Új privát üzeneted érkezett!

[quote="gabuska"]. írta:gabuska Na, akkor ezt megbeszéltük!:


Akkor ezt meg!!! :twisted: :lol: :twisted:

Kép
sasha
 
 


Izé, sz@r babanet. Eltűnt az eszmefuttatásom. Akkor ismét:

Nos a idő az én idegeimet eszi, ugynis délután nem tudunk Ádusszal Lívicsek után szaladgálni. :lol:

Sasha Gabuska azt akarta kinyögni a maga nem egyszerű filózófikus módján, hogy ha nincs otthon cumi és bömböl érte a gyerkőc akkor sem tudsz odaadni neki semmit ha netán meglágyul a szíved. Vili? :)
Amúgy Gabuska bizti ilyen okos és ügyi lesz akkor is ha, neki kell Lívit cumi leszoktatós játszania. :lol:

Úgy látom ma Kispesti topic nap van. A város más részein szünetel a babanet? :twisted:

Miért kell a műfogsor ragasztó reklámokban idétlenül vigyorogva harapni a falatot? :roll:

Kép
vanília
 
 


Na háj!

Mostanában nem is írtatok sokat...
Persze, a nótórius netezők fele (Coolasa, Mancs) elpályázott valahova üdülni.... 8)

Mi meg kínlódunk éjjel MArcival. Amilyen jókat aludt, most annál rosszabb. fáj a foga. De hiába adom apanadolt, mert mindig csak hajnalban kezdi a dolgokat, akkor meg már nem hat. Két adagot meg nem akarok adni neki egy éjszaka alatt. És már megint láttam hogy meg van duzzadva, és ki van fehétedve az ínye újabb két helyen. Annyira gáz! Szinte folyamatosan hőemelkedése van már 2 hete, dokinéni már múlt héten is megnézte, és akkor is azt mondta, hogy a foga. Ha jövő hétig nem változik, akkor megint kihívom.
Na mindegy....

Milyen csúfságos idő van!!!!
Tegnap kellett volna talizni, tök jó idő volt. Egész du kint voltunk a kertben. Ma meg itt dekkolunk benn.... :cry:

Nem baj, Marci már pakol ezerrel. Én meg vissza, és ezt játszuk, és közben nagyokat röhögcsél, marhára élvezi.... :lol:
Úgy félek a fiókoknál, mert olyan könnyen vissza tudja csukni a kezére...Mi erre a megoldás? Mármint hogy pakolhasson is, meg ne is rántsa vissza a fiókot a kezére....Kitaláltak erre már valamit?

Gabi aranyosak a gyerkőcök. Mennyivel nagyobb a fiúcska!!!

Natasa, király a kéró! :wink: Azt nem írtad mennyi volt, de erre én is kíváncsi lennék. Mert nagyon tetszik, és a mérete is egész jó! (bár én kisebben is ellennék...) De a kert!!! Nagyon vagány! Tök jó lesz nektek!!!

Ilba,
és Beni nem akarna pancsolni a lustizás helyett? Vagy a nagykádat nem is próbáltátok?
Marci már nagykádban fürdik, és besz@arás mennyire élvezi!!!
De nagyon édi kis "sózsák" Beni!!! Kis huncut!!! :lol: :wink:

Sasha,
én nem fogyózom még. Pedig lehetne. Nem vagyok most valami darázsderekú, sajna. (a versenysúlyom 48 kg. ennyivel lettem terhes) Most nemtom mennyi vagyok, mert amikor terhesen elértem a 60 kg-ot, a mérlegünk kiakadt...ehe....azt hogy kb 68 kg-val mentem szülni, az is csak sacc, mert az utolsó mért adat 3 héttel szülés előtt volt 65 kg. Szóval a 20 kg-ból maradt rajtam vagy 5-6 kg, ami pont arra jó, hogya a régi nacik ne nagyon jöjjenek fel. :evil: (A kosztümjeimet már nem is próbáltam, igaz azokat most minek???!!!)
És most először van az, hogy fogynom kéne. Eddig az életben sohasem kellett. De szerintem majd ha már MArci nem szopizik, akkor majd valamiféle fogyit előadok. öhöm. remélem. :oops:

Bölcsi: én nagyon szeretném, ha majd Marci menne, mert egyrészt szeretném ha közösségbe járna az ovi előtt is, és eléggé társas lény - és nagyon szereti a gyerekeket -, másrészt vissza is kéne menni dolgozni, merthát annyira nem vagyunk ám eleresztve - sajna... :cry: :oops: :evil:

Timi,
télleg azt akartam is kérdezni, hogy ott a Tűzér u-i bölcsiban nincs ismerősöd? Jó lenne oda vinni, mert akkor nagyok közel lennék hozzá! És majd odavinném szívem szerint Hozzád oviba is. Ilyet lehet?

Szilvi tényleg nő mint a bolondgomba. Nem irigyellek téged sem az alvások miatt... :cry:

Na megyek, mert annyi minden van még, amit meg kell csinálni amíg alszik. Mosogatás, ruhaleszedés, rámolás, miegymás....pedighogy tudnék most velealudni.....!!!!

Na pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

 
 

Hellóbelló!

Bubek,
anyukája szerint 8 kiló körül van, akkor fél kiló a különbség.
Marcibabának jobbulást!
Bölcsi nálunk is az anyagiaktól függ majd, ha megoldható, akkor nem fogom beadni, de nem leszünk a nyégy fal közt, viszem gyerekek közé. :wink:

Vanília,
azt a csúúúúúúúúúúúnya megjegyzést meg sem hallottam! :evil:
Nem okos és ügyes akartam lenni, hanem segíteni akartam. :cry:
(Livi nappal már nem cumizik, max. a babakocsiban. Ha eljön az ideje a cumi teljes elhagyásának, akkor tuti meg fog szakadni a szívem, de ki fogom dobni őket. Nem egyik napról a másikra, de amilyen gyorsan csak lehet.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Bubek a Dentinox N gél nem próbáltad? A tudomány szerint az segít a fájdalmakban és talán hamarabb is kijön tőle. Nem akarlak elkeseríteni de a kereszt lányomnak fel kelett vágni az anyét mert nem talált ki a fogacska. Akkor van gáz, ha már lilul is az ínye.

Kitartás! :lol:

Kép
vanília
 
 


Sziasztok!

Óbudán is van Babanet, igaz néha sz@raxik, de azért megy. :wink:

Képzeljétek! Tegnap akkorát aludt délelőtt, hogy kibírta ezzel az 1 alvással úgy, hogy 9kor menjen az ágyba. Ma meg délelőtt nem aludt (direkt), 1kor ebédelt és fél2 óta, azaz több, mint 2 órája alszik. Azt hiszem lazán és könnyedén átállunk erre a napi 1 alvásra!

Fogyitéma: rajtam is van úgy kb. 6 kiló, de amíg szopi van én semmire nem vagyok hajlandó. Én eszem akkor és azt, amit megkívánok, a legeslegfontosabb számomra, hogy a „nagyevő” fiamnak biztosítsam azt az egy kaját, amit szeret. :wink:

Cumis téma: örülök, hogy Beninek nincsen cumija.

Fürdéses téma: Beni SZERET a macin lustizni és a pancsiban sem gátolja. Ha már stabilan megül, akkor ő is megy a nagy kádba.

Timi,
Bibibiii! Mi nyertünk! :D Beni 6x kelt. De most legalább mindig vissza is aludt egy kis cici után, nem volt hiszti, vagy nyűglődés.

Bubek,
Én is gondoltam rá, hogy tegnap kellett volna talizni, nálunk is tök jó idő volt.
De ki gondolta volna, mikor napok óta esőt mondanak? :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabus!!
Jajj ne már! Én tudom, hogy csak segíteni akartál. Mindketten fújtuk a magunkét, na! De ha véletlen talál mégegy cumit és nem jött be a fondorlatom akkor meg kidobtam 5 cumit hiába... Találtam mégegyet. Ja éjjel a cumikkal álmodtam, hihetetlen. Lehgalább egy óriás bevásárlószatyor cumit szedtem össze álmomban úgy, hogy a gyerek ne vegye észre és nem vette!!! Egyébként meg nem fogok elérzékenyülni, hiszen már 4 éves lesz... Itt az ideje!

Ilba!
Cumis témára, örülj, hogy Beninek nicsen cumija, de nálunk a két kicsinek sincsen cumija!!! Nem kellett nekik, a Gabi az egy külön téma... csak halkan, de a Gabi még mindig (cumisüvegezik is) Még lesz egy menetem azért is... de azt majd a Dancival együtt csinálom.



Lányok én két kávé után akkorát aludtam... lealudtam a gyerekeket! Lefeküdtem a Danci után fél órával és most keltem fél 4-kor. Tehát 3 órát durmoltam és olyan jó volt. Csak nehogy terhes legyek, mert nődokihoz még nem jutottam el, igaz kedden voltam a neten kihírdetett időpontban, de már megváltozott a rendelési idő, így potyáztam egyet... A végleges megoldást választjuk, mint fogamzásgáltlási módszer. Elköttetem magam. 3 gyerek az amit még tisztességben fel tudunk nevelni és erőnkön is túlvagyunk mostanság... Egy negyedik baba... te jó ég!
Na jövő héten mostmár tuti elmegyek a dokihoz hogy mi módon lehet megcsinálni

Bubek!
Attól, mert a notórius netzők fele nyaral, még nem kell mellőzni a többieket khm! :twisted:

Kép
sasha
 
 


Nem értem, most meg én vagyok aki túlteng... Eddig alig jöttem, most meg itt lógok... úgy tűnik. Az 180x200-as francia ágyunk totál tele van elhajtogatott ruhákkal, amiket mostam, de elraktam szem elől a balcsira levitt ruhákat táskástúl... tiszták, a piszkosakat kölön nejlonba raktam... de még azokat is behajtogatni és átnézni... hogy tényleg tiszták -e... most pihi.

Gabi volt 9 percet büntiben az előbb. Először 3 perc, de nagyon ellenkezett ezért ráhúztam még 3-at, utána meg az öccsét bántotta. Ezért újra 3 perc bünti volt. Semmi extra, csak felraktam az ágyába és onnan nem látja a tv-t. Bár néha megérdemelné a kukoricán térdeplést egy sarokban... :twisted:

Úgy leforráztam az alkarom, még most is fáj... Kevertem a tésztát és olyan vehemenciával tettem mindezt, hogy egy jó 5cm-s részen ráfröccsen a lobogó forró víz az alkaromra. Hát nem örültem... Egyből hideg víz alá és bekentem körömvirág-kamilla kivonattal a Bio fajtából... De enyhén duzzadt és rózsaszínebb... De minden égés így indul, aztán meg csúnyúl, szóval számítok jó nagy foltra, ahol a bőr elhalt..

na megyek bekenema karomat, utána meg folytatom a rámolást...

ja igen. Úgy néz ki, hogy mégis már idén elkezdjük a tetőteret... könnyűszerkezet helyett ITONG téglával, mert könnyű és ugyanannyiba kerül. Félünk, hogy a híresztelések igazak és választ konkrétat még nem kaptunk senkitől, hogy a szocpolt elveszik, de az is lehet, hogy átalakítják... Egyelőre még nem lesz se leburkolva, csak kialakítva, a fűtés és a vízes blokkoknak is csak a csonkjai lesznek, hogy be lehessen majd kötni és feljárat sem lesz. Eredetileg ugyanis úgy terveztük, hogy majd akkor kapnak külön szobát és lesz meg a tetőtér, ha a Gabi iskolába megy. Nos tetőtér előbb meglesz és 3 évünk van, hogy megvegyük az ajtókat, radiátorokat a szaniteres részeket a csempéket, a burkolatot (parketta vs padlószőnyeg) a lépcsőt, meg a bútorokat... Addig felesleges, mert úgyse lenne senki a saját szobájában és csak a gázszámlát dobná meg. Ja és pénzünk se lenne most a teljes berendezésre, de a másfél millát nem akarjuk bukni!

na puszka most már aztán megyek

Kép
sasha
 
 


Na nem lehet igaz, hogy fél négy óta csak én járok erre!
Vagy most fordult a kocka? Mégis belejöttem a 3 gyerekességbe tik meg úsztok, hogy a babák aktívak lettek... hehe :twisted:

Kép
sasha
 
 


Hali sasha!

Én itt vagyok, de nem sokáig. Dlután 2,5 órát voltunk lent Ádusszal. Ő is teljesen paff lett én is úgy érzem magam. Találkoztunk Lívicsekkel és Gabuskával. :D
Ők tuti skájpolnak (vagy mit) ezerrel. :lol:

Jó éjt!

Kép
vanília
 
 


Vanília,
ne hari, hogy olyan soká mentünk csak le, és mindig fényévekre mentünk tőletek, de lesz majd az ígyebbül is, ha Ádusz is szalad!
Azért az 5 perc közös hinta szupi volt!
Nem meséled el, milyen jót vásároltál a Sparban, amit úgy szeretsz? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szijjjasztok Csajok! :P :P

Én is itt vagyok ám, annak ellenére, hogy engem senki sem hiányolt. :twisted: Na nem baj most kaptok infot is képet is, aztán megint eltűnök :roll:

Szóval:
hétfőn jöttünk haza a Balcsiról, szuper volt :D :D A gyermek gyakorlatilag egész nap ácsorgott a napozóágynál, labdázott, vagy megpróbálta megkajolni a strand egész fűkészletét :lol: :lol:

pont rossz volt a tévénk, úgyhogy csak másnap telefonon értesültünk a 20-i eseményekről :cry: Mivel nyitva hagytam ablakokat, volt egy kis cidri mi vár otthon, de szerencsére nem volt semmi. Gyermekünk nagyon-nagyon élvezte a pihit, képzeljétek 3 nap alatt megevett 2 üveg bébikaját. Persze hazajöttünk azóta megint nem fogad el semmit. :twisted: :twisted: Persze a Balcsin is csak azért mert vagy lefoglalta a rengeteg új élmény, vagy Kispeti és az unokatesója akit még elvittünk magunkkal szórakoztatták kaja közben.
Egész nap jön megy, önállóan közlekedik ki az erkélyre, egy perc nyugta sincs. Csak remélni merem, hogy nem esik a súlya.

Sasha:
biztos vagy ebben az elköttetésben? Neked nem jó a gyógyszer? Vagy spirál stb? Az annyira végleges, és lehet hogy jövő héten tietek a lottó 5-ös, akkor meg lehet még akarsz vagy 2-őt:

Bubek:
én meg annyival kezdtem a terhességet, amennyivel te befejezted :D :evil: :D :evil: Majd keresek képet, hogy is néztem ki kb. 15 kg-val kevesebbel

Na itt vannak a fotók:

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Tücsimami,
sziaaaaaaaaaaaaaaaa!

Én azé nem reklamáltalak, mert tudtam, hogy nyaraltok! Csak azokat szoktam kérdezni, akikről nemtom, hogy miért nem ír.

Görgő olyan kis angyal a sátorban alvós képen! :D
Ugye, milyen furi, mikor elkezdenek önállóan helyet változtatni? Nekem is időbe tellett, mire megszoktam, hogy jééé, Livi az egyik pillanatban még a nagyszobában csücsül, a másik pillanatban meg a gyerekszobában, és nem én vittem át. :lol:

A kajához drukk!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


TÜCSÖKMAMI!
Hát persze, téged is kaihagytalak a hiányolós listámból... de nekem nincs mentségem, nem tudtam, hogy nyaraltok, csak olyan hiányérzetem volt. :oops: Szuperek a balatoni hullámos képek!!!

Azért köttetem el magam, mert az sem egy végleges megoldás, lehet attól még nekem gyerekem, igaz drágán... és itt jön az, ha megnyerem az 5-ös lottót, akkor is lombikra mennék, és lefizetnék sok-sok embert, hogy tuti lányom legyen... :wink: Sajnos ma még a törvény tíltja a nem kiválasztását, ez csak abban az esetben lehetséges, ha az egyik nemű gyerek tuti beteg lesz... mittomén, valami genetika... Az az ért tök gáz, hogy 3 egynemű gyerek után sem engedélyezik a nem megválasztásának lehetőségét, csak azt, hogy elköttesd magad.. azt bezzeg engedélyezik. Jó kis családpolitika, pedig simán bevállalnék negyediknek egy kislányt! De még egy fiút az most nem... Ha meg később úgy állunk anyagilag, hogy vállalhatunk még egy gyereket, akkor a lombikot is tudjuk vállani... és hátha elég kevesebb lóvé is a dokinak, hogy lányt adjon vissza :wink: De ehhez először el kell innen költözni egy másik házba, mert a tetőtérrel hiába lesz 120 nm a ház, ha olyan nagyon rossz maga az elrendezése, a főfalak helyezkedése, hogy nem tudunk normális teret nyerni. a Mostani nappali egy olyan helyiség hová nyílik 4 ajtó, de ablaka egy sincs. Nem is lennénk itt, ha nem itt kaptak volna helyet a számítógépek. Ha azt akarjuk, hogy ki lehessen használni ezt a helyet rendesen akkor egybe kell nyitni a mostnai legnagyobb szobával ami átjáróház lesz, mert csak onnét tudjuk a lépcsőt megoldani az emeletre... Tehát az alsó része úgy lakhatatlan, nem lesz alul magánszféra! A mi kis hálónk meg 6 nm. Épp, hogy befér egy ágy, de más már nem! Azért nem vettük még birtokba, mert nincs lóvénk plazmatévére, mert még egy normál tv se fér bele, de a plazma is csak a falra... Szóval sok minden kéne ahhoz, hogy nekünk még egy gyerekünk lehessen. Fentre meg pont ma terveztük a szobákat. Vagy 4 szobát rakunk fentre amiből 2 10 nm és 2 15 nm, plusz fürdő és közlekedő, vagy 3 egyenrangú nagyszobát, plusz fürdő, külön wc és közlekedő... ez utóbbi mellett döntöttünk... A szegény negyediket meg semelyik átjárós szobába nem tenném be, viszont a három gyereknek lenne normális tere a későbbiekben, amikor elérnek abba a korba, hogy magukra zárják az ajtót, haverokat is tudnak fogadni anélkül, hogy ha bemennek a szobába a két ember már tömeg...
A hitel a házra meg 35 év múlva jár le addig havi 80 e. Szóval a jelenlegi álláspont szerint (kivéve lottó 5) 35 évig nem tudunk mégegy gyereket vállalni, akkor viszont már minek?

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, hát nem egy szimpla nátha volt, ami elkapott. Még tegnap is feküdtem. 40 fokos lázroham kétszer is (fél óra alatt megy föl, a szerencsétlen szemtanuk szerint is kísérteties), napokig tartó pokolian hasogató fejfájás és társai. :(
A gyógyszert (Semicilin) persze csak a második lázroham után kezdtem el beszedni, kedden, amikor gondoltam, ennek már fele sem tréfa. De a doki is így írta föl. Ha három-négy nap múlva nem leszek jobban... Remélem a babucinak nem lett baja tőle. Mondjuk ficánkol mostanában rendesen.
Már nem is tudom, mit akartam írni, miközben olvastam vissza a heti termést. Azért megpróbálom felidézni.

Alvás: Hónapokkal ezelőtt mindig irigykedve olvastam, hogy a gyerkőcök 4-5 órákat is alszanak egyhuzamban. Bogesznek 20-30 percekre futotta napközben. Éjszakánk viszont csak pár volt igazán zűrös. Most szerencsére totál kiszámíthatóan alszik napi hármat, másfél-két órákat. Reggel viszont hat-félhétkor ébreszt. Néha már kihagyja a menetrendszerinti 3 körüli teázást is. Szóval nekem most lett sokkal könnyebb vele, úgy érzem.

Cumi: Én sem szeretném, ha még ovisan is a szájában lógna, de valahogy olyan igazságtalannak érzem, hiszen mi adtuk oda neki annakidején...:oops:

Bubek,
Próbáld meg a Dentinoxot, nekünk bevált.
Ilyen kullancshegem nekem is volt tavaly, még egész sokkal utána is kemény, göbös volt és pokolian viszketett a helye.
A pici és a nagy Marcus is édes pofa az alvós képen. :)

Mamacka,
Szuperek a képeitek, élmény nézegetni őket, Áron baba hatalmasat nőtt. :) A lakás miatt ne aggódj, biztos minden szépen kialakul. Egyébként felháborító, hogy két ilyen tehetséges fiatal embernek ilyen gondjai vannak, amíg hagy ne mondjam kik meg palotákat építenek. :evil:

Tücsimami,
Én mintha olvastam volna, hogy valaki Téged is hiányolt azért. :D
Jó lehetett a Balcsinál ilyen nagy hullámok között. Görgőcske iszonyú édes a hasonalvós képen. :)

Timi,
Szilvike nagyon sokat nyúlt. Alig ismertem rá a képeken. Kosaras lyány lesz, akárki megmondja. :)

Ilba,
Asszem Neked volt egy fájdalmas felkiáltásod, hogy ha már áll, akkor soha többet járókában játszás. Ez bizony így van nálunk is, felpattan és nyíg a rácsnál, míg meg nem esik rajta a szívem.:roll:
Szuper Benin ez a virágos siltes satyó. Nem elhanyagolható sapka-kollekcióval rendelkeztek, ugye?:)

Gabuska,
Nagyon jó ez a nosztalgia sorozat. Emlékszem, mikor Livi született csak nagyritkán nézegettem be, írni nem is nagyon írtam (nem úgy mint most, ugye :lol: ), és megláttam a képet az újszülött Liviről, hát annyira manó volt, hogy ennek rögtön hangot kellett adnom. :) Plusz olvastam, hogy refluxos, a szívem majd megszakadt. :( (Akkor még nem is sejtettem, hogy egy cipőben járunk majd.)

Natasa,
Szép a házatok, meg a kert :) (meg tudok halni egy kertért, a miénk most készül-get-ne). Engem is az érdekelne, hogy mennyi volt.

Sasha,
Mit hallottál a szoc-polról? Ha ehhez is hozzányúlnának, az a legnagyobb szemétség lenne. :evil: (Mondjuk az eddigi ténykedéseiket sem a jóindulat vezette. :? )
Az elköttettés szerintem olyan végleges. Sosem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Mondjuk most nekünk is valami atombiztos módszeren kell majd törni a fejünket :lol: , de ezt a döntést én nem tudnám meghozni.

Nálunk a Viki Rómában van a nagypapájával, Zsófi végre itthon Bogizhat kedvére. Úgy volt, hogy megyünk a Savaria Fesztiválra, (az Imi szombathelyi, oda járunk "haza") de nem indultunk el, marad a Zsámbéki Lovasnapok a hétvégére. Zsófi örül neki, lóbolond a lelkem. Reméljük nem lesz nagyon kaka idő.

Na több nem jut eszembe. Most bepótoltam a hetet. Jó éjt.

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Esküszöm, hogy ezt nem július 8án , szombat délelőtt írtam. Elhiszitek? :shock: :shock: :shock:

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Na, most már bezzeg jó a dátum. Most már csak arról kell meggyőzzelek Benneteket, hogy nem én őrültem meg. :oops:

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Jucus!

Hú, de brutál amit írsz. örülök, hogy jobban vagy! A 40 fokos láztól még a hideg is kirázott. Én két terhességem alatt is szedtem szemicilint, általában 2x. Én folyton arcüreg, homloküreg gyulladást kaptam, meg volt torokgyula, meg kezdődő tüdőgyulám is... na de azok télvíz idején és nem nyáron.
Cumival én is így voltam. Gabira én erőszakoltam rá a cumit, mert egész nap azért nem lehet a cicin lógni, bár az még a jobbik eset lett volna, na de éjjel is? Volt, hogy 48 óra alatt nem aludtam összesen 6 órát és azt se egyben. Na ilyenkor eldurrant az agyam, és megszakítani igyekeztem azt az ördögi kört, hogy a gyerek hasfájós. A gyerek szopizik akkor is ha már dugig a hasa, de mivel fáj, ezért mégtöbbet szeretne, hogy megnyugodjon. De ettől csak jobban fájt neki... volt, hogy a cicin volt 5 órát és a végén már vonaglott a fájdalomtól... Ha viszont cici nem volt akkor ordított, így muszáj volt a cumi. De most mákom volt, mert a Gábor annyira trehány, hogy megy a cumikájával a szájában, valahová. Megszólal, de úgy, hogy a cumi kiesik a szájából és továbbmegy. 2 perc múlva meg keresi. De ezt megcsinlja akárhol, a kertben, ha szed egy almát, v. szilvát, cumi potty, és marad és elfelejti. Így eltüntette az összes cumiját én meg szégyenszemre azt hazudom, hogy nem találtam egyet se, pedig az 5 cumihoz tegnap találtam mégegyet az egyik fotelben... (hehe, elpakoltam végre a ruhákat a szekrénybe) De most már 3. éjjel aludt nélküle. Ma már csak egyszer mondta este, hogy hiányzik a cumikája, de olyan szívszorítóan tudja mondani :cry: És a legszörnyűbb, hogy tudom mit érez, még én is emlékszem rá.
A szocpolról hivatalos utánjárás nélkül azt hallottam, hogy meg akarják szüntetni, de lusta voltam telefonálni ez ügyben. Nem baj, így legalább meglesz a tetőtér.. ha összejön.
Az elköttetés se végleges, igaz természetes úton terhes nem lehetek.
Nem nézlek hülyének. Engem is átvert párszor a babanet az időpontot illetően. Aztán a következő frissítésnél már a rendes dátumot írta ki.

Na most lehet netezni. 5 forumozó van jelen és piszok gyors a babanet!!!! Ezt már szeretem!

Kép
sasha
 
 


hol vagytok... minyá dél van....

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Megint vagyok! Délelőtt vásárlás főzés mosás téma volt. Este meg korán lefeküdtünk.
Ádusznak vettem pizsamát és tréning nacit a Skálában. Teljesen felháborított, hogy kislánynak való ruhákból van egy valag, a kisfiúknak alig lehet valani normális cuccot kapni. :twisted:

Jucus jó, hogy jelentkeztél. A lázon remélem már túl vagy. Én a terhességen alatt szedtem be egy rakás Augmentint az pedig nem semmi antibiiotikum. Nem lett semmi baja babónak.

Tücsökmami dehogynem hiányoltunk, csak nagy titokban nehogy ám a többiek féltékenyek legyenek. :lol:
Tök jók a képek. Akkor most nagy új lakás felújításba fogtok kipihenve?

Gabus a Spar még mindíg rémálom ma a közelébe sem merészkedtem. :)

Beindítom a mosó masinát. Majd még jövök.

A többieknek meg FELTÁMADÁST!!!!!!!!!!!! :lol:
vagy onkább a skájp nyavaját írtsuk ki? :D

Kép
vanília
 
 


Sziasztok!
no, örülök, hogy a végén mindenki mindenkit megért vagy legalább legyint egyet :D
Tücsimami, szupi ahogy édi Görgő lazázik a sárga úszómicsodában miközben alteregója meg a family bolodnoznak a felhőkben :) Nekem így ahogy beraktad a képeket tök olyan érzésem van mintha a hullámok felhők lennének. (Lehet orvoshoz kellene mennem?)

Jucus, ez a láz dolog nem semmi :( De a babónak tuti semmi baja nem lett. Nagyobb gáz lenne ha nem kezelted volna magad! Azért látomnem unatkoztok.

Ház tokkal, vonóval 28M :roll:

Ma voltunk nézelődni a CityMax-ban. Számomra nagy csalódás volt. Szonja viszont szépen elnézelődött s evett a végén. Most apával durmolnak én meg nagyon álmos vagyok, de nem bírok elaludni :?
Holnap döcögünk anyósékhoz,....
Az este nyugis volt. Szonját magam mellé vettem, mert ismét fájdogált a foga és 20 percenként fel-felsírt. Érdekes mellettem meg aludt mint egy mormota. Aztán hajnalban landolt a kiságyban, mert egyfolytában csinálta magának a helyet.
Csajok, nem azt mondták hogy hűvösebb lesz? Vagy nekem rossz a hőérzetem? :shock:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hurrá, éltek!

de pont most nincs időm.... gyerekek is most támadtak/fel
Nálunk a mai téma punnyadás. Össznépi mesenézés dvd-n kb reggel 9 óta. Megnéztük a Némót, a Segítség hal lettem, a Lúdas Matyit, a Pán Pétert...

Kép
sasha
 
 


nahát...

:cry: ??? :cry:

Kép
sasha
 
 


Kép

Kép
vanília
 
 


Na végre, megszenvedtem ezt a képfeltöltősdit. :cry: Most aztán meneküljetek!!! :lol:
Bár úgy látom csak sashával oszthatom meg gyermekemet mostanában. :D

Kép
vanília
 
 


Kép Kép

Kép
vanília
 
 


Szillllyjjjlyasztok!

Ma Anyuéknál voltunk egész nap, tök jó volt, de nagyon elfáradtunk. Pláne a törpe, egész nap 45 percet aludt ebéd előtt, és még most is fent van. Pedig direkt korábban fürdettünk, mert már alig bírt járni, de azóta is a kiságyban szaladgál, de szó szerint. :lol:

Jucus,
nagyon jó lenne, ha tudnál gyakran írni! Ez persze nem elvárás részemről, csak örülnék, na!
Picúrkának biztos kutya baja, remélem mostmár mindannyiotokat hanyagolni fog mindenfajta betegség és legközelebb szülni mész csak orvos közelébe! Na jó, üsse kő, terhesgondozásra is addig még.
Megértem az aggodalmad, nekem a 4. hónapig kellett szednem a hormonbogyómat, hogy tuti megmaradjon a baba, de még azt is úgy vettem be nap mint nap, hogy jaj, csak nehogy baja legyen tőle. Pedig tudtam, hogy nem lesz, sőt, nélkülük ő sem lett volna, de mégis. ÚÚÚÚÚÚÚÚgy megkönnyebbültem, mikor abbahagyhattam!

Sasha,
Gabi nagyon belevaló gyerek, ha ilyen "könnyen" veszi, hogy nincs cumika. Kívánom, hogy nagyobb megrázkódtatás nélkül túl legyen a dolgon!

Vanília,
úgy szoktunk skype-olni Ilbával, hogy közben párhuzamosan nyitva van a babanet is, sokszor egyszerre írjuk a hsz-ünket és az üzit egymásnak. :lol:

Már egy kicsit elavult a téma, de ezt aug. 20-án csinálta valaki Albertfalváról Bp. felé nézve. Nem kispályás:
Kép

Cica, kérsz pogit?
Kép

Elvitte...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na én is itt vagyok!

Szilvi elaludt végre,Tibi lagziban van ,képviseli a családot,igy enyém a gép!

Jucus:

Jobbulást neked,pihenj amennyit birsz!A terhességem idején én is elkaptam valami virusos nyavaját,de szerencsére Szilvinek se lett baja.Sok mindent kibirnak ezek a picik odabent!
Azért nem szeretném ha Szilvi kosaras alkatú lenne,mert nem talál magának majd hozzáillő pasit.Megijednek a magasságától :D

Tücsimami:

Jó,hogy újra itt vagy Te is!
Görgőke nagyon édi az úszógumijában!Hogy hullámzott a viz!Nem fázott Gergő benne?

Bubek:
Én úgy hallottam,hogy megszünt a Tüzér utcai bölcsi,pedig az módszertani bölcsi volt,de ha szeretnéd utána kérdezek.Óviba meg jöhet hozzám nyugodtan,ha igaz megkapom a régi csoportomat ami vegyes életkoru gyerekekből állt,úgyhogy oda befér Marci is.Persze ha felveszik a körzeten kivüli gyereket.Az önkormányzat mindig kitalál valamit.

Ilba:

Ma is sokszor keltünk,most nem számoltam,de annyit forgólodott,hogy nem igaz.Hajnal felé van mindig csak nyugi,Szerintem addigra már kifárad a nagy tekergésben.

Vanilia:
Mi volt a Spar-os vásárlási rémálom?


Nálunk ez az egyszeri napközbeni alvásra való átállás egyenlőre rémálom.Ma 9 körül keltünk és csak fél 2-kor dölt ki,addig nyüglődés,altatni próbálás,játékkal időhúzás,közben főzés miközben ott ordit a lábomnál! :twisted:
Ráadásul úgy fáj a derekam,hogy mozogni csak úgy tudok,mint egy nyugdijas csiga.Ma úgy játszottunk,hogy a nagy ágyra felvittük a játékkosarat és ott randalirozott.
Mikor pedig mondom,hogy megyünk fürödni,indul a kádjához és együtt visszük a fürdőszobába.Annyira aranyos!!!

Kép

Kép
novum
 
 


Gabus:

Az aug. 20.-i kép elég durva!!!

A macsek,hogy fogadott titeket?Nem volt sértődés? :D

Vanilia:

Még rakhatsz Ádiról képeket!!Nagyon édes a kissrác!Ne kimélj minket! :D

Kép

Kép
novum
 
 


Hűűű, Ádusz előbb még nem volt itt!
Végre lesz róla is sok kép! Itt volt az ideje! Kis csücsőrítő királyfi! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Most meg Timit nem láttam eddig. :shock:

Cica aranyos volt, kis gondolkodás után dorombolt. Ez lett a vége:
Kép

És mitől fáj a derekad? A szokásos anyuka hátfájás vagy valami más? Jobbulást!
Livi még nem olyan szolgálatkész, mint Szilvi, ő a "megyünk fürdeni" hallatán rohan ugyan a fürdőszobába, de nem hoz semmit. :lol:
Cukorfalat lehet! (Mármint Szilvi. ) :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,
Tücsökmami meghívására jöttem hozzátok. És persze István kórházi élményeim is vannak, a kislányom születését leírtam az élő Boros Juditos topikban (ahol a több hozzászólás van). És szoktalak olvasgatni titeket.
Szóval ha nem zavarok néha jönnék.
Üdv mindenkinek
Kriszta
jumam
 
 


Gabus:

A derekam nem szereti ha sokáig cipelem Szilvit :D
Valószinű meghúzodhatott :(
A macsek aranyos,már meg is béklét zek szerint!

Már akartam kérdezni,hogy a D-vitamint még kell adnod?És a tehéntejet felforralod mielőtt Livinek adod?

Kép

Kép
novum
 
 


béklét:békélt

zek:ezek

Bocsi!

Kép

Kép
novum
 
 


Timi,
igen, nagyon jól érzi magát ott, és Anyuék is szeretik. :D

Jővő nyárig kell adni Livinek a D-vitamint. (Ezen csodálkozom, de ha a doki mondja, akkor biztos. :roll: )

Nem forralom fel, nem említette se védőnő, se orvos. Csak annyit, hogy ne higítsam vízzel és 2,8 %-os legyen.

Jumam,
gyere nyugodtan, örülünk, hogy itt vagy! Képet kérünk szépen! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa: aham…akkor futottam legutóbb, mikor a szempillaedzéseset írtam, tehát összesen 3x. Azóta ugyanis találtam egy kényelmesebb (értsd sport nélküli) fogyási módszert, és azt űzöm.
A ház merő gyönyör!

Sasha: nyugi, az óvónénik meg tudják majd különböztetni az esésből eredő puklikat a családon belüli erőszaktól, mivel az utóbbiak lelki sérüléssel is járnak.

Gabus, az ismerősöddel kapcsolatban, akinek a fogyását figyelemmel kísérted: lehet, hogy azóta találkoztál is vele az utcán, csak annyira belejött a fogyásba, hogy nem vetted őt észre. Amgy az Ilbamódszert gondolom én is célszerűnek: nekem a 6 után (najó, 8 után) nem evés állagmegőrzésre volt jó, a kenyérelhagyás viszont sikeres, helyette 2xsültet eszem 2 hete, nem a szokásos magyar fűrészport, hanem a bolletje nevűt (holland gyártmány, auchan, cba árulja), e mellett akár este is ehetek, fogyok.

Nekünk is van kacsácskánk a kádban, de még csak Nokipapa játszott vele. Csakhogy kipróbálja állítólag, minden oké-e vele. Napersze.

Cumi: Noki még nem szokott rá, időnként az ujjait cumizza (2 kedvenc kombinációja: 1, a 2 mutatóujját egyszerre 2, egy kezén a középső és gyűrűsujját egyidőben), de most leginkább azért, mert feszül az ínye eléggé. Később még rászokkhat a játszós cumira? Vagy hogy van ez?

Gabus, „mit eszik az eső”…. Megnyugodva látom, hogy volt helyettesem…. Na olvasok tovább….

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam,
neeeeeeeeeem vagyunk mi körileg zártak :lol: , mindenki úgy került ide, hogy egyszer csak írt! :wink:

(Bizti kitaláltad, elolvastalak a BJ topikban.) :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó estét! :D :) :lol:

Novum:
a víz isteni volt, a gyermek jobban viselte mint mi :D én mondjuk imádok vizeskedni, nem úgy az apuka, aki bár kisgyermekkorától kezdve a Balatonon töltött minden nyarat mégis kb. derékig hajlandó belemenni :P :P

Gabus:
nagggyon komoly az a gyanakvó tekintet az erkélyen :lol:

Vanília:
gratula az álldogáláshoz :) nagyon ügyes Ádusz

Ilba:
Gergő már teljesen biztosan ül, és mi már hónapok óta nagykádban fürdünk, de manapság a fürdés abból áll, hogy feláll-leül ezt kb. 150x egymás után, úgyhogy ez minden csak nem pancsi. Mi azért mentünk olyan korán nagykádba mert elegem lett, hogy kipacsázta a fürdővíz nagy részét.

Kérdeztétek, hogy most akkor nagyüzemi felújítás van-e. Hát azt kell mondanom, hogy szerintem Natasáék hamarabb költöznek. rájöttünk, hogy kicsit nagyobbak az igényeink mint gondoltuk. Most már ott tartunk, hogy áthúzzuk a vezetékeket a házon, ezt gondolom tudjátok mit jelent, falvésést ezerrel :evil: :evil: Továbbá egész konyhabútor csere lesz, a lamináltpadlót is cseréljük a nappaliban, szóval sokkal-sokkal többe és nagyobb munkába fog kerülni :( Már nem vagyok annyira biztos abban, hogy jól döntöttünk-e de mivel 20 évre eladósodtunk próbálok ezen nem agyalni. :oops:

Ja képzeljétek, az a legújabb Görgőnél, hogy ha hallja, hogy csörög a zár, nyílik az ajtó és nem megyünk ki vele, akkor vonyít. Meg akkor is, ha bárki elmegy otthonról. Állandóan jönne-menne és mindig új dolgokat látna.
Vendég
 


Coolasa,
hellóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Hű, de hiányoztál!

Milyen volt a pihi?

B@ssssssszus, Noki is most született, de már feszül az ínye! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tücsimami,
még 2-3 hónap, és nem csak vonyítani fog, hanem verni is fogja a bejárati ajtót közben, a szomszédok meg csak szentségelnek. Saját tapasztalat... :oops:

És meddig ér a víz Gördülőcskének a nagykádban? Ez a kérdés a többiekhez is szól, akik nagy kádban tisztíccccsák a gyereket.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ma 10:20-ig aludtunk.

És megint 1et aludtunk, kemény 40 percet. De negyed 10-ig bírta a strapát.
És már 3 napja már csak 4x fejek 1 nap. Tudom, hogy hülye vagyok, de kicsit rossz érzés. :roll:
És jelentem, tehetségem van most már biztos, a 3. csillagot is sikerült a mellszívóban tönkretenni (ez Esztié volt), most jön Vukáé. :D

Vanília,
Mi baj a kispesti Sparral?
Jók az Ádis képek! Jó a csíkos gatyója! :wink:

Tücsimami,
Szuper hogy megint vagy és szuper képek!!!!!!! Nekem az első marhára tetszik, kár, hogy belelógnak ott fölül. De aztat meg ki lehet vágni. Szuper! Nem volt hideg a víz?
Hol voltatok? Balaton…..?
Tejcsivel hogy állsz?

Jucus,
Alvásért nagyon irigy vagyok. Én egyszer csak 3 órát szeretnék egyben aludni. De van, hogy 40 percenként kelek.

Timi,
Neked mi a véleményed a vegyes csoportokról? Ha hiszed, ha nem, pont ma mondtam Andrásnak, hogy hol dolgozol és mit … :wink:
Beni is hajnal felé nyugszik meg, akkor akár 2-3 órát is alszom már egyben. Általában 6 és 7 között eszik és utána alszunk reggelig.

Jumam,
Üdv. itt, olvastalak odaát és vártam a történet végét.
Mesélj magatokról, képek???

Mancs, Vuka,
Ti még Zalakaroson vagytok?

Kolmol?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
Mancsék Zalakaroson? :shock:
Sms-ben azt írta, hogy Agárd ugrott ebben a szar időben, most itt vagyunk Ózdon.

10.30?! Engem képes volt felverni Livi hajnali 9 órakor! :twisted: :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Köszönöm a szíves fogadtatást.
Íme a hármak: Kép
Azért homályos mert telefonos kép.
jumam
 
 


Coolasa,
na, milyen volt? Képek?
Nokinak ízlett a pacal? :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kispesti spar (nem Vanília helyett válaszolok, ezek az én benyomásaim): amióta átépítették, kétszer akkora, de fele annyi cuccot kapok ott, mint eddig. Csomó minden nincs már, ami eddig volt. Viszont van egy csomó minden, ami eddig nem, pl. péksütemények, aminek a pénztárosok nem tudják a nevét, vonalkód meg ugye nincs a pizzás batyun, ezért 10-ből 7-szer ki kell mennie a pénztárosnak a péksütis pulthoz megnézni, hogy mi a nyavaja az, amit be kell neki ütni. Van 4 pénztár, ebből 2-höz nem lehet külön beállni, mert nincs annyi hely, hanem van egy sor, ami közvetlen a pénztár előtt ágazik csak ketté, de addigra már véresre verték egymást az emberek, hogy ki melyik sorba áll és ki volt ott előbb.
És végül egy nem túl egetverő dolog, csak nem értem: a bevásárló kocsik a szabad ég alatt vannak, se egy tető se semmi. Télen, vagy esős időszakban a csuromvizes, összefagyott bevásárlókocsival bizti szuper lesz vásárolni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Spar: :shock:
Nálunk szuper az Interspar, szinte csak ott vásárolunk.

Jumam,
nagyon szépek, hány évesek, hogy hívják őket? Hány éves vagy?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
én is szerettem a Spart idáig, lehet, hogy ezt is megszokom majd. Szerencsére itt van közel CBA-is (az is tök jó) meg Kaiser's (az meg drága).
Ja, Europarkos Interspart is, csak oda ritkán jutunk el.

Jumam,
tényleg szépek a gyerekek! Ha tudsz, tegyél fel nem homályosat is róluk! :lol: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Holnap élménybeszámolok sopronról, az elműlt órákban ugyanis visszaolvastalak benneteket. Most pedig megyek aludni, mert én nem tudok annyit netezni, mint itt egyesek...jé, mi az a repedés a plafonon?

Kép Kép
coolasa
 
 


Zsozsó (Zsófia) 11 lesz decemberben, Dani aug. elején volt 5. Julcsi meg ugye 3 és fél hónapos.
Még néhány nap és én meg 36 leszek. De állítólag nem látszik. :lol: Csak kimondani furcsa.
kb 3 éve mikor otp-ben akartam számlát nyitni, megkérdezték, lehet e ifjúsági? Aztán kiderült, hogy ott 25 év a felső korhatár. :oops:
jumam
 
 


Jumam,
tudatosan van a gyerekek között viszonylag "nagyobb" korkülönbség? Könnyebb így szerinted?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?