Új privát üzeneted érkezett!

Mancs GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mire kaptad ezt a ....................?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Jumam, boldog szülinapot!

Megint röptébe írok, mert Szonja nagyon nyafi és csak cicivel lehet megnyugtatni. Álmos mind a fene, de 10 percnél többet nem alszik csak ha szopizik (inkáb csak cumizik) is közben meg kiles, hogy ott vagyok e még,....

Jucus, nekem nem volt amniocentézisem, de azért "javasolták", mert alacsony lett az AFP. Ráadásul első gyerek, plusz mint kiderült a genetikusoknál a 30 év már öreg :evil: Ráadásul a dokim látott egy picinyke eltérést a szívénél ezért kerültem én is a SOTE-ra. A magzati szívuh-nál bebizonyosodott, hogy van egy kis eltérés, de ez még nem tuti jel, mert egyaránt van beteg és egészséges babáknál. Aztán mentem a genetikushoz. Addig már elolvastam pár topikot és bizonyos szakmaibb leírásokat. A genetikushoz már úgy mentem, hogy tuti nem lesz itt semmi. Egyébként is csak számott tudott volna mondani. Aztán a 10000:1-hez meg a 320:1-hez nagy különbség, de egyik sem 100% és ki meri megkockáztatni, hogy nemet mond egy babára, főleg hogy sokat vártunk rá. Szóval a genetikusal barátian elbeszélgettünk majd eljöttem. Bennem volt a kisördög még pár hétig, de aztán mire Szonja megszületett már totál nyugis voltam. Én az uh-nak meg a tarkóredőnek jobban hittem. És a bHCG-nek is, ami nálam jó volt. Ezért kérdeztem az uh-t, mert a Down-nak azért vannak jócskán felismerhető jelei főleg ha a súlyosabb forma. De, erről ennyi elég (így is sok lett) mert remélem hamarosan te is mosolygós és nem izgulós kismami leszel!

Mancs, köhöm, köszi, hogy ennyire egészségbolondnak tartasz, de bevallom, hogy én is félig kész barnarizst főzök. Illetve azt tudom, hogy a rendeset tovább kell főzni, talán 40-45 percig, de soha nem mérem az időt hanem kóstolgatom :wink:

Csajok a fürdőzős meg fürdőszobai képek nagyon jók!

Sasha, lám lám akkor nem néz mindneki hülyének. Tegnap a sétánk alkalmából összefutottam két ismerősel is hasonkorú gyerekekkel, de azokon látszott, hogy egyenesen hülyének tartanak, hogy én szambázom Szonjával a szélben még ők biztonságban tartják gyermeküket a négy fal között :roll:

Vuka, még meg sem jegyeztem, hogy heuréka élményem volt az egyik nyaralós kép láttán, mert én szoktam kockapókereni, de én nem tudtam, hogy úgy hívják, mert mi csak Yamb-ként ismerjük. Vagy az már lenne???

Mamac, Mancs én amondó vagyok, hogy annyira azért nem kell izgulni ettől a hozzátápitól. Túl van misztifikálva a dolog, de ha már egyszer ott vagy megy mint karikacsapás. OK, Szonja jó húsban van, de a ti hercegetek sincs az éhhalál szélén így ne fog éhenhalni ha valamit nem eszik meg és marad a cici. Eddig ahány barinőm, annyiféle elmélet, de az összes gyereke egészséges és életvidám. Azért senki sem gyárt mérget!
Ja, Szonja is mostanában visszafogta magát még gyümi terén is. Ki érti ezt?! Én meg úgy vagyok vele, hogy eszik majd ha akar. Meggyőződésem, hogy jobban tudják mikor és miért igen vagy nem mint mi.

Mi valószínűleg szombaton megyünk fesztiválozni ha apa meg az idő is úgy akarja. Aztán lehet vasárnap (is) lesz belőle.

