Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :D
Milyen sz*r idő lett reggelre! :( Én is olyan rosszul aludtam. Sokszor felvoltam, hülyeségeket álmodtam. Lili is felébredt egyszer kajálni,olyan 1 óra körül. Ki sem nyitotta a szemét,csak hallottam ahogy nyöszörög egy kicsit,kajcsizott és már aludt is tovább! :lol: 6-kor kelt legközelebb.
A felettünk lévő lakók hajnal 1 és 2 között Bódi Guszti órát tartottak, mert olyan hangosan hallgaták, hogy nem tudtam tőlük elaludni.Még jó, hogy Lilit és Imit nem zavarta. A legszebb csak az volt benne, hogy ezt a csodálatos zenét a saját énekükkel még túl is harsogták! :x :evil:

Eni!
Még egy kis pasi, ez tök jó! :lol: :P :lol: :P Látom már a vonalzót is lecserélted! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Hihetetlen, de Lili már egy hónapos.
Néha olyan soknak tűnik ez az idő, de már annyit nőtt,és annyit változott, hogy ahhoz képest meg kevés.
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Boldog Szülinapot Lilinek, Edit! Tényleg olyan, mintha most lett volna...
Nemsokára gurítanak engem is a szülőszobára. Tegnap szóvá tettem a dokinál, hogy az előttem levő csaj már 20 hetes, és kisebb a pocakja. Én meg egy pingvinhez hasonlítok. Erre a doki azt mondta, hogy ő meg idősebb, mint a férjem, mégsincs akkora pocakja. :roll: :roll: :D Úgy örült ő is a kispasinak, mintha az övé lenne. :wink:
Már kezdem azt érezni, hogy olyan jó terhesnek lenni! Eddig sokat kínlódtam, igazából nem is tudtam, hogy most tényleg örülnöm kellene-e. Most, hogy megszemélyesítettük magzatunkat, már egészen más. :D
vbea
 
 

 
 

Sziasztok!
Igen, Boldog Szülinapot Lilinek!!!
Eni!
Gratula! Hajrá kispasik!!
Edit!
Jó ez a kép, az a huncut mosoly Lili arcán....

Képzeljétek el, Zsombor egyedül hasra fordult! Igaz az egyik keze még maga alatt van, és ezért reklamál... Ja, és kiveri a balhét ha nem sikerül a hasra fordulás és segíteni kell neki egy lökettel. Eddig azért cirkuszol, ha hason volt, most meg azért balhézik, ha nem fordítjuk/fordul hasra. Amúgy 8kg a drága.... :lol:

Az őszilevet obban csípi, mint az alamlevet, szerintem...

Jó az idő......... :x

KépKép
sz.szilvia
 
 


Lili is eddig nagyon utált hason lenni; mostmár kezdi megszokni, sőt, hétvégén el is aludt hason! :)

Szilvi, jó nagy már Zsombor! 8 kg :!: :?: Nekem néha már most nehéz Lili a maga kis 5 kilójával! :mrgreen:

Eni,nekem is máshogy telt már el az a néhány hét amikor már tudtuk, hogy kislány lesz. Akkor már teljesen másképp gondoltam rá,és olyan jó volt tervezgetni, meg vásárolgatni a raklapnyi rózsaszín ruhát! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Eni,jó volt a doki beszólása; gondolom a leendő apuka nem értékelte annyira! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, a doki szerencsére érzi, meddig mehet el... ilyen a humorérzéke, István röhögött rajta! :wink:
Nekem is állandóan beszólogat. :shock: Jobban csípem így, mintha egy kimért, távolságtartó professzor-alkat lenne. :wink:
vbea
 
 


Sziasztok!
Hát, Edit, ketten maradtunk lányos anyukák.... :) Nem baj, majd a következő körre cserélünk, és akkor meg több lesz a kislány... :wink:
Na, pakolgatom vissza a cuccaimat a gépre....Mostanra lett jó....Lili éjjel megint kétszer kelt, a tegnapi csak a kampányfogás volt.
Lilinek boldog szülinapot kívánunk!
Nálunk is igényes zenekedvelő az alattunk lakó, csak ő szintetizátorzott is egy darabig...És Lakodalmas Lajost ordított. Aztán Sanyi egyszer behozta az alumíniumlétrát, a feje fölül leejtette a földre. Jó nagyot szólt, azóta nem zenél... :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edit!
Lilinek boldog 1/12-dik szülinapot! :):):)

