Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Hát azért így gáz nélkül elég gáz a helyzet.. :lol: Csak hideg víz van, és én még fogat mosni is utálok hideg vízben. Remélem hamar elkészülnek vele.

Tünde!
Azért szerintem nem minden 3. gyereket hívnak így, mert akkor csak Mártonok, Máték és Barnabások szaladgálnának a világban, de mindegy.
Amúgy én nem hiszem, hogy a gyerek jellemét a neve határozná meg. De ha Te hiszel ebben, persze válassz olyan nevet ami könnyen kezelhető gyereket valószínűsít. (a Bendegúzt már nem is ajánlom, pedig ő aztán egy könnyen kezelhető kispasi :D )

Végülis hogy döntöttél nyaralás ügyben, mentek?

Manka!
Szerintem se kapkodd el a fogyást, amúgy meg tök jól nézel ki így. :)
Boldog szülinapot Johnnak!!
Bendegúz is mászkál, körbe van fejvédőzve a kiságya.

Timi!
Az ablakosokban sose bízz meg, ha ismernéd a mi kálváriánkat az elmért ablakokkal, meg a rosszul leszállítottal örülnél, hogy ennyivel megúsztátok, nálunk kőkemény kőművesmunkával sikerült csak utána helyreállítani a rendet. És mindezt 8 hónapos terhesen. Húú, mennyit idegeskedtem, ordítottam az ablakosokkal, szegény kis Bendegúz odabent biztos nem tudta mi történik idekint.
De örülök, hogy klasszak lettek az új ablakok!!

Szülinapos dátumra javasoljatok Ti valamit, én még nem tudom, hogy alakulnak a dolgaink, de előreláthatólag úgy néz ki, nekünk a 23.-i hétvége biztos nem jó. És az utánakövetkező is kérdéses. Biztos hétvégén akarjuk tartani?? Nem lehetne inkább hétköznap?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ja, és a legfontosabbat nem írtam, mi szívesen vállaljuk Bendegúzzal a házigazda szerepét a szülinapi bulira, ha nincs más jelentkező, és ha Nektek megfelel szerény hajlékunk!! :lol:
Remélhetőleg sikerül egy mindenkinek passzoló dátumot találni.

A betegsége óta van ugyan egy kis fóbiám, hogy ha gyerektársaságba viszem, tuti elkap valamit (persze mi is ugyanolyan eséllyel viszünk be akármilyen bacit, vírust), de mindenesetre elhatároztam hogy az olasz útig nem viszem sehova gyerekek közé.
De ez már jóval utána lesz, és különben is tudom, hogy nem tarthatom burokban. Meg szerintem ő kifejezetten élvezi a társaságot, úgyhogy nem is fosztanám meg ettől az aggódásom miatt.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Kép

Kép

Kép Kép

Van még egy csomó cuki képünk, de általában pucér rajta a kiscsaj, így nem teszem fel az internetre.

Szülinapi zsúrra szerintem is jobb egy hétköznapi nap.

Mindenkit szívesen látunk, van járókánk és áthozom anyósoméktól az utazóágyat is ha vmelyik gyermek aludni szeretne, csak akkor a nem alvóknak ki kell telepedni az ebédlőbe(elég nagy és van hely mászni a földön), mert Fanni részlege és a mi szobánk-ez nappali is egyben- között nincs ajtó, így nem tudnak nyugodtan aludni.

KépKép
tibicsoki75
 
 

 
 

Most olvasom, h Márti is felajánlotta a házigazda szerepét :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
Nem tudtam, hogy már van házigazda, bocsi. :lol:
Nem voltam három hétig, amikor megbeszéltétek a közös szülinapi bulit a gyerkőcöknek, ezért nem tudtam eldőlt-e már, hogy kinél legyen.
De nem akarok nyomulni, nekünk jó a következő tali is, csak lesz még!!! :lol:

Fanni nagyon aranyos a képeken. Ahol hárman üldögéltek az hol készült?
Ő is zokniban teper otthon? Nem csúszik el, ha feláll? Én most nagyon gondolkozom Bendegúznak valami itthoni kiscipőn, mert ha feláll valahol, és lépeget, meg tolja a székeket, állandóan elcsúszkál a zoknis lába a parkettán. Hiába a csúszásgátló pöttyök. :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jajjjj, mindjárt felfalom Ferkót az autójával együtt :D :D .

