Új privát üzeneted érkezett!

Jumam, bocsi, elkéstem. :lol:

Sajtinéni, az nem Gálvölgyi? Mikor a Zenebutikot parodizálja. Abban vannak ezek a videócsippek. :lol:

Én annyit tudok németül, hogy cvájncige zűrzavar, hózentróger, schweine hund! :lol: , über alles Franzstadt! (ezt Mbá és Ádusz apuka is ismeri sztem), meg hogy Franzstadt, Franzstadt über alles!, Lothar Matheus, ihvájsznicht, sprehenzidojcs.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsi, üríccsé!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jaj, még azt is tudom, hogy ein-zwei-polizei!!! Érzitek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

:idea: Jajjjjj! :oops: Bocs, akkor most beloptam magam a szívedbe!!!!!!!!!!!!
Csak tudod (már mint kismama) a gyerekkori élmények nagyon meghatározóak....
Nagyon utálsz? (gondolj arra, hogy a kendővel milyen örömet szereztem :lol: :lol: )
Köszi Gabuska, köszi a szolidaritást és a segítséget.
julcsi szopizott egyet és már alszik tovább. Még itt a kezemben mert büfiznie kéne, de nem jön.
jumam
 
 


a büfi nem jön. Én viszont asszem hamarosan megyek. Aludni.
jumam
 
 


Na fene, GAbuska milyen jól tud németül. Én csak az Ich libe dich szóegyüttes jelentését ismerem... ez az ami egyetlen német filmből se maradhat ki, kivéve a Derricket... Valamelyik este is volt egy német film a tv-ben és mivel ugye szinkronizálva vagyon magyarra ezért inkább ráírta a mellkasára a csávóka, csak hogy teljes legyen a kép. Én se szeretem a német nyelvet, olyan kemény és durva hangzású. Jobban csipem a magyart pl, mert azt értem... :twisted: Egyébként, ha nyelvet tanulnék, én olasz párti vagyok.

Coolasa!
Na ja, mert a pókhálós puncak jobb téma mi? Meg bözske néni fekélye... Aztán meg szegény Mancs hallgathatja a litániát a kezelésekről, meg a kiállt kínokról, meg a sok gyógyszer szedéséről amitől anyagilag tönkrement az illető és különben is szemét kommunisták... :twisted:
Amúgy meg a Gergő nem fürdik a másik kettővel egyszerre és neki előbb van pancsi idő, hogy még utána nyugiban tudjon szopikázni meg ilyenek. Meg szép is lenne, ha a kis 5 hónapos fenekét belehentergetném a homokba és beleültetném a földkupacba, hogy jó maszatos legyen... Na szóval ezért volt az, hogy csak két gyerek megy a kádba. Jövőre már háromról fog szólni a fáma. Meg tulajdonképpen csalok. Nem minden nap fürdik ám, van, hogy csak mosakodás jut. Attól függ, hogy épp milyet kakált. Ha kifolyós kaksi van , hogy még a háta is csupa kaka a kukijától kezdődően, akkor jön az alváz mosás, de ha már ott vagyunk akkor a csapnál fürdik a mosdókagylóban... amíg még belefér.

Ha hiszitek ha nem nem bírom megszokni ezt a három gyerekes rendszert, pedig már majdnem 5 hónapja hogy fennál ez a helyzet és a létszám már biztos nem csökken. Egyszerűen nem bírok átállni. 1-ről a 2-re tök simán ment, mint a karikacsapás. De ahogy elnézem itt a babaneten a nagycsaládosokat, csak én küzdök ezzel a problémával :?

na jó megyek alukálni

mindenkinek szép álmokat

Kép
sasha
 
 


