Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, az IWIW-en hirdettem, és már miután feltettem 10 perc múlva elkezdődött a roham. Esetleg ott érdemes megpróbálni. Hát az hogy megbízhatóak-e nyilván csak később fog kiderülni.

Julcsi bukik a Norbi féle Update-s kajákra. ma egy csirkehusi zöldségekkel (270 Kcal) nyomtunk be ketten együtt. ÉDES! A Kismama táblázat szerint ezt 20 éves kor után ajánlott. Bár biztos manó úgy van vele, jobb ehhez most hozzá szokni. Nő lévén ezt már szokni kell.

A közeljövőben teszek fel képeket.

Ma fél 11-ig aludt, és most is alszik!!! És két napja nem is nyűgösködik.

Kata, Bogi, Edo, szóval nagyfiús anyák, mikor adtatok először forralt tehéntejet? Én tegnap babatejből csináltam tejbegrízt. Apa jól bevacsorázott belőle, de más nem. Namost egy fél liter b.tej 500 Ft. Szóval szerintem apa ehet sima tejből is t. grízt, de mi van ha közben a kisasszony is megkívánja?
agianyu
 
 


Hi,

Ági,bár nem engem kérdeztél, de mi legalább két hónapja eszünk tejberizst, tejből, dobozos,Uht-nem bio.Semmi baja tőle Hannának.
Egy ismerős gyermekorvos azt mondta, h 1éves kor után nyugodtan,nem kell ezeket a babatejeket venni.Nyilván nem a miénk,mert Ő abszolút 3-as tápszer(=babatej)párti-na ja,hiszen Milupa. Szóval, biztosan rá lehet cáfolni,és a Dia ismeretségi körében van is nagyon-nagyon tejérzékeny gyerkőc, pedig mindent a javasolt időben kapott először.
Balu meg asszem másfél éves kora óta iszik tejet,mert megkívánta.

Orsi, Te még kicsinyítesz? :wink:

Bogo,jól vagy?

Edó,új pecó? Jó ottlakni?

Ancsa is csak a jövőhéten kerül elő?

Eszti,mi újság?Répafaló Benyóbébi hogy van?

Kata, remélem a fedett medence mellett pihen, vagy hátha a Balcsin süt a Nap!

Dia, meg már Ausztriában?

Kép
seriff
 
 


Úgy látszik a többiek pihennek, szórakoznak.
Szóval Orsi én is csináltam egy almafőzeléket simán tejjel. Evett belőle, és semmi elváltozás. Talán az, h. azóta egyedül játszik, meg nem jön utánam feltétlenül a WC-re meg a fürdőszobába. Bár kétlem, h. a t. tejjel lenne összefüggésben.
Tegnap itt olyan kutya idő volt. A játszótéren rendesen fáztam. Persze Jucika folyamatosan lögdöste le magáról a kapucnit.

Hanci most mire bukik kajailag? Nálunk a paradicsom a nyerő. És persze csakis egyedül enni. Gondolhatod, h. néz ki utána. Danon Aktívia kiesett a pikszisből.
agianyu
 
 

 
 

Sziasztok,

én a héten még mindennap vendégségben voltam, Benyóval, szóval azért nem jöttem. :)
Ma Bogiéknál voltunk, szuper jó volt. A gyerekek egy időpontban aludtak, szóval még ebédelni is tudtunk rendesen. :wink:

Mi az a babatej???????

Serfi, Bencuskám nagy zabagép lett, issza a főzit, gyümit, nem kanalazza, mert az túl lassú. Napi 200 mili gyümi megy le (kölespehellyel), és 2x200 ml főzi. És egy hete átalussza az éjszakát. :) A szopi ugyanannyi, szóval tényleg nagy zabagép.

Ma nagyon hideg volt, frankón ősz, még kaptunk is kölcsönsapit a játszóra.

Ancsa, ti hazajöttetek már????
Edó, milyen a ház?
Kata, nyaralás?
Vendég
 


Esztikém, szeva! Örülök, h jól vagytok! Kis zabagép! édes, Téged is írigyellek a jó evő gyereked miatt-bár balut nehéz lesz lekörözni :wink: :lol: !
A Milupa 3 tápszer, az babatej például, de sztem Ági nem erre gondolt.

