Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, itt zuhog, és minden hót szürke. Ha ilyen marad, mi nem indulunk neki. :( :(
Vendég
 


Na itt vagyok!

Nem kell nagyon aggódni (remélem), most néztem egy radarképet, nemsokára sütni fog a nap. Nálunk nem is esik, és már szakadozik is, kezd világosodni. Du, meg már nem is lesz felhős... :)

Eszti, Natasa
egyenlőre nem tudom hol parkolok. De szerintem csak van a planetáriumnak valami kis parkolója!!!! Az biztos, hogy a KK-ról be lehet oda menni. De csak ha az üllői felöl jövünk. Szóval még valahol meg is kell fordulni...nem biztos hogy könnyű lesz!!!

Gabi!
Király!!!!!!Dejóóóóóóóóó!!!!! Naná, hogy megvárunk!

Mi is akartam még...Ja Ilba, ha nagy a forgalom, akkor lehet leteszem az autót a Mexikóinál, és akkor 1-es vilivel megyünk mi is odáig. Mikor indulnátok el?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Lányok, már itt sem esik, csak kérdés, megszárad-e a fű a ligetben. Nekünk nem baj, mert Livi gyalogolni fog, de a többiek... :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Timi, mikor indultok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Itt esett az előbb, be van borulva és eléggé fúj a szél :evil: Úgyhogy valszeg mi ma kihagyjuk a talit :cry: Nem merném lerakni a földre Petikét még pokrócra se nagyon :shock: Ha du. jobb idő lesz, elmegyünk boltba meg gyógyszertárba és ennyi. Brühühü!

Jumam,
az a Hermina út!!! Én egyből tudtam, amikor leírtad. Ott van sok követség.

Tücsökmami,
habár -mint írtam- a talt ma kihagyjuk, ugyi legközelebb hozol nekem színes bigyócskát? :wink: :lol: Köszi!

Most megyek, gyerök álszenved :lol: Majd még jövök. Páááá!

Kép
mancs
 
 


Natasa,
mégis hozzál egy üres cd-, nem tudtam venni. Bocsesz!

Ha így fog sütni a nap délig, mint most, tuti megszárad! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sasha: 2 dolgot nem feltételeztél volna a nevemmel kapcsolatban, oké, melyik a másik?

Nokipapa láb is 46-os. Vásárolni vele cipőt kész felüdülés: mivel ő nem az a típus, aki 5 percnél többet hajlandó volna eltölteni egy üzletben a szent cél érdekében, vásárlásunk úgy néz ki, hogy ő kiválaszt egy modellt, azzal leül próbálgatni, míg én méhkirálynőként körbezsongom, és pillanatok alatt óriási 46os készletet halmozok fel körülötte, tudván, hogy ketyeg az 5 perces esélyem.

Jelentem, nálunk tornádó tombol, egyelőre eső nélküli, de az eget nézve ez lehet, hogy eme mondat leírása pillanatában már nem is lesz igaz. Pedig itt volna a nagy lehetőség a nulladik típusú találkozásra Gabussal….

Kép Kép
coolasa
 
 


HAli!

Tücsökmami!

Egy dologban hibádzik a teóriád miszerint ha majd mindkettő megy rendesen ovi-bölcsibe akkor ráérek talizni... főleg délben. Ma is fél 1-kor kell mennem a Gabiért, szar ügy, mert apa dolgozik és Dani ilyekor alszik... meg Ti mindig délben taliztok, amikor az enyimég meg ugye alszanak. Most meg majd taliztok 1-kor,mert a gyerkőcök alvásideje lassan ezt fogja megkövetelni, én meg 3-ra mehetek a gyerekekért... max fél 4. De azért lehet megoldom valahogy:))) Csak nem most, mert a héten újraszoktatás címén fél 1-re megyek érte. Jövő hétfőtől meg a Dancit szoktatom és az meg eltart egy ideig. De esőben, meg télen hol talizzunk. Árkád... metróval ... az se rossz.

Kép
sasha
 
 


cd-t


Jucus,
gondolunk Rád!!! Nem lesz semmi gond! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Idejét sem tudom mikor volt ilyen utoljára, de csak egyszer kellett Petrához felkelnem az éjszaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még most sem ébredt fel, húzza a lóbőrt. Nem tudom mi lehet vele.