Nekm mindegy, lehet hétköznap is, de a kérdés, hogy Tündééket tudja-e apa fuvarozni hétköznap :?: :?:

Márti, én is féltettem Jacket a talis baciktól, de tényleg nem lehet őket burokban nevelni, különben is, a társaság jót tesz a fejlődésüknek.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti, a Brendonban van olyan zokni, aminek az egész talpa gumis, abban biztosan nem csúszkálna Bendegúz, és a mászásban sem korlátozná.
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, Márti, aranyosak vagytok, hogy így aggódtok a gyors fogyás miatt, de nem viszem én túlzásba. Ma reggel megmértem magam, és már híztam egy kilót :evil: :lol: :x :lol:

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom Mankához, Ferkó nagyon édes az autójával! :wink:
Nálunk valóban kérdéses a hétküznap. Az az igazság, hogy nem nagyon akarjuk apa szabiját kivenni, mert arra még szükség lesz, amikor nekem vizsgálatokra kell menni, hogy itthon tudjunk maradni.
Majd megnézegetjük Zitával a képeket.

Manka, hát ez tényleg elég lassú fogyókúra! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Vendég
 


Na végre, sikerült!!!!

Zita mai új játéka, és meg tudjátok nézni a térdenjárássegítőt is használatban. :D:D:D
Vendég
 


Tünde!

De nagy huncut ez a lány!!!! És nagyon ügyes is!!!

Engem érdekelne, hogy mit ír a tanárod a gyerekeim nevéről! Megírod? Köszi!!!

ayse
 
 


Jaj , Márti, dehogyis nyomulsz, csak amikor felvetettem a közös szülinapozást, gondoltam ezáltal lehetne nálunk :lol: :lol:
Egyébként Tihanyban készült a családi fotó.

Tünde, akkor mindenképp egy szombati nap kéne, nem örülne senki, h otthon maradtok!!!
Nekem pocsékul működik az agyam a terhesség óta, és fel sem fogtam, h nem vagy pesti :shock:
Zita milyen édi, ahogy tetszik neki az elvágódás.
Ez marha jó játék nálunk is, csak mi ülve szoktuk, felhúzzuk fekvésből és Fanni hátravágja magát egy párnára ás fulladozik közben a röhögéstöl.

Egyébként Ferkó komoly a Subarujával, mi?Ráadásul távirányítós, úgyhogy próbálja nyomkodni is, meg a távirányító antennáját is megenné legszívesebben.
A szálloda medencéjében megkérdezte egy angol pasi, h kisfiú vagy kislány-hát nem csoda a fenti kép alapján :lol:


Már akartam kérdezni, akik voltak gyerekkel nyaralni szintén úgy néztek ki mint a vándorcirkuszosok? Ugyanis nekünk annyi cuccunk volt, hogy az valami őrület: utazóágy, etetőszék, ruhák, pelenka, játékok, babakocsi stb...
Vagy csak mi vagyunk ilyen kényelmesek?

Másik kérdésem: aki használ légzésfigyelőt meddig fogja használni? Pont 1 éves kor után kiszediaz ágyból????

KépKép
tibicsoki75
 
 


Megjöttünk a fürdésből a Tesómtól, Bendegúz jó nagyot pancsolt a hatalmas kádban, meg én is!! :lol:
Persze már kilenc körül megjöttünk, csak most bírtam lecsüccsenni ide.
Azért jó lenne, ha holnap befejeznék ezek a gázszerelők a munkálatokat, reumás lesz a kezem a sok hideg víztől.

Tünde!
Bocs, én írtam a hétköznapot, de a múltkor úgy emlékeztem jöttetek volna akkor is. Mindegy, akkor legyen hétvége, majdcsak találunk egyet, ami mindenkinek jó. Viszont akkor legyen inkább nem nálunk, ha nem gond.