Ági, az almaszószt meg lehet ám joghurttal is csinálni :wink: :oops: . Nálunk amúgy első kedvenc a tejberizs kakaóval, aztán a "máááá=májkrémes kenyér, de ha meglátja a paradicsomot (kb szombat óta) akkor már nem kell a mááj.Meg az üres zsemle-hétfő este a szomszédban kunyerálta a drágám,aztán a másik szomszéd gyerekei is meglátták, na nekik már én adtam :roll: :lol: .Viccesek ám, ha egy gyerek eszik, és a másik meglátja, rögtön halálosan éhes lesz,és pont ugyanazt akarja enni. Szegény szomszéd csajszi is mondta, h 3féle kenyér van otthon, de a lányainak csak a zsele kellett. Meg Hanna most bukik a borsóra a levesből, de szemenként eszi ám :roll: :shock: :( .

Kép
seriff
 
 


A babatejet nagyobb boltokban találhatunk. Dobozban (HUmana) v. flakonban (HIPP) adják. Ha felbontod, már rögtön iható is. 1-3 éves korig ajánlják. Általában németül van rájuk írva(Folgemilch). Tulajdonsága, h. nagyon drága, de finom én is ittam többször.
agianyu
 
 


Halihó!

gyerekek, nálunk nem volt babatej, tehéntej forralás nélkül 1,5 évesen ahogy Serifke is említette.

Tegnap itt volt zabagép Benyó, nagggyon durván eszik a gyerkőc, szó szerint issza a kaját, mert kanálból lassú neki. Vicces volt nagyon! Ja, és a mennyiség sem semmi, sztem Bali 1 évesen evett ennyi kaját, úgyhogy mondhatjuk, hogy a lekörözés megtörtént. :) :shock:

Ma megyünk 2 napra Szolnokra fodrászolni anyukámmal, aztán jövünk is vissza. Jövő héten meg megpróbálom magam kiíratni táppénzre, és kivenni az 50 nap szabimat. :P

Kata, remélem wellness is van, mert októberi itt az időjárás, bár holnaptól már igérnek valami javulást.

Serif, a májkrémes kenyér nálunk is favorit, azért csak javul valamit Hannácska étvágy, igaz?

Ancsa, ti mikor érkeztek? Vagy már munkaügyben utazgatsz?

Orsi, képek lesznek a közeljövőben? :D :P

pusz, majd jövök

Ja, Bali már egy csomó mondókát, meg dalt mondogat, énekelget egyik kedvence a : esik eső karikára, Kossuth Lajos kalapjára :roll:
babszy
 
 


Hát, ha nem is a közeljövőben (lesz kép), de egyszer majd... :cry: Mondjátok, hogy nektek sem volt egyből kézenfekvő! Ej Bogikám, nem szép dolog így szórakozni rajtam! :evil: , :)

Hé, ez bámulatos, amit itt összevissza írtok konyhaművészetről! Honnan tudjátok mindezt? Anyukátoktól tanultátok? Saját szorgalomból?
Látom már nekem ezt is könyvből kell! Mondtad Serfikém ezt a januári Kismamát , amiben a csoda-táblázat benne van, de ezt hogyan lehet megszerezni?

Én meg elkezdtem a nagy beszerző körutat. A bébifon az fontos szerintetek?
Puszika

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, hát egész egyszerűen az újságosnál tudod majd megvenni a Kismama magazint :wink: :P .Ráérsz, hiszen még odébb lesz a hozzátáplálás :lol:
Nekünk bébifonunk sincs, igazán egyszer volt rá szükségünk, de pár hónapig szerencsére megkaptuk a Katáékét. Attól függ ám, h mekkora a lakásotok.

Hű, nem tom mi lesz, Hannácska az egérrel játszik, természetesen áll a széken-hajmeresztő :shock: :shock: :shock: !

Bogo, durva ez az 50nap, az meddig elég??? Aztán szép legyél ám!
Mi meg vasárnap du megyünk haza0, de0 csak látogatásnyira.,,,,,,,,,,,,,,,,-ezt 0írt0a000 Hanna

Kép
seriff
 
 


Orsi, nekem megvan a kismamás táblázat excell fájlban, majd elküldöm, és kinyomtathatod, de legalább is azon tanulmányozhatod, mit mikor. (kb.) De ez csak egy irányelv, mindenki úgy csinálja, ahogy gondolja, bár szerintem érdemes betartani, hogy mi mikortól adható a babának. (későbbi betegségek, allergia szempontból)

Mi az a bébifon? (ha a bébiörző, akkor hasznos, bár nekünk az sincs)

Mi a légzésfigyelőt se használjuk, nem is használtuk sokáig, nekem több macera volt vele, mint megnyugtatás. De bérelni érdemes, aztán meglátod, hogy bejön-e nektek.
Mérleget se vegyél, inkább bérelj, egy idő után úgyse fogod mérni, kár beruházni. (meg amúgy se méregesd sokat a babát, ugye csajok? :wink: )

Mi a játszócumit is megúsztuk. Bár van Bencének, de csak rágja, szerencsére nem cumizott vele, most már biztos nem is fog. Örülök, mert egyel kevesebb dolog, amiről le kell később szoktatni.

