Új privát üzeneted érkezett!

Pil, kösz. :) Tegnap furi volt, mert felelmeltem a cicánkat, és eddig olyan nehéznek tűnt, tegnap meg pillekönnyűnek. :roll:
Ja, és Amelinek boldog 4. hónapot!

Na, én is képek:

Kép
A kis kajlafülű

Kép
Ma reggelre így találtuk, mondanom se kell, hogy a feje lefekvéskor még a másik irányban állt. Ja, és úgy fordult, hogy még a takaróját is vitte magával.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Minden babafotó gyönyörű, de Pil, annyira ügyesen fényképezel, hogy már képeslapra is jók lennének!

Ex, :D:D:D nem semmi, vitte a takarót??? Hát, nálunk mindig az kerül le legelőször, aztán meg kiabál, hogy fázik! :D

pogacsa

Szisztok!
Ex! Nem hiszed al, a nyáron mi is csináltunk ilyen képet Olivérről :)
Itt van:

Kép

A páromnak is tetszett, ahogy elmászott Petike.. gyorsan meg is nézte, hogy mennyi van kölkök között.. hát, csúnyán lemaradtunk.. mi már csak ilyen lustik vagyunk.

Pil!! Komolyak a képek-!!! Naggyon jók :)

Pogi, mivel Olivér is mindig lerugta a takarót, már hálózsákban alszik.. abban nem akkora nagy ninja harcos :) Ő nem fázik, mi alszunk... bár ma nem nagyon jól aludt, 4kor etettem, majd 3/4 7kor naggyon sírt.. nem tudtuk mi van, ez még nagyon korai kaja időpőontnak tűnt.. de aztán inkább etettem.. éhes volt :shock: a kis éhenkórászom.. :)

JA, ilyen az új sapink :) Kicsit nagy, de tök jó.. jövő nyárra belenövünk..

Kép

MAjd jövök még, sziasztok!

satuk

Pil!
Ez az olvasásos kép.. :) Meg mind.. Ameli teljesen rendben van, látszik rajta..
Egyébként csak az én csemetém alszik most?

Ja, tök jó a TV-nk..

Pogi!
Most olvastam a blogotokba bele, bocs.. szóval Gergő, most olvastam a blogodat.. Tök jó! A tornáról nem tudsz írni valamit? LÁttam a nagy labdás gyakorlatot, és éppen most vettünk labdit, kíváncsi vagyok rá!
JA, a Rossmannban 2500ér van labda, pumpával.. Rátettem Olivért úgy,a hogy a képeteken láttam, tetszett NEki .. :)

NA, hagyok mást is kibontakozni..

satuk

Satuk, a torna nagy része has, fenék és comberősítés. Ami a babára vonatkozik: gurigatjuk őket törcsiben (ez addig fontos, amíg magától még nem fordul át) aztán hason a nagylabdán, persze csak óvatosan, előre-hátra meg jobbra-balra és elvileg tartják közben a fejüket (csak ugye mi inkább alszunk...:)) meg sok olyan gyakorlat van, ami alatt a hasadon fexik a babóca vagy amit még imádni szoktak, hogy az alsó lábszáradra hasaltatod, te háton fekszel és nyujtogatod a lábad.

pogacsa

Ja, még annyit, hogy ha labdát vesztek, akkor az a jó méret, illetve úgy fújjátok fel, hogy ha ráültök, a térdetek pont derékszög legyen!

pogacsa

Blackrose!
Panna belőlem táplálkozik így azt fújja amit én. :lol:
Milyen koncerten voltatok és ki a "keresztapja"?

Pil!
K...a jók a képek te egy őstehetség vagy.Mondjuk a modell is gyönyörű.
7 kiló az nem semmi lehet, hogy ezért volt a szopi sztrájk mert ő nem akar nagyon meghízni. :D

EX!
Hát hova csavarog a te férjed péntek esténként?te nem mész vele?

Kép

Kép
katus73

Amelita!
Boldog 4 hónapot kívánok!
Panna

Kép

Kép
katus73

Sziasztok.Amelita köszöni a köszöntéseket.Én meg elpirulok lassan,örülök hogy tetszenek a képek,de komolyan keresek majd olyanokat amin elájultok,mert a lényeg nincs rajta.De Katusnak van igaza,nem én vagyok tehetséges,hanem a modell fotogén. :lol: :lol:

Ex:Petike bújik a pelenkázó alá hogy tető legyen a feje fölött!! :lol:
Télleg,hova ment a férjed??? :roll: :roll: :roll:
Jók a füles képek!! :lol:

Satuk:nagyon pasis abban a sapiban!

