Hihi,én sem fogok nyilatkozni a BB-rõl, mert sajnálnám ilyesmi miatt koptatni a klaviatúrát
, és szerintem sokan mások is így vannak vele.
PIldi,
A Hallmarkon megy egy-két megdöbbentõen erõszakmentes, romantikus, kedves vígjáték
.
Adrienn,
mindig van itthon csoki, minimum 20 tábla, és 3-5 kg konyakmeggy. Az elején még rengeteget ettünk. Ma már nem. A másfél éves gyerekemet sem tudtam távol tartani tõle, de nem éri be csokival, ha éhes, normál ételt szeretne. Mindig különlegesen finom csokikat kap, a többit ki is köpködi. A csoki készletünk az asztalon lakik, bárki, még a gyerek is vehet belõle. Amíg én akartam kontrollálni a csokievést, addig napi egy táblát is behabzsolt naponta, ha hagytam. Amióta szbad a pálya, azóta az elsõ két napban csak csokit evett, de azóta van olyan nap, hogy abszolút nem is érdekli. A joghurtot, is kettesével ette, de amióta tele a hûtõ vele, azóta napi egy elég. Én nem tiltom a gyereket semmitõl, úgyis azt fogja csinálni, amit lát, nem amit szajkóznak neki. Én imádom a hangverseny-felvételeket, és a gyerekem is szereti nézni. Ha BK-t, vagy BB-t, vagy az összes többit nézném minden nap, jó eséllyel Petrát is ezek fõcímzenéje bûvölné el, és nem Liszt zongoraversenye, mert ezeket ismerné.
Meg kell tanítanom a gyerekeimet NEM-et mondani. Én nem leszek ott mellette, amikor az elsõ adag drogot kínálják neki, nem leszek ott, amikor megpróbálják bármi mással megvezetni. Neki kell megvédenie magát, és ez csak úgy megy, ha tudja mi ellen kell védekeznie. Ha nincs a lakásban csoki, még tizenévesen halomszámra zabálhatja a suliban. Ha tiltom a tévétõl, késõbb még föggõvé válhat. Inkább én tanítom meg neki, mi helyes, mi nem. Biztos meg kell majd néznem vele egy-két brazil szappanoperát (jujjj), sõt ilyen BB szerûségeket is, meg Fókuszt, Aktívot, meg minden ilyet..... ezeket az eltévelyedettségeket nekem kell helyre tenni az agyacskájában
, és az értékes-értéktelen, helyes-helytelen dolgokat ilyen kis dolgokon kell megtanítani...
Mellesleg nálam is kész ráfizetés az a majd 6 ezer Ft havonta, mert nagyobbrészt DVD-zünk. Itt nemcsak azt határozom meg, hogy mit nézek, de azt is, hogy mikor.
Engem igazából nem érdekel, hogy ki mit néz, csak akkor ne pampogjon, hogy neki nincs ideje valamire. A háttértévézés helyett lehet zenét hallgatni, lazításképpen lehet olvasni, makettezni, puzzle-zni, kézimunkázni, a decoupage-ról, selyemfestésrõl meg már nem is beszélve. És lehet kommunikálni is párunkkal, barátokkal, rokonokkal. Én ezekkel rendszeresen szoktam foglalkozni, viszont soha nem tudom, mi volt elõzõ este a TV-ben...
madárka