Új privát üzeneted érkezett!

Coolasa,
szuper ötlet, bár én csak pogózni tudok, 41-es katonai bakancsban! Mehetek?

Zsódajumam,
igaza van Zsónak! :lol:
Julcsinak aztán van alvókája! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, hogyne jöhetnél, de szigorúan 41-esben, és akkor az esti mulatság is garantált...vagy neked ekkora a lábad? gyanítom, hgoy nem, hanem a legközelebbi, katonai bakanccsal rendelkező családtagodnak ekkora.
Livicsek élménybeszámoló lebilincselő, csak ott maradtam le picit, mikor a kiskutyáról beszél... tehát ha jól értem, látott egy kiskutyát, aki piros pónin lovagolt, ugye? Na, mondom, megy ez mint a karikacsapás..

Kép Kép
coolasa
 
 


neeem, ez neeeem is jóóóó ötleeeet :)
(persze én jövő szombaton egy tejfakasztóra vagyok hivatalos)

Jumam
Hobot először szintén 10 éves korom környékén hallottam, de azóta is egyik kedvenc, régebben 1-2, PU 3-4 havonta sikerül élőben hallgatnom

pont a pénteki Török Ádámon mondtam mancsnak, hogy sajna ha ez a zenész korosztály kihal, a jelenlegi állás szerint elég nagy űr marad utánuk..

(PU=Petike Után)

Gabuska
azért megnéznélek pogózni 41-es bakancsban :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
mancsbá
 
 

 
 

coolasa

félreértettünk valamit...Gabuska valami szüreti mulatságon szőlőt taposhatott, és a hatékonyság miatt kapott egy 41-es bakit

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Mbá:...és a szüret után a nagy sikerre való tekintettel szerződtette őt magához a Bohócdoktor gárda.

Kép Kép
coolasa
 
 


Áhá, coolasa, egyszerre van nyitva az iwiw és a babanet! csak megnéztem sasha adatlapját, mire visszatértem ilba ismerőseihez, már visszajelöltél!! Ez aztán a gyorsaság!
Keresem a többieket is.
jumam
 
 


Leszállnátok végre a lábméretemről!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

34-es :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa,
ajánlom szíves figyelmedbe az alábbi oldalt, amely elég jól megadja, hogy milyen bkv-val hogyan, kb mennyi idő alatt tudsz ott lenni bárhol....
http://www.utvonalterv.hu/


Akkor holnap 12h Planetárium. Rendben?

Ja Ilba, neked akartam, hogy az 1-es vili elvisz a Népligetig, és kb +15 max 20 perc a Városligettől... Nehogymá ne bírjátok ki Benivel!!!! Gyertek má!!!!!! Lécci!!!! (kapsz fincsi teát is!!!! :wink: )

én 15 voltam amikor elkezdtem vasárnaponként Hobo-klubba járni a bátyámmal. 23-24 voltam amikor abbahagytam. szerdánként meg Tóth kocsmába a Jászaira.... azt is kb ugyanígy....és jól bírtam mindig a piát. Gyakran leittam a skacokat.... :wink: :roll: :oops: 8)

Én szeretek dancelni. Olyan dizsit szeretnék, ahol slágerek vannak. De én tökre benne vagyok egy-két ilyen csajos görbe estében....majd ha már Marci éjjel nem szopizik. remélem egy-két hónapon belül!!!!

Ja képzeljétek, kibújt a 6. és a 7. fog is, és látom a 8-at. Elől a 4 alul, és a 4 felül szerintem max 2 hét és kint lesz teljesen... :?
Már elkezdtük mi is a fogmosást, bár még nem fogkrémmel, és csak rágás szinten, de azért megyeget. Ez normális, hogy iylen gyorsan jönnek a fogai? (Minden este 37 és 37,5 között van a hőemelkedése...szegénykém.... :cry: :?

Mbá, hogy te milyen ifjúúú vagy!!!! :roll:

Eu a Zsódajumam ez tök jó! nem is fogom elfelejteni én sem!!!
Biztos a Városligetet akarnád? Nektek az sincs ám túl közel....