Mit főztök?Én nem tudtam mit kitalálni ezért hozattam a sógornőmmel az auchanból ,jajj most esett le,na tudjátok mit????????????????????????????????????????
HÁT GRILLCSIRKÉT!!!!!!!!!!!!!!
Már nagyon várom hogy megjöjjenek.
Mennyit kivántam pocakosan,meg ettem is bőven!!

KépKép

KépKép
pilchard

Csináltam magamnak hátteret a gépemre.ilyet.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Pogi:megcsináltam!!!
Bibibi!!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Pil: ügyi! :D:D:D:D

pogacsa

Pil!
Emlékszem a grill csirkére, na meg a meggyszószra.

Ma gulyás levest főztem és fánkot sütöttem.

Holnap jó kis házi csirkéből hús levest és pörköltet fogok főzni.

Hiába jó a modell ha csapnivaló a fotós. :D

Pogi!
Szuper a blog, nagyon jókat kacagtam humoros vagy.
Gergő nagyon szépen fejlődik abszolút nem látszodik rajta, hogy koraszülött volt.
ha elkezdődik az egyetem, hogy fogjátok megoldani a gyerekfelügyeletet.
Mindketten tanultok még? ha nem vagyok indiszkrét akkor megkérdezhetem, hogy miből éltek?

Kép

Kép
katus73

Pogi!
Most nézem, hogy a fiad a 3-as szám bűvkörében van ma.

Kép

Kép
katus73

Megváltoztattam az email cimem,és egy darabig inaktiv voltam,de már megcsináltam.

Katus:Pogi már csak este lesz,elmentek az anyukájáékhoz.
Te mindig olyan jókat főzöl,nem akarsz nekünk is??????
Ez a 3-as szám ez télleg jó!!
Jajj,megjött acsirke,megyek hamzni!!

KépKép

KépKép
pilchard

Jó étvágyat!
nagyon szivesen főzök nektek is csak nagyon messze vagytok.

Elromlott a liftünk (7 emeleten lakunk) és most nem tudunk sétálni menni. :cry:

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Katus! Én is gulyáslevest főztem, meg sült csirkecombot, csirkemellet, párolt zöldséget, gombás rizst, tökfözeléket, hurkát, kolbászt. Legalább 3-4 naprig kitart, legalábbis remélem.

Pil! Ügyi vagy! Ameli már kész manöken, ahogy pózol!

Nálunk is én fényképezek. Azt hittem apjuk jobban be lesz indulva a fotózásra, ha megszületik a gyermeke, de tévedtem. Így nálunk leginkább apás képek vannak!!

Reni
Kép
prenata

Reni!
Látom te sem vesztegeted az idődet. :lol:

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Szücsi:
Nagyon aranyos kislány Anna!!

Nálunk igaz nem volt keresztelő és nem is lesz egy hamar. De még emlékszem, hogy amikor a keresztlányomat keresztelték, és nem öntöttek rá olyan sok vizet, meg hát volt egy kis fehér kendő amivel meg törölhettük a buksiját szóval szerintem nem fog attól megfázni.

Pil:
:( Pedig két nyuszim van meg egy nagyobbacska kissrácos. :(

Ex:
Itt úgy van megírva a recept, hogy van a kenőcs, meg a Neogranormon, és egybe van tűzve, és nem fontos azt is beletetetni, de akkor a doki állítása szerint nem sokat ér. :(
Meg hát tudod ezt helye , dokija válogatja, mert amit Tominak a kórházba felírtak az tök fasza volt, de azt nem írhatja fel a házi gyerekdoki, mert nem tudja mi van benne. Ő csak a saját maga által jónak találtat írja, ami fele olyan jó és mint írtam drága is.
Meg mikor mondtam, hogy nem írtak fel semmit Pesten csak az volt rá a reakció, hogy :”háááát igen Pest az Pest.” És még a Konakion miatt is úgy kellett a nyakára mennem, hogy ugyan már írja fel. De hát ez van itt Keszthelyen nem tengnek túl a gyerek dokik így ez van.

