Új privát üzeneted érkezett!

Ja, kimaradt!

Zsuzsi!
Köszi az infót az utazóággyal kapcsolatban, és a kuponfelajánlást is. Most meg egy csomó ruhát vettem a törpöknek, készülve az őszre-télre, úgyhogy azt hiszem az utazóágyvásárlás elhalasztva (ha lesz egyáltalán.) Főleg, hogy közeleg az esküvő, amire nászajándékot is kéne vinnünk.

Szomszédunkban terasz készül. Azt mondták, hogy szeptember első két hetében fogják csinálni, de tegnap kezdődtek a munkálatok. Én a jövő hétre vártam. Hát nem mondom, ezt a hangzavart... Egy az egyben a konyhaablakunk alatt folyik a munka, remélem azért nem fognak végig vésni. :)

Két kép:
Kép

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi!

Annyira jót nevettem, köszi!

Hát akkor íme, egy menő konyha :lol: :
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:tetszk a konyhád is meg a babókáid is tündér szépek.
Azt mondja most a banyám, hogy a forró kopasz vizet szeretné látni!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Parad. krumpli: én anno így csináltam: parad. -ot forró vízbe dobtam, gyorsan kivéve lehúztam a héját. Utána pici vízbe megpároltam, és átpaszíroztam sűrű szűrőn. Krumplit külön főztem, majd végül együtt turmixoltam. Így a paradicsom héja és a magja sem került bele. A krumplit valahol olvastam, hogy a savas dolgoktól külön főzzük, mert valami alkotórészét bántja a savas közeg.

Julcsi! Szorítok a lakás miatt, csak sikerüljön megegyezni a későbbi költözésről, ne azonnal akarjon költözni. Megy a drukk!!!

Barni ma reggel is Virág babát követelte ébredés után. Csak az a baj, hogy Virág baba átment hasfájós újszülöttbe a vascseppektől. Nappal fél órás alvás után hasgörcsre ébred, éjjel kel vagy 8-szor. Ma felhívom a dokit, szólt előre, hogy hasfájás várható. Valami megoldást kell találni.

Zsuzsi! Majd kinövi a bukást, jó, hogy a gyomorszáj rendben.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:sajnálom Virágodat, először étvágya nem volt, most meg a pocija fáj!!!!!!!Szegénykém!!!! :(
Már gondolkoztam tegnap, hogy mitől fájhatott a pocija éjjel, Szonó is szedett vasat, de neki semmi gondja nem volt vele!!!!

Julcsi:majd ha megtudom mikor tudunk menni nővéremékhez, akkor jelentkezem!!!!Aztán majd eresszétek össze az ikreket Zsandival, és csináljatok sok-sok képet!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi
még így is tetszik a konyhabútorod. És tényleg "Mónikás".
Én inkább még nem fényképezem le, majd ha kész lesz. Ja, és látom, hogy nálad a pulton a kő ki van fugázva. :lol:
Nagyon szépek a gyerekek. Kapucnisban nyomják? Nagyon vagány.

Az idióta kutyánk kilopta a járókából a T-t meg az U-t. Ugyanis habtapit raktam az aljára és két betüt kilopott belőle. Lehet, hogy nem fog felnőni, mert addig kinyuvasztom? :roll:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edit, képeket majd valóban kérünk ha meglesz Barni új szobája. Érdekes a vastól a ahsfájás. Remélem a doki fog majd valami mást adni amitől nem lesz ez.

Andi, rizst már kaphatnak. A Sinlac is rizs alapú. Ha csinálod jól sz...rrá kell főzni, és úgy trutyizd össze. Elvileg a tejpépben is van rizsliszt vagy mi.

Barbi, muszály lenne menni innen, mert 1,5 szoba pici konyhával most már rémálom. Persze a csajoké a nagyszoba, ami a nappali is. Kb. 1-2 hete van külön hálószobánk. Kispestre gondotunk ott nőttem fel és közel vannak anyuék ha kell. Anyósék és közel vannak, ők lőrincen laknak. De a szomszédjuk inkább nem lennék. Jó fejek meg minden, de kicsit .. hát olyan anyósék. Tudod az ember inkább nem akar konfliktusba kerülni velük. A saját szülőt könnyebb leépíteni.

Amúgy tökre el vagyok keseredve. A lakással az a "gond" hogy van még rajta kb. 3 milla hitel. Csak úgy tudunk adásvételit írni ha az kinullázódik. Egyre több bank épít erre és ez megoldható. A vevő bankja első lépcsőben kiegyenlíti a hátralékot a másik banknak. És a többit akkor utalja a vevőnek, ha megírtuk az adásvételit. Ezt tegnap mondtuk is a vevőknek, az ingatlanos is mondta, hogy ma már ez nem gond. Látszólag a vevő (aki egy fiatal srác) is megértette. Erre most hív a vevő ügyvédje, hogy de hát terhelt a lakás és a vevő sem tudta, mert nem mondta az ingatlanos. Pedig tuti, hogy mondtuk, erről szólt a nagy része az ittlétüknek. Szerintem a hülye ügyvédje felfújta és állítólag ingatlanos ügyvéd, de még nem hallot erről a többlépcsős dologról. Nekünk hiteltanácsadó mondta ezt, az ügyvédünk és a neten is van több infó erről. Félek, hogy az ügyvédjük egy ...láma, felfúj olyan dolgot ami elintézhető és ezért nem fogják megvenni. Teljesen magam alatt vagyok. Már el is kezdtem szobaberendezéseken gondolkodni a csajoknak. Erre most tessék!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:és nem tudtok a vevővel beszélni csak, az ügyvéd nélkül????
Csak megértené!!!!Nem olyan bonyolult ez az ügy!!!!!!Nem önkormányzati meg ilyenek, nincs ezzel semmi gond, ma mindenki hitelből vesz lakást!!!!