Képzeljétek, a jövőhétre már kiköltöznek a jelenlegi lakók a házból így gyorsabban zajlanak eyenlőre a dolgok mint gondoltuk volna. Hehh, tegnap néztem függönyt Szonjának. Azok meg drágábbak mint reméltem :cry:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba,
a Baby Outletben tök jó kis kordbársony kertészgatyók voltak, több színben is. Bár pontos méretet nem néztem, Petikére még nagyok voltak, így valszeg Benire jók lennének. Árat nem tudok, de bizti nem 10 rugó :shock: Mi tök jó kis dzsekit vettünk a gyerkőcnek. 2990 volt, (eredeti ár 6190, de kifutó modellként le lett árazva) volt 900 valahány pont a kártyámon, így még az is lejött belőle.
Figyi:
Kép Kép

Kép
mancs
 
 

 
 

Vuka,
mármint erre a gyönyörűséges kitüntetésre gondolsz? :lol: Ezzel gratuláltak, hogy már 10 éve dolgozom A CÉGnél :lol: :lol: :lol: Jött vele némi pénz is, de ez egyáltalán nem sok, a havi fizum kevéske százaléka. Inkább ennek is adták volna oda az árát, ugyanis ezüstből van!

Natasa,
tök jó, hogy hamarabb költözhettek! :wink: :lol: Na, akkor a 7végén Titeket is kuksizunk majd a tömegben.

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, mire kaptad a "hasznos" kitüntetést?
Franyesz Petike kabátja. Mi a Decathlon-ban vásároltunk pár melegebb szerkót Szonjecnek :wink:
A nadrágoktól meg kivagyok. A HM-ben vettem egy normál kis farmert, de amilyet szeretnék olyan nincs. Lehet előkaparom a varrótudományom?!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs, fáziskésésben vagyok :?
A kuksizás esetünkben könnyített. Csak a colosok nézzenek össze :D Coolasa esetében meg az a jó, hogy a férjem is megismerheti a tömegben. Apropó, aki már volt eme neves rendezvényen,...nagy tömeg várható?

Bubek, B-t kortyolgatsz? ÉN IS :lol: Kivéva amikor vörösbort :lol: :lol: a kettőt együtt azért mégsem :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs jó tudni, hogy a rendőrségnél mire költik az adófizetők pénzét :twisted:
Csak ezüst érmet kaptál és nem aranyat?! :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Timi, Vanília,
3-kor jöttök csavarogni?

Hűűűűű de jó, milyen sokan megyünk szombaton! :D :D :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Timi,
Evésileg most teljes nyugalom áraszt el, nem írok többet, ennyi, mert a múltkor is elkiabáltam. :wink:
Tudod, nagyon imádom a tesós fotókat! Szuperek! Na azért pánkos Sziszkó egyedül se semmi! :D

Coolasa,
Nagyon jó a sorozat, csikis Noki a legcukibb!

Jucus,
Sz@rj magasról az ilyen picsákra!!!! MINDEN RENDBEN VAN, SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES KISCSAJ CSÜCSÜL A POCAKBAN!!!!!! Vagy kisfiú. :wink:
Ez a SOTE-n volt, vagy az Istiben?
Cipőket a Baby Boxban vettem, Kolosy tér, Óbuda. De ma voltam arra, már nincsen akció. De ezentúl többször benézek majd arra, szólok, ha van valami, ok? Amúgy többnyire Falcon cipik vannak 7ezer körül. Télre majd még kell valami vastag csizma, vagy bakancs nekünk.

Gabi,
Livinek olyan puszilni valós husija van! Pussz! :wink:

Tücsimami,
Ez a 40 deka sztem teljesen okés! Görgő is megy már 1000L (Sajti :lol: ), teljesen arányos kiskrapek!

Vanília,
Ádusz az utolsón tényleg nagyon megasztáros! Nekem úgy jön le :lol: , hogy teljes átéléssel énekel. :D

Bubek,
Teákat legközelebb megköszönöm, cserébe 2 Jumbós vonalkódom van megint. Bár kezdek rajta gondolkodni, hogy ezzel az erővel már nekem is lehetne ajándékom. Mennyi kell hozzá?

Jumam,
Ez a kendő Julcsin besz@rás!!!!! Annnyira jó! :D
Isten éltessen sokáig!!!!

Mancs,
Nyugggi! Itten vagyunk mi és majd mindig megmondjuk a tutit! :D
A kazit még nem néztem meg. :oops:
Petya jól van?
Ajándék: :D :D :D és mire fel kaptad az érdemrendet elvtársnő? :lol:

Feszt: akkor ki lesz ott holnap délután? Mancs, Gabi, Timi?, Dia?

