Új privát üzeneted érkezett!

Gabus!
A fene, megint te lettél az kezdő az új oldalon... :twisted:
Egyébként gyönyörű kislány voltál... a ruhák meg hát izé old scool. :twisted:
Mamackát hogy találom meg iwiwen? majd megpróbálom most megkeresni, kíváncsi vagyok a képekre!

Kép
sasha
 
 


Jelentem megyek fürdeni....aztán még benézek, aztán alszom, mert már leragadnak a szemeim....pedig aludtam du Marcival... na majd még egyszer jövök egy kicsit.

(jóvanna nem mondom többször hogy milyen jó a képeket nézegetnni!!!! :lol: )

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Tali nekem mindegy, a jobb időt ígérő napra szavaznék, de elsődlegesen arra a napra, mikor többen jönnénk.

Sasha,
a múlt idővel egyet értek! :lol: :lol: :lol:

Az előző hsz-be akartam még írni, hogy ha a mi gyerekkori képeinket látva azt mondja valaki, hogy Livi bármelyikünkre is hasonlít, az kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét... :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

1 éves Zoli
Kép

1 éves én
Kép

1 éves Livicsek
Kép
(Ez a fotó azért különleges, mert Apja etetőszékében ül. Pont ma próbáltuk ki először Zoli szüleinél. ) :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek!
Szép álmokat Macikelésmentes éjszakát

Gabus!
Még jó, hogy múlt időben írom... már nem vagy kislány. Most egy szép asszony vagy! :twisted: Inkább apára hasonlít, de téged is fel lehet benne fedezni. Nagyon erősek a saját tulajdonságai Livinek, de azért nem tudja letagadni a felmenőit! Pl az orrmányotok egy azegyben ugyanaz, csak nézd meg te is kissé jobban! Kell szemüveg? Meg ha apa a kiskori képen nem csíkszájat produkálna lehet a szájformát meg rá lehetne kenni... de így. :twisted:

Megtaláltam Mamackát! Tényleg nagyon szuperek a fotók, de jó lenne én is így tudnék képeket összecsinálni :lol:

Nah, mennem kéne már mindenki alszik, csak a párom nem 8)

Kép
sasha
 
 


Marcinak télleg van egy macija :lol: :wink: ....de az nem szokott felkelni...az csak ott ül az ágy sakrában, és vigyáz Marci álmára...igaz mostanában nem nagyon ügyeskedik.... :(

de azért értem ám!!!! Köszi, viszont. Mármint a macit annyira nem, de a többit!

Gabi, szerintem nagyon hasonlít rád Livicsek. MAjd holnap telefonálok a dokimnak...na jó, nem akarom elvenni Coolasa kenyerét, meg már amúgy is dög fáradt vagyok...Jó éjt nektek!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sasha,
neeeeeeeeeeeee, az orromat neeeeeeeeeeeeeeee! Ha legközelebb találkozunk személyesen, nézzél meg lécci profilból! A kardomba dőlök, ha Livié is olyan lesz! :(

Mamac képei nemcsak a montázs miatt jók, de ha külön megnézzük a kis képeket! Olyan jó pillanatok vannak elkapva. Csúúúúúúúúcs!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Ha a többségnek nem jó a csütörtök nem haragszom ám meg! :twisted:
Ha nem baj én is nosztalgiázom egy kicsit. :wink:
Mindenkinek szép álmokat!Dia
Domi a kórházban születés után fél órával és 1 naposan.
Kép Kép
Domi most.
Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Domit viszont egyből felismerni 1 naposan is! :D Már akkor is herceg volt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok mindenkinek és köszi a fogadtatást. (mint mondottam még kapkodom a fejem, csak azt tudom, hogy aranyosak vagytok velem mind)
Csütörtök nekünk sajnos nem jó, mert aznapra már van egy találkozónk.Ezt csajtalinak hívjuk, a volt osztálytársaimmal.3 szingli, 1 háromgyerekes és egy babás( ő is Istvános, BJvel szült)Régebben este találkoztunk a városban, a terhességeink alatt a másik baabás lánynál (ő veszélyeztetett volt, 2-3 éve ikreket szült a 6 hónapban, de ők sajnos elmentek), most pedig hozzánk jönnek.
Egyébként is elég sűrű a hét, így ha nem szerda lesz, akkor nem tudunk menni. Akkor majd a legközelebbire. Ugye 11, 12 körül szoktátok kezdeni? Mert ha meg suli-ovi lesz+a őlusz órák, akkor ahhoz kell majd igazodnom, de az orrom mindenképpen odadugom megígérem.