Babakötvény:
Ja persze halál esetén ki fizetik, de akkor már cseszheti az ember, főleg ha előtte az a Zs elég lenne arra, hogy ne a legrosszabb következzék be. De ha ne adj Isten akár mi baja esik, és hurcibálni kell ide oda amoda, mert az ember csak a legjobbat akarja a gyerekének, szükség lenne a pénzre hozzá, de nem kapja meg. Mert persze a normális szülő nem éli fel a gyereke megtakarítását, (mert én úgy vagyok vele, hogy előbb dögölnék éhen, mint hogy a gyerekem elől elvegyem a kaját, vagy akár a pénzét) de indokolt esetben férhessen hozzá a pénzhez.
Félre ne érts neked is igazad van, de én valahogy nem vagyok annyira optimista mint te. Főleg a végösszeg tekintetében. Talán azért is mert ezt egy választási mézes madzagnak érzem, és hát testvérek között is amíg kifizetik még 4 választás lesz ki tudja még mi változik, jó vagy rossz irányba. És nem akarok egy fillért se bukni rajta, vagyis olyan pénzt, amit másra is fordíthatnék, mert így ez a pénz csak lóg a levegőbe, van, de még sincs. (lehet rossz példa, de anno a suliba venni kellett!!! a takarékbélyegeket, és aztán sity-suty megszüntették, de arról már nem szólt a fáma hogy a pénzzel amit betett az embergyereke mi van. Pedig azon esetleg csokit is vehettem volna bélyeg helyett, igaz nem nagy érték, és csak a valagam lett volna nagyobb tőle, de az igazságérzetemet bántotta)
Amúgy anyósék fizetnének rá(havi 2000-et), csak azzal az a gond, hogy azzal úgy vennék, hogy ők aki marha sokat segítenek és mindenbe beleszólnának, még abba is amihez hullára semmi közük.

Katus:
:) Amúgy Adél se csípi a bal cicit:)
Eleven Hold-on, és az énekes bácsi(szürkés póló) a „kejesztapa”, de a gitáros is már nagy haverja Tomnak, mert adott neki gitárpengetőt. Azóta azt újságolja mindenkinek, ja és azzal nyüstöli apa gitárját.

Kép Tomi kicsit kómásan konci után

Pil:
Mi Gyros-t ettünk. Nyami!! Vacsira meg szerintem lecsót eszek, mert nem lesz apa.
Meg csináltam finomságot, amit nem tudok még milyen de ha jó lesz akkor leírom, hogy mit!! ,

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Blackrose!
Tényleg elég sz.r a bal cici.

Mi ez a pangás?

Kép

Kép
katus73

Üdv!

Blackrose, én megértelek...de ahogy írtam, én ha kellene, tutira hozzányúlnék, ez meg csak az övé. :) Aztán, ha lesz tesó, akkor neki is lesz (feltéve, ha ez a forma még létezni fog), ha meg nem, akkor megosztják...gondolom én. :roll: Nálunk anyós fizet rá havi 10-et, ha jól tudom...és csak hetente egyszer megyünk hozzá. :lol:

Satuk, ari a füles kép. Ilyen sapit mi is kaptunk, de már kicsi. Összesen két sapink van most, ami jó Peti fejére, egy vékonyabb és egy vastagabb.

Megjött a hűtőnk, először azt hittük, hogy nem jó (egyékbént kiállítási db volt, és még magyar nyelvű leírást se kaptunk hozzá), de már rákezdett a rendes működésre, már nem 17 fok van a hűtőben, hanem 4-5. :shock:

Csavargás: tegnap a férjem az egyik volt kollégájához ment át, szerencsére Peti seperc alatt elaludt, és csak negyed nyolc táján kelt fel! Most is már alszik, és ami a ruciját illeti egyetlen egy rövid ujjú kombidressz van rajta, igaz, vastag takarót tettem rá. :)
Egyébként meg a férjem "szokásos" pénteki útja a rakpartra (vagy a plázához) vezet, onnan meg a Kereskedő közbe...gyorsulási verseny van. Ő nem versenyez, csak kimegy dumcsizni...

Képzeljétek, tegnap ugye beültem a kocsiba, és ma szól a férjem, hogy sikeresen benyomtam a DTM-rácsot a kocsi elején az aljánál...még jó, hogy ki tudja javítani. :idea: :roll: Hát igen, magas volt a padka, és hiába tettem hátramenetbe, az út előre lejtett, és arra indult meg a kocsi...szegényke jól megjárta. :D Habár a férjem mindig azt mondja, hogy a kocsinak mindegy, megjavítják (van Casconk is, talán pont az én bénázásaim miatt) vagy ő megcsinálja.

