Új privát üzeneted érkezett!

Elle-t azért írtam, mert van hozzá egy táska, baromi jól néz ki...
vbea
 
 


16.000 asszem. Nem tudom, hogy pl. Tégelben van-e. Még vagy novemberig kihúzzuk ezzel, de után aszerintem már nem fog menni. Inkább széltében vannak problémáink...A miénk baromi keskeny...És Q. nehéz összecsukni, és nehéz. Most még úgy járok le, hogy Lilit beleteszem a kenguruba, de lassan vagy veszek egy nagyobb kengurut, vagy egy könnyebben összecsukható kocsit... :shock: Nagy erőkkel kreatívkodunk itt a gyerekkel, végre bealudt (remélem nem a ragasztószagtól), de már megfosztott néhány laptól, elvágtam az ujjam (ollóval... :lol: ), és most látom, hogy egy papírfecni a könyökömre van ragadva. :shock: A maradék tapétából gyártunk képeket a szobájába. Lassan kéne már valami, ami nem macis... :?

KépKép
pedina
 
 


Na, fiam elaludt reggeltől! Ki mondta, hogy egy ilyen gyerek alszik 12-15 órát! Menjen a fenébe! Már napok óta alig alszik, úgyhogy még abban sem reménykedhetek, hogy kifárad! Nem nagyon sírt, csak nézelődött, vigyorgott. Na meg táncoltunk. De persze csak egy számra volt hajlandó, arra vigyorgott, a többinél sírt. Pedig ez teljesen új szám ( Desperado-Táncolj). Bár még a Juanes is bejött neki, de azt lehet megismerte, mert terhesen folyton azt hallgattam mikor mentem vezetni.

Tegnap egy órát aludtam este, mégpedig a Született feleségek alatt persze. lehet kellene venni egy videót, mert a Barátok köztöt sem látom sosem. Most belefeküdtem Robi ölébe, aki elkezdte masszírozni az arcomat és hát elaludtam... Vagyis nem most, hanem este.

Holnap megyek vissza a 6 hetes vizsgálatra. Szerencsére doki lesz egész nap. Marci marad nagyinál, úgyhogy ma fejek neki ezerrel tejet, mert félek, hogy a fegyasztottat nem eszi meg! A múltkor igaz minden baj nélkül lehúzta, de azért mégis jobb lenne vagy 3 adag friss tej. Az 3 deci minimum, úgyhogy a fantasztikus 30-50 ml-es teljesítményemmel igencsak melózhatok még!

Szerintem hétfőn lesznek már magazinok.

Ja, Edit, tényleg forgatni kell a fejüket mindig, mert ellaposodhat és az nagyon csúnya! Nem mintha Marci nem arra fordítaná, amerre ő akarja, de ha mélyen alszik néha megfordítom neki.

A mi kocsinkat anyukámmal alig bírtuk ketten felvinni. Robi is megizzadt vele. Piszkosul nehéz, de lagalább addig kirakózott vele, hogy befér a Suzukiba!

Valamit még biztosan akartam írni, de elfelejtettem. Ja, szülés óta visszahíztam 3 kilót, de szerintem 1-1 kilók a melleim! :lol:

Kép
tokajkincse
 
 

 
 

Oltás:
mivel mi már túl vagyunk a kötelezőkön és egy ideig (15hós koráig) nem is lesz, én gondolkodom az agyhártyagyull. ellenin. Úgy tudom, ha ezt 1 éves kor előtt adják be akkor többszöri elkalom, ha 1 éves kora után, akkor csak 1x szúrják. De még utánakérdezek a patikába is. Amit biztos hogy beadatok 1 éves kora után az a bárányhimlő elleni védőoltás, mégpedig azért mert ma már sokkal agresszívabb a bárányhimlő, nem úgy mint anno nálunk 20-25 évvel ezelőtt. A szövődményekről nem is beszélve.
Ti gondolkodtatok már ezen?

Edina, Zsombor 2 napja kap almalevet 10-20g-ot meg is iszogat, fintorok közepette. Tegnap már higítva adtam neki, hogy ne legyen annyira tömény, úgy jobban ment. Te amikor elkezdted adni Lilinek a gyümileveket mikor adtad? De., du., 2 etetés között?

Te milyen gyümileveket veszel? Én most Nestléset vettem, abban nincs hozzáadott cukor.

Orsi, én csináltam úgy is, ha nem tudtam elegendőt lefejni, ha amikor mentem el, összekevertettem a fagyasztottal és úgy adták oda neki. Megette.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Na hallo!

Túlvagyunk az oltáson. De nagyon bánom, hogy nem a saját dokinőnk adta be. Ez olyan kretén, hogy még.:x Olyan, mint egy vén banya. A nagy vastag sárga körmeivel (ami nem mellesleg csupa cigiszag volt) elkezdte vakargászni Zsimbi fején a koszmót. :x Hogy anyuka ezt így kell. Mondom neki, olajozzuk: anyuka, azt nem szabad.:!: Mondom, de lemossuk a fürdetőkrémmel: anyuka, hát azt sem szabad :!: (megjegyzem, a saját dokink ezeket mondta, azért csináltuk). Mossam samponnal a fejét, és vakargassam le a koszmót.
Oltás: én ne csináljak semmit közben, csak álljak, és várjak. Még jó, hogy azt megengedték, hogy simogassam közben a buksiját a gyereknek. Ilyen egy vadistát!
Státuszvizsgálat: 6370g, 62cm. Ezek a legújabb paraméterek :) Legalább a védőnéni rendes volt. Nem tudott ottlenni a szurinál, mert sokan jöttek még méretkőzni. Most így Zsombi másfél kg szedett magára az előző mérés óta (4/5 hetes volt, most pedig 9/10).
Oltás óta egyszer evett, azóta békésen szunyókál. Már kétszer mértük a lázát, mindkétszer fosott egy nagyot!!! De inkább kihűl ez a gyerek, mint lázas. :)
anittik
 
 


A libero honlapján a pelenka rendeléses link nektek magyarul jelenik meg? Mert nekem nem... :(
anittik
 
 


Kriszti, nekünk a 3 hós oltásnál lázasodott be csak, estére. Amikor beadtam neki a kúpot akkor fosott egy akkorát.... papírtörlővel itattuk a pelusból, mert simán kifolyt volna............
sz.szilvia
 
 


Köszi, Szilvi. Ez a vén banya is mondta, hogy ettől az oltástól nem nagyon szoktak belázasodni a gyerekek. Csak kb 30%-uk. Remélem mi ebbe nem esünk bele!

Csajok, nektek az hogy van, hogy a vonalzót mindenhová beteszi ez a vacak? Mert azt nem hiszem, hogy minig beillesztitek. Most néztem meg a topik elejét, optt is benne vannak a vonalzók, és mostani/mai adatokkal.

Mostmár viszont ébredhetne Zsombi - 4 órája evett -, mert már nagyon tele van a cicim. Orsi, küldök neked egy kis tejcsit így virtuálisan... :)
anittik
 
 


Az aláírás hozzáadását pipáld ki, mindig.

Mi most ettünk, most volt a tápszeres kajcs, benyomta.

KépKép
sz.szilvia
 
 


A vonalzót ha megcsinálod van két kilóméter hosszú hivatkozás. A profilodba azt kell bemásolni az aláíráshoz és akkor mindig beteszi. Itt alul pedig ki kell pipálni az aláírás hozzáadását.

Most is fejtem 50 ml! Nálam ez csúcs! Lehet amúgy is kellene, mert ha olyan másfél decit el tudnék tenni naponta, akkor lenne fagyasztva is tartalék. Csak lusta vagyok kifejni, pedig kb. 5-10 perc mostmár!