Ja és eszembe jutott a legfőbb érv amiért jó az ekkora korkülönbség (ha a legfőbb, miért utoljára jutott eszembe??? :oops: ). Azért mert így az új gyerkőc is megkaphatja majdnem tljesen ugyanazt a törődést amit az első, hisz hétközben-napközben csak vele vagyok. Ezt szerintem mindegyik megérdemli.!!
még nem nosztalgia, de teszek képeket a köv. üzibe
jumam
 
 


Na it vannak, helyezkedjetek el kényelmesen, mindet küldöm ami le van kicsnyítve:i Kép
Kép Kép Kép Kép [img]
Ez jellemző Danira.http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 384.97.jpg[/img] Kép Kép Kép Julcsi a tengerpartonI-II. Kép
jumam
 
 


Kép Kép Kép Kép [img]Zsozsó itt pedig a Balatonparton
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 795.69.jpg[/img]

Ez pedig, borzadni. emellett volt mégegy tábla, ahol egy másik tűszhelyet is hirdettek! Kép
jumam
 
 


Zsozsó a Balaton parton lemaradt.
Jól elfoglaltam az egész oldalt!! :oops: :oops: Kép
Ebben nagyon elfáradtam, megyek is aludni, eseménymentes jó éjszakát mindenkinek!
Kriszta
jumam
 
 


Bubek!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na szóval, ha a kimondott szónak ereje van, akkor a leírtnak is, úgyhogy most leírom rendesen. Szóval Marcikelésmentes éjszakát kívánok! Úgy legyen!

Gabus!
Mi bajod az orroddal? Szerintem aranyos. Tudnod kell, hogy az ember önmagával szemben a legkritikusabb, de látod, már 2 embernek is tetszik az orrocskád. Az, hogy Livié most a tiedre hasonlít, az egy dolog, de úgyse lesz pont ugyanolyan, max 50 % az esélye rá. A fenébe ré-vel. 3x írtam be Ré napisten nevét a "rá" helyett... De bizonyára Ré napisten is így gondolja, azé van. Na ugye, most már 3 állítunk egyet. :wink:

Na jó, inkább megyek aludni, mert úgy tűnik az agyam már kicsit megpihent.... :roll:

Csodálom ám, hogy a babák milyen szépek tudnak lenni. De miért van az, hogy még egyetlen egy csúnya babát se láttam? Mindegyik gyönyörű, de a legszebbek azért mégiscsak ebben a topikban láthatóak :wink:

Jumam!
Majd belejössz a topikolásba. Én az elején 2 hónapig olvsgattam azt a topikot ahová majdan írtam. Előbb nem mertem, mert olyan gyorsan pörgött, hogy én is csak kapkodtam a fejem, de mire már írtam, szinte ismertem mindenkit.
Úgy gondolom, hogy nincs ideális korkülömbség. Mindenkinek magának kell tudnia éreznie, hogy mit bír, mennyit vállal és hogyan. Látod én a hülye fejemmel, aki már az első gyerek után azt mondta, hogy szülni többet sose már a 3. kisbabám van meg nagyon kis korkülömbséggel. Kicsi, pici és a csöpp.

pusz

Kép
sasha
 
 


Ezek is mind telefonos képek, azért homályosak. Még nincs digit fényképezőgépünk, csak egy hagyományos tükörreflexes, de a filmeket mindig csak több hónapos késéssel hívatom elő :?
nemrég lettek kész kb 1 évvel ezelőtti képek is!!
jumam
 
 


Jumam!
Bocsi előbb elírtam a neved! :oops:
Az ártáblán miért kell borzadni, bocsi, lehet késő van, de elméláztam rajta egy ideig mégse jöttem rá.

