Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok ám! :lol: Naponta többször is......olvasgatlak benneteket :wink:

A finiselőknek: DDDRRRUUUKKKKK :lol: :lol: :lol:
Az újjaknak: Üdv. Nálunk :lol:
Edina: Gratulálok Majához, nagyon édes :P :P :P
Persela: szegény Márk… :cry: majd csak rendbe jön / lelkileg is / :lol:
Tündi: keresztelőhöz Gratula, :lol: dobj meg minket fotóval. Régen láttuk Lucát! :wink:
Ildikó: Rossz anya, te?? Ne viccelj.. :wink: Túl leszel a nehezén, és később csak nevetsz a ’múlton’ :lol:
Niki: Túrótorta…nem semmi, nagyon jól hangzik. :lol:
Méri: ’kismama újság’ nagyon jjjóóóóó ötlet. :lol: Igazatok van elveszünk a sok ellentmondásos információk között. :roll: :oops: Balázs szépen fejlődik ez a lényeg.. :lol:
Frusi. Nagyon ügyes vagy, jó olvasgatni téged is. :wink: Fotó a szépségről? :lol:
Adri: Jó, hogy többet tudsz itt lenni most már. :lol: Látom nem is sokára már babás sztorikat, írsz nekünk. :lol: Nagyon szalad az idő csajok nektek. Nekem egy kicsit mintha lassabban járna…. :?
Kati: Rá érzel a dolgok ’lényegére’… :lol: :lol: :lol: Suli pénteken, mindkettőnek lesz nálunk is…. hát ez van. Merci lába??? Tegnap voltam a Lukácsnál jó fej volt….minden rendbe, zárt a méhszáj, szabó centivel is mérte a hasam 28cm. :lol: Bianka ezerrel mozog, néha már jó lenne, ha kicsit aludna is…Vajon van-e összefüggés a hasban aktív baba és szülés utáni aktivitás között. Csak nem hiperaktiv lesz????? :x :x Az nem lenne jó…. :cry: Szept.18, UH.,a Herminára kell mennem. Te voltál Uh-on? Otthon /anyós/ ugyan olyan fagyos a légkör kerülik a témát, ezáltal nincs is Téma… :evil: :x nagyon kínos ott lenni. :x Talán már nem is megyünk már haza, én nehezen bírom fizikailag is, lelkileg is. Anyukám jön a hétvégén, :lol: kijön velünk a bababörzére, segít vásárolni. :wink: Remélem hasznos lesz… én arra számolok titokban, hogy sikerül mindent megvenni, :wink: :wink: lehet, hogy ez csak álom marad…. :roll:
Kati, ez is jó recept :wink: Köszi ,hogy hiányoltál :lol:

remélem nem hagytam ki senkit :x

Legyetek jók és vigyázzon mindenki magára

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Elfelejtettem.... :oops:
Hova kéne bejelentkezni 4D-re?? Praxis v. kárpát utca. :?: A praxis árait nem is találom....vagy csak én vagyok vak 8)

Köszi a véleményeket előre is :lol: :lol:
ccuncogó67

Sziasztok !

Tündi ! Szia , végre !! Én az Uzsokiba voltam UH-n, de tudod a Herminán jobb a gép!! :lol:

4D-n én a Kárpát u.-ban voltam , nagyon aranyos volt az a dr. nő.
A hely is kellemes, szimpatikus.

Árakat egyébként nem sok helyen láttam írva én sem.

Nekem is ez a kislány állandóan mozgásba van! Néha olyat kapok az oldalamba, hogy rá kell szóljak !! :lol:

Puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok! :-)

4D ultrahangon a Kárpát utcában voltunk kétszer is, a dokinő irtó kedves, jófej, nagyon meg voltunk elégedve a vizsgálattal és a filmmel is, jó szívvel tudom ajánlani, viszont másodjára sikerült kifogni egy agyonszoláriumozott, felfújt hólyag férfit, aki nem csak lekezelő volt, hanem felületes is, de rossz lóra tett, ezek után persze a minimum, hogy nem fizettem ki a filmet, és a véleményemet is megkapta.
Szóval ha idementek, én mindenképp javaslom, hogy kifejezetten a dokiNŐhöz kérjétek magatokat! A hely egyébként nagyon klassz, barátságos és tuti gépek vannak! De a Praxisról is jókat hallottam!