Majdnem sült paradicsomot kapott a manó!!!!!Ugye forraltam a vizet, lehúztam a héjját, és ugyanarra raktam vissza a parit párolni, megnézem mondom miért forr ennyire?????Naná hogy nem vettem lejjebb alatta a főzőlapot!!! :oops: De legalább időben észrevettem!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan irok,mert meg nem reggeliztem(10-ig aludtam,jaj de nem bosszantani akarlak ezzel benneteket,en is fogok eleget hajnalban kelni :wink: )

Edit,
Megszereztem a telefonszamokat,tobben is vannak Kecskemeten,mindenki nagyon aranyos es jo szakember.
Egy dolog van,hogy Ok maganzokkent dolgoznak,Anna sem tudta mennyiert,Neki ebbe nincs beleszolasa.Remelem tiszteletben tartjak Anna hozzaallasat ebben a dologban,es nem dragak.
1,Minda Andrea
0630-3883197

2,Nagy Gyorgyi
0676-516-700 5366mellek

3,Locskai Mariann
0676-410-193

Rmelem valakinel van hely ,es foleg hogy minden rendben van a babaval :)

Bmo,
Hat en tok bena vagyok,nem sikerult kinyitnom az e-mailt,ill.egy fura szoveg jott miszerint eloszor el kell mentenem,aztan tudom kinyitni,de ugy sem sikerult,pedig nagyon kivancsi vagyok.
Na nem baj hetvegen jonnek baratok akik talan kicsit tobbet ertenek a szamitogephez mint en(ez nem nehez)es kinyitjuk kozos erovel.
A kozelunkben van egy szuper bolt,ahol gyonyoru sotetitofuggony anyagokat,kis himezheto kepeket,szepseges fonalakat lehet vasarolni.Lehet hogy elkezdek keszulodni a babaszobara,idom most tengernyi es nem gyozok ennyit olvasni.De most tenyleg rohanok enni,mert ehen halok : :(
rillisz
 
 


Sziasztok

Mindig meglepődök, hogy milyen korán talpon vagytok. Én így, hogy csak fél 9-kor kelünk is hulla vagyok.
Kilestem éjjel a Szandi elmászási taktikáját. Hason alszik, és annyira forgatja a fejét, hogy kényelmesen feküdjön, hogy a lendülettől halad oldalra. Kb. 2 óra alatt középről elér az ágy széléig.
Imádom ezt a bébiőrt, most olyan mintha mellettem aludna éjjel, csak ránézek a kijelzőre és látom.

Bukás: igazából nem értem az egészet, van hogy napokig semmit nem bukik, aztán sugárba jön vissza minden. :shock: Már gyümit se adok neki, mert arra is gyanakodtam. Lehet, hogy nem jól büfiztetek? Mindig várok legalább 2-öt, de van hogy még egy óra múlva, ha hasra fordul is büfizik.

Julcsi: boldog hófordulót a lányoknak, és sok sikert a lakásnézőkhöz. Az már biztató, hogy egyből szerződést akar.

Andi: nagyon szépek a babák, és a konyha szerintem így is jól néz ki.

Barbi: nálunk a macska a cumikat lopja, nem győzöm vásárolni őket. Hiába vannak saját játékai, mindig a Szandi dolgai kellenek neki. De hogy került a kutya a járókába? Ilyen nagyot tud ugrani?

Edit: szegény Virág baba, állítólag a Camomilla jó hasfájásra is. Jó volt olvasni, hogy Barni így szereti a hugicáját.

Márti: én megkaptam a Nő-s e-mailt. Nagyon tetszett! :lol:
Nem meséltél mostanában Szonika szobatisztasággal, hogy áll?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Julcsi, nagyon sajnálom, hogy ilyen hülye az ügyvéd. Ez ma már teljesen normális ügy, hiszen nem igen létezik olyan lakás, ami tiszta, ill. nincs jelzáloggal megterhelve.
Mi a múlt hónapban lettünk túl egy hitelkiváltáson. A már meglévőt cseréltük jobbra. Na, az sem volt egyszerű, de nekünk csak a bankárok tépték az idegeinket!
Kispestet én is nagyon szeretem. Nagyon sokáig lakott ott az imádott nagymamám és sokat voltam nála.

