Új privát üzeneted érkezett!

Márti

A sógorom meg a barátnője vitte le Lacikát egy kicsit sétálni, hogy gyakorolják a szerepeket. :lol: :lol: :lol: A sógoromat és a férjemet egyébként rendszerint össze szokták keverni:

Kép


Tünde
Most ne nevess ki, de én pont tegnap mondtam a Balázsnak, hogy ez a vihar olyan figyelmeztetés szerű volt. Én teljesen kiakadtam, amikor a tüzijáték előtt reklámokat olvastak be (samsung, citroen) és az Interkontinental oldalán egy nagy K&H felirat volt. Erre mondtam Balázsnak tegnap, hogy mintha figyelmeztetés lett volna, hogy: Hát nektek már semmi sem szent?

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Tünde

Egy szülésznő barátnőm mesélte, hogy régen konyak volt a kórházakban és ha nagyon görcsölt a kismama, akkor itattak vele egy kortyot. Szerintem csak az égetett szeszre vonatkozik a görcsoldás. A borban nem vagyok biztos.

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Sziasztok!

Sildike!
Igen emlékeztem én, hogy nagyon hasonlítanak, ezért bizonytalankodtam. :)
Nagyon jók a képek Rólatok a másik topicban! :)
Konyakot Apukám is mondta, aki szülész.

Ayse!
Igen, szerintem is, részben ezzel magyarázható a dolog. Bár én elég rossz kudarctűrő valaki voltam mindig is, és maximalista. Sajna, mert ha mindig egész magasra teszi az ember a lécet, előbb utóbb megesik, hogy levered, és akkor kész a világvége hangulat. De most tudatosan azon munkálkodom hogy változtassak ezen. :D

Csajok képzeljétek milyen hülye voltam ma délelőtt. Kinyitottam egy joghurtot, meg voltam róla győződve, hogy müzlis, mert olyant gyakran veszek, és láttam a tetején a feliratot, hogy rostokkal. Belenézek, hát mintha két kis bogár lenne benne, tök kiakadtam, kibányásztam a gyanús objektumokat, amik aztán már inkább magra emlékeztettek. Kicsit furcsállottam ugyan, mert a müzlisben ilyenfajta magok nem szoktak lenni, de aztán megkóstoltam, és tök fora íze volt, azt hittem romlott. Mire megnéztem mit is eszem valójában, és kiderült, hogy kiwis Activia volt. :lol: :lol: Ritkán veszek ilyent, inkább barackosat, vagy müzliset. Most biztos csak kóstolás miatt tettem a kosárba valamikor. :roll: :lol:

Tünde!
Hogy vagy? Nem érezted meg a frontot? Nekem fájt a fejem hajnalban, és még mindig elég zizi.

Na, megyek virágot öntözni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

 
 

Sziasztok!

Végre van egy kis élet a topicban!

Ayse, a cipő miatt gondolod, hogy kiscsaj lesz?

Ildi, ezt a reklám dolgot nem mondod komolyan!!! :cry: :evil:

Márti, nem semmi vagy! Én amint bogárnak titulálnék vmit a kajámban, menne a süllyesztőbe, nemhogy kibányászni, megenni....
Köszi, már teljesen jól vagyok. Vasárnap ahogy bejött a hideg, hasilag teljesen jól lettem, viszont a fejem fájt vasárnap és tegnap este is, még odáig is eljutottam kínomban, hogy szemüvegben voltam lencse helyett.
Konyakot utálom. :cry: a Jager nem jó? Az van itthon és szeretem is. :wink:
Vendég
 


Tünde!
Nem, egyszerűen csak így érzem.
Szerintem a Jäger kiváló. Én például sokkal jobban szeretem, mint az unicumot.

Márti!
Mi aztán egymásra találtunk, mert én is maximalista vagyok és nagggyon rosszul tűröm a kudarcot.
Egyetemi vizsgázás Neked simán ment?
Ha megtalálod a módszert, hogyan lehet váétoztatni, szólj!

Nekem tegnap este múlt el a fejfájásom ÖT nap után.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:twisted: :twisted: :twisted:

ayse
 
 


Tünde

Szerintem a Jager is jó csak a szülészetknek nincs pénze azt tartani. Az a lényeg, hogy égetett szesz legyen.

Mármint mi nem komoly? Hogy volt -e reklám? Az sajna teljesen komoly. Egy samsung és egy citroen reklám is volt. Az a faszi olvasta be, aki a játékokban is szokta a nyereményeket felsorolni. Szerintem másnak is bántotta a szépérzékét, mert elég hamar leállították.
Azt hogy emiatti büntetésnek gondolom a vihart, az persze nem teljesen komoly, de megvallom, volt egy olyan érzésem, amit fent írtam. Hogy amiatt van, hogy nekünkma már semmi sem szent, persze tisztelet a kivételnek, mert vannak jó érzésű emberek még.


Ayse
Az Unicum next tuti. Sokkal jobb mint az eredeti.

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Ayse!
OK, ha megvan a tuti módszer feltétlenül megosztom Veled, még mielőtt sikerkönyvet írnék belőle.. :lol: :lol:

Tünde!
Húúú, nehogy azt gondold, hogy én minden sz.rt, bogarasat megeszem :lol: :roll: , nagyon finnya vagyok az ilyesmire, de eléggé biztosan megállapítottam a kis valamikről, hogy magok. Meg éhes is voltam.. :lol: :oops: Úgyhogy ezért folytattam a kóstolást. :D

Voltunk késő délután anyóséknál, ott voltak Laci bátyjáék is, Bendegúz olyan cuki volt, produkálta magát. Ha jó zenét hall, elkezd riszálni, még ültő helyében is, és vigyorog mint a vadalma. De van ízlése, mert például Santana, meg a Deep Purple nagyon bejön neki. :) Jó későn értünk haza, csak fél 10 után aludt el, de már eszetlenül fáradt volt a kocsiban hazafelé, alig bírtam vele.

Úgy döntöttem csütörtökön viszem vérvételre, már előre féle tőle. :(

Na, húzok aludni. Jóéjt!

Többiek, merre vagytok???

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, vazze, nem mondod, hogy szereted a Deep Purple-t és a Santanat!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Mondjuk nekem csak 1 Santana albumom van, de azt nagyon szeretem.

Zita is riszál egyből, ha zenét hall, lehet az harang, keljfelmókus, és persze a mosógép. Tegnap olyan édes volt, megmutattuk Apának, milyen érdekes, amikor mos a mosógép. Térdel előtte, dülöngél jobbra-balra, amikor nem forog, akkor meg nézett ránk, hogy most mi van??? Megmutattuk a centrizést is, ott ugye tök gyorsan forog, de feltalálta magát, nem dülöngélt, hanem felállt, és rugózott, amilyen gyorsan tudott. :lol: Kis makimajom. :D
Vendég
 


Sziasztok!
Végre én is tudok jönni!
Kipihentem, kimostam, kivasaltam és kitakarítottam! :lol: :lol: :lol: Azt biztos írtam, hogy amint hazaérünk Zalából, indulás esküvőre, aztán hajnalig lakodalom. Jól sikerült, csak
lassan úgy leszek vele, hogy egy átmulatott éjszakát min.három nap alatt tudok csak kipihenni. Hát hiába harminc fölött...!
Bezzeg a régi szép időkben, amikor a buliból egy laza zuhanyzás után indultam dolgozni, meg se kottyant!
Szóval a nyaralás szuper volt, Zalaegerszegen egy nagy házban laktunk mindannyian (12 fő), az aquacity kb. 5 percre tőlünk. Két nap reggeltől estig ott tanyáztunk, mivel ott szinte mindig fúj a szél, észrevétlenül leégtünk, de szerencsére nem vagyunk fehér bőrüek, úgyhogy szépen bebarnultunk pár nap után!
Emma nagyon jól viselte, hiszen mindenki körülötte ugrált, a víz is tetszett neki, na meg a pucérkodás, ha már közelítettem a pelussal, üvöltött.
Nálunk mostanában egyébként is a pelenkázás a mumus, ordít, de hogy miért nem tudom.

Örülök, hogy Bendegúz is jól van!
Sajna még annyira alaposan nem tudtam visszaolvasni, talán ma este!
Körkérdés!
Mit kapnak a babák a születésnapjukra? Én már gondolkodom rajta, tetszik a bébitaxi, meg a foglalkoztatóasztal, na meg a bevásárlókosár tele kütyüvel, Emma úgyis állandóan pakol.

Képek már készülőben, amint apa guru elkészült, felteszem őket.

Angi

KépKépKép
angella0923
 
 


Sziasztok!

Angi!
Szia! :)
Én még nem gondolkoztam ajándékon. De valamit biztos fog kapni. :D
A bulizással én is hasonlóan vagyok, de én már az elindulást is kétszer meggondolom este. Mondjuk mióta Bendegúz megszületett sok alkalmam nem is volt. De azzal vigasztalom magam, hogy amúgy sem bírnám jól. :( :roll: :?

Tünde!
De igen bizony ám. Santanát nagyon, de nekem sincs gyűjteményem tőle, csak 3CD. A Deep Purplet is, bár ezt inkább azóta ismertem meg jobban mióta Lacival együtt vagyunk. Neki még a telefonja egyik csengőhangja is Deep Purple szám. :) Azt szoktuk Bendegúznak vész esetén bekapcsolni, és azzal elvan egy ideig, hallgatja áhítattal, és vigyorog. :lol:

Hát nálunk megint jön valami fogacska, az tuti, mert megint olyan gyanús fájdalmas felsírások vannak és eszetlen mennyiségű nyál. Pedig az elmúlt hetekben legalább ez nem volt, de most délelőtt megint hatalmas nyálfolt lett a kis bodyján elöl játék közben. Lehet hogy a kisőrlői mocorognak, a dokinéni is mondta hogy duzzadtak nagyon, meg én is látom. :(

Olyan hülye vagyok, akartam tegnap tépni anyóspajtinál egy marék spenótot Bendegúznak mára, és elfelejtettem. Úgyhogy ma üvegest kaját eszik, mivel a kisboltban meg nem volt mirelit spenót. A sors nem akarja hogy Bendegúz spenótot egyen. :lol:
A Ti gyerkőceitek milyen gyakorisággal kapnak üveges kaját? Én próbálok azért heti 4-5ször főzni Bendegúznak, és sok friss gyümit adni neki, üvegest meg akkor ha útközben ér minket a kajatime. De nem akarom hogy leszokjon azért az üvegesről se, mert ha tényleg el tudunk még menni nyaralni, ott leginkább azt fog kapni.

Olyan ügyes voltam, elhatároztam hogy ma addig nem írok, amíg ki nem vasalom a kupacot amivel már napok óta szemeztem. És most írtam végre, mert kész!! :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Tünde!
Melyik Santanat szereted annyira? Nekem a Supernatural meg a Shaman a két kedvencem.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, asszem a Shaman... :oops:
Nem tudok videjót feltenni, mert akármilyen rövidet csinálok, nagyobb 1 megánál... :cry: :cry:
Pedig Zita egész délután a térdenjárássegítőjével sasszézott a nappaliban, olyan kis édes volt. :D

Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Ma délben értünk haza, jó volt, de itthon is jó. Jack szörnyen el lett kényeztetve, állandóan ölben hurcolták, remélem hamar visszaszokik a normál életbe.

Márti, örülök, hogy Bendegúz jól van. Én minden nap kotyvasztok valamit Jacknek, általában ebédre, aztán uzsira üvegest kap.

Tünde, szerintem is lány lesz. Olyan izgiiiiiii, azért néha irigykedem ám egy kicsit :) :oops: .

Én a terepasztalt veszem meg Jacknek, lassan meg is rendelem a neten.

Tényleg, tudtok valami olyan tortareceptet, amiből a babók is ehetnek?
Timi, cukrász familiának van valami tuti kis receptje???

Apropó születésnap, ki kellene jelölnünk a közös szülinapi party dátumát. Javaslatok??

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, Jack is mindent tol, de ő az alacsony dolgokat is állva, ami elég vicces látvány. Az én videóim is nagyobbak mint 1mega, de én fel tudom tölteni a ph :? .

Mielőtt elutaztunk, sikerült felvettem videóra, ahogy Jack tornyot épít, 5 kockát rakott egymásra, aztán a hatodiknál már eldőlt. Gondoltam, hogy eldicsekszem vele az ír rokonságnak, erre a videó végén potty, kiesik egy egyforintos a gyerek szájából :o :o :o . Fogalmam sincs honnan szedte, és hogy mióta szopogatta... ahhhhhhh micsoda egy trehány anya vagyok :roll: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Mankaaaa!!!
Szia! De jó, hogy megjöttetek!!
Majd kérünk képeket tologatós Jackről.

Jack milyen ügyi, hogy egymásra rak öt kockát, kit érdekel, hogy közben pénzérméket köpköd a szájából kifele. :lol:

Bendegúz meg megtanult a "nyaralás" alatt a kis sárga vödrébe be és kipakolni dolgokat. És egyszer kétszer sikerült már neki összrakni két legokockát (duplot, de nem a baby, hanem a kisgyerekeknek valót). De azért segítenem kell még neki ehhez, meg ideges is lesz tőle néha.
Ő viszont nem igazán gyalogol még nem toliz maga előtt dolgokat, inkább mászik.

Holnap reggel megyünk vérvételre Bendegúzzal, drukkoljatok nekünk, hogy simán menjen, és jó legyen az eredmény. Ma sikeresen begyűjtöttem tőle kis pisit is, mert a dokinéni teljes vizeletrutint is kiírt, nem tom minek, de nem árthat.

Megyek is alukálni, mert korán kelünk.
Jóéjcakát!

Ja, tortareceptem sajna nincsen még.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka, bocs, de akkorát röhögtem a sztorin! Legalább nekünk tedd fel ide a videót, lééégyszii!!!!
Drukkolok, hogy otthon tudja Jack, nincs hurcolászás. Hagyta magát? Amikor nyaraltunk, Zita anyumhoz se nagyon akart menni. :(

Márti, szorítok nagyon, hogy jó legyen az eredmény!
Én ritkán főzök külön Zitának, csak ha tej helyett tápszer kell. Amúgy vagy a miénket eszi, vagy üvegeset, mikor hogy jön ki, egyikkel sincs baja.
Vendég
 


Márti, mi is drukkolunk!!!
Képzeld, egyetlen képet sem csináltuk a szüleimnél, mert elfelejtettem elvinni a fényképezőt :( .

Én is segítek néha Jacknek megigazítani a kockákat, mert ha nem akkor általában 3-4 kocka után eldől a torony. Persze amikor fel akartam venni videóra, akkor sokkal ügyetlenebb volt, mint szokott :? .

Holnap feltöltöm a videót :lol: , ma már nem, mert elég hosszú, és olyan lassú a photopocket. Most újra megnéztem, végig lehet látni, hogy rágcsál valamit, de én el voltam foglalva a kockákkal :oops:. Az operatőri munka is pocsék, sokszor nincs benne a Jack feje, csak a torony :? :roll: .

Tünde, Jack csak az elején idegenkedett anyukámtól, utána már egész nap feléje nyújtogatta a praclijait. Amúgy ő sem szereti, ha idegenek emelgetik.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Szóval a photobucket és nem a photopocket :x .

Megrendeltem a terepasztalt, végül a hangszeres verziót, a Máriában a legolcsóbb.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti!

A Supernatural a világ egyik legjobb korongja (nekem benn van a top3-ban)!!!
Szorítunk Bendegúznak!!!

Manka!
Egyforintoson jót nevettem!!!
Andris is mindent bekap, amit tud!! Ne tudd meg, miket bírok kihalásznia szájából, pedig résen vagyok!
De ez az építkezés! El vagyok ájulva! Andrisnak az a legnagyobb játék, hogy menetel körbe-körbe négykézláb! Pedig Lili szobája televan kincsekkel! Legóval is. De ő csak rágja meg egymáshoz ütögeti, ha énekelünk és én is csinálom.

ayse
 
 


Sziasztok!

Nagyon ügyik voltunk, mert már 3/4 8ra odaértünk a laborba, és nem is volt várakozás, egész gyorsan túlestünk a dolgon. Persze volt nagy kiabálás, sírás, de utána hamar megvigasztalódott szegénykém. Aztán még bevásároltunk, meg sétáltunk kicsit, és most aluszkál.
Délután megyünk vissza az eredményért.
Mindenkinek köszi a drukkokat! Remélem minden rendben lesz.

Ayse!
Mi van még benne Nálad a top3ban? Nálam Sting is mindenképpen ott helyezkedik el a dobogón, naggyon előkelő helyen. :)

Ma talán mazsolázgatok azért a nyaralós képeinkből, és ha lesz időm teszek fel párat Bendegúzról.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Robie Williams: Escapology

Bruce Springsteen: Born in the USA

A magyarok az egy külön szívem csücske.

ayse
 
 


Ayse, 20-án este gondoltam Rád! Az m2-őn adták az István, a királyt, én végigénekeltem, tök jó volt. :D (Apának lehet, hogy más erről a véleménye... :wink: )

Megnéztem, a Shaman album van meg. De már nem is tudom, mióta nem tudom meghallgatni, mert a kocsi cd tárában van, ami hónapok óta itt figyel a nappaliban, DE nem lehet kivenni belőle a lemezeket, csak ha be van kötve az aksira...

A szememen megint készül a jégárpa, de nem merem bekenni, nem tudom, mit lehet használni jelen állapotomban. Este megyek dokihoz, megkérdezem. Vasárnap tesóm fiának lesz a keresztelője, szép leszek bedagadt, vörös alsó szemhéjjal...

Márti, ma vettem Zitának a boltban babagrízt, tápit kell csak hozzáadni, és eheti. Remélem, bejön neki.
Lányok, akkora hisztipalánta ez a kiscsaj, hihetetlen! Tiszta anyja! :wink:
Ugye sasszézik a nappaliban a térdenjárássegítőjével, de mivel nem vagyunk milliomosok, elég hamar falakba ütközik. Na, ne tudjátok meg, mekkora patália, kiabálás van, és ami új: erőből lökdösi neki az ágynak, asztalnak, vagy amiben éppen elakadt.
Már látom lelki szemeimmel, hogy 1-2 év, és toporzékolni fog...
Vendég
 


Ezeket az előbb akartam feltenni az irományhoz, de nem engedte... :(

Kép Kép
Vendég
 


Tünde!

Egy-két HÉT!!!!!!!

ayse
 
 


Hát fényképekre nem volt időm, mert kimaradt a délutáni alvás, de ami késik.. :)
Viszont jók lettek a laborok, persze még a normál felső tartományába van a fehérvérsejtszáma, de gyakorlatilag megnyugodhatok. Hurrá!! Talán 4-6 hét múlva még egy kontrollt megér, azt mondta a dokinéni. :( De én nem igazán szeretném Bendegúzt már böktetni fölöslegesen, madj meglátom.
Persze vérszegény, de ez az érték is sokkal jobb, mint a kórházi volt.

Mindenesetre ennek örömére elköltöttem a Minimanóban egy kisebb összeget :D , és kapott egy tökaranyos új fülessapit őszre, meg a szobájába Micimackós dekorációt a falra, talán holnap fel is teszem. Meg egy sünikés akasztót, hogy majd a kis kabátját fel tudjuk lógatni.

Lányok!
Adtatok már szőlőt a gyerkőcöknek? Ha még nem, próbáljátok ki. Bendegúz imádja, tegnap evett először, már az is nagyon bejött neki, de ma uzsira is azt kapott, ma vettem mézédes fehérszőlőt direkt neki, hát úgy ette, de úúúgy ette, öröm volt nézni. Persze meghámozom a szemeket, és kiszedem a magot, szóval kicsit munkás, de nagyon könynen lejön a héja, és tuti nagyon egészséges neki! És imádja, majdnem egy kisebb fürtöt megevett.
Egyébként is annyira jó az étvágya, délben a spenótot is csak falta. És utána egy Danoninot. Szerintem tök sokat eszik. Szerencsére. :D

Ayse!
Springsteent gimis koromban én is kedveltem, most már nem annyira.

Tünde!
Bendegúz meg attól szokott hisztis rohamot kapni, ha nem tud szétszedni vagy összerakni két legot. Persze ez utóbbi igen gyakran van, mivel szinte sose tudja összerakni (ritka esetet büszkén megírtam tegnap), de csak akkor dühöng ha fáradt. Egyébként csak elhajítja. :lol:
Majd írd meg hogy ízlet Zitának a tejbegrízpép.

Manka!
Fényképezőgép. :( Kár.
Küldenél egy linket ahol ezt a terepasztalt meg lehet nézni? Én még nem tudom mit kapjon Bendegúz. Szerintem nem lesz nagyon nagy ajándék, az olasz nyaralás is elég jó ajándék lesz mindannyiunknak. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

HIPPHIPPHURRÁ!!!!!!

ayse
 
 


Sziasztok, csak bekukk mielőtt megyek aludni.

Éljen, éljen a jó vérkép!!!!!

Itt az ígért videó :oops: :lol: :? :o :roll: :shock:
http://s52.photobucket.com/albums/g24/manka7/

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 



Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti, itt a terepasztal:
Kép Kép
És itt a legolcsóbb:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... cts_id=902

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti, örülök, hogy jó lett a vérkép!!!
Kép

Manka, videjó haláli, jót nevettem rajta! Sztem nyugodtan elküldheted, hogy Jack már pénzt is tud mosni, lássák csak az ír rokonok.
Kép

Ma voltam dokinál... vagyis tegnap este.
Elmeséltem a hétvégi rosszullétet, aztán megvizsgált. Az biztos, hogy a méhnyak megrövidült, azt nem tudta biztosra mondani, hogy kinyíltam-e vagy sem. Egyrészt hátra-vagy előre hajló a méhem, másrészt a baba feje nagyon lent volt, és nem akart arrébb menni onnan. Holnap, vagyis ma megyek uh-ra. Amúgy is aktuális a 18. heti, (bár eredetileg jövő szerdán mentem volna) de megnézi a méhszájamat hüvelyivel.
Írt fel Magnézium tablettát, 500mg-osat ( A Magne B6-ban 50mg van), és Bricanyl turbuhalert. Márti, Te biztos ismered. Ezt az asztmások fújkodják a szájukba, ha rohamuk van, simaizom-görcsoldó. Ha keményedek, fújjak belőle, hordjam magamnál mindig.
Reménykedem, hogy nem nyíltam ki. Apa is betojt kicsit, hogy ha gáz van, neki kell itthon maradnia. De mondjuk ha később hetekre be kéne feküdnöm, nem is tudom, mi lenne velünk. Egyszerűen nem tudjuk megoldani. Apának dolgozni kell, nagymamák nem tudnak jönni.
Most meg nem tudok aludni, a délutáni capppuccinónak köszönhetően.
Apa éppen az előbb tartott létszámellenőrzést, pontosabban megint terhes velem, és wc-n volt. Basszus, hihetetlen, mit össze nem nassol. :D:D:D Többet, mint én. De szerencsére most nem olyan hisztis, mint amikor Zitát vártuk. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Manka!
Én is megnéztem, tényleg haláli! Csak azt nem tudtam eldönteni, végül is ízlett Jacknek az egyforintos, vagy nem. De tényleg ha figyeli az ember látszik, hogy végig csócsál valamit. Mindenesetre nagyon ügyesen épít, én is fogok venni Bendegúznak ilyesmi kockákat, hátha ráérez az ízére. És Jack milyen kis nyugis, nem lett ideges amikor ledőlt párszor. :lol:

Köszi a linket, megnéztem, tényleg klassz.

Tünde!
Hát vigyázz magadra nagyon, már amennyire lehetséges. Pl a Zita cipelés tuti nem tesz olyan jót ilyenkor, próbáld kevesebbet felvenni, inkább Te ülj le mellé többet. (mondani könnyű, tudom). A Bricanyl ugyanaz mint a Terbutalin amit én szedtem. Készülj fel, hogy esetleg remegni fog a kezed, mint a kocsonya, az enyém nagyon beremegett tőle. És én is szedtem a magnéziumot végig. Drukkolok, hogy jó legyen az UH eredmény, és ne ítéljenek ágynyugalomra.

Képzeljétek, tegnap Bendegúz először integetett a Minimanóban egy eladó csajszinak pápát. Olyan cuki volt. :)

Tegnap hősiesen kipakoltam a fürdőszobai mosdó alatti szekrényünket, kidobáltam sok vacakot, kimostam, és minden eddig szabadon a földön kószáló vegyszert biztonságba helyeztem, felmostam, kimostam a fürdőszobai szőnyeget, úgyhogy így már gyerekbiztos a fürdőszoba, és Bendegúz is nyugodtan nézheti a mosógépet. Már régen meg kellett volna tennem ezt a vegyszereltűntetést, már ott lebegett lelkiszemeim előtt, ahogy magára önti vagy meghúzza a vízkőoldót, csak nem volt kedvem nekiállni. De nem is engedtem egyedül oda soha.

Na, megyek főzőcskézni Bendegúznak, meg takarítani.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Na, voltunk uh-n. Szerencsére nem nyíltam ki!!! Nagy kő esett le a szívemről, annyira aggódtam, mi lenne Zitával, ha be kéne feküdnöm.
Mehetünk Horvátországba is egy hét múlva, ha nem lesz panaszom, de persze pihenjek sokat, kíméljem magam...

És még egy hír: elég rossz boszik vagyunk mindannyian, mert jó nagy fütykös himbilimbizett a lába között!!!
Vendég
 


Tünde!
Tök jó, örülök, hogy minden rendben! És nagy gratula a fütyishez!!! :)
Hát ezzel a megérzés dologgal tényleg befürödtünk. :lol:

Képzeljétek ma adtam Bendegúznak túrórudit ebéd után, persze meghámozva a csokitól, és megevett egy egészet, nagyon ízlett neki.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Tünde, de jó, hogy fiú!!! Gondolom ti is ideálisnak tartjátok az egy fiú - egy lány kombinációt.

Milyen az a babagríz? Hol lehet kapni? Zita szereti?

Márti, Jack is kóstolta már a túrórudi belsejét, és neki is nagyon bejött. Próbáltam valami hasonlót kotyvasztani túróból, gyümiből kis cukorral, de nem nagyon sikerült :? .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde!
Tényleg és marad a Zalán név? Úgy emlékszem azt írtad Zitánál ez volt a fiú verzió.

Csajoook!!
Ma este Bendegúzt lemázsáltuk, és elhagyta a 8 kilót!! :D Sejtettem én, hogy most hízik, mert eszetlen jó az étvágya. Tudom Nektek ez nem hír így 9 kiló felett :lol: , de én nagyon örülök neki.
Ma du kidekoráltam a szobája egyik falát Micimackó-stílusban, és olyan aranyos lett.

Manka!
Megnéztük Apával az egyforintos videjót, ő is jót röhögött a végén, de mindenesetre megállapította, hogy Jack nagyon ügyes ahogy épít!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, gratulálok a "kis dagi :lol: :lol: " Bendegúzhoz! Én is mostanában gondolkodom rajta, hogy ki kellene dekorálni a Jack szobáját, már ki is néztem neki habszivacs bárányokat:
Kép

Márti fényképezd le a Micimackó kuckóját!!

Apa azt mondta, hogy ő jobban értékelné, ha Jack egyforintosok helyett legalább százforintosokat vagy Euro-t köpködne :lol: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, a mi Apánknak is tetszett a videjó, sőt, Sisnek is mondtam, ki ne hagyja! De jó, John-nak is van humorérzéke! :D

A babagrízt tegnap adtam Zitának, nem nagy sikerrel, majd holnap megint megpróbálom. Viszont a 7 gabonás pépet szereti.

Márti, igen, Zalán volt, most még nem tudjuk. Az Zita neve volt...
Vigyázz, nehogy Bendegúz dagi legyen! De jó, hogy hízik!

Timi, Réka, merre vagytok???
Vendég
 


Manka!
Jó majd holnap lefotózom!
Ilyen barisat is láttam a Minimanóban, aranyosak nagyon!

Vigyázat!!! Képözön a nyaralásról:

Súlyosan seperneeek..
Kép Kép

Első utam a fűben, megegyem, ne egyem, vagy leüssem?? Most mit néztek ez csak fűűűű!!
Kép Kép Kép Kép

Nagyon szeretem Apukámat....meg a babapiskótát is.

Kép Kép

Végre kiengedtek sétálni a kórházból.
Kép

Újra a Balatonon!!
Kép Kép

Anyával hintaágyban.
Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Mint látható fürdőzős kép elég kevés van (azért fürödtünk is párszor az elején, de nem fotóztunk sajnos, azt hittük lesz még alkalom bőven. :( )

Ezek meg már ma készültek, első ismerkedés a fogkefével:

Kép Kép

Bocs a túltengésért, de most volt időm kicsinyítgetni. :lol:

Megyek az ágyikóba, jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!

Jajj, nagyon ügyes Jack! Még másfél éves korban is bőven a rombolás szokott menni, nem az építés! Lili szokott is építeni direkt azért, hogy Andris lerombolhassa.
Bevallom, én már felkészülve figyeltem Jack száját. Ha Andrison is ezt a kis rágcsálást látom, mostanában már tudom, hogy van ott valami. Ne tudd meg, miket tudok kikotorni a szájából! Ráadásul le tudja bocsájtani a gigájára, így elsőre nem biztos, hogy van valami a szájában.
különben a videót Lilivel nézük, aki azt kérdezte: "ő Andris?" És azt is mondta, hogy nagyon cuki!

ayse
 
 


Márti!

Bendegúz nagyon aranyos! A kórházas képről nem is mondanám meg, hogy most egy nagyon nagy betegség után van. A piskótarágcsálós kisgödröcskés szenzációs. csinos mami vagy, én szőkének képzeltelek.

ayse
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltüntem! Lakásfelújítás, a gép sem volt jó, és még a Balatonon is voltunk.
Visszaaolvastam. Remélem még írni is lesz időm.

Márti!
Nagyon örülök, hogy Bendegúz már jobban van. Sokat gondoltam Rátok. Biztos nehéz lehetett nektek míg korházban volt, de szerencsére már túl van rajta.
Képek nagyon jók! A takarítós tetszik a legjobban, a sétálóson pedig olyan kis bágyadt még.

Tünde!
De jó, hogy Kistesó kisfiú! Apa gondolom nagyon örül.
Te pedig pihenj minél többet, és vigyázz magadra!
Zita térdenjárássegítőjén jót nevettem! Aranyos lehet, hogy kiakad, ha valamibe beleütközik.

Manka!
Jack videót megmutattam a férjemnek is. Mindketten jót nevettünk rajta!
Ágoston is mindent a szájába töm. A legkisebb kosztól elkezdve, a hajszálon át mindent.

Nem emlékszem már rá ki kérdezte, én ha itthon vagyunk mindig főzök Ágostonnak. Vagy külön, vagy abból kap amit magunknak is főzök. Ha nem vagyunk itthon akkor üvegeset kap.

Balatonon Gyenesdiáson, Keszthely mellett voltunk. Ágoston nagyon élvezte. Kánikula nem volt, de nagyon hideg sem. Csak én fürödtem egyszer a Balatonban. Ágostont pedig csak bokáig vittük be, mert nagyon csúnyán köhögött (már megint). De ahogy fogtuk a kezét belegyalogolt volna a vízbe. Biztos nagyon élvezte is volna, mert az esti fürdésnél is hisztizni szokott amikor ki kell szállni.

Most ébredt csak fel Ágoston!
Ha lesz időm majd jövök.

Puszi mindnkinek. Réka

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Réka, de jó, hogy írtál! Hogy álltok az éjszakákkal?

Márti, már a múltkor is írtam, hogy mennyit nőtt Bendegúz, most is csak ámulok-bámulok. Így könnyen megy a takarítás, ha ilyen söprögetős segítsége van az ember lányának :D :D .

Ayse, szerencsére Jack nem nyeli le a darabosabb dolgokat (a kaját sem :( ), ha teszek a szájába kis darab csirkehusit, negyedóra múlva még mindig a szájába van, csak forgatja a nyelvével.

Képzeljétek, tegnap délután megcsípett valami méhecske vagy darázs, nem láttam, hogy mi, mert cipekedtem, toltam a babakocsit, és közben próbáltam kinyitni a rácsot. Éreztem, hogy az alkaromat csípi valami, aztán egyre jobban fáj, már csak a fullánkot láttam, azt is csak két darabban tudtam kiszedni. Tegnap nem nagyon foglalkoztam vele, csak annak örültem, hogy nem Jacket csípte meg. Viszont éjszaka feldagadt és annyira fájt, hogy alig aludtam valamit. Reggel leszaladtam a patikába megmutatni, hogy adjanak rá valamit, a csaj felhördült, hogy "Jézusom, ez nagyon ronda", és mondta, hogy nem ártana megmutatni egy dokinak, de mivel apa dolgozik egész nap, esélyem nem volt rá, hogy elmenjek az ügyeletre. Még mindig dagadt, piros-sárga-fehér, 8cm átmérőjű duzzanat. Volt már valamelyikőtöknek ilyesmi?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Réka, de jó, hogy írtál! És jó, hogy voltatok Ti is nyaralni, remélem pihentél valamennyit.

Timinek nem tudjátok a telszámát?

Márti, azért látszik, hogy fogyott Bendegúz a kórházban, olyan nagyok a szemei.

Manka, basszus, 8 centi????? Az tényleg marha nagy. Engem csípett már meg méhecske meg dongó is, de nem volt ekkora. Kaptál rá vmit a patikában? Még mindig fáj?

Én ma is gyengélkedtem kicsit, keményedett a hasam, spréztem és pihentem, már jól vagyok. Márti, Neked is viszonylag sűrűn volt anno? Mikor kell bemenni a kórházba?

Sztetek melyik ruciban menjünk holnap keresztelőre?
(elég nehéz Zitát fotózni, állandóan mozgásban van...)

Kép Kép Kép
Vendég
 


A RÓZSASZÍNŰBEN!!!! :D

A csípés már nem fáj annyira, mint múlt éjszaka, inkább feszít. A patikus adott Calcium Santost és Fenistillel kenegetem, szerinte a doki sem tudna túl sok mindent csinálni, esetleg adna egy gyulladáscsökkentő szurit, de azért jó lett volna, ha látná valaki, biztos ami biztos, mert tényleg elég pocsék látvány.

Én is szedtem a magnéziumot anno, mert nekem is sűrűn keményedett a pocakom, sőt szedtem valami izomlazítót is, már nem emlékszem a nevére, csak arra, hogy az asztmások is ezt szedik.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, ok! :D
Ez bevallom, számomra kicsit megnyugtató, hogy ennyi mindenki keményedett pocakosan. És Manka, elmentél volna horvátokhoz nyaralni? Most ezen gondolkodom, hogy menjünk-e egy hét múlva.
Vendég
 


Nekem megvolt valahol a Timi telcsiszáma, este utánanézek. Biztos nyaralnak.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, én elmentem a törökökhöz :D . Szerintem mehetsz nyugodtan, de ezt úgyis te jobban érzed.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


És a gyogyók mellett is előfordult, hogy keményedtél? Volt, hogy be kellett menj a kórházba ez miatt?
Vendég
 


Sztem a nyaralásból már megjöttek, nem?
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?