Új privát üzeneted érkezett!

Sikeresen bealtattam Petrát, azért ezt a pózt is látnotok kellett volna, szinte mint Tücsökmamiéknál. A kiságy nem jött be, gondoltam elalszik a mellkasomom, hát addig szenvedett, míg átmászott a hasamon keresztben, a lábai égnek álltak, a keze és a feje meg lefelé. Na ekkor gondolta úgy, hogy aludni kellene és a lábai is fokozatosan mentek lefele. Ezután már csak szép óvatosan be kellett tenni a másik szobában lévő kiságyba. Nem volt egyszerű, de sikerült, most büszke vagyok magamra. Végre mehetek ebédelni, mert már éhen halok.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mamacka én is végre megvettem a Petra albumot, a fotók hátuljára már ráírtam a pontos dátumot, csak be kellene rakni és valami poénosat írni melléjük. Nem vállalod :?: :!: :lol: :wink:

Na jó tudom most szemét voltam, bocsi. Kitartás, én drukkolok Neked!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mamacka,
én nagyon szeretek képeket albumba rakosgatni, de ihlet kell hozzá :lol: Meg idő. Nekem is szokott lelkiismeretfurdim lenni, hogy biztos elhanyagolt, buta és lelkisérült gyerekem lesz, amiért nem tutujgatom egész nap, hanem mással is foglalkozok... :oops: :shock: Árkádos taliban benne vagyok,bár ott nem nagyon van hely, ahol ennyien lehemperedhetnénk. IKEA talán még jobb lenne. Nekünk mindkettő messze van, BKV-val majdnem 1 óra, így marad az autó plusz Mbá, mint pótkerék :twisted:

Ilba,
nekem is az Árkád a kedvencem! Minden jó bolt megvan benne, ahol szeretek vásárolni, és mégsem olyan bazi nagy észjátszós, mint pl. a Westend. Azt utálom. Csak a mozija jó. Szóval az Árkádban jók az üzletek, kajáldák, boltok, meg minden.

Timi,
este (ha jól emlékszem) lesz póker! :)

Kivágták a fákat. A szomszéd hívta ki őket, mert már a házában nyomta fel a parkettát a fa gyökere :shock: Csórikám, ez szívás lehet nekik :shock: Kint voltunk megnézni Petikével A NAGY ZAJT :lol: Megmutattam neki, hogy mi az, amitől nem tudott aludni. Olyan laposakat pislog, 2-kor szopizik, aztán bedugom az ágyba, hátha...

Világosítsatok már fel HA-val és Synlaccal kapcs.-ban! Mik ezek? Igen, én kérdezem és nem Coolasa :twisted: :oops:

Coolasa,
lelkiismeretfurdalása van... Ez jó! Ismerem a szitut. Gyógyszercég viszi a dokikat vacsorára, tolják nekik az ajándékokat, jutalékot stb. Nagyon utálom ezt. Nem azt nézi a doki, hogy mi lenne a legjobb és talán árban is kedvezőbb, hanem a CÉG számít. Nokipapán milyen színű öv feszül? Nem mintha nagyon értenék hozzá, csak úgy teszek :oops: :lol:

Kép
mancs
 
 

 
 

Nekem is az Árkád a kedvemcem, de sajna már nagyon rég nem jártam ott. :?
Mancs én sem nagyon ismerem ezeket a HA-s és Synlac dolgot, mivel nincs rá szükségünk szerencsére. A többiek majd biztos leírják, de addig is szerintem a HA a hypoallergént jelenthet a tápszereknél, amit receptre írnak fel, így olcsóbb és nem is lehet mindenhol kapni (ez kell kicsi korban).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Hahó!

És én milyen Anya vagyok? Gyerök kint az erkélyen szunyál. De a levegő jó tiszta, 2 takaró alatt nem lesz baja. Be se fúj a szél hozzá.

HA: hypoallergén
Sinlac: tejpép, szerintem Noki is ezt kapta. És ez is HA-s.

Visszaolvasok.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hahó Mamik!

Mancs,
Sinlac nem tejpép, hanem rizspép. Tuképp én is akkor lettem tisztába vele, hogy mi is az meg milyen, amikor elkezdtem adni Livinek. Pedig csomóan elmondták előtte a tápis topikban, de az nem ugyanaz. :wink: De azé leírom. Por alakú, vízzel kell elkeverni és egy karamell színű lötyi lesz belőle, kicsit sűrű állagú. Lehet hígabbra vagy sűrűbbre is csinálni, mint ahogy a leírásában van. Ki lehet vele váltani fokozatosan egy egész étkezést. Csak gyógyszertárban lehet kapni, de nem feltétlen receptre, igaz úgy 3000, felírva meg 7-800. Lehet keverni gyümivel is. Neten van egy rahedli sinlacos recept.
A HA az a tejpépnél meg a tápszernél van, a tejérzékeny babáknak, mert a nem HA-s az tehéntej alapú, azt nem mindegyik bírja. Minden HA-s cuccot csak gyógyszertárban lehet kapni, és csak receptre. Ha nem HA-s a tápi vagy a tejpép, meg lehet venni közértben vagy drogériában is. UFF.