Reggel mikor kinéztem, tényleg pocsék idő volt. Szidtam is az időjósokat rendesen, mert mára a hét legmelegebb napját jósolták, aztán tessék már megint milyen idő van. Szerencséjükre most már kisütött a napocska. Most már csak azt kell eldöntenem, hogy mibe öltöztessem Petrát, meleg lesz vagy ilyen változatos lesz. :?
Mi kb. fél 1 körül fogunk odaérni, mert az ebédet (fél 12-es szopi) még itthon megejtjük.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jucus:))))
Nem olyan vészes két picivel egyébként! Az nekem jól ment...de 3al már nem bírok.

Mancsbá:)
Párom meg az ellenkezője, neki még a rüstje is magas hozzá, így az is nehezítő tényező.

Egész nyugi van két gyerekkel...

Kép
sasha
 
 


Csajok, itt süt a nap és nem is volt borult :wink:
Gabus, megyek CD-kereső körútra. Akkor most hogy van, átveszed nekem?
Szonja elaludt, de kb 1 óra és ébredni fog. Remélem addig nem tornádózik semmi a ligetben.

Csak halkan jegyzem meg, hogy eltüntek a tel.számok így örülnék ha mondjuk legalább a főszervező Bubek megadnád a tiéd vagy aki tuti jön, mert mi van ha nem találom a Planetáriumot????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jucus:))))
Nem olyan vészes két picivel egyébként! Az nekem jól ment...de 3al már nem bírok.

Mancsbá:)
Párom meg az ellenkezője, neki még a rüstje is magas hozzá, így az is nehezítő tényező.

Egész nyugi van két gyerekkel...

Kép
sasha
 
 


Natasa, aha!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!

Írtam mailt, de nem talizunk fél délben a villi megállóba? Mi ott leszünk a talin. sietnem kell, mert még pizsiben vagyok. Nagyo gáz volt az éjjel.
Nos tali?

Kép
vanília
 
 


Gabus, akkor viszem a CD-t! Előbányásztam már egy üreset :D
Közben megnéztem a csajokat is. Rájöttem miért nem tudtam eddig megnézni a videókat. Aribogarak, de én nem tudom kivenni, hogy ki mit mond. Az az hallok valamit, de nem értem :? Ennek ellenére nagyon édesek!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabuska a kenguru maradhatna még egy hónapot? :oops:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabi:

fél 12-kor indulunk!Ide jöttök??

Kép

Kép
novum
 
 


nOVUM HOVA JÖTTÖK? mI IS MENNÉNK oda!

Kép
vanília
 
 


Vanilia:

Itt a kapunk előtt szoktunk talizni Gabussal!Gyertek ti is!

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa, elküldtem privátban az eddig összegyűjtött babanetes mobilszámokat, jelezd ha nem kaptad meg!

Mi végülis nem megyünk, Noki elaludt, fogalmam sincs meddig fog, és hát nekünk nem is fél óra, míg odaérünk bármelyik talihelyszínre, hanem másfél (az Árkádos vagy Ikeás talikat alig várom, ugyanis az egyetlen busszal és kb 3/4 órával elérhető nekünk), szóval valszeg megint az lenne, mint Bubeknál, hogy 2x annyi az utazási idő, mint az ott-tartózkodásé, ennek meg nem akarom Nokedlit kitenni... elnézést mindenkitől..

Kép Kép
coolasa
 
 


Itt már jó az idő, bár a szél eléggé fúj :shock: Petikét most tettem le aludni, 10-20 perc múlva alszik, attól függ a tali, hogy mikor ébred föl, és hogyan. Iszonyat nyűg napja van. Éjjel is sokszor ébredt. Csomószor felsír álmában, ilyet eddig sose csinált, csak 1 hete megy ez nála. Úgyhogy én is Tücsökmamihoz hasonló cipőben járok: 2 hónapja 2-3 óránál ötbbet nem aludtam 1 huzamban.

