?

Gabus:

Látom Livicsek már alszik! :D

Tegnap jól kiszúrtam magammal és délután magamba döntöttem egy kis kávét,mert a szemeim le akartak csúkodni,de Szilvié sajna nem,igy éjszaka elég vacakul aludtam.De Szilvi csak 2x kelt fel,igy akár jól pihenhettem volna :evil:

Sajtine:

Zsófinak boldog hófordulót!!!

Milyen jól tűrte,hogy babázzanak vele!

Jucus:
Boginak is boldog hófordulót!

Irjál,hogy mi volt veled!Sajna most nem álmodtam semmit!

Sasha:

Jó ez a cikk!Ilyenkor mindig megnyugszom,hogy mégis jól csinálom amit csinálok.
Szilvi csak akkor alszik nyugodtan ,ha a fenekét vagy a hátát hozzám nyomhatja!Remélem 18 éves korában már nem igy akar majd aludni :D

Bubek:

Kár,hogy nem leszel,mert kérdeztelek volna az altatással kapcsolatban egy-két dologról,de mindegy!

Vuka:
Jössz holnap a talira?Babazenét nem tudsz hozni?A negyedik érdekelne.

Egyébként nekem is vannak cd-im,mp3-ba :Gryllus.Halász Judit,Kaláka-Börönd Ödön,Meseház,Mese-ovi.Ez mind egy lemezen.Akit érdekel Tibi átmásolja és elviszem.

Tegnap Szilvi olyan jót játszott este Fannival fürdés előtt!Fanni mindig elbújt és mikor jött Szilvi előbújt,Szilvi pedig sikitva,kacagva futott előle.Ez olyan lehetett neki,mint a felnőtteknek a horrorfilm nézés.Tudod,hogy mi lesz mégis megnézed. :D Ő is ,hiába ijedt meg mégis újra meg újra ment fanni felé!

Na most ennyi,met leég a csirke!

Ja!!

Eszti:
Hogy vagy?

Jumam:

Kitartás a fog kezeléshez!Már nem fáj annyira?

Kép

Kép
novum
 
 


Hát igen, ez a hosszmérés nálunk sem a legpontosabb, a védőnő mindig mást mér.

Novum sajnos mi nem tudunk holnap menni a talira, mert bemegyünk a cégemhez, utána pedig meglátogatjuk a barátnőmet és az 1 éves Danikát. Vettünk neki ajándékot is, úgyhogy most sajnos nem érek rá veletek talizni. Sajnos nekik a csütörtök nem jó, nekünk pedig a péntek, mert akkor itthon lesz végre apósom Németországból, így a hétvégén minél több időt töltünk vele. Legközelebb megígérem, hogy elviszem.

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Na Petra felébredt, nem aludt sokat (40 percet), de legalább nem kell ébresztenem a tanácsadás miatt, mindjárt indulunk is.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Bocsi, sietek, nem név szerint írom a válaszokat a kérdésre, egy kivételével... talán kettő...:)))) De lehet mégis ... iz-éé, szóval amiíg hagynak addig próbálok írni.
Geri jelenleg a kiságban játszik, Danci alszik, Gabi meg... szerintem már ő is alszik, de legalábbis most csendespihenő van.

GAbinak az első napja egész jól telt az oviban. Egyébként azért nem akart menni az oviba, mert az Olivér, az egyik csoporttársa bántja. Kérdeztem, hogy miért bántja, erre a válasz az volt, hogy azért, mert mindig elveszem tőle a játékokat... no comment. Kisfiam ne vedd el tőle a játékokat, te se szeretnéd.
A legnagyobb ovis éménye egyébkét az volt tegnap, hoyg egy kóbor kutya feküdt közvetlen a kerítés mellett. Szegény óvónéni őrt állt a kutyánál végig míg kint voltak, nehogy valamelyik kinyúljon és megharapja, dehát ez a dolga!
Ma már szaladt be, annak ellenére, hogy cirkusz volt, hoy nem akarok menni!!! Persze, mert a mese a tévében sokkal izgisebb, pedig tegnap is gyurmáztak, rajzoltak, meg meseolvasás is van. Minden nap reggeli torna, és meseolvsás is minden nap van alvás előtt.