Jumam,
nyugi, nincsen örihari, sokan utálják. :roll:
Én meg mást utálok. :D

Na jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sasha,
a német filmeknél még azon szoktam nevetni, hogy anélkül, hogy tudnám, hogy német, rögtön látom. Valahogy felismerni az első képkockáktól már. Meg ezek az értelmes akciófilmek, mint pl. autópálya-rendőrség, meg medicopter stb. Gagyi. Ez persze csak az én véleményem, de az nagyon! :twisted:

Ja, nemtom ki kérdezte, hogy M.maci miért ír nekem. Pár napja itt a bneten csapásként aposztrofáltam a jelenlétét az iwiw-en, ezt ő a szívére vette, kikérte magának, meg különben is ő már megbánta, megváltozott, mi tehetünk mindenről ,mert ő már rég meg volt javulva, mikor mi lebuktattuk. Nem e-mailt írt, hanem az iwiw-re.

Na, erre aludjunk!

Szép álmokat!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba!
Én szeretem a Német nyelvet. :wink:
Mi 4 felé értünk ki és kb:fél 7ig voltunk.
Az órát én választottam :oops: de Domi is rábólintott. :lol:
Ti kaptatok mosópor+síp+lufi+mosogató csomit?Mi igen.Sőt a pelenkázó helységben a csaj adott 10 pelust,1cs popsitörlőt és 3 FP játékot is. :lol:
Íme Domiapuról 2 kép eddig nem tudatosan rejtegettem. :lol:
Puszi.Jó éjt!Dia
Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ilba!
2 nyarat dolgoztunk végig a Balcsin apjukkal.A sprehenzidojcs kérdésre már álmomból felköltve is kántáltam ajn véning,mej man spriht. :lol: :lol:Puszi

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Most jutottam ide a végére....dde már megint tök fáradt vagyok, most még ahhoz is hogy írjak....De ezek a fesztes képek!!!! Annyira jók!!!

Na jó egy kcisit még írok, ha kusza lesz, ne hari... :oops:

Ma mi a babaruhabörzén voltunk, és nagyon nem bántam meg. Azt sajnálom, hogy feszten így nem tudtunk lenni, de azért nagyon megérte hogy kimentünk.
100 Ft-ért vettem használt, de tök jó bodykat (meg 3-400-ért újakat), meg melegítőgatyát, 1500 Ft-ért ká jó kis dzsekit )kibefordítós), új harisnyákat 200-ért, új nadrágokat 1000-ért, sapikat, kesztyűt, és egy kis szandit is 500-ért, amit Marcira már most akarok adni, hogy szokja a cipőt a lába. össz 15-16 e Ft-ból nagyjából megvan az ősz meg a tél. Télre még lesz egy nagyobb beruházás: egy gatya meg dzseki. Sajna olyat nem találtam ami jó lett volna. ami jó volt, az kicsi volt. :cry:

Ilyen szemes képet csinálok majd én is....ez tetszik! :)

Mancs, a hülye rokonok mindig okosabbak akarnak lenni...pedig mennyire nem azok....Időnként nekem anyámat is le kell állítanom, mert néha jobban tudja mi kell Marcinak..... :evil: :twisted:

Na most eszembejutott: Voltunk pénteken Tücsökmamiéknál. Nincsenek is messze bkvval sem.Tök jó volt, Gergő egy annyira de annyira cukipofa....Állandan vonatoztak MArcival. Hol egyik mászott a másik után, aztán rá a hátára, hol fordítva. Tök jól elvoltak együtt. :lol:
Vannak képek is, de most arra már tényleg nincs erőm, majd holnap. Úgyis minjárt holnap van....

Vanília,
Ádusz tényleg olyam szemöldökráncolós képeket tud vágni!!!! Nagyon vagesz! :D

Hát, Petike, Livi, szilvi, és Beni egy nagyon jó kis csapat!!! Külön külön is, de amikor együtt vannak....!