Egyébként tartsd szemelőtt, hogy a bababoltosok minden sz@rt rád fognak tukmálni, a fele sem kell annak, ami a boltokban kapható. :) Szerintem vagyonokat lehet megspórolni, hogy nem vesz meg az ember felesleges dolgokat. :)

Na csók
Vendég
 


Jaja,érdemes betartani, bár van amit nem lehet, pl virsli, májkrém 2éves kortól :wink: :lol: .

Eszti, aha az a bébifon, ja amúgy utazásnál fontos,vagy jó,ha van.

Orsi, Esztinek igaza van, ne méricskélj! Csak beparáztat! Vannak listák, h mit érdemes venni, nahát a felét se-mondjuk szerencsénk volt, csomó dolgot kaptunk kölcsön Katáéktól(mérleg, kiskád, bébifon). Nekünk se volt se cumi, se cumisüveg, ill. amit a mellszívóhoz adtak(szintén kölcsön,mármint a mellszívó).
Ja és érdemes a Mária nagyker-be menni, ott sokminden olcsóbb!

Kép
seriff
 
 


Most próbálgatja Hanna kimondani, h Bence-meglátta a kicsi képet. :lol:

Kép
seriff
 
 


Bogikától kaptunk zsírkrétát: Kép

Kép
seriff
 
 


Orsi, el ne hitesd h. a házat Hanci rajzolta :roll: !

Orsi, tényleg nem érdemes mindent rögtön megvenni. Én is vettem még szülés elött cumit, cumisüveget és sose használtuk. A mellszívóval is megszívtam. Amit szülés elött vettem kiderült, h. nekem baromire nem passzol. Egyébként én az AVENT kézi mellszívóra esküszöm.

Bogi, Bali nagyon hazafias dalokat énekel. Rögtön Kossuth-tal kezdeni :lol:
agianyu
 
 


Sziasztok!

Immár Kulcsról :lol: Dobozhegyek közepette, már müxik a net :D Klassz itt lakni :D de még jó sok meló van.... és végre lehetne már egy kis jó idő!! No majd jövök!

Puszi

Kép
edó75
 
 


Edó,hajrá!Jó dobozolást! Itt du már csak fújt a szél, de sütött a Nap!

Kata,a zuram azóta is mindennap teker, nehogy ne érje utol a Tiédet! :wink:

Bogo, Kossuth Lajost én is elénekeltem ma :lol: :roll: :oops: ...

Ági,nem Ő csak szinezett,meg ciciccelt-úgyhogy egy szürke macskoszt is firkantottam, de be kell valljam nem vagyok egy őstehetség-bár ezzt már Szabó Béla is észrevette anno :oops: . Avent kézisek vagyunk mi is!

Kép
seriff
 
 


Orsi, Szabó Béla izlése nem jelent semmit, ha el tudta venni Zita nénit. :oops:
agianyu
 
 


Dia are You at home? Meséljél a nyaralásról!"Hugh Grant" felesége is terhes, február végén szül...

Ancsa?

Edó, a skype-tok ki-be jelentkezik....Hogy tetszik Petinek az új szobája? A kertben szaladgál ezerrel?

Kata,Ti mikor érkeztek?Azért a végére szép idő lett!

Bogo, a Novotel-Szegeden-elég zajos, aszongya a zuram,h a Forrást is felújították, az viszont csendes.De még érdeklődöm tovább.

Ági, hát ami igaz az igaz!(De tegnap szuperédes katicákat is rajzoltam ám)

Orsi, hogy sikerült a bevásárló körút?