Vuka,
nemtok mit írna a képeidről, annyira csúcsszuperok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Timi, Vanília,
voltatok ma lent? Annyira gáz, mint amilyennek fentről kinéz? Nem merek lemenni Livivel, pedig kéne. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs, kék. Mármint az őv. Utána barna és fekete jön, ez így már biztos mond valamit.

Más, megveszekedetten keresek a neten Sesame Street videót, dvdt, kazettát, könyvet vagy ilyesmit, de gyakorlatilag csak az amazon oldalon találok (USA-beli nagy hálózat, ahonnan lehet könyveket rendelni), de onnan irtó drága a szállítási költség, pedig potom pénzért árulnak használtan ilyesmiket. Bp-en meg nem tudok olyan idegennyelvű antikváriumot, ahol ezekhez hozzájuthatnék. Nincs vkinek ismerőse, aki pl gyűjtötte ezeket? Asszem magyarul is úgy mentek ezek anno a tvben, hogy angolul, meg persze ,agyar felirattal. Szívesen átvenném bárkitől ezeket, megfelelő űregyeztetéssel, komoly vevő vagyok, kalandorok kíméljenek.
Tényleg Jumam, te mint könyvszakértő tudsz tippet adni?

Kép Kép
coolasa
 
 


Az űregyeztetés is érdekes lehet, de egyelőre az ÁRegyeztetés is megteszi...

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam,
Köszi a linket, majd most, hogy alszik Beni megnézegetem.
Mamacék honlapját nem tudom, egyszer feltette a linket, hát az egy csoda miket csinálnak.
Gyerekek Pestre járnak oviba, suliba?

Árkád tényleg tök jó, tényleg az összes kedvenc bót megvan benne. De azért rendesen elszoktam a fílingjétől, tegnap olyan furcsán éreztem magam. :roll:

Tali: kár, hogy ilyen idő van, fedett helyet szerintem a 3-as metró vonalán kéne keresni, hogy azért mindenkinek megközelíthető legyen. (Én sajnos Kispestet egyedül nem vállalom, kb. 1,5-2 óra utazás lenne. Persze ez lehet, hogy senkit nem érdekel. :twisted: )

Ebéd: ma Beni kapott tésztát ebédre, a Hipp tészta- paradicsom-cukkinisét és elsőre kapásból (persze tejjel felhigítva) 130 lement!!!

Vuka,
Nyugi, Beni pár hete kezdett úgy ahogy kisebb mennyiségeket enni öklendezés és hidegrázás nélkül, és ugye ő azért idősebb Petránál. Tejcsid van bőven, adj neki azt, tej úgysem lesz később, de minden más igen. Én is ideg voltam, de a legjobb döntéseim egyike volt, hogy 1 hónapra minden kóstolgatást felfüggesztettem.
Nagyon jók a képek, Petra a bevásárlókocsiban cukika! Meg mindegyiken. Ez a csukott szájas vigyor!

Tücsökmami,
Na mi volt a tanácsadáson?
Mekkora Görgő?
Alvásos kép csúcs!!!!!

Na, elrontottam. Pedig kb. 1 hete lettem felvilágosítva Sinlac ügyileg. De most megjegyzem: rizspép! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa,
Sesame Street AGYAR felirattal???? :twisted: :twisted: :twisted:

Köszi a HA-s és Sinlacos infókat :wink:

Óriási szél van nálunk :shock: A fakivágásból származó faforgácsot viszi az utcán, minden autó narancssárgás-faszínű, köztük apósé is. És a miénk is az lesz, ha Mbá hazajön :shock: Lesz anyázás, előre látom 8)

Megnéztem a szeptemberfeszt programokat. Amire mi valszeg kimegyünk, az a Török Ádám lesz (Mbá imádja, én enyhén szólva nem :roll: ) kár, jogy a többi, ami érdekelne (pl. Emil Rulez) este van fürcsiidőben, vagy utána. Az már nekünk nem pálya. De lesz még látnivaló dögivel. És nem utolsósorban: lesznek árusok is, veszek törökmézet meg műízű kókusztekercset, azt imádom :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancs, kókusztekercs nekem is rulez, még kiskoromból!

Ugyan, az agyar feliratra már szemem sem rebben, látva a hsz-em többi részét..

