SZiasztok!
Látom, mindenki sokkal vérmesebb, mint én
Pedig, mióta Ármin megszületett, vagy talán mióta terhes lettem, én is sokkal inkább beszólok ... Hát, képzelhetitek, milyen voltam elõtte
Türelmes és szelíd
vagy inkább ostoba és mulya
? Na, mindegy, majd csak "megjavulok", mire Ármin megnõ! A (nagyon egészségtelen
) dupla paplanunk nagyon finom meleg, ma éjjel egyikünk sem fázott!
Edit! Én is a SZigony utcában laktam 5 éves koromig, aztán még felnõtt koromban is 4-5 évet, csak már egy másik házban!
És Párizsban is jártam a La Defense-ben (? nem tudom, jól írtam-e, most nem keresem vissza az írásodat). Nekem nagyon tetszett Párizs, sõt, egész Franciaország, nagyon vágyom oda megint - csak hát az isten pénze sem lenne elég arra, hogy mindenhová eljussak, ahová szeretnék
Lola! Mi pedig az Orczy kertnél!
3(?) villamosmegálló a 24-essel! Merre jártok sétálni?
Andysj! De nagyon rég hallottunk már rólatok! Madike is szépen ügyesedik!
Árminnak kb. egy hónap alatt jött ki a 4 elsõ foga, 9 hónaposan kezdte.
Dzsili! Nem sajnáltad a hajadat? Én is sokat vágtam belõle szülés óta, de így is hosszú maradt - igaz, én nagyon hülyén nézek ki röviddel, úgyhogy ennél jobban már nem vágnám le. Talira BIZTOS elhoz egyszer a férjed!
Tanulás: Én is úgy tudom, hogy a GYED, GYES alatt nemcsak az elsõ diploma ingyenes, hanem a többedikek, a kiegészítõ - szakosító képzések és a PhD is (ezért is akartam, hogy még idén felvegyenek, de nem sikerült
)
SZila! Én bizony be fogok fûteni! Nálunk most van 21 fok a lakásban, másfél méter magasan, ahol a hõmérõ van és ahol a felnõttek "tartózkodnak" - és szerintem az a 21 fok sem túl sok! A padlón, ahol Ármin egész nap csúszik-mászik, biztosan hidegebb az idõ, szóval, én a fûtésre voksolok! És persze jól kitömködöm az ablakközöket, mert nálunk olyan rések vannak, hogy érezni, ahogy süvít be a hideg
Andi! Mi van Lucával? Elmúlt a köhögése?
Zsuzsi! Ne törõdj a férjed megjegyzéseivel (csakis aggódás ügyben!
), a férfiak szerintem genetikailag ilyenek! SZerintem ezért kell apa és anya is, hogy legyen, aki aggódik és óvja-védi, néha túlzottan is és legyen, aki dobálja, hancúrozik vele és engedi, hogy megkaparintsa a sült krumplit!
Van egy jó könyvem, aki még nem ismeri, annak nagyon ajánlom: Allan és Barbara Pease: Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nõk? címmel. Elég "amerikaias" kinézete van a könyvnek (ami engem egy ideig visszatartott attól, hogy megvegyem), de aztán egyre többször olvasgattam bele a boltban, végül megvettem és sokszor majd' leestem a székrõl a röhögéstõl - mellesleg "szakmailag" is jó! SZóval, férfiakkal kapcsolatos depi ellen naggggyon hatásos!
Márti+Ármin