Van egy tuti sütireceptem, easy: 2dl bögrével: 4bögre liszt, 1.5bögre kristálycukor, 0.5bögre vanil.cukor, 1bögre tejföl, 1bögre olaj,1csomag sütőpor, 6tojás. Ezt az egészet összekeverni robotgéppel.Aztán fakanállal belekeverni egy csomó gyümölcsöt.170foon kb 35-40perc alatt kész. Nagggyon fini-barack,nektarin és alma volt ma( 4,2,2).Ja és a nagy tepsiben sül.

Orsi,sztem próbáld ki! Tudod a mi férjeink eléggé szeretik a hasukat, hát beletanultunk :wink: (Anya, könyv, egymás segítségével).

Kép
seriff
 
 


Néhány kép Julcsi cicáról. Kép Kép Kép Kép
agianyu
 
 


na még kettőt megpróbálok Kép Kép
agianyu
 
 


Hali!
Nagyon édes Julcsika!

Bali, előbb lehannázta azt a disznóorr-nyalogatós képet. Egyébként tuti! :D :lol:


Gepárd család hazaért, túl van egy félmaratonon, és most gondolom a szennyes hegyeket mossák. :wink:

Mi van veletek? Mi megjöttünk Szolnokról, nincs túl sok jó élményem róla mostanában. Gyerekek, osztálytalit nem lenne érdemesebb mondjuk Pesten tartani? :wink: :oops:

most sajna mennem kell, nagy a nyüszögés
babszy
 
 


Julcsi baba de édes. És szép. Anyukájáról mikor láthatunk képet?

Nem, nem ér visszakérdezni: Sajnálom, nem fog menni ez a képfelrakósdi. Majd aki egyszer meglátogat, mert remélem így lesz egyszer, megmutatja nekem az okosságot.

Köszi Serfikém a jó ötleteket, lejegyeztem őket. Várom a januárt vagy Esztikének az exceltáblázatát. A sütit meg még ezen a héten kipróbálom, van egy kiló alma ami most készül ránkrohadni.

Edó, és Kulcson dolgozik a férjed, vagy bejár onnan vhova? Mennyi idő az?

A bevásárló körutamat meghiúsította, hogy egy csomó mindent ígértek nekem barátok és már kaptam is. Most egy brendon katalógussal próbálom azonosítani, hogy mik lehetnek ezek és mire valók. :lol:
Aztán ha sikerült, akkor indulok el csak beszerezni a maradékot. Egy gyógyszertári meg egy DM-es shopinggal csillapítottam eddig a vásárlási ingerenciámat.
Hogy milyen édesek ezek a babruhák. Megveszek tőlük. Ezekbe tényleg belefér valaki? Csajok, nálam a babázás is kimaradhatott, de most van kedvem hozzá.

Az BP-i osztálytali zseniális gondolat! Én is mellette voksolnék.

Pusszantás

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hi, mi újság, jól van mindenki?

Esztikém, ezer bocs, h egyik nap kihagytalak,és meg sem kérdeztem, h mi újság Veletek!?

Ági, Julika nagyon édes, hogy kergeti a bevásárlókocsiját!!Látom van repülő babakocsija(Hanna ezzel repült le a terszról :oops: :roll: )

Bogo, most mi történt már megint Szolnokon? Találkozó nekünk mindegy(max megszálljuk Diáékat vagy tesómékat :roll: :wink: ), azért nem tudom,aki Szolnokon él, el tudja-e intézni! Nekünk mondjuk az okt. 7 azért lett volna jó,mert Anyukám szülinapja van,és tutira megyünk azon a hétvégén Sz-ra. Mondjuk a kis gepárdok meg 6-án 1évesek,és nem tudom D mikorra szervezi a családi party-jukat.

Gepárdanya írt tegnap sms-t, (amire nem válaszoltam még :oops: ), mi szerint jó volt a nyaralás, csak fárasztó :roll: :) .

Kép
seriff
 
 


Orsi, de nyugtass meg, h. talpra ért!
agianyu
 
 


nem, repült, hasra érkezett vagy vmi olyasmi, de nem lett semmi baja,pár pillanatig sírt-az ijedtségtől, mert szerencsére a fűre ill. a babakocsira esett.

Kép
seriff
 
 


Helló csajok,

Mi jól vagyunk.

Ági, aranyos a kiscsajod. :)

Orsi, mikor jössz el megint látogatóba?

Bogi és ti?

