Új privát üzeneted érkezett!

hű Jumam, érdemes visszakeresni, ezt nemrég Mancsbá írta le nagyon jól Coolasának.
Ami Beni alatt a szőnyeget helyettesíti. Olyan, mint a polifom (hogy írják ezt?), kockákból lehet összerakni.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Haha, lányok, Jumam kérdezi a habtapit, tessék neki artikuláltan elmagyarázni!!!! (Jumam: én szoktam ilyeneket kérdezgetni, és mindig hangosan szembenevetnek ezek a csúnyák, de aztán valaki mégis elmondja a titkot. Ebben egyébként Mancsbá a legjobb, majd őt is megismered, valszeg.)

Ilba, a kiskori képeid nekem totál olyanok, mint a szinesbörű kislányokról készültek... még az a törölközőszerű turbán is, mint valami középafrikai fejdísz...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, ez a visszakeresés ragyogó ötlet.... volna, ha nem termelnénk a hsz-ekkel naponta többtucat új oldalt... szóval szerintem lehetetlen visszacsekkolni, főleg, hogy szóra nem lehet keresni, legalábbis én az új babanetes formátumban nem tudok..

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

így már tudom, köszi, esküszöm vmi tápszerre gondoltam, meg arra, hogy ennyit változott 4 év alatt a világ és a korszerű gyermektáplálás, hogy már ilyenek is vannak :lol: :lol: :lol:
jumam
 
 


sziasztok, megyek alunni, három napja minden éjszakámat veletek töltöm :P vmikor pihenni is kell.
jumam
 
 


'Reggelt!

Nem kidobott az ágy? A szemét! Gerike jól felébresztett (8 óta először hehe), telehányt, majd befosott és most itt vagyok. Otthagytam mérgemben, de már vissza is aludt. Ilyeneket ugyanis hajnalban nem szokott csinálni.

Nagyon tetszenek a képek!

Ilba,
cuki kislány voltál, és tényleg olyan fekás :lol:
Mancs!
Nagyon szuper helyen voltatok! És tecc a tó is! Biztos jó nagy csend és nyugalom honolt ott.

Gabus! Vanília!
Én, mint ősi kispesti, nem tudom betájolni a lakhelyeteket :oops:
Egyszerűen nem tudom, hol van az a dupla parkoló és milyen épületek azok ott... ha elmondanátok se érne semmit, max, ha az utcák neve nyílt lenne. De aztán ki tudja. Kb 10 éve jöttem rá, hogy az egyel arrább lévő utcának mi a neve... amikor a jogsimat tettem le és oda kellett menni....

Gabus!
Én se vettem észre, mikor lett vége a nyárnak... :? nyarat ide is!

na jó, kicsit sokat írtatok, a többire nem emlékszem és már archiválódott...

puca

Kép
sasha
 
 


Ja igen!

Vuka!
Petra nagyon petrás volt már picikének is:) Nagyon csini kislány!

Kép
sasha
 
 


Na jó, az a Piactól kissé feljebb eső Spar lenne, csak én ilyen szögből még nem láttam oszt azé nem ismerem fel...?

De piszkálja a csőrömet a saját tudatlanságom. Hát miért lakom kispesten ennyi ideje. Ezzel az erővel akár a világ végére is költözhettünk volna

Kép
sasha
 
 


Hali Vuka!

Mi újság? Láttalak a főlapon... hehe

Kép
sasha
 
 


Halihó!

Ilba nagyon jók a képek és hogy evett a kicsi Ilba?! Beninek már mutattad, hogy példát vegyen rólad?! :lol:

Gabuska, ha arra a sárga ruhácskára gondoltál, az még az enyém volt. 3 ilyen kötényruhát megmentett az anyukám nekem.
Köszi a patiszon felajánlást, otthon is tele van vele a pince.

Jumam én azon szerencsések közé tartozom, akik a szoptatással adják le a kilókat, ezen már néha elborzadtak a csajok, milyen jó is nekem. Egyébként Petra is a habtapin csücsül a sárga ruhás képén. Nagyon szeretem, mert jól szigetel, aránylag puha és mégse a földön mászik a gyerek. Petra is imádja, jó szétszedni és rágcsálni, az ínyének kiváló. :twisted:

Mancs köszi a képeket, most már mindegyik levél átjött.