Öcsém lába 49-es. Gondolhatjátok, micsoda tortúra neki a cipővásárlás! Sportcipőt még csak-csak, bár ot is be kell érnie azzal ami van, nagyon nem válogathat. Alkalmi cipő vagy bakancs... Rémálom. Az óriás shopokban vannak cipők, de ott ki is használják, hogy az ember rá van szorulva arra ami van, így 30-40 ezerért adnak egy szebb cipőt :shock: De legalább ott nem röhögik körbe, ha 49-eset kér. Ugyanis ezt csinálják ez "egyéb" kategóriájú cipőboltokban a kis hülye eladópitschák. Kiröhögik az én 2 méteres kétajtós szekrény öcsikémet meg az ő lábikóját.

Kép
mancs
 
 


Coolasa, nem kaptam tőled mailt :( De kedves tőled, látod milyen előrelátó voltál?! Én meg lusta és most szívok :oops: DE, Bubek száma már mentve :lol: Köszi Bubek nyilvánosan is :!:
Sajnálom, hogy noki hurkáit nem láthatom. Az Ikeás talikat én is várom bár attól tartok, hogy addigra már Veresről szambázhatok be.
Párom telefonált. Nála a kocsikulcs. Most kereshetem a pótkulcsot :evil: Közben Szonja még alszik, de már mozgolódik,....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hát Jányok nem tudom. Kölök húzza a lóbőrt, esze ágában sincs felkelni. Lehet úgy járok mint Coolasa? Előtte még el kell mennem a kéróba, a villanyszerelőknek instrukciókat adnom, úgyhogy lehet mi sem megyünk :evil: :evil: Onnan nekünk is minimum 1 óra. Na majd meglátom még.
Vendég
 


Mancs. eszem az öcséd pici lábikóját! 49 azért nem semmi. Öcsémé is 46, de a páromé szerencsére mini 43-44.
Nem lehet, hogy lassan Petikének is megindulnak a fogai. Szonja a fogak kibújása előtt volt ilyen fel-felsírós.
Sajnos nekünk a szél akkor sem jelenthet akadályt ha jön a hurrikán. Szonja menni akar akkor el is intézi, hogy indulás legyen. Addig nyűgösködik. No, a háznál majd kiteszem a teraszra én meg bentről nézem és iszogatom a kávém :evil: :evil: Attól félek ez nem műxik majd, mert mozogni kell vele és lehetőleg embereket nézni. Bár, mostanában játszótérre megyünk és ott kuksizzuk a gyerekeket.
No, lassan indulás van!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Árkádos- IKEA-s talik... Jajj nekünk és pénztárcáinknak.... :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:

Coolasa,
csajos bulira visszatérve: Én benne lennék egy ilyenben, de mivel fogalmam sincs, hogy Petike mikor hajlandó újra átaludni az éjszakákat, nem tudom, mikor keríthetünk rá sort :cry: Meg amíg szopizik őkelme, addig a tequila szóba se jöhet, ami nálam alap :oops: egy jó bulinál. Nem tudom ki írta már hogy bírja az alkoholt. Nos ezzel én is így vagyok, Mbá erről meg is győződhetett első közös bulizásunk alkalmával, ő 2 sör+1 tequilától kivolt mint a kígyó, én meg ott álltam 4 tequilával az arcomban és néztem, hogy most akkor mi van, senki nem tud velem inni :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: ,
Jövök még a dr. univ. Komáromi infóval kapcs.-ban és azzal is, hogy hogy ismerkedtünk meg, csak most P. rázendített a "nemakarokelaludnihülyenővegyélmárfel"-dalra. :lol:

Kép
mancs
 
 


Akkor most már megkérdezem, lesz ott vki vagy Szonjával buzernyákvadászatba kezdünk kettecskén?!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs:
mi ott tartunk, hogy Apuci már kiköltözött a nappaliba, mondván neki pihenni kell. Merthogy a gyermek, amikor már nem bír magával, érdekes módon az ágyban kettőnk között mindig elalszik, de biztos érzi, hogy ez nem az ő helye, és álmában rugdos, meg pofozgat. Szóval Apa nem bírja, amikor a kisfia ütlegeli. :twisted: :twisted:
Vendég
 


Natasa,
de, valszeg a foga az oka, mert duzzadt az ínye alul-felül. A Dentinox egész jó rá. Ki kell hogy ábrándítsalak: a teraszra kirakás nem fog működni, mert ezeknek a kis kizsákmányolóknak az is kell, hogy toszigáljuk őket, míg ők a babakocsiban henyélnek. Nehogymá' tudjunk vmit is csinálni, amíg kint szunyálnak!