Zitalány nagyon cuki, ahogy a hanyattvetődést gyakorolja. Most eszembe jutott egy rossz poén, amit nem írok le, nehogy megharagudj. A saját lányomra leírnám. :wink: :lol:

Bendegúz nem szokott így vetődni, de majd megtanítom. :)

Manka!
Köszi, majd beszerzünk ilyen zoknit! Vagy valami kiscipőt, mert mezítláb meg jéghidegek a lábai a parkettán.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Timi!
Mi ugyanígy nézünk ki, ha utazunk. Már elkezdtem magam erősíteni a pakoláshoz az olasz útra, pedig még másfél hét van addig. Szerencsére kiságyat nem viszünk, mert adnak. De minden egyebet igen. :lol:
Viszont a férjem eszméletlen jól tud pakolni a kocsiba, úgyhogy mindig minden befér. Már nem is aggódom, hogy beférünk-e, mert tudom hogy igen. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Timi!
Nagyon jók a képek!
Nyaraláskor csodálkoztam, de nem volt olyan sok cuccunk, mint amire számítottam. Igaz etetőszéket, és utazóágyat nem vittünk. Az etetést megoldottam egyedül, kiságy pedig van lent.
Légzésfigyelőnk nincs, úgyhogy nem tudok hozzászólni.

Nálunk nagy részben azért ilyen lassú a felújítás, mert a legtöbb mesteremberre várni kell. A villanyszerelő leesett a létráról, még mindig nem gyógyult fel, de a férjem és az apósom is vele akarnak dolgoztatni. Az egész házban, nem csak nálunk ki lesznek cserélve a víz és gáz csövek. Az egészet egy ember csinálja, ő sem minden nap, és még nyaralni is volt. Mondjuk megbízható és nagyon szépen dolgozik. A burkolóra nem kellett várni, ő is gyönyörűen dolgozott.
De ha egyszer már tényleg elkészül én is tartok egy talit.

Tünde!
Zita nagyon cuki ahogy vetődik. Ágoston is csinálja ezt anyósoméknál, csak ő óvatosabban dől el.

Talira időpontot nem tudok mondani, mert 22-e után 2 hétvégénk már foglalt, ha minden igaz, és még a költözést sem tudom, hogy mikorra esedékes. Találjatok ki valamit és megpróbálunk alkalmazkodni!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Timi, mi is úgy néztünk ki nyaraláskor, mint a vándorcigányok, pedig nekünk kombi autónk van. Zita mellett hátul is tele volt minden.
Most viszont nem viszünk etetőszéket, és a barinőmtől kölcsönkértem az esernyőre csukható babakocsijukat, szóval nem ezt a nagy dögöt kell vinni.
Légzésfigyelőnk nincs.

Márti, igen, a múltkor mentünk volna pénteken is, végülis ha úgy jobb mindenkinek, meg tudjuk oldani, csak próbáljuk tartalékolni Apa szabiját, fentebb írtam, miért.

Manka, milyen éjszakátok volt?

Ayse, a lustaság fél egészség, ezért remélem ki tudod hámozni a nevek jelentését:

Kép

Kép Kép

Lányok, nekem nagyon fárasztó éjszakám volt. A bajnok kajaknégyesben eveztem, Storcz Botond mögött a 2. helyen, és két futamot is megnyertünk.
Nagyon fárasztó volt... :lol: :lol: :lol:
Komolyan, meghúzódott a nyakam. :cry:
Vendég
 


Tünde!

Köszi!

Lilire egy az egyben ráillik a leírás!!!!
Öntörvényű, nem fogad el vezetőnek, a párbeszédeinket sokszor újrjátszatja és azt kell mondanom, ahogy ő akarja. Gyönyörűen énekel, a meséket átéli, táncol, szóval művészalkat.

Andrist még nem tudom, de erre a magány dologra majd odafigyelek.

Éjszaka :(.

Én egy nyitott buszban utaztam, mellettem egy viharvert, orra vesztett sportrepülő szállt iszonyatos füstöt eregetve, azt hittem, lezuhan és felrobbanunk vele együtt.

ayse
 
 


Ja és úgy hívjuk, hogy Érzelem és érzelem,
meg hogy100% érzelem, mert a racionalitáshoz semii, de semmi köze nincs :).

Pedig azt hittem fehér liliom olyan kis szerény, kezes gyereket eredményez :lol:

ayse
 
 


Helló Mindenkinek!
Elég fárasztó hetünk van, azért jelentkezem ilyen ritkán. Kezdődött azzal, hogy leteperte a fél családot a parlagfű, ez legfőként azt eredményezi, hogy Apa csak hever, nem tud dolgozni a tetőtérben, úgyhogy áll a munka. Remélem nem húzódik el október végéig a szezon, mert akkor még karácsonyra sem költözünk fel.
A másik "kellemes" élmény a tankönyvvásárlás, és a hozzá tartozó köcölékek megvétele. De már a végefelé járunk, meg a pénztárcánk is!
Szerencsére, így nagycsaládosként, azért könnyítettek a fizetnivalókon, de így is voltak olyan könyvek, amiket újonnan megvettünk, hogy meg is maradjanak, pl.matek, magyar.