Zsuzsi
nem mászik be a kutya a járókába, hanem benyúl és kiveszi. A kis dög. Ha nincs benne a gyerek figyelnem kell, hogy mindent középre pakoljak, ahol nem éri el.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuzsi:ami működik arról nincs mit mesélni :wink: ,az alváshoz még pelust kap, de már volt 1-2 du-i alvás hogy nem volt idő bepelusozni és nem volt gond.Néha van baleset, de már a hangyalepisilésben is profi!!!!! :lol:

Rillisz:majd megpróbálom még1x másképp elküldeni.
Ügyi vagy aludjál csak jó sokáig , aztán úgy se lesz időd jó pár évig ilyeneket művelni :wink: Persze csinosítgasd csak a szobájukat, biztos szép lesz
:lol:
:lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Bocsi a belebaláért, de Zsuzsinak szeretnék írni:

Közel vannak korban egymáshoz a lányaink. Hanna is bukós, jó nem sugárban, de sokáig képes bukni. Mondjuk eszik 8-kor és még 11-kor is jön kibelőle, ha épp olyanja van. Én már arra gondoltam, hogy túlságosan megnyomom, amikor felveszem, de ez se jött be, mert van,a mikor egyáltalán nem bukik. Reggel általában akkorát sikerül neki, hogy a padlón köt ki. :( Remélem kinövik. Azért jó tudni, hogy nem csak Hanna ilyen... :)

Bocsi még egyszer a beleblablát.

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok,

Nagyon tetszenek ez a férjes sztorik, hogy az asztalosnak nincs ajtaja, a burkolónak fugája :) Az én férjem étteremnél dolgozik, de a főzéshez nem konyít, csak papírja van róla :lol:

De Andi így is tök jó konyhád van ám!

Azért mert csöndben olvasgatlak titeket, nagyon figyelek ám pl. vettem 2-es cumit a ti tanácsotokra.
Egyszer majdnem megkérdeztem mi a f*ne az a frutapura, de inkább nem adtam hangot tudatlanságomnak, és mivel másnap mentünk a Tescoba, gyorsan vettem is.
Recepteket írjatok még, mit hogyan kell csinálni, mert mostanában nem bővült word file-om amibe ezekt mentem. :?
Találkozóra mi valószínű nem tudunk menni, mert pont akkor megyünk Lilafüredre házzassági évfordulózni :-)


Tudjátok, hogy most szombaton lesz bababörze a BNV-n? Ha szeretnétek menni, van néhány belépőm, ha eljöttök érte szívesen odaadom nektek, csak írjatok róla mailt, ha kell.
Én már nagyon várom, mert eléggé fogynak a ruhák, és kell néhány téli cucc is.

Julcsi
Szerintem jobb ha már most elkezdtek ti is lakást nézni, mert megtalálni sem könnyű azt, amiben az elkövetkező min. tíz évet szeretnéd leélni.
Ha a srácnak tetszik a lakásotok és egyből szerződést akart, akkor ez a kötözködés csak azért van, hogy alkudjanak még többet, persze hogy minden ügyvéd tudja, hogy minden lakás hiteles.

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Na megjöttünk a tanácsadásról!!!Kicsi Zsombim 8400 gr és 74 cm.Ehetünk már pipicicit, meg sok zöldet a doki is meg a védőnő is mondta, hogy sápadtarcú :lol: a bébi!!!!!Nagyon rendes volt végig nevetett a dokira, pedig nagyon fáradt volt.
Megint vettem a gyógyszertárba dobozokat!!!!Itt olyan rendes volt a néni megmutatta melyik mekkora, kérdezte mire kell, mikor elmondtam nem szörnyülködött, aranyos volt!!!! :lol:
Gabek:attól még jelentkezhetnél sűrűbben!!!!Irgum-burgum :lol: ,én kíváncsi vagyok Gergőre hogy fejlődik, miket csinál!!!!
Ja Zsombi bemutatta 4kézlábazós mutatványát a védőnőnek ő azt mondta ez nem gond!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja Zsombi másfél hónapja volt 8230 gr és 71 cm.
Jót ebédeltünk majdnem, ettük a levest, Zsombi az ölemben adtam valami bizgentyűt a kezébe, nézte 1 darabig a Szonót majd belecsapott a levesestányérba ami kiborult!!!! :lol: Ennyit az ebédről!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Még jó, hogy azt mondták Zsombira, hogy fogyózzon. 1,5 hónap alatt hízott 170g-ot.

Andi, hogy neked mekkora konyhád van! Az enyém egy kis luk. Ha költözünk egyetlen kikötésem van már előre. A nagy konyha! Na jó és a szekrényajtók.

Gabek, az a drurva, hogy ez az ügyvéd tényleg lökött. Amúgy most a legujjab verzió, hogy bankot váltanak, szóval nincs mindn veszve.

A lányok ma extra nyűgősek és Árpi is max fürdetésre jön. Úgy érzem kezdek begolyózni(ez j vagy ly?). Ma front van?

Barbi azon gondolkoztam, hogy nem lehet, hogy azért folyik ki a pelusból a pisi, mert már eggyel nagyobbat is elbírna Ádám? Ill. a pisi.

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi: tudom, hogy ez nem vigasztal, de a Szandi is extra nyűgös és persze a Ferkó is ma ment mindenfelé.