Coolasa!
Semmi extra! Tudtam, hogy van diplomád, csak nem tudtam, hogy ezzel dr. címet is magadénak tudlajdoníthatsz. Valahogy teljesen kihagytam a számításból. Amikor kerestelek ezért is ugrottam át a neved felett és olyan keresztnevet kerestem ami szerintem illett volna hozzád... illetve Coolasa-hoz. Na lehet a nicked is bezavart. Szóval most már világos? semmi bántó...

Láttam ma a tanácsadáson, hogy a KMO-ban 4 éves kortól ovis tánc van minden kedd-csüt. 4 órától. 3600/hó. Lehet elviszem a Gabit, hátha tetszik neki. Ha valamilyen zene van a tv-ben van, hogy felpattan és elkezd táncolni... Egyébként is olyan vékonyka alkatú, tehát alkatilag még akár versenytáncos is válhat majd belőle... na a Dancit nem vinném, inkább bírkózni :lol: De lehet szumózni kéne mennie. Egyébként 20,5 kg a drága.
Párom egyből hülyének nézett, tááánc. Hát lányod van neked??? Vissza"hülyéztem", hogy a lányoknak partner is kéne... Aztán rábólintott :twisted:

Ti mit főztetek? Nekem nincs ötletem és már úgy utálom, hogy mindig ki kell találni valamit. Tegnap paradicsom leves volt meg lepcsánka. Danci olyat köpött a parilevessel... nem ízlett neki.
Megyek körbenézek a mindmegette.hu-n.

pusa

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Szonja nagy nehezen rátalált a macijára és most alszik. Evett spenótot! Sőt, evett volna többet is ha többet csinálok. Majd legközelebb.

Novum mi egyenlőre megyünk a talira és én szeretnék akkor tőled is zenét kérni. Vigyek CD-t vagy hogy legyen?
Egyébként elképzeltem a nálatok történt tegnap esti fogócskát. Kár, hogy az ilyet az meber nem tudja megörökíteni.
Én mákosnak tartalak, hogy így hat rád a kávé. Én már csak megszokásból iszom. Sajnos se a kávé se a tea nem veri ki az álmot a szememből. Simán tudok aludni utána,...

Bubek, ahogy már fenn írtam,...mi megyünk pénteken és valószínűleg az első csoportba, hogy ebédre tuti itthon legyünk. A 9:45-kor kezdődő foglalkozásra.

Gabus, köhöm, Szonja méreteit már a multkor leírtam,....és hát láttad. De lehet a gyerek gyorsan növő majd megtorpanó meg fordítva. Arról nem beszélve, hogy a tegnapi talin én voltam a legmagasabb. Szóval,.....érdekes is lenne egy picinyke Szonjica.
Egyébként Szonjcsekot is mi használunk meg Szonjicát, Szondzsit, Lujzának meg Enikőnek is szoktam becézni :D

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa:

cd nem kell,mert van,inkább azt mond meg,hogy az egész lemezt szeretnéd,igy mp3-ba,vagy egyes részeket,de nem tömöritve.Azt nem igérem,hogy holnapra kész is van,mert a párom ma jó későn jön,de a héten még elkészül.
De azt is lehet,hogy holnapra elviszem a cd-t meghallgatod és majd kiválasztod,hogy melyik kell.Igy lassabban,de elkészül.

Vuka.

Rendben!Köszi!