Kép
sasha
 
 


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA látom! A tűszhely!!!!!!
Banyek! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
sasha
 
 


gáztűSZhely
jumam
 
 


Sasha,
már télleg fáradt lehetsz :twisted: , nem írtad el Jumam nevét. Az ártáblán pedig nem tűzhely van, hanem tűszhely. (Coolasa, bocsi, de nem vártam rád! :twisted: )
Továbbra is arra bíztatlak, nézz meg profilból, hát mindent lehet rá mondani, de hogy aranyos... :oops: Te viszont az vagy, hogy ilyen szépeket írsz róla! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jóóólvan, látom nem volt szükkkkkség a nyelvtani ismereteimre végül! :wink: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!
A nyelvtani ismereteimmel alap esetben nincs probléma, de én tegnap Jumam nevét tényleg így láttam: Junam.... A fene se érti mitől változott meg. :twisted:
Azé köcce, hogy a segítségemre siettetek :wink:

Lehet mindjárt beküldöm emilen a vezetőségnek a táblát, hogy miért nem lehet ma mo.-on egy kicsit odafigyelni. Ráadásul nem is kézzel írták. Valaki beküldte a sablont a nyomdába, tehát több kézen megy keresztül és ki hagyta jóvá... hihetetlen. Ennyit a figyelemről.

Kép
sasha
 
 


Mamac, látok a gyökereink képen egy nagyon szép hölgyet jobbra a kép szélén, ő ki?

Novum, ismerem a nem-kapni-kenyeret problémádat. Én a múltkor margarinra próbáltam meg kétségbeesetten szert tenni a helyi közértben némi pénz ellenében, mire a válasz az volt, hogy most nincs. Mikor tovább kíváncsiskodtam (hüje vevő), hogy najó, de mikor lesz, azt a választ kaptam, hogy „nem tudni”, de akkor én már fel akartam göngyölíteni az ügyet, mert nekem senki nem szólt, hogy hiánycikk ez a luxustermék. Na akkor láttam, hogy az eladó magában azt gondolja: Margarint…. Egy ábécében??? Hát meg van ez őőőőrülve?

Bubek, légy erős, kapaszkodj meg erősen, ha állsz ülj le, de….. nekem is jó a csütörtök talira, mert még senki ismerős nem jelentette be alamuszi látogatási szándékát, és nekünk sincs programunk! Na, csak kapkodod a levegőt, ugye???

Gabus, Azuram etetőszéke parádés, nekem ez tetszik legjobban azok kötül, melyekkel manapság mindenféle internetes oldalon találkoztam… hol lehet ilyet venni? Gondolom, elég visszamennem az időben 30 évet, és máris találok ilyen példányt, nem nagy ügy…

Sasha, én már láttam… azt nem mondom, hogy csúnya babát, de olyat aki nekem nem igazán tetszett. Történetesen mindkettő Noémi szintén, és közös a védőnőnk. Az egyikük normál testalkatú, iszonyúan dühös és erőszakos arckifejezéssel, a hangja meg egy merő család-rettegésbentartó hiszti, másikuk pedig olyan mértékben dundi, hogy az arcán a bőr klasszul kifeszül fényesre, elfedve minden vonást, ti még olyat nem láttatok. Félreértések elkerülése végett nem az munkálkodik bennem, hogy Noki vékony, ők meg hozzák súlyra a nemzetközi átlagot, nem is példálózik az orvosunk velük, hogy Nokinak is ilyennek kéne lennie, és a nevük sem zavar, tekintve, hogy nem várom el, hogy ha én egy biz. nevet választottam, akkor azt már többé soha az életben senki. Az összehasonlítás alapja egyszerűen az, hogy ők is lányok, mint néhányan itt a babanetes csemeték közül, és mindegy, hogy Szonja husibb, Livi meg sudárabb, mindegyikben látható óriási báj, kellem, és nőiesség. Nos, ebben a 2 Noémiben ezeket nagyon hiányolom. Egyelőre. Viszont, Sasha Gabija a remek példa arra, hogy kicsinek duci kisgyerekből is évről évre egyre nyúlánkabb kisgyerek válhat, úgyhogy ezek a meccsek még nem dőltek el szerencsére. Többiek, csak én vagyok ilyen Kvazimodó, és ti sem láttatok még soha „csúnya” bébit? Most nehogy azt mondjátok, hogy de annak az anyukának ő a legszebb, mert ezt igazából sejtem én is....

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Azta ez aztán a termelés!
Juman, tényleg nagyon fiatalnak nézel ki! Nem is vagy öreg. És a gyerkőcök is szépek!
Hát,....lehet megköveztek, de én már láttam csúnyácska bébicseket. És most nem a ráncoska kék újszülöttre vagy a rendellenesség miatt érdekesen kinézőre gondolok. Aztán ez is izlés kérdése persze.
Látom Szonja hurkái sikert arattak :wink: Tőlem örökölte :D Persze ha 31 évvel fiatalabb lennék akkor még örülnék is ennek a hasonlóságnak :roll:
Gabus, hogy fokozzam,....tekintsd meg az én orrom és csodálatosnak tűnik majd a sajátod. Egyébként szerintem sincs semmi baja az orrodnak! Uffff :evil:

Coolasa, köszi az élménybeszámolót és az elfogulatlan bemutatót :)
Bocsi, tényleg szemelől tévesztettem, hogy kulináris élvezetekkel edzed tested. Hiába, én sörrel gyúrok bicepszre :?

Mamac, én akkor is vékonyabbnak látom az arcod :)

No, majd én is teszek fel volt/lett képeket, de most dolgom van,....
És hétfő :?

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, ugyeugye???? (csúnyácskabébicsek téma)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ugyeugye!? Még jó, hogy közel egyszerre írtuk a hsz-t.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Na helló új pilóta, és üdv régi motorosok! :)

Coolasa, legalább nektek jó volt Sopron, bár ami a Superiort illeti, köhömköhöm, háááááát......na mindegy. :roll:

Natasa, tyű, de jó képek, jól áll Szonjának a narisárga! Hurkák rulez. :)

Jumam, heló, írj sokat.

Kolmol vajon merre van???

Bubek, elküldöd majd a képeket, amit pénteken csináltál?

Merthogy voltunk Bubekcsaládnál pénteken Eszticsaláddal, a hálózsákért, és tök jóóóóóó volt megintcsak. :) Marcicápicsek folyton Benyó fejét harapdálta volna, párom meg is jegyezte, hogy biztos kint hagytak egy Nat G újságot (Bubek nagy gyűjtő), és az a Nagy Fehérnél volt nyitva, mert Marci pont olyan elszántan és olyan nyitott szájjal közelít a hús irányába. :wink: :wink: Bubek, lassan jöhet a csirkecomb. :)

Tücsimami, fú, nem volt hideg a Balcsi? Olyan szürke-haragos. Amúgy Görgő amikor nevet, tisztára olyan, mint amikor te nevetsz!

Bencére jó hatással volt a vacsi bevezetése, mert azóta reggelig alszik egyhuzamban. :) Lehet, hogy valamelyik este még kirúgok a hámból és elmegyek jó kis koncertre. Valaki nem tart velem(ünk)?

A tali nekem is jó a hétre!



(Gabi, az orroddal sincs semmi baj, a karod viszont kivételesen nagyon izmos! :wink: )
Vendég
 


Natasa
Az a három kiló akkor biztos a fejemről ment le... :lol:

Vanil
köszi aranyos vagy.... de azért a mostani formám nem gyönyörködtet.... bár igaz sosem voltam egy önbizalombajnok....

GGabuska
köszi
Örülök, hogy tetszik.... különben már ilyenen is gondolkodtam, hogy lehetne vele pénzt szerezni.... egészen tönkrement régi képeket is ki tudok retusálni.... csak el kellene már kezdeni valamit...

...bocs de fél kézzel pötyögök... a másikban áron


coolasa
az valszín anyósom.... szép volt fiatalnak....

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Amúgy ez egy kiállításra készült 2005-ben...

Esküvőnkön volt egy vetítés... ez volt a háttér ameli zenéje ment és gyerekkori képeket vetítettünk. nagy sikere volt....

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac :D , nem baj ha a fejedről, valahol el kell kezdeni :lol: Egyébként írígykedem, hogy megvannak nektek a régi fotók. Nekem van, hogy a nagyszüleimről sincs meg nem is ismertem egyet-kettőt :(

Eszti, látom csali lett Bencéből. De, nem féltem tuti kivágja magát! Marcival ők lesznek Nemo meg a "hogy is hívták a cápát"?!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mamac!

Még mindig tetszik az Ősök kép. Szuperül meg lett csinálva!

Csúnya baba!
Tényleg nem emlékszem, hogy láttam volna már úgy igazán csúnya babát. Az, hogy kövér... hát az enyimek is azok voltak-a Danci meg még mindig bazi jó húsban van, látjátok...de eszik is. Valamelyik héten itt volt a keresztapja és lekajálta! 2 felnőtt tányér leves, plusz egy púpos felnőtt tányér krumlis tészta és még mikor én hazaértem a szülőiről evett velem is... Dani szerintem nem növi ki a húsosságát. A Gabi rossz evő. Míg a Danci benyom simán 3 szelet kenyeret, addig a Gabesz fél szelettől jóllakik, ha már egy szelet lemegy örülök, mint majom a farkának. Magyarul 5x annyit eszik, mint a bátyja.