Kép
tokajkincse
 
 


azt kell másolni, ami url-el kezdődik

Kép
tokajkincse
 
 


Szilvi! nekünk a dokinéni az agyhártyagyuszi ellenit javasolta Egy szó sem volt arról, hogy hányszor szúrják :twisted: , csak azt mondta, hogy ha 1 éves kora előtt megkapja, akkor sokkal olcsóbb. leszarom, hogy mennyi, csak ne szurkálják feleslegesen, erről ennyi a véleményem. Nem tudom, hogy beadassam-e neki, a himlősön is gondolkodom.
2 kaja között kapta Lili először a leveket. Az elején én is hígítottam, először 2:1-hez, majd fele-fele arányban. Hipp-et meg Kecskemétit szoktam venni. Először én is figyeltem, hogy ne legyen benne cukor, de a dokinénink szerint az elenyésző mennyiség, és szívesebben is megisszák, ami édes...Nálunk most az alma-szőlő-feketeribizli a nagy kedvenc.
Kriszti, tényleg egy állat ez a dokinő....Koszmóra nekünk is azt mondta a miénk, hogy olajozni, ha lehet sapit rá pár órára, kicsit megdörzsölgetni, utána lemosni...
Nálunk nem volt lát egyszer se, mondjuk én estére mindig adtam neki egy fél kúpot. Másnap volt egy kicsikét nyűgös tőle...
3-kor Lili rámköpte a fele tejpépet, aztán 7-kor meg már olyan éhes volt, hogy bevert egy adag tejpépet barackkal, ivott rá eg ydeci almalevet majd még fél nyolckor szopizott is rendesen. :shock: Már alszik, de ha most is éjfélig bírja ennyi kajával - tökön szúrom magam...
A Rossmannban betáraztam babakajából, tök jó újakat találtam. Gyümölcsös rizs meg ilyenek. Elvileg adhatnék már husit is Lilinek, de azzal még várok.
Edit! Mi van a babakocsitokkal? Imi meg tudta szerelni?

KépKép
pedina
 
 


Jó reggelt! :P

Lili békésen, jóllakottan szundizik,én meg nem tudtam visszaaludni. :?
Kb.egy hete a délelőttjeink kezdenek beállni egy ritmusra, ami tök jó. Reggel felébred 4-kor,eszik,és utána rögtön vissza is alszik.Ezután 8 óra után ébred legközelebb, ilyenkor ha nem is rögtön de alszik tovább, a következő kajálásunk pedig dél és 1 óra közé esik.A délutánok még nem egyformák,mert akkor változó, hogy mennyit alszik. Próbáljuk a fürdetést, meg az utána lévő kajázást ugyanarra az időpontra tenni mindennap. :roll: :wink:

A kocsit megszerelte Imi, kb.3 másodpercig tartott neki. :mrgreen: Pontosan nem tudom mi esett le és hol , de csak egy kis pöcköt kellett visszapattintani a helyére. :roll: Hiába,jó egy férfi a háznál! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Most ez a kedvenc képem: Kép

KépKép
editmaci
 
 


Nagyon komoly :lol: .
És Imitől jött a lesajnáló mosoly is:"nincs ennek semmi baja, drágám, csak ez esett le".? :mrgreen: :mrgreen: Mondjuk nálunk nekem van sokszor több műszaki érzékem, és Sanyit le szoktam alázni. Pl. mondtam neki valamelyik nap, hogy szedje le a hordozóról a huzatot, kimosom. Kb. 10 percig forgatta, sehogy se tudott rájönni, hogy a közepéről hogy kell kivenni a csatot. Végül elvettem tőle, és kivettem. Közölte, hogy akkor ő most elbújdosik. :mrgreen: :cry: :mrgreen:
Lili is 6 órától dobálta magát, feleltem rá, de végül fél nyolcig aludt...Ja, a tegnapi nagy kajálástól 2-ig aludt. Szerintem én meg se várom, hogy felébredjen, hanem arra is felkelek, ha csak kicsit nyugtalanabbul alszik, és már teszem cicire. :oops: Pedig lehet, hogy nem is éhes, hanem mondjuk pisil...A védőnő szerint egy hathónapos több, mint 7 kilós, naponta 5-6-szor evő gyerek nem kelhet fel arra éjjel, hogy éhes. Nálunk fél 8 körül van fürdés, fél-egy órán belül elalszik. Általában. :lol:
Ma reggeli slágerünkKomár Laci bácsi után szabadon:
"Mondd kis kócos, hol van a mamád" (Így kelt fel :mrgreen: , tiszta gubanc volt a haja, 10 percig bontogattam neki).
Kép

KépKép
pedina
 
 


De kellene állítani a dátumot a gépen...Késik... :lol: A fényképezőgépé

KépKép
pedina
 
 


Szóval, a profilomban nem tudok változtatni, mert nem tudok, béna vagyok... Valaki tud segíteni???

Edit, ez a Lili egyre jobban hasonlít apjára, pedig szerintem, amikor kibújt, jobban hasonlított rád! :) ti legalább nem jártokúgy, mint mi, hogy állandóan kérdezgetik, kire hasonlít, mert az apukájára nem nagyon! :mrgreen:
anittik
 
 


Na, kipróbálom... De ha nem sikerül, ne nevessetek ki!!! :?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ez állat! :):) Milyen ügyi vagyok!!! :):)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Éljen, éljen! Szerintem is kiköpött Imi Lili, csak nem akartam mondani. De állítólag lányok apára, fiúk anyára hasonlítanak kezdetben...

KépKép
pedina
 
 


Mennem kell, Zsombi zsémbelődik! Zsémbes-Zsombi:)

Pussz!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Már egész hozzá szoktam, hogy Imi hasonmása Lili! Eddig egy valaki mondta-a húgom, hogy az egyik képen :!: hasonlít rám, bár szerintem ő is csak sajnálatból mondta! :D

Persze Imi elkezdte mondogatni, hogy csak ezt a kis valamit kellett volna helyre kattintani! Mintha az olyan egyszerű lenne a Népkert közepén, gyerekkel a kocsiban. Azért remélem már többször nem fordul elő! :mrgreen:

Lili most megint visszaaludt szopi után, kiváncsi vagyok meddig húzza! :lol: Én is nézzek valami reggelit magamnak, mert úgy eltököltem itthon, hogy semmit nem csináltam, de még reggelizni sem volt időm! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, még ne keseredj el! :roll: Valamelyik babás műsorban láttam, hogy a természet játszadozik kezdetben, "próbálja" elhitetni apával, hogy "ő az apa". Állítólag kezdetben a babák ezért tiszta apjuk... :wink: Persze lehet, hogy majd 15 évesen is. Szóval felelősséget azért nem vállalnék.
Nálunk konkrétan a védőnéni mondta, hogy reméli, hogy az apjára üt majd a gyerek, legalábbis genetikailag. Röhögtünk, mondta ezt ugyanis arra, hogy tele vagyok allergiával, meg egyéb "hajlamokkal". Na nem ferdékkel. Kicsit irigykedem rátok, de emlékszem, ti is milyen izgatottan gondolkoztatok azon, hogy a bébi vajon kire hasonlít majd jobban. :o
Nagyon várom a vasárnapi uh-t. :?:
vbea
 
 


Hát hogy néznek ki a Lilik! Egyik mókásabb, mint a másik... :wink:
vbea
 
 


Eni,lassan eléred te is már a félidőt! :lol: :D :P
Kiváncsi vagyok nektek megmutatja-e magát vasárnap EmmaBenedek! :roll: :P
A barátnőmnek a múltkori uh-on azt mondták, hogy kb.100000%, hogy fiú; most ugyanezt mondták nekik,csak annyi különbséggel, hogy most ugyanennyi %, hogy lány! :!: :roll: :mrgreen: ettől talán még az is jobb volt, hogy mi semmit nem tudtunk!Mondjuk Imi biztosra tudta, hogy neki hercegnője lesz! :mrgreen: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Edit! Nálatok is Hercegnő?! :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: Sanyi is úgy hívja Lilit. :lol: :lol:
Eni! Én fiúra teszek nálatok :wink: . Viszont akkor itt Edittel kisebbségben maradunk lányos anyukák.

KépKép
pedina
 
 


Első perctől így hívja! :P Úgy szeretem amikor hazajön munkából,és elkezd Lilinek udvarolni,elhalmozza mindenféle bókokkal.Mint egy igazi hercegnőt! :lol: :mrgreen:
Gondold el,ha Eniéknek is fiú lesz,milyen jó dolga lesz a két Lilinek! Válogathatnak majd a jobbnál jobb pasik között :!: :lol: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Lili 2,5 órája alszik. Szerintem 2 hónapos kora óta nem volt ilyen nappal. :shock: 5 órája nem evett.

KépKép
pedina
 
 


Eni, ezt én is hallottam valahol. Asszem a Spektrumon volt valami műsor, és abban mondtak ilyen okosságokat. :):)

Edina, Zsombi pont ellentétesen viselkedik. 2 óránként eszik ma, pedig mostmár kibírta 3-4 óráig is kaja nélkül. De azt mondták az okos újságok, hogy a babák nem feltétlenül akkor éjjel alszanak rosszul, amikor valami szokatlan történik velük (pl. oltás), hanem az elkövetkező 1-2 nap lehet másabb/nyűgösebb.

Képzeljétek, itt meg 2 napig nem volt melegvíz. De persze sehol nem volt kiírva. A Hőszolgáltató azt mondta, hogy a Naplóban közzétette. Köszi, és akinek nem jár a Napló???? Úgyhogy vízforralóval melegítettük Zsombi fürdővizét.

Tegnap kipróbáltam a sampont: nivea kímélő babasampon. Egész jó, eddig nem látok allergiás reakciót Zsimbike fején, viszont nem áll egybe a kis haja az olajtól. Persze azért vakargatni nem fogom a fejét!

Orsi, most az anyák lapjában olvastam, hogy 1 hónap kell a ciciknek, hogy beálljon a tejcsitermelés.

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Van új Anyák Lapja, Kittina, vagy ez még régebbi? Mert akkor megyek az újságoshoz! :)
Nos, nem tudom. Nagyon nem szeretnék úgy járni, mint Edit barátnője. Nekem mondjanak 100%-ot, vagy semmit. De olyat ne, hogy 50-50%, mert az mi is tudjuk. István teljes biztonsággal állítja, hogy fia lesz. Én, ha vannak is megérzéseim, azok talán lányt sugallnak.
Ti fiút. Kérem a téteket! :D
vbea
 
 


Mi kb. 2 hónapos kora óta a Niveát használjuk ....semmi gond nem volt vele. Csak én is untam, hogy a krémtől úgy néz ki a haja, mintha folyton zsíros lenne

KépKép
pedina
 
 


Lili ma aludt 2,5, majd 1,5 órát. Este 8-kor szopi, eldobta magát, és alszik...És egész nap 4 szopi volt, meg egy kaja. :shock: Gyanús nekem: szerintem akar valamit, azért ilyen jó gyerek. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Egyszer kelt fel csak éjjel... :shock: 4 hónapos kora óta kétszer vagy többször kel.... :shock: :lol: :lol:
Volt pár jó napom, de reggelre megint fulladok, viszket a szemem....

KépKép
pedina
 
 


Edina, az én szemem is tök vörös, meg vagy állandóan könnyezik, vagy ki van száradva... :(

Eni, ez még az aug-i kismama.

Zsombi most apával játszik, vagyis már nem, most tette ide a hordozóban. és most virnyog Kismókus.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nem irigyellek Edina! Meddig tart ez a vacak allergia? :evil:

Lili végigaludta az éjszakát, eddig a szokásos menetrend,most épp aludni készül a kiságyban!

Most a kajálással vagyok gondban.Nem tudom biztosan, hogy mikor eszik eleget.Most pl.150gr-ot evett utoljára,de volt már, hogy este 170 gr-ot! Mennyit kell nekik ilyenkor enni egy alaklommal?

KépKép
editmaci
 
 


Jó huzatja van! Edit! Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mennyit kell ennie, egyen, amennyi jólesik.
Kriszti:Strepsallerg szemcsepp. Tök jó.
A játék nálunk is így van, ha megunja Sanyi:kell Lilinek az anyukája, és teszi az ölembe.
Lili nem egészen egy hét múlva 1/2 éves lesz!!!!!
:lol: :lol: Ígértem neki fél tortát. :lol: :lol:
Allergiám olyan szeptember vége, október elejéig kitart... :( Ilyen megfontolásból volt az esküvőnk is novemberben, aztán azóta az Isten se mossa le rólunk, hogy azért, mert jött a gyerek, de kit érdekel, hogy ki mit gondol? :lol: :lol: :lol:
Én Lilim is aludt 9-től mostanáig.... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Igen,én is úgy gondolom, hogy annyit egyen amennyi jólesik neki, csak van amikor a vége felé mér csak szivogatja,kiköpi; ha visszaadom neki elfogadja,de ha nem úgy is jó.Egyszer nagyon sokat evett, ki is hányta és azóta nem nagyon merem erőltetni neki a cicit.Most a héten nem is hízott annyit.A 2.héten 330 gr-ot hizott, most meg még 200-at sem nagyon érte el! :(

KépKép
editmaci
 
 


Minden oké volt tegnap, leszámítva azt, hogy egy csomó pénztől megszabadultunk. Majd mesélek, de most mennem kell hozzá ki.

Edit, nekem a védőnő azt mondta, hogy olyan 100-110 ml/ kajálás kell ennie Marcinak. Mivel idősebb, ezért lehet Lilinek kevesebb is elég lenne. Nem tudom ez grammban mennyi. Azt hiszem az egy havi hízást kell egyben nézni nem hetekre lebontva. Ne aggódj, teljesen normális ez a növekedés is! Tegnap anya egyszer 80 ml tudott neki adni, mert nem kellett több, utána meg 125 körül. Nekik is milyen a huzatuk!

Kép
tokajkincse
 
 


Lehet, hogy ez olyan update-s hét volt! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Imi nem akarja, hogy Lili bármiről is lemaradjon: már csinált neki e-mail címet :!: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Majd Lili ír neki, úgyis folyton gépel.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg nem számít, hogy hetente mennyit eszik, a lényeg, hogy hízzon valamennyit. Bár szerintem a 200 gr is tök jó egy hétre...

KépKép
pedina
 
 


Itt Debiben így számolnak: heti 150-200 g hízás az ideális, de ha kevesebb, az sem baj. Egyszeri étkezés: a súlyát el kell osztani 6-tal, és azt a számot még annyival, ahányszor általában eszik a baba. Így kijön, hogy egy alkalommal mennyit "kell" ennie. Pl: Zsombi 6370 g. 6370/6=1062 1062/7=152 (Ezt persze nem magamtól számoltam ki, mert az nekem nem megy:roll: ). Na, Zsombinak ennyit kellene egyszerre ennie. De szerintem ez csak hozzávetőleges, mert 3 hetes korában is volt, hogy lenyomott ennyit, pedig akkor 10-szer is evett egy nap. :oops:

Edit, nagynéném Miskolcon a Bató házban vette a nagymamis badit.

Edina! Ez a Lili nem semmi! És milyen tortát kap a feledik szülinapjára? :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Egy sztori a matektudásomról. Miután hazajöttünk Zsombival a klinikáról, néhány nap múlva ráálltam a meérlegre. 73 kg-ot mutatott. 83-mal mentem szülni. Én éles logikával és hatalmas matematikai képességgel megállapítottam, hogy 7 :!: kilát fogytam :oops: :roll: :lol: Pedig 10-et. Anyukám szerint mostmár nagyon sovány vagyok. Ma reggel 68.5 kg voltam. Folyamatosan fogyok, pedig nagyon sokat eszem. :(

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Gondolkodom, hogy a fél tortához jár-e party is? Kép Kép

KépKép
pedina
 
 


Jár a party bizony!!! A 20 hetes EmmaBenedek legalábbis megy Lilihez, mégha magzati állapotban is! :D :D :D

Vannak szeptemberi Magazinok, elég sok értékelhető cikkel, na meg q drága kismama felsőkkel, amiket át is lapoztam. Egyszerű felsőt venni; eddig vettem S-M-et, most az XL-es pultokat támadom le. :wink: Orsi, újságok hátulján ott van, hogy a Br. ősz-tél szeptemberben jelenik meg. Számomra ismét nem sok értékelhető kupon van benne. Br h.u. body 749-ért, illetve rugdalózó 1990-ért. A fülhőmérő, rugós hinta és 14 ezres ágynemű-garnitúra nem hozott lázba. :shock: :?

Nekem húzódozik az alhasam. Határozottan nem görcs, nincs rossz érzésem, csak kellemetlen. Nyúlnak a szalagjaim? :?: Edi, ma volt "izomrángásom". Nem mozdulni készül ez a babamaci? Hátha produkálja majd magát holnap dokibácsinak... :idea:

Kittina, eddig 6,5 kg-nál tartok. Hmmmm. :mrgreen: Nem tudom, hol fogok megállni.
vbea
 
 


Sziasztok!
Igen, Eni, gondoltam is rá, hogy ha addig kiderül, hogy Emma, akkor tiszta csajbuli lesz. :lol: Nem veszek magazint addig, míg az Elle-t el nem olvastam. Mert akkor az olvasatlanul átvándorol "kölcsön" a tesómhoz, és sose kerül vissza, és most egész jó cikkek vannak benne.
Izomrángás a lótúrót, rúgott az a gyerek! :lol: :lol: :lol: Jól jegyezd meg ezt a napot, fogják kérdezni, hogy mikor érezted először...
Amúgy szar a gépünk, megfektette valami új vírusirtó program :shock: , momentán a Lili klaviatúráját kaptuk kölcsön tőle, meg nincs egerünk (élmény így az élet tabulátorral), mert a rádiós tartozékokat nem érzékeli ez a tetű gép. Szóval csak azért léptem be, hogy mentsem, ami menthető, amúgy újra kell telepíteni.
Eni! Szorítok, hogy kiderüljön.
Ja, és a lényeg! Lili átaludta az éjszakát!!!!
Kép
este 8-tól fél ötig egyfolytában aludt, utána szopi, egy kicsit győzködni kelett, hogy még éjszaka van, de köztünk maradt és fél 10-ig aludtunk mindketten, apánk 7-től rajzfilmeket nézett. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Eni, mondtak valamit az uh.-on? Remélem mindent rendben találtak! :D

Megvettem az Anyák Lapját,hát tényleg nem sokat érnek most a kuponok; legalábbis nekem nincs azokra szükségem! Baba magazin majd postán jön.Érdekes, hogy előfizetve később érnek ide az újságok, mintha megvenném! :!: :?

Lili megint aludt éjszaka,3/4 4-kor ébredt először,evett és vissza is aludt; 8-kor ébredt legközelebb.Délelőtt kint voltunk sétálni,aludt egy jó nagyot a levegőn. Voltunk vele a Szincaparkban is, nem nagyon zavarta semmi. :wink: :P

Edina,a kiságyban aludt Lili?

Kriszt,köszi az infót a bodyról,meg is nézem majd holnap! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Csajok! KISTÖKÖS!!!
Annyira egyértelműen láttuk (még én is, pedig simán eltévedek bármilyen térképen, tehát nekem a 2D semmit nem mond...). Nagyon tudta ez a kismuki, hogy mire vagyunk rákattanva, ugyanis az első fél percben megmutatta, mije van. Nem semmi! Már 25 centisek vagyunk, mármint összesen. :wink:
Annyira boldogok vagyunk, elkezdtem mindenféle zöldek, bézsek és kékek között lebegni!
Lilihez pasi megy jövő héten. :roll:
vbea
 
 


Eni!

Hát ez óriási! Hajrá Benedek, nőjjél szépen meg anya pocakjában és legyél te is olyan nagy baba, mint itt mindenki volt!!! :):):)

Reszkessetek Lilik! Jönnek a pasik! :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Mostanában Zsombi 2-2.5 óránként eszik napközben :oops: . Arra gondoltunk Zolival, hogy most jött el az a bizonyos növekedési szakasz, amikor többet kér. Simán lenyomja a 150 g-ot, az egyik ciciből, még többet is (alig tudok fejni 10-20 lm-t), de még rácuppan a másikra is, azt is majdnem leszívja. Hatalmas bendője van. érdezem is tőle, hova fér ez bele? :)

Újabban felfedezte, hogy milyen jó móka a kis kezét csak úgy, passzióból szopizni. Még a cicin is eljátsza, hogy kiköpi a bimbót és helyette az öklét nyalogatja, és közben jókat nevet rajtam!!! :lol: :lol: 8)

Jó éjt!
Pussz mindenkinek!

KépKép
KépKép
anittik
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?