Edina, Sándorod jófej!!! Nálunk az alsó szomszéd akkor kezd el valami fertelmes zenét :?: hallgatni, amikor fúrunk valami lyukat a hiltivel. De mikor végzünk, ő még tovább "zenél". Egyszer beszólt nekünk, hogy gyűjtsük össze a lyukakat, meg hogy ne hétvégén fúrjunk! De nem kell sokat várni, és én meg a kutyája miatt fogom kihívni az ántsz-t, hogy büdös a kutya, és bolhás! :twisted: Gonosz vagyok :evil: . De szerintem egy kutya nem való egy lakásba. :!:

Zoli ma akart venni hordozókendőt, de nem volt sehol ebben a nagy tanyában! De kitaláltuk, hogy vesz kengurut a brendonban 10 ezerért. Az sok érte szerintetek?

Zsombókám alszik, bepótolja a tegnapi napot! :P

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Én 5-ért vettem...De az enyémtől láttam jobbat is azóta, közel ugyanannyiért...http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... &menu=0122
- itt.
Élmény egy ilyen szomszéd. Nálunk ettől, meg a postalopós banyától eltekintve elég normálisak...

KépKép
pedina
 
 


Ó, én mesélhetnék!!! A felettünk lakó eláztatott a légkondi kondenzvizével. Mert hát hová kell vezetni azt a vizet? Hát természetesen a panelrések közé! A konyhában a falról már jön le a festék (alig 3 hónapja festettek!!!), de még az alattunk lakónak is rohad az ablakkerete (fakeretes ablak). De ő meg is érdemli!!! :twisted: :):)

Megnézem ezt a bigyuszt! :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 



KépKép
pedina
 
 


Na, megnéztem. Ezek a PC-ek jónak tűnnek, meg a köv. is (már elfelejtettem, talán chicco ?) És jó áron vannak. Vajh' mennyi idő alatt ér ide, ha megrendelem?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Van egy olyan fent, hogy szállítási információk, ott az írja: 2-4 munkanap...
Nekünk amúgy ilyen van:
Kép

KépKép
pedina
 
 


Van vmi kinai fogamzási naptár, ami megmutatja hogy fiú/lány lesz a gyerkőc. Nem tudjátok hol találom a neten?????

KépKép
sz.szilvia
 
 


http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm :D Mit kell nézni? betöltött, vagy naptári életkort? Mert ha betöltöttet, akkor Lilinek fiúnak kéne lenni. :wink:
Képzeljétek! Hintáztunk. Van a mi játszóterünkön (unijós :wink: ) bébihinta. Eddig nem tettem bele a csajt, de most kipróbáltuk. Zengett a játszótér a kacagásától. :lol: Nagyon élvezte. :lol: :lol: persze most nem votl nálam fényképezőgép, csak telefonnal tudtam lefotózni, de az elég tré...Majd megpróbálom feltenni. :)

KépKép
pedina
 
 


Marci ma ismét nyűgös.

http://www.babazo.hu/tervezo/index.html

Itt be kell írni a születési dátumot és kiírja. Alul van.

Kép
tokajkincse
 
 


Köszi!
Orsi, a tiedet nem lelem.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Na igen, mert mindig más kalkulátort hoz ki, csak nekem szerencsém volt.

Szóval a lap legalján van valamilyen kalkulátor. Ha abba belemész, akkor ott az alkalmazásoknál ki tudod választani a kínai fogamzásnaptárt. Ha nem találod írd meg a dátumot és bemásolom neked!

Kép
tokajkincse
 
 


Megint átaludta Lili az éjszakát. :lol: Pedig én úgy horkoltam, hogy saját magamra felkeltem. :oops:
Milyen egy takony idő van! Mint október végén...

KépKép
pedina
 
 


Na, megpróbálom leírni mi is van mostanság velünk.