Na akkor msot utoljára kérdezem, mert (kivéve két Rendicsek Csajszit: NAtasa, és GAbi - kösziköszi!!!) nem nagyon kaptam választ (hátha így észreveszitek):
NEM TALIZUNK HÉTFŐN??????
vagy ez most nem jó kérdés? Senki nem akar rajtam - és Natasán - kívűl? Király idő lesz!!!! Napsütés, no szél, és 28 fok. Ha nem jó az időpont, akkor legalább ezt mondjátok (vegyetek példát Gabiról!!!! :wink: ), de ez így nem túl bíztató érzés ám.... :cry: :oops:

Ja meg a nyugati cucc:

Coolasa,
nekem is a Haribo volt az, amit mindig kértem az NSZK-ban élő nagynénikémtől, amikor jött minket látogatni.....ha külföldön voltam, akkor mi nem nyugaton voltunk hanem ezeken a helyeken: Erdély (apukám székelyudvarhelyi), Bugária, Csehszlovákia, Jugoszlávia, NDK. Szóval a nyugatról nekem annyira nem volt igazán képem. De a Haribó az nagy kedvenc volt akkor is, és most is!!!

Na most meg már foggggalmam sincs, hogy külön külön mit akartam....

Na ha eszembejut, mostmár én is jegyzetelni fogok...

Na akkor elmegyek alszizni, mert álmos is, és éhes is vagyok, és iylenkor már nem szabad enni, főleg fogmosás után...... :?

Na jó éjt nektek.....Ha nem lesz tali, mi akkor is kimegyünk legalább a ligetbe!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


SZILVI!!!! :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mennyi Na...!!!!! :oops: :lol:
....mondom én hogy fáradt vagyok, most már télleg megyek....

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!

Ma délután hazaértünk a nagyszülőktől, gondoltam, visszaolvasok, mielőtt bejelentkezem, de az elköszönésem óta összehozott 27 oldalnyi hozzászólás nagy falatnak igérkezik. Pláne, míg lefürödtem, ezt 28 oldalra növeltétek.
Szóval vagyunk, lesznek majd képek is, beszámoló is, és próbálok képbe is kerülni. Sajna az allergia idén a szememre ment leginkább, s arra nem a legjobb gyógymód a gép elött gubbasztás.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ui: Lecseréltem Benedek vonalzóját, őuraságából a nyár folyamán perfekt cica- (Benedek nyelvén NAÚ) mániás lett.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ilba, nekem is lenni naaaagy némettudásom: zoldátenfridhof (katonatemető?), übernámebesájnigung (átvételi elismervény?), lungenencündung (tüdőgyulladás?). Ezeket a mérhetetlenül hasznos kifejezéseket egy barátnőm tanította. Kifejezetten hálás leszek majd neki olyan mindennapos szituációkban, mint mikor találkozom valakivel egy katonatemetőben, aki hirtelen tüdőgyulladást kap, ezért rám bízza az értékeit, amiről átvételi elismervényt állítok ki neki..

Gabus: ahogy a németek képzelik a krimiket!… ná jáááá. Autópálya rendőrség, micsoda szövevényes ügyek... Egyetértek. Meg még az otromba gyilkosságokon is érződik a germén jólét. Még a sorozatfojtogatót is úgy tartóztatja le a policáj, ha elbarikádozta magát, hogy „Gelzmáhher Úr, kérem adja meg magát, nincs értelme az ellenállásnak…”

Bubek, én azért nem válaszoltam még a hétfői talis felvetésedre, mert nem tudom. Hétfőnként nekem hollandom van, ami azt jelentené, hogy hamarabb le kellene lépnünk Nokival, és akkor jönnek szegény fejemre a szidalmak és átkok. Pedig csak hétfőn van ez az állandó programunk..

Kormi! Hiányoltunk! Olvass csak vissza szorgosan, mi neked az a 28 oldal, 2-3 hét és megvan (persze más haszontalan tevékenységek akkor, úgy mint fogmosás, levegővétel, gyerek, /milyen gyerek? bahhh/ nem férnek ám bele..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilyen rucikat kaptunk tegnap...

sapka, nadrág, farmer
Kép Kép

báliruha (komoly darab, végig bevarrt alsószoknyával, és megerősített felsővel, utóbbi nyilván azért, hogy nehogy átlátsszon a melltartó... )
Kép Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


ja, a "nadrág" szó helyére képzeljétek oda a "póló"-t...