Tünde!
Látom nálatok sem egyszerű történet a névválasztás. Nálunk azért volt hosszadalmas, mert ami nekem tetszett, azok S, Z, Zs betűvel kezdődtek, amik ugye nem annyira passzolnak a Balázs vezetéknévhez, mert kitörik a nyelve szegény gyereknek mire kimondja a nevét.
Azért leírom, hogy nálunk mi volt első körben a befutó: Zseike, Sára, Soma, Zétény, Zsombor.
Szóval ezeket kilőttük, de azt már elmondtam Apának, hogy a következő babánk, ha lány lesz, akkor Janka Lili, ha fiú, akkor Bende lesz, és nem ellenkezett! Márpedig ez nála nagy szó, de ezt abszolút az allergiának tudható be!

Mi csak három napra mentünk nyaralni, de nálunk is fullos volt a kombi, még jó, hogy nincs tetőcsomagtartó, mert képes lettem volna még azt is megpakolni. Mikor elindultunk Apa megkérdezte, hogy a betonkeverőt ne kössük-e rá a horogra?! :lol: :lol:

KépKépKép
angella1972
 
 


Nézzétek a kis sumákot, megbújt a babakocsi mögött..... :lol: :lol: Kép

KépKépKép
angella1972
 
 


Angi, jól értem, lelkiekben készül a 4. baba?????
Allergiához csak kitartást tudok kívánni.
Vendég
 


Jajjj! Fúúú, de barna!
Vendég
 


Jól érted!
Ti hány babát terveztek?

KépKépKép
angella1972
 
 


De jó, akkor más is úgy utazik mint mi-sok cuccal :lol: :lol:
Alig várom, hogy megékezzen nekünk is a kombi, mert most lefelé anyósomék vittek egy adag cuccot, hazafelé pedig apu.Húzta is a száját, h minek ennyi cucc-hiába, szűz jegyű :lol:

Emma az Arany Ászokkal nagyon laza, főleg, h dobozosból vedeli :lol:
Tankönyvvásárlás: nem elég, h egy csomó lóvé, minden évben óriási cirkusz van, h melyik köny kell, -na az éppen elfogyott stb...
Én a Nemzeti Tankönyvkiadónál dolgoztam a mostani munkahelyem előtt( egyébként imádtam ), de kész röhej volt minden egyes tanévkezdés.
Bár lehet, h nálatok normálisabban meg tudják szervezni az egészet.


Tünde, megnéznéd Fannit is a könyvedben , ha van rá időd? Tökéletesen megfelel a fentiek szerint!


Szülinap: lehet, h jobb lenne előrehozni a partyt?
Számít, h "előre iszunk a medve bőrére"?
Nekem teljesen mindegy melyik nap legyen.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Én hármat, Apa kettőt... majd meglátjuk.
És mikorra tervezitek a 4. babát?
Vendég
 


Kép
Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép

Kép

Kép Kép
Vendég
 


Kép

Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép
Vendég
 


Manka, sajnálom, Ti nem szerepeltek a könyvben.
Tudom, hogy Te igaziból Mariann vagy, de mivel mindenki Mankának hív, így az nem illik Rád, bár nem olvastam el.
Vendég
 


Sziasztok!
Tünde!
Köszi, hogy felraktad a mi neveinket is, mint írtam előbb én nem igazán hiszek ebben, de jó volt olvasni, hogy igazi amazon vagyok. :lol: Meg hogy a pasijaim is tulajdonképpen ilyen jó fejek. Lehet hogy van benne valami.. :) :?: :roll:
Egyébként minek alapján várhatóak ezek a jellemvonások az adott nevű embereknél?

Hát nem tudom előrehozni mikorra lehetne a szülinapi bulit, mert mi a jövő hétvégén utazunk nyaralni és az után következőn jövünk meg, szóval nekünk ezek kilőve. Meg persze a szülinapos is.

Hurrá, úgy néz ki ma átadják a gázt, lehet este pancsolni nagyot!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Kép Kép

Kép



Kép Kép
Vendég
 


Tünde!