Kép
mancs
 
 


Mi ott leszünk

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ezt az egyet nem teszem meg: nem veszem kettőnk közé aludni, mert az senkinek se jó, nem kényelmes. Reggel, a felkelés előtt szopi az már fekve zajlik a mi ágyunkban, de alvás nincs. Mbá fel se ébred, ha éjjel műsor van. Sőt, mintha direkt idegesíteni akarna: amikor végre visszaalszik P. és én is majdnem elalszom, elkezd horkolni :evil: Amikor meg szoptatok akkor óriásiakat ereget, kihasználván, hogy nem tudok menekülni :evil: :lol: :oops:

Kép
mancs
 
 


Natasa, most az email címedre küldtem a telszámok. Látod, engem nem lehet lerázni. A listában a te számod is szerepel, hátha elfelejtetted volna azóta, ehem. Ú, persze, ti költöztök (mikor is?), épp arra gondoltam, milyen jó lesz neked az ikeás helyszínnél, hogy gyakorlatilag a konyhátokból nyílik a tali.... de akkor mégsem.

Mancs, persze oké, egyelőre csak közvéleményt kutattam, hogy volna-e befogadókészség bulizásra. Amit Mbá írt, hogy a haverokkal ő/ti is visszafogottabbak lettetek, miután az éjszakai buszozás nem a legideálisabb, na azt abszolút megértem. Ráadásul, he el-elvetődtem manapság egy buliba, hazafele taxival jöttem, mert hiába van már éjszakai busz, egyedül, társaság nélkül azért nem biztos, hogy felszállok rá, a taxit viszont 5000 alatt nem úszom meg a belvárosból... Ez még úgyis húzós egy-egy estére, hogy én meg alapból nem iszom, így a tequila nem dobja meg a költségvetést...

Kép Kép
coolasa
 
 


Lányok!

Mi se megyünk! :cry: :cry:
Szilvi most aludt be,közben Fanni haza telefonált,hogy megint haza engedik őket hamar a suliból,igy indulunk a papir-irószer boltba!

Kép

Kép
novum
 
 


Akkor most tényleg ki az aki jön?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nahát, miket írtok.... Mancs, Natasa... Noki csak akkor nincs el egyedül, ha már megúnta a szobában a nézgelődést, ez kb 1-1.5 óra után következik be evés befejeztével, de akkor már álmos, és megy aluszkálni, a kertben viszont tovább is leköthetik a zizgő faágak, meg a változatos táj (hol egy kiszáradt kóró, hol óriási lyukak a földben, mert agarunk szeret Kínáig leásni). Éjszaka meg csak az evés időtartamára szállásolom el az ágyunkban, ha belealszom, később úgyis ébreszt, mert velünk sokkal nyugtalanabbul alszik, mint a saját rezidenciáján..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa irigykedünk ezerrel, hogy milyen jó dolgod van, Noki akkor egy nagyon nyugis baba.

Petra akkorát bukott, hogy most mehetünk mind a ketten átöltözni, egyszer csak elindulunk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Most már biztos nem megyünk. Még mindig alszik.
Vendég
 


Mancs:
azért kell mellémvennem, mert különben ÁLL a kiságyban az éjszaka kellős közepén és kétségbeesetten zokog. jó lehet hogy manipulál, nem tudom, de én egyszerűen nem bírom hallgatni.
Vendég
 


Vasárnapi termés 23.30-ig feldolgozva. Persze ebéd még nincs, mert elzárták a vizet reggel és ezt jól látható helyen, feltűnő módon (valami kósza villanyoszlop a lefelé vezető út mentén, max. A5-ös fecni, 8-as betűméret) közzé is tették. Nem láttam a pipától, amikor 9-kor megnyitottam a zuhanyt. :evil:

Coolasa,
Nokis képek csúcsok. Igaz, hogy legutoljára azt írtam, hogy tiszta apuka, de kénytelen vagyok felülbírálni a kijelentésemet, Rád is nagyon hasonlít. (Na jó, és persze az a csöpp Flintstone beütés is ott van azért.) Édes kismanó! :D