Kép

Kép
novum
 
 


Novum, ha már mp3-ban van akkor szerintem jöhet az egész ömlesztve aztán majd max nem hallgatom meg 2x, ami nem tetszik :)

Sasha, én spenótot ettem tojással. Leves most elmaradt, de lehet majd vacsira lesz. A folyadékot máshogy viszem be :D
Ezen a játékos-veszekdős történeten jót mosolyogtam :)

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Megjöttünk. Petike 7120 g és 68 cm. Napra pontosan 4 hete voltunk, azóta csak 30 dekát hízott ami kevés, viszont még így is benne van a tartományban. Mert előző hónapban viszont 80 dekát szedett föl. Legközelebb meglátjuk, hogy halad. Mindenki értetlenül állt az eddig éjszakákat átalvó és mára éjjel üvöltő denevérré változó fiam új szokása előtt. Aszonták lehet a foga is, vagy hogy nem alszik be este elég mélyen és azért ilyen szarok az éjszakái. Nem tudom. Javasolta a dokinéni fogzásra a Panadol Baby Szirupot, ma be is szerezzük.
Megint olyan szél van kint, hogy ebből "csak" udvar lesz délután, itt legalább nincs por. Estefelé meg lehet, hogy beiktatunk egy közös sétát Mbával.
Miután lefektettük őfelségét, este megyünk vacsizni Mbá unokatesójával Kispestre a Halásztanyára (vagy Halászcsárda?). Anyós vigyáz addig rá. Azt mondta, meg ne merjem tenni, hogy nem megyek el (a rossz alvás miatt felmerült bennem) ő is vissza tudja altatni, de ha vmi irtó nagy gáz lenne (reméljük nem lesz) akkor is 5 perc alatt itthon vagyunk.

Tücsimami,
a jegy miatt irígy!!!!!!!!! Lapíts, mint az a bizonyos a fűben, és örülj, hogy ilyen mázlid van! Bárcsak engem is megajándékoznának a hiányzó vállalati gazdaságtan vizsgával... :cry: :evil:

Kép
mancs
 
 


Natasa:

Oké! :D

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa,
és mi volt a trükk?

Timi,
léccilécci én is kérek szépen CD-t!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Zsigmond téri sulisok!
Mikor jöttök erre felé? Utána egy fagyi a Daubnerban? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sasha,
én brassóit csináltam máma rendelésre.

Natasa,
már akartam is írni, hogy a Szondzsi tök tetszik! Enikő? Az honnan jött?

Mancs,
nemááááááááááááááááááááá, Petike is lehajrázza Livit pár hónapon belül! :shock:
(A nemááááááááááááááá-t nem kell komolyan venni ám! ) :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba:

Rendben!De holnapra még nem tudom vinni!

Kép

Kép
novum
 
 


Ilba,
rossz a szkájp? :roll:

Sasha,
kéred az egész heti menüt?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hát igen, nő mint a bolondgomba. Remélem, a köv. alkalommal többet hízik, mert nem szeretném, ha kitalálnák, hogy tápszert IS adjak neki. Nem mintha bajom lenne vele, de kudarcként élném meg, az fix. És akkor jönne a bólogatás a környezetemben, hogy "ugyemimegmondtuk", pedig nem. Éshát nem utolsósorban: macera.

Remélem, mostmár elalszik végre. Tombol, mint egy őrült. :shock: Pedig ma még csak kb. 20 percet aludt.

Nagyon kivagyok.

Kép
mancs
 
 


Köszi! :wink:

Mamac,
küldtem mailt!

Zsófi és Bogi! Jujj, már csak 1 hónap!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na, véletlenül elküldtem.

Szóval: valamilyen leves mákostésztával, chilis bab, krumplifőzelék fasirttal, rántott sajt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nálunk becézés: Petike, Zsír, Zsírfejke, Zsírke, Tokaking, Cica, Cicám, Strici (apósom szokta Így hívni :lol: :oops: ), Strigó (ezt is ő), megmég nem tudom miket mondunk neki. Ja, hisztis dög, meg ócska qrva (amikor nyafizik) :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


mai ebéd: mirelitt rántott csirkemellfilé zöldséges rizzsel. A zöldség dobozból, a rizs zacskóból. Éljen a frissen készített kaja :lol:
De minden megvolt 20 perc alatt.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mai ebéd: zöldbabfőzelék, sült husi. (utána meg almáspite - az a bizonyos)

Ilba, Daubnert imádom.