Kaja: mi ma a Halászlé Fesztiválon voltunk, a férjem cége is képviseltette magát a versenyzők között, így hivatalosak voltunk. Vittük Petit is. A csodájára jártak, mert szinte egyfolytában aludt, mondhatni, csak enni kelt fel. Aztán kaja után is bealudt, de annyira, hogy a feje fölött kidurranó lufitól megrezzent, és aludt tovább! Ja, és előtte volt egy hangfal, szólt a zene...ő meg rá se hederített.
Persze később kicsit nyügizett, így eljöttünk, Peti dédizett egy kicsit, mi meg elmentünk a Corába. Persze én dinka, a cumiláncot elfelejtettem...ami volt, eltört, még jó, hogy van tartalék a csörgőjén, most az van a cumin, de ez annyira nem jó. És a Tescoban tegnap csak lányosak voltak... :( Szóval hétfőn mehetek megint ki a csába...

Na most ennyi.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Katus, köszi! :D Mindketten doktoranduszok vagyunk a férjemmel, ami azt jelenti, hogy az ösztöndíjból élünk (most ez fejenként 85e) és azzal jár, hogy tök kötetlen a munkaidőnk az óráinkon kívül, amit viszont meg tudunk úgy oldani, hogy ne legyenek egyszerre, így valamelyikünk mindig a babával tud lenni.

Amúgy megjöttünk hugival Anyuéktól, most csajparti lesz! puszaa!

pogacsa

Ejjj tényleg pangunk csajok!!!

Egy kis poén cucc:

Tegnap kaptam apától vicces

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Ex:
Mi 2-3 havonta találkozunk anyósékkal, de ez nem gátolja meg őket a papolásba. :evil:

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Icus!
Létezik olyan overál, amit hálózsáknak is zippzárazhatsz és gatyósnak is. Abból szerintem nem baj ha nagyobb és akkor talán jövőre is jó, de akkor már csak overálnak cibzárazva, mert már totyogni fog. Nekünk olyan volt Balázsnak, de most nem találom, pedig már felkutattam a pincét. Na még futok érte egy kört. Más is eltűnt vagyis jól elraktam.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Valami iszonyatosan fáj a fejem, úgyhogy gyors leszek.

Pil: Ameli valami ennivaló a képeken, akkora vigyort még egy szinésznő is ritkán produkál. :lol: :lol: :lol:

Keresztelő: Nálunk nyáron volt, 40 fokos kánikulában úgyhogy egy fehér body, és egy kicsi fehér ruha volt rajta. Mondjuk nálunk semmi ünnepség nem volt, csak 7-en voltunk (mint a gonoszok).
A víz kb egy kávéskanálnyi, és azt is rögtön letörlik, úgyhogy biztosan nem fog megfázni. Kép

Ex: Én a ködlámpát szoktam legyilkolni a parkoláskor :lol: :lol: :lol:

Babakötvény: Mi még nem kötöttünk, de tervezzük, nem érdemes sokat rápakolni, mert maximálisan 5000 ft-val lehet kihasználni a támogatást.

Black: Tomi nagyon édes, látszik hogy nagyot bulizott :lol: :lol:

Tudja valaki annak a homeos bogyónak a nevét amit fejfájás ellen lehet bevenni?

joccakát mindenkinek
lreta

Kép
Kép
lreta

Ireta!
homeos bogyó fejfájásra: Spigelon Ez szopogatós tabbletta és többfázisú. Olyan álltalános, de van többféle egyfázisú is, de azokkal kísérletezni kell ez meg több típusú fejfájásra is jó.
Én még vettem cephaelis ipecacuanhat is de ez elsősorban hányingerre jó, de nekem az mindig van, mikor a migrénem előjön.

Kép

KépKép
nyanya67

Macsek
Köszi az infót, ki is mentünk a börzére. Óriási tömeg és zaj volt, a színpadon egy rém hamis önjelölt tehetség Szandy és egyéb nótákkal borzolta az idegeimet, borzasztó volt. Kicsit féltem hogy fogja bírni a gyerek a ricsajt de remekül aludt a babakocsiban.
Nagyon nagy volt a kínálat, lehetett turizni, és 3-500 ft-os árakon nagyon klassz plüss rugikat vettem vagy tizet, a két következő méretben, meg bodykat, sapit stb. Egyszer felébredt Anna, akkor szopiztunk a padon aztán aludt tovább. Még a férjem is jól bírta a tömeget ami nála ritkaság.
Nektek sikerült venni amit akartál?

Képzeljétek, a börzén egy csomószor előfordult hogy idegenek benéztek a kocsiba és mondták hogy milyen szép baba. Egy terhes csajszi meg valami hasonlót mondhatott a férjének, mert már túlmentek rajtunk, mikor a srác megállt, visszajött, benézett a kocsiba és gratulált a babához. Apájának csak úgy dagadt a melle a büszkeségtől... :lol:

Pil
Köszi a dicséretet, majd rakok fel képet gyakrabban, ígérem, most pl. kettőt.