Boglárka/Emese neveket is megnéznéd?

Lécciléccilécci!!!!!

ayse
 
 


Sziasztok!

Tünde,
közsönöm a neveket! :)

További kellemetest mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris
 
 


Sziasztok!

Tegnap este elmentünk vacsorázni Johnnal, amíg Jackkeresztanya babysittingelt. Jó volt egy kicsit kiszabadulni.

csak nagyon halkan mesélem el, hogy Jack 5.15kor éredt először, kapott vizet, de negyedóra múlva újra ébredt, akkor kapott tejcsit, és 8.30ig aludt :D :D :D . CSak el ne kiabáljam, koppkoppkopp, ujjakkeresztbe...stb.

Márti, ma kaptam a fülest, hogy a Brendonos gumistalpú zokni nem telitalálat, forog a gyerkőc lábán, úgyhogy akkor mégis valami könnyű cipőcske lenne a megoldás.

Tünde, hogy vagy? Mostanában is keményedik a pocakod?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Jack a mindentmegrágcsáló...
Kép
...ma ilyet épített nekem:
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ja, és Zitavideó haláli :lol: :lol: , tegnap este vacsi után jót szórakoztunk rajta apával.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, de jó, hogy Jack ekkorát aludt! Reméljük rászokik! :)
Már nem keményedek, szerencsére, szedem a magnéziumot rendesen.

Most néztem az időjárás előrejelzést Baskán...
Jófejek a met.hu-n, tegnap még olyan 24-25 fokot írtak hétfőtől, ma már csak 20 fokot. Így nincs kedvem menni. :( Elsősorban láblógatós pihenést szerettünk volna, ez tök jó kirándulóidő, de nem Zitával és pocakosan...
Vendég
 


Lányok, Zita lemerevedett....
Betettem a Halászjutkanénit, és nem tud játszani, térdelve, állva dülöngél, már a 12. dal szól. Néha azért egy könyvet a kezébe vesz, és azzal táncol.

Ja, és a nagy hír, Zita már tud angolul!!!
Van egy majma, mozgásérzékelős. Először sípol kettőt, aztán "ájlávjúú", aztán röhög.
Tegnap elmozdult az elem, megvolt a sípolás, de nem volt folytatás. Zita meg mondta, hogy "ájláá...." és röhögött. Apával csak pillogtunk, tök egyértelmű volt, hogy a sípolás utáni folytatást adta elő.
(persze nem gondolunk semmi olyat, h zseni lenne, de azért jól hangzik, h beszél angolul... :D:D:D:D:D)
Vendég
 


Tünde, a múlt éjszaka már nem volt olyan fényes, :( 3-4.15 között sokszor sírt fel, gondolom ez a fog lehet. Majd 5.20kor újra kelt, aztán 6.40kor, majd aludt 9.15ig :? , de akkor is rosszkedvűen ébredt. Lehet, hogy az a pocsék idő is hatással van rá.

Nem semmi, Zita hamarabb beszél angolul mint Jack :D :lol: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka

Tuti az idő is ludas a dologban, mert nálunk Bazsi is felkelt egy csomószor.
Volt, hogy nem is ébredt fel, csak nyöszörgött, meg forgolódott egyfolytában. Prüntyi is panaszkodott, hogy Tüncsike extra nyűgös volt.

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Tünde, hálás köszönet!

Zita angoltudása: 8)

Jack nem alvása nagyon fárasztó lehet, az egyszeri kelésektől is hulla vagyok, ha nem tudok visszaaludni.

Csináltam ma Fanninak tejberizst vaniliás szójatejből: csak úgy nyomatja befelé. Tettem bele mazsolát, meg liga margarint a tejérzékenység miatt.Még nekem is ízlik.

Szombaton a Bókay-kertben a XVIII.kerületben az egész cukrász familia óriási somlóival vonul ki. Minden évben van egy Szeptemberfest nevű rendezvény és ennek keretén belül rekordok napja is, óriási gulyás, somlói stb...
Már vagy 5 éve mindig ott dolgozunk, jó fárasztó-idén fanninak köszönhetően, csak lájtosan fogok segíteni.
Majd teszek fel képeket. Illetve most felteszem a tavalyit, ahol még terhes voltam. Elég rossz minőségű, mert videóról lett a gépre téve de a méret a lényeg. :lol:


Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Húúú, Timi!!
Nem ér ekkora adag somlóit mutogatni, amikor én imááádomm!!

Tünde!
Te még hiszel a meteorológusoknak?? :roll: :shock: Szerintem ne aggódj jó időtök lesz. Ahol én nézem a mi időnket Jesolóra (illetve Velencére)(sajna még az utána hét persze nincs rajta) az a http://www.wunderground.com oldal, itt Baska nincs rajta, de pl. Porec igen, és oda már hétfőtől tök jó időt írnak, 28-30-25 fokot. Most nincs előttem a térkép, hogy az mennyire van Krk szigettől, mondjuk azt hiszem délebbre.
Ja, gratulálunk Zita angoltudásához, most már bevallhatod, a múltkor amióta megszerezte a szótárt, mesekönyv helyett is azt bújja. :lol:

Manka!
Bendegúznak is mocorog valamelyik foga, ébredezünk éjjel, illetve ő alig ébred fel, csak sír szegény, én meg visszasimizem, vagy ringatom. De tényleg az idő is tiszta hibbant, mert ő a napközbeni alvásából nagyon ritkán ébred fel közben, és most már háromszor sírt fel.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
Az előbb elfelejtettem bocs:
Mindentrágcsáló Jack annyira helyes kis pasi!!
És nagyon kreatív! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Bendegúz kicsit ziláltan ébredt ma délután:
Kép
Először vad macskarágcsálásba fogott:
Kép
Aztán mint Nagy Mágus elvarázsolja a macsekot:
Kép

Itt meg már jólfésülten játszik uzsi után:
Kép Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Tényleg volt valami a levegőben múlt éjszaka, Maja is rosszul aludt. Ma voltunk az Árkádban Cleóval, vettem Jacknek egy sapit és egy cipőt. Cleo Majának a szülinapjára vásárolt (ugye Ildi :lol: ?), annyira aranyos ruhák vannak lányoknak, hú, ha lesz kishugi, akkor jaj a pénztárcámnak :twisted: .

Márti, eszméletlen, hogy Bendegúznak mennyit nőtt a haja, én még emlékszem a kis pihés buksijára. Jó lenne már élőben is látni benneteket, nem hozunk össze valamit?

Jack tényleg nagyon kreatív, eszméletlen, hogy miket épít nap mint nap, viszont nem hajlandó tapsolni, integetni, magától inni, enni, és angolul sem beszél még :D.

Megyek filmet nézni apával, jó éjt!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ja, csak még ezt :D :

MOSÓGÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!!
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Nahát azt nem is írtad, hogy Jack már ilyen bonyolult szavakat is tud, hogy mosógéééép!!! :) (tök úgy néz ki a képen)
Bendegúz egyébként próbálkozik a va-vauval, kutyára azt mondja autya, autóra valami auta-szerűséget, a baba már teljesen jól megy. És persze nekem az annnaaa, meg apára papa, vagy pa. És a hamira hangtalan ham-ham. :lol:

Bendegúz haja most is olyan kis szállós, pihés ám, csak hosszabb.

Milyen cipőt vettetek Jacknek? A hétvégén én is szeretnék nézni valamilyent Bendegúznak az Árkádban. Meg valami bélelt meleg gatyót az őszre esetleg.
Bár megint jön a nyár!!

Olyan szívesen taliznék Veletek már én is, igazán megtaníthatná Jack építeni Bendegúzt, de most megfogadtam, hogy a nyaralás előtti héten Bendegúzt nem viszem társaságba, lehet hogy hülyeség, de ha ez alatt az egy hét alatt is beteg lesz, kardomba dőlök. De miután megjöttünk amint tudtok rögvest várunk Benneteket, gyertek el, vagy menjünk el Árkádozni, vagy sétálni.
Egyébként megnéztem az Almássyban a Tücsökzene szeptember végén kezdődik csak. Szerintem ki kéne próbálni hogy tetszik a gyerkőcöknek.

Jó filmnézést!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
Épp fordítva: Jack a világ összes nyelvén hallgat, bárhogy szólhatnak hozzá, mindent ért!!!!
Nagyon vagesz a kék kendő és jól megy Jack szeméhez!

Márti!
Valszeg ezért is gondoltalak szőkének, mert Bendegúz olyan kis szőkés! Nagyon aranyos a kis macskamágusod!

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?