Hú, ide csak webhelyen létező képet lehet feltenni? Pedig itt szorongatom Persela festményét, na akkor mindjárt buherálok egyet a photobucket.com-on:-))))

Pussz! :D [/img]
pelle

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól: egy enyhe vírusfertőzést szedett össze a kisasszony, ha jövő hétig nem jön rendbe, akkor antibiotikum. :(

Tündi: 4D-n anno mi is a Kárpát utcában voltunk és osztom Kati véleményét. Képet küldenék Lucáról - a nagyság már rendben, még a képmérettel kell valamit kezdenem.

Niki: A túrótorta receptjét lementettem, én is ki fogom próbálni, csak nem veszek, hanem sütök hozzá piskótát. Köszi!

Kimozdulás: hosszabb távra egyelőre csak apával, de így rendszeresen. Szoptatni és tisztába tenni amíg jó idő van bárhol lehet, csak egy diszkrét helyet kell találni. Tisztába tevéshez pl. az autó csomagtartója kiválló. Sétálni meg naponta kétszer megyünk, másfél-két óra időtartamra nálam ez is kimozdulásnak számít.

Üdv.: Tündi
tündi76

Sziasztok!

Tündi jobbulást a babódnak! Lázatok is van? Remélem kihagyhatjátok az antibiotikumot.

(Egyébként furcsállom, hogy vírusra antibiotikumot akar adni. Nekem mindig azt mondta a gyerekorvos, hogy azt csak baktériumos fertőzs esetén érdemes adni. A vírusnál "csak" lázat kell csillapítani, de ellenszer nincs.)
Amúgy néha nekünk is kicsit zöldesebb, de én általában a tápszernek tudom be. Tápszeresek, nálatok nincs ilyen néha?

Én 4D-én az Istenhegyi Géndiagnosztikán voltam. Ott 8e ft volt dvd-vel együtt. Én ilyen olcsón nem találtam sehol.

Puszi:

Vera
Vendég

Sziasztok !

pelle ! Nem mondom, te ilyen bátor vagy ??!!

Nem fizettél és még a véleményedet is meg kapta ! ? Irrigyellek, én nem mernék ilyet csinálni . Klassz vagy !

Tündi (Cc67) ! Elfelejtettem írni, hogy a Mercus köszi jól van , egy hét után sokkal jobban megy már a gipszel való járkállás!
Hát asszem azért a suliba viszem és hozom , biztos ami biztos !!
Meg lesz a program, hamarabb telik az idő legalább.

Tündi76! Képeket szívesen látnánk, mekkorák is vagytok már !

De ez vonatkozik a többi babásokra is !! Már akkorát nőhettek !

Adri ! Egyébként a tejbegrízbe van valami amire szüksége van a szervezetnek , valahol olvastam , csak rájönnék, hogy hol.

Puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

Az én tejbegrízemben van tej, búzadara és vaníliás cukor. Vajon melyik lenne a jótékony?! :?

Kati, még mindig nem sikerült a nevet kiválasztani? Nem győzted meg a családod a Liliről? Szerintem is vidd el Mercit kocsival a suliba, azért úgy kevesebb a macera.

Jöhetnek a babás képek, és valaki üvegfestékes képet is említett, én azt is szívesen megnézném, lévén, hogy én is szoktam hobbiból pingálni.

Akkor ujjfájása, dagadása senkinek sem volt? :?