Petrát úgy kellett visszafogni, hogy rá ne ugorjon Petikére :lol:
Kép

Ezt meg csak úgy (azért majd lesz nyaralós beszámoló)
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Szia Sasha!
Engem mindenki lefigyel a főlapról, de ez nem jelent semmit. Reggel bekapcsolom a gépet és egész nap nyitva ez az oldal, ami nem jelenti azt, hogy ennyit lógnék a gép előtt. Néha, ha Petra engedi, frissítek egyet és talán még sikerül is olvasni.
Egyébként Petra most visszaaludt, úgyhogy én is megyek vissza pihenni, 10-ig ki sem kelünk az ágyból. Ki kell pihenni a nyaralás fáradalmait. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Mancs, köszike, hogy tekintettel vagy ama tényre, hogy Szonja még szopizik DE! Azt, hogy Mancsbá profi koktélokat kever csak akkor hiszem ha társul hozzá egy meghívó ahol az ízlelőbimbóim is aktívak lehetnek. (Kedvencem a Margarita és a Swimmingpool)

Ilba, a copfos képen nagggyon nő vagy! Tényleg van benned vmi egzotikus avagy a képek szkenneléskor kissé torzultak, de a kicsiIlbabájból ez nem vesz el semmit :)

Vuka, halihó! Petra is látom pózol ezerrel :) Ma nem megyünk tornázni pedig szívesen meglesném mit nőt ennyi idő alatt. No, majd a talin ha lesz,....

Nyárimádók, a meteorológusok szerint a hétvégén még bekacsint a napocska aztán annyi. Bevallom én nem hullatok könnyeket a kánikuláért, de azt nem bánnám ha nem menne át mindennapesik-be.

Szonja ma lilába lett öltöztetve --- áfonyás alma lesz így ebédre, csak hogy a hozzáöltözés meglegyen :wink:

Hát, én sem szólok most mindnekihez, de önző módon megyek kézimunkázni. Nagy hévvel estem neki egy Szonjapulcsinak, mert elkapott az ihlet. De, majd jövök frissíteni.

Addig is tlem is egy kis visszatekintés a rég- és közeli múltra :wink:

Anya ilyen volt: Kép Kép

Szonja baba egy naposan: Kép Kép
és most : Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Na itt vagyok, visszafeküdtem, de nem igazán tudtam visszaaludni, szóval gondoltam egyet és nekiestem a képek kicsinyítésének. Most aztán tényleg velünk lesz tele a Bnet.

Natasa ma mi sem megyünk tornázni, mert bőven van mit csinálnom, du. pedig anyósomhoz megyünk, mert együtt ellátogatunk a körzeti orvoshoz (a XIII. ker-be vagyok bejelentve).
Egyébként a kis Natasa tiszta Szonja baba.

Petra felébredt, sajna megint lemaradtok a fotókról, majd legközelebb. Most jön ugyanis az az alvási szakasz, amikor már magamhoz kell venni a nagyágyba és úgy lustizunk. Ezt nagyon szeretem, bár remélem nem kényeztetem el vele.

Ízelítőül pár Petra arc.
Este kockázás közben készültek és nem használtunk vakut, ezért egy kicsit homályosak.

Kép Kép Kép Kép

Ezek pedig a fürdőzés közbeni Petra arcok

Kép Kép Kép

Ez meg a ráadás, hogy tudjátok ilyen is van

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jó reggelt!

Most én is óvatosan nyomkodom a billentyűket, Petike bealudt szopi közben, úgyhogy sietek. Ezek az alvások nem szoktak hosszúra nyúlni.

ÉnMancs amikorénmégkislányvoltam :lol:
Kép Kép Kép Kép

És itt a ráadás, 60 kilósan és 179 cm-el, 3 évvel ezelőtt. Na ilyen jó formában se leszek már én soha! :shock: :lol: Kép

Kép
mancs
 
 


Petike ilyen volt már majdnem 5 hónapja
Kép Kép
Van ám másik rugija is, nemcsak a zsiráfos :lol: :lol: :lol:

És ilyen most
Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Mancs szerintem Petike sokat változott, amúgy nagyon édi ez a zsiráfos rugi, szeretem újra meg újra meg újra... megcsodálni. :lol:

Nagyon hancúroztunk Petrával az ágyban, persze Ő győzött, teljesen letepert. Az eredmény egy kis bukás, most csuklás, viszem is neki az innivalót.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
mintha egymástól loptunk volna... Nézd csak:
Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Halihó,