Kép Kép
coolasa
 
 


Majd később jövök, de ezt nézzétek meg, mert besz@rás!!!!!!

http://www.ize.hu/click.php?id=203&url= ... us7I7MhaOM

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Nekem nem jön fel az oldal :cry:

Egy kis off: (előre is bocsi) :twisted:
A mai nap legfrissebb híre: Kiszel Tünde egykori szerelme, Kondor Csaba, akiről kiderült, hogy valójában a fiúkhoz húz a szíve (és mása is :lol: ) úgy hírlik igazándiból Tündike elsőszülött gyereke :shock: :shock: :shock: Aztaaaaaa, még a legbizarrabb dél-amerikai szappanopera írói is megirigyelhetnék eme fordulatokat :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
mancs
 
 


Natasa, ezt most ne olvasd! :lol:
Kókusztekercs: a legjobb az, ha vmi bizarr szín is társul hozzá, tehát nem snassz barna-fehér, hanem pl. zöld, vagy rózsaszín... :lol: Tutijó!

Kép
mancs
 
 


Mancs,
kókusztekercs: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok majálison voltál, ugye? :D

Kiszel Tüncike: ez a nő nem normális. Szegény Donatellácska! :D

Bubek,
nagyon tuti a kissrác, mintha Benit látnám. Ő is így szokott dőlni. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Petra alig aludt fél órát és most a 3 órás szopin se aludt be. Rég csinált már ilyet, nyügi is rendesen, mert ugye fáradt. Lehet, hogy kénytelen leszek ebben az időben levinni sétálni, hogy aludjon már egy kicsit.

Közben nosztalgiáztam, összepakoltam a terhesruháimat, amit kölcsön kaptam a barátnőmtől, mert most másnak ígérte oda.

Mancs jobb vagy, mint a Story újság, hozod itt nekünk a szaftos híreket, hogy ne unatkozzunk.
Na Petra most dőlt el mint a krumpliszsák, de a habtapi megvédte. Ha nem hátrafelé dől el, akkor már egész jól esik és nem is fáj neki.
Na megyek összeszedek pár cuccot, ami szanaszét hever a földön. Gondoltam majd csinálok valami érdemi munkát amíg alszik, de ez ma nem jött össze.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó!

gabuska még nem voltunk lennt, de le kellene menni ha nem csak fél órára, hogy az érzés meglegyen. Amúgy az idő letet fenntről néz ki kakának, lehelt lent ugyanaz mint tegnap, na gyerek felkelt.
Voltatok lennt?

Az Árkádot én is csipázom. Csak apja utálja az ilyen helyeket , és hát egyedül kinek van kedve shopingolni? :(

Mamcka na ne légy már ilyen depis. A gyerek a lényeg a lakást meg egye meg a fene. Anyósékat meg finoman építtesd le a apjukkal. Nem lehet?

A filmekben van olyan, hogy gyerek tutin nevelve jól tanul, lakásban patika tisztaság, anya mind Claudia Schiffer tip-topp, házasélet tuti összahng,.................. kész vagyok ettől a tuti ideológizálástól!!!!!!!!!!!! :twisted: Persze lehet rá törekedni, csak akkor depi a vége.

Kép
vanília
 
 


Vanília,
elindultunk (Livi overállban :shock: ), de a ház végénél visszafordultunk!

Mancs,
Ti nem napközben jöttök ki Petikével a fesztre, hanem estefelé? Mert mi 2 körül megyünk és 6-7 körül jövünk el. Nehogymá elkerüljük egymást!
Kókusztekercs, törökméz, csattogó lepke, anyuléccivegyéééééééél! rulez! Régi szép idők, gyöngyösi búcsúk! :)

Timi, Dia, Ti mikor?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ezt csak úgy
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ez az Petra, Te legalább tudod mit akarsz hozzáivásban! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


OFF
Karszalaggal a Vidámparkba!

Szeptembertől októberig egyszeri befizetéses belépési rendszert kínálnak, annyiszor ülhetünk fel a játékokra, ahányszor akarunk

Kísérleti jelleggel szeptember elsejétől október elsejéig egyszeri befizetéses belépési rendszert kínál a Fővárosi Vidámpark. A 2950 forintos felnőtt- és az 1950 forintos gyermekjeggyel (karszalagokkal) a látogatók annyiszor ülhetnek fel a játékokra, ahányszor akarnak, csupán hét benzinüzemű és nyereményjáték képez kivételt.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka
Áron albummal nincs gondom, mert elejétől rendeztem...megjegyzem az első hónappal tele lett egy album...
De most próbálok összerakni egy szerelmes albumot (esküvő előtt) egy esküvőset két gyerekkorit, két ősök albumot.... és az ezekből kimaradó 2-3000 képet (nem túlzok)is valamilyen kategóriába kellene sorolni... már arra gondoltam veszek az IKEA-ban egy két dobozt és beleömlesztem... :x


Amúgy mi sem bírjuk a pláza fílinget de az Árkád még elmegy és gyerekestül jól tudunk vásárolni ráadásul még messze sincs...
Tehát találkozhatnánk arrafelé.... :wink:

Gabuska
Meddig lehet feliratni ezt a Sinlac pempőt, nem csak fél éves korig... nekem ez szimpibb mint a tejpép....
Valamit még akartam neked de elfelejtettem... :roll:

vanília
...persze eszemmel én is tudok lazulni, de az az igazság,hogy engem is idegesít a kupi meg a tehetetlenségem...no meg a bezártság is kezd az agyamra menni... megyek mert bömböl....

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok csajok!

GAbus:
Mi valószinű ma fenn maradunk,bár a nap süt,de a szél elég durva.
A fesztre mi is ebéd után megyünk,de a forgatag akkora lesz,hogy attól még elkerülhetjük egymást! :(

Ilba:

Videó csúúúúúcs szuper!!!Hogy találsz te meg ilyeneket!
Akkor már megnyugodtál Beni evését illetően?

Különben ha mi is sokat lent vagyunk Szilvi is elég jól eszik,és pár napja csak 2x-3x kel. :!: :!:

Mancs:
Köszi a póker infót! És Tündi infót!Kiváncsi vagyok mit fognak még kitalálni róla!Lehet,hogy Donatellácska meg már az unokája lesz: :shock:

Kép

Kép
novum
 
 


Bocs Ilba!A videó dicséret Bubeknek szól! :oops:

Vuka:

Nagyon jók a képek!

Kép

Kép
novum
 
 


Bubek, brékelő bébi: ugyan, ezt minden gyerek megcsinálja előbb utóbb, legfeljebb nem direkt.

Mamac, haha, ezen jót mosolyogtam, amit írtál: „most próbálok összerakni egy szerelmes albumot (esküvő előtt)” = ez olyan, mintha El Bándi mondta volna, de tudom, itt nem úgy értendő…

Nálunk ez volt a rosszidős program ma:

anyukám puszilgat
Kép

azta, anyukám puszilgat!!!
Kép

hehe, ott csikis Kép

Brühühü, ahabbahagytahaaa Kép

kénytelen leszek bekapni az orrát. Én szóltam! Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Mamacka,
nemtom, hogy van-e korhatár a sinlacnál, Livinek 10 hónaposan felírta a doki, azóta nem adok neki, mert uzsira ette, de már gyümit adok neki uzsira.

Coolasa,
Nokicsek tündér falat!
Elbandi :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa csúcsszupik a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Vuka, Petra ezzel a sörösüveggel most aztán totál a szívembe zárta magát :D
Coolasa, puszilgatós kisregény folytatását követeljük! :lol:
Most félek, hogy többet sem álltok szóba vélem avagy akarattal irkáltok ilyeneket mert már írtam,...én is gyógyszercégnél dolgoztam/dolgozom. Mondhatni orvoslátogató vagyok. De azért, bár van abban igzaság amit írtok, nem egészen ilyen egyszerű ám a dolog,...de ebbe nem mennék bele. Viszont én úgy tudom, hogy vényre olcsóbb a tápi mint ha kp veszed, de úgy is lehet. De, ezt a tápis anyucik jobban tudják.

Képzeljétek ma ebben a nagy szélben is voltunk sétálni, mert Szonja megszokta, hogy adott időben lemegyünk és egyszerűen nem lehet vele bírni. Akkor a cici sem kell neki és mjinden játék max 2 percig köti le. Most kicsit megijedtem, mi lesz ha egyszer annyira rossz lesz az idő, hogy képtelenség kimenni?
Most apán élvezkedik, tépkedi a pólóját,...lassan megyek, mert cici kell az esti szunyához.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!
Bubek!
Megmutattam Dominak a videót,annyira tetszett Neki,hogy most itt bömböl,hogy kezdjük előről. :lol: :roll:

Gabi!
Mi is szerintem 2- 3 felé érünk ki és 6-7ig gondoltam,hogy ott maradunk,remélem az idő is engedi. :wink: Mi ma voltunk lent mert elkellett menni az Europarkba(végül Domit is vittem).Háát mit mondjak cudar idő volt.Farmer kabát is volt rajtunk plusz Domin sapi és annyira fújt a szél,hogy szinte repültünk a bkocsival. :twisted: :twisted:

Ilba!
Tök jó ez a karszalagos megoldás így bizti többen látogatnak ki(be)a vidámparkba.Jó lenne ha nyáron is lenne ilyen akcijjjjjóóóóóó. :wink:

Vuka!
Ezt a részeges csajszit :!: :lol: :lol:

Én is szeretem az Árkádot és az Ikeát is.Az a legjobb amikor az Árkádba shoppingolok(apa nélkül)és az Ikeában kajálok . :wink:

Ja vuka elfelejtettem írni!Mi is szeretjük ám a snapszerozást és a kockapókert.Domi születése előtt minden hétvégén nagy csatákat vívtunk ám a barátainkkal(húúú de rég volt :evil: ).

Mindenkinek pussz.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Köszönöm a drukkokat lányok, aranyosak vagytok. Sajnos nem lett jó a béta HCG, amit most néztek, ráadásul ezt egy károgó vészmadár hozta a tudtomra, jól meg is rígatott. Azzal kezdte, hogy 3% a kromoszóma-rendellenesség esélye, meg hogy az időből is kicsúsztunk már rendesen, mert annyit ültek az AFP eredményen, miért nem küldtek ide azonnal, meg menjek és verjem meg a dokimat, de így szó szerint. Esküszöm nem normális. Se köpni, se nyelni nem tudtam. Ja, meg hogy ez a gyerek megy össze, már most két héttel kisebb, mint a 12 hetes UH-n. Amikor lenyugodtam egy kicsit, megnéztem az összes UH adatot és napra pontosan stimmel minden, egyedül a 12 hetes mutat 4 nappal nagyobbat. Szóval össze-vissza beszélt. Az Iminek alig tudtam benyögdösni a telefonba, hogy jöjjön oda gyorsan, szegény nem is tudta, mi bajom van. Az UH-s doki nagyon rendes volt, érdekes módon ő már 22 hétig mondta elvégezhetőnek a vizsgálatot, amit a h..lye p..csa max. 20-nak károgott és ugyan ő jó szívvel megajánlotta (egyem meg), de közölte, hogy az UH-s doki már biztos nem fogja vállalni. Hétfőn kell befeküdnöm, kedden mintát vesznek a méhlepényből, aztán izgulhatunk.
Hát ennyi, pocsékul vagyok, erre tényleg nem számítottam.
:cry:

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Szia Jucus, nyugodj meg! Szarj a hülye doki fejére! Beszél marhaságokat! Nekem anno a 24. héten is megcsinálták volna a magzatvízvételt ha akarom. (Azért fontos, hogy a 24. hétre meglegyen az eredmény, mert csak addig veszik el a babát ha nem akarod, az az sajnos akkor már rendese meg kell szülnöd.) De, ez nálatok nem fordulhat elő. Van 3 egészséges gyereked és öregek sem vagytok. Az UH-n sem láttak semmi eltérést, nem? OK, erre az utolsó dokis beszólásra ne gondolj, mert mondom, hogy hülye!
Egyébként, amikor engem küldött a dokim a SOTE-ra külön neveket mondott, mert ott minden tudnak csak az emberrel bánni nem.
Ne izgulj, csak egy kicsit!
Mi szorítunk!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jucus,
ez tényleg egy HÜLYE PICSA!!!!!! Beszél marhaságokat, minek köszönhetően Te teljesen érthető módon, de tuti fölöslegesen :wink: :lol: összecsináltad magad. Nyugi, a kis puncis tudja mi a dolga, egészségesen megszületni! 8) Tényleg, mikor is?
És mikor lesz eredmény?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Végre átköltöztem abból a dedós kis zöld kádból!
Kép

Azért a fogmosást nem úszom meg...
Kép

Minek ez a sok bizbasz a kádba, muter?!
Kép

Beni hívott, aszonta, ájlávjúbébi!!!!
Kép

Csúszásgátló a szőnyegpadlóra? Höööö?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka:
Tudom, hogy tudod, de Petra olyan cuki :P

Coolasa:
Noki a brühühüs képen tiszta apuka :P tudom, tudom ezelőtt két hónappal még váltig állítottam hogy az anyukájára hasonlít :oops: egyébként Noki mint orrgyilkos :?: kezet foghat Görgőkével, asszem arra hajaznak, hogy együtt létrehozzák az orrkiller rt-t

Jucus:
nekem is volt korionboholy-biopsziám. kaka afp, még rosszabb bHCG miatt kb. a 20. héten. de mivel ez nyáron volt a nagy szabadságolások miatt 6 :!: :!: hétre lett meg az eredmény, amit már ti is tudtok milyen lett :D De ha rossz lett volna, bizony meg kellett volna szülnöm. :evil: Persze mondanom sem kell, hogy találkoztam ott olyan anyukával aki saját rémtörténetét mesélte mindenkinek.
A mintavétel nem gáz, senkinek nem fájt...... rajtam kívül. De ezt azzal magyaráztam, hogy a tízcentis zsírrétegen már nem tudott áthatolni az érzéstelenítő :) Na ilyen veszély téged nem fenyeget :) Szóval tuti minden rendben lesz.

Ilba:
Görgőke 8120 g és 69 cm. Végülis 6 hét alatt hízott 40 dekát. Én ennek is örülök, ismerve a körülményeket. Azért elég rövidecske de szerintem arányos viszonylag, bár úgy látom a feje mintha nagy lenne, meg is kérdeztem a dr-nénit, de azt mondta teljesen normális fejformája van. :D

Ja igen, hogy lássátok vannak ari védőnők meg dokik, azt mondták ne aggódjak, lehet hogy Görgőnél kimarad a bébipapis korszak és 1 éves kora után majd azt fogja enni amit mi.
Vendég
 


halihó!

Hát Gabus beelőztél, pedig eszkü, hogy nem lestelek le. De nekem is vannak mai fürdős és fogmosós képek. :lol: Nagyon egyre gondoltunk.
Ma nem mentünk le ilyen ramaty időben. Remélem holnap már lehet jót sétálni.

Jucus ne izgasd magad. Kedden tuti minden ok lesz.

Vuka jó a sörözős Perta még a cumi is zöld, hogy harmonizáljon.

Coolasa egész nap puszi! Jó meló!

Kép Ádusz virslit eszik. Kinézte a számból.

Kép Fogmosás néha sikerül

Kép Néha nem

Kép

Kép
vanília
 
 


megzabálom Livicseket :lol: :lol:
Vendég
 


Dicsekedhetek még egy kicsit? :oops:

http://www.send2u.hu/get/?f=LSNY5UiFTd6HTqakZWjG

(Csak ne nyávognék ennyire! ) :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


na jó Áduszt is :lol: :lol:
Vendég
 


Vanília,
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, egyre gondoltunk! Mikor fürödtetek? Mi nyolckor. Lehet, hogy egy időben készültek a fotók az Üllői 2 oldalán? :wink:

Tücsimami :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


De hülye vagyok! Most látom, hogy 25-e. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó estét mindenkinek,

nagyon édes Livi és Ádusz a képeken! És Petra mennyire csajos (és sörös) már!!

Gabuska, jól láttam, hogy Livi hálózsákban sétálgat ilyen jól?

Jucus, biztos nagyon nehéz ez az időszak, de próbálj nyugodt maradni!!! Sztem mind értetek drukkolunk!!

Szerintem is az Ikea emeletén az étterem melletti játszóka talán jó lenne találkozóhelynek. Ott a kicsiket le tudjuk rakni, a nagyok tudnak játszani. Árkádban csak babakocsiban lehet.

mamacka megmondanád, a honlapotok címét, én is szeretném megnézni, mindnki úgy áradozik róla! előre is köszi

Ma volt nálunk a csajtali, kissé elfáradtam, enyémekkel együtt volt 2 baba (lesznek képek), egy 5 és egy 7 éves fiú (szétszedték a házat), és két 11-12 éves leányzó. meg a négy felnőtt. Szoktak sokan lenni nálunk (nagyjából mindig nyüzsi van) de most, lehet hogy a fiúk miatt, eléggé elfáradtam. Párom nagyon rendes volt, csinált nekünk szendvicseket (nagyon jókat tud, ha becsődöl a kiadó, akkor vszínű szendvicsgyárunk lesz :) :D ) és pakolászott a konyhában.

Coolasa, most nincs igazán ötletem, de érdeklődöm, lehet, hogy Mo-n is be tudják szerezni, vagy Európából valahonnan, akkor már olcsóbb a szállítás. Nokis képek aranyosak nagyon, szöveggel meg mókás! Ilyen időben ez a legjobb dolog: puszilgatni a babákat.

Jelentem, a Ósan(sön?) ben már többnyire gáztűzhelyeket lehet kapni, de szerencsére még mindig találtam gáztűszhelyet is!!
Van kép is róla, holnap küldöm, (Sasha!) esetleges további felhasználásra. De az is lehet, hogy még mindig a régi, még nem hasonlítottam össze.
jumam
 
 


Jumam,
várom a képeket! :)
Ja, hálózsák, és ez a szűkebb rajta. A váltás zsák az nagyobb.

Egyébként ne higgyétek, hogy rögtön el is aludt! Kábé 15 perc múlva. Viszont tök egyedül, nem kellett ott lenni vele.