Adri és

Kép
adri29

Adrikám, megtaláltalak az iwiw-en!! :lol: :lol: :lol:

Nekem is dagadtak az ujjaim a végére, elég rendesen!! néha alig tudtam lehúzni-visszahúzni a gyűrűmet! de aztán szülés után hipp-hopp elmúlt, úgyhogy szerintem ne aggódj miatta... :wink: Ellenszere nem hiszem, hogy nagyon lenne.... :(

Kép
frusi

Hahó!

Köszi lányok a priviket, válaszoltam is, nagyon nagy segítségemre vagytok, most is csak azt mondhatom.

Adri a végén nekem is zsibbadt a kezem, de csak az ujjaim, ez ellen igazából nem tudsz csinálni semmit, csak kitartás. nekem még most is zsibbad néha éjszaka, egyszer majd csak elmúlik. Én is letettem az összes gyűrűmet a végére már nem jött fel meg a papucs is szorított, pedig én nem is vizesedtem nagyon.

Vera zöldes kaki nekünk is van néha szerintem is a tápszer az oka.

Puszi

Ildi

Kép
mildiko

Köszi a hozzászólásokat az ujjammal :lol: kapcsolatban, hát akkor elviselem ezt a pár hetet jegygyűrű nélkül :(

Frusi: ja, iwiw-en régen még aktívkodtam is, de már jó pár hónapja csak akkor megyek fel az oldalra, ha vki ismerősnek jelöl és visszaigazolom, már nem keresek effektíve ismerősöket. Arra nagyon hasznos volt, hogy rég nem látott osztálytársakkal felvettem a kapcsolatot néhány levél erejéig, meg van ott jó pár tanítványom is. Akkor én is megnézlek. Lillácskás képed van fent már, remélem. :lol:

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!

Bocsi már megint egy szopis kérdés.
Lenne egy SOS kérdésem a már babásokhoz, vagy akinek már van szoptatási gyakorlata. Sajnos megfáztam, illetve hétvégén annyira kiidegelt az anyósom, hogy teljesen kikészültem, és nem tudom hogy emiatt van e, de alig van most tejem. Picurt cicire teszem, egy perc után hiszti van, mert nem jön belőle szinte semmi. Fejek, úgy legalább van valami de csak a fele az eddiginek, és iszok amennyit birok. Volt már valakinek ilyen? Remélem ez nem jelenti azt hogy most már így lesz. :cry:

Adri: UH val nézik a méhlepény öregedését, különböző érettségi fokozatok vannak + meszesedik. Ha gond van akkor csinálnak flowmetriát, szintén UH-val, amin nézik, hogy ellátja e a picit oxigénnel.

Kati: köszi a receptet, kifogom próbálni, úgyis ma készül el a konyhám. Eddig a füdőben kellett mosogatnom, így a főzni-sütni se tudtam igazán, de majd most :P

Tündi: hol lesz bababörze?

Üdv
Méri

KépKép
lmarie

Sziasztok!

Bocsi már megint egy szopis kérdés.
Lenne egy SOS kérdésem a már babásokhoz, vagy akinek már van szoptatási gyakorlata. Sajnos megfáztam, illetve hétvégén annyira kiidegelt az anyósom, hogy teljesen kikészültem, és nem tudom hogy emiatt van e, de alig van most tejem. Picurt cicire teszem, egy perc után hiszti van, mert nem jön belőle szinte semmi. Fejek, úgy legalább van valami de csak a fele az eddiginek, és iszok amennyit birok. Volt már valakinek ilyen? Remélem ez nem jelenti azt hogy most már így lesz. :cry:

Adri: UH val nézik a méhlepény öregedését, különböző érettségi fokozatok vannak + meszesedik. Ha gond van akkor csinálnak flowmetriát, szintén UH-val, amin nézik, hogy ellátja e a picit oxigénnel.

Kati: köszi a receptet, kifogom próbálni, úgyis ma készül el a konyhám. Eddig a füdőben kellett mosogatnom, így a főzni-sütni se tudtam igazán, de majd most :P

Tündi: hol lesz bababörze?

