KisBoris!
Hat, gondok akadtak most boven - a penztelenseg, az elfoglaltasag, a figyelmetlenseg. Most egy kicsit igy vagyunk. De ezen mindig tovabblendulunk, es - hulye szo ra - de [url]remelem[/url] masnal is igy vannak a gondok. (mert ha nem, az bajt jelez nalunk) Egyebkent nem nagy baj, csak epp annyira, hogy lelkileg mashol vagyok, mint kellene lennem.
Jo hulyen magyarazom korbe.
Szoval olyan naaaaagy baj nincs
Gyongyi!
Nekem elvileg penteken tesztelhetos allapotban kellene lennem, de nem nagyon akarodzok tesztelni. Ha addig meg nem gondolom magam, akkor csak hetfo vagy kedd, ha addig nem jelentkezik aminek nem kellene. Ebben a honapban olyan hulye lelkiallapotban voltam es vagyok még neha, hogy csoda lenne, ha sikerulne valami is. Szoval en csak olyan vagyok, mint mindig - neha remelek, neha pesszimistan bambulok magam kore.
Huuuu, olyan csoportokat kell angolbol atvennem elozo kollegamtol, hogy most jon ram a szivbaj. Alig tanultak valamit, a fegyelmezes oltari gond, szoval ramjon a frasz
Viszont! lesz ami lekosson, hogy ne agyalogjak feleslegesen. Tegnap este is bogtem egy sort, hogy nekem miert nem sikerul, masnak meg - aki onzo celokbol csinalja az egeszet, annak miert. Persze ez ronda dolog, de annyira idegesit, hogy a sogornomnek lesz gyereke, aki csak penzert csinalja. Illetve ki tudja penzert vagy nem penzert - eddig mindent azert csinalt. Annyira idegesitett, hogy telefujtam egy tizes csomag papirzsepit.
De amugy jol vagyok, ma tok jo napom volt a suliban. Szoval megy mindig a panaszom, de kozben tortenik am jo dolog is velem
Izgalmas lesz ez a tanev.