(a hét nekem nem túl jó, de a jövő hét szupernek tűnik)

Serfike, szegény Hannácska....bár azt mondják, nincs olyan gyerek, aki valahonnan ne esne le....kíváncsi vagyok, Bencére mi vár. (én annó a stégről estem a Balcsiba) :roll:

Nekünk is jobb a pesti tali, de a szolnoki is megoldható, anyuéknak van albérletük, és hétvégén ők úgyis Pesten vannak, szóval van hol aludni, de tény, hogy Pest sokkal kényelmesebb lenne.

Mi voltunk szombaton Szegeden (Peti puskát vett) és még a Dalí kiállítást is megnéztük, szuper jó, ajánlom mindenkinek. Mondjuk nem túl sok, de ha valaki Szegeden jár, érdemes megnézni.

Meg voltunk Peti szüleinél, Bence ott is jól aludt (értsd reggelig), szóval lassan rászánom magam, és nem fekszem le este 10-kor, hanem talán még valami kimozdulósat is csinálunk Petivel, talán egy jó koncert, vacsi, vagy valami. Juhhéééé :)

Ancsa, hazaérkeztetek már? Írhatnál!! :)

Edó, milyen a ház? Gondolom, hogy marha jó. :)

Ma cukkínit főzik a minikémnek, remélem ez is csúszik majd, mint minden más eddig.

Pusszanat
Vendég
 


Látod Eszti, apró balesetek hogy befojásolják az életünket. Biztos azért lettél úszó. Talán még utánad is kiabáltak a stégről, hogy ússz!
Remélem azért Julcsi nem kap sok pofont az élettől. Tegnap ugyanis a Szent István parkban egy 3 év körüli brutális teremtmény a homokozóban kétszer felpofozta. POFONVESZÉLY A SZ.I. PARKBAN! VIGYÁZZATOK!
agianyu
 
 


durva


Na viduljatok, Dia már látta: Kép


Kép

Kép
seriff
 
 


Esztikém, köszi a meghívást, megyek. A jövő hét nekem is jobb lesz. Ez a mostani nagyon fullos.

Serfi, hogy alakult ki ez a kompozíció? Vigyázz, mert figyelek! Most tanulom, melyik cucc mire való. Szóval piros csizma nyár végén?
És ez a fiatalember a Zurad? Ősz? Hány éves?
Vagy a családfőség teszi?
:lol:

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Serfi, szuper képek! :) Már Bencét is szoktam hintáztatni, nagyon szereti, vigyorog benne ezerrel. :)

Ági, szoktál idejönni a parkba? (sztI.) Ha igen, majd szólj, mert itt lakunk egy köpésre, és én is oda szoktam menni sétálni Bencével. :)

Csajok, itt tegnap valami trópusi tornádóhoz hasonló járt, volt vagy 30 fok, és olyan erős trópusi szél, hogy majd levitte a fejemet. Olyan migrénem lett, hogy csak ma reggelre aludtam ki, még az algopyrin sem hatott. Nagyon durva volt. Remélem ma már szelídebb lesz az időjárás.

Dia, látsz már a szennyes halomtól?

Sikert aratott a cukkínim tegnap a kölyöknél, és már csirkehusit is tettem bele, meg petrezselymet, és rizst, szóval ez már kifejezetten kiadós kaja. Vettem kecskeméti babakaját, hááááááát, ez nem igazán ízlett neki, fintorgott mint a fene. Bezzeg a hippekre nem fintorog. (mondjuk tényleg elég büdik, asszem ilyet többet nem veszek.)

Ági, és nem szóltál be a pofozós anyukának? Azért ez elég durva, szerintem. Nem tudom, én hogy fogom az ilyet megállni. :roll:
Vendég
 


Elkezdődött a garázdálkodás...

Kép Kép
Vendég
 


Eszti,na végre, vége a nyugitoknak :wink: :D ! Édes ahogy pakol, kiválasztja, h melyik filmet szeretné megnézni! Azért ne aggódj,nem tart sokáig, és leszokik a videóról-addig is óvjátok a vajaskenyérbeletuszkolástól....Igazi kajákat eszik már Benyó! Cukkedli!

Orsi, hát az úgy volt, h én már tavasz óta gumicsizmát akartam venni,mert nagyon édeseket láttam akkor egy boltban, de ugye még nem járt Hanna, aztán meg nyár lett, nem kellett a csizmi, a múlt heti esős idő megint eszembe jutatta, viszont a kedvenceimből kifogytak a boltban, de azért vettünk máshol. És este már magának húzta fel az egyik felét,igaz pont a másik lábára,és már pizsiben, de azért megfordítottam és lefotóztam.
A zuram 31éves,és ilyen őszes fajta-reméljük Hanna az én,és Apukám haját örökli--bár egyenlőre nem úgy tűnik,hisz az apja volt 5éves koráig szőke egyenes hajú. :roll: :cry: :lol:

Kép
seriff
 
 


Hali csajok!