Kép

Kép

Pil
Szenzációsak a képeitek, Ameli fején a könyv meg ahogy olvas, hát édes nagyon. :lol: :lol: :lol: És a háttérkép is klassz.
Már akartam kérdezni, te hogy fotózol? Úgy értem van elég természetes fény a lakásban?
Nálunk az a gond hogy sokszor kevés a fény, sötét lesz a kép, a vakuval meg ha közelről fotózok túl világos. És ha nem alszik Anna sajnálom hogy a szemébe villogjak. Olyan jó közeli képeket csinálsz, neked nincs ilyen gondod?
És a többi fotósnak? Vagy csak nálunk kevés a fény a lakásban?

Nyanya
Addig én is eljutottam hogy nagyobbat kéne venni, de mennyivel nagyobb overállt vegyek? Fogalmam sincs, mennyit nő egy baba egy szezonban. És ha a jövő telet is beleveszem, még tanácstalanabb vagyok.

Satuk
A sapis kép nagyon tuti!

Ireta
Nagyon helyes a lányka abban a kis ruhában!

Ex
Annyival előbb meg merted venni a téli ruháját? Én még most sem tudom megsaccolni mekkora kéne :wink:

Pár napja Anna éjféltől reggel 6-ig alszik, ami nálunk nagy szó :!: :D
Viszont előtte 9-től éjfélig folyamatos a kaja-nyűglődés-kaja, mert nem eszik egyszerre eleget, bealszik mint aki jóllakott, de úgy hogy a száját is összecsücsöríti, nehogy belecsempésszem a cicit. Aztán ha felvesszük büfizni felébred, bömbizik és csak az újabb kaja nyugtatja meg, vagy ha alszik is fél óra múlva felsír hogy éhes, megint nyammog keveset aztán kezdjük elölről. Ezt játsszuk esténként 2-3 órán át.
Vajon miért nem eszik egyszerre eleget... nincs valami ötletetek?

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Icus!
Csak saccolni tudok, kb 80-as méret kell egy 1-1,5 éves gyerekre, de jobb ötletem van, nézz be a 2005 nyári babásokhoz, Ők tuti biztos választ adnak.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok,

Voltunk mi is a borzen, jo sok mindent bevasaroltunk a kovetkezo ket meretbol. Mi nem vittuk be a tomeb=gbe Andrist, hanem a ferjem setalgatott kint vele.

Nincs idom visszaolvasni :(

Par napja megint nagyon sokat bukik, illetve mostmar rendszeresen lehanyja a hatamat. :( :( Csak tudnam, hogy miert csinalja.... :shock: Es amikor felveszem bufizni, uvolt, hogy miert vettem el a cict tole, es persze orditas kozben nincs bufi, csak sokara. Az se segit, ha visszateszem a mellemre, mert amig ki nem jon a bufi addig kiabal, szoval egy remalom!

Most megyek, remelem tudok meg jonni.
udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Pogi!
Az elég kevés pénz. Gondolom ebből még lakásrészletet is fizettek, hát nem lehet könnyű.De rmélhetőleg ha ledoktoráltok több lesz a zsé.

Téli ruha méret:Kata lányom 74-es rucit hordott 6 hónapos kora körül (télen lesznek a gyerekeink kb 6 hónaposak).Elég nagy baba volt.
Pannának két overálja van ( külföldi számozású) és 6 hónapos kor van benne.

Ex!
Az jó, hogy van casco de ne felejtsd el, hogy annyival kevesebbet ér az autó ha mondjuk a kasznit kell helyre hozni.( feltéve ha egyszer el akarjátok majd adni.)

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!
Nyanya, tök jó ötlet volt a 2005ös topik, írtam is, hgoy adjanak infót, és megosztom Veletek, ha lesz válasz..
Tök jó lenne, ha olyan overált tudnék venni, amit mondtál.. De hol lehet?

satuk

Üdv!

