már régóta olvaslak titeket, csak még nem volt merszem bekapcsolódni

Májusban volt laparom, itt derült ki a PCO-m - ezt akkor drilllinggel megoldották. Nálam egyik oldalon sem egyértelmű az átjárhatóság, a férjemnél is gondok vannak - így kezdtük el a lombikot. Nem sikerült, pedig elég jól indult. A lombikos doki azt mondta, ne szedjek a PCO-ra gyogyit, mert a műtét után átmenetileg jól működik minden. Jövő héten lenne a fagyis beülti. Közben voltam belgyogyinál, aki tovább küldött egy diabetológus/endokrinológushoz. Csináltatott terheléses cukrot, inzulint és minden egyebet is megnézett. A vérképem tökéletes, kivéve az inzulint. Nagyon tájékozott volt, mindent tudott a PCO-ról és az IR-ről. Itt azt olvastam, hogy ti szinte mind Metformint szedtek. Ő pedig azt mondta, ezt semmiképpen sem írná fel, ha babát akarunk, de az Avandia-t kimondottan javasolja. Ugyanis a Metforminnal nagy a születési rendellenességek kockázata, volt vele sok jól kihodott terhesség is, de ellenpélda sem kevés.
Havonta váltakozva kell szednem az Avandia és az Avandiamet-et. Két hónap múlva megyek laborba, aztán emelhetünk adagot.
Nem tudom, egy hét alatt a beültiig változna-e a szint a gyogyival. Azt mondta a doki, ránk bízza, de ő inkább kihagyna egy-két hónapot.
Viszont azt is mondta, látja az eredményeimen, hogy diétával is jól kordában tudnám tartani az inzulinom. (Többször kellett megismételnem a terhelést.) A kezdeti éhgyomri 29.9 egy hét alatt 19.9-re esett.
Azt mondta, a magas inzulin elsősorban a teherbeesét gátolja, de a beágyazódásra sincs igazán jó hatással.
Azt szeretném tőletek kérdezni, ti eltolnátok-e ezért a beültit? Nem tudom, Backán kívül lombikozik-e valaki közületek... Én nagyon szeretném most visszakapni a babókat, de ha tudnám, hogy nincs sok esélyem, akkor nem erőltetném... teljesen tanácstalan vagyok

Most egyébként egy darab cisztám/tüszőm sincs, ami az embriók szempontjából úgy hiszem, nagyon jó.
Jaaaaj, bocsi, hogy ennyit írtam... most látom csak