Fogmosós téma: még mindig nincsen mit mosni! :shock:

Tapasztalt Anyucik!
Szerintetek ez normális mennyiség egy majdnem 10 hónaposnak?
Éjfél és reggel 9 között többszöri szopi
10:00: 100-140ml tejcsi
13:30: 150-180ml főzelék+tejcsi
16:30: 140-160ml gyümölcs
20:00: 200ml tejcsi

Mégegyszer mindenkinek köszi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Petra felébredt, lehet, hogy itthon tornázok egy kicsit vele. Bár neki biztos hiányzik majd a néni hangja, az olyan nyugtató számára, így nem biztos, hogy 45 percet kibír nyugton mellettem. (majd csak fél órát tornázom emiatt :P )

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba, kérdésedre részemről nem`tom a válasz :roll:
Vuka, ez nem lehet kifogás! Beszélj közbe Petrához, úgy még nehezebb :wink: Párocskám mondta mindjárt érkezik,...azóta elmúlt kb 2 óra :shock:
Egyébként tegnap én is takarítottam, mert azt hittem hogy ma jön a barinőm, de ő a jövő hetet mondta :evil: De, így legalább nem hatalmasodnak el a pormacskák :!:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs,
Tuti a kabát, ari vagy, de az Outlet tök messze van nekünk, majd körbenézek errefelé (C&A, Brendon), de már tudom, hogy a H&M-ben kellett volna megvenni, amit láttam.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka,
igen, én is ki vagyok akadva, hogy erre bezzeg van pénz... Na hagyjuk. :evil: Ha majd társasági egyenruhában jelenek meg vmi eseményen, ünnepségen (feltéve, ha valamikor visszamegyek dolgozni :lol: ) ezt ki kell rá tűznöm :shock:
Ja, és még alá is kellett írnom, hogy átvettem! :lol:

Bmeg, a szomszéd most állt neki aprítani a tegnap levágott fát. Olyan hangja van... :evil: :evil: :evil: Kint tök jó idő van, erre csukhatom be az ablakot, mert még felébred :evil:

Ilba,
köszi jól van Petike, nézegetem állandóan a homlokát, de semmi. Tök aranyos, élénk kiskölök. Jót birkóztunk délután, már lehet őt gyűrni, és élvezi is, nagyokat nevet meg sikongat közben.
Én a kajamennyiségekhez még nem tudok érdemben hozzászólni, de anno eme ördögi kör miatt nem álltam neki méregetni, hogy mennyit eszik Petike. Mindenkinek vannak jól evő és kevesebbet (de akkor se rosszul) evő napjai, időszakai. Ha fejlődik, szépen elvan, vidám, boldog, akkor minek agyalni rajta, hogy vajon elég-e a kaja amit evett?

Vuka,
tornázz csak, rádfér, hisz olyan kövér vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Na, húzok, megyek kozmetikushoz. Ha úgy végződik, ahogy nem szeretném, akkor holnap maszkban megyek. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancsi,
kajcsiz hsz-ed olvasd el mégegyszer, aztán a Te ma délelőttidet is!
Ugye-ugye! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hahóóóóóóó, Kispestiek! Akkó gyüttök vagy mivan? :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs: szeptfeszt: mind2 zenekar, aminél örjöngve csápolunk majd, népzene. Fél4=MaTiCsáv, 8 óra Kormorán emlékzenekar, de még nem tudom, melyikre látogatunk ki, szerintem a korábbi esélyesebb. Tessék? Hogy azért nem tudjuk, mert nem tudjuk, mikor akarjuk Nokit fürdetni? Haha! Hógyisne! A bográcsparti időpontját nem látjuk még tisztán! Izé.