Régizene:
A teljesség igénye nélkül: Sandra, C.C.Catch, Alphaville, Modern Talking, Duran Duran, Madonna, Dzsekszon nagyon ment, vasárnaponként természetesen Bétóth Poptarisznya, Zenebutik Kancsi Előddel, később Sky, Super, majd MTV. Ja és az abszolút kedvenc a Beatles, 17 évesen pedig örök szerelmet esküdtem titokban Dave Gahan-nek (Depeche Mode!!!) :D
Mostanában Ghymes a nagy kedvenc, már Bogesz is volt koncerten. A Kalákát is imádom, meg Sebőt.

Mancsbá,
Ti is új időszámításba kezdtetek? (PU) :lol:

Jó talizást, akik mennek, nálunk elég hülye idő van, hol hét ágra süt a nap, hol fekete felhők gyülekeznek. A szél meg fúj, mint a veszett.

Már van víz és a Bogesz is felébredt, de mennem kell a Vikiért. Mikor lesz ebből főzés? :roll:

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Ja, Bogi 90dkg hízott 6 hét alatt. :shock: :shock: :shock:
Előtte meg majdnem semmit, a dokinő vaskúrát javasolt. Pedig akkor sem evett rosszabbul. De ilyet már máskor is csinált. Úgy látszik, csak minden második, harmadik hónapban gyarapszik. (A vasat nem adtam be neki.)

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Nálunk is alvás van még mindig, de nem bánom. Idő Jucusékhoz hasonló: egyik pillanatban ezer ágra süt a nap és meg kell kukulni, köv.-ben beborul. A szél meg tombol, potyog is rendesen a dió a fáról az udvarban :shock: A ruhákat remélem, nem szaggatja meg a szárítón :evil:

Tücsökmami,
teljesen megértelek, hogy magad mellé veszed. Asszem ezt én se tudnám hallgatni. De tutira manipulál, ehhez nagon ért az össze törpe :shock: :lol:

Coolasa,
milyen agár? Mármint milyen fajta? Képek mennek, szép lassan.

Kép
mancs
 
 


Mancs, megjöttek a fotók, 1000 hála!
Ilyen agár (én németjuhász):
Kép

Hányattatott sorsuk van nálunk a kiskutyáknak, dolgoztatjuk őket a kifulladásig, most épp a házat őrzik, remélem jól látszik. (Amúgy magyaragár-foxi keverék, amolyan játszótéri vérvonal, ürömi ex-kutyatelepről örökbefogadva)

Kép Kép
coolasa
 
 


Na megtaláltam, itt a Loituma link, finnek, nekem mindig jó kedvem lesz tőle, Boginál is kedvenc. (Iminek ez a csengőhangja.)
http://tuzfeszek.lusteenet.hu/blog/files/loituma.swf

Ez az eredeti
http://www.youtube.com/watch?v=xJF6YPX4 ... %20loituma

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Közben most látom, kiszakadt belőlem egy zárójeles önvallomás ("én németjuhász" formájában), de ne higyj nekem, ember vagyok.
Vak-vak...(a fenébe, mindig elszólom magam)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Mai tali nekünk (sem) jött össze. :( Majd legközelebb.

Éjjel viszont Beni 2x ébredt! :wink: Ilyen már hetek óta nem volt. De már én is egész jól bírom a másfél óránkénti kelést. :roll:
Mi 13-tól szerdánként fogunk Tücsökzenére járni, ma jelentkeztünk. Fél óra, zenetanár tartja, minden baba 3 hangszert kap a kezébe. 6300Ft/10 alkalom. Már nagyon várom!