Mancs, ez tök jóóó, Benyó is kb. ennyi most :) :) Csak van köztük 2 hónap! Szóval legyél nagyon-nagyon elégedett. Az alvás meg csak fog javulni! Esti progit ki ne hagyd! :wink:
Vendég
 


Timi, 3-tól 4-ig leszünk lent, utána jön Zoli és sütöm a krumplit, mer az csak frissen jó. :wink:

Vanília, gyertek!

Nem megyünk megint a Timiéknél lévő játszóra?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus.

Oké!3 körül lemegyünk!Akkor hova is?

Kép

Kép
novum
 
 


gABI,
ESTE EGY KICSIT EGYFORMA VOLT A VONALZÓTOK Caps Lock ki :lol: :lol: :lol:
Először Ilbának volt ilyen, de mostmár látom, hogy neki más van :D

Mai ebéd:
ha krumpli leves legyen krumpli leves elvtársak :lol:
nudli porcukorral

Gabi, ne aggódj Zsófi 7125 volt múlt hónapban. Most nemtudom mennyi , mert elvitte a kötsög védőnő a mérleget, úgyhogy a tanácsadáson lesz pontos eredmény. Csütörtökön.


Igen igen 1 hónap, fergeteges szülinapi parti :lol: :lol: :lol:


Jucus,
írjál ha tudsz
nagyon izgulok

Kép

Kép
sajtine
 
 


Timi,
hozzátok a játszóra, ha nektek is jó. Vigyük az autót? :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vanília, mizu? Jöttök?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Chuckyka, boldog hófordulót kívánok!!! :lol:

Kép
mancs
 
 


Megyünk!

Kép
vanília
 
 


Képzeljétek, egy ideje éjjel mindig hív vki. Számomra ismeretlen a szám, és sajna a tudakozók sem adnak ki semmit, tehát titkosított. A múltkoriban éjjel 1 körül hívott, de gondoltam, biztos vki félrenyomott vmit, engem nem szoktak éjjel hívogatni. Aztán 2 napja megint hívott, éjjel fél 2-kor, uaz a szám. Szóval valaki szórakozik velem.... :evil: :evil: :evil: Akkor én is szórakozom kicsit: A szám:

06-20-235-02-31

Még szerencse, hogy este mindig lenémítom a telefonom. :twisted:

Kép
mancs
 
 


gabus:ok hozhatjátok az autót ha akarjátok!!!!!!

Kép

Kép
novum
 
 


Halihó!

Gabus Timi! gyerek bömbi után elaludt, szerintem mire felkel ti már nem lesztek lennt. Holnap hol találkozzunk? A köki-ig séta nekem ok.

HOL LESZ AKKOR HOLNAP TALI?


Küldtem a tegnap készült képeket Vuka 2, Gabuska 3, Bubek 1 mail ment. Natasa neked is küldöm, csak a címedet meg kell keressem.

Most viszaolvasok!

Kép
vanília
 
 


Bubek, jól látom, hogy Marci barna szemű? Anyukák! Kinek mi a szemszíne, mármint gyerekvonalon, de persze a sajátotokat is leírhatjátok.... Kezdem, Nokinak szürke, egyelőre, vagy úgy is marad, ugyanis apukájának is szürke, meg a bátyjának is, meg az ő apukájuknak is.

Sasha, hát a keresztnevem szerintem sem passzol hozzám, a barátaim nem is szólítanak azon… (nem mernek)

Eszti, a mai menüdben a zöldbabfőzeléknek a zöld volta nagyon dominánsan befészkelte magát az agyamba, mert utána a sült húst is zöld húsnak olvastam..ehem…

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?