Mingyá jön a szkájp, hogy ne dicsekeggyek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska a kép mai, csak a gépen valamiért nem jó a dátum. Mi 8.15-kor fürödtünk. :lol:

Kép
vanília
 
 


Akkor stimm, mert 20.20-kor jöttünk be a füdőszobából. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szép jó estét!

Ez volt ám a mai termés!!! Nem jutottam a végére amíg fejtem... :roll:

Jucus,
bár a többiek már írták előttem, ne aggódj nagyon szerintem. Gondolom mennyire egyszerű ezt így kimondani. De tényleg olyan dinkák néha a dokik. A Rutit nem hívtad utána? Szerintem beszélj vele, hogy ő mit gondol, és mondjon valami bíztatót is. Megverni azé csak nem kéne....egy kicsit nagyobb mint mi vagyunk.... :P Még szerintem Iminek is egy kicsit sok lenne, nem...? :) Na jó, félre a tréfával, szerintem tényleg hívd fel. Ő talán jobban meg tud nyugtatni. Bár engem se nagyon nyugtatgatott a szívhang miatt, inkább azt éreztem mindig rajta, hogy ilyennel még nem nagyon volt dolga....még akkor is jól felizgatott, amikor elment konzultálni a ctg-immel a Siklós dokihoz. Mit kell azon konzultálni??? Na mindegy, azért akkor egy kcisit nekem is volt izgim, de azért az anyai ösztön működött, és jól megnyugtatott, hogy nicns semmi gáz... :)
Szóval egy kicsit nézz befelé (van már 3 gyönyörű lányod!!!!) és érezd meg azt hogy mi a helyzet.
Én ezt úgy szoktam - és ez komoly - hogy amikor már mindenki alszik, egy kicsit csukott szemmel fekszem hanyatt, párna nékül, és elllazítom az összes izmot szép sorban, lábújjtól az arcomig. Aztán valami nagyon kellemesre gondolok, ez bármi lehet ami jó dolog, és azután pedig szépen sorraveszem az eseményeket mégegyszer amik miatt ideges vagyok, és megpróbálom feldolgozni úgy hogy kérdezek magamtól, és válaszolok is a dologgal kapcsolatosan. Ezt most nem biztos hogy érthetően írtam. A lényeg egy kis belső vizsgálat. Amikor terhes voltam, akkor pedig MArcival való összhangra törekedtem ilyenkor, és nagyonis sikerült vele ilyenkor "belül" kommunikálni...valszeg ezért is tudtam olyan biztosan, hogy mikor szülünk...
Az egészben a lényeg: Fel a fejjel, nincs annak a csöppségnek odabenn semmi baja....!!!!
Segítséget kaptok családtól, addig amíg bemész, ugye?
Aztán majd lécci írjál, hogy mi van, izgulunk ám értetek nagyon itt mindannyian!

Tücsökmami,
Ká jók a képek Görgőről. Az alvóson itt röhögtem vagy fél percig. Nagyon király! :lol:
Holnap de piacra megyünk, szerintem kb 1h után tudnánk elmenni hozzátok. Felülünk a 25-ösre, aztán majd jól megnézzük mennyia sok, amit gyalogolni kell hozzátok. 2h-re szerintem ott lehetünk. okés?

Gabi!
csatlakozom Tücsökmamihoz...


Vanília,
téllleg édi Ádi! :lol:

Ilba,
a teák is itt maradtak. Ma benyúltam a szekrénybe és ott voltak.
Nem másztak ki azóta....várják, hogy valaki megigya őket.... :wink:

Mancs,
nagyon aranyos vagy Arlót illetően, de ha megyünk akkor is csak megnézni mennénk először. Meg ahogy elnézem az időt, már cak majd tavasszal. De az jó lesz, mert akkor már MArci is jobban ellesz ilyen helyeken. MAjd tavasszal szólok ha úgy van, okés? És nagyon köszi mégegyszer! :)
Mi lett a kocsitokkal? belepte a cucc?

Natasa,
és neked is volt mintavételed? Mármit magzatvíz, vagy méhlepény...
Én is sörözök...Bucklert iszom heti 3x. :oops: jót tesz a fogyinak. :oops: :oops: :oops:

Vuka,
Petra egy.....egy....egy....nem is tudom mit is mondjak, mert annyira édes baba. Milyen huncut kis csaj lesz ő is, meg Szonja is. Itt fogunk bebisilni rajtuk is, mint Livicseken, az tutkó.

Coolasa,
én megpróbáltam a Sinlacot is, meg egy-két tejpépet MArcival megetetni, de ezek a gabonás cuccok nagyon nem akaródznak ízleni neki...néha 4-5 kanál lemegy, aztán jön a szájzár, de ez ritka. És az is csak úgy, ha valami gyümi van benne. leginkább barack, vagy alma. A többivel max 2 kanál megy le. Már kezdek kifogyni az ötletekből uzsira, meg tízóraira, mert most leginkább csak gyümit eszünk. Ma pl. már rizzsel sűrítet sárgabarackot ettünk, egész jól ment. de egy idő után ez is uncsi....


Mamacka,
ez a fényképmizéria ez tényleg elég idegesítő lehet. Viszont, inább lásd a jó oldalát!!! Amikor a végére érsz, annyira de annyira jó érzés lesz, hogy pezsőt fogsz bontani!!! Tutifix!!!! :D
És mégegy ötlet: Ha nagyon depis vagy, akkor feküdj le Áron mellé, amikor alszik, és jó sokáig nézd az arcát. Meríts belőle erőt, mert akkor olyan de olyan szépek, és anygalkák, hogy nagyon!!! (de szerintem ám ezt te is tudod!!! :wink: )

Sasha,
merre vagy?

Sajtine,
én is megettem volna azokat az izéket!! A fekete kagyló a világ egyik legfimomabb kajája!! Jó az ízlésetek a sógoroddal...A fényképek meg királyak!! Timi már kérdezte, de nem láttam, hoyg írtad volna: Mit szólt Zsófi a homokhoz? jól megtömte a hasát vele? :wink:

Na akkor hétfőn tali? megyünk? És ha igen, akkor hol tallkozunk? Valaki ismerős ott a Népligetben?

Jaj mégvalamit akartam:
mivel mi szeptemberfeszre tuti nem megyünk (messzire van az...), viszont szombaton van más progi: Megyünk a BNV-re mert lesz babaruhabörze. én meg kaptam ingyé belépőt. Más nem kapott? Senki nem akar eljönni? Mi tuti megyünk, hátha tényleg 30%-kal olcsóbbak lesznek a rucik. MArcinak semmi meleg holmija nincs... :oops: :cry: se cipő, se kabát, se semmi...szóval mindenképp olcsó cuccok kellenek! Egész nap lesz, asszem 16h-ig.

Na jó, megyek Livi és Ádi után fogat mosni, és hajcsizni.
(Jucus! Télleg próbálj kicsit megnyugodni! Az nem jó a tökmagnak sem odabenn, ha ideges vagy!!!)

Mai esemény...pedig esküszöm kap enni rendesen(kb negyedórán át rágta, és a végém ár nem bírt ott állni félig letérdelt)... :wink: :lol:
Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabuska nagyon édes ahogy Livicsek mászkál a hálózsákjában, apa nem akarta elhinni.
Ádusz majd a Megasztárban fog indulni, ahogy a fogkeféjét tartja, olyan mintha énekelne, végülis fürdés közben van. :lol:

Tücsökmami nekem nagyon tetszik Görgőcske, szerintem nagyon is arányos és vannak nála sokkal nagyobb fejű fiúk. A kicsiknek mindig nagynak tűnik a fejük, végülis az agy miatt van ez így, ezért is születünk meg olyan nehezen. Gergő nagyon cukipofa, pont Petrának való, alkatilag is, szóval a mi udvarlónkat csak dícsérni tudom. :wink:

Jucus nagyon drukkolunk, de ugysem lesz semmi baj! ++++++++++++++

Petra ma egész nap összesen háromnegyed órát aludt, nagyon fáradt volt már este. 10-kor szokás szerint leraktam, aztán apával elvonultunk fürdeni. Petra keserves sírással ugrasztott ki a kádból 22.40-kor. Nem tudom mi lehetett a baja, de sehogy nem tudtam megnyugtatni, az ínyét is hiába kentem be. Befeküdtünk a nagyágyba, Ő mindig bealudt, 1 perc múlva pedig keservesen felsírt. Aztán apával úgy döntöttünk, hogy kap egy kis Panadol szirupot, mert egyértelmű, hogy valami baja van, csak mi nem tudjuk mi. Sikerült újra bealtatnom, kíváncsi leszek milyen éjszakánk lesz ezek után.
Azért nem semmi a Panadolos kanál. Petrának nagy a szája, de ennyire. Ízlett neki nagyon, nyalogatta, de mire végre lement az egész addigra már a ruhájára is került. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


A jelenleg kapható gáztűszhely: Kép
fejek Kép
Jaj, megfogta a kezem!!
Kép

De szép vaaagy!!
Kép

És még három, hogy holnap szép idő legyen :wink: Kép Kép Kép
Feszülő hasizmok
Kép
jumam
 
 


Jól alvós éjszakát mindenkinek!
jumam
 
 


Bubek, kissé mintha rágós lenne a fürdőkádotok! No de ilyet!!
jumam
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?