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


coolasa

félreértettünk valamit...Gabuska valami szüreti mulatságon szőlőt taposhatott, és a hatékonyság miatt kapott egy 41-es bakit

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Mbá,
ricsére nagyon tudtam pogózni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek, nekem szinte mindegy. De az mintha közelebb lenne. vagy csak úgy érzem.
Voltam egyszer két gyerek között(második és harmadik) nosztalgiadizsiben, tudom, hogy hol, de nem tudom az utca nevét. Az a széles út ami a Stadiontól visz a Városligethez. A XIV. ker rendőrség is ott van :oops: . Troli is rár ott.
jumam
 
 


rár=jár
jumam
 
 


Ja meg a Queen! Hát azt is agybafőbe hallgattuk. barinőmmel a vállunkon egy táskarádiós magnóval - amiből asszem épp Madonna üvöltött - végigszambáztunk Sopron utcáit egy osztálykiránduláson... :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Zsodajumam,
hungária krt....bár nem emlékszem, hogy ott járna troli. vili az igen, de troli....

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Járt ott troli, régen a 75-ösnek a Népligetnél volt a végállomása, nem a Stadionnál. De az okosok úgy döntöttek, elég a sok birkának az 1-es villamos is... :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="jumam"]
írta:
jumam
Sasha, miért nem megy a háromgyerekesdi? Talán szalad a lakás és a kert? Esetleg dél helyett 4 órakor van az ebéd? Vagy nem jut időd egy sort sem olvasni – nem is könyvből, hanem – újságból? Belep a mosni és vasalnivaló? Nem is értem mi ezen a probléma!!!


Ahogy írod, az úgy van! Ma pl ebéd helyett vacsora lett... 6-ra készültem el... Vasalni meg hát izé... tudod az nem fekszik, inkább szépen teregetek :wink: Nyugiban újságot olvasni meg hajnal 6-kor lehet max 7-ig... vagy ilyenkor... na de ki bírja folyamatosan a napi 6óra alvásokat... jut eszembe mostmár megvárom az éjféli szopit, vagy mégsem, hátha megint kihagyja.

Mancs!
Nagyon szuper képeket készítettetek, a kedvencem: Coolasa Petikével szemez, vagy inkább csúfolódik.

Bubek, én próbálok mindig valami kibújót találni a talizásból, de nem hagyod :wink: Nem azé, mert nem csíplek benneteket, hanem mert ... nem is tudom. A félelem és a nemtudom minek a keveréke. Tudod, 3 gyerekkel elmenni olyan messzire, azér az még nagy falat, főleg, hogy abból az egyik értelmes még csak.. (haha, értelmes, persze, kb naponta 20x modnom el neki, hogy a házból semmitse viszünk ki a kertbe!!!, erre ma keresem a sodrófát és a Csabi a hátsókertből kerítette elő az egyik bokorból... és ez csak egy a 100 hasonló hiábajártatomaszámat példából) Van úgy, hogy nem vár meg, előreszalad és utána átmegy az úttesten, mert ő körülnézett!!!! De én látom, hogy nem!!! Még szerencse, hogy kispestnek bizonyos részei nem olyan forgalmasak. De mielőtt az Üllői úthoz érünk azt is komoly felkészítés előzi meg. Annyira kiszámíthatatlan gyerek. Vagy inkább kiszámíthatóan szófogadatlan. Nem is tudom....

Holnap ovi! 7-kor keltem a bagázst! Megtehetném, hogy a Dancit nem viszem és kocsival elugrok (bár lehet így is kocsizás lesz, csak Dancival együtt), hogy lássa, hogy a Gabi megy be a csoportszobába! Elvégre jövő héten hétfőn 11-én már ő is kezd beszokni a bölcsibe és ha látja, hogy ő is egy hasonló szobába marad ott csak nem lesz úgy oda.