Ráadásul a nővérem kislánya lehet, hogy rubeólás (ennyit az anyatej védelméről). Múlt héten voltak itt és a Szandinak ma reggelre két összefüggő foltba vannak kiütések az arcán, de csak hőemelkedése van.
A nővéreméknél meg egyelőre csak láz. Szóval drukkoljatok, hogy valami más legyen, mert én se voltam még és nem szeretném elkapni.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:elég volt, hogy Zsombi beteg volt, nehogy már most ti kezdjétek!!!!! :roll:
Zsombi is alig aludt ma!!! :shock:
Mondta a védőnő, hogy adhatok már pipihusit, spenótot, sóskát, borsót, karfilolt, de azt csak óvatosan.Ma adtam neki 1 kis paradicsomos krumplit :nem mondta hogy rossz lenne, Szoni meg kiverte a balhét a maradékért!!!! :lol: Megint beájult a szobaközepén.Itt vagánykodott hogy ő nem alszik, mentem 1-2 kört a Zsombival, mire visszaértünk ott húzta a lóbőrt a szőnyegen!!!! :wink:
Julcsi:miért nem ügyvédet váltanak????? :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi, ne má'! Nem kéne betegeskedni. Kamillatea? Tudod az fertőtlenít. Anyukám mindig azt akart velem itatni, ah bújkált bennem valami.

Márti, asszem valami ismerős ügyvéd, gondolom ingyen csinálja a dolgokat. De nagyon érthet hozzá, állítólag ingatlanos ügyvéd vagy mi.

KépKép
kgiulia
 
 


A sóskát meg a spenótot is mondta a védőnő.Azt hogyan?Most már csak fagyasztott van?????És azt hogy kell megcsinálni, csak összerottyantani a krumplival????? :roll:
Meg a szőlőt mondta, héj meg mag nélkül!Te adtál már Julcsi Szőlőt?????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti képei

Ezt most letépem
Kép

Reggeli összebújás
Kép

Szépségeink
Kép

Szoni beájult a szoba közepén
Kép

Szoni olvas nekem, én meg megeszem a babáját
Kép

Szonó csikiz a hajával
Kép

Szonó elkapta Ádámot
Kép

Zsombi is kipróbálta, ő tekeri
Kép

Zsombi játszik
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti, leveles zöldésgeket spenót, sóska, káposzta, sali első rottyantós víz kiönt és új vízbe kell megfőzni. Sóska, spenót megpuci, jól megfőzni. Azért kell jól megfőzni (legalábbis sztem), mert szálas és hiába turmiszkolom ( :D ) sokáig kicsit szálasos. De azért nem kell sz..rrá főzni. A maradékot rakd el fagyóba. Csajoknak nagyon bejönnek!
Szőlő: vízbe beáztatni, hogy a permet leázzon. Esetleg szemenként megmosni, attól függ mihez van ideged. Sima szűrőn átnyomkodod. Oszt annyi. Én még csak bébiset adtam nekik, mert még lusta vótam bótba menni és venni. Nemrég jöttem rá, hogy már szezonja van. Kb. most vasárnap. :lol: Árpi is megcsodálta a képeket. Én meg irigykedem a lányod hajára.
Én krumplit külön szokatm főzni és a levét megpr. felhasználni. Illetve annyira keveset szoktam ráhagyni, szinte párolom.

KépKép
kgiulia
 
 


Én is párolni szoktam a cuccokat, nem bő lében főzni, de a te okos tanácsodra a tápit abból csinálom amennyi megmarad, és olyankor olyan jó érzésem van hogy még azokat a vitaminokat is megkapja a kis drága!!!!!!!
miért úgy gondolod, hogy a lánykáid sohasem fognak hajat növeszteni????Na keresek a csajról 1 hét hónapos körüli képet, meglátod hogy ő sem így kezdte!!!! :wink: Sőt tavaly 2x majdnem kopperra nyírtuk, mert utált hajat mosni!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na jó kicsit hazudós vagyok, mert elfelejtettem, hogy akkor még nem volt digitális gépünk, amit felrak majd a Zsandi(KÖSZI :lol: ) az 14 hónapos korában készült, de majd ha jöttök nézhettek róla fotókat!!!A keresztelőjéről vannak gyönyörű kinagyított sztárfotói és hidd el hogy akkor még nem volt hajasbaba 8 hónaposan!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:boldog 4 hót kicsi Szandidnak!!!!!! :lol:
Írigylem ám az alvókáját, mi megint fent vagyunk 5től igaz most 6 előtt evett de még nem aludt vissza!!! :shock:
És este Szandi mikor alszik el,mikor vacsizik????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na mi van mindenki szunyál még???? :shock:
Én már most fáradt vagyok most tudtam lenyomni a kiskrapekot, olyan fáradt volt de eddig küzdöttünk!!!!!Végülis én nyeretem!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti Szonija

Csúnyán néz
Kép

Vigyori
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti, itt már hajsababa a Szonó. Akkor van remény, hogy az enyémek sem lesznek kopaszok?

Ugye jövő 7-en jó idő lesz? Nem kell kánikula, de azért kicsit jobb is lehetne mint most.