Üdv
Méri

KépKép
lmarie

Lányok (főleg újakhoz szól, hátha jobban képben vannak :) ),
Tudja valamelyikőtök, hogy mikor lesz terhestorna az Uzsokiban?
Most már olyan régóta húzódik, hogy kénytelen leszek máshova járni :(

sziszi: küldöm neked priviben az adatokat a táblához, hogy ne fogyjon a vége se! :)

Ui: mostanában nálatok is ilyen lassú a babanet?

KépKép
Kép
elsijud

Sziasztok!

Üdv. az újaknak.:):):) Adatokat várom és berakok mindenkit a tábliba!!!

Tündi: 4D UH-on mi a Brendonban voltunk.
9000.- volt a fél óra kazira vétel, 1 kép és az orvosi lelet.:))
Nagy élmény volt!
Kaptunk azt hiszem 1000 pontot is, ami levásárolható a Brendonban.

Méri: próbálj szoptatás előtt beállni a zuhany alá, meleg vízzel locsold magad..ez nagyon jól ellazít.
Nekem a Laktoherb tea vált be-ezt zuhanyzás előtt idd.
Amúgy lehet csak kimerült vagy, szánj ilyen apróbb dolgokra több időt, sokat számít!

Adri: én 16nappal hordtam túl a picit és UH-gal nézték az öregedését, hogy jól tapad-e! A magzatvízáramlást is, így nézték.

Pelle: nem olyan rég ugyanezt hallottam, előszőr a csajhoz mentek, kicsit duci, kedves nő. Aki szupi volt. De a pasiról énis csak rosszat hallottam.:( Nagy képű, felületes....

Újságok: én mindet kipróbáltam, de a kismama mellett döntöttem, mert sok a szopis téma és jókat is írnak.:)

Most rohanok altatni, később még olvasgatok és frissítek.

Pussz.
sziszike1000

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy meggyógyultunk (láz nem volt), némi (remélem) maradandó károsodással: Lucának egésznap be nem áll a szája. :lol: Úgy tűnik ezen a téren anyukámra fog ütni ez a gyerek. :D

Én leszoktam a Kismama újságról, viszont megvettem a Kismama Szoptatás című könyvét. Vittem magammal a kórházba is - nagy sikere volt, járt körbe a szobában, még a nem első gyerekes szobatársak is találtak benne hasznos dolgokat.

Csajok, béna vagyok: nem tudok képet feltölteni, ugyanis a digitális képeink 960X1280-asak és 580KB-k. Tudja valaki, hogy ebből hogy lehet max. 600X600-at és 250KB-t csinálni?

Méri: a Laktoherb tea nekem is bejön, napi másfél litert iszom. Pihenj, ne idegeskedj, egyél, igyál aztán rendben lesz minden.

Na megyek tornázni amíg a kiscsaj alszik, mert mostanában nagyon kapom a kritikát.

tündi76

Sziasztok Lányok!

Szeretnék én is csatlakozni a kis csapatotkhoz. Gabinak hívnak, november 13-ra várjuk Erik babát és Járányi doktornőhöz járok. Remélem ennyi adat elégséges, hogy beküzdjem magam a táblázatotokba.

elsijud: Én úgy tudom, hogy a terhestorna szeptemberben kezdődik, hétfőnként lesz 5-kor a faházban. Fel is hívtam ma a kórházat bővebb információért, de azt mondták, hogy holnap 10 előtt próbálkozzak a 3711-es melléken. Ha tudok valami biztosat, akkor megírom. Én is tervezem, hogy járni fogok.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Méri: Lehet hogy,tényleg csak feszült, ideges vagy azért vacakol a tejci :? a nyugalom :!: Itt van az infó a börzéről :lol:
http://www.babaruhaborze.hu/

Nagyon jó lengyel babakocsit láttam az 1-es villamos vonalánál, valaki hallott már róla valamit :?:

Nekem is nagyon lassú a babanet :cry:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Gabi. Üdv. közöttünk :lol: :lol:
Én november 15-re várom :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Hali!