Peti valamilyen furcsaság folytán ki van terülve az ágyunkon (estére teszek fel képet, ha lesz erőm), és alszik. Nem tudom, mi van vele, a hátán van. :) Igaz, a reggeli etetés után (már negyed hatkor nyűglődött, igaz, a vacsijából meghagyott 30 grammot) is a hátán aludt el, illetve először az oldalán (magától befordult a fal felé), majd 1 óra múlva felébredt, megfordítottam a hátára, és akkor is bealudt... Furi. :)

Katus, tudom, de egy dologra volt jó: mikor egyszer éfjéltájt betörték a kocsink hátsó ablakát, és kivették az úticsomagot (elsősegélydoboz és izzókészlet egy kis táskában), holott a túloldalon egy drága fúrógép volt.
Egyébként a kasznit házilag (értsd: nem Cascora) javíttatta ki a férjem, szóval aki nem tud róla, nem veszi észre. És eladni nem fogjuk, max. cseréltetjük, akkor is Skodára, de az nem az elkövetkezendő közeli években lesz. :roll:

Szücsi, én még fényben is vakuval fotózok, mert a mi gépünk olyan, hogy vaku nélkül szinte mindig homályos képeket csinál, annyira érzékeny a bemozdulásra. Be kéne állítani, de nincs erőm, és lövésem se arról, hogy hogyan kell. :idea:
Annának szép nagy haja van! Nem tudom, Petinek szinte alig...
Ruha: igen, vettünk, olcsó volt, akkor még voltak nagy leárazások a Tescoban, úgy voltam vele, ha nekünk nem lesz jó, akkor elajándékozzuk. De eltaláltuk a méretet! :D

Lreta, Noémi hasonlít rád nagyon! Mi megbeszéltük, hogy idén névadó, jövőre keresztelő, mostmár csak a keresztszülőkkel kell egyeztetni a felkészítés miatt (már ami a keresztelőt illeti).

Blackrose, nem tudom, de ha papolós anyósom lenne... Régen olyan volt, de leszokott róla, szvsz rájött, hogy nekem aztán mondhatja... (miért nem dolgozok, miért nem lakást vettünk a kocsicsere helyett, stb.)

Képzeljétek, ma kapott Peti sütőtökpürét. Kiskanállal csak kb. 1,5 kanállal evett meg, de a többit, amit kiszedtem, összráztam a tápijával, megette. :D Csak annyi a hátránya, hogy mostmár fehérítőzhetem a böfispelusát és a ruháját. Mert volt rajta előke, de miután megetettem a cumiból, levettem, és rittig, hogy akkor jött a kaja ki belőle... :evil:

Na megyek, mert asszem ébredezik...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok!
Még nem olvastalak titeket, de kérdeznék!
holnap intézem a tajkártyát a Teve utcában, mert ugye a postán kallódik és így most intézem a gyást, anyaságit stb is.
A doki a kórházban mondta, hogy ad igazolást, el ne menjek anélkül...most vettem észre, ez az igazolás a kórházi létről szól, nem arról, hogy 4x voltam nála. Ez ugye az egyszeri anyaságihoz kell. A Kérdésem: Nem tudjátok, nem elég a kiskönyv, ha bemutatom?
Most itt vannak a szüleim...

Köszi:Mári
mári

Satuk!
Nem tudom hol kapható az az overállá alakítható bundazsák, mert mi örököltük, de gondolom bababoltban van, mert a barátnőmnek is olyan volt. Amúgy lehet, hogy nekem is kell egyet vennem, mert a fiamé eltűnt. De hogy hová???

Mári!
Szerintem a kiskönyvben a 4 pecsét az igazolás. Nekem külön igazolás nem kellett.

Kép

KépKép
nyanya67

Méretek: háááát, a felső szomszéd 9 hónapos kisfiú épp most vált 80-ról 86-ra!!!!

Macsek, nálunk is ugyan ez megy, minden kaja után menetrendszerűen összehány mindent, lehetőleg a pelenkán túl is... ez van, majd abbahagyja... ja ami nekem bejött, az az, hogy nem a vállamon büfizik, hanem az ölembe ültetem velem szemben, és lassan előredöntöm felém a felsőtestét. Így azért hány kevesebbet, mert semmi sem nyomja a pocakját.

Katus, hát igen, a részlet majdnem 60 (a járulékos ktg-ekkel). Ez van, ezt köll szeretni... viszont tekintve, hogy akkor vagyunk itton amikor akarunk, azért mégse olyan rossz. Meg lassan majd szeretnék beszerezni egy magántanítvány is. Csak most, hogy nem tanítok a BME-n nehezebb, mert azok szoktak odajönni hozzám akiket tanítottam és ismernek.

pogacsa

Nyanya: köszi az infót holnap biztosan beszerzem, mert még egy ilyen fejfájós napot nem akarok.

Noémi ma extra nyügi, szinte mindíg sír nem tudom mi baja lehet, szegénykém :( :( :(

Kép
Kép
lreta

mári: A kiskönyv nem elég én úgy tudom, hogy mindenképpen kell az igazolás.