Kép Kép
coolasa
 
 


Hali!

Bubek!
Mi sem talizunk, talán ezért nem írtam... nem vagyok egy nagy talizós. Meg hétfőn már biztos ovinap van, úgyhogy nem tudom mi lesz még egyáltalán. Nem tudom, hogy újra szoktatásképp csak délig hagyjam ott a Gabit egy ideig, vagy csak uzsonna után menjek érte. Nagy gond, mert Gabi nem szeret oviba menni, ezért is tartottam itthon egész nyáron, úgyis összevont csopik voltak, na de nem lehet mindig kibújni.

Kormi!
Örülök, hogy megjöttetek! Hát szerintem hagyd azt a pár oldalt és olvasd csak az aktuálistól, mondjuk a saját bejelentkező hozzászólásodtól. Úgyis lesznek újabb és újabb témáka amik abszolult nem függnek össze a régiekkel. Egetrengető dolog meg nem történt...

Gabus!
Ne is mond! És Coolasa milyen jól megaszondta!
„Gelzmáhher Úr, kérem adja meg magát, nincs értelme az ellenállásnak…” :lol: :lol: :lol:

Kép
sasha
 
 


Coolasa!
Noki nagyon cukorfalat, jobb is, hogy most már nem rejtegeted, hiszen olyan tündérien nevet! A báliruhás képen jót mosolyogtam, mert ahogy látom fényképezés közben járt a lába, mint a motor... :lol:

Kép
sasha
 
 


Sasha, ha még cska a lába járt volna, de a keze is szellemképes, és ez most nem magyarázható az én fotótudományom öhöm..hiányosságaival (csak)

Kép Kép
coolasa
 
 


Képzeld Sasha, meg többiek, lehet hogy ma Nokifotó-mérgezést fogtok kapni, mert apukám ideadta sz ő gépüket, hogy írjam fel a képeket dvd-re otthoni nézegetés céljából, és akkor már magunknak is elmentettem, van Nokis rengeteg, föl si rakom majd az elmúlt 2 hónap termését, persze csak szépen sorban, hogy ne viselje meg annyira senkinek az idegrendszerét..

Első csomag (általában a nálunk tett látogatásokon készültek):

Kép

de vajh minek örül nagyi? Kép

tessék? hogy a sírásért nem fizetnek? Az más, kérem.


apátlan anyátlan á-hár-vah-ha va-ha-gyo-hooook...


pillanat, most magyarázza el.. Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Feladat: összepárosítani a képeket a megfelelő fülszöveggel...ehem... :oops:

Kép Kép
coolasa
 
 


biruxol a család 2/3-a
Kép

segííítsééééég, csúszooom!
Kép

egy kis igazítás fotó előtt.. Kép

készvagyunk.. Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


(most rendben összetartoztak az összetartozó dolgok, de valaki igazán írhatna 2 fotóontás között, mert így gyanúsan velünk lesz tele a b.net..)

Kép Kép
coolasa
 
 


nem alszom, csak pihentetem a szemeimet
Kép

még mindig
Kép

nahát, ezt a viccet még nem ismertem (egy újszülöttnek amúgy is minden vicc...) Kép

itt lakom, mutatom Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


(már csak néhány kép maradt, kitartás....)

kukucs Kép

meg kell ennem az egészet?
Kép

mindmegette.hu
Kép

sírni vagy nem sírni
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


hejderutyutyu, há de sose halunk meg
Kép

Kép

Kép

szép az osztrák táj - állítólag Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


világbéke
Kép

most melyek is az én végtagjaim?
Kép

/a vetítésnek vége, köszönjük a figyelemet, kifelémenet ne felejtsenek el beledobni valami kis jelképes össezeget a kalapba. Köszönjük./