Marci alszik...hőemelkedés alábbhagyott tegnap már csak este volt szerintem, de nem bírtam megmérni, mert olyan nyíg volt, hogy csak na. Nem csoda, nem aludt du, ahogy szokott. Ma meg még nem mértem, de nem volt meleg.
Fogai jönnek ugyanúgy, de most már nem nyilall be neki félóránként.
A Dentinoxot írtátok, és elfelejtettem reagálni rá...(ugye, már megint a rövid agy, igaz Coolasa....? :wink: ) Szóval használtuk, és használjuk is, most már éjszakára is a PAnadol helyett, csak ugye napközben kb fél órát hat (vagy csak én éreztem rövidnek az időt, amíg segít Marcinak???), és állandóan azért mégsem kenegethetem...meg van amikor nem is engedi, hogy belenyúljak a szájába. Szóval, most már azért egy kicsit jobb, de mindent töm a szájába, és harap mint állat. Akkorákat harap néha a vállamba, hogy sikítok, és olyankor úgy néz rám, mintha azt kérdezné: "Hülye vagy anya, mit sikitozol???!!!"
Még nem bújt ki a következő két fog, csak fehér az ínye...

És a ténykedései
Állandóan kukázni akar (nálunk az előszobában van, és Apa megígérte, hogy csinál neki egy szekrényt, csak még nem készült el), egyre jobban pakolja a fiókokat, az ember hiába szól rá, addig nem nyugszik, amíg valami balhét nem csinál. Kis sajtkukac. Alig bírom követni időnként....enni, netezni, pisilni és más egyebet csak akkor tudok, ha alszik. És oyalnkor én is pihizek egy kicsit, mert muszáj. Éjszaka időnként nyivákolva forgolódik, de nem igazán ébred fel, és csak akkor nyugszik meg, amikor a cici a szájába kerül. Elalszik, és utána kb egy-másfél óra múlva megint kezdi. Nem tudom miért. Se melege, senem fázik, szóval csak arra tudok gondolni, hogy a foga. Bár néha ilyenkor bazinagyokat pukizik, lehet hogy a hasa is időnként fáj. De ez ritka. Na mindegy, egyszer már végre csak átalusszuk az éjszakákat megint...remélem lesz még ilyen... :roll:

Vuka, már épp írni akartam, hogy hol is-hol is vagytok. Hát Petra még most is csuda aranyos. Ezek az arcok! nagyon kis vagány csajszi!

Ilba,
nagyon édi kislány voltál!!!!! És bizony Beni is tiszta anyukája még most is. :)

Mancs, welcome back neked is!!!
Nagyon jók a képek! Petike is egy nagy pofaművész! És én is azt kérdezem, amit Gabi is, hogy amikor Petike elalszik kifelé a kenguruban, akkor nem fárad el a kezetek?
Én ezért szoktam mindig befelé vinni nagyobb utakra MArcit kenguruban, mert ha elalszik - ami általában bekövetkezik - akkor rá tud dőlni a mejjemre, és nem kell nagyon támasztani a fejét. Ha kifelé aludt el, akkor mejd leszakadt a karom, amíg támasztottam...
Nem semmi, milyen jó kis csajszi voltál 3 éve....de azért asszem most sem kellene ám panaszkodnod. Szerintem te igazán jó formában vagy most is! :wink:
Más: Szép ez a tó ahol voltatok. Ez az Arló ez jó horgászhely? Volt kapás? fogtatok valamit? Mennyire van Pesttől? El tudnánk menni egy napra is oda akár? El lehet lenni gyerekkel a parton? Most nem kérdezek többet, jó? :wink: :lol:

Natasa,
Szonja nagyon sokat változott!!! Kis huncut már ő is. Ezek az istvános csajszik milyen kis vagányak! Tök jó!!!


Jumam,
Zsófinak miért nincs vonalzója????


Tali: Akkor csütörtökön délben a Népligetben? Az úgy jó lenne? És akkor sokan leszünk? És tudok majd egy kicsit Nokizni, ugye? Jujj de jó!!! :lol:

Mégegy ilyen volt ilyen lett...