Kép
Kép
lreta

Mári!

Csatlakozom Lretához, nekem sem volt elég a kiskönyv!!! A munkahelyemen elhagyták az igazolásomat, mentünk intézni az Államkincstárhoz a családit meg az anyaságit (ahhoz kell), és visszadobták, pedig fénymásolatom volt róla... Kértem egy másikat a dokitól, férjemnek odaadták és beküldtem postán.
Misi is nagyon nyűgös ma... de mostanában több ilyen nap is volt, aztán meg látszólag nincs semmi változás, mégis jól alszik, jól eszik és jó az egész nap... fene se érti, legalábbis én nem.
Lányok! Van baba aki nem szereti az őszibarackot????? egyelőre hisztirohamot kap, ha próbálkozom vele, pedig gyógyszert és K-vitamint simán eszik kanálból, tehát elvileg azzal nem lehet gond. Vagy valamit én cseszek el, amikor adom neki... Van tippetek?

Kata
ui: ha nem lesz álló nap nyűgös, teszek fel én is egy-két képet, a tieitek nagyon helyesek! a mi képeink tök sokszor rosszak a fény miatt sajna...

Kép
wkata

Üdv!

Nekem se volt elég a kiskönyv, külön igazolást állíottak ki a védőnők arról, hogy megjelentem ott 6X, nekem annyi pecsétem volt, és hogy ennek alapján jogosult vagyok az anyasági támogatásra.

Enyém fiú most sztriptízel, képezek (az első telefonnal készült, azért rosszabb minőségű):

Kép
Úgy támasztom a babakocsit, mint aki részeg... :)

Kép
Lóg a lábam.

Kép
Kiterülve alszok. (A folt a rucin a sütőtökevés maradványa. :D)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

köszönöm mindenkinek a választ! Akkor majd én is postán beküldöm :(
mindig mindent 2x kell elintézni...
minimum...
Voltunk ma kirándulni, sírva indultunk el de a kocsiban bealudt, aztán végig " jó kisfiú"-ként viselkedett...nagyon édi volt és ma fél órát gőgicsélt! A nagyszülők el vannak ájulva tőle :D
A ti babáitok is édesek :D
Blackrose! Szép hosszú lett a bejelentkezésed! :D

Szép estét mindenkinek!
Mári
mári

Wkata!
Szerintem még egy kicsit korai az őszibarack egy 3 hónapos babának.
Ha K vitamint kap akkor gondolom kizárólag csak anyatejet kap igaz?
Akkor meg minek még a kiegészítés?
Ez 30 éve volt, hogy ilyen korán kell elkezdeni a hozzátáplálást.
Ez az én véleményem, végülis mindenki úgy csinálja ahogy akarja.

Pogi!
Akkor elég vékonyan éltek, de az alényeg, hogy egészségesek vagytok van egy gyönyörű babátok és szeretitek egymást, ja és van jövőtök.

Kép

Kép
katus73

Lányok!

Megoldódtam :lol: Misi nem a barackot utálja, hanem a partedlit!!! Az lett gyanús, hogy ha ugyanabba a pózba ültetem a lefejt tejnél meg a baracknál és az egyiknél üvölt a másiknál nem, akkor kell legyen valami különbség, és rájöttem, a partedli! Anélkül megevett három kanál barackpépet. Nem ujjongott, de szó nélkül megette.

Megyek vizilabdát nézni, míg szuszizik, ma még lesz egy etetés úgyis...

Kata

Kép
wkata

Üdv!

Kata, a partedlivel Petinek semmi baja. De érdekes módon, azt nem eszi le, de amint leveszem róla, jön a büfi, rafinált a drága...
Egyébként én sem értem, hogy ha anyatejes a babád, akkor miért adsz neki barackot??? :roll:
Mert én ugye adogatom (igaz, inkább összerázom a tápijával, mert még össze-vissza dől), de Peti tápis.

Lreta, végül mit vettetek a Tescoban? Mert amikor taliztunk, még igencsak üres volt a kocsitok. :lol:

Na dobok egy táblit: igaz, már mi, anyukák maradtunk.
Adiról tud valaki valamit???