Ma a gyerkőcös legjobb barátnőm (ő az egyetlen akinek gyerkőce van, van egy iskolából visszamaradt legjobb barinőm, meg egy másik legjobb, de az disszidált az Usába), na szóval ma kétségbeesetten telefonált, hogy ma voltak beszokni az óvodába és katasztrófálisra sikeredett! Azt a fél órát amíg magára hagyta végig üvöltötte a gyerek, hogy Anya!!!Anya!!! Nem bírtunk sokáig beszélni, mert megjött a fiam, akit a Nagyiék elvittek Fesztelni, de utána gondolkodtam.
Szóval az én fiamnak nem volt gond a beszokás. Sőt egy másik gyerkőcnek se gond a beszokás (egy csoportba kerültek a játszótérről ismerjük őket), simán eljátszott, nem volt probléma. Elkezdtem keresni az összefüggéseket és egy dolog szembeötltött. Barátnőm fia még soha az életben nem volt hosszabb ideig senkire se hagyva, max 1-2 óra apával, vagy a mamával, de az is inkább alvásidőben...és saját környezetben. A másik gyerek, meg az én Gabim sokat vannak/voltak hétvégézni a mamánál egyedül. Más környezetben 2, akár 3 napig is. 1-másfél éves korban még jól tolerálják ezt a változást (Gabit először 15 hónaposan hagytam hétvégézni anyukámnál, még javában szopizott naponta többször, de nem hiányolta ott, mégis majd' 2 éves koráig szopott...) Úgyhogy azt gondoltam megosztom veletek eme felfedezésem, miszerint amelyik gyerek ovis kor előtt "el lett adva" hétvégézni, az jobban viseli az ovodai beszokást... márha megoldható.
Nekem kicsit nehéz volt először otthagyni anyukáméknál a Gabit, kb fél óránként hívogattam őket, hogy nem sír? nem sír? sőt még fél órát álltunk az utca végében, hogy hátha vissza kell menni :lol:
Aztán lehet véletlen, vagy téves a következtetésem...

megyek még olvasni

Kép
sasha
 
 


Vissza: Hobo.
Az első komoly(17 évesen) szerelmem mutatta meg nekem. Aztán ő lelépett :evil: , Hobo maradt. Felnéztem rá nagyon, 2x beszéltem is vele, (az egyik a Hobo Sapiens könyv dedikákása volt) Aztán néhány év pause, és a könyvkiadó kapcsán kerültünk újra kapcsolatba.
Furcsa dolog megismerni valakit akit valaha istenítettél. Néha jobb is ha nem. Néha tök kedves, máskor meg nagyon morc, utálja a világot. Pl 3 évvel ezelőtt egy ismerős szervezett Bulgáriába 2 koncertet nekik, én nagyon szerettem volna menni, de mikor kiderült, hogy mennyi a repjegy, inkább mégsem. Ő meg kifizette a jegyet nekem. Voltam a HBBvel 3 napot!, akkor jó fej volt végig.
jumam
 
 


Nem a Hungária. Mindjárt megnézem térképen.
jumam
 
 


Bubek,
a 37-37,5 az nem olyan komoly. :wink: Vagy Marcit megviseli? Remélem nem. Ja és ha popóban méred, akkor meg csak 36,5-37.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Van itt minden csak Bp nincs. Mingyá, a kocsiban lesz
jumam
 
 


Sasha,
igen, ez logikus. Egy gyerek vagy elvan másokkal is, Anya nélkül valahol vagy nem. Mindegy, hogy az a más az ovi vagy bölcsi vagy nagypapa, nagymama. Enyém gyerek fel sem veszi, ha lelécelek valahova, nagyon remélem, hogy az ovinál sem lesz ez másképp. Max. ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretné és hisztizni kezd, elkezd keresni, de normál állapotában sztem tojni fog az (ott nem lévő) fejemre.
VAGY NEM! :lol: De erről majd 2 év múlva beszámolok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na gyorsolvasással sikerült utolérnem magam, nem semmi amit össze-vissza irkáltatok.
Olyan jó volt olvasni, hogy Coolasa is volt Moszkvában a CD piacon, az egy nagyon jó hely volt, ma már bánom, hogy csak 10-15 CD-t vettem potom áron.
Na megyek lefeküdni, mert holnapra ki kellene pihennem magam, hiszen tali lesz!!!!!!!!!!!! Tök jó már nagyon várom.
Jó éjt mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Hmm, a legtöbb zenét a mai napig hallgatjuk. Szinte megszámlálhatatlan mp3 gyűjteménye van a páromnak. Van jó sok cd-re írva általában van ami stílus szerint és vannak vegyesek is. Jó pár stíl cd-je is van, d emost nem bírnám felsorolni... Tudjátok az agyam nem fog. Hozzáteszem a zserbómnak akkora nagy sikere volt, hogy meg kellett ismételjem, de mivel csúsztam a vacsival is, így a zserbó még csak most lett készen. A csokimázat még az előbb varászoltam rá, most már csak várni kell holnapigé s ehető.