Sziszike, Anna hogy van? Akkor most lesz porlasztás?
16 nappal hordtad túl?! Hát én annyit nem bírok ki lelkileg. Most jöttem ctg-ről, a jelek szerint még esze ágában sincs kibújnia a babucinak. Tudom, még van idő, de azért némi hajlandóság jeleit már jó lenne felfedezni...
Jó, hogy a Laktoherbet dícséritek, mert én azt vettem így előre, látatlanban, remélem én is erősítem majd azt a tábort, akiknek bejött :)

A képek nagy szakértője Frusi, majd ő segít, hogy kell kicsinyíteni. Nekem egyszer úgy sikerült beszúrnom ide, hogy wordbe beillesztettem és valahogy kisebb lett minden paramétere. Béna megoldás, de bejött.

Szilvi milyen rég nem jelentkezett....és már Kátya sem hallat magáról...

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok lányok!

Mint mindig itt vagyok és még egyben. :(
Tegnap voltam ctg-n, aztán délután Lukács doki is megvizsgált: csak 1 ujjnyira vagyok nyitva. Megcsinálta a magzatvíz vizsgálatát: teljesen tiszta, úgy látszik hogy a baba jól érzi magát odabent és még nem akar kibújni. :? Ma megint voltam ctg-n, a szülésznő is azt mondta, hogy a baba aktív és meg nincs semmi jele annak, hogy közeledne a szülés... :shock:
Holnap 8:30-ra megint megyek az Uzsokiba újabb ctg-re és a méhszáj és magzatvíz vizsgálatára (az utóbbi eléggé kellemetlen, mondhatom hogy faj is, múltkor véreztem is utána) :cry:

Kátya

Kép
katya

Kátya: csak biztatásképpen: én keddi napon kora délután elmentem a dokimhoz, hogy nézzen meg (mert szerintem fájásokat éreztem), megnézett, azt mondta, hogy totál zárt a méhszáj (tehát én semennyire se voltam nyitva... és hogy ez még nem szülés. A ctg-re is ráraktak, az se mutatott semmit!!! De továbbra is éreztem ugyanazokat, mint addig, és hopp, éjjel 3-kor elfolyt a magzatvíz, már mentünk is be a kórházba...

Szóval össz-vissz kicsit több mint 12 óra telt el nálam a zárt méhszáj és a magzatvíz között...

Úgyhogy nyugi, akármit mondanak, ilyenkor már tényleg bármikor bármi lehet!!! :lol:

Kép
frusi

Képméret kicsinyítése a legegyszerűbb akkor, ha van a gépeteken Microsoft Picture Manager, ott az Edit Pictures-ön belül a Compress-et kell választani... ezzel a fájlméretet biztosan le lehet kicsinyíteni, illetve magának a képnek a méretét a Resize-zal lehet csökkenteni. (a múltkor már néztük, nem elég, ha a fájl mérete kicsi, valahogy a képet is át kell méretezni)...

De tudjátok mi jutott eszembe? Miért nem csinálunk a tár.hu-n egy közös tárhelyet, és oda mindenki pakolhatná fel a képeit... Hmm, mit szóltok?... mindjárt utána is nézek, hogy van ez! :lol:

Kép
frusi

Kátya, a magzatvízvizsgálatra én is jól emlékszem, nekem kétszer kellett csinálni, mind a kétszer sírtam közben, annyira fájt, pedig már állítólag egy ujjnyira nyitva is voltam akkor... Aztán a második után komolyan "elbeszélgettem" a kisfiammal, miszerint ilyet többet nem csinálunk, van 36 órája megszületni... Ez volt péntek délután és szombat hajnali 4-kor elfolyt a magzatvizem... Úgyhogy no para, bármi lehet, nekem már akkor azt tervezgette a doki, hogy akkor 5 nap múlva befektet, annyira nem látszott jele a szülés közeledtének. Nem sokkal több mint 24 óra múlva pedig megszületett Márk.