Itt vagyunk épségben, egészségben, csak most jó sok dolgom lett, most épp a Corából jövök :lol: :lol:

A nyaralás szupi volt, de tényleg nem az a hátradőlős, napozós, olvasós, esti andalgós....

Olaszország, Grado nagyon szép kis város, zéró magyar, német, stb turistával. Meglepően kedves emberek akik imádták az ikreket. Tiszta, kulturált, nagyon igényes apartman a tengerpartnál. A víz nekem nem jött be, a gepárdoknak annál inkább. Imádtak a homokban mászkálni, azt szórni, a sekély vízben pancsolni. Zsombi állandóan csajozott, mindenkit elbűvölt, állandóan dédelgette valaki és játszott vele/velük.
Hat gyerkőc volt a társaságban. Esténként társas partik, beszélgetések voltak mikor már aludt minden gyerek.

Ausztria ha lehet még jobb volt. Valami meseszép helyen voltunk, hegyek-völgyek között... Mondjuk az ikrek még kicsik voltak ehhez a jellegű kinderhotelhez (a gyerekeknek hatalmas játszóház -bébiknek is, a pataknál gátépítés, ahová traktor vitte őket, póni etetés, rengeteg más program, medence, stb.) , de így is szupi volt. Rengeteget voltak levegőn, hatalmasakat túráztunk, ültek csacsin, simogattak kutyust - ezt mondjuk nem először. A kutyák általában félnek tőlük, mert bátran húzogatják a farkukat és nyomkodják az orrukat :shock:. A Panci kutyaimádata odáig fajult, hogyha meglátott egy kutyust (főleg Olaszban), már messziről kurjongatott, nevetett, eksztázisba esett - mikor a kutya elment éktelen sírás volt...

Majd rakok fel képeket, de nem csináltunk túl sokat és túl jókat :?

Vasárnap már médiasztárok lettek megint, mert kint voltunk a félmaratonon és apával lefutották, nagyon szép eredménnyel. Azt M1 híradó sporthíre velük kezdődöt!!!! :D

Na ezt elküldöm.

Kép
diane
 
 


A Zsombit is lepofozta egy német kisgyerek, jobban mondva a kisautóját verte a fejéhez, de (mint megtudtam ez nem szokásuk) az apuka azonnal rendre intette a gyereket és elnézést kért. De a pocok meg se nyikkant, csak döbbenten nézett. Bezzeg egymást úgy harapdálják néha, hogy őrület :?

A képek nagyon szupik, minden bébi gyönyörű.

A babakocsis zuhanást megnéztem volna...
Edóéknak gratula az új házhoz, gondolom van teendő rendesen.
Orsika, ne parázz a szülésen, ne halgassd meg a rémtörténeteket! Luca úgyis kijön valahogy, lehet, hogy az évszázad legkönnyebb szülése lesz a tiéd!!!

Gyermekeim étvágya nem csökkent, néha csak nézünk... (a kecskemétiből mi csak a szilvát szeretjük)

hát ennyi, majd még jövök.

pussz
diane
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
diane
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
diane
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
diane
 
 


na ez jó sok lett, bocsi
diane
 
 


Hi, nagyon-nagyon édesek! Cinci kalapja valami szuper( a bodyja is :wink: ), és a kedvencem a szappanbuborékos és a csúszdás, na meg Apa hátán alvó Zsombi :), és a "füles" !
Dia, miért nem jött be Neked a tenger?
Ausztriában konkrétan hol voltatok?

Kata, elvesztél?

Bogo?

Edó, mi újság Kulcson?

Eszti,mi volt a mai menű?

Ági, Ti most hol vagytok? Férjed már dolgozik?

Ancsa, itthon vagytok?