Jumam: engedd meg, hogy hálás szívvel mondjak köszönetet a könyves infóért, csak előb kitörlöm a szememből ezt a könnycseppet, annyira meghatódtam. Hogy te mikre figyelsz! Tegnap rendeltem az e-bay internetes áruházból használtan 20 db Sesame street könyvet, mármint licitáltam és nyertem, durván tisztességtelenül, mert az utolsó pillanatig kivárva alkudtam fölül az addig órákig vezető potenciális vevőt, ettől most kissé lelkiismeret furdalásom van, miközben magabiztosan tisztázom az eladóval a fizetési feltételeket... De ezek használt könyvek (jobb is, amúgy dárga volna, így meg csak a szállítás lesz egyenlő a magyar 1 főre eső nemzeti össztermékkel), de a Famulust is megfontolom máskor! Boldog cilw4ufhpq3u-ik szülinapot…

Novum: Szilvi búbján szerinted az haj? Viccelsz? Az már lobonc, hamarosan járhattok együtt fodrászhoz…

Jucus gyök75384, Bogesztán annyira szép arcú, hogy az elképesztő. (Biztos a többi családtag is egytől-egyig szépségdíjas, de ugye csak róla látok fotót..)

Gabus, ja, hát akinek a lánya önjáró, és puszta kérésre megy alukálni!! Arany életed van!

Tücsi, ez annyira anyukás... hogy jut ilyesmi egyáltalán eszedbe, hogy Görgőcskének túl nagy a feje???? MIndenesetre aranyosan néz ki belőle a kis gombszemeivel..

Eszti, még nem döntöttem tejpép ügyben, ugyanis nem váltottam ki a vényeket lustaságból...ehe ehe. Vagy ez is döntés?

Bubek, neked is akartam valamit írni, de jól elfelejtettem, gondolom most bánkódsz nagyon, tekintettel hsz-eim általános hasznossági faktorára.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Juman
Engem érdekel a kiadó! Küld el az emilemre dreschermarcsikukacfreemail.hu

Milyen könyveket adtok ki...
Mesekönyvekkel nem foglalkoztok?
Van egy nagyon jó mese (egy fiatal ír tollából) álltalam illusztrálva aminek kiadót keresek.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Tücsi
Te még nem láttál nagyfejű gyereket.... egyik ismerősöm kiskölkének tényleg nagy feje van szegénynek... pedig egészséges, de mégis olyan kis aránytalan a testéhez... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Felkelt töki oda a szabadság pedig már majdnem eljutottam a képfeltöltésig.... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hol lesz holnap tali?
Én nagyon fogyatékosan tudok vissza olvasni, mindenkinek bocsesz akinek nem reagálok...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Na úgy döntöttem inkább sétálni megyünk egyet, mert holnap reggelire meg kellett volna venni a kakaóscsigát, erre már elfogyott. :cry: (Biztos Gabuska keze van a dologban :evil: )
Petra sem igazán díjazta a sétát, mostanában valahogy nincs oda érte, de ma kimondottan nem örült, 3 perc nézelődős séta, 1 perc hiszti, ez volt a programunk. Most meg már megint örömmel sikongat a habtapiján a játékoknak. Lehet, hogy mégis a tornát kellett volna választanom, hiszen Mancs szerint is olyan kövér vagyok. :roll:
Na megyünk itt a délutáni szopiidő.
Mancs úgy megnéznélek Téged a rendőr egyenruhádban és a kitüntetéssel. Tényleg otthon van uniformisod?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


ilyenkor tényleg olyan gyönyörű... :roll:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Na megvolt a gyors szopi és egy gyors bírkózás is. Hagytam, hogy Ő nyerjen, Ő legyen felül, de csak azért, mert most evett. Kaptam nagy bocipuszit, kiszívta a nyakam és szereztem megint egy sebet az orromra a kedves simogatásaitól. :?

Mamacka képek no comment!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba,
Irígylem a göndör hajad, én mindig ilyet szerettem volna. Cserélünk? :D

Gabus,
Engem is érdekelne, hogy futóbolond barátnénk mit talál ki újabban a szórakoztatásunkra. Elküldöd a kör-emailt nekem is?

Coolasa,
Tejpép: (tudom, hogy túlhaladott és napokkal ezelőtti a téma, de én most küzdöttem el magam idáig :? ) nálunk a kevés tejmennyiség , a tápszer vörös fejjel történő határozott és következetes elutasítása Bogesz részéről és a reflux indokolta a bevezetését. Egy próbát megér, mert tényleg finomak vannak, a naturt pedig ízesítheted gyümölccsel. De ha nem megy és Noki úgyis főleg szopizik még, akkor a gyümivel és főzelékkel kezdett hozzátápi a szopi mellett, az sztem teljesen jó. A dkg-okról pedig épp fentebb írtam le mit gondolok. :roll:
Egyébként nem értem, miért kéne csak azért adnod, mert a dokinő így szokta, vagy úgy szokta. Velünk pl. el akarták hagyatni, mondván, rendes gyerek tápszert eszik 3 éves koráig. Mert ugye mandarin az mehet 3 hósan, de a tehéntejtől azistenőrizzen. Én már nem is próbálkozom az efféle rejtelmes dolgok megértésével. :?

Mi is kimennénk erre a Fesztre, már csak azért is, mert nagyon úgy néz ki, hogy nagytali lesz belőle, ráadásul hétvégi, amit nekem ugye muszáj lenne kihasználnom, de a csajoknak nyílt nap lesz a suliban, mindenféle művészeti ágazatokat vezetnek be, most lesz a bemutatkozójuk. Sajnálom nagyon. (Mármint nem a nyílt napot, hanem az elmaradt talilehetőséget.)

Megyek. Bogesz felébredt.

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


öcsémmel
Kép Kép Kép Kép Kép
élete első pelenkázása
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...most már elég legyen a fotózásból... aztán majd te is bömbizel amikor rendezni kell....
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Elküldtem a hsz. mire a képernyőn megjelent egy álomszép angyalka, lila virágos ágyneműben, gyönyörű fényben fotózva. Hát egy pillanatra elakadt a lélegzetem...

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


tegnap este....
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


ezzel már büszkélkedtünk???
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


szemünk fénye
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


lufi
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


nagyszülők
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


őszKép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


a nuszkóm
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


na jó eldugulok, gyerekkel a kezemben csak erre futotta...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka,
a képeid... áhhh, úgyis tudod! :) Csodálatosak. Hogy tudjátok ilyen fantasztikusan beállítani a fényeket? Mindig nézem, hogy melyikőtökre hasonlít jobban Áron, de hol Rád, hol a férjedre esik a választásom.

Vuka,
itthon van persze, de fent a padláson szépen összehajtogatva, bedobozolva és becsomagolva. Pár évig rá se nézek! :mrgreen: Az iwiw-en van fent rólam egy ilyen kép, de az se igazi egyen, hanem a "vizes".

Kép
mancs
 
 


Azért a kép-kupi sem semmi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjuk én is így szoktam rendezgeti őket :lol:

Kép
mancs
 
 


A fényeket a Jóisten állítja be mi meg elcsípjük... :wink:
engem mindig megragadnak az érdekes fények....

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


majdnem elfelejtettem néhány gyöngyszemet is megosztok veletek a múltunkból...
azért van valami örömteli is a dologban
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ő a férjem tesója... :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


... nem pont ezeket akartam...nemtudom, hova lettek a viccesek...

és akkor végül de nem utolsósorban

szomszédoltunk! :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


no... a gyerek eddig bírta....

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Coolasa,
Köszönjük, ezt még nem mondta senki, mert az, hogy de aranyos, meg tiszta apja, esetleg anyja, lássuk be, nem jelent ilyesmit minden körülmények között. (a 4D-s UH után azt mondtuk, hogy nem baj, az a fő, hogy egészséges..., az Imi még megkockáztatta, hogy az orráért ő a hibás, de természetesen fizeti a plasztikai műtétet :D )
És értettem a burkolt célzást is, teszek majd fel képet magunkról, mi ugyan nem fogunk ilyetén ámulatba ejteni, attól félek, de a nagylányok tényleg szépek és most nem az elfogult anya szól belőlem, teljesen objektív kívülálló szemével nézve is állíthatom, hogy az én lányaim a leggyönyörűbbek közel s távol. :lol:

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Hú Beninek is már milyen komoly sérója van!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mamac, hogy lehet, hogy neked még a copf-fonatod is tokéletes?

Kép Kép
coolasa
 
 


...ezt a tökéletes copfot csak tökéletesen töredezett végű hajból lehet fonni! :) nem mind arany ami fénylik! :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?