Szóval pénteken voltunk Miskolcon. Kicsit rossz volt otthagyni Marcit anyukámnál, mert nem tudtam hogy is viseli majd, de a kis gazembernek mindegy kivel van, csak kaját adjon neki! Minden rendben volt, szépen aludt, úgyhogy kicsit örülök is, mert tudom, hogy jó helyen van anyánál, ha valami miatt mennem kell valahová. A Tescoban vettünk neki bodykat. Tök jók a Cherokee bodyk, de sajnos nem volt csak rövid ujjú. Már Robi nézte Nyíregyen is és uncsitesóm Tiszaújba is, de nincsen sehol.
Utána a dokihoz mentünk..Ismét nem csalódtam benne, nagyon rendes volt. Kérdezett a gyerekről is, mindent jól elmondott. Írt fel fogamzásgátlót,de nem tudom, hogy fogom-e szedni, majd meglátjuk hogy jön be az óvszer. Régen utáltuk, szerintem most sem arat sikert majd, de nem akarom, hogy a tejem elmenjen vagy megváltozzon a bogyótól. Nem kellene, de na. Szóval tuti nála szülöm a másodikat is!
A Corában mindenki a gyereket kereste. Elintéztem a papírokat és jól bevásároltunk. Itt is bodyt vettünk neki, de csak egy méretet, mert nem volt nagyobb hosszú ujjú. Meg vettünk neki egy olyan lábbal hajtható kis motort, ami nem motor, hanem vonat. Na, ezt jól megmondtam!
A Brendonban szintén body , mert gondoltam nincsen elég még! Meg vettem neki egy normális sapkát, mert az összesből kicibálta a fülét. Igaz 1800 ft volt, de jó minőség és nem tudja leszedni magáról! Ennyit vettünk neki csak igazán.

Szerencsen vettünk a gyógyszertárban még dolgokat a pocojára. Kipróbálom az angol vizet is majd. Ott mondták, hogy bármilyen Avent terméket megrendelnek nekem és Robi egészségkártyájáról lehúzzák. Vettem most bimbókiemelőt, ami tejgyűjtő is. 2000 a Brendonban, 700 volt a gyógyszertárban. Iszonyatosan jó, mert szoptatás alatt a másik mellből összegyűjti a tejet, így nem vész kárba és nem leszek tiszta tejes sem. Akár 20 ml is összecsöpög egyből. Eddig ez a melltartóbetétbe ment vagy a pelenkába vagy a pólómra. Miért nem vettem meg hamarabb?

A Cebion cseppek nem jók Marcinak. Nagyon fáj a hasa tőle. És sárga a kakija. A múltkor is azért szenvedett szegénykém egész nap. Így kap citromlevet. Lehet nem túl jó neki, de nem ordít tőle!

A napokban rászokott arra, hogy nem ölben akara lenni, hanem csak simán le kell tenni az ágyra. Ő magának jól elvan. Nézeget, beszélgetni kell hozzá, akkor követ a szemével és a végén elalszik. Örülök is egy kicsit neki, mert nem kell rázni a seggét folyton. Egyre többet van fent és unatkozni nem szeret.

Vasárnap jöttek a barátnőim. Játékokat kapott, rágókákat, csörgőket, fürdéshez kiskacsát, babakönyvet, sípolós könyvet. Jó dolgokat! Rá kellett jönnöm, hogy a Micimackóban van elefánt is, akit Zelefántnak hívnak. A múltkor azt hittem Edina véletlenül írta így. Merthogy azt is kapott...

Az éjszakánk rettentő jó volt! Éjféltől hajnal fél háromig ordított. Valószínű a hasa, csak akkor azt nem értem, hogy eleve hasfájós vagy nem? Mert én adom neki az Infacolt mionden kajálásnál. Akkor eddig az használt és ha nem adom fájt volna neki, vagy eleve nem is fáj a hasa és felesleges adni neki, mert amikor viszont ténylegesen fáj, akkor nem használ. Na, ezt most jól leírtam! Mától próbáljuk az angol cuccot, hátha!

Eni, gratulálok a kistököshöz! Tényleg pasiuralom lesz!
:lol:

Szilvi, megtaláltad?


Megyünk a védőnőhöz ma. Szerintem most nem hízott sokat, de majd kiderül. Most anyósnál van, néha nála jobban megnyugszik, mint nálam.

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Lili ma éjszaka is felkelt kajcsizni, de aludt is tovább! :P Rendes gyerek,hagyja a szüleit is pihenni! :mrgreen:
Tegnap este megmértük, pont 5 kg.volt! :D

Orsi, örülök, hogy Marci nem fog body hiányban szenvedni! :mrgreen:
Én beszélek, mikor nekünk is van kb. 30 db. :!: :roll:

Vasárnap nálunk is voltak látogatók.Kapott egy maci alakú kispárnát, olyan szemmel szokta nézni Lili,mintha a világ nyolcadik csodáját látná! Ma reggel is tátott szájjal nézte amikor odatettem mellé! Olyan aranyos volt! :lol: Kapott még egy nagy csomagos Sleep and Play pelenkát is, tipegőt,játékot,inget.
A csaj a Tesco-ban dolgozik, úgyhogy még tegnap is küldött egy 38 db-os Pamperst 750 ft-ért. Igaz olyat küldött aminek "véletlenül" ki volt szakadva a zacskója, de kit érdekel! Úgy is ki kell azt szakítani itthon! Azt mondta csak szóljunk ha kell még és "selejteznek"le.

Ilyen időben ti kimentek levegőzni? Én nem erőltetném. ebben a taknyos időben.
:shock:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, tegnap szakadt az eső, de mi szinte egész nap kint voltunk. Nem marad el bent. A garázsban meg a védett tornácon voltunk. Ott tologattam a lábammal miközben olvasgattam a magazinokat. Legalább a lában csinos lesz!

Védőnőhöz mennünk kell, de csak ha apa felkelt! Kocsoval megyünk. Igaz nekem is megvan a jogsim, de azért nem indulok el vele még egyedül.

Kép
tokajkincse
 
 


Ja, a bodyk közül mind r.ujju, kivéve a Corásat, úgyhogy ha valakinek nem kell a Brendonos kupon a h.ujjú bodys akkor elküldheti nekem! :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


Köszi Orsi, megtaláltam.
Nem nekem kell, barátnőmnek.

Jó hogy írtad hogy nem lehet Cherokee h.u. bodykat kapni a Tescoba, így legalább nem megyek ki.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Hát pénteken nem volt csak 68-as és lányos. Azaz konkrétan rüzsaszín. Kriszti, Debiben sincsen már?

Kép
tokajkincse
 
 


Osi , elfelejtettem írni neked, hogy én már régóta szedek gyógyszert (Cerazette) és nem okozott semmi gondot a tejcsinél amikor elkezdtem. Az ismerőseimnél sem.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Sziasztok,
Orsi, most az jutott eszembe, hogy ha nem jó a cebion, de kapja a citromlevet, nem lehet, hogy attól fáj Marci hasa? Nem akarok okoskodni, szóval tényleg mondd, ha ez tuti nem igaz. De én pl annyira szenvedek tőle, hogy a teában sem viselem el. Volt, amikor egy gombóc citrom fagyi durrantotta be a gyomorfekélyemet. :roll:

Nagyok vagytok már mindannyian!!! Nem győzök csodálkozni. Benedeknek szoktam mesélni a haverokról. :wink:

Ma voltam a körzetinél a tápos papírért. Annyira szenyák voltak! Arról én nem tehetek, hogy (elnézést) 80 és a halál között vannak korban, ezért olykor elfelejtenek dolgokat. Le lettem cseszve, hogy miért egy hónap után mentem. Mondom, mert ők ezt kérték, hogy ne kéthetente üljek ott... Erre az asszisztens: Ők ilyet nem mondtak! Le van sajnálva. Mindegy, papíromat megkaptam. Két hét múlva meg megyek. :twisted: Le sem volt dokumentálva a múltkori látogatásom, be akarták magyarázni, hogy a tápba vétel óta nem is jártam náluk. Na mondom, ha így állunk, miért is kaptam múlt hónapra pénzt a munkahelyemtől?! :shock: Fognak ezek után szeretni...

Megyek egy kicsit kikapcsolódni. Kreatívkodom. :D
vbea
 
 


Orsi!
Majd megnézzük a debi teszkóban is, hátha van. Ha van, vegyek? hanyasat?
Én is a cerazettet szedem, de még nem tapasztaltam, hogy Zsombicinek nem lenne elég, vagy jó a tejci. Már egy hónapja szedem. Biztos, ami ziher (jó, hogy megvan a német nyelvvizsgám, mi ? :oops: )

Edit, megkaptad már a babamagazint? Mert ha igen, akkor telefonálok megint ezeknek a szerkesztőségbe. Ez lenne a 3. hó abból a bizonyos 3 hónapig próbáljam ki ingyen programból. De az aug-it is úgy kellett telefonon megkérnem... :(

Pelenka: nekünk most vizeletkijelzős (cien márkájú) van. Igaz csak 10 darabot vettem belőle, de nagyon olcsó, ha 100-t veszek, akkor 27 ft/db. Gumírozott a dereka, a midi 4-9 kg-ig jó, de rövid-derekú, vagy az én fiam hosszú bele, nem tudom. Szóval a midi nekünk "csípő-pelus", mint a dm-es. A maxi 6-11(?) kg-ig van, azt is ki fogom próbálni. Bár most néztem, jó áron van a pempörsz szlíp end pléj is a dm-ben. Úgy is akarok majd menni csüt. a tanácsadóba oljat íratni, majd beugrok érte.

Képzeljétek, éjjelre le kellett vennem a gyűrűmet, mert még a középső ujjamról is leesett volna... Még a végén elfogyok! :( Na jó, nem panaszkodom tovább a súlyomról, de már várom kicsit a hozzátáplálást, akkor talán több energiám lesz nekem is.

Zsombóka szobáában fűteni kell :!: :!: :!: Itt is elég vacak az idő, esik az eső, és k. hideg van. Kint van kb 14 fok :!:

No jók legyetek!
Puszi: K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lili tiszta nyűgös, kimenni meg nem tudunk,mert szakad az eső....
Én nem szedek bogyót, nem is ragaszkodtam hozzá, tekintettel az egy petefészkemre és a tesóprojektre...
Ma Lili szőkincse újabb gyöngyszemmel bővült:ennye. Még nem tudommit jelent, de fontos lehet, mert egész nap ezt fújja:)

KépKép
pedina
 
 


Most csak 20 dekát hízott a fiam. 4650 g. Elég az, így is nehéz a popsija!


Mennyibe kerül a fogamzásgátló bogyó? Nekem is ezt írta, de csak 1 havit a mellékhatások miatt.

Kriszti, 68-as és 74-es is kellene nekem bodyból, ha lenne. Mindegy milyen a színe csak ne rózsaszín. A tesóm majd költözik be talán s jövő héten, ha lenne elküldeném vele a pénzt. De nem reménykedem. Ennyiért nagyon olcsó volt és elkapkodták!

Kép
tokajkincse
 
 


Kriszti, hol vetted a vizeletkijelzős pelust?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Orsi, a bogyó 2000 körül van, és csak addig lehet szedni amig szoptatsz. És 2 doboz között nem kell kihagyni napokat, hanem folyamatosan kell szedni.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Nekünk most a Libero Maxi jön be.
Végre elállt az eső, erre a Kismanó elaludt :lol:
Eni, én havonta jártam a dokihoz a papírért. Ill. nem, én egyszer voltam, utána anyám járt. :lol: Keresni kéne már a városban egy jó házidokit. Az egy dolog, hogy az enyém Gesztelyben van, de a Sanyié Ózdon.... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Kriszti,még eddig nem jött meg a Baba magazin, de lehet, hogy ma jön mert kb.egy héttel a megjelenés után szokott ideérni :?: :roll: Imi szokta mostanság üríteni a postaládát,ha megjött megírom, hogy van-e újság!

Most olyan mintha kezdene kisütni a nap; lehet hogy délután sétálunk egy jó nagyot ha ilyen marad az idő!

KépKép
editmaci
 
 


Nekünk itt van a házidokink a Vörösmartyn, kb.két perc séta, ha nagyon lassan megyünk. Nekem is még Tiszakesziben volt a kartonom, aztán a terhesség elején szenvedtünk csak vele,hogy ki menjen érte,hogy jutattják el nekem, így átkértem ide én is a papírjaimat.

Mi Lilink is elaludt. most vagy két napja a kiságyban szeret elaludni, úgy, hogy a fejét odateszi a rácsvédőhöz! De csak az egyik oldal jó neki, a másik oldalon ugyanez a póz már sírást okoz! :?: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Marcinál még mindig tart a nyűgösség. A pocija fáj. Most félálomban van itt a karomban.
22 fok van bent, én fázok. Estére a fürdéshez tuti befűtök!
Kriszti, nekem is ez a bajom némelyik pelussal. De a P. S&P bejött. A Liberó minit kinőttük. Szerencsére ma elfogy már.

Kép
tokajkincse
 
 


Ja, van itthon 4-9 kilós S&P, lemérjem neked a hosszát?

Kép
tokajkincse
 
 


Edina!

Rendeltem kengurut, chiccot, szürkét, 6490-ért.

Az előbb elvágtam az ujjam a dinnye helyett. Most vettem észre, hogy vérzik... :(

Szilvi!

Itt Debiben vettük az Apafi u. 64. alatt. Valami magán kereskedő. Amúgy a pelus jó, bírja a gyűrődést. :) Van rajta egy sárga csík, ami kékre változik, ha belepisilt a babuka.

Orsi!

Okés, megnézem, ha megyünk vásárolni a héten. Mindenképpen veszek, ha lesz mindkét méretből.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti,megjött az újság! :D

KépKép
editmaci
 
 


Lécci!!!
Én a Libero midit adom már 4.5 kg-s kora óta :) Miniből mi egy nagy zacsival vettünk (92db-os), de abból csak azt az egyet használtuk, utána jött a midi.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Na, akkor holnap telefonozok, mert én már voltam lent, és nem volt a postaládában!!! Olyan bosszantó, hogy hirdetnek egy akciót, aztán tojnak az ember fejére nagyban! :x

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nem emlékeztem melyik a Chicco (jelzem én ezt sose tudom kimondani... :oops: ). Biztos jó. Amit nem értek: lábvédő, hogy a gyerek ne tudja bekoszolni a szülő ruháját. Ez tök jó, csak amelyik gyerek kenguruban ül, annak még nincs koszos cipője... :shock: :lol:
Az tök jó, hogy meg lehet fordítani a gyereket. Az enyémben nem :cry:
Bár a kisasszony pár napja ülve utazik, veri a karfát a kezével, cumival, csörgővel és rikoltozik ezerrel, a feje meg jár, mint a radar...Megnézem hány fok van, mit adjak rá sétához...

KépKép
pedina
 
 


Nem emlékeztem melyik a Chicco (jelzem én ezt sose tudom kimondani... :oops: ), megnéztem. Biztos jó. Amit nem értek: lábvédő, hogy a gyerek ne tudja bekoszolni a szülő ruháját. Ez tök jó, csak amelyik gyerek kenguruban ül, annak még nincs koszos cipője... :shock: :lol:
Az tök jó, hogy meg lehet fordítani a gyereket. Az enyémben nem :cry:
Bár a kisasszony pár napja ülve utazik, veri a karfát a kezével, cumival, csörgővel és rikoltozik ezerrel, a feje meg jár, mint a radar...Megnézem hány fok van, mit adjak rá sétához...

KépKép
pedina
 
 


Igaz, hogy felöltöztetem jól, de nagykabátot kellett volna, annyira trágya idő van. Én fáztam, momentán...
Láttam Benedek kukiját!!!!!! :lol: :lol: :lol: Csajok, tök egyértelmű...tévedés kizárva. :lol:
Most fényképeztem hinta közben, letöltöm mindjárt...

KépKép
pedina
 
 


Na hello!

A tegnapi délután és este valami katasztrófa volt. Zsombi 5-től folyamatosan üvöltött. Először azt hittem, hogy éhes, mert 3-kor evett, és mostanában megint 2-2.5 óránként eszik. De nem kellett neki a cici. Csak akkor volt jó neki, ha ráztam és függőlegesen volt. Nem büfizett, úgyhogy nem az bántotta, nem is pukizott, mégcsak nem is erőlködött. Elégé tanácstalan voltam. Járkálni kellett, meg énekelni (Bóbita, Lencsilány, Erdő szélén házikó). És ez így ment este 8-ig. Végigüvöltötte a fürdést is. Aztán megnyugodott, evett valamicskét (akkor már 5 órája evett), és elaludt. És csak negyyed 2-kor jelzett, hogy éhes, aztán 5-kor, és végül fél8-kor. Most 9 óta alszik.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jaja. Edi azon kiváltságosok közé tartozik, akik belenézhettek a hasamba! :D Egyem meg ezt a kistököst, nagyon édi dolgokat művel, de csúnya rúgásokat még nem érzek...
Ma-holnap lezajlik a doki-invázió erre a hónapra. Ma még védőnéni, holnap fogorvos, aztán jövő héten megint az én drága szülészem, akibe már-már szerelmes is vagyok. Jön a sztriptíz. Eddig nem nagyon kellett előtte pucéran pörögni, most kezdi, amikor már pingvin vagyok. Jó csapat vagyunk, na. :wink:
Be kell öltöznöm, mintha Szibériába mennék, itt is hideg van. Védőnéninél meg gondolom teljes menetfelszerelésben kell rábuknom a mérlegre, uff. :oops: A biztonság kedvéért megmértem magam reggel, pisi után meztelenül, az az alap. :D :D :D
vbea
 