Én így néztem ki:
Kép Kép Kép

és Marci:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mancs tényleg tök jók ezek a törölközős képek, nekünk még van türkisz színben is (bár annyira nem szeretem, mert kissé vastag az anyaga). Annyira édesek a babák, amikor így kikandikálnak. :o

Ja a babaúszással kapcsolatban akartam írni, hogy ahova mi jártunk, ott nem igazán voltak vezényszavak. Ha Petrának valami nem tetszett, akkor mindig mondta a néni, hogy mit próbáljunk helyette csinálni. Nagyon aranyos volt, tök jó családias kapcsolat alakult ki (azt hiszem Babafalván Ő a tanácsadó - Hähnel Diána). Ez a Kolpingos csaj kissé erélyesebb, de ez valószínűleg azért van, mert nem kiscsoportos foglalkozásokat tart.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jumam,
már látom hogy van Zsófinak is....bocsesz... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Natasa, Szonjuska 1naposan is gyönyör kisimult arcvonásokkal bír!

Vuka, szenzációsak a képek…na de nem is ezen kaptam fel a fejem, hanem kockázááás? 1pár-2pár-3plusz2-kissor-nagysor-4egyforma-játék-összeg???

Mancs, neked mért mindig ilyen szép a fotókon az arcbőröd? Zugkozmetikát üzemeltettek a gyerekszobában??

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek, hát már hogyne Nokizhatnál csütörtökön, a múltkor nálatok is megtehetted volna, a fene sem gondolta, hogy ilyen nagy igény van erre, te meg csak utólag írtad, pedig jól tudod, hogy pénztártól való távozás után...

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa nagy játékosok vagyunk mi ám, ment a snapszer ezerrel és persze a kockapóker.

Ilyen amikor Petra is besegít Kép

A hugom specialitása (mindig teltházat dob)
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok :lol:

el is felejtettem üdv. Jumam :D

Alig birom követni a topikot :lol: :roll:

Először is meg kell jegyeznem a fényképek szuperek!!!!
Mamacka a Tiedre meg nem is találok szavakat.
Engem is érdekelne, hogy hogy csinálod.
Majd írd meg lécike :lol:

Ilba,
a számos az 5,50€ volt
a betűs 7,50€
De a betűsbe nincs mindegyik benne.
Abban a boltban csak a számos és betűset lehetett kapni :lol:
Rengeteg butik volt. Volt sok bóvli is.
Voltak drága butikok is.
De ami a legdurvább nem költöttük el az összes pénzünket :lol:
Apukám meg is jegyezte ez valami tragédia :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugyanis nem erről vagyok híres :lol:

Nyaralás:
éjjel indultunk (23 ó). Zsófi végig aludta az egészet. Egyszer kivéve mikor 2:15 kor megálltunk Ausztriában. Ott felébred, meg volt őrülve a lámpáktol meg a fényektől :lol:
Mutogatott mindenre.
Aztán elindultunk újra még volt egy kis balhé, nem akart ülni, de aztán elaludt és reggel ébredt fel mikor megérkeztünk.

Reggel Bibionében esett az eső, de nem volt hideg.
Kicsit el voltunk keseredve, de aztán mintha elvágták volna, sütött a nap ezerrel.
Az idő tuti volt végig. 27 fok körül. Bőven elég volt.
1X 2X még esett az eső, de csak este. Az meg kit érdekel :lol: :lol: :lol:

Strandoltunk a tenger parton, a medencénél.
Voltunk Jesoloban az vizi parkban.
És egy hajó kiránduláson a kagyló szigetre ahol meglepő módon kagylókat lehetett gyűjteni :lol:
Most lájtosra vettük a figurát a gyerekek miatt.
10-en voltunk. Idősebb sógornőm, férj, 2 gyermeke. Fiatalabbik sógornőm, barátja. Anyukám, és mi 3-man.
Létszám rendben :)

A képekhez egy pár óra időt kérnék :lol:

Mancs,
nagyon jól néztél ki 60 kg-osan
Sajnos én is szomorúan konstatáltam, hogy már nem leszek olyan mint szülés előtt :cry: :roll:
Asszem' el kell kezdenem tornázni, de lehet, hogy már az sem segít rajtam :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Megyek be az előbb a szobába, gondoltam megnézem a gyerkőcöt, már régóta alszik. Ráadásul a nagyágyon feküdt, ott akármennyire is el van barikádozva, nem szeretem otthagyni, mióta forog. Szóval megyek be, erre ott fekszik, játszik az ágyon és röhög rám. Ki tudja, mióta volt ott szépen sunyin csendben :lol: Remélem, nem fog megfázni ebben a trutyi szeles időben, olyan sokat prüszköl, többet mint eddig. Nekem ez lesz a mániám... Csak nehogy megfázzon...