KépKép
kgiulia
 
 


Nem vagyok időjós, de 7végére jobbat mondanak, az csak nem romlik már el annyira!!!! :lol:

Julcsi:a remény hal meg utoljára!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép jó reggelt!
Mi is ébren vagyunk, már régóta, az Ádám már vissza is aludt, csak pakolászom az új szekrényemet, és bónuszba takarítok. :?

Márti, az a vigyoris kép zabálnivaló. Ezt érdemes lenne kinagyítani, olyan aranyos rajta.

Julcsi, szerintem nem a pelenka mérete lehetett a gond, mert a kb. 7,5 kg-os Ádámnak a múltkor Liberóból a 7-13 kg-at vettük. Abból is kifolyt. Aztán vettem egy kisebbet, abból is kifolyt.
De az új pelusnál még nem ért baleset. :D
Jövő héten mentek Keszthelyre?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na, a szöveg lemaradt.
Ezen a képen jól látszik, hogy a kutya kilopta a T-t meg az U-t.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, aranyos az U és T nélküli jásztószőnyeg. Mondjuk Ádám még aranyosabb! :lol: Hosszú baba, ugye? Olyan nagynak látszik. Remélem beválik a pelus. Épp most akciós.

KépKép
kgiulia
 
 


Zsombim aludt 2 és fél órát, etettem egyik lábamon ő , másikon Szonó ugrált.Mondom neki legyél jó, mert lassan jön a télapó meg a jézuska és csak a jó gyerekek kapnak ajándékot.Erre ő, oké majd jön a télapó, jézuska(apjának már a micimackót is beleszötte)együtt , majd ő beengedi őket, és kocsival jönnek!!!!Mejdnem leestema fotelból a röhögéstől!!!!Nagy mesélő az tuti!!!! :lol:

Barbi:igen jó ez a kép, de csak a keresztelősből van 2 kinagyíttatva azt fotós csinálta(aki az esküvőnket is fotózta), annyi jó kép van róla, ha akarnánk ki lehetne vele tapétázni a lakást!!! :lol: Majd még keresek 1-et , van kendős is nagyon vagesz!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Bocs hogy csak így, visszaolvasás nélkül, de nincs időm:(

Julcsi, mi is úgy veettük meg a lakást, hogy volt rajta 5 milla hitel. Meg lehet írnbi az adásvételit is, csak kell benne lennie egy pontnak, hogy azt a vételárból ki kell egyenlíteni. Aztán amikor utalt a bank, akkor először átutalta a teljes összeget a másik bankfióknak (ahol az eladó hitele volt) ahol levonták belőle ah itelt, és az eladó csak ezt a csökkentett összeget kapta meg. Ennyi.

Mondtam hugoméknak a lakásotokat, de azt mondták hogy ha belevágnak a lakásvásárlásba, akkor már inkább 1+2-est vesznek, mert nemsoká jön náluk a második is...

Majd jövök lányok, igyekszem!!!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok

Tegnap este levittük a Szandit a dokihoz. Valószínűleg csak a bukástól van tele az arca pöttyökkel, de azt mondta, azért figyeljük.

Elfelejtettem megköszönni, a megnyugtató szavakat a bukással kapcsolatba. De tudjátok, hogy van, ha a saját babánk csinálja (még akkor is ha tudjuk, hogy nem ő az egyedüli) nagyon rossz érzés. Folyton arra gondolok, hogy én csinálok valamit rosszul.

Barbi: nagy szép Ádámka. Most már értem, hogy tudta a kutya kiszedni, megmondom őszintén mikor írtad se értettem. Én hálós járókába gondolkoztam.

Márti: Szonika egy kis szépség!
Köszönjük a köszöntést. Este 9-kor eszik és kb. fél 10-kor már alszik is. 8 körül egyszer nyöszörög, de visszarakom középre és alszik tovább. Már napok óta úgy kell ébreszteni 9-kor is szerintem lazán aludna tovább.
Ami viszont nagyon meglep, hogy a reggeli kaja után még alszik legalább egy másfél órát. :shock:

Ja kaptunk új tápszert, ma majd kiváltjuk és kipróbáljuk, de én már nem bízom semmibe. Nutrilon AR azt hiszem az Edit is ezt ajánlotta.

Na megyek, mert nyöszörög.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti képei

Kendőben 1
Kép

Kendőben 2
Kép

Puszit küld
Kép

Vezényel a lufival
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi:mekkora a fiacskád??????

Zsuzsi:remélem tényleg nem komolyak a pöttyök!!!És hátha bejön ez a tápi!!!!Miért csinálnád rosszul a dolgokat????? :shock:
Rakjál képet Szandiról, majd én kiolvasom a szeméből, hogy miket művelsz vele!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi:mekkora a fiacskád??????

