Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Most csak Zsunak jöttem gratulálni a kis puncishoz.
Hogy bírod ezt a meleget? Kép


Amúgy minden oké.Holnap megpróbálok részletesebben írni.


Jó éjt!

Kovács Roland
roli
 
 


Haliho!!!

Heni!!!Kösz a gratuläciot.A meleggel elvagyunk,viszont sétällni csak este felé järunk.Itt bent meg megy a ventilätor.

Giuliano az erkélyen pancsikol amikor csak teheti,de ilyenkor mär nagyon be van sozva.Megyünk is most el itthonrol.

Vasärnap elutazunk 2 hétre.Ugyhogy nem leszek.De majd jövök jo sok élménnyel.(reméljük)

Mindenkinek toväbbi kellemes känikulät és jo egészséget.Puszi Zsuzsa
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Nincs túl nagy forgalom itt az utóbbi időben... gondolom mindenki szenved a kánikulában, illetve a vízparton próbálja elviselhetőbbé tenni... Kép

Én kicsit depresszióba süllyedtem, nem volt túl nagy hangulatom a gép elé ülni... még az olvasgatáshoz sem (nekem, aki valamelyest már függő :roll: :o ). Igazából bepánikoltam amiatt, hogy mi lesz októbertől... a munka mellett nem fog idő jutni a gyerekekre, szegények reggel 7-től este 5-ig az oviban/bölcsiben fognak dekkolni, mennyire fognak hiányozni stb. stb. :cry: :( Szóval para van rendesen, és arra az elhatározásra jutottam :idea:, hogy most visszamegyek a régi munkahelyemre, de közben keresgélek, hátha akad egy rugalmasabb időbeosztású munkahely. Még azt sem bánnám, ha kevesebb fizut kapnék. A lényeg, hogy a gyerekek lehessenek az elsők!!!!! :!: :!: :!:

Nálunk az én letargiámon kívül minden rendben, a gyerekek továbbra is élvezik a nyár szépségeit. Ákos még ovizik, de ott is sokat pancsolnak az udvari medencében, járnak kirándulni, erdőzni. Még mindig nem fogytunk ki a kirándulási célpontokból, így hétvégén azt is "műveljük". Az időjárás kiváló hozzá, mert nincs fullasztó hőség, hanem napos, kellemes 28-29 fok, szellő. Éjszaka a lakást is jól ki lehet hűteni, nem szenvedünk klíma nélkül sem. Most hétvégén a város is felbolydult, mert középkori várjátékok voltak sok programmal, előadással. Ákost el sem lehetett vonszolni a katonai bemutatók mellől. Engem meg a kézművesek sátrai elől... :oops: :) És a németek ismét bebizonyították, hogy mennyire tudnak jelmezes ünnepségeket rendezni magas színvonalon, és mennyire lelkesen tudják az egészet csinálni, magukat jól érezni. Ismét, mint farsangkor, a város apraja-nagyja középkori jelmezbe bújt, és bulizott 2 napig. Mi meg csak tátottuk a szánkat... :o :o

Puszi, és gyertek írni, hogy mi újság!!!!

Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 

 
 

Sziasztok!

Nem vesztünk el, csak végre nálunk is voltak programok.
Voltunk falunapon itt, ahol lakunk, meg szüleimnél. Voltunk strandon is.
A strand nagyon bejött Kristófnak. Először bele sem akart menni, utána pedig természetesen ki nem akart jönni. :lol:
Tegnap jöttünk haza anyukáméktól. Ők nagyobb faluban laknak mint mi, nívósabb is volt a falunap. Sztárvendég a Crystall volt. Egész hosszú majd 1órás koncertet adtak. Este 10-kor volt tűzijáték is, amit kisfiam végigaludt. Igaz nem sokkal előtte aludt el. Teljesen fel volt pörögve, így esténként szinte 10-kor aludt csak el és egész nap futott. Szó szerint. A falunapon is mindenkihez odament. Volt akitől elszedte a patogatott kukoricát, kisbabákat nézegetett kocsiban vagy csak egyszerűen rohangált. Alig ismertem rá.
Ja, sikeresen túlestünk a 18 hós oltáson is. Semmi különös mellékhatás. Össz-vissz 2x mértem hőt. Minimális hőemelkedés volt az eredmény. Azóta újra fiók a hőmérőnek.
Zsu
Gratulálunk a kislányhoz :P Én éreztem és szorítottam hozzá. Gondolom nem baj, hogy lány lesz :oops:
Jó pihizést!
Szilvi
Látom még mindig tele vagytok munkával. Majd szép lassan meglesz. Mi 3 éve költöztünk és még mindig tudnék mit alakítani, rendezni. Gyerkőcöknek is tetszik?
Heni
Nem unjuk a képeket. Én veled ellentétben viszont "csak" 500 Ft-ot találtam egyik nap. Elég volt a buszra hazautazni. :oops:
Kriszta
Én már most - mikor kilátásban sincs - félek attól, mi lesz ha dolgoznom kell a gyerek mellett. Így teljesen érthető, hogy sajnálod őket. Ha jó társaságuk lesz, biztos nem fogják rosszul érezni magukat. Te Áki után visszamentél egyszer?
Anikó
Nem láttam a hosszabb hozzászólásodat. :shock: :lol: Vagy túl figyelmetlen voltam. Lányokkal mi újság?
Nóra
És Dorkáról is ritkán vannak hírek. Bár én is lusta voltam az elmúlt időben.
Mindenkinek puszi, igyekszem gyakrabban jönni.
Ja. augusztusban Balcsira megyünk 1 hétre.
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Csak most van pár percem,de futok is tovább........
Dodó ma kapta meg a kullancselleni oltás utolsó adagját és képzeljétek dél óta ugrál a láza fel le.2x volt már 38.9.Totál kétségbe vagyok esve.Még sosem volt ilyen magas láza oltás után.
Nektek tapasztalat????? :shock:
Lehet reggel megyünk dokihoz,ha nem javul.Most épp szunyokál,de szt csinálja dél óta fentvan nyüszög,visszaalszik......

Hétfőn utaznánk el.remélem nem lesz semmi komoly. :?

Bocsi hogy csak panaszkodni jövök.De úgy be vagyok sz...va.
Amúgy minden oké!
Reméelm nektek jól telnek napjaitok.
Hogy bírjátok ezt ameleget????


Jó éjt!

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Heni
Nekünk a 15 hós oltás után volt 3 napig 39 körüli lázunk. Illetve 2x csak úgy, hogy 1-2 napig és semmi más tünet. A kúp mellett a vízes borogatás volt a leghatásosabb.
Azért remélem mára elmúlt neki. Kristófnak is csak a bágyadtság volt a tünete.

Többieknek puszi élvezzük a nyarat :lol:
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Timi köszi,hogy írtál!
hajnali egykor megint felszökött 39°-ra.Adtam neki egy lázcsillapítót és én is borogattam.Nem akartam megint fürdetni.le is ment 38.2-re.Aztán nem emlékszem semmire,mert elaludtunk egymás mellett.Hajnalban éreztem,hogy meleg,de nem noszogattam,mert nem volt forró.Most még alszik,de még érzem,hogy meleg.Ha felkel mérünk.
Ezt így kifogni..... :evil: :evil: :evil:


Puszi

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Ezer bocs meg egy anyamedve. Nem akartam én ennyire eltűnni de annyira belemerültünk a nyárba. Állandóan úton vagyunk, anyóséknál pancsolunk, meg járjuk a hűvös, árnyékos játszótereket és ott pihegünk a homokozó szélén. A lánykám nagyon édes baba. Imád kint lenni pancsolni, homokozni. Mi egyenlőre nem megyünk nyaralni. Msot két hérig van egy kis beugrós munkám addig a gyerekek a mamánál lesznek. Legalább pénz áll a házhoz. Aug közepén megyünk egy kicsit pihizni a Balcsira.

Zsu! Gartulálok a kis puncishoz. Nagyon vigyázz magadra és csak lájtosan pakolgass, dolgozz.
Kriszti! Nem csodálom, hogy lelkiismeret furdalásod van miatta. Nekem is volt egy idő amikor arra gondoltam, hogy januártól elmegyek dolgozni, el is intéztem a bölcsis papírokat de nem volt szívem beadni. Persze ez még nem jelenti azt, hogy nem fogom bölcsibe adni mert 24Ezerből nem nagyon fogunk kijönni. Azt meg külön nem csodálom, hogy új melóhelyet keresel. Otp mellet nincs az embernek családi élete. Az igazat megvallva én sem akarok oda vissza menni. Reggel héttől este hétig, mert nálunk ez megy.
Szilvi! Kitartást a sok melóhoz. Az én férjem is a mi bútorunkat csinálja meg utoljára. Ezért van, hogy az asztalosnak nincs szekrénye. Nálunk most a konyha következik, lassan kész leszünk a nagyja munkával. Most már negyedik éve, hogy itt lakunk és mindent csak apránként tudunk rendbe hozni (tudod a pénz nagy úr) Szóval abszolút együtt érzek veled.
Timi! Nem voltál figyelmetlen, én voltam a lusta. Egyik nap meg is írtam aztán Bius egy mozdulattal likvidálta. Egy kicsit mérges lettem. Sajnos nem tudtam újra írni. Most pótolom, bocsi.
Roli! Én nem adattam be kullancs elleni oltást így nem is volt tünet. Nekem az orvos azt mondta két éves kor alatt nem szabad neki adni. Remélem már jobban van a fiad. Mindkettőnek beadattad? Kellemes pihenést nektek.
Évi! Viki! Nóra! Betti! És a többiek! Millió puszi mindenkinek.
További sok napsütést.
Vendég
 


Sziasztok!


Úgy tűnik,most már minden oké.Láz lement,égtelen vísítás maradt helyette.Biztos rossz még aközérzete.Doki néni szerint bekapott egy jó kis vírust és ebben a melegben nehezebben viseli a szervezete.Azért volt magasabb a láz és azért ment le nehezebben is.
A védőoltásnak állítólag semmi köze hozzá.Oltás napján amikor megvizsgálta még csak bújkált benne a kór és ezt nem látta dokinéni.De azt mondta,hogy hétfőn elutazhatunk,hacsak nem lesz valami........

Anikó
De jó,hogy jelentkeztél.
A mi orvosunk másfél éves korig nem adja be a szurit.De vannak orvosk akik még egy év alatt is badják.Szerintem ez dokifüggő. :o
Sajnos ebben a nagy,melegben tényleg az van,hogy az ember csak este tud kimenni a lakásból.Nem is tudom mi a rosszabb a mínuszok vagy ez a forróság.Itt a belvárosban a házak között néha mág 50fokot is mutat a hőmérő.Főleg a ott ahol a klíma az járdaszintre van kivezetve.Szinte megsül az ember lába amíg elmegy mellette. :evil:

Na most megyek,mert dolog van!
Puszi!

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Mi sem tűntünk el,csak kevesebb időm volt.Dorka utálja,ha a gép előtt ülök.

Zsu:gratulálunk mi is a kislányhoz,vigyázzatok magatokra.

Timi:mi már kétszer jártunk úgy,hogy lappangott a Dorkában valami és úgy lett beoltva,hát...nem volt egyszerű.Pont ezért nem kaptuk meg még a 18 hós oltást,pedig már lassan 20 hónapos lesz a Dorka.De mindig volt valami.Utálom az oltásokat,pedig még a bölcsi előtt kapnia kell a bárányhimlő ellen is. :(

Kriszta:mi is megyünk bölcsibe,igaz,csak októbertől.Én azzal próbálom nyugtatni magamat,hogy milyen jó lesz ott a gyerekek között a Dorkának.Sokat lesznek a levegőn,játszanak,alkotnak.... :roll: ...aztán majd kiderül,hogy viseli.Ti szeptembertől kezditek?

Kitöröltem magamat az iwiwből,úgyhogy most újra regisztráltam és akit megtaláltam,újra bejelöltem.
Mi nehezen bírjuk a meleget,szinte csak este 6 körül tudunk kimenni,viszont 9 körül tudom csak betessékelni a dorkát így csak 10-kor megy aludni.De délelőtt lehetetlenség 1 óránál tovább kint lenni.

Jók legyetek,sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Halihó!!!

Csak beugrottam elköszönni!reggel indulunk és egy hét múlva jövünk.
Vigyázzatok magatokra.
Puszi

Dodó teljesen meggyógyult! :P :P :P
Kép Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Heni
Jó nyaralást! és örülök, hogy Dodó rendbe jött. Ahhoz képest, hogy az mondták nem lesz nyár egész július kánikula.
Mi augusztus 7-én megyünk a Balcsira, remélem semmi nem jön közbe.
Éva
Olyan régen voltál, hogy vagytok?

Velünk semmi különös nincs, próbáljuk átvészelni a meleg napokat.
Néhányan jelentkezzetek!
Puszi: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, alapvetően jól vagyunk, bár volt egy kis gond, úgyhogy egy hete fekszem, majd ma du. megyek vissza az orvoshoz.

A meleget elég jól bírjuk, itthon van klíma, anyuéknál medence. Így nem nehéz.

Kép


Kép


Puszi mindenkinek,
ha többet tudok, majd még írok.

Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!


Remélem mindenki jól van. Jó régóta nem írtam, de a gépem a döglődés útjára lépett, ha minden igaz már működik.
Hogy bírjátok ezt a meleget?
Hogy vannak a kismamáink?
Jó annak aki éppen nyaral.
Anikó!
Utólagosan is boldog névnapot kívánok neked!

Nálunk betegek is voltak a fiúk mandulagyulladással küszködtek. Tomi ráadásul fogzik, újra mindent a szájába vesz és nagyon nyűgi, éjszaka is sokszor ébred.
Patrik sokat csavarog, nyaral anyuéknál vagy az apjával megy mindenfelé. A barátnőmék itt laknak az utcában és az ő kisfia 8 hónappal fiatalabb a Tominál, nagyon jól el tudnak játszani. Élmény nézni, ahogy kommunikálnak egymással. Mondják a magukét és érdekes figyelni mennyire megértik egymást. Tomi hiába van pelus nélkül, továbbra is csak 2x pisil a bilibe, a kaki elkészülte után szól. Olyan édes volt múltkor is kint voltunk az udvaron egyszercsak kiabál anya, anya, szétterpesztett lábakkal állt és nézte a kakát a földön, de nem nyúlt hozzá, Máskor viszont volt rá példa, hogy belelépett és szétkenődött rajta, „nagy élmény” volt.
Voltunk időnként strandon, Tomi nagyon élvezi a fürdőcskézést. Már nagyon sokat dumál, de még sokszor csak én értem amit akar, de előfordul, hogy nekem is csak magyaráz és lövésem sincs mit akarhat, de rendületlenül ismétli nekem és furcsán néz rám, kb. olyan tekintettel hogy na de anya nem igaz hogy nem érted.
Bocs hogy most nem reagálok semmire, de holnap igyekszem visszaolvasni amit ti írtatok.
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket. Végre kaptam egy kenyérsütőt az uramtól. Nagyon vágytam már rám. Most minden nap kenyeret sütök. Nagyon bírom.

Az a medence nagyon tuti!!!! Én is szeretnék olyat csak kérdés hova. Mi egy mini medencébe pancsolunk a teraszon.

Ma milyen zuhi van itt nálunk. Juj!!!!!!!!! Már ránk fért. Egy kicsit nehéz ebbe a melegbe. A gyerekről szakad a víz, nem bír éjjel aludni. Állandóan sír ezáltal én sem alszok valami sokat. Nagyon kivagyok már. Pedig én szeretem a meleget.

Babások ti hogy vagytok. Most betesz nektek ez a kánikula. Az időjósok meg csak hablatyolnak össze vissza. Hol jót, hol meg rosszat de el nem találják.

Lassan azért elmúlik a nyár már augusztust, írunk. Nem akarok ünnep rontó lenni de hamarosan kezdődik a suli.

Legyetek jók és írjatok!
Vendég
 


Sziasztok!

Na? Lehűltetek már a sok hetes forróság után? Nekünk már olyannyira sikerült, hogy tegnap óta sírjuk vissza a kánikulát... Ráadásul szombattól keddig Münchenbe kirándultunk volna, és pechünkre addigra több napos esőt és hozzá "fincsi" 15-16 fokot jósolnak. Ijedtünkben ma gyorsan le is mondtuk a szállást, és ha még pénteken is élni fog bennünk a kalandvágy, akkor elképzelhető, hogy leruccanunk a tengerhez sátrazni... 8) :roll:

Enikő már teljesen meggyógyult a hasmenéses/hányásos vírusból, bár elég katasztrófális a hangulata mostanság. Nyafi, hiszti megy ezerrel, de ezt a fogzásra fogom (4 szemfog tör át egyszerre), mert ő nem ilyen volt természetileg... inkább teljesen az ellentéte.
Ákos holnap megy utoljára az óvodába, és mivel iskolaköteles korú, szeptemberben már nem engedik, hogy menjen. Pedig jó lett volna a nyelvgyakorlás miatt... olyan jól megy már neki a német, a minap már összetett mondatot is mondott (nyelvtanilag helyesen) :o :o .

Heni!
Megjöttetek már? Kérjük ám a beszámolót és a fotókat!!!!!!! :wink: :)

Timi!
Igen, Ákos után két teljes évet dolgoztam, így ő is volt egy évig bölcsis. Enikő ugyanabba a bölcsibe fog járni, de más gondozónőkhöz (amit nem is bánok...).
A jövő heti Balcsizáshoz szorítok nektek, hogy jó időtök legyen! :wink:

Anikó!
De furi, hogy írod: "hamarosan kezdődik a suli"! Itt No-ban még csak holnap kezdődik a nyári szünidő, most van az a feeling, hogy kitört a vakáció...
Munka, otp: Hát igen, nálunk is sok a túlóra (előfordult, hogy éjfélig bent voltunk :? ), meg az is zavar, hogy reggel fél nyolctól este fél ötig teljesen fix és rugalmatlan a munkaidő. Még azt sem engedik, hogy az ebédidő helyett du. előbb lelépjek :( :( :(

Nóra!
Október elejétől kezdjük a bölcsit, én 16-tól dolgozom. Abban én is bízom, hogy sok minden érdekeset fognak csinálni és jól érzi majd magát Enikő...

Éva!
Jók a képek! :) :) :)
Remélem jobban vagy már!!!!! Van már pocid?

Szilvi!
Örülök, hogy jól vagytok! Nem is csoda, hogy nem volt kedved jönni ebben a melegben...
Én azt vettem észre, hogy Enikőt még abszolút nem érdeklik a vele egykorúak... voltunk ismerősökkel srandolni, náluk a kisfiú hasonló korú, de abszolút nem foglalkoztak egymással. Csak szépen egymás mellett játszottak a maguk kis világában. Viszont Enikőnél már többször is észrevettem (szintén strandon), hogy a nagyobbakhoz próbál csapódni. Ez biztos a nagytesó hatása...

Na puszi, további szép napot nektek!
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!

Már vasárnap hazaértünk,de nem sok időm volt,hogy írjak.Mindig mentük valahova.Most is ha felkel a család megyünk a Tropikáriumba :shock:
Hévízgyörkön nagyon jól éreztük magunka.Az idő jó meleg volt,de éjjel kellemes hűvős.Volt medence,tehát jól fel tudtunk frissülni.A gyerkök szinte egész nap ott voltak. :lol: :lol:
Kézműveskedtünk is rengeteget.Csináltunk nemezlabdát,bőrkarkötőt,papírsárkányt,fontunk kosarat,festettünk üveget,selymet......
Este későn feküdtünk.Gyerekek 9-10(mert volt még éjszakai fürdőzés is)Felnőttek hajnali1-2kor jutottak ágyba.Reggel viszont korán keltünk,mert Dodó kivert mindenkit az ágyból :twisted: :twisted: :twisted:
Dodó az első 3napon feltérképezte a területet,na meg a testét.Szerintem alig maradt rajta épp bőrfelület :? De szerdától már kezdte megszokni a sok lépcsőt.

Na asszem most hirtelen ennyi az élménybeszámolóból,mert ébredeznek.
Teszek még pár képet........
Kép itt laktunk,ahol Dani áll..... Kép ez volt a teraszunk ahol minden reggel reggeliztünk.Fantasztikus volt..... és a saját készítésű poló van afiúkonKép itt is a lépcsőn figurázik Dodó..... :evil: Kép tábortűz,ami elengedhetettlen..... Kép Dodó csajozik...... :wink: Kép Kép Nagy játékos is volt Dodó..... :wink: Kép selyemfestés..... Kép üvegfestés..... Kép kosarat fonok :shock: .... Kép nemezlabdát készítünk.... Kép Danival bokrétát kötünk.... Kép A medencébe pancsizás.... Kép Kép végezetül...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jövőhét szombaton meg megyünk Balcsira,barátnőmmel és az Ő gyerkőivel.

Puszi most megyek,de sietek visszaolvasni.
:oops:

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Mi lassan elkezdünk készülödni a nyaralásra, ami remélem nem telelés lesz. Vasárnap még búcsúba megyünk anyumékhoz és hétfőn indulás a Balaton. Remélem javul az idő, mert nem jó ez a túl nagy lehűlés sem. Kicsit nyűglödik Kristóf mostanában, mintha a szemfoga akarna kibújni. Biztos eltart 1 hónapig míg kibújik. :x
Látom mindenki kirándulgat, pihizget. :lol: Ezt a forróságot mi a lakásban próbáltuk átvészelni. Kristóf most épp a fiókokat rámolja ki. Saját nyelvén folyamatosan mondja a magáét. Bár mi még ezt a nyelvet nem értjük. Annyi haladás van, hogy néha az első betű megegyezik a szavakkal :shock:
Bilizés a nullával egyenlő :?

Heni
Nekem a csajozos képek tetszettek a legjobban, nagyon cukik együtt. :P
Ti hova mentek a Balcsinál? Mi Balatonmáriafürdőre.

Kriszta
Látom ezt a nagy lehűlést ti sem élvezitek annyira. :roll: A szemfog dolgot nagyon megértem, nálunk is kezdödik. Én is csak reménykedem a jobb időben.

Anikó
A sulitéma szerencsére még nem érint. A lehülés kellett, de nem a másik véglet. Nálunk még 20 fok is alig van. Egy 25 fok körülivel már kiegyeznék.

Szilvi
Édesen csinálja Tomi. Látod mi teljesen visszafejlődtünk, sőt néha még a pelenkázás is nehezen megy. A strand Kristófnak is bejött.
Apa hogy halad a bútorokkal?

Éva
Jó hogy jelentkeztél. Olyan gyorsan megy az idő.
Doki mit mondott, remélem már mozoghatsz egy kicsit :P
Attila továbbra is édes :wink: Kész paradicsom az udvar a medencével.

Nóra
Én Kiss Tímea néven vagyok az iwiwen, majd keress meg. Oltás meglett már? A 18 hóssal nem volt semmi gondunk. Igaz mi is 1 hónap csúszással kaptuk a 15 hós miatt.

Zsu
Lassan ti is megjöttök a nyaralásból. Jól telt? Kiscsaj is jól viselte a pociban? Már javában mocorog? És G. :?:

Aki kimaradt annak is puszi!
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Heni!
A képek önmagukért beszélnek... látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat!!! :) :) :)
Dodónak mi történt az orrával? Baleset... :wink: ???
A Balcsihoz is minden jót (főleg jó időt) kívánok :wink: :wink: :wink: !!!!

Timi!
Szorítok nektek, hogy a nyaralás szép nyári időben történjen! Nagyon bosszantó tud lenni, hogy az embernek pont a nyaralására romlik el az idő... főként hogy hosszú heteken át tombolt a kánikula. Mi is mindennap megnézzük az időjárás előrejelzést, reménykedünk... úgy néz ki Olaszországban azért 27-28 fok lesz a hétvégén, így holnap hajnalban nekivágunk a kalandnak. Remélem Enikő bírni fogja a sátrazást, azért kicsit félek tőle... :?

Puszi mindenkinek, jövő héten jövök a beszámolóval.

Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Hello Mindenki!!!!!

Igen mi is megjöttünk mär a nyaraläsbol.(sajnos)Csak kevés idöm van ,mert költözünk ezerrel.Pénteken mär a butorok is ätkerülnak az uj helyre.
Na de vissza egy lépést.Nyaraläs nagyon jol sikerült.Szuper idöt fogtunk ki,Giuliano nagyon jol viselte a hosszu repülöutat oda-vissza.Kisteso is jol viselkedett végig,igaz mär ezerrel tornäzik napjäban 2x-3x.Csulkik,boxol,rugdos.De még nyugalmasak az éjszakäk.2 hétig szinte semmit nem csinältam a fürdésen,alväsok kivül.Ja de még valamit,ettem!!! :lol:
Igaz a kilokkal egész jol ällok.5. homap végére alig 3 kilot hiztam össz-vissz.
Lätom mindenki nyaral,vagy most tért haza a nyaraläsbol.

Heni!!!!A képeitek tényleg önmagukért beszélnek.Szuper lehetett!

Én sajna még mindig nem jöttem rä hogy lehet képeket feltölteni ezzel az uj rendszerrel.S.O.S.

Na most lelépek ,mert pakoläsznom kell hogy a férfiak vihesséka dobozokat.

Mindenkinek toväbbi jo nyaraläst.Évänak toväbbi zökkenömentes babaväräst.Üdv.Zs.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Timi
Balatonszárszóra megyünk 12-én szombaton.Majdnem szomszédok leszünk :wink: Remélem addigra már az idő is jó lesz.Idén még szeretnék a Balcsiba lubickolni :P

Kriszta
Jól látod azok baleset nyomai Dodón.Hévízgyörk teljes domborzati térképét magára tetoválta :shock: :shock: :shock:

Zsu
Örülök,hogy írtál.Biztos most nagy izgalomba lehetsz.Költözés,babavárás.Még mindig irigykedem. :wink: Poci mekkora?

Voltunk Tropicáriumba.nagyon jó volt.
Kép Dodó addig nem engedett tovább amíg mindent meg nem hallgatott.... Kép Kép Kép Az állatsimogatást élvezték a legjobban :shock: Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!


Heni!
Ismét nagyon jó képeket raktál fel, látszik hogy jól éreztétek magatokat, nekem is a csajozós képek tetszettek a legjobban, Dodó huncut kisfiú. A nyaralás alatt jól aludt? Tominak is örökké le van horzsolva valahol a bőre. Én is féltem itt a lépcsők miatt, de Tomi már nagyon gyorsan közlekedik rajta, bár nekem égnek áll a hajam tőle néha. Vikivel beszéltél mostanában? Mi van velük?

Éva!
Pihenj sokat és biztos minden rendben lesz! Attila hagy pihenni, vagy van aki vigyáz rá?

Zsuu!
Tök jó neked, egy kicsit irigykedem, ez a legjobb a terhességben mikor mocorog odabenn a babó, legalábbis szerintem. Azért a költözés során te inkább fogd vissza magad, bár nehéz ilyenkor nyugton maradni.

Timi!
Nyaraljatok jól! Hát kiváncsi vagyok milyen időtök lesz, ma nálunk egész délelőtt esett, ma Tatán búcsú lesz, szegény Patrik kínlódik hogy nem tudunk kimenni.
Egész héten szobafogságban volt és mára lett vége, nagyon elszemtelenedett az utóbbi időben és egyáltalán nem akar szót fogadni, úgyhogy ehhez folyamodtunk én szívem szerint 2 nap múlva abbahegytam volna, de akkor legközelebb nem hisz nekünk ha ezzel fenyegetjük.
Apa lassan halad csak a bútorokkal, de most lesz ami kicsit megsürgeti, mert 2 hét múlva jönnek a sógórnőmék Németországból és addigra azt szeretné minél szebb legyen minden, remélem így is lesz.

Kriszta!
Utólagosan is BOLDOG NÉVNAPOT kívánok neked!!!!
Hogy sikerült a sátrazás? A gyerekek élvezték?
Nem is igazán a kedv hiányzott az íráshoz, inkább az hogy Tomi mellett nincs idő végezni a dolgaim és sajnos sok változás lesz az adórendszerben és könyvelő lévén muszály lépést tartanom, bár szívesebben csináltam volna mást.
Jövő héttől már újra lesz korlátlan netem, biztos többet leszek majd fent.
Németország fog hiányozni? Vagy már nagyon várod hogy itthon legyetek?

Tomi mostanában magától megy aludni ebéd után, nem kell altatni, ennek nagyon örülök.

Anikó!
Mit csináltok mostanában?
Én már megvettem a Patriknak az iskolai cuccokat, ennyi volt a felkészülésünk, már 2x sikerült rávennem kicsit olvasson, de nem igazán akar gyakorolni, pedig hamar szeptember lesz, sajnos!

Megyek mert jött valaki
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Halihó!

Csak köszönni jöttem.Mindjárt indulunk Balcsira.Remélem az idő is jó lesz!Tessék nekünk szorítani.Csütörtöktől vagyok!
További jó pihenést!
Puszi!

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Roli! Nagyon tetszenek a fotók. Ez valami céges nyaralás volt? Hogy-hogy ilyen sok kézműves elfoglaltságot szervezetek? Nagyon tetszik. Meg az is, hogy sok a kicsi gyerek. Nem csodálom, hogy élveztétek.
Timi! Kellemes pihenést. És persze nagyon jó időt nektek. Majd gyere az élménybeszámolóval.
Kriszti! Neketek is jó pihenést. Olaszországot én is tudnám élvezni. Utólag is nagyon sok Boldog Névnapot!
Zsu! Azért majd ha lesz egy kis időd dobj pár képet a nyaralásról. Meg a pocakodat is megnézném. Bizti nagyon édes kis kerek már. Remélem a lányzó jól viselkedik a költözködésnél. Vigyázz magara. Képeket ugyan úgy kell feltölteni mint eddig. Saját dokumentumokból melléklet feltöltésre mész és kész. Csak le kell kicsinyíteni a képeket előtte. De szerintem azt eddig is kellett.
Sahi! Én még nem vettem semmit. Nem is nagyon tudom milyen cuccokat fognak kérni ötödikbe. Olvasás gyakorlásról nem beszélek mert azzal a halálba tudnám kergetni. Sajna az én lányom nem szeret tanulni. Lány létére nagyon lusta. A sulitól magam is félek. Gondolom nekem sem lesz az új félév egy séta galopp. Renivel is többet kell majd foglakozni, mert jönnek az új tantárgyak. És ez itt már nem a dedó ahol szájba rágnak mindent. Otthon kell bebiflázni a dolgokat. Na ettől rettegek a legjobban. Szóval ha egyszer csak hirtelen eltűnök akkor lehet, hogy felkötöttem magam. (Hahaha azért nem vagyok egy depis tipus, csak viccelek)
Évi! Kellemes pocakosodást és hűsölj sokat abban a csodálatos medencében, habár most elég változékony az idő.
Nóra! Merre vagytok? Hogy vagytok?
Vikeivel mi van? Mikor jön megint???
Pusszancs!!!
Vendég
 


Haliho Csajok!!!

Csak egy gyors bejelentkezés.Megprobälok képet feltölteni.Remélem sikerül.

Szinte teljesen beköltöztünk mär.Mär csak egy két aprosägot kell kipakolni dobozokbol.Giuliano elég gyorsan szokja az uj helyet és a külön alväst.Nekem kicsit nehezebb.De megszokom.

Sajna ujra elkezdett nyilni a méhszäjam,ugyhogy szigoruan feküdnöm kell szinte szülésig.valoszinü hogy ujra össze fogjäk varrni,mert külömben nem tartana ki sokäig és megszületne a kishugi.Szomoru vagyok nagyon,de megprobälok azért erös lenni és optimista.Csak azt nem tudom hogy miként fogon rendeznia häztartäst decemberig.
Röviden ennyit.Most megyek ,mert reggelit kell készitenem a csalädnak.

Ne jövök rä a képfeltöltésre ugyhogy bemäsoloma linket ahol megnézhetitek.Puszilok mindenkit.Zs.

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10260&page=1[/img]
zsuu74
 
 


zsuu74
 
 


Sziasztok
Elvesztem,de itt vagyok.Majdnem minden nap olvastalak benneteket.Mindent figyelemmel követtem.

HENI!!!
Bár tudom,hogy most nem látod,azért boldog születésnapot kívánunk Neked.Remélem jó időtök lesz balcsin,mi szerdán megyünk Alföldre,Tiszafüredre.De előtte egyet shoppingolunk Pesten...pont elkerüljük egymást. :(

Zsuu.
Gratulálok kiscsajhoz,mikor érkezik pontosan?Giuliano mennyit észlel belőle?Gondolom elég sűrűn említed neki. :)

Szilvi
Látom haladtok. :D Nekünk is sikerült majdnem befejezni mindent...még jövő tavaszra maradt egy kis térkövezés és kész,no meg készül Dorkának a szoba...ágy,szekrény....ha minden igaz ősztől külön alszik.Majd meglátjuk.
Lassan Tomi 2éves lesz,gondolom be nem áll a szája. :lol: Dorka még csak pár szót mond,de mindenre rámutat és megkérdi: emmi????(ez mi?)Apa megy nála,no meg Viki....nem anya... :shock:

Anikó
Hát nem irigyellek,nehéz lehet kiscsaj mellett Renivel készülni suliba.Bár már nagylány,de gondolom mindennap tanulni kell vele.És persze jön a kamaszkorszak.Szomszéd kiscsaj 1 évvel idősebb lányodnál,de nem lehet vele bírni...minden más érdekli.

Kriszti
Milyen volt Olaszország???Majd tegyél fel képeket.Mindig olyan jól sikerülnek.:)

Timi
Hát ez a hét nem nyaralásra való:( De azért remélem jól éreztétek magatokat.1 kis jóidő volt.
Fogakkal mi is bajlódunk.Dorkának most 12 van,hátsó rágók ill szemfogak hiányoznak.De sokat rágja kezét és nyafog...de semmit nem látok,igaz nem is engedi megnézni...

Éva
Hogy bírod babavárást?Nálatok mikor érkezik picur?Január?

Puszilok mindenkit.Dobok még pár képet és megyek Dorkázni...nagyon leköt mostanában,napról napra tanul valamit..én meg csak mosolygok,olyan édes.

Naná,hogy lefagyott...még jó hogy elmentettem....képeket következő üziben...
Vendég
 


Kép no comment.... :lol:

Kép vidámparkban

Kép campona

Kép a véééég.... :shock:


Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!


Viki!
Na végre hogy előkerültél!!! Örülök neked! Nagyon sokat nőtt Dorka, továbbra is igazi huncut kislány.
Az izgalmas lesz hogy külön fog aludni, én is tervezem ősztől, de majd kiderül, emlékszem Patrik simán vette ezt az akadályt, dehát Tomi semmit sem úgy csinál mint a tesó. Tomi sokat beszél most a kedvencei a hepülő=repülő és a monat=vonat és a kiöntöttem, ezt a szót olyan szépen mondja, sok szót mond szépen, viszont rengeteg érthetetlent is használ még. Egy ismerősnek ennyi idős a fia neki folyékonyan beszél.

Zsuu!
Nagyon sajnálom, hogy feküdnöd kell, dehát kitartás!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépen növekszik a pocakod. Az idő meg gyorsan el fog telni és a lakásban is meglesznek a dolgok lassan.

Nóra!
utólagosan is boldog születésnapot kívánok neked. Hogy vagytok!

Heni!
Hogy telt a pihenés? Itt nem volt jó idő, de remélem arra jobb van.
Én is sok boldogsáto kívánok születésnapod alkalmából.

Timi!
Milyen volt a nyaralás? Volt jó idő is? Tudtatok fürödni?

Éva!
És a te pocaklakód hogy van és persze te és a család többi része?

Mennem kell apa megjött!
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm a névnapi jókívánságokat!!! :)

Végre ideértem... pedig most csavarogni sem járunk, mert sokat esik az eső és iszonyú hideg van (legalábbis nekem nagyon nem jól esik, mert fázós típus vagyok) :? .

A hirtelen jött nyaralásról: Nos, kicsit kicseleztük az időjárást, mert a múlt héten már beharangozták a nagy mennyiségű esőt 16-18 fokkal (be is jött nekik :roll: :roll: ). Münchenbe így nem sok értelmét láttuk, hogy elmenjünk, nem akartunk 4 napig a szállodában csücsülni a gyerekekkel. Gyorsan le is mondtuk a szállást és útirányt változtattunk dél felé. Beszereztünk egy sátrat, bepakoltunk a kocsiba és péntek éjjel elindultunk Olaszországba a tengerpartra. 5 óra alatt le is értünk, ott csodálatos napsütés, 29 fok és a hihetetlenül kék Földközi-tenger fogadott bennünket . Genovától 50 km-re nyugatra Spotorno-ban találtunk egy kempinget, ami közel volt a strandhoz és volt sátorhely szabad. Felvertük a sátrat, berendezkedtünk és irány a vízpart. Ákosnak hihetetlenül bejött a tenger, alig lehetett kikönyörögni. Ugrált a hullámokban, "vadászott" medúzákra, kishalakra stb. Enikő félt, neki ijesztő volt a hullámok csapkodása, meg ő amúgy sem egy "vizes" gyerek. Neki a kis gumicsónakba tettünk vizet, abba pancsikolt a kis edényeivel, meg sarazott a homokban. Az éjszakák meglepően nyugisak voltak, a gyerekek mukk nélkül végigaludták, engem és Lacit kicsi zavart a közelből jövő horkolás... De 2 éjszaka után már immunissá váltunk és aludtunk mint a bunda . Voltunk kirándulni is, megnéztük Genovát, Genovától keletre a sziklás, romanikus öblökkel tarkított partvidéket is megcsodáltuk, itt is strandoltunk (a kavicsos strand annyira nem jött be). Egy másik nap Monte Carlo-ba mentünk. Ott aztán leesett az állunk a nagy gazdagság és pompa láttán. Csodálatos az ország/város fekvése, a tenger még kékebb, mint máshol és maguk az utcák, terek, épületek, parkok nagyon igényesek, tiszták. El sem lehet mesélni... engem teljesen lenyűgözött. És fentről a hercegi palotából mesés a panoráma, akár napokat is bírtam volna nézelődni.
Hamar letelt a 4 nap, kedden már kellett hazajönni, Apa több nap szabit nem kapott sajna. De ez a pár nap csodálatos volt, megérte nagyon!!! Még hazafelé úton Svájcban megálltunk a hegyekben, és megnéztük a lichtenstein-i miniállam fővárosát, Vaduzt is. Ahogy jöttünk észak felé, egyre rosszabb lett az idő, és itthon a lakásban a meleg radiátor fogadott bennünket... Ugyanis annyira hideg van, hogy elindul a fűtés :( :( :shock: . Hát mit ne mondjak, folyamatosan visszavágyunk a tengerhez, a kánikulához azóta is...
Most annyira tengerrajongókká váltunk, hogy már tervezzük a jövő nyári nyaralásunkat :) :) :) ... A kempingezést is megszerettük, mert a gyerekek tényleg baromira élvezték, nem kell hónapokkal előbb lefoglalni a szállást, és nem utolsó sorban egy csomó pénz megspórolható...

Heni!
A Tropikáriumos képek láttán olyan jót nosztalgiáztam... :) Mi is nagyon szeretjük, már többször is voltunk, de nem bírjuk megunni.
Jó balcsizást nektek, én szorítok, hogy javuljon az idő :wink: ! Úgy láttam hétfőtől egyre jobb lesz... Majd gyere élménybeszámolni!!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!!!!! Kép

Zsu!
Hát nem jó hír ez a méhszájnyílás, pihenj sokat és vigyázz magatokra!!! A barátnőmnek is mindkét terhességénél összevarták a méhszájat, és úgy azért nem kellett annyira "kímélnie" magát, tudta a háztartást csinálni, tudott jönni-menni.
Húúú, a nyaralásotok biztos nagyon szuper lehetett, a képek láttán egy paradicsomban töltöttetek két hetet :o :o :o .

Viki!
Örülök, hogy jöttél! :) Olyan jó Dorkát látni a képeken, olyan gyönyörű kiscsaj!!!! :o :o Kár, hogy Enikő nem fiú... :wink: :wink: :wink: Bár, ha belegondolok, Ákos is csak 4,5 évvel idősebb... :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Nálunk is az van most, hogy Enikő teljesen leköt. A szemfogai mostanság bújtak ki alul és fölül, ez a négy iszonyúan megviselte, pedig régebben észre sem vettük a fogzást. Na meg elkezdte próbálgatni a tűréshatárainkat, hiszti elkezdődött rendesen :roll: :roll: :roll: . A mértéke kezelhető, de nem ehhez szoktunk, a mi kis csendes, nyugis kislányunk a múlté... :(

Szilvi!
Nálunk a beszéd abszolút nem fejlődik, de hát ezen nem is csodálkozom, a bátyus is 2,5 évesen kezdte az "ipart", no és azóta be nem áll a szája :roll: :roll: :roll: . Kb. 8-10 szót mond Enikő, ill. ezeket használja következetesen. Próbál utánunk is mondani, de ebből általában halandzsa lesz :D .

Nóra!
Utólagos boldog névnapot neked!!!!!!!!! Kép

Puszilok mindenkit! Jó időt kívánok! Jók legyetek!
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


A sátorban:
Kép

Genovában egy kalózhajón:
Kép

Enikő és a muskátlik:
Kép

Monte Carlo kikötőjében:
Kép

Apa és lánya:
Kép

Hullámok ereje:
Kép

Monte Carlo:
Kép

Áki:
Kép
hardik
 
 


Sziasztok!

Először is bocs, hogy én mindig feledékeny vagyok szüli és névnapokban. Az illetékeseknek gratulálok utólag is :oops:

Már pénteken hazajöttünk, mert láttuk az előrejelzéseket az esőről. Így utólag jobb is, mert este Kristóf már hányt és éjjel belázasodott. Másnap hőemelkedés és hasmenés. Tegnap már tünetmentes volt. Remélem meggyógyult, de a diétát még folytatjuk, tejet nem kap.
A nyaralás inkább csak mászkálás volt, mert annyira nem volt meleg, hogy fürödni mertünk volna. Elég zavaros és hideg volt a víz. Most bezzeg jön a kánikula a hét második felében :twisted:
Örülök, hogy néhányan akik rég voltak újra bejelentkeztek.
Hihetetlen nagy lett Dorka (Vikié). Szép nagy haja van.
Na de Kriszta gyermekei is szuperek a kiránduláson.
Annyit fejlődtünk, hogy végre tisztán kimondja, hogy apa. Néha már rám mutat az anyánál nem magára és pár szó elsőszótagját megismétli. Ilyen a pé (pénz), néni (a férfiak is azok egyenlőre), papa, mama...
Elsőre ennyi, mert nyúz és inkább megyek mielőtt kitörli.
Puszi mindenkinek, majd folytatom.

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Folyt. köv ha hagy a bébi.
Az odaútunk katasztrófális volt. Kristóf nyüglődött, hátsó kerék defekt, ajtó megnyomás udvarra tolatáskor :evil:
Aztán ahogy javult az idő nekünk is jobb kedvünk lett. Csak Mária nem valami mozgalmas hely. Ha fürödni lehetett volna egész jó lett volna.
Hazaút nyugisabb volt, de ami utána volt az azt már írtam. Úgy néz ki Kristóf gyorsan kilábalt a kórból. Ma nagyon korán kelt fél 7kor. Azóta itt nyúz. Bal felső szemfog csücskünk van, na meg válykálás ezerrel, nyálzással. Szerintem a többi is kínozza, mert sírt reggel. Elég nyügös :(
Ja, azt el is felejtettem tisztán mondja pár napja az APA-t. Ha apa hazajön ő a minden. Tegnap a férjem elment futni, mikor jött hazafele Kritóf meglátta, elkiáltotta magát, hogy apa és rohant eléje. Utána meg rám sem bagózva kézenfogva bejöttek a házba. A nyaralás óta lett szorosabb a kapcsolatuk. :P
Márián voltam kártyavetésen. Az jött ki, hogy lesz még gyerekem. És a múlt héten apa azt mondta, hogy ne védekezzünk. Ha összejön lesz. Bár már ovuláción túl voltam, nem valószínű, hogy mostanában összejön. Ne meg ki tudja meddig tart apa elhatározása. :?:
És az is kijött, hogy eladjuk a házat mikor nem is számítunk rá. Bár így lenne.

Kriszta
Olyan édesek együtt a gyerekid, főleg a sátorban. NAgyon hasonlítanak egymásra.
Viki
Már dicsértem Dorkát, de hát ezt te is tudod milyen édes. Ha tudsz gyere gyakrabban.
Zsu
Nagyon jók a nyaralós képek. Szép a pocid :wink: Kicsit irigykedem, de csak jóindulatuan.
Anikó
Hát nem irigyelek. Iskolakezdés :x Anyagilag is katasztrófa. Kitartást hozzá.
Heni
Ma már vagy? Elkerültük egymást, mi már megjöttünk arra mire ti mentetek. Remélem raksz fel megint sok képet.
Éva
Már jobban vagytok? Tudod már hogy mi lesz a baba? Bár gondolom nem ez a legfontosabb.

Írjatok, ha én bejelentkezem mindig leritkul az írás :roll:
Csak nem miattam :oops:
Puszi mindenkinek: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Timi!
Ugye nem gondolod komolyan hogy miattad ritkul?! Szerintem így nyáron mindenkinek kevesebb az ideje és energiája a gép mellé kerülésre. Az a jó hogy Kristófnak már nincs semmi baja, gyorsan átment rajta ez a fertőzés. Kívánom, hogy legyen úgy ahogy jósolták. Egyébként most is hirdetitek a házat?

Zsuu!
Hogy vagytok? Minden rendben?

Éva!
Rég jelentkeztél! És ti?

Kriszta!
Nagyon jók ezek a képek, örülök hogy ilyen jól sikerült a kempingezés. Hugomnak volt egy Genovai barátja egyszer ott volt nála 6 hétig, akkor ő is átruccant Monte Carlóba és hasonló élményei voltak mint neked. Nagyon tetszik az a kép ahol a kisfiadat ledönti a hullám. Hát igen a beszéd beindulása nagyon különböző tud lenni a gyerekeknél, Tomi most nagyon beindult, az tetszik nekünk mikor valamit elkezd mesélni hogy mi történt és próbálja összeszedni hozzá a szavakat.

Heni!
Fiaid? Készültök a sulira? Mi nem igazán . Patriknak mondtuk az utolsó héten már tényleg muszály lesz kicsit gyakorolni, jövő héten itt lesznek a sógornőmék Németországból, akkor ugysem fog.

Anikó!
Nálatok mi a helyzet? Neked mikor kezdődik a tanulás?

Én rendesen beteg voltam az utobbi napokban, benyeltem valami nagyon gonosz kis bacit, 39,9-re is felment a lázam, nagyon fájt a torkom, a mandulám helye tele volt fehér pöttyökkel, és tele volt a garatom váladékkal, szóval igazán szarul voltam Még ilyen magas lázam sosem volt, másnap mentem volna orvoshoz, de nem került rá sor. Anyunak rendeltem egy fény és szinterápiás hegyikristály lámpát aznap jött meg, gondoltam adok neki egy esélyt és engem is meglepve estére enyhült a fájdalom és a lázam is lement, sosem gondoltam volna hogy ez ilyen hatásos, bár jó drága, de azt hiszem rábeszélem apát vegyünk mi is.

Na befejezem mára
Szilvia

Kép,
Kép
sahi
 
 


Kép Tomi pancsi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Kipróbáltam felmennek e képek Kép Kép Kép Kép

Ezek nem új képek, nincs még digitális gépünk, így mindig csak később tudom feltenni, de most volt benne lustaság is.

Kép,
Kép
sahi
 
 


Halihó!

Már csütörtök délután megjöttünk,de nem sok időm volt ideülni.Most is Dodó kivert az ágyból csak azért jövök ilyen korán. :twisted:
Köszön szépen a jókívánságokat.Elég szomorúan veszem tudomásul,hogy repül az idő. :?
Viki
Nagyon örülök,hogy újra itt vagy köztünk.Dorkám milyen nagy lett.Komolyan összekéne hozom már,hogy apa elvigyen hozzátok :wink:
Szilvi
Sulit egyálltalán nem várjuk.Még semmit nem vettünk meg.Dani most fog csak kezdeni gyakorolni egy kicsit.Egész nyáron nem írt egy betűt sem,az olvasásról nem is beszélek. :(
Kriszta
Gyönyörű szép helyen voltatok.Tök izgi lehet sátorozni.Dodóval biztos az is katasztrófális lenne,de egyszer kipróbálnám.
Anikó
Nem lesz semmi neked így összeegyeztetni a tanulást a lánykád tanulásával.De te egy ügyes csajszi vagy :wink:
Ez a tábor ahol voltunk.Azt az óvónénik szervezi.Ő ilyen kézműves beállítottságú.Ma is megyünk hozzá a Várba.Mindig fent van a Mesterségek ünnepén.
Timi
Én sose mernék elmenni jósnőhöz,mert félek,hogy olyat hallok amit nem akarok.De viszont nagyon kíváncsi lennék egy csomó dologra.Annak viszont örülök,hogy neked ilyen jó dolgokat mondott.Hajrá mindent bele.
ÉVa,Zsuzsi
Két kismama.Hogy vagytok?
Zsuzsi neked sok türelmet kívánok,nem lehet könnyű,de kitartás.......

remélem nem hagytam ki senkit. :oops:

A Balcsin nagyon jól éreztük magunkat.Igaz szombaton szinte végig szakadt az eső,de vasárnap délután már kisütött a nap,így eltudtunk menni csavarogni,terepet felderíteni.
Hétfőn délután már pancsinztunk a balcsiba.Igaz befagyott afenekünk :x
Kedden átmentünk komppal Tihanyba,majd onnan kisvasúttal felmentünk az Apátságba.Gyerkők nagyon élvezték.Estére mint a mosott rongy olyanok voltunk.
Csütörtökön mire haza kellett jönnünk,beköszöntött a kánikula is. :twisted: :twisted: :twisted: De attól függetlenűl jó volt.
Teszek pár képet.
Kép Dani apával pecázott,de nem sikerült kifogni az aranyhalat..... :lol:
Kép a kompon..... Kép Kép kisvasúton..... Kép az Apátság oldalában..... Kép a két legjobb gyerek :wink: ... Kép ezt imádták.... :shock: :shock: :shock: Kép szárszói parton.... Kép József Attila emlékmű... Kép fára mászás nagyon jóóóóóóó.... Kép este van,este van ki-ki nyugalomba..... :lol: Kép no comment..... Kép szóval hideg avíz,brrrrrrr...... Kép .......... :P Kép itt már igazi jó idő van..... Kép végezetül.......

Puszi

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!
Új vagyok itt, de van néhány ismi ezen az oldalon :D
Lego, Sahi pusz nektek!!!! :D
Dole (a 368rol) üdvözöl mindketttöket, hiányoztok neki :cry:
Mizu veletek? Jól eltűntetek! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Puszi


Ildi
isan
 
 


Jó reggelt. :D

Mi is újra itt vagyunk,vasárnap értünk haza.Kinyaraltuk magunkat.Szuper volt,nagyon meleg,de azért bírtuk...klímával elviselhető.

Dorka 3x hisztizett "csak",de az véresen komoly volt...majdnem hányt...de visszafogtam magam és nem vettem fel,nem szóltam hozzá....nagyon elkapattuk...nem bírok vele. :cry:

Heni
Szuperek a képek,szerencsére jó időtök volt.Szóval mikor jöttök??? :wink: :wink: :wink:

Ildi
De jó hogy írtál.Köszi a képeket.Nagyon édesek.Aisa levett lábamról,csodaszép kislány.Mesélj róla,miket tud,miket csinál?
Dole száma a régi?Írok neki ha megtalálom 20-as telom....

Dorka új szavai:hinta palinta hintázik.....(eddig gyönyörűen elmondja),ezt is...,azt is...,így,úgy,labda,zsodni(zokni),apa,anya,mama,mámmá,baba,ciccc.Mondja h egy,keddő(kettő),csüccs,hoppá,háp-háp.Ja és NEM,szinte mindenre.... :lol: :lol:

Most megyek,később még írok.
Dobok képet
Pussszancs
Vendég
 


tudok kacsintani.... :wink: Kép

kukucs... Kép

hinta palinta...Kép

Debrecen...nagyon meleg volt... 8) Kép

hiszti előtt... Kép

nőuralom...egy kissrác sem volt... Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Viki! Dorka is tünemény :D A képek alapján belevaló csajszi lehet :wink:
Hol nyaraltatok? Mi még sehol idén, :( és lehet, hogy nem is fogunk. Apának egy perc szabadideje sincs, rengeteg a meló. :( :)

Aisa is elkezdett kb 1hónapja hisztizni, és amig reagáltam is rá, volt olyan, hogy naponta többször is bekattant. Aztán olyan sikeresen megtanultam átnézni rajta, amikor a földön fetrengett, hogy szép lassan elhagyta, már megérti, hogy a játsziról haza kell jönni, a kádból ki kell szállni stb :)
Sokat beszél, szinte bármit utánunk mond, de nem rakja össze a szavakat, mindent megpróbál 1 szóval megmagyarázni. De be nem áll a szája. :)
Nagyon ügyin eszik-iszik egyedül, sőt nem is hagyja, hogy segitsünk neki. :)
A bilit "akció" után hozza... :D
Amugy nagyon anyás, idegenekkel nem szivesen haverkodik, de akit többször lát, azzal minden oké. :)
Lépek, mert ARnival fürdenek, és már uszik a fürdő :D

Puszi!!!!!
Ildi Kép Kép
isan
 
 


Szilvia!!!

Remélem, Ti is jól vagytok, és fogsz irni!!!!


Puszi!

Ildi
isan
 
 


Sziasztok!!!

Mi megvagyunk.Holnap kell mennem uh-rs.Remélem nem romlott az ällapotom.
Hétfön kell befeküdnöm a mütétre és valszeg. pénteken haza is jöhetek.Remélem!!!

Kriszta!!Heni!!!Szuperek a nyaralos fotok!!!!

Viki!!!!Dorkänak nagyon csalafinta a tekintete!!!!Azt hiszem reszkethetnek majd a fiuk!!!!
zsuu74
 
 


Haliho!!!

Merre vagytok!!!Senki nem irt???

Én mär hazajöhettem csütörtökön a korhäzbol.Minden rendben van.November végén varratszedés és szerintem akkor jön is a kishugi.

Korhäz elött még voltunk esküvön ,mivel képet még mindig nem tudok feltölteni itt az album linkje ahol a képek vannak:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10507

Remélem mindenkinél minden rendben és hamarosan jelentkeztek!!Üdv.Zs.
zsuu74
 
 


Sziasztok Csajok!

Bocsi de már szabadkozni sincs bőr a képemen. Olyan ritkán járok erre.

Bisunak kibújt még egy foga. A felső szemfog. A többi is jön szépen. Pár napja sikeres bili akciót hajtott végre. Ma úgy döntöttem nem adok rá napközbe pelust, mert az megzavarja csak alváshoz meg utazásokhoz. Több kevesebb sikere van de szerintem pár nap és oké lesz minden. Ma már a játszón is pisilt a fűbe. Órákig vissza tartja nem nagyon mer bele fogni de egy idő után már nem bírja és akkor jön a nagy bilibe csurgós jelenet. Nagy dolog is volt már benne. Nagyon sokat beszél, szinte mindent megpróbál utánozni és szépen kommunikál is. Vagyis egyszerű kérdésekre válaszol. Kivagyok a hisztijétől. Néha nagyon kell türtőztetnem magam hogy ne…… Mert azt azért nem engedhetem meg magamnak. Jó lenne ha hamarosan leszokna erről. Már a reggeli és esti kakaót is pohárból issza és mostanában megint szépen elalszik magától délután és este. Mondjuk, délután aludhatna többet mert látom rajta, hogy nem elég neki a két óra.

Zsu! Édesek a képek. Tetszik a pocakod. Ha összevarrnak akkor kicsit könnyebb lesz. Vigyázz nagyon magadra ezzel nem szabad viccelni. Inkább legyen rendetlenség majd apa besegít. (Remélem) Kicsi lánynak van már neve?

Lego! Miért csak olvasgatsz? Van valami komoly oka? Kamasz korszak? Már kaptam belőle ízelítőt. A lányom éppen mindent erre fog. Tudod anya kamaszodom. Alig bírok vele. Mindenre pofákat vág semmi nem jó neki. Csuda jól nézel ki a sok gyerek közt.

Kriszta! Szerintem is nagyon jó buli a kempingezés. Igaz mi még a kicsivel nem voltunk de korábban sokat. Reni is mindig nagyon élvezte. Bár a balatonnál meszebb még nem nagyon jutottunk. Majd ha nyerek a lotton.

Timi! Akár össze is futhattunk volna a Balatonnál mert mi is arra felé voltunk bár nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ugyanazon a napokon amikor ti. Mária tényleg nem a legmozgalmasabb hely de én nagyon szeretem meg fenyvesre is szoktunk menni fürdeni. Ott is szép a strand és van kertmozi is. Apa igazán jó fej. Remélem hamar össze jön az a pici no meg a ház is.

Sahi! Megkezdődőt Reninek a suli. Egyenlőre nagyon lelkes. Pénteken a tancsik megmondták mi kell és szombaton mindent megvettünk. Mondjuk a táska meg ceruza és toll már megvolt. Nem mondom van mire költeni. Én majd pénteken kezdem a sulit. Kicsit várom kicsit nem. Jobb volt ez a kis lazaság. Jók a képek olyan szépek ezek a fiúk. Jut eszembe ti akartok még gyereket? Mondjuk egy kislányt?

Heni! Milyen volt a mesterségek ünnepe. Még soha sem voltam, pedig mindig emlegetjük a férjemmel, hogy meg kéne nézni. A vízi parádén is gyerekkoromba voltam utoljára. Azért látom a Budapesti ünnepség nem volt valami fényes kimenetelű. Mi Keszthelyen voltunk, ott is volt tűzijáték meg eső és vihar is. Aránylag jól átvészeltük.

Üdv mindenkinek.
Vendég
 


Csodásak a képek Zsu! Ez a kedvencem. Olyan mint egy film sztár akit lekapta a lesifotósok.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Végre tudok jelentkezni. Lejárt hamarabb az internet havikeretünk és nem igazán tudtam netezni.
Bár azóta "csak" Zsuu és Anikó írt, úgyhogy nem tartott sokáig a visszaolvasás. :oops:
Mindenki gőzerővel sulikezdésre koncentrál :?:
Zsu
Jó, hogy minden oké :D Maradjon is minden így decemberig, igaz?
Milyen az új hely, mesélj róla.
Anikó
Jézusom! Kamaszodás... nem irigyellek. Én, mikor Kristóf még meg sem született, már azóta félek tőle. A vonalzón nem tünik pedig olyan veszélyesnek lánykád. Bius szuper ügyes pelenka téren. Fogilag teljesen egyformán állunk. Nekünk a második felső szemfog is kezd kibújni. Nyálzás újra ezerrel megy. Délután nekünk is max. 2 óra az alvás. Poharazásért irigy. Mi szívószálazunk, az esti és reggeli kakaó cumisüveg még.

Mostanában (ez pár napot jelent) Kristóf néha mondja a pelusára, hogy kaka. Ez vagy kakit vagy szerintem pisit is jelenti. Bilin nem igazán marad meg. Felugrik mindig valami játékot keresni. Úgy lehet biliztetést elkezdeni, hogy leveszem próbra a pelust???? Én nem akarom, hogy összepisilje a bútorokat. Anikó ez hogy megy illetve többiek :!: :?:
Tegnap a csúszda felső lépcsőjéről majdnem hanyat lezúgatott a gyerek az útolsó pillanatban sikerült elkapnom a lábát. Majdnem infarktust kaptam. Előtte nem is álltam mellette, mert már egyedül mászkált. Apának az sem tetszik, hogy csúszdázik a gyerek.

Ildi
Te aztán tényleg régen voltál. De jó, hogy időnként benézel. A kislányod nagyon ügyes.

Viki
Dorka (csak ismétlem önmagam) nagyon édes. A fiamnak is még mindig tetszik :oops:

Heni
Jók a képek. Olyan jó, hogy mindig raksz fel mit nézegetni. Dani mit szólt a sulikezdéshez?

Szilvi
Nálatok is kezdődött a suli? Apa hogy halad a bútorokkal?

Éva
Remélem minden oké veletek. Picur már megmutatta magát?

Kriszta
Hamarosan csomagoltok haza, igaz? NAgy változás lesz :roll:
Gyerekek várják már?

Na most ennyi voltam, aztán szeretnék többet is olvasni.
Puszi mindenkinek: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Tim! Ami azt illeti lehet, hogy szerencsém volt de a bútorkra nem pisilt. A szőnyegre meg a kőre csak. A ruha amit ráadok az elég sokat felszív. Aztán meg nyáron sokat voltunk a szabadba és ott meg nem számított. Most meg egyszerűen ő szólt, hogy pisi én ráültettem a bilire és hopp bele ment. Szerintem azóta érzi is mi a lényeg. Én mindig figyelem és ha látom, hogy pisilnie kell akkor inkább rábeszélem, hogy menjünk el pisilni. Így aztán két-három vakláram is van addig aíg végre pisil.

Szerintem ha nincs készetése akkor nem fog menni. Próbáld meg türelmesen kivárni a megfeleő alakmat. Minden gyerek egyéni ütemben fejlődik. Meg kell erre érni. Azt mondják a lányoknak előbb megy.

Üdv!
Vendég
 


Sziasztok!

Kihalt az oldal? :cry: Mindenki ennyire elfoglalt??

Szilvia!!! Mizu veletek?? Arninak megkezdődött a suli...

Tim30! Te merre Gy-m-s megyéből? Mi Móvár mellett lakunk.

Lego! Dorka még hisztizik? Aisa elég jól elhagyta. :)

Sziasztok!

Ildi
isan
 
 


Sziasztok!


Na végre újra itt lehetek. A gépem jól kicseszett velem, legutóbbi hozzászólásom után két nappal tönkrement, szinte mindent ki kellett benne cserélni. Ma hozták meg. Remélem mindenki jól van. Este írok hosszabban!
Ildi! Neked e-mailt mielőbb!
Puszi
Szilvia

Kép,
Kép
sahi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?