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Barack - hát én is nagyon korainak tartom, csak nekünk volt az a gondunk a hozzátáplálással, amikor párszor annyira nem volt tej, hgoy kellett kiegészítés tápszer, amitől iszonyat szorulása és bukása lett a manónak :-( Ő alapban elég szorulásos, anyatej mellett tudott székrekedést előadni szegény, ezért úgy néz, hogy ha kell a tápi, mert nem bírom a tejet fenntartani (de 10 napja megint nem kellett tápi egyáltalán, küzdök a tejért), akkor muszáj gyümölccsel együtt (összekeverve), hogy ne kelljen kúppal segíteni a székletet, de ehhez tudni akartam, hogy mit szól a gyümölcshöz ízben, meg egyáltalán, hogy ne akkor legyen káosz, ha amúgy is kileszek, mert tápszerezni kell. Az a székrekedés nagyon rusnya volt, együtt bőgtünk a manóval, annyira kiborult a hasa miatt. De köszi a megerősítést, én is szerettem volna elkerülni a korai hozzátáplálást, csak úgy néz ki, hogy lehet hgoy nem megy. Azért persze igyekszem.

Kata

Kép
wkata

Sziasztok!

Ex: tuliképpen laptoptáskáért mentünk, és kaptunk is, mert tegnap végre sikerült megvenni a laptopot, úgyhogy már nem kell kimásznom az irodába:)))

Kép
Kép
lreta

Hellóka!

Gyors életjel, mert dögfáradt vagyok, megint. Ma voltunk Szentendrén négyesben? Máté volt a legnyűgösebb. Mostanában megint olyan nyafis, szófogadatlan. Biztos a féltékenység miatt. Hírek a Noémiról: Állandóan hasra fordul, tegnap kezdte. Megelőzte a bátyját ebben fél hónappal. Ma d.u. alig aludt, remélem éjszaka bepótolja.

Wkata: Szegényke a kaki miatt sajnálom. :cry: Sokszor a mi Noémink is tekereg éjszaka, rossz, hogy nem nagyon lehet segíteni. Én már alig eszem "gyanúsakat."

Ex: jó a részeg kép. Korán kezdi, azért figyeljetek rá! :)

Méretek: Mi már 68-as ruhát hordunk, de van 74-es is. Persze az még lötyög. Én biztos 80-as télit veszek, mert ami van az kék ugye.

Szgoron: Holnap megyünk fület lyukasztani! Jó, hogy jöttök a talira, ha már ilyen sűrűn összefutunk a nagy távolság miatt. :)

Mentem, ledöglök.
colett77

Sziasztok Lányok!

Nagyon sűrű mostanában a program meg tennivaló, így be-be olvasok, de nem nagyon tudtam írni:-(
Remélem minden anyuka és a babója is jól van:-)!!

Mi jól vagyunk, de képzeljétek 3,5 hónaposan a kicsilány nagyon korai fogzó lett. hihetetlen mire vége lett a hasfájós korszaknak most meg jön a fogacska:-)

Ti tudtok valami mást is esetleg ajánlani?

Sajnos bár már szépen kezd fogni de még a rágókákat nem tudja hogy hiába adom a kezébe azt kéne a szájába venni és rágni az ujjai helyett. Amit néha annyira benyom a szájába, hogy még öklendezik is:-(
Ti tudtok valami jót ajánlani?

Szerintetek jó ha 6 hónaposig nem kap semmi mást csak tejcsit ha van elég vagy lassan 4 hónapos felé kezdjek gyünölcsöt is adni neki? Egyenlőre van elég tejem és szépen is fejlődik a baba de vannak akik szerint el kell időben kezdeni az átállást.
Nem tudom:-(?

Mindenkinek szép napot!
Kari
kari

Üdv.

Kari, szerintem, ha Niki szépen fejlődik a tejcsitől felesleges elkezdeni a hozzátápit. Ráérsz akkor, amikor a kereslet nagyobb lesz, mint a kínálat!
Peti a csörgőjét tuszmákolja a szájába, a rágóka neki se szimpi. :)
Talira jöttök?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kari!
Ha van elég tejed el ne kezd a hozzátáplálást 6 hónapos(esetleg 5 és fél) korig.Az anyatejnél nincs jobb kaja a babuci számára.

Wkata!
Sajnálom a székrekedést, de szerintem akkor is hanyagold a barackot.A gyerekorvos biztos tud valamit ajánlani székrekedésre.

Pil!
Az írtad a múlkor, hogy elárulod miért vagy kíváncsi arra, hogy miért nem tesznek fel néhányan képeket.
Csak nem a pedofil botrány miatt vagy az u.n. Dune bácsi miatt.

Mézgombi!
Hol vagy? Anyukádéknál?

Encus!
Nagyon el vagy tűnve legalább egy hellót írjál.

Kép

Kép
katus73

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?