Zsuzsi:remélem tényleg nem komolyak a pöttyök!!!És hátha bejön ez a tápi!!!!Miért csinálnád rosszul a dolgokat????? :shock:
Rakjál képet Szandiról, majd én kiolvasom a szeméből, hogy miket művelsz vele!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hat oda meg vissza vagyok a kepeitektol,ennyi gyonyoru gyereket :D :D
Szonika azert egy nagy huncutsag lehet,ez a szemen is latszik,tunemeny :D Jo kis fonok lehet a kisocsinek :lol:
Zsandi ikrei meg olyan szepek,es hat be kell valljam hogy igy keprol nehez lenne megallapitanom hogy melyikuk a fiu es melyikuk a kislany.Nagy bajban leszek ha 3 egynemu babank szuletik(mert ugye az UH is tevedhet)es ennyire fognak egymasra hasonlitani.Nem baj majd kulonbozo szinu karszalagokat fogunk az elejen rajuk rakosgatni :wink:

Ikres anyukak segitseggggg!!!!Bementem az ikres rovatba,es kiderult hogy a babak szuletese elott szinte mindenki kapott 1-2 szteroid injekciot a babak tudoerlelese miatt.Hat ez nem hangzik valami jol, :cry: de mindenki azt irta,hogy ez fontos volt es segitseg volt a babaknak es vegul senkinek semmi baja nem lett belole.
Nalatok mi volt ez ugyben?

A bukassal kapcsolatban csak annyit tudok en igy tudatlanul hozzafuzni,hogy a keresztlanyomnak voltak ilyen problemai.Nem emlekszem pontosan mikor kezdodott(meg tudom kerdezni)de eleg komoly volt a tunet szempontjabol,mert kb.7 eves koraig sokszor hanyt.(volt hogy eves kozben is,es a vegen mar annyira nem zavartak a tunetek hogy legnagyobb megdobbenesunkre tovabb folytatta az evest)Vittek orvoshoz is persze,es megallapitottak hogy nem zar rendesen a gyomorszaja.Most ez eleg ijesztoen hangozhat,de valojaban nem az,mert azt mondtak hogy ezt majd szepen kinovi.Ugy is le lett,ma 16 eves gyonyoru nagy lany es imad enni,semmi baj a gyomraval.Csak azert irtam ezt ,mert ez is elofordulhat.

En a napokban elegge el voltam keseredve a sok oromom mellett,mert olyan furcsan gorcsolt a bal oldalam(irtam is az ikreseknek,hatha ismeros valakinek a tunet,de nem reagalt senki)
Azert volt furcsa,mert csak mozdulatoknal ereztem,es foleg ha ulesbol felalltam.Ugy tunt hogy ez inkabb valami belrendszeri hulyeseg(regen is volt mar ilyen erzekenysegem,es azt mondta a doki hogy a stressz,de ez most erosebb volt)Megijedtem nem a terhesseggel kapcsolatos-e.De a terhessegi gorcs ugye nyugalmi allapotban is van,nem csak ha megmozdulok :?:
Szoval vegul tegnep beszeltem egy belgyogyasz baratunkkal,es azt mondta hogy ez biztosan a nyers gyumiktol van,meg a hasterfogat novekedestol,mert ilyenkor jobban erzi az ember a gyenge pontjait.(ma mar egyebkent sokkal jobb az egesz)
Ne egyek friss gyumit csak kompotot :!: es ne egyek tejtermeket csak nagyon keveset :!:
Es akkor kerdem en megis mit egyek :roll: :roll:
Nalatok volt valakinek valami hasonlo :roll:
rillisz
 
 


Sziasztok!

Barbi!
Nagyon jó a kép Ádámról! Nagyon sokat nőtt, én is hosszúnak látom még így is, hogy nincs is rajta egészében a képen. És ez a vigyor...!

Márti!
Nagyon jók a te képeid is. Szoni kicsinek is gyönyörű volt, és most is az, bár ezt már mondtam sokszor! Flóra is így szokott csinálni a szájával, mint a puszit küldő Szonid.

Julcsi!
Rendelünk nektek jó időt, mert hát most tényleg elég gány. Én csüt.-péntekről hallottam a felmelegedést, de hogy meddig tart, azt nem tudom.

Zsuzsi!
Talán jó lesz Szandidnak az AR-es tápszer. Amikor én a hányások miatt Marcival orvosnál voltam, mi tejcukorérzékenyeknek való tápszer kaptunk. Mondjuk neki akkor mintha a hasa is ment volna. Azért is mentünk, mert megijedtem, hogy elkapta tőlünk a hányásos, hasmenéses vírust. De azt is ugyanúgy visszabukta, úgyhogy maradtunk a mostani simánál. Nem csinálsz semmit rosszul! Elhiszem, hogy rossz érzés látni bukni a kicsit, de sajnos tényleg vannak ilyen babák. És legtöbbször teendő sincs, mert elnövik. Ebben reménykedjünk!