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Gabi: köszi az info-t! várom a részleteket :)
Közben azt találtam ki, hogy ha beindul tényleg az Uzsokiban a terhestorna, akkor mellette még kipróbálom a Brendonban a kismama-jógát - most néztem, hogy a felét az árnak le lehet vásárolni a brendonban, úgy azért nem olyan nagyon vészes...

KépKép
Kép
elsijud

Sziasztok!

Na akkor most megpróbálom feltenni azt a képet Luca-babáról.

Kép
tündi76

Sikerült!

Frusi! Kösz szépen a segítséget! :lol:

A sikeren felbuzdúlva legközelebb megpróbálkozom a kiscsaj életkorának a megjelenítésével is.

Szép napot mindenkinek: Tündi
tündi76

Tündi: igazán nincs mit! :D

Tündéri ez a kiscsaj!!!!! :D :D :D

Kép
frusi

Tündi ,nagyon cuki kiscsajod van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok !

Adri, szerintem a grízbe lehet az a vitamin.

Tegnap nagyon jó napom volt , egész nap babázhattam !

Kint volt barátosném a már majdnem fél éves fiával ! :lol:
Nagyon jó volt !!

Remélem mindenkinek jól teltek a napok , látom a betegecskék gyógyulgatnak !!

A finiselőknek kitartás!!

elsijud , gabi ! Üdv. köztünk !!

frusi ! Jó ötlet a tár.hu! Én sem tudok kicsinyítgetni !!
Ez olyan mint itt a babaneten a fotóalbum ???

Tündi76 ! Nagyon szép kis formásak vagytok !! :lol:

persela,kátya!! Hogy csinálják ezt a magzatvíz vizsgálatot ??

Puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

És miért csinálják a magzatvíz vizsgálatot? Nem hangzik túl jól....
Mindenképp csinálnak, vagy csak, ha nem akar a kiszámolt időben kijönni? Köszi!

És köszi a ticker beállítás leírást. Sikerült, a férjem segítségével. :)

Judit

Kép
jud77

Sziasztok !

jud77!
Szerintem csak akkor csinálják, ha nem érkezik időe .

Puszi, Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Februar vegere vagyok kiirva, az Uzsokiban szeretnek szulni es Tiba Janos a dokim. Szivesen vennem, ha mondanatok rola valamit, mar aki tud. Olvasom az elejerol a hozzaszolasokat, de eddig csak egy doktorno es Csapo doktor nevet lattam. Addig is, amig a 46. oldal vegere erek, jol jonne egy par info...

Kami
kami

Jaj, édes lányaim, nem akarjátok ti azt tudni...! :lol: Igaz, Kátya?:-)

Szóval a magzatvizet jó esetben (tehát ha semmi probléma nem merül fel előbb a terhesség során) aznap vizsgálják először, amelyik napra ki vagy írva (persze, ha nem szülsz meg inkább addig... Én a következőt, ha törik, ha szakad, legkésőbb 39+6-tal megszülöm :roll: ) A célja, hogy leellenőrizzék, hogy tiszta-e a magzatvíz, nem mekóniumos-e, mert ha tiszta, akkor a baba jól van odabent, nem kell sürgetni. Onnan kezdve 2 naponta csinálják, amig meg nem szülsz. A menete, hogy vizsgálóra fel, lábakat fel, és az orvos egy nagyon vékony csövet, amin van egy lámpa (hogy melyik részén, nem tudom, de szerintem valami lámpás-tükrös trükk lehet), azt lassan feltolja a méhszájon keresztül a magzatburokig, ott megvilágítja a burkot és mivel az átlátszó, így le tudja ellenőrizni, hogy tiszta-e a magzatvíz. Nekem még azt is megmondta a Lukács doktor anno, hogy hajasbabám van, és tényleg... Szóval ez a metód, nekem marhára fájt, de ez nem törvényszerű, én a sima kézzel vizsgálódást is nagyon utálom... Egyébként ki lehet bírni, bár én mindkétszer remegve jöttem ki, és még a bokámon is folyt az izzadság (októberben). Hát ilyen...