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Hát, ahogy elnézem ha terveztem sem tudtam volna jobban akkor fesztelni amikor már senki sincs ott közületek :cry: Nagyon jók a képek. Mi sajnos nem vittünk gépet csak magunkat. Úgy 4 és 5 között. És aztán egy röpke körülnézés után leteleedtünk a Kalákás szinpadnál. Ott volt hastánc is (Aziza) amit gondoltam majd apa élvez, de mint kiderült én jobban örültem neki mint ő. A Kalákát meg velőből utálja és nagy hősiesség volt tőle, hogy kibírta amíg ott voltunk :roll: Szonja viszont jól kibámészkodta magát, mert annyi gyerek gyűlt ott össze, hogy azt hittük gyereknapon vagyunk :D Sajnos fél óra késés volt és a Kalákások sem igazán gyerekszámokkal kezdték :? Így nem vártuk meg a koncert végét, mert közeledett a fürcsi meg a vacsora ideje és Szonja és a türelem nem ismerik egymást. Viszont jó volt kimozdulni csak a kolbászt kell elfelejtenem, amit jóízűen megettem majd éreztem, hogy keresztbe feküdt a gyomromban :x
Ma nem fesztelünk, mert vendégeink jönnek!

Mancs, én szoktam "okoskodni", de vendégként akkor sem tenném ha nagyon kikívánkozik belőlem. Szerintem bunkóság. Én is tuti bekészítenék vmi csípős kis beszólást. Max legközelebb csak Petike 18. szülinapján jelentkeznének :evil:

Coolasa, nagyok kafák a képek a kedvencem a biruxolós :) A gyöngy fülbevalód lánccal meg eleve a kedvenc összeállításomat képezik szóval csak diccseket tudok rádömleszteni :wink:
Hihihih én "nyugaton" nőttem fel és kicsiként is utáltam a csokit, de a Toblerone a kedvencem volt a rizses mellett :P Ígaz én annyi napig ettem ahány darabra lehetett törni,....és kincsként vigyáztam a dobozára :!:

Szia Kormi! De, de, olvass csak nyugodtan vissza, hogy lásd, hogy volt aki írásban is hiányolt! Pl ÉN :lol:

Bubek :cry: Pedig engem is éredekelne, hogy mi a válasz a kérdésedre, amit már nem lehet szembetűnőbben feltenni!!!!

Sajtine, azon a naggggyon kékszemú képen már nagggyon hasonlítasz magadra :D Zsófi aranyos a padlón :)

Itt a vége a hsz-nak. Felébredt a csajszim és egyre hangosabban jelzi, hogy itt az ideje észrevenni őt is.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa a képeket megcsodáltuk!
Te hogy tudsz ilyen tempóban feltölteni????
Most tényleg lépek mert az aprótalpúnak és apának segíteni kell a "Mit vegyünk fel?" kérdésben :lol:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, nekem is a biruxolós a kedvencem, fel is raktam az iwiwre, (pláne, hogy a legtöbb fotón úgy festek, hogy a kép címe nyugodtan lehetne: "beszélőn anyunál a börtönben").

Kép Kép
coolasa
 
 


na eltűnt egy hozzászólásom :(

szóval jó sokat írtatok, nem tudok most reagálni, megyünk konyhát robbantani :D

a lényeg: én azt hittem hétfőn lesz tali, és készültem színes műanyag granulátummal, amiből lehet klassz kis csörgőt csinálni, nézzétek:

Kép

ne maradjon már rám az a kb. 5 kg. :D

most akkor mi lesz?
Vendég
 


Később jövök, most csak Bubeknak:
hétfő még nem 100%, mert Népligethez ugye kocsi kell, a Városligetet bevállalnám esetleg vilivel is.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halihó,

Gabuska,
igazad van :oops:
Ki tudja már ebben a nagy felfordulásban ki mit mondott :lol:
Elnézést Gálvölgyi :lol: :lol:

Kormi,
tessék csak visszaolvasni szorgalmasan :!: :!: :!:
Vissza kérdezzük ám :lol: :lol: :lol:

Coolasa,
nagyon szépek vagytok :P
Nokinak nagyon szép izléses ágyikója van :D

Na mennem kell tízóraizni.
Apjukom nagyon sz.rul van.
Biztos valami rosszatt evett :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja ! még tudok franciául is:
zsákvarrótű, szifóón, patróón, papülapadon :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


ja, mégegy
hétfőn nekem nem jó
megyünk zene bölcsibe a barátnőmékkel.
Majd megírom milyen volt

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok!

Hosszú hallgatás után életjelt adok magamról :)
(mostanában gépközeli élményem csak a szakdolim írásakor volt)

tök jók lettek a tegnapi képek !!!

fasz rokonok: az a baj, hogy keresztszülőkről van szó, akik ugyebár Heim Pál korház főorvosa és főnővére, és náluk ez volt a szokás x éve. :evil: :evil: sajna a segítségük többet és egy leugatásnál, így finoman megmagyarázni, hogy mi másképp gondoljuk, szint lehetetlen :roll: :evil: na mind1, mondtam magunknak, hogy le van sz**va az egész, úgyis úgy csináljuk, ahogy akarjuk.

Gabuska
mancs ürítette fiókját!

Coolasa
feldobtad pár napja, hogy mi csempészte be kiskorunkba a nyugatot (vagy valami ilyesmi)
tisztán emléxem a szülinapi zsúrokra, amikor is a legmenőbb ajándéknak számított a dobozos kóla, a haribo (macht kinder froh), milka, vagy akármilyen nem boci csoki :)
unokatesómmal mindig nosztalgiázunk az én gyermek- ő kamaszkorán, a Tv-műsoroktól és meséktől a különböző poénokig... kicsit visszasírjuk :shock:
nem semmi képmennyiséget tettél fel (végre)

Petike ébredése után megyünk megint fesztelni. reggel 6-tól szórakoztatott, aztán fél 9-kor odatettem kajjázni mancshoz, azóta alszik :shock:

Kép
Kép
mancsbá
 
 


visszanézve a tegnapi képeket megállapítottam, hogy tényleg jó nagy hombár ember vagyok :shock:

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Utólag is elnézést kérek Mbá helyett a csúnya szavaiért :oops: Az "f" betűset kiírta, de az "sz" betűset már nem merte :lol:

Rokonok: Mbá felvázolta a helyzetet, de én nem csak ezért nem ugatom le őket. Vhogy nem kenyerem a vauzás, és főleg nem akarom a nem az én családomból származó emberkéket leugatni. De azért megmondtam, hogy én nem adok éjjel teát a gyereknek, mert nem hinném, hogy egy gyárilag előállított műtea egészségesebb a gyereknek az anyatejnél. Rokonbácsi (a doki) jött itt ilyenekkel, hogy éjjelre az emésztésének jobb a tea, mert éjjel lassabban bontja le az enzimeket a gyomra estébé. Én már ekkor nem voltam ott, ezt Mbá mesélte. Ekkor már dohogtam magamban az udvaron, miközben a kutyusokat sasoltuk Petikével.

Coolasa,
:D :D :D végre képek!!! Nagyon örülök neki! Noki olyan sokat változott, annyira édes pofa! Kérdésedre a válasz: édességek (Donald rágó, Turbó rágó, Toblerone -ez volt a csúcs, rizses csoki) Impulse és Limara dezodor, német nyelvű képregények (olyanok, amiket itthon nem lehetett kapni). Mi anno a déli határ mentén laktunk, így kimentünk néha Jugóba :lol: Ott akkor ők nagyon jól éltek, hozzánk képest mindent meg lehetett venni, így nekünk is volt otthon "nyugat". Így pl. Yassa cipő, Adidas cipő, Baltazár rágó, rizses csoki (újra), Cézár konyak és különböző rikító színű krémlikőrök, amiknek a cimkéjén bikinis lányok voltak. De én ezekből koromnál fogva akkor még nem kaptam.