Coolasa!
Micsoda véletlen, hogy a védőnőtök szárnyai alá 3 Noémi is tartozik. Bár nemmintha Daniból, Gergőből nem lenne sok. De Gábor annyira nem elterjedt.

Kép
sasha
 
 


Sasha, nem a duci gyerekekről beszélek, mert mindenki olyan, amilyen, gyermekeid szépek és csillagszeműek, úgyhogy hiába akarod ebből kihozni azt, hogy bántottalak téged, ezt nem hagyom, nem és nem. :)
Annak a kislánynak annyira duci volt az arca, és annyira feszült, hogy ha szembemegy vele egy levegőmolekula, szerintem kipukkad, itt a babaneten még nem láttam fényképen dokumentálva ilyesmit, fiaid etióp éhezőknek tűntek hozzá képest. És hozzáteszem, egy fiúnak bármi ilyesmit elnéznek, de azért a lányokhoz a társadalom nem ilyen rugalmas...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ejnye Coolasa!
Eszembe se jutott hogy bánta akartad a gyerekeimet! (vagy igen? :twisted: lesz kapsz!:) Csak és kizárólag arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a Danci, mint középső gyerek milyen kövér és mégis milyen szép! hehe, az elfogultság... éppen itt ütögeti a kis drága a karomat és mondja, hogy léti léti! Vgyis léci, kapcsold be a másik számítógépet is... és még csak 20 hónapos, megőrülök.

Értem ám, hogy mondasz valamit.:)

Jajj, találtam valamit! Magamat :twisted:

Kép

Kép

Kép
sasha
 
 


Helló-helló,

Eszti,
küldöm, de még csak most töltöm át. Felrakok egyet-kettőt ide is.
Látod, én el is felejtettem megírni a többieknek, hogy itt voltatok. Pedig akartam. Megint a rövid agyam... :oops:
Meg azt is akartam mondani, hogy annyira lefáradt MArci mikor itt voltatok, hogy utána elmentünk sétálni, és ahogy kimentünk a kapun, már aludt is....
Neeeeeeeeeem is cáááááápa.....!!!! :oops: 8) Csak egy kicsit szomjas volt, nnna....van az úgy.... :P


Coolasa,
na azé...!!!! :wink:

Mamacka, anyósod nagyon szép tényleg! :D

Sajna nem volt kelésmentes az éjszaka, de azért egész jó volt. Éjfél után már csak 5h-kor keltünk. Azt is azért mert Apa akkor ment dógozóba, és Marci meg épp szopizott, és felébredt teljesen az apró zajokra, amiket Apa kreált. De aztán visszaludtunk fél 8h-ig. És most is alszik a drágám 10h óta. legalább tudtam reggelizni. :wink:

Na akkor egy két kép a péntekről:

Először jól megnézzük hogy ki is ez a fickó...
Kép

Aztán lekenyerezzük az anyukáját....
Kép

Aztán még játszunk is vele...
Kép

És végül megmutatjuk, hogy ez kinek is a vára....
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Esztinek megint botrányosan jó a fényképarca, felháborító, hogy egyesek nincsenek tekintettel a körülöttük szerénykedő tömegekre.

Bubek, ha neked rövid az agyad, akkor az enyém mikroszkópikus méretű. Mert ugye a vonalkódok. Szépen szunnyadnak a pénztárcámban azóta, hogy beszéltünk róla, persze ügyesen észrevétlen maradva a múltkori bulin is.... Átpasszolnám a felelősséget rád, ha nem gond, csütörtökön rázz fel lázálmomból a népligetben, és karakteresen jelezd lefoglalási szándékod, rendicsek?

Gabus, Ilba, Novum, Sasha, ti jöttök csütörtökön az ereszdelahajamra a ligetbe? Mert akkor cirka félév szüntelen levelezgetés után végre benneteket is megszemlélhetnélek. Gabus orrára különösen kiváncsi vagyok, állítólag tiszta olyan, mint Livié 8) . Ja, Ilba, bocs, hogy ide soroltalak az ismeretlenek közé, mert ugye mi már találkoztunk, emlékszel? Nem? Nem véletlen.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam!

Melyik Auchanban volt az az ártáblá. Szemtelen módon írtam egy levelet a T. Auchannak és mellékeltem a fotót... hehe :twisted: Ne tudd meg azonnal válaszoltak rá és kérdezik, hogy melyik üzletben volt, mert korrigálni szeretnék a hibát... :idea:

Coolasa!
Tudod én olyan lusta vagyok, hogy még, de ha apa ideadja az autót és az időjárás se szól közbe, meg az ovi is csak másnap kezdődik és az időpont is megfelel, merthogy Danci délben alszik... bár még fent van mert 9-ig aludt, akkor elképzelhető, hogy talizunk, de az az igazság, hogy lusta vagyok :? és keresem a kifogásokat.

na egyszuszra.

Kép
sasha
 
 


Sasha, ja, ha a lustaságnak ilyen komoly tradíciói vannak nálad, akkor dehogy akarunk mi többiek ebből kizökkenteni. Esetleg ha a ligetben jársz csütörtökön, akkor mégis...

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihóóóóóóó!!!!

Megjöttünk mi is. Félreértések elkerülése végett elmondom hol voltunk: 4 nap Zalakaros, utána a tervünk Agárd volt, a családi házikóban szerettünk volna még pár napig punnyadni. De a trágya idő miatt nem kockáztattunk, és a inkább mentünk Ózdra.
Petike alszik, lakás romokban, mit csinál ilyenkor egy jó háziasszony? Netezik!!! :lol: :lol: :lol: Majd holnap romeltakarítok, gondoltam, már naggyonnn hiányoltok (de nem :evil: ) :lol:

TALI: Mikó lesz? :lol:

Zalakaros hiperszuper volt, még pár hetet el bírnék ott dögleni. Petike nagyon élvezte a fürdést, félelemnek nyoma se volt a vízben. Volt babaúszás is. 1 órából kb. 20 percet voltunk. Álmos volt, és nem tetszett neki (és nekem se) hogy vezényszóra kellett fogni a gyereket és locsolni meg úsztatni. És nem akkor és úgy, ahogy neki (nekünk) jól esik. A fogásokat megtanultam, ezeket hasznosítom is, de asszem a babaúszást mint olyat konkrétan ki fogjuk hagyni.
A szálloda csúcs volt (novemberben voltunk már ott), kaja (svédasztalos reggeli-vacsora) rengeteg, szoba szupi, és soksok baba volt. Tavaly nem volt ennyi. A szobába már előre be volt készítve utazóágy és kiskád. Az ágyikót elvitettük, vittünk sajátot, de kiskádnak nagyon örültünk. Minden nap 2x mentünk fürdeni, sokat sétáltunk, pihiztünk (sikerült napközben is aludnom egy picit!). Kedden találkoztunk Vukáékkal is. Petikét mindenki zabálta volna, idősek, fiatalok egyaránt.
Éjjelente ébredezett rendesen, de kibírtam. Hétfő reggel 5-kor úgy döntött, hogy nem alszik tovább. 7-ig elvoltam vele, ekkor Mbá leváltott. Levitte sétizni, énmeg maradtam pihizni, meg néztem a híreket a tüzijátékról. Nem elaludt a kisördög 5 perc alatt? Persze amikor mentünk le reggelizni felébredt.
Jövök még beszámolóval ha lesz időm, addig is képek jönnek (kényelembe helyezkedni, nasit bekészíteni :lol: )

Kép
mancs
 
 


Halihó!
Hihihi, látom engem senki sem gyanúsít meg azzal, hogy a kövér gyerekeket látom csúnyáknak :lol: Mernék is ilyet tenni amikor van egy hurka Szonjám :wink: A csúnya az csúnya, a kövér meg kövér. Nem feltétlenül járnak ezek a tulajdonságok kéz a kézben.
Az viszont fix, hogy csúnya babákból is lehetnek szép felnőttek és fordítva is sajnos :roll:
Coolasa, a társadalmi rugalmatlanságot én is így látom. Hiába, a lányos anyukák már csak ilyenek. Ilyenek?!

Jót nevettem ahogy az első képen Benyó rácsodálkozik Marcira :)

Hühűűűűű, ma Szonja bevágott végre egy kis gyümit CÉKLÁVAL! Volt bennem egy kis félsz, hogy majd ismét szájzár lesz, de helyette örömsikolyok voltak. Az mostanában amúgy is nagyon megy neki :D

Arcok:
Kép Kép Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Alkoholmentes koktél első családi nyaralásunk ünneplésére Kép
Háttérben a szállodánk
Kép
Mbá és Kisponty pancsol
Kép
Ott is megtisztelte az ágytakarót Kép
Reggeli séta Karoson
Kép
Kenguruban bealszik, babakocsiban nem :shock:
Kép
Megyünk pancsizni
Kép

Kép
mancs
 
 


A folyosón, indulunk sétizni Kép
Séta közben megnétzük Karos egyik szobrát (ne kérdezzétek kit ábrázol :lol: ) Kép
Menjünk már pancsizni!!! Kép
Fürdés Anyával Kép
Persze elaludt, én pedig Red Bull fagyit eszem :lol: Kép
Megjöttek Vukáék, de Petikét ez sem érdekli Kép
Petra bébi le akarja nyúlni Petike zokniját Kép
Van, aki kameraérzékeny, van, aki nem :lol: Kép
Petike megmasszíroztatja a hátát Petrával Kép

Kép
mancs
 
 


Mancs, ez a "Petike megmasszíroztatja a hátát Petrával" azt juttatta eszembe, mikor a Lar't pour Lar't társulat Winnetou-s képeket magyarázott.. ha ez megvan neked (kinézem a családból..)

Nahát, nektek nem volt olyan szép neoszoc épületetek mint nekünk, és szuperior szobátok sem, úgyhogy ez az egész nagyon gyenge (majd megérted)

Kép Kép
coolasa
 
 


Winnetou: naná!!!! :)

Nálam szaraxik a bnet, nem jön be se kép, se emotikon, se semmi, csak a szöveg :(

Kép
mancs
 
 


Halihóóó!

Talira megyünk, akármikor lesz! :!:

Réggebben írtam már, mert szóba került, sztem a Szandi gyerekei elég csúnyácskák voltak picinek, de már alakulnak. :wink:
Enyém gyerekről is vannak fotók (nem is kevés :roll:), amiket most látva igencsak nem értem, hogy láthattam ezeket akkor olyan szépnek, ha a gyerök egy békát is alulmúl rajtuk. Nem mondom, hogy csúnya kisbaba volt, csak vannak olyan fotói, hogy húúúúú! És mikor készültek és visszanéztük, olvadoztunk a monitor előtt, hogy milyen szép rajtuk. :lol:
(Ja, Ilba elfelejtettem, hogy Te ezt is ugord át, mosmá mindegy! :twisted: )

Bubek,
meg kell enni a srácokat! Te meg faján leszinkronizáltad a fiadat!

Natasa,
Szonja jól leette céklával a ruháját! (Ha-ha!) Harmadik képen a Híradót nézi?

Mancs,
szuper lehetett a nyaralás, Petike már olyan nagyfiú! :shock: Nem fárad el a kezed, mikor tartod a buksiját a kengiben? Ja, és az a megkötős gatyesz micsoda? Nem láttam még ilyet, de teccik!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nos, látom ismét lemaradtam vmi alapról (Lar`t pour lar`t)s egyebek, de azért jó a kép! Azt viszont nem értem, hogy Petike, hogy tud úgy bukni, hogy mosolyog közben? :shock: Mancs, cool helyen voltatok, de azért az alkoholmentes koktélt ne akard már bemagyarázni nekünk!

Gabus, nem a híradót nézi :D Mostanában elég gyakran vicsorog és közben fffff ffff fffffffffffff hangokat ad. Nem tudom mit utánoz, nme is voltunk ZOO-ban :roll:

Talira lehet mi is megyünk.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa,
arra az "izgalmas kalandvetítésre" gondolsz? :lol: :lol: :lol:

Ittenet van az új tudományunk, direkt nektek vettem fel, fogadjátok, vagyis nézzétek szeretettel! (Juj, de csöpög! ) :oops:
http://www.send2u.hu/get/?f=UettnqsdjiT2hernHZoG

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Helló!

Minden nyaralásból megjött, kipihent családnak üdv itt a szürke hétköznapokban. :D
Képek nagyon tutik, lehet irigykedni.

Mi tegnap nem voltunk itthon, Pilisen voltunk barátoknál. Volt egy Beninél pont 2 hónappal fiatalabb baba, egész jól elvoltak együtt. Kivéve mikor Beni meg akarta mutatni, hogy ki az öregebb, nagyobb, erősebb baba és kezdte verni a fejét. :shock:

Tali: nekem sem jó a péntek sajnos (megyek kozmetikushoz), de a csütörtök az egy naggggyon gyönyörű napnak ígérkezik :wink: , nekem jó!

Sajtine,
Defekt: huhh
Valahogy nem csalódtam Benned, illik Rád a habtapi itáliából. :D Amúgy árban hogyé aggyák?
Ja! A Te képeidet még várjuk!

Bubek,
Most ne nyissunk vitát arról, hogy mikor eszik egy gyerek meg valamit jól :wink: , Marcit még nem láttam enni, de van egy sejtésem, viszont Áduszt láthattad a talin. TÁTOGOTT!!!! :shock: Beni ilyet aztán sosenem tenne.
Amúgy talán-talán :D a sütőtököt is megeszi Beni, mindenesetre tegnap is és ma is 110 lecsusszant. Hurrá!
Marci jófej a képeken, mint mindig.

Mamac,
Ha majd otthon lesztek, tudnál nekem egy-két általad készített Benis képet küldeni? Én is küldöm ma az én képeimet.
A montázst (pocakos) melyik programmal csináltad?
Eszméletlen dolgokat tudsz, de ezt ugye már személyesen kiveséztük.
Áron tiszta Apukája!

Jumam,
Hát nagyon kis fiatalkának nézel ki, kb. azt tudom mondani, mint Jucusnak is mondtam, hogy tuti nem hiszi el senki, hogy olyan nagy gyereke(i)d van(nak).
A fiadnak annyira nem látszik, de a lányaid szája nagyon szép! Olyan, mintha rajzolva lenne! :wink:

Timi,
Nem is tudtam, hogy Szilvi is ennyire rossz evő. Az van bennem, hogy a talikon ül a kocsiban és Livivel eszik. Vagy ez nem a jellemző kép?
Tejed még mindig annyi van? Mikor mész vissza dolgozni?
Fanni 8-ba megy? Hová szeretne menni utána?

Dia,
Hűűű, nálatok aztán megy a munka!
Miből vizsgázol?
Herceget tényleg fel lehet ismerni a pici képein is.

Coolasa,
e-mail ment!

Natasa,
Nagyon jók a Szonja arcok, látom a céklához öltöztetted. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, törölj, vagy soha nem tudom meg, mi a válaszmail...

Kép Kép
coolasa
 
 


töröltem!!! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok Csajok!

Gyorsan írok, most talán lesz ennyi időm, nincs itthon senki! Nagyon hiányoztatok ám, de annyi minden volt az elmúlt hetekben. Most először bejelentkezem, hogy vagyunk és majd megpróbálok visszaolvasni legalább valameddig! :P

Remélem mindenki jól van és a szörnyű tűzijátékban senki nem volt ott!
(már haza is érkezett a csapat, de gyorsan befejezem)

Az első héten amikor nem voltam, Bálint extra nyűgi volt, ez szuri után volt, lehet emiatt, de nem aludt egyáltalán napközben, csak velem és kézben volt jó neki, gondolhatjátok du-ra milyen nyűgös volt, arról nem beszélve, hogy a ház az szaladt, sok időm nem maradt semmire.
Szerencsére utána a férjem szabin volt itthon és minden nap voltunk valamerre, jó sokat csavarogtunk. A héten térünk vissza a normál kerékvágásba, kicsit furcsa is.

Korábban talán írtam, hogy Bálinttal járunk Dévény tornára mert kicsit ferde a nyaka és már szinte teljesen jó a tartása, de még sokszor visszabiccenti. Emiatt két hete minden reggel megyünk (még hétvégén is) és megmasszírozzák neki, plusz folyamatosan foglalkozok vele amikor ébren van. Nagyon jó egyébként, sok plusz gyakorlatot mutatnak ami segíti a mozgásfejlődését is.
Esténként pedig sajna nem tudok írni, mert a gép a gyerekszobában van.

Na ennyit a "magyarázom a bizonyítványomat"-ról, megpróbálok visszatérni a topik vérkeringésébe!
Úgyhogy először is megnézem a képeket és talán olvasok is!

KépKép
kolmol
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?