Na futok ébresztgetni.

Pussz!

Kép
Kép
persela

Sziasztok !

persela ! Köszi ! Tényleg nem akartuk tudni !!

Csak az az átkozott kíváncsiság !! :shock:

Puszka, Kati és

Kép

Kép
kati16

Öööööööööööööööö. :?

Azt hiszem megbeszélem Barnabással, hogy Ő sem akar addig várni.

Köszi!

Judit

Kép
jud77

sziasztok!

Tündi: köszi a börze infót, holnap mi is kimegyünk!

Üdv az újaknak.
Kami: nekem is a Tiba volt a dokim, nem egy szívbajos ember, csak okkal ohajtott látni, igazán csak a vége felé találkoztunk többször. Nagyon a természetes szülés híve, és minden el is követ érte, epidurális érzéstelenítésért nem rajong, ha esetleg ilyet szeretnél. Viszont meghagyja neked a döntés jogát, mégha nem is szereti. Szerintem nagyon jó orvos, én másodszor is nála szeretnék majd szülni. Hogy a szülés alatt milyen azt nem tudom, mert mi a szülésmegindítás után 6 óra múlva a műtőben kötöttünk ki sajnos. Mildikó viszont nála szült, ő jobban eltudja mesélni milyen volt. Orvosként nekem bevált.

Magzatvíz vizságálatról annyit, hogy nekem egyáltalán nem fájt, pedig nagyon féltem tőle. Semmivel sem volt kellemetlenebb mint bármelyik vizsgálat. :roll: Hasonló volt a kenetvételhez.
Viszont nekem ellentétben ezzel a magzatburok repesztés fájt. (lehet hogy csakazért mert fájás közben csinálták, mivel a burok állítólag nem fájhat). :?

KépKép
lmarie

Szia Lmarie!

De orlok, hogy ezt irtad! Engem eddig 3-4x latott, de a velemenyem eddig az, hogy szuper. Epp az tetszik benne, hogy ennyire a termeszetes dolgok hive. Az Elevitet magatol nem ajanlotta, azt mondta, inkabb egyek rendesen, abban ugyis benne lesz minden, de mivel mar addigra szedtem, mire mentem hozza, aszondta sebaj. Artani nem art. Az epiduralisra mondjuk szamitok, de csak ha mar tenyleg nem birom. Egyebkent en is minel termeszetesebben szeretnem a dolgot csinalni. Ha majd vele beszelek errol, szerintem meg fog tudni gyozni, hogy nem kell az :)

Na, megegszer koszonom. Es varom masok infojat is, ha van, lszi osszatok meg velem!!!

Kami
kami

Csajok, akkor mindenki reménykedjen, hogy olyan mázlista lesz, mint Méri...:-) De egyébként az tény, hogy az én fájdalomküszöböm nagyon alacsony, főleg a terhesség végén, bármilyen vizsgálatról is legyen szó. Szóval nekem rossz volt, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek az kell legyen!

Kép
Kép
persela

Gabi&Erik! Üdv itt, én is a doktornőhöz járok, örülök, hogy újabb kismamáját látom a topicban!

Remélem, most sikerül feltennem azt az üvegfestményt, amelyet Perselától kaptam!:-))) :D

Kép

[/img]

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle

Sziasztok!

Pelle: De jól néz ki köszi, hogy megosztottad velünk :lol: :lol: :lol: nagyon kreatív, ügyes Persela :lol: :lol: :lol:

Nekem se volt a magzatvízvizsgálat fájdalmas annó :wink:

Szilvi, Katya??????? DDDRRRRUUUUKKKKK :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok!