Orsi, hidd el beleférnek a ruhákba, vagyis igen van akire jók azok az icipici ruhák, és egy év múlva meg el se hiszed, h a Te gyerek valaha is volt akkora.. :wink:

Kép
seriff
 
 


Velkám Dia!! Hát tényleg nagyon jól érezhették magukat az ikrek. Ez két gyönyörgombóc! Szerintem nagyon jók lettek a képek. Miért vagy velük elégedetlen?
Néha egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, máskor meg mint két tojás.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Dia, Cinci kapott már cipőt?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Végre előástam magam. Nem egyszerű így egyedül. Mire elolvasok, és írni kezdenék, valami mindig közbejön, vagy már fáradt vagyok.:)

Képek édesek. Julcsi baba is igazi kis hajas baba, gyönyörű teremtmény:)
Mindig írigyelem azokat az anyukákat, akik nem csatáznak minden evésnél, és eszik a gyerek, és ez látszik is rajta. Az én kis drága ropi fiam bezzeg.... :o De hátha majd a kis hurkás combú lányommal nem lesz olyan tortúra az evés! :P Tegnaptól megint adom Petinek a Béres cseppet, hátha az segít valamit, meg védi is majd a betegségek ellen az oviban. Ami talán október 2-től kezdődik neki. (várom már nagyon :wink: )

Mi Siófokon voltunk, egy szupi kis szállodában. Ellentétben Diával, nekem bizony pihenés volt igazán. Mert csak egy gyerek jutott rám, aki az idő nagy részét bizony alvással töltötte. Engem meg apa küldött mindenféle kényeztetésekre. Petire meg ketten votak, mert jött velünk a Szilvi is (Józsi nagy lánya), aki olyan nagy türelemmel és szeretettel foglalkozott a két gyerekkel, hogy kívánni se lehetne jobbat:) Úgyhogy jó volt nagyon. Jókat ettünk, fürödtünk. Persze én tegnap már úgy lefáradtam, mintha nem is lettünk volna oda pihenni. :wink:

Ezt most én is elküldöm, mert nem lenne erőm újra írni.

Kép

Kép
tikata
 
 


Eszti, a fiad produkcióin pedig mindig ledöbbenek. Fél évesen már miket csinál. :P Annyira ügyes. És úgy látszik jól főzöl, bejön a kispasinak. Így élvezet tényleg főzni, ha ilyen jóízűen megeszik :lol:

Kicsi lányom meg egy igazi kis tündérke. Olyan jó baba, h el sem hiszem, h ilyen van. Lehet még Petit is le fogja körözni, pedig rá se lehetett egy szavam se, kisbabaként. Na a mai viselkedése, már hagy maga után kívánni valót. Reggel arra megyek be a szobájába h a szoba közepére pisilt :twisted: Jól indult a napunk :roll:

Szóval az előbb erre mentem be a picihez:
Kép
Tegnap is ezt csinálta, evett, játszott kicsit, aztán szépen elaludt :D :D :D
tikata
 
 


Orsi, van Microsoft Photo Editor a gépeden? Mert akkor könnyen el tudom mondani, hogy kicsinyítsél. Mert engem már nagyon izgatnak azok a képek!! :P

Kép

Kép
tikata
 
 


Képek a nyaralásról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Edó, szupi, h már az új házból jelentkeztél!! Képeket kérünk! Hogy van Petyus? Hogy tetszik az új szobája? Bölcsi indult már? Biztos jól fogja venni az akadályt, olyan ügyes gyerek. Szerintem simán elnyerné itt a topikban a legjobban alvó, evő, eljátszó összetett versenyt! :lol:
tikata
 
 


Na megyek, ideje lenne átöltöznöm, mert még mindig hálóingben vagyok. :oops:
tikata
 
 


Most visszaolvasva amit írtam, nem volt egész egyértelmű, h melyik gyerek pisilt a szoba közepére. szóval a Peti volt :lol: :cry:
tikata
 
 


Szia Katám, de jó felőled is hallani végre! Jó időtök volt? Olyan őszi hangulatúak a képek. Ez egy velnesz hotel?
Kispeti nagyon veszélyesnek látszik. Erős militáns érdeklődése van?

Nekem úgy látom, hogy Microsoft Office Picture Managerem van, ami talán pont nem erre való. Nem tudom.
:?

Nem is tudtam, hogy van egy ilyen nagy lányotok is. Jól kijöttök? Az anyukájával lakik vagy veletek?

Hú, nekem meg olyan baromira feszül a köldököm tája már napok óta.... valaki azt mondta Lucácska nagyon akaratos lesz: csak előre felé hajlandó türemkedni. Hát, tényleg lenne helye oldal irányban is, de az nem érdekli.

Ancsa, nem jöttél még vissza?

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: