Új privát üzeneted érkezett!

Na, összecsomagolt állapotában a hossza: 20,5 cm. Teljesen szétnyitva és a gumikat kihúzva a hossza: 42- 43 cm körül van. A derékrész az elején:30,5 cm, a hátán: 29,5-30 cm. Ja, és a háta nem gumis!

Kép
tokajkincse
 
 


Lili úgy alszik,mintha tej helyett mákteát szívott volna magába :!: :mrgreen:
Ha már ennyi időm van hasznossá teszem magam, és bontok le a toronyból,amit a vasalatlan ruhákból építettem! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Orsi! Nem folyik ki belőle a kaksi? Én egy kicsit parázok a gumi nélküli pelusoktól, mert még a gumisból is kimegy néha...

Ma reggel Zsombóka felavatta Apát! Lefosta az egész pizsamáját, a textil pelust hipózni kellett!!! :) :) :)

Edit! Vasalás :!: :?: :!: :?: Mikre nincs időd!!! :lol: :lol:

Na felébredt szívem szottya! Mennem kellene a bankba, de nem tudom, mit adjak rá, ugyanis nem készültünk még télre! :evil: :x :twisted: :cry:

KépKép
KépKép
anittik
 
 

 
 

Eddig nekem nem folyt még ki! Küldjek, kipróbálod?

Kép
tokajkincse
 
 


Lili meg nem nagyon alszik....
9-kor kelt, utána fél 2-ig ébren volt, utána kb. egy órát aludt, azóta semmi. Már világát nem tudja, olyan álmos, de nem alszik.
Tegnap vettem valami Soft és akármi pelust a DM-ben... :? Tiszta nejlon kívülről...Még jó, hogy nincs meleg, elhasználom, de többet nem veszek, az fix.
Lilire bélelt kertészgatyát adtam (kb. harisnya és nadrág-szintű), kombidresszt, hosszú ujjú pólót és kardigánt. Nem tűnt úgy, mint akinek melege van...Sőt, a fülés sapit is előkerestem, de mivel nem fújt a szél, megelégedtem a kalapjával..

KépKép
pedina
 
 


Orsi!

Köszönöm előre is! :)

Na én ezt adtam rá: zokni, h.u. badi, ujjatlan rugi, plüss rugi, sapesz, takaró, lábzsák, de ez utóbbit nem díjazta :(

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ma vettem Zsombóknak két rugit, tegnap egy nacit meg 3 rugit. Mostmár csak sapesz kellene, de a turiban mondta a csajszi, hogy jövő szerdán kap babaholmit, és abban vszleg lesz sapika is.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Lili végigaludta az éjszakát,még én is nem régen keltem fel.Remélem ma délelőttt nem zaklat senki minket! Délután jönnek majd látogatók, de ők csak olyan fél 4 felé!

A Sleep and Play eddig nekünk is bevált,ellenben a hagyományos Pampersből kifolyt a kaki! :shock: :?

Én nem tudom milyen sapkát adjak Lilire, mert mindegyik olyan idétlen, körbeforog a fején, lecsúszik a szemére,közben a fülét nem takarja! :(

KépKép
editmaci
 
 


Füles, megkötős sapit. Ami nekünk tavasszal lecsúszott, az most jó. :lol: Lili is aludt 9-től 5-ig. 5-kor kicsit győzködni kellett, hogy még éjjel van, de fél 9-ig aludt.
:lol:

KépKép
pedina
 
 


CSak befutott a védőnő!!! :? :x

KépKép
editmaci
 
 


Csak 6 hétig jár hetente. Legalábbis amiénk úgy jött. Sokat nem lendített a dolgaimon, egyszer hívtam fel, hogy ez van, mit csináljak, és 10 percig írta körbe, hogy "anyuka, azt csinál, amit akar". Most meg azon kívül, hogy dicsérgeti a gyerekemet, megint nem sokat segít. Kérdeztem:mikor adjak neki húst, merthogy én ekcémás vagyok, és nem akarok vele kitolni. :?: Válasz:főzelék után egy hónappal már mehet. Mondom:de fehérje... emiatt kap hypoallergén tejpépet is. Ó, nem lesz attól semmi baja. Na, köszi. Úgyhogy 2 hét múlva megyünk 6 hónapos státuszra meg BCG-heg-ellenőrzésre, majd akkor megkérdem a dokinőt. Azért szerintem gáz, hogy a dokinőnek több gyereket kell észben tartani,mint a védőnőnek, de ő jobban emlékszik arra, hogy mi van a gyerekkel.
Megjött Eni :lol:

KépKép
pedina
 
 


Szóval: hozzánk kezdetben 2-szer is jött a védőnéni, mert én kértem meg rá. Nagyon rendes volt, mert minden kérdésemre tudott válaszolni. Mostanában 2 hetente jár, vagyos minden 2. alkalommal mi megyünk a státuszvizsgálatra, így havonta jön. Jövő héten pénteken jön legközelebb.

Eni! Üdv Miskolcon! Érezzétek jól magatokat Edinával és Lilivel.

Elméletileg ma nekm is lenne találkám a tornázós csajokkal, akikkel majdnem egyszerre szültünk, de most itt szakad az eső, és kb 13 fok van. Nem tudom, elinduljak-e Zsombókkal. Igaz csak du. 2-kor lenne a tali, de ki tudja milyen idő lesz, autózni meg nem merek még egyedül Bülbbel.

Egyébként ma jól aludt, fél 5-kor kelt először. De egész délelőtt nem aludt (fél 7-től 11ig ébren volt, és most is kezd ébredezni).

A látogatók persze r.u. cumókat hoztak. De mire olyan idő lesz, hogy ráadhatnám, már ki is nőtte!!! :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Orsi!

Cserébe küldök neked vizeletkijelzőset. A címed az, ami a borítékon van?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Edit!

Mit mondott a védőnő? KÉpzeld, tegnap telefonoztam a BabaMagazin miatt.: x És ami a legfelháborítóbb az az, hogy benne voltam a rendszerben már a múltkor is, csak valahogy mégsem küldték ki az újságot. :evil: De valahogy én mindig így járok az újságelőfizetéssel. Megrendelek valamit, és tojnak küldeni. Jónéhány telefonba kerül, hogy egyáltalán belássák a tévedésüket. Mindegy, ettől függetlenül előfizetek a Babamagazinra októbertől.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lili aludt,úgyhogy nem sokat időzött! :D Csak a szokásos kérdéseit tette fel : szedek-e vasat, van -e még tejem,és mennyit hízik hetente Lili :?: :!: Igazából most nem volt semmi gondunk amit meg tudtunk volna beszélni,meg tegnap volt a dokinő,vele megdumcsiztunk mindent! :wink: :roll:

Egyszer nekem sem jött meg az újság,de nekem már akkor amikor előfizettem rá,nem a próbahónapok alatt.telefonáltam nekik és utána ajánlottként elküldték mégegyszer! :)

A keresztelőt is itt fogjátok tartani Miskolcon? Mi tegnap voltunk megkérdezni, hogy mennyivel hamarabb kell szólni,de elég csak egy héttel hamarabb! Valószínűleg okt.végén vagy nov. elején fogjuk Lilit keresztelni! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Nem tudjátok véletlenül, hogy a Plaza-ban meddig van nyitva a Kabóca?

KépKép
editmaci
 
 


Nem, a keresztelő Hajdúszoboszlón lesz. Először gondoltunk rá, hogy Berkes atyánál kellene, de Zoltán atya "győzött" :) :) :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti, ma nem tudtam neked feladni, mert mindkétszer elfelejtettem magammal vinni. A címünk szerintem az, de nem kell érte semmi!

Ma voltunk doktorbácsinál. Hétfőtől nem kakilt. Kapott glicerines kúpot. Na, a S&P ezt nem bírta! :lol: Nyakától a térdéig szaros volt a gyerek, így fürdés lett a vége.
Valószínű az angolvíztől volt. Szigorúan tartani kell a 4 órás etetési időt, mert nagyon anyatejes a kakija és túl sokat hízik. Hát nem tudom hogy fog menni. A rendszertelen evéstől lehetnek a problémák. Jó lenne az Infacolt is elhagyni. Most hétvégén jönnek rokonok, nem kísérletezem, majd hétfőtől!Kajálások Között teát kell adnom neki.

Mi is októberben keresztelkedünk! :wink:

Kép
tokajkincse
 
 


Most teljes átéléssel nézi a zenélő Micimackóját. Színesen villog és bugyuta dalt énekel , közben forog. Kínai vacak, de imádja! Tegnep este áramszünet volt és elemlámpával világítottunk. Persze a plafonra. Hát 2 órát elvolt a karikákkal a plafonon! Ott gagyorászott nekik és járt keze-lába. Kénytelen voltam elvenni a plafonról, mert nem aludt miatta.
Ma volt azt hiszem az első tudatos mosolya.

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Edit! Mi voltunk ma a Kabócában :) , ha még aktuális:asszem 6-ig vannak nyitva.
Gyerekem eszi a lábát. Ma alig aludt valamicskéket, mert annyi izgalmas dolog történt. Állítólag ilyenkor éjjel is nyugtalanabbak, mert dolgozzák fel álmukban az egész napot. Majd meglátjuk...

KépKép
pedina
 
 


Hello!

A tegnap este ismét katasztrófa volt. De most az éjszaka is nyügisebbre sikeedett. 3-szor :!: kelt fel. Ilyet még 1 napos korában sem csinált!!!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ismét végigaludtuk az éjszakát!!!!Úgyhogy nyugalomban dolgozta fel az élményeket. :lol:
Ma fél éves Lili!!!!!Hihetetlen!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


:lol: :lol: :lol: Boldog féléves szülinapot Lilinek! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Isten éltesse Lilit! Lesz fél torta? :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lilibaba! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D :D :D Benedek is puszil nagyon sokszor.
Lányok, Lili eszméletlen, imádnivaló. Okos, figyel mindenre, érdeklődik, és egyfolytában magyaráz. Jól kijöttünk tegnap. Köszi Kriszti, nagyon jól éreztem magam. Még ma is hatással vannak rám a tegnap történései...

Edi, őszintén örülök, hogy Lili végigaludta az éjszakát. Így kicsit nyugodtabb vagyok. Még egyszer köszönök mindent, jól mulattam.

Ma megyek vissza a Kabócába, megvenni, amit együtt néztünk ki. :wink:
vbea
 
 


Mondtam:ma is jöhetsz :lol: . Köszönjük a köszöntéseket. A fél tortát emberem leszavazta, hogy Lili úgysem ehetne belőle, úgyhogy valami Lili által is élvezhető dolgon töröm a fejemet. Asszem hintázás lesz benne. :lol: Lili is nagyon élvezte a tegnapi napot, leginkább szerintem Aspirint. :lol: Nem,nem gyógyszereztük be a gyereket, ő Eni anyukájának a kutyája. :lol:
Kép

KépKép
pedina
 
 


[quote="pedina"]M írta:pedinaondtam:ma is jöhetsz :lol: . Köszönjük a köszöntéseket. A fél tortát emberem leszavazta, hogy Lili úgysem ehetne belőle, úgyhogy valami Lili által is élvezhető dolgon töröm a fejemet. Asszem hintázás lesz benne. :lol: Lili is nagyon élvezte a tegnapi napot, leginkább szerintem Aspirint. :lol: Nem,nem gyógyszereztük be a gyereket, ő Eni anyukájának a kutyája. :lol:
Kép


Másképp nem tudtam írni...

zsombóka szókincse ezekben a szavakban létezik: hömmmmmmö, mhmhmhmhmhm, egggggggggö, hegggrrrrrrrááá :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok! :D
Lili ma is egy angyal volt,végigaludta az éjszakát, igaz most az elalvás nehezebben ment, végül Iminek a hasán aludt el.(Közben Imi is elaludt :mrgreen: )

Tegnap a látogatóktól kapott pénzt Lili,azt költöttük el délután a Kabócában.Vettünk neki 2 bodyt, 1 tipegőt,1 sapkát meg egy kis polár mellényt. A sapka nullás,de még az is nagy egy kicsit a fejére, de ez legalább rajta van a fülén,nem tudja elforgatni! :roll: :P

Ezt a tortát Lilinek küldöm: Kép

KépKép
editmaci
 
 


heööö, heööö, heööö - ezt üzeni zsombók lilinek. :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


De hülye most ez az oldal! :shock:
De jól néz ki ez a torta! Majd jövőre. :wink:
Lili tegnap fedezte fel az ejejejejejejejej-kifejezést, Eni a tanúm, hogy vég nélkül tudja ismételgetni. :lol: A Rossmannban csúnyán is nézett ránk a pénztáros-néni vagy 3-szor, mert kiabált a gyerek. Könnyekig meghatott, hogy ő mit gondol. De nem szóltam be. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Imi tegnap beakart menni a Plazaban a 250 ft-os boltba képkeretet venni. Nem engedtek be minket a gyerekkel :evil: , mert a biztonsági őr szerint az alvó,begyulolált 5 hetes gyerek le ver valamit a polcról, kárt tesz az üzletben! :!: :roll: Nem akartam mondani, hogyha az egész gagyi boltját szétverném az sem lenne nagy veszteség! :mrgreen: (Tegnap nagyon erős voltam :roll: :lol: )

KépKép
editmaci
 
 


Ez mekkora barom! :twisted: Merthogy az enyém adott esetben lever valamit...Na, de szarok rá. Más is leveri a kabátjával, táskájával, esernyőjével. Egyszer véletlenül levertem egy illatgyertyát a DM-ben, üvegben volt. Ki akartam fizetni, és azt mondta a pénztárosnő, hogy nem kell, majd azt írják be, hogy törötten érkezett...
Hol tartunk, csajok?! Lassan a fagyi, kutya, sültkrumpli stilizált ábrája mellé a gyereket is felragasztják a boltokra, hogy azt sem lehet bevinni?! :!: :?: :twisted:
Hivatalos féléves fotónk:
Kép

KépKép
pedina
 
 


Kis tündérke! :lol: Milyen nagy már!


Ma jönnek látogatók hozzánk. Egész hétvégén itt lesznek.
Marci közel sem hallgatta meg a doki bácsi véleményétés nemakarja kivárni a kaják idejét. Honnan számoljam a 4 órát? Ha pl. déltől eszik fé egyig, akkor 4-kor kell neki ennie vagy fél 5-kor. Nem mintha számítana. :? Reggel olyan ordibálást csinált fél nyolckor a reggeliért, hogy csuda! Pedig fél ötkor evett. Azóta alszik, de csak kint. Most minden tetszik neki, ami zenél. Figyelget rá és vigyorog.

Edit, elfejejtettem írni, hogy én a Brendonban vettem neki füles sapit. Igaz 1700 vagy 1800 volt, de nem szedi le a fejéről legalább. Látom már vettél.

Kriszti, ma megpróbálom feladni a pelust. Remélem még elviszik.

Mennénk vásárolni, de várom a fiam mikor akar éhen hallni! Persze most nem kel nekem 3 óránként, mert most kellene! Kis gazember!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Deága Lili! Boldog Szülinapot!!!!! Szalad az idő.....

Mostanság nekem is zsombor 5-6 körül ébred. Majd megint alszunk 9-ig. :lol: :lol:

Orsi, neked ki mondta hogy sokat hízik? Nekem Zsombor több mint 1kg-ot hízott 1 hónap alatt, volt hogy heti 300-400g-ot is, éd most 4 hónapos korától eszik csak 4-5 óránként. És ugye már most több mint 8kg.... de nekem senki nem mondta hogy sokat hízik. Nekem volt hogy 2,5 óránként is evett. Jó kis husi nem mondom, de ha elindulnak meg sem látszik majd. Amúgy ilyet még nem is hallottam hogy túl sokat hízik....
Az etetés elejétől számítsd az időt.

Edit, én biztos nem hagytam volna szó nélkül... de hülye emberek vannak!! :roll: Nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerités...........

Edina, elkezdeném a pépes kajcsit Zsombornak. Mennyit ehet pl. reszelt almából? Szopi után adtam már neki pár kanállal.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Isten állatkertje.........
nem jó a klaviatúrám
sz.szilvia
 
 


meg már írni sem tudok, most olvasom
sz.szilvia
 
 


Amennyit akar, szerintem annyit adj neki.....Amúgy néha Lili is 2óránként óhajt enni...Én meg adok neki :lol:
Megyek tehenet gipszelni. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Szerintem ahány védőnő annyifélét mond a szoptatással kapcsolatban. A miénk tegnap kérdezt, hogy hány kg.Lili.Mondtam, hogy 5,1, és azt mondta akkor elég 4 óránként ennie! :!: :shock: Nem akartam neki mondani, hogy egyébként sem szokott sokkal sűrűbben. :lol:

Nagyon tündéri Lili a hivatalos fotóján!!! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Most igény szerint vagy se? :idea: :?:
Szerintem anyatejtől nem lehet elhízni. És nincs olyan, hogy kövér csecsemő...
Ja, a legelső képen, amit feltettem aki szerelmesen néz egymásra az Eni és Lili. :lol: Lili ma felfedezte, hogy ha erősebben lóbálja magát négykézláb, akkor a lendület viszi előre. Úgyhogy most kacagva lóbálja magát , liheg az erőlködéstől, és visít gyönyörűségében ha egy kicsit sikerült előrejutnia. Néha meg lefekszik hasra pihenni pár percet. Már vagy fél órája csak nézem, hogy mit csinál, annyira édes. Ja, néha fejra is áll a nagy lendülettől, de nem sír, kezdi elölről. Az 5 hónapos szülinapján állt négykézlábra, meg akkor jött ki az első foga, mára is be kell újítani valamit :lol: .

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Edina! Milyen kis ügyes ez a Lili!

Edit, én is biztos beszóltam volna valamit. A múltkor pl. a hátam mögött a járdán :!: rámdudált egy autó, amikor Zsombókot sétáltattam. Én hátrafordultam, hogy le is tudja olvasni a számról, amit ondok, ne csak hallja: "Menj a fenébe te hülye kretén!" Erre mit mondott: "Véletlen volt!" Na ja, én meg el is hiszem, hogy véletlenül dudál!!! Boltban még nem szóltak be, de biztos elkérném a panaszkönyvet (van még olyan???). Már, ha be tudok jutni a boltba. A mi kocsink elég szűk, keskenyebb, mint a PC, vagy a Bergon, de a Kópba így is nehezen sikerült betornázni magam. Ja, és nem is jöttek segíteni :!: :!: Pont akkora az ajtókeret, hogy a két hátsó kerék is befért! A barátnőm a bergonnal nem tudott bemenni!!!

Ha egy 5 kg-s gyereket elég 4 óránként etetni, akkor én mikor adjak Zsombóknak enni? 5 óránként :?: Asszem el is küldene melegebb éghajlatra a fiam, ha csak 5 óránként kapna enni. Ma pl. 2 óránként eszik. De szerintem a frontok jönnek-mennek, mert itt az összes baba "megkergült". :?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Az én magzatom momentán egész nap alig alszik, ellenben nagyokat visít, megy az ejejejejejej és mintha azt mondaná, hogy "igen" néha. Bár illúzióim nincsenek, vélhetően a "nem"-et hamarabb fogja megtanulni.
Egész nap teheneket, katicabogarakat és lepkéket festettem. :lol: Előtte gipszből jól kiöntöttem őket. Közben persze a gyereket is motiváltam, mert egész jól megy már neki a mászás előre, ha újságpapír, és csupa olyan dolog van előtte, amihez neki marhára nem kéne hozzányúlni. Közben előszedtem az összes katicás-lepkés-tehenes dalt és mondókát, verset, amit csak ismerek. :lol: Mai napig nem értem, hogy lehet unatkozni itthon egy gyerekkel.
Ja, megkérdezték tőlem , hogy miko rmegyek vissza dolgozni, mert lejárt a szülési szabim. :?: :!: :shock: Mindenki meghülyült, hogy sztárék 3 hónapi senyvednek, hogy formába hozzák magukat és utána irány a cirkuszporond. Mondtam:köszi, én tök jól elvagyok itthon nagy seggmerezstések közben. Még ha olyan melóm lenne, amit szeretek, se mennék vissza fél év után...Így meg....
Inkább festem a teheneket és nyomatom " A török és a tehenek"-etmeg a "Katalinka, szállj el!"-t.

KépKép
pedina
 
 


Na, vendégek most mentek el. Kicsim bemutatkozott szépen. Ma kivételesen nem volt olyan nyűgös, mint hidegfrontokon. Vagy már csak én szokom!

Ma feladtam neked a pelust Kriszti! Azt mondták kedd körül ér oda.

A fiam vezet a dokival szemben! Nem tudok neki nem enni adni! Tudjátok ti is hogy ordít egy baba, ha éhes! A doki azért mondta, mert gondolom jobban beállna a gyomorműködés, ha rendszeresen enne, de ha nem megy, nem megy. Végülis nem úgy mondta, hogy na akkor csak és kizárólag 4 óra, ha ordít akkor is, de lehetőleg próbáljam meg. Hát próbálom. A 3 még megy, de a 4 nem. Gondoltam 15-20 percekkel próbálom meg nyújtani az elején. A gyerek fejlődik és ez a lényeg.

Lassan összesesek, így lefekszem!

Ja, ma végre megint vezettem! Olyan jó volt! Kicsit gáz az elindulás, de majd belejövök!

Kép
tokajkincse
 
 


Óh, Lilit egész nap el lehet nézegetni, mindig csinál valami érdekeset, és mindenhez van hozzáfűznivalója. Nagyon magasra fejlesztette azt, hogyan kell tejpépet fújni. Az nagyon tetszett. :wink:
A tegnapi napom nem volt valami felemelő, főleg nem egy csütörtök után... de életemben először legalább jártam a Tégelben is, a hugom vitt el.
Van most már 3 emelet. A babaszobák különösen tetszettek. :)
vbea
 
 


:)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Orsi!

Köszi! amúgy előbb-utóbb elmúlik a hasfájós időszak. Nekünk is azt mondta a védőnéni, hogy vagy 6 hetes korára, de ha nem, akkor 3 hónaposra biztos kinövi, és véget érnek majd a sírások is. Na, majd kiderül... :) :) :)

Ja, és jó aktívak voltatok ma!!! Alig tudtam visszaolvasni! :P :P :P

Ittvoltak a nagynénémék. Csajok, olyan fini levest hoztak, hogy a maradékot muszáj volt vacsira megenni, bár nem sok maradt! :) :) Hoztak még sült csirkecombot petrezslymes krumplival. :wink: Nagyon jóllaktunk!

Kérdésem a tapasztaltabb anyukákhoz: a paradicsomos hal (már amennyiben szeretitek, és ettetek szoptatási időszak alatt) mennyire befolyásolta a Kisemberkék pocakját? Fájhat tőle nekik?

Puszi: K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Vendégeink vannak , ezért kicsit elfoglaltak vagyunk.

Nekem a haltól nem volt semmi baj és a paradicsomtól sem, ha nem nyers. Ettem lecsót, töltött paprikát attól semmi gond nem volt. De egy fél paritól szendvicshez megszenvedtünk. Nem ettem még paradicsomos halat. Ez az a konzerves?

Tudom, hogy eltarthat 3 hónapos koráig. Utána majd jön a fogzási időszak. :cry: Most 6 lkajálásból 3-hoz kap Infacolt. Úgy tűnik eddig jó- És a kakija is másabb. Kisebbek az anyatejcsi darabok és sárgább.

A 3 - 3.5 óra megyeget már kivéve reggel.


O.

Kép
tokajkincse
 
 


Jó reggelt!
Én nem nagyon vagyok oda a paradicsomért, így nem is nagyon ettem, meg Lili hasfájós se volt...DE! Valamelyik nap adtam neki paradicsomos krumplit:úgy felfújta szegénykémet, hogy 3-szor akkora lett a pocija, mint szokott, és olyanokat durrogtatott egész nap... :shock: :shock:
Úgy látom Enit nagyon megfogta a tejpép-fújó világbajnok látványa. Tegnap is előadta, de még mellé diszkréten a hajába is belekente. A tejpépnek meg van egy olyan tulajdonsága (pépesített rizs...), hogy vagy azonnal el-, le-ki-mosod, vagy pajszerrel se jön le még a tányérról se. :lol:
Megkaptuk a törzsvásárlói katalógust a Tégelből, tök jó akciók lesznek szeptemberben. Sok ruha, ami bennünket igencsak érint, mert Lili mindent kinőtt :shock:

KépKép
pedina
 
 


Igen a konzervre gondolok. Eddig a paradicsomtól nem tapasztaltam én sem semmit, paprikától sem. Lecsót nem mertem eddig enni, mert az emgem is kikészít egy kicsit, a gyomrom néha vacakol tőle.

Tegnap voltunk a corában, de nem találtam meg az akciós cuccokat. Akartunk sapeszt is venni, de csak nemakciósat kaptunk.

Orsi, a barátnőmék voltak a teszkóban, majd megkérdem őket a badiról.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Én is akartam a Corában venni Lilinek valamit vagy 2 hete, amit az eksönös katalógusban láttam - persze egy darab se volt. Gondolom rendeltek belőle 10-et, ami fél óra alatt elfogyott.
A Kabócában csütörtökön csak nyári sapkák voltak még...Amit meg tavasszal vettünk Lilinek, az már kicsi. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok! :D
Ma nagy utazós napja volt Lilinek! Reggel korán indultunk haza anyuékhoz,disznóvágás volt! Egész jól tűrte az új helyett,meg aztán nagyon jó idő volt, sokat aludt kint az udvaron! :D
A tegnap este viszont elég "zajos " volt! Délután Tapolcán sétáltunk,az autóban felébredt többször is míg hazaértünk, utána mikor itthon pihent egy kicsit jöttek az anyósék, és megint felébredt. Pont fürdetés időre lett olyan nyűgös, hogy alíg bírtunk vele, olyan nehezen is aludt el.Ttízkor sikerült neki nagy nehezen elaludni, igaz akkor úgy,hogy reggelig szinte meg sem moccant! :lol: :lol:

Edina,az egyik újságban láttam, hogy a Tégelben a P.O. bodyk akciósak lesznek.Lesz még valami jó ruhanemű,amiért érdemes kinézni?

Orsi,mi szombaton voltunk a Tescoban,akkor a bodykból még volt még egy raklappal.Ha arra gondolsz ami 1499 ft. 3db.
Sikerült már venni? Mert mi még szerintem fogunk kimenni,ha gondolod megnézem majd neked! Volt minden méretben.

KépKép
editmaci
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?