Kidobott az ágy magából, ilyen korán reggel. Jobban mondva a fiam felébresztett, magam mellé tettem szopira, erre bealudt. :P

Annyira várom már hogy hirt kapjunk Szilivirők és Katyáról :lol:

Kami: ha van még kérdésed irj, szivesen válaszolok, ha magánjellegű akkor irj privit.

Megpróbálok csatolni egy képet Bazsiról, mert elégé elmaradtam ezen a téren, itt Kép 10 napos volt.

KépKép
lmarie

Sziasztok !

lmarie ! De édes ! Igy szokott aludni oldalt ?

pelle ! Nagyon szépet kaptatok ! persela, nagyaon ari lett ez a macika !!

Lányok ! A corában láttam szoptatós melltartót 1.900.- , az jó ár ??
És textil pelust (5db.-os), 959.-

Meg vehetem , vagy ez drága ?? Már olyan régen vettem ilyeneket, ti meg nemrég ruháztatok be ! Hátha emlékeztek az árakra , megköszönném a segítséget !!

Puszka , Kati és

Kép

Kép
kati16

Kati, 1.900 Ft akármilyen melltartóért jó ár szerintem, nemhogy szoptatós melltartóért!! :D :D ...szóval ha egyébként jónak tűnik, akkor nyugodtan vedd meg! meg a C & A-ban van még hasonló áron szoptatós melltartó, esetleg ott nézd meg! a kismamaruhák között kell keresgélni, nem a "rendes" fehérneműk között.

Kép
frusi

Sziasztok !

Köszi , frusi !! Hogy vagytok ??

Már rég írtál csak úgy magatokról, hiányoltalak !!

Kajcsival , hogy álltok ??

Puszka , Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Szerintem is nagyon szép az a macis kép, tedd ki a falra mindenképp.

A melltartóra meg nagyon jó az az ár, én amiket láttam, azok 5000 körül voltak, és a C&A-ban nekem meg az tetszik, hogy a bébiruhák nagyon kis divatosak és nem is mind drága, mindig találok valamit, ami megéri...de nem mindig veszem meg, mert nem tudom, mekkora gyerkőcünk születik, és nem akarok túl sok felesleges ruhát venni. Meg az időjárás is elég hirtelen változik manapság :?

Amúgy most nyílt egy babaruhabolt itt a közelünkben, új és használt ruhákkal, hétfőn elnézek, és akkor majd beszámolok, hogy mi szépet és olcsót láttam :D

Hihetetlen, mindenki babócája olyan szép...de komolyan, olyan helyes arcúak.

Na jó hétvégét, odasül a tortám.

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok !

Adri ! Köszi, neked is , akkor ez tényleg tök jó ár !

Tündi (Cc67) ! Mi volt a bababörzén ? Látom ám, hogy itt vagy !

Puszka , Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok lányok!

Itt vagyok. :? Holnap újabb magzatvízvizsgálat (már a harmadik). :cry: Úgy látszik, hogy mindenki máskepp reagál ezekre a dolgokra: nekem a kenetvétel egyáltalán nem fajt, nem is ereztem semmit, a magzatvízvizsgálat nekem viszont fájdalmas, de persze ki lehet bírni.

Szilvi szerintem már biztosan megszült, múlt csütörtök óta nem jelentkezik itt.

Tündi! Gyönyörű a kislányod! :D

Lmarie! Balázs nagyon édes! :D

Kati16! Én Brendonban vettem 100% pamut pelust: 130 Ft/db volt, és darabonként lehetett venni és nagyon jó minőségűek!

Kátya

Kép
katya

Én is, én is tudni szeretném, mi volt a bababörzén!

:lol:

Adri és

Kép
adri29

Kátya, csodállak a türelmedért!
Én már a falat kaparnám, hogy akarjon már megszületni!
Ha még egy hétig így folytatod (persze nem kívánom neked ezt) és én meg belehúzok, akkor még találkozhatunk is a kórházban :lol:

Adri és

Kép
adri29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?