Új privát üzeneted érkezett!

Márti, mivel kezeled Zsombit? Szerinted kaphatnak a picik oscilloc... tudod az influnzást. Úgy tűnik Dorinám elkapta tőlem vagy megfázott valahol. Lejjebb ment a láza reggelre? Most hogy van?

Zsu, én amikor először voltam kint tüzin még régen, halákfélelemem volt amikor a tömeg megindult. Már nem voltam nagyon kicsi, de majdnem összepaszíroztak. Mára már találtam olyan helyet, ahol nincs tömeg, fedezékbe is lehet vonulni és még látni is lehet. De örülök, hogy jövőre terveztem az első tüzijüket a csajoknak.

KépKép
kgiulia
 
 


Írtam tegnap este megint, de persze egyből a babanetbe és küldéskor megint elszállt az egész.

A gyújtogatásról annyit, hogy én szét is égettem egy kis lábast anno, azóta csak vízforralózok.

Fiús Anyukák! Nekem Barninál akkor folyt ki mindig a pisi, mikor a fütyijét elfelejtettem lehajtani. Ő is nagy pisilő volt.

Ma egész nap a vasaló mellett állok, a nyaralás gönceit kell rendbe tenni, már előre félek.

Tegnap és ma is Virág extra nyűgös. Rosszul aludt, visítva ébredt, már 5 óra fennt van. Remélem, csak a frontra és a szélre reagál így. Ha ellépek mellőle, már ordít egyből. Tegnap is vittem magammal hordozóba.

Márti! Zsombinál mi újság? Ügyesek vagytok, hogy gyógyszer nélkül megússzátok. Látod, azért a tápszeres babák sem gyengék.

A MAM-os cumi jó, szeretik a gyerekek, de szerintem a minősége nem a legjobb. Tegnap én is kidobtam egy két hetes cumit a teásüvegről, az is kirepedt, ömlött Virág nyakába a tea. Ahhoz viszont elég drága, hogy két hetet bírjon.

Elkezdődik az öltöztetős időszak, harisnya, sapka, később overall. Ti babáitok tűrik az öltözködést? Tegnap vettem Virágnak egy őszi sapit, majd lefotózom, és a nyaralásikkal együtt megmutatom.

Na lépek!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Márti!
Remélem Zsombi már jobban van, azért elég rosszul hangzik ez a torokgyulladás? Hogy szedhette össze? Ez valami vírus?
Jó lenne megúszni antibika nélkül, most már talán menni is fog, ügyes vagy!

Julcsi!
Dorina hogy van? Ő is lázas? Szegény, remélem hamar túl lesz rajt!

Edit!
Mikor kicsi volt Marci (mert most már olyan nagy ugye :lol: ), akkor neki is akkor folyt ki, mikor nem figyeltünk pelenkázáskor az irányzékra. De legalább 3-4 hónapja nem fordult elő, most meg szinte folyton. Ma reggel is öltözött már! Azért remélem sikerül valamit kitalálnom, mert eddig sem volt egy kispályás ruhafogyasztás terén/nap, de így már nem is tudom összeszámolni, hogy hány darabnál tartunk.

A cumis dolog is kiakaszt folyton. Nekünk most az Avent szakadt ki, de a Flóra MAM-os cumiját mi is kb. 1-2 hetet tudtuk használni, mert folyat. Szóval azóta Flóráé Aventes, Marcié MAM-os. Már azon gondolkodtam, hogy kidobom a francba az összeset, és veszek két noname-t, hátha azzal fele ennyi baj nem lesz.

Azt hiszem csatlakozom hozzád, ma én is vasalni fogok ezerrel. 3 kosárnyi ruha mosolyog rám, ahányszor bemegyek a hálószobába, és Marcinak egy megveszekedett body-ja sincs, ami le lenne vasalva. Már este óta a Flóráéban nyomja. Muris, ahogy kis lepkék vannak az elején.