Rillisz!
Én annak idején a 33.héten kerültem kórházba. Terhességi kolesztázis gyanús voltam. Testszerte viszkettem, ez volt a tünet. Ez elmúlt, de a májfunkcióm olyan rossz eredmény mutatott, hogy az orvosok a kórházban rosszul akartak lenni. Szerencsére az én dokim nem volt nagyon parázós, ő csak elővigyázatosságból fektetett be. De mivel a főorvossal az élet teljesen kétségbeestek a véreredményeimet látva, rögtön megkaptam a tüdőérlelőt, meg nyugtatót, hogy felkelni se legyen kedvem az ágyból, szóval teljes ágynyugalom. Még a kajáimat is behozták, enni sem engedtek felkelni. A nyugtatót minden nap a kukába hajigáltam, gondoltam vagyok olyan értelmes, hogy ha azt mondják, hogy feküdni kell, akkor azt megértem mindenféle nyugtató nélkül is. A tüdőérlelő valóban egyfajta szteroid, de én nem bántam, hogy megkaptam. Tudtam, hogy a babák érdeke, hiszen ha előbb születnek (nálad is majdnem biztos koraszülött lesz a 3 babó), akkor érettek az életre, viszont a tüdő fejlődik ki legkésőbb, az még nem biztos. Szóval az ő érdekük, és biztos csak indokolt esetben adják. Mellékhatást nem éreztem, és azt sem tudom, hogy mennyire volt hatásos. Mi kihúztuk a 36. hétig, és teljesen rendben voltak, oxigént sem kaptak, csak inkubátorban voltak egy napig, mert fáztak kicsit.
Szerintem ne félj tőle, ha az orvosok úgy látják jónak, hogy megkapd, az biztos nem lesz véletlen, és nem hiszem, hogy káros, hiszen akkor nem adnák.
A görccsel kapcsolatban nincs tapasztalatom, így tanácsot sem tudok adni. Soha nem keményedett v. görcsölt a hasam, és másom sem szerencsére. Kivéve talán a vádlimat, de az más, az tipikus terhességi tünet. Egy-két kálcium, és már rendben is van.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsi!

Boldog hófordulót babának és mamának!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Rillisz:nekem csak jósló fájásaim voltak a vége felé, semmi más.De amikor még fiatalabb voltam, semmi áldott állapot meg ilyesmi akkor nekem is fájt az alhasamnál valamelyik oldalt, én azt hittem hogy a petefészkeimmel van gond.De akkor azt mosdta a nőgyógyász, hogy nem iszom eleget, meg nem eszem elég rosttartalmút és azért volt, utána megszűnt.Tényleg lehet hogy ez ilyen emésztéssel kapcsolatos dolog, hiszen szanaszét nyomják a belsőszerveidet, nincs túl sok hely és most biztos jobban érzed!!!!
Mikorra vagy kiírva?????És akkor már decemberben kórház!!!???

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Koszi a megnyugtato sorokat!Szteroid ide vagy oda ha kell,kell. :cry:Mondanom sem kell,hogy nem magamat,hanem a babakat feltenem egy ilyen kezdestol(utalom a gyogyszereket)de biztos a szteroid nelkuli verzio veszelyesebb lenne.
Most lapozgattam egy gyonyoru konyvet(talan ismeritek)az a cime hogy Gyermek szuletik.Ott volt egy foto egy 26.heten szuletett 660 g kislanyrol,aki minden karosodas nelkul meguszta.Hat majd meghasadt a szivem a latvanytol. :cry:

Hat kedves Bmo bizony dec.elejetol korhaz...Hozza kell tegyem meg soha nem fekudtem korhazban,de a babak mindennel fontosabbak,es az Istvanban van egy csaladi szoba 1 agyas,furdoszobas,amit ilyenkor le lehet majd elore foglalni,persze fizetni kell erte...viszont a ferjem is benn aludhat.Igy azert elviselhetobb lesz.Ilyen szempontbol a nyugati korhazak annyival jobbak,nem kerdes az 1 agyas,a furdoszoba meg evidencia.Viszont a szuleszetrol olyan remsztorikat tudnek meselni...pl.Hollandiaban....Az utolso pillanatban vesznek csak fel a korhazba,es max.2 nap utan kidobnak.Van egy baratnom aki ott el(O magyar csak a ferje holland)es borzasztoan megszenvedte.
Kulonben febr.18-ra vagyok kiirva,de tudod a harmasok max.36-37 hetig huzzak a terhesseget.Legalabbis addig remelem mindenkeppen,allitolag a vegen napok is szamitanak a baboknak,eppen a tudo miatt. :)
rillisz
 
 


Köszönjük a dícséreteket, igen, Ádámkám szép nagyfiú. Most 68 cm, és kb. 7,5 kg. (jövő héten megyünk mázsálásra) Ahhoz képest, hogy milyen kicsi volt, szépen összeszedte magát.

Márti, aranyos a kendős kép is. (Én is mindjárt keresek.)

Zsuzsi, remélem nem lesz gond a pöttyökkel, nem szaporodnak tovább.

Andi, már csak 1 nap, és visszakapjátok apát? (Ugye befejezik végre azt a lakást?)

Rillisz,
én is így voltam vele, mármint nagyon féltem a kórházban tartózkodástól. Már előre stresszeltem magam, mikor már tudtam, hogy sajnos a szülés előtt elkerülhetetlen lesz a befekvésem. Aztán végül is nekem szerencsém volt, borzasztó kedvesek voltak velem és a fenekemet kinyalták.
A kaja persze szörnyű, úgyhogy az éhenhalás ellen minden nap otthanról hordták a jobbnál jobb falatokat. Az én drága párom még a reggeli kakaómat is minden nap hozta. (persze főzős kakaót, mert valamiért a Nesquik-re rá sem tudtam nézni)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Kép kendőben