Coolasa,
örülök, hogy szépnek látod a bőröm a fotókon. Közelebbről azért már nem olyan ám, látszik, hogy március végén voltam utoljára kezelésen. Sztem meg nagyonis fénylik a bőröm. Nincs átmenet: vagy száraz, vagy fénylik.

Bubek,
Arló a hely neve, közvetlenül Ózd mellett van, egy kis falu tele romával (nem akartam csunnyákat írni :twisted: ) és ott van ez a gyönyörű, súvadással keletkezett tó. Kapás ugyan volt, de csak és kizárólag törpeharcsa volt, úgyhogy sztem nem nagyon érdemes most elmennetek, mert azok a rohadékok állítólag mindent megettek, ami nem az ő fajtájuk. De ha megengeded, van közelebb egy nagyon szép horgásztó, a Maconkai víztározó (vagy hargásztó, nem tom mi a hiv. neve) Bp. és Ózd között van félúton. Na az gyönyörűszép, most csinálták meg, Mbá már volt ott pecázni, nagyon tuti hely! A neten is van róla vmi asszem. Majd megnézem.

Kenguru: nem olyan nehéz a fejét tartani. Befelé nem tudom őt vinni, mert még mindig akkora, hogy a 2 mellem közé szorul a feje, és szinte fuldoklik köztük. Nem is szereti.

Vuka,
kockapóker? Én csak a kártyásat ismerem.

Nos akkor tali csüt.-ön 12-kor a Népligetben? Pontosabban hol? Nem akarok a buznyákok és ribik közt (és buznyák ribik közt) szambázni :lol:

Kép
mancs
 
 


ilyen volt :lol:
Kép
Kép

pár órás
Kép

második napon
Kép
Kép

megyek haza
Kép

napjainkban...
Kép

Kép

Kép
sajtine
 
 


a nyaralós képekkel ma még jövök, igérem :D

most mennem kell ebédet rittyenteni :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Hú látom már Zsófi is igazi nagylány, gyönyörű így csattal a hajában. :shock:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sajtiné, ha neked súlyfelesleged van és itt sirdogálsz, hogy sosem leszel már igazi alakilag, akkor csak annyit kérdeznék, hogy ki volt az a csinos pálcikanő, akit a Bubektalira magad helyett küldtél, mert hogy vele beszélgettem, és mikor mondta, hogy most kb 60 kiló, ellenben a versenysúlya 53, akkor majdnem megsajnáltam....

Mancs, hát én téged még mindig csak szépen krémezett ápolt arcbőrrel láttalak, persze lehet, hogy mikor nem fotóznak átváltozol hámló rinocérosszá, de ugye nem baj, ha ezt most nem hiszem el neked..

Kép Kép
coolasa
 
 


Sajtiné,
Zsófi eszméletlen tündér a hajcsattal! :shock:
Pont ma tettem én is L-nek a hajába először azóta, hogy júliusban levágtuk neki. Újra a szemébe lóg.

Coolasa,
Petike is örökölte anyukája szép bőrét, mert rajta sem láttam sosem egyetlen piros röttyöt, foltocskát sem, pedig kisbabáéknál az elég gyakori jelenség, még ha sokszor pár nap alatt el is múlik.

Na, most ennyi, mert odaég a lecsóm.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, mit szólnátok, ha a Kőbányai úti vilimegállónál taliznánk, persze nem a megállóban, hanem a járdán. Ott tiszta a terep, onnan elindulhatunk naaaaaaaaaagy fát keresni. Bár a ligetben ez nem lesz nehéz feladat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa,
nem krémezem a bőrömet!!! Csak télen, de akkor is inkább zselét teszek rá, mert a zsíros vackokat nem bírom elviselni magamon. Szóval az én pofikám :lol: tavasszal látott utoljára krémet.

Vacak az idő, tökre be van borulva, Petike meg tiszta dili, menne kifelé. Megyünk ki kicsit az udvarra, megnézzük Papát, mit ügyködik.

Hát én megnéztem, csüt.-re is rossz időt mondanak :evil: 17 fokot, esőt, szelet. :shock: :evil:

Kép
mancs
 
 


Gabi,
valahol ott meg lehet autóval állni? Te ismered azt a környéket?

Szerintem maradjunk abban, hogy ha nem esik, akkor menjünk. Nem mindig jön be amit jósolnak. Példa erre a múlt hét is.
Az mondjuk nem túl jó, hogy szél lesz... :cry:

Coolasa,
azért nem Nokiztam itt, mert akkor mentetek el, amikor Marci végre elaludt, és én Nokizhattam volna egy kicsit, két rohangálás között... :evil: Tehát, ha még maradtatok volna legalább 15 percet, akkor akár Nokizhattam is volna...ugyebár...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sajtiné,

ugyanilyen terhesgatyám van mint a tiéd! Véletlenül nem C&A-s??? :lol: Én még most is használom ám.... :oops: a legbelső lukba szoktam begombolni, így is kicsit bő, de azért tudom hordani hosszú pólóval...ne látszon a nagy hasam... :evil:
Zsófi egy igazi manó. Nagyon-nagyon sokat változott az újszülött arcához képest.

Ja, akartam mondani, hogy emlékeim szerint Gabi volt az ilyen volt/ilyen lett felbújtó ám!!! Köszi Gabi! Tényleg jó ötlet volt. (érdekes, neked mindig vannak ilyenjeid)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabi,
akkor itt van pár kép az én sosemvoltragyás kisfimaról. Az első általam is látogatott talin pont azt fejtegettük Tücsökmamival, hogy mekkora kihívás ez nekem (nekünk) hogy ne nyomkodjuk ki a pattincsokat a gyerkőc pofiján. A képek még május elején készültek, alig 1 hónapos volt. Mostmár tényleg nincsenek pattincsok, legfeljebb akkor, ha csokit vagy vmi kakaósat (csigát :))eszem. Pl. most, anyukám által gyártott csokis csemegét :lol:
Kép Kép Kép

Csajok,
Mozillázik közületek vki? Nekünk az van, de tegnap óta a Bnet nem jön be rajta rendesen. Csak a betűk, azaz a szöveg. Se fotók, se emotikonok, se semmi. Exploreren bejön, de a Mozillát én jobban csípem. Mitől lehet ez?

Kép
mancs
 
 


Annyira jók ezek a nosztalgia fotók (mindegyik kategória) akármikor elnézegetem őket...

Tegnap este 11 előtt akarok lefeküdni, nézegetjük előtte Petikét, hogy milyen gyönyörű, milyen szépen alszik. Kimegyek a fürdőszobába, megyek vissza, erre fekszik az ágyában tágra nyílt szemekkel, és röhög rám. Először próbáltam osonni, nehogy észrevegyen, de hiába. Kivettem, hogy szopizzon, leteszem az ágyra hogy előkészüljek, erre rámröhög, és aszongya: Höhö :lol: Majd betojtunk Mbával, olyan édi volt. Most épp ilyenje van, álmos mint az állat, de nem alszik el, vagy felébred. Nem ordít, hanem röhög.

Kép
mancs
 
 


Baromi jó, a babákon már pár órásan is észrevehetők az alapvető vonások, amik meg is maradnak náluk. Olyan édik!!!

Gabi,
voltatok a Skálában? Mi akartunk menni, de a fejünk fölött kavargó fekete felhőklebeszéltek róla. Gondoltam, hátha összefutunk, ha épp arra jártok.

Kép
mancs
 
 


Mancs, én mozillával nyomulok, és nincs gond. Okokról nem tudok nyilatkozni.
Akartam kérdezni tőled, hogy Petike éjszaka milyen formáját mutatja? Mikor távoztunk nyaralni, épp jófejpetike volt, aki magában játszott nappal ügyesen, és főleg halkan..

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs, igen, ha vuisszatekintudnk ....namégegyszer, szóval ha visszatekintünk az "ilyen volt" képekre, felismerjük bennük az összes mostani arcot, de mégis, mikor ott tartottunk, hogy az 1 napos Nokit szorongattuk, nem tudtuk, hogy a sok maszatos grimaszból melyik az az 1, amit alaposan meg kell jegyeznünk, mert az a karakteres...

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancsi,
Petike nekem akkor is egy bársonyos bőrű, makulátlan pofikájú bébicsek marad, sajnálom! :twisted:
A piacról jöttünk ki, épp mentünk volna be a Skálába, és az általad említett okokból, meg a rohadt nagy szél miatt inkább hazamenekültünk. :(


Ebben a pillanatban mondja a H. Bóna Márta, hogy csütörtökön esni fog. Hideg nem lesz, 20 fok, bár a babáknak a földön... :( Basszus, nemá hogy megint nem jön össze a tali. :x

Nosztalgiafotókról nem én tehetek, hanem Livi, mert 1 éves lett. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nekem is mozillám van, kicsit lassú, de más baja nincs.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


halihóka!

Itt kispesten nagyon pocsesz idő van. Ha süt a nap meleg ha elbújik hideg van. Remélem csüt.-ön job idő lesz.

Mancs ismerős a vigyorgok rád éjjel effektus. Ádusz ma hajnal öt körül feláll a kiságybanan néz minket apjával az ágyban és az mondja: Hőőőőőőő, hő és hőőőőő. Jelezvén azt, hogy felkelni! :lol:
Nem díjaztam ezt a korai ébresztőt. :(
Gyermekemnek is így nézett ki az arca a doki szerint allergiás a pelenkára. Jó mi?

Jók ezek a nosztalgia képek, van akit egyből felismerni, de inkább szerintem a pár napos képen egyáltalán nem hasonlítanak a babák magukra.

Sajtiné nagyon édes zsófi a csattal. Nem szedi ki magának?

Tali nem lenne jobb a Planetárium előtt találkozni ott van parkoló és villamosozni sem kell. (mármint a kispesti bagázsnak :lol: )
Ha egyenesen bemegyünk a ligetbe a Plan. előtt elmegyünk a romos ház előtt (ahol a sajtó szerint a drogosok és a buzik tanyáznak) ott van egy tisztás két hintával jó hely. :lol: Könnyen megtalálható a későn érkezőknek.

Kép
vanília
 
 


Vanília,
mikor mentek le?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Teszek fel egy kis nyarat, az ősszel sikerült Gabust lelomboznom. Kép Kép

Kép
vanília
 
 


Nem kőőő villamosozni a Kőbányai úthoz, csak 5 percet sétálni a Népligeti metrótól. :wink:
De nekem mindegy, tudjátok, én a világ végére is! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabus, szerintem oly fél négy négy fele. Hisztimorzsa még alszik. :)

Kép
vanília
 
 


Ja, Bubek, nemtom meg lehet-e állni kocsival. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vanília,
telefonom sajnos K.O., mi lemegyünk most, vagy a szokott helyen leszünk vagy az új játszón, ami mellett a focipálya is van. (Szigligeti u.)

Timi,
itt vagy? Ti mikor lesztek lent?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabus:

Most aludt el Szilvi,igy most vagyok,de ti meg biztos lementetek.

Ma már valószinű nem is megyünk le,mert voltunk tanácsadáson és az a séta a szélben teljesen elég volt!
Egyébként Szilvi az egy hónap alatt 10 dkg!! hizott,vagyis 9 kiló és 10 deka,ami szerintem elég kevés,de a doki néni szerint ilyenkor már nem hiznak sokat.Ha fogyna akkor kéne aggódni.Hát jó.
Mi is elkezdhetjük a tehéntejet iszogatni.

Mancs:

nekünk is Mozillánk van,de nincs gond vele.Csak az egyik ördögfej fekete,a többi látszik.
Azért kérdeztem az éttermi kajálást,mert az nálunk is ugyanolyan gond volt,pedig mi rendszeresen babakocsival vittük,de mindig úgy orditott,hogy hasonló képen ettünk mint ti :D

Nagyon jók a nosztalgia fotók az anyukákról és a babákról!Natasát,Bubeket rögtön fel lehet ismerni!

,Ilbának meg milyen göndör fürtjei vannak!Vajon Beninek is ilyen lesz?Szeretnéd?

Mancs te is göndör hajú kislány voltál,ha jól látom!
Petike a zsiráfos rugiban csúúúúcs!

Sajtine:
Jók a pocakos képek!Zsófi is milyen csöpp baba volt!Most meg már csattos kiscsajszi!

Vuka:
Nagyon édes Petra a képeken!Látszik,hogy élvezte a pancsizást és a kockázást! :D
A babazenét nem tudnád elhozni a talira?

Coolasa:
Már akartam kérdezni,hogy a párod versenyszerűen sportól,hogy edzőtáborba jár?Lehet,hogy irad már de nem emlékszem,bocsi.

Vanilia:
Küldöm a számom,ha adsz egy e.mail cimet!

Kép

Kép
novum
 
 


Timi, Nokipapa nem versenyszerűen, csak munka mellett, öregfiúsan sportol.

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?