Na meg megint kaptunk egy rakat barackot, körtét, azt is le kéne turmixolnom. Szombaton vetettem én is Apával még tégelyeket, 200 ml-es mondtam neki. De nem volt, így vett 10 db 150 ml-et, meg 10 db 300 ml-et. Az a poén, hogy a 150 ml-s olcsóbb, mint a 100-as. :shock:

Teszek egy-két képet, ezek tegnap készültek.

Jó innen a kilátás
Kép

Toljuk el a párnák, ok?
Kép

Nem is olyan könnyű!
Kép

Azért haladunk!
Kép

Ügyes vagy!
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 

 
 

Kicsi fiamat ma hajnalban ismét 1 órán át ringattam!!!! :lol: :wink:
Reggel 38.3 volt pancsiztunk így lett 37.3!!!!AZért most már volt egy kis jókedve is!!!!

Julcsi:én homeopátiás cseppet adok neki:Vironal a neve.
Én a répát égettem le egyszer de nagyon!!!! :lol: Úgyhogy ne aggódj!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, nagyon jók a képek!!!!!!! Méghogy nem mozognak? Na csak most kapcsolnak rá! Dorka még nem igazán beteg, de látom rajta a takonykór első jeleit. Igazából megelőzsként kéne valami. Ugye citromot még nem ehetnek de az oscilococcinum (vagy hogy kell leírni), takonykór megelőzésére is jó csak akkor egy adag kell. DE ez felnőttnél. Márti nem tudsz erről valamit? Andi, amúgy hány óránként teszed őket tisztába. Ha sűrűbben cserélsz pelust az sem segít? Ma lemegyek és megpróbálok még egy-két gyógyszertárban venni tégelyt. Ha nem megy akkor majd Keszthelyen. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:nekem ez a osci valami, nem mond semmit-sajnálom.

Zsandi:tündériek a babók, akartam írni az előbb is, csak Zsombikám nyűglődött így gyorsan elküldtem, amit leírtam!!!!!
És hogy összefognak, nagyon jó tesókák, majd együtt fognak huncutkodni!!!!!És az életben nem fognak unatkozni!!!!! :lol:
És ahogy súgdolóznak haláli mókás!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!
Márti, remélem, ha lassan is, de végre meggyógyul a drága. Próbálj neki adni sok gyümölcslét, az tele van vitaminnal.

Cumi,
mi azt hiszem anno a Corában vettünk teljesen márkátlan cumisüvegeket 300.-Ft-ért. Nemrég kapott egy MAM-os cumit, úgy utálja, hogy nem hajlandó enni belőle. Ja, és a márkátlan cumisüvegek még mindig bírják, igaz 5 db-ot vettünk, ha a főzeléktől csúnya, mert megfogja, kidobom és jöhet a következő. De a cumi részének semmi baja pedig régóta használjuk.
Vettünk neki babylove-os cumit, annak meg a cumi része olyan undorító! Sárga, mint ha már 100 éve az üzletben állna.
Pisi, én mindig figyelek a fütykösre, de ettől függetlenűl kifolyik.

Andi, nagyon aranyosak a picik. Milyen mozgékonyak!
Edit, várjuk a képeket.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a képdicseket, azért csaltunk ám, a párnára én raktam őket. Ők csak szépen lecsúsztak.

Márti!
37,3 azért ez már bíztató. Én nagyon félek a láztól, pedig állítólag az jó, mert akkor a szervezet kiírtja a vírust. Aztért talán már tényleg kifelej jöttök belőle!

Julcsi!
Talán Dorinánál nem lesz komoly takonykór, főleg ha időben el tudod csípni. Te meggyógyultál egyébként?
3-4 óránként teszem őket tisztába, attól függ, hogy esznek. Mondjuk ha úgy jön ki, hogy esznek, játszanak, elalszanak, és már 5 óra telt el az előző peluscsere/kajától, akkor nem szoktam őket felébreszteni!
De jelentem, Marci popsija nagyon szép! Elmúlt a pirosság, most már alig látszik. Majd pár hét múlva bepróbálkozom megint a zöldborsóval (ugye én erősen arra gyanakszom), aztán majd kiderül.