Csajok! Tudom, azt hiszitek direkt csinálom, de nem. Az a csillag, amit kb. 1 hete kezdtem használni, már megy szét. :shock: :shock: :shock: Szerintetek lehet ennyire szar minőségű? Egy tizenezerért vett mellszívó??? Az előző csillag kb. fél évig tartott. És már nincsen másik. Valaki mondta, hogy szóljak, ha kéne még. Hát akkor most szólok, csak nem emlékszem ki volt. :oops: De előre is ezer köszönet!
(Azért most már megejtek egy levelet az Aventnek is)

Na, olyan német nyelvleckét termeltetek, hogy már mindenki elsajátította az alapokat. :D

80-as évek: sorbanállás banánért, nagy kávédaráló a közértekben, Melba kocka, Dianás cukorka, IM, Kylie Minogue és Jason Donován, Morten Harkett, Házibuli, Thomas Anders, Linda.
Picit korábban „barátság füzet” olyan kérdésekkel, mint: neved? beceneved? kedvenc színed? ételed? stb. :D

Bubek,
Ruhákról nem teszel fel képeket?
Köszi a telefont, meg a felajánlást mégegyszer, de nem úgy jött ki a lépés.
Atyaég!!!! Mennyi fog!!!!

Kormi,
Jó, hogy újra itt vagy, várjuk a képeket!

Coolasa,
Noki abban a sapiban tényleg olyan manó! Nagyon aranyos!
Beninek is ilyen ágyneműje van.

Tücsimami,
Én is szeretnék majd kérni ilyen színes bizbazt! :lol:

Mancs,
Teccik a zsiráf „csörgő”. :lol:
49-es?????????? Huhh. Én még sehol nem láttam ekkora cipőt.

Timi,
András allergiás a parlagfűre, meg ehhez hasonlókra, ha nem veszi be a gyógyszerét, akkor mindig szarul van.

Natasa,
Csak nem a Daubnerba jártok cukizni? Ha igen, legközelebb minitali!!! :D

Jumam,
És találtál közös ismerőst? (Bneten kívülit?)
Fogad? Még megvan? :lol:

Jucus,
A „Most mindenki nézzen ide” c. fotódhoz. :D
Bogi cuki pofa, kórház miatt ne aggódj, tuti minden rendben lesz!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ja! És Bogesz majd Nokival fog fogyózni. :D

Áron! Boldog 5 hónapos szülinapot!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


gondoltam, ha már a tali sokaknak nem gyütt össze, egy kis Retro 80's nektek (nem lesz rövid, és remélem nem is lesz uncsi):

rajzfilmek:
LOLKA & BOLKA
VARÁZSCERUZA (SE-MA-FOR) Polská Televizija Produkcija- Warszawa
MOHA ÉS PÁFRÁNY (csehül: Mohu i pafranyu)
MÁTYÁS A HÁZIMANÓ
POM-POM MESÉI
A NAGY HO HO HORGÁSZ
JAMIE ÉS A CSODALÁMPA
A KOCKÁSFÜLÜ NYÚL
PITYKE ŐRMESTER
MISI MÓKUS
RUMCÁJSZ (Ceskoslovenské Televize / Praha)
VARJÚDOMBI MESÉK
FRAKK A MACSKÁK RÉME

egyéb
-MENŐ MANÓ
-EGY ÚR AZ ŰRBŐL (sázbát, nanu-nau, Mork hívja Orsont, Orson jelentkezz)
-MUPPET SHOW
-MEGHÖKKENTŐ MESÉK
-MEMOCNICE NA KRAJI MESTA (korház a város szélén)