Gabuska!
34-es? De cuki lehet. Az egyém a 3 terhesség alatt 2 számot nőtt:( 39-ből lett 41-es... ki vagyok akadva rajta!!! De akkor te hol veszel cipőt magadnak? Nem lecikizésből kérdezem, látom érzékenyen érint a téma, csak eccerűen kíváncsi vagyok, tudod nem ismerek senkit aki ilyen kis lábon élne.

Kép
sasha
 
 


Vuka,
jó pihit!

Tényleg, szerintem ez a topik a legtöbbet talizó topik! Megszavazom magunknak! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sasha,
csak viccből mondtam, hogy szálljatok le a lábméretemről!!!!

Eltaláltad, általában gyerekcipőket veszek. Az edzőcipőnél nem probléma, de a téli bakancsoknál elég nehéz. Mert azoknál nagyon láccik, hogy gyerek dizájn. Október körül nyakamba veszem a várost és decemberre kapok. Ez nem túlzás. Sajnos. :x

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!

Csak felhoztam a témát, mint érdekességet. Barinőm kisfia is elvan otthon az apjával... néha. De még sose aludt máshol, sose volt 2 napig az otthonától távol és az anyjától se, ami elvileg tök normális dolog, de lehet, hogy pont emiatt megy olyan rosszul a beszokás. Holnap majd kiderül a folytatás is, hiszen eddig 1 nap voltak még csak.

Kép
sasha
 
 


Mancsi,
megint üríccsé, az utolsó nem megyát! Kösszencs!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sasha,
Livi sem éjszakázott még máshol. Reggeltől estig vigyázott rá Anyu, ott náluk, amíg mi takarítottunk a felújításkor. Észre sem vette, hogy nem vagyok ott. Úgy vettem észre rajta, hogy neki mindegy, hogy kivel van, ha van, ami leköti, lehet játszani, szaladgálni.
Én még tökre emlékszem rá, hogy ha nem voltak ott valahol Anyuék, nem izgattam magam, de mikor megláttam őket, leesett a tantusz, hogy atyagatya, eddig nélkülük voltam és akkor kezdtem ordítani. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


ZsuDaJumam!
Vissza vagy jelölve:)

Coolasa!
Nem talállak!!!! Mármint az iwiwen. Ha lennél olyan kedves megkeresni és jól bejelölni! Azért még teszek egy próbát!

Kép
sasha
 
 


Térkép nincs, viszont hallgattam kicsit a tücsökökeet! nagyon fini idő van kint. És közben eszembe jutott. Stefánia úton van a noszt.dizsi.
megyek én is alunni, reggel én viszem a gyerkőcöket, fél 7kor kelés, fél nyolckor indulás. J ittmarad anyósommal, aki jött segíteni, h ne legyek egyedül.
joccakát mindenkinek!
jumam
 
 


Gabus!

Szerintem, idén inkább hagyd decemberre a bakancs vásálást :lol:

Kép
sasha
 
 


Sasha,
Ilba ismerősei között, jól felismerhető képen megleled!
nekem így sikerült
jumam
 
 


én is lépek, páápáá

Kép
sasha
 
 


Zsódajumam,
én is visszajelöltelek!

Sasha,
jóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sasha, igenis, beazonosítottalak a wiwen. Már csak egyetlen ujjpercedet kell megmozdítanod és ráklikkelned az "ismerem" gombra.

Kép Kép
coolasa
 
 


áááááááááááááááááááááááááááááá!!! :cry: :cry: :cry:
Felébresztett a fogfájás! 3 körül szopi, belealvás és fél 4kor erre ébredtem. Vettem be algopyrint, még akkor, de semmi. Nagyon fááááááááááááj! Mi lesz itt reggelig? közben meg esek össze, olyan fáradt vagyok(persze mert itt lógtam, alvás helyett! :wink:
Még legalább 5 óra a zsibbasztó injekcióig. Aztán már csinálhatnak vele amit akarnak. de addig meghaloooooook. ha így lenne, tudjátok, hogy jó volt veletek ez az 1 hét levelezés.
csá
jumam
 
 


Jó reggelt,

apropó, én már a múltkor felvetettem, hogy egyik este elmehetnénk csajos görbe estére, köhöm-köhöm.
Hobo, hát igen. Nekem kb. 14 éves koromban volt Hobo és Doors korszakom, de azóta is szeretem.
(azt meg csak zárójelben teszem hozzá, hogy a Hobo mostani gitárosával sok-sok évig lángoltunk, szóval jártunk, vagy mi)

És hol lehet parkolni?????? BUBEK, help, te hol fogsz???????
Vendég
 


Jó reggelt!