Én is beszélek németül :oops: De tényleg, csak mióta nem használom, sokat felejtettem.

Kormi,
szia!!!! Várjuk a képeket! Találkoztál Kolmollal?

Bubek,
részemről a Népligeti tali OK. A Városligeti sajna nem. És a hétfő jó, kedd nem, mert megyünk tanácsadásra.

Tücsökmami,
én igényt tartanék egy kis adag színes bigyóra! :lol: Köszike!

Mi az anokatesómmal (Ilba szomszédja) a régi zenéken szoktunk nosztalgizáni, amikre általános végén-gimiben tomboltunk. Pl. Snap, Technotronic, KLF, Vanilla ice, Dr. Alban... 2 éve nála szilveszereztünk, ott csak ilyen zene bömbölt egséz éjjel. Hárman voltunk, de töménytelen mennyiségű ital fogyott, Mbá állat koktélokat kevert, na volt is másnap másnap.... :oops: :lol:

Kép
mancs
 
 


Itt az a bizonyos szilveszter (barátnémról engedélye nélkül nem teszek fel képet)
Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Még Anyukáméknál, rokonoktól kapta Petike ezt az aranyos zsiráf-csörgőt. Aztán rájöttem, hogy ha kicsit másképp fogom meg, mi lesz belőle... Szintén játék! :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Ilba:

Köszi a képeket már el is mentettem őket!
Remélem András már jobban van?

Gabus:

Szuperek a kép aláirások!Mire van energiád!Én már 10 órakor csicsikáltam!Majd ha időd engedi küld át Te is képeket!Köszi!
Amit kaptunk szorólapot a zenebölcsiről,kipróbáljuk majd?

Vanilia neked is szól a kérdés!

Coolasa:
Micsoda fénykép sorozat kora reggel!Noki abban ahabos ruhában olyan mint régen a kishercegnők!
Kérdésre válaszolva:csokik minden mennyiségben és illatszerek,fa szappan,gyyömölcsillatú szappanok,ponds krém impuls spré.

Sajtine:

Milyen jó barna Zsófi!Német és francia tudásod lenyügöző :D

Dia:
Micsoda méteres somlói!És ezt mi nem vettük észre!pedig úgy éreztem,hogy minden részét bejértuk a helyszinnek!Ezek szerint mégse! :cry:

Natasa:
Ajánlok mégegy linket,ami a ringatóhoz hasonló:www.csiri-biri.hu
De lehet,hogy már láttad is.

Mancs:
Jó hangulat lehetett a bulin!Tetszik a zöld csik a hajadban! :D

Kormi:
Várom a képeket!Szülinap megvolt ?

Bubek:
Ha a Népligetben lesz megyünk a talira!De sokáig nem tudunk maradni,mert Fanni jön haza a suliból és még venni kell neki pár dolgot amit a tanárok kérnek !

Na megyek főzni!

Kép

Kép
novum
 
 


Mancsbá: ha szülinapra voltam hivatalos, akkor fiúknak 1 milka és egy üres recordable kazetta dukált (haha), lánynak milka/kazetta és valami spray, hogy is hívták..... lányok, nem tudja vki? Nem jut eszembe a neve, kisalakú dezodor, többféle színben létezett, kimondottan fiatal korosztálynak...
Ja, és az újságok: Popcorn-t vagy Bravo-t vihetett az, aki nagyon be akart vágódni, de mi prolibbak voltunk, a nővérem csak a Kockást meg a Hahotát vette, ja és a 100xSzép c. csodaújságot, amiben érdekes tesztek voltak, ezekből megtudhattam, hogy pl melyik világsztárral alkotnék jó párost a magánéletben, miközben a szereplők feléről még sosem hallottam...