Az gázon felejtett dolgokhoz én is tudok csatlakozni. Vizet rendszeresen elforraltam, a múltkor pedig az ebédjükre szánt krumplit főztem szénné. Utána egész délután az edényt súroltam, ők meg üveges kaját kaptak. Persze mondanom sem kell, hogy gomolygott a füst a lakásban. Imádkoztam, hogy ne jöjjön akkor senki.

Barbi!
Meggyőztél, azt hiszem a következő garnítúra cumisüvegünk noname lesz! :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:örülök, hogy Marci popója rendbe jött!!!!
Ja én azt hittem hogy odakúsztak , és felkapaszkodtak!!!! :shock: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek az aggódást kicsi Zsombinkért:nagyon jólesik!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi !Csodalatosan szepek a babaitok.Garatulalok!!! :D

Bmo!Szegeny Zsombi! :( En nagyon tapasztalatlan vagyok,de azt hiszem az is szokott segiteni laznal,ha langyos vizes zsebkendot tekersz a bokajara es esetleg a csuklojara.A bokajanal esetleg kis zoknival ez megoldhato.
Remelem hamarosan tul lesz rajta!!
Kepzeljetekaz ikres topikon talaltam egy szinten csomori kismamat.
:D Most szuletett ket gyonyou babaja.Edit 73 is nagyon klassz tanacsokkal lat el,es van egy pocakos 3-as ikres is akivel Edit probal osszehozni,csak allitolag O most keveset van a neten,mert sokat kell pihennie.
En most annyira jol erzem magam.
Meg szombaton jatszom egy koncerten(igazabol most leszek szinpadon eloszor negyesben)nagyon izgalmas erzes.Aztan ha minden jol megy,legkozelebb majusban,persze lehet hogy ez nagyon naivan hangzik harom babaval,de segitseggel talan megoldhato,es semmit nem fogunk eroltetni,Ok a legfontosabbak!!!
Holnap megyunk ultrahangra megint.Mar 13 hetesek vagyunk(orvosilag 15,ez nekem mindig olyan furcsa szamitas)Talan megtudjuk hogy milyen nemuek??? :wink: Annyira kivancsiak vagyunk!Remelem minden rendben van Veluk!Vegre en is kezdem felfogni,hogy 3 kisbaba van a pocakomban!Annyira felfoghatatlan volt hosszu ideig,nem is ertettem az egeszet.Neha mar azt is erzem hogy mocorognak,persze lehet hogy ez meg nem az.
Szoval szep az elet!!!
rillisz
 
 


Rillisz, örülök, hogy minden rendben. Hidd el mindhárom kismanód jól van. Szerintem tuti, hogy őket érzed mocorogni. Az ikresek hamarabb szokták érezni a mozgolódást. Hát még a hármasok! Olyan jó volt olvasni az írásodat. Éreztem, hogy boldog vagy. Kicsit nosztalgikus. Ne érts félre, most is boldog vagyok, de előtted még mennyi izgalom van! A várakozás, az első tapasztalatok velük (beszélsz hozzájuk megérinted őket és válaszolnak), a végén a TÜRELMETLEN várakozás, a születés, az első napok... Hú, remélem majd még én is átélem mégegyszer. Mondjuk asszem ezt kb. 3 év múlva kéne így gondolnom, feltéve, hogy lesz még hajam. :lol: Remélem majd nem felejtesz el minket később se és beszámolsz a nagycsaládról is. Persze képeket is várunk. 4 D-s uh-ra mentek? Szerintem ne hagyjátok ki. Én akkor nyugodtam meg, hogy tuti 2X10 ujjacska lábujjacska van, mert meg tudtam számolni. A nemeket szerintem még nem lehet látni, de már nem emlékszem. Azért is jobb a 4D-uh, mert nekem a kórházi sima uh-n a Livit fiunak mondták. Mondjuk lehet, hogy annak készült olyan kis akaratos. Szerintem ő kis ördögfióka lesz, néha már most is az.