Zsódajumam!
Remélem kiállt már a fogadból a fájás:( Annál rosszab nincs! Én minden szívfájdalom nélkül kaptam volna be egy Cataflam bogyót... Ennél sokkal durvább gyógyszereket is beszedetnek néha a kismamákkal... mondván lehet!

Coolasa!
Oké, köszi! Ha tudnád, hogy az elmúlt időszakban hányszor láttam a neved az iwiwen és ugrottam át felette, hogy nem ismerem... Két dolgot nem feltételeztem volna a neveddel kapcsolatban, de mindkettő tetszik :)

Gabus...
na.

még egy kis idő és keltem a srácokat. És még az ovis ruhát se szedtem össze.

brühü

Kép
sasha
 
 


Jó reggelt!
Látom itt mindenki akkor éled fel, amikor én már nyugovóra térek :? Ti hogy bírtok este olyan sokáig dorbézolni :?:
Bubek drága, köszi a térképet, de Esztivel karöltve engem is az érdekel, hogy HOL lehet parkolni? Amolyan női logikával. Érted? Ahol az autó is megvár meg meg is találom és nem kell sokat forgatnom a kormányt, hogy bepeckeljem magam két autó közé,....
Gabus, olvasva a cipőmizériát rá kell ébrednem, hogy kis lábbal legalább olyan komplikált cipőt találni mint naggyal. (Az enyém 41 :oops: ) és vannak cipők, amikből egyszerűen NEM gyártanak 40-nél nagyobbat :evil:
Ja, Gabus a símogatós videjót prblémamentesen meg tudtam nézni, de azóta nem tudom őket megnyitni. Valmit máshogy csinálsz avagy én bénázok?! Már a múltkor akartam írni, hogy Livi milyen kis szótfogadó, mert maga a videó sokkal jobban érdekelte mint te (már bocsi) de, amikor szépen kérted, hogy simizzen meg akkor mégis megtette és csak később nyomult ismét a videóra vagy amivel felvetted az akciót :)

Ja, én ABBA-t is hallgattam meg gombafejűeket,.... És szerelmes voltam Derrick társába. Hát, így újranézve nagyon izlésficamos gyerek lehettem :oops:

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa!

Hát ja, nekem is 41-es a lábam, a párom is küzd ám cipőgondokkal, neki ugyanis 46-os...
Foggalmam sincs, hogy hogy megy az éjszakázás. Biztos a múltamból ered, én ugyanis bagoly voltam... Dél előtt semmi esetre sem voltam még ébren és a dél az nekem nagyon kora reggel volt. Az átlag ébredésem nekem délután 2 körülre volt tehető és az este meg a hajnal volt...kb 3-4.

na megyünk oviba!!!!

Kép
sasha
 
 


Jó reggelt!

Csajok én már egész jól bírom, hogy kb 1 hónapja 2 óránál többet egyhuzamban nem alszom :twisted: :twisted:

Gabus:
nekem nagyon teccik az apróláb. emlékszel én kérdeztem rá anno, hogy milyen pici lábad van. én 36-al kezdtem, de amióta ilyen dagadék vagyok nőtt egy számot. Viszont lábfejszélességben és magasságban igen szűken vagyok mérve. Ez azt jelenti hogy minden normális papucsban cipőben oldalt és fölül befér még egy-két ujjnyi :twisted: Na most adtam a lábtémának. :D :D

80-as évek:
hát itt most szégyenlem magam :P én egy annyira de annyira poros alföldi kisvárosban nőttem fel, hogy oda nagyon későn kezdett kicsit-kicsit begyűrűzni a nyugat. Addig meg csodálattal figyeltem, hogy amikor győri és soproni gyerekekkel táboroztunk 84-85-ben az volt a menő, hogy ilyen tini újságokat gyűjtöttek (név nincs eszemben, talán Popcorn?) mi ilyenről nem is hallottunk. De azért nekem is volt Limara sprém meg műanyag fröccsöntött szandálom :lol: :lol: sárga meg rózsaszín :!:

Zene:
hát engem általánosban nem nagyon érdekelt, de azért emlékszem, hogy a Karthago egyik lemeze nagyon teccet meg a buzimoderntokingos szőkeifjú :D :twisted: :D
Aztán észheztértem és a középiskolában a Beatrice meg a Pokolgép, Metallica volt a menő. Ide jártunk Pestre Metalkarácsonyra :D :D még verekedtünk is :D :D 7-8 éve még az alternatív magyar rockért voltam oda Kispál, PUF, HS7 és a többiek, manapság meg csak szól a rádió....... helyett Görgőcske hadoválása :roll: Na jó nem. Sokkal vegyesebb lett a zenei ízlésem. Innen is onnan is teccik valami. Morcheeba, Portishead, Nine Inch Neals, nem mondhatni rocknak, mégis hallgatom.
Na ezt jól megmondtam :P

Tali:
Bubek, tömegközlekedéssel megyünk :twisted: , se babakocsi, se kocsiülés :twisted: Úgyhogy vihetsz valakit :D Tegnap olyan sokáig konyháztunk, utána meg annyira fáradtak voltunk, hogy teljesen elfelejtkeztem mindenről.

Csajok már ott tartunk, hogy a fsz-en is burkolunk meg csempézünk :evil: Ennyi erővel elég lett volna egy telket vennünk :shock:

Sasha:
Ha már a Gabi is és a Danci is el lesz de-re adva óvi-bölcsi, akkor nem lesz mentséged és jönnöd kell a talikra. Kész nincs mese :P

Eszti:
szóval akkor most te egy híres ember vagy? :D :D

Jumam:
hogy van a fogad?

Szeptemberben kezdődik itt Káposztáson a Ringató, Bubek jöttök?
Natasa neked is ajánlom, Vereshez már nincs annyira messze. Bármikor be lehet kapcsolódni úgy tudom.

Ja igen, akinek kellenek színes golyókák, az hozzon üres flakont különben zacskózva kell adagolnom.
Vendég
 


Tücsimami,

"minden normális papucsban cipőben oldalt és fölül befér még egy-két ujjnyi"

igeeeeeeeeeeeeeeeeeen, nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

Majd még jövök, csak előbb egy kávé, büdös kölke hajnali 8-kor nem felvert! Bezzeg tegnap 10-kor keltünk. Mint minden normális ember. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa,
ugyanúgy kell mint eddig.

Aha, szófogadó!
- Hagy tolja Szilvi is az autót egy kicsit!
- OÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, értem. Akkor csak pusztán béna vagyok v. párocska bütykölészet át vmit a gépünkön :roll:

Tücsimami, éppen írni akartam, hogy Káposztás mellett döntöttünk, mert km-ben egyenlőre messzebb, de időben sztem rövidebb ha oda megyünk. Aztán ha majd elköltöztünk akkor kiderül hova járunk, de Ringató ügyileg akkor is Káposztás lesz a tuti. Pont ma akarom hívni őket, mert van pár kérdésem,....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Valószínűleg megyünk mi is talizni!!!!!!!!!!!!

12-ig várjatok léccci, mert nincs telefonom.

Bubek,
patiszon nincs megfőve, nem baj? És nem is 3 db van, hanem 4. Így is jöhet?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


jó reggelt

Petike 6 órára állította be magát, onnantól már végképp nem akar visszaaludni :roll: persze 8 körül befárad, és nyűgös, úgyhogy talán most ráhúznak egy kicsit manccsal (én meg jöttem húzni az igát a mocskos kizsákmányolóknak :twisted: )

jumam
legutóbbi koncsertón, amin voltam (kb 1,5 hónapja) a Gödörben Hobo kicsit morci volt, úgy kb. mindenkinek beszólt, aki nem kulturáltan szórakozott (értsd: ült, nézte és akkor tapsolt, amikor kell), meg fáradtnak is tűnt, szlopálta a red bullt. Biztos szar neki az átlag magyar kulturigény mellett a saját művészi igényeit előadni, és már nem igazán tolerálta a percenként "kopasz kutyát" üvöltő részeg rajongóit...

bubek
a Tóth kocsma nekünk is törzshely volt régebben, aztán szépen bepunnyadtunk, úgyhogy a javarészt lőrinci és kispesti haveri kör feladta a küzdelmet az éjszaki busszal való hazajutás miatt. Nosztalgiából Petike születését ott ünnepeltük :) :twisted:

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Szisztok!

Először is, az állandó Árkád emlegetés miatt valódi könnyeket sírok. :cry: Amíg budapesti lakosok voltunk, 10 percre volt tőlünk a 82 trolival. Hogy talizhatnék most ott egy csomó mindenkivel, menne a dumcsi és csak vásárolnánk és vásárolnánk... :lol: :lol: :lol:

Mamacka, Tücsimami,
A depi az engem is elővesz néha, most éppen túl vagyok egy hosszabb lélegzetűn. Persze ezek az állandósult hormontámadások (szoptatás-terhesség-szoptatás) sem segítenek, sőt. Szegény Imi a megmondhatója, ilyenkor előszeretettel nyúzom őt, pedig abszolút nem érdemli meg.
Írjatok privit olyankor, ha gáz van, én nagyon meg tudom érteni az ilyesmit. :wink:

Sajtine,
Jó a Malackás zene, nekünk a Loituma jön be nagyon, csak most nem találom a linket. Majd később felteszem.
Zsófi micsoda szőkeség lett. A tenger, a nap és talán valahol az anyai gének...? :D

Mancs,
Szerintem is vágj vissza ilyenkor. Aki ilyen bunkó (bocs), hogy kéretlenül osztja az észt és nem veszi észre magát, az megérdemli, hogy kioktassák. :evil: Én is a falra mászom az ilyesmitől, de előbb elmagyarázom, hogy mit miért csinálok és miért így a jó szerintem, és többnyire a hangomon érezhető azért, hogy nagyon kell uralkodnom magamon. :evil:

Ilba,
Amit nekem, azt miért is? A sapka miatt?

Sasha,
Azért az aggasztóan kicsi korkülönbséggel egyedül vagy a nagycsaládosok között. Nekünk már önállóak a nagyok és a pelenkázás vagy szoptatás közben csak legfeljebb a leckét kell kikérdezni, vagy éppen arról meggyőzni a serdülő leánykát, miért nem létfontosságú és elengedhetetlen a szemfesték használata a suliban. Míg neked ellenben esetleg a csillárról kell levadásznod a lurkókat. Valami azt súgja, az ilyesmit én is hamarosan megtapasztalhatom. :D

Gabus,
Köszi a mailt, én már biztos agyvérzést kaptam volna a vérlázító hülyeségeitől :evil: , de Te úgy látom sokkal bölcsebb vagy és nem szerzed meg neki ezt az örömet. :D

Emlegettétek a SOTÉ-t, én a Schöpf-Méreiben voltam, de ahogy tapasztaltam, itt is vannak szadista, lelketlen emberek. :(

Fesztes képek nagyon jók. :D

Még visszaolvasom a vasárnapot (nem semmi, két oldal...), de most megyünk tanácsadásra, aztán főznöm is kell, csajokért suliba, meg pakolok a kórházba (brrrrrr, négykor indulunk), de ha még tudok benézek, ha nem, akkor holnap este leírom, hogy mi volt.

Ezt nézzétek: http://www.send2u.hu/get/?f=Pgs3fAjL6yJa1kwXs3Vu
(A "paint" merész fantáziánk szerint a "palinta" lenne, a nagylányok osztozkodása a háttérből pedig tipikus. :D )

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


ja még valami

cipő: sasha, nekemi is 46-os (meg néha 7-es :oops: ) és nagggyon nem egyszerű cipőt vennem, főleg nem elegáncsosat... ami hosszra jó, annak néha akkora rüsztje van, hogy kétszer beleférne a lábam magasságra, mert amilyen hosszú, olyan lapos.. (ráadásul 16 évesen is kb ekkora volt, igy az akkori 160-170-es magasságomhoz párosulva érthető, hogy néhány jóindulató haverom "L betűnek" becézett :twisted: . Ilyenkor azzal nyugtattam meg a kedélyeket, hogy ekkora lábbal igazán szépen seggbe tudom rúgni őket :lol: )

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Jucus
sztem aszondja Bogesz, hogy páááááing, utalva a ping-pong labda mozgására, ami hasonlít a hintáéra: ide-oda, ide-oda. :lol:

nagyon cuki! És végre a hangját is hallottam!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Most indultam volna neki a szokásos beszerző körútamra,de el kezdett csöpögni az eső,igy visszafordultam.Ez nem jó,mert igy minden tolódik,ebéd főzés ,ilyesmi.Ha délig nem érnék oda ne várjatok rám!

Már esik is!!!

Gabi ez jó hir,hogy tudsz jönni a talira,remélem az eső nem mossa el.

Kép

Kép
novum
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?