Zsuzsi, gratulálok a 4. hónaphoz.
Még azt akartam írni Neked, hogy az Ádám is kb. 2-3 héttel ezelőttig ilyen sokat aludt. Reggel alig volt fent 1 órát, már aludt is.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Rillisz, csak egy kis megnyugtatás.
Tüdőérlelő: én anno megkérdeztem, hogy nem kéne e megkapniuk, biztos ami biztos alapon. Merthogy sok kettes babás megkapta és féltem, nehogy fontos legyen és kimaradjanak. Dokibám azt mondta, ha beadják az csak akkor fejti ki a hatását ha megszületnek. Tehát ha beadják és mégse jönnek előbb akkor nem volt értelme beadni. Nekem nem volt indokolt, mert jól voltam, igaz feküdtem végig. Nemtom 3-asoknál beadják-e, de szerintem ne félj tőle. Az ő érdeküket szolgálja.
Hasgörcs: nekem korai haskeményedésem volt, ami görcsölt is. Én magnéziumot és kálciumot szedtem rá. Onnantól sokkal jobb lett. Mi a 38. hétig húztuk ki és csak egy nappal a szülés előtt fektetett be a doki, mert szép csöndben nyíilt a méhszájam. Másnap meg is születtek a csajok! Igen a végén már a napok is fontosak. Szerintem mi azért maradtunk egyben eddig mert tényleg csak feküdtem. Igaz a végén már állni is alig bírtam. Én a sote 2-n szültem és ott is volt egy 600 g-os baba. Pici volt de már több hónapja vígan élt és tényleg semmi baja nem volt. DE te ne nézegess ilyeneket. Lapozgass babaszoba berendezésekről szóló katalógusokat, meg babaruhákról szólókat. NE gondolj ilyenekre. Szép nagy és egészséges babáid lesznek. OKÉ??? Különben sem a súly számít, hanem az érettség. Hízni kint is tudnak. Én is ezekre gondoltam végig. Ha nyugodt és türelmes babákat akarsz, ne idegeskedj. Állítólag az ideges kismamának ideges babája születik. Amúgy az se biztos, hogy decemberben befektetnek. Ha zárt a méhszájad, és a babák is rendben fejlődnek akkor minek? Ja érekesség: én febr. 16-ra voltam kiirvva (pont a névnapom) az ikres ismerősöm aki Csömörön lakik febr 18-ra volt. Eggyütt feküdtünk a kórházban csak ő pár nappal előbb szült. És ő is két lányt. Ja ami az Andinak volt viszketős izéje olyan nekem is volt. Csak én nem tudtam hogy ez az. Engem nem fektettek be vele, mert amikor tetőzött nem látta a dokim. De ha látta volna tuti befektet. Szóval nyugi! Ha jó a dokid, akkor bízz benne, hogy jó kezekben vagy. Ő ugyse fog felesleges dolgokat csinálni. Pihenj sokat, egyél ami jólesik, bujj össze a pároddal amikor csak teheted. 3 gyerek mellett nem sok időtök lesz egymásra. És irogass ide nekünk. Mégegy jótanács: NE halld meg az öregnénik illetve jó(?)akarók rémtörténeteit. Sajnos ezzel álatlában el szokták a kismamikat árasztani, de próbáld meg nem meghallani őket. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Rillisz:majd meglátogatlak!!!! :lol: És ott dolgozik a kedvenc unokatesóm, mint műtősnő, úgyhogy van protekció is, ha valamit el kell intézni, igaz az urológián dolgozik, de sebaj!!!!! :lol: Én az Istvánról csak jókat hallottam, meg ott van szoptatási ambulancia is, úgyhogy biztos tudnak majd segíteni, ha a kicsik még nem tudják rendesen a dolgukat!!!!! :wink:
Ne hallgass tényeg őrült rémsztorikat, legyél nyugodt:TUDOD A GONDOLATNAK TEREMTŐ EREJE VAN, szóval csak jó dolgokra gondoljál!!!!! :lol: :wink:

Barbi:édespofa Ádám a kendőben!!!!
Különben most ugye a kissebb nálunk a fiú(ki gondolta volna!!!! :roll: ) és talán ezért is de nekem nagyon tetszenek a topikos kicsi fiúk:Marci, Gergő, Ádám meg persze a Zsombim :lol: , olyan helyes pofijuk van biztos nagy csábítók lesznek!!!!! :lol: Persze a lánykák is gyönyörűek, nem ér megsértődni!!!!! :wink:
Különben is kérek képeket!!!!!Irgum burgum!!!!
Rillisz:te meg a pocidról rakhatnál fel, biztos nem kicsi már most sem, de azért TE is látszódjál!!!!!Ha nem megy, küld el a Zsandinak , ő az ügyeletes képfelrakó!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja igen és befejezték a tetőt az emberek, ugye az előleget megkapták hétfőn.Most szól az ember hogy mennek, mondom jönnek még???AZt mondja nem, nézzük meg a tetőt aztán telefonáljunk.Én meg itt paráztam, mert mondta após, hogy csak akkor fizessünk, ha valaki megnézte(nem mintha értenénk hozzá), persze én meg hepciáskodjak 2 pacákkal hogy nem fizetek, de ilyen jól megoldódott, én meg itt kamilláztam, hogy akkor nem is kellett kifizetni egyből!!!!!! :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?