Kép Kép
coolasa
 
 


Áááááh lmpulse!!!!! Jó, hogy mire a kérdést feltettem, előtte már magától mindenki írta...
Mancs: Step by Step uh baby (New kids o t b), Rick Astley!!!

Kép Kép
coolasa
 
 


tényleg, kockás meg hahota :idea: :lol:
a Popcorn német kiadását én is lapozhattam (ahh, micsoda kiváltságok) unokatesóm faterja külkeres volt, amit nem kell magyaráznom milyen előnyökkel járt akkoriban...

első ausztriai élményem (persze nagyszülőkkel felpakolva, a valutakeret érdekében) egy édességbolt volt, tele Mozart cuccokkal, amiket áruk miatt nem vettünk meg, de kaptam egy 20-as csomag Donald-rágót, melynek kis képregényei kezdetleges kereskedelmi tevékenységemben ütőképes fizetőeszköznek bizonyultak (a tattoo-s rágóm kalóztetkójáról nem is beszélve).

szerintem a spray nevét mancs megirta

Kép
Kép
mancsbá
 
 


[quote="coolasa"]
írta:
coolasaMancs: Step by Step uh baby (New kids o t b), Rick Astley!!!


a fiuknál: Samantha Fox, Sandra :)

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Mancs, úgy körvonalazódik, hogy a bográcsmeghívás délutánra esedékes nem estére, ezért az ismerősnek a délutáni koncertjét nézzük csak meg a feszten (köcsönös és érdekmentes baa-rááát-sááág), ez fél4kor lesz a nemtommelyik színpadon.
Esetleg utódunk még keresztülhúzhatja számításunkat, mert tegnap este 10től ma 9ig aludt, majd evés után délelőtt még kb 2 órát, nem csoda hogy így kifáradt abban a majd félórában, amít ébren töltött.... Én fél5kor riadtam fel a légzésfigyelő áljelzésére, és onnan kezdve természetesen nem tudtam visszaaludni, úgyhogy ez a háttere a képfeltöltögetéseknek...

Kép Kép
coolasa
 
 


Timi,
én éjjel egykor feküdtem le. :shock:
Livi, mint írtam este kidőlt negyed klienckor és aludt reggel 10-ig. Most megint alszik. Remélem nem lesz beteg... :?
Nem olvastam el a szórólapot, konkrétan mi is ez a zenebölcsi?

Mbá,
és mi a baj a jó nagy hombár emberekkel? :wink:

Mancsi,
szintén játék :lol: :lol: :lol:

Coolasa,
mosmántélleg szeretném megdögönyözni a kisasszonyt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsbá, én a múlt hétig abban a kényszerképzetben ringattam magam, hogy meg tudtam mindig is különböztetni Samantha Fox, Sabrina, Sandra és C.C. Catch mérföldkőnek bizonyuló zeneirodalmi ténykedését, erre a múltkor a rádióbol értesültem, hogy ezen költőóriások közül a Boys boys boys-t nem is az énekelte, akire én tippeltem, hanem a fogalmamsincs melyik másik..

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus, nálunk is megaalvás volt ma...

Sajtiné: meghajolok idegennyelv-tudásod előtt, sőt hajlongok.. :wink:

Jelentem, hétvégén megvolt az első Nokiszúnyogcsípés, úgy tűnik, nem reagálja túl a bőre (az enyém igen, ezért figyeltem), és sajnos az első ágyról-legurulás is. Röviden összefoglalva mindkét bölcs szülő, azt hitte, a másikuk figyel, aztán árnyékra vetődtek. Remélem ezekre nem fog emlékezni később, különben 20 év múlva bedug minket egy öregekotthonába, aztán pisloghatunk..

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?