Sziasztok!
Anita: nekünk is talán a hétfő a jobb, mivel a héten már egy csomó programunk van, és akkor is a délután a jó.
Amikor Dávid a mamánál aludt, akkor vittétek a kiságyat
?
Ákoska áttért a napi 1 alvásra, ebéd után alszik 2-3 órát. Nagyon jó ez így mindkettőnknek. Délelőtt általában babakocsizunk, város, vásárlás stb. délben ebéd, délután játszótér, barátoknál játék. Jövő héten ha kezdődik Virágnak a suli, akkor legalább délután már Ákossal babakocsival tudunk érte menni, nyilván Tibi fogja vinni reggelente autóval. Csütörtök délután lesz szülői értekezlet meg tankönyvvásár, és azt hiszem szombaton lesz a tanévnyitó, hétfő az első tanítási nap. Úgyhogy már nagy az izgalom. A héten már kezdem rászoktatni Virágot az időben való lefekvésre.
Múltkor lefelejtettem, de most szólok, amikor voltunk a Zöldkeresztben, szóltak a védőnők, hogy hétfőn (4-én) lesz Kanga-klub és hogy állítólag jó lesz, jön valami bohóc is. Mi Ákossal megyünk, az tuti!
Angi: kérdeztem Tibit a gáztervről, azt mondta, hogy annyiban maradt a Gáborral, hogy ha meglesz, hogy mit szeretnétek, akkor a Gábor fogja őt keresni, de még nem hívta. Úgyhogy ő még nem is kezdett hozzá semmihez, mivel nem tudja, hogy mit is csináljon. Ha esetleg el kell mennie hozzátok megnézni a helyszínt, akkor mi is elmehetünk a gyerekekkel körülnézni nálatok?
Ildi: az nagyon jó lenne, ha kiírnád CD-re a képeket, előre is köszönöm! Anitáékhoz már tuti viszek gépet. Tamásnak üzenem, hogy Tibi vasárnap reggel odaadta Bohacsek mesternek a gázterveteket (és Klári mamáét is) még jó párral egyetemben (másoknak is szerel a mester
), úgyhogy most már tényleg csak rajta múlik...
Szilvi: ebből is látszik, milyen vakegér vagyok. Láttam egy anyukát két gyerkőccel, de nem tudtam, hogy te vagy. Mondjuk el sem nagyon látok odáig...bocs. Egyébként csütörtök délután járunk Virággal úszni, 5 után, akkor olcsóbb. A héten mivel csütörtökön lesz a szülői, ezért pénteken megyünk - előreláthatólag.
Szerdán végre eljutok fodrászhoz hajatfestetni, meg kozmiba, meg manikűr-pedikűrbe meg kondiba...szóval szerda az én napom. Persze anyu bejön, így könnyű, de hát ez is ritkán van...ne nagyon irigyeljetek ám
Pénteken este Judit barátnőm szülinapját ünnepeljük, nyilván lemegyünk utána a pub-ba. Ildi: Tamás lesz pénteken a dj?
Na megyek, lepihizek, írjatok!!!