ééés a felejthetetlen reklámok:
Ez mind-mind Pécsi kesztyű, pécsi kesztyű
Jöjjön vissza, Casco-t akarok kötni
Én vagyok a Skála KOOOOÓPÉ, reklámom a SKÁLA COOP-é
Ide most benézek......egy-két dolgot kinézek.......mindjárt jobban kinézek
Mindig mindenütt segít az X
Van aki azért jön hozzánk, mert van pénze, van aki azért, mert nincs pénze.....
Ez már 5 érv, amiért érdemes a Divatcsarnokban vásárolni
A homok, a kő, a murva....mind-mind a föld aranytartaléka, a nagytömegű áruk év eleji előszallítása a MÁV aranytartaléka
Csókolom, Ági van?
Miből tudta megvenni ezt a kocsit? Miből? Kölcsönből! Adott a takarékszövetkezet
Isten óvja a királyt! De az egészségedet a KÁLKY szipka óvja!
Ez a Jóska. ez a Gyurka, ez pedig a véres hurka......
S-MODELL: kivételes, különleges az S
Minden időben Tisza cipőben
Mi az amit iszol? BEDECO! miiiiiii....????
Vallják be, vallják be de őszintén, a KRYPTON SUPERBALLUX izzó 3x annyi fényt bocsát ki, mint a hagyományos, vallják be! Nem megéri?
Ha ilyen a kép, ha ilyen a kép, vagy ha egyáltalán nincs kép: megjavítja a 313-313
Gyere, na gyere már.......Itt mindent megkapsz majd
Nem megmondtam, hogy bontott csirkét hozzál? Bontott csirkét, bontott csirkét.......
Itt a MÁRKA, itta már ma?
Corso cipőben jól jár, jól jár, jól jár.......
Baross tér végállomás, nem megy tovább......dehogy megyek tovább, ide jöttem
Ne kísérletezzen! Hajhullás és kopaszodás ellen használjon BÁNFI hajszeszt. Kapható a HERBÁRIÁ-nál!
Ez egy jó lépés volt! CSÉB!
Kár lenne nélkülünk, sokkal jobb lesz velünk, hidd el a nevünk bíztató: a nevünk ÁLLAMI BIZTOSÍTÓ
A ló megette a Trabantot: Ez az eset valóban megesett és a Biztosító fizetett
Trapper farmer: bijangoooobarabimmbimmbimm
Naponta Róna!
Kedvencem a vajaskenyér!
Müszi!
Az én apukámnak meg CSÉB-je van. CSÉB? Mi az a CSÉB?
Hello LEO!
Deit: üdítő íz a kalóriák ellen!
Nem úszik el a pénze, ha takarékba teszi!
Útba esik jövet-menet a Takarékszövetkezet


NNNNA ennyi, ezt 1-2 nap alatt szedtük össze legutóbbi nosztalgiázásunk során az unokatesómmal, remélem tetszett :lol:

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Ilba, barátság füzet, tééényleg!!! És státusszimbólum volt, hogy ki kinek adja oda kitöltésre.
Nagyon klassz az új kép rólatok, a wiwen láttam először meg is néztem az összeset, és az esküvősön is meglehetősen csini vagy, hosszú volt a hajad?
Tücsökzene: én azt gondoltam, ez énekelgetés, dehogy hangszerek is volnának, az úgy mindjárt más.
Szerintetek ha lereszeltem almát Nokinak, de közben elaludt és csak 1 óra múlva ébred, az alma viszont már olyan barnácska kezd lenni, még odaadható, mert minőségéből nem veszít, vagy iktassam az egészet a qkába?

Kép Kép
coolasa
 
 


...és egy pár, ami kimaradt az előbb :oops:

Pirx kapitány kalandjai
Az orion űrhajó
Onedin család
Isaora
Hazárd megye lordjai
Starsky és Hutch
Petrochelli
Sandokan

és a best of: Zsena za pultem, azaz Nők a pult mögött 8)

Kép
Kép
mancsbá
 
 


befejeztem, mielőtt kinyírtok

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Voltunk sétálni kenguruval. Hosszabb időre terveztem a dolgot, de annyira de annyira fúj a szél, hogy visszafelé villamossal jöttünk egy nyúlfarknyi szakaszon, mert már nem bírtam tovább a port :shock: Szúrta a lába, abba pedig bele se merek gondolni, hogy Petike mennyit kapott belőle. Pedig takartam az arcát, úgy jöttünk visszafelé :evil:

Coolasa,
ez olyan szép cselekedet, hogy menhelyről fogadtok örökbe kutyust. Én is azt tenném ha úgy lenne, de. Egyik ismerősöm (bőven 50 fölötti nő) is volt egyszer egy ilyen menhelyen, és sírva jött ki, annyira meghatotta az egész. Sajnálta a kutyákat, legszívesebben az összeset hazahozta volna. Ezzel én is így vagyok. Elkapcsolok a tv-ben, ha vmi ilyen megy, vagy ha pl. állatkínzásos hírek mennek. Simán elsírom magam :cry: :oops: Nagyon aranyosak az éber házőrzők! :lol:

Ilba,
a 49-es cipőt úgy tudom Neked vhogy segíteni elképzelni, hogy akkora a csuka, mint a karom a könyökhajlatomtól (belül) az utolsó ujjpercemig. Tehát Kb. másfél cm híján ez egész alkarom. Csillag: :evil: Nem sósavval kéne őket tisztítanod! :lol:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?