 


Sziasztok!
Kriszti,nekünk is volt már vagy két ilyen esténk,én azt hittem akkor,hogy megőrülök,amiért nem tudok vele mit kezdeni!
Lili is nehezen aludt el tegnap este, de csak 2-kor ébredt enni, visszaaludt és fél 7-ig szundikált. Most tök egyedül,minden külső ráhatás(cumi, járkálás) nélkül aludt el a kiságyban.

Volt itt a doktornő ma is. Mindent rendben talált, azt mondta a csípője is szépen alakul :lol: ,de még kell hordania a terpesztős gumibugyit továbbra is! :(

Este olyan hideg volt idebent, hogy fürdetés előtt be kellett kapcsolni a hősugárzót! :) :shock: Én is fáztam, hát akkor ő :!: A ma reggel sem volt sokkal kellemesebb! :?

KépKép
editmaci
 
 


Jó reggelt!
12 órát aludtunk egy szopival...Az is reggel 6-kor, amikor apa elment dolgozni... :lol:
Amúgy ilyen "hiszti" nálunk is volt néha, amikor semmi sem jó. Szerintem vagy nincs konkrét kiváltó oka, vagy arra szavaznék, hogy fáradt és már maga sem tudja, hogy mi baja. Nálunk ebben az esetben a babakocsival való kóválygás jött be, vagy egyszer volt egy olyan, hogy pizsamában gyerek autósülésbe be, irány a város :lol: . De valami front lehetett, mert fél 9-kor láttunk félhalottan babakocsit toló, vagy szintén az autós megoldást választó szülőket. :shock: :lol:Mondjuk ez 300 Ft-os benzinnél drága mulatság. :roll:
Én is imádom a dokimat! Mondjuk a szerelemtől messze vagyunk, de nagyon csípem. :lol:
Csajos egész reggel vigyorog a két szem fogával, nagyon édi. :lol: Már akkora, hogy amikor nevet - kilátszik. Szerintem jönnek a következők is, mert folyton olyan, mintha "rágózna". :lol:
Kép

KépKép
pedina
 
 


Kriszti, Marci is ilyen, ha ez megnyugtat. Méghogy a lányok a hisztisebbek! :? Eni, készülj!Egyébként szívesen megnézném milyen pingvin vagy! :lol: Küld pocis képet, ha van!

Ma csak háromszor csuklott. Nem hajlandó büfizni, ezért amikor már alszik vagy aludna és visszajön a cucc rosszul nyeli le és csuklik. Na ugye kap cicit, hogy egy kicsit egyen, mert mostanában ettől elmúlik a csuklás. Kiskrapek úgy gondolja, hogy ha már egyszer úgyis a szájában van, miért ne egyen is akkor már úgy rendesen. Persze utána megint nincs büfi, megint csuklás. Most ezt játszuk és éppen az alvásnál tartunk.

Marcin még egyszer sem volt a terpeszes pelus, de ő eleve úgy alszik, mintha rajta lenne. Szegénykém fázott az éjjel. Pedig jó meleg tipegőt kapott és le sem rúgta magáról a plédet. Kapott még egyet és azzal már okés volt. Már nem tudok mit ráhúzni. Nem vettem vastag pulcsit neki, gondoltam ráérek. Hát nem. Estére tuti fűtés lesz a fürdéshez. Én is fagyos vagyok.

Kriszti, 74-es body nem kell, mert azt vett uncsitesóm Ajkán. Igen, Ajkán. Az egész család az én fiamnak keresett bodyt az országban! :lol: De 68-as kellene, ha nem gond. Megyek lemérem neked a pelenkát. Ne adjak fel postán vagy kettőt, hogy kipróbáld?

Kép
tokajkincse
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?