Andi, kíváncsi vagyok vajon tényleg a borsó csinálta e a pirosságot Marcinak. Majd ha kipróbálod írd már meg. Én meg hülye bunkó vagyok, de mindig elfelejtem megköszönni a mailt. Mindig elküldés után jut eszembe. Bocsi és KÖSZÖNÖM.

Levitték a csajokat sétálni. Anyukám és az unokaöcsém. Úgyhogy megyek is takarítani, felmosni, porszizni. Ja meg főzni. Éljen a pihenés! :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Rillisz:igen ismerem a priznicelést, ez Szoninál be is jön ha rádumálom, de Zsombi nem igazán szereti, inkább pancsizom vele egyet, az jobban bejön neki!!!! :wink: Én ha jól tévedek, a huszadik hét körül lehet látni a nemüket!!!Olyan jó hogy ilyen boldog vagy, és gondolj bele ha már majd a karjaidban tarthatod őket milyen nagyon jó lesz....bár hármat egyszerre???? :shock: :lol: Külön-külön is jó!!!!! :wink:
És min játszol????Nem emlékszem, hogy mondtad volna???? :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mostanában , rájöttem hogy a lánykámtól fáradok ki de nagyon szellemileg.Ugye egész nap be sem áll a szája, mindíg duruzsol valamit, figyelni kell hogy mit magyaráz, általában én vagyok a fordító, de már egész jól meg lehet érteni.
Most is ül felettem a mosogatónál én mosogatok ugyebár, erre ő:anya mit csinálsz???Válaszolok, hogy mit erre miiiiért???És amikor már huszadszor is megkérdezi , akkor az agyam már cseppfolyóssá válik és azt mondom, hogy CSAK!!!!! :lol: :wink:
Úgyhogy az ikres mamikat ilyen szempontból nem irigylem, hogy sztereóba foglyák nyomatni a dumát a babók, Rillisznek meg hárman egyszerre!!!!!Tudom, hogy várjátok ezt a korszakot, ami nagyon jó meg, vicces ,meg minden csak kicsit fárasztó is!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ezen már gondolkoztam (néha ez is megy), vajon a MIÉRT kérdések csak szivatások vagy van valami oktató jellege. Úgyértem mosogatsz. Miért? Elmondod. Miért? Elmondod. Miért? stb. Vagy egyszerüen csak élvezik, hogy kicsinálják az embert. Amúgy az a gáz hogy én is ilyen voltam. Sőt néha vagyok, de én tudom, hogy csak agyra akarok menni. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok

Túléltük az oltást, csak egy kis hőemelkedéssel.
Ez még csak a második oltás volt, azaz a 3 hónapos, mert a doki szabin volt. De olyan hülye, mert miután beadta azt mondta, most egy ideig nem kell jönnünk. Nekem kellett felvilágosítani, hogy még 2 hátravan.

Olyan sokat irtatok, hogy nem is tudok mindenre reagálni.

Andi: nagyon szépek a babák. Az utolsó képen annyira édesek.

Juli: Én is így szoktam „pihenni”, ha a Ferkó elviszi a Szandit.
A barátnőmnek ugyan olyan légzésfigyelője van mint nektek és neki is recseg.

Márti: örülök neki, hogy kicsi Zsombi már jobban van.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Kicsi beteg manómnak megint felment a hője 38.8-ra így mentünk fürödni.Most nagyon nyűgi volt, nem tetszett neki "ülve", magam felé fordítottam rám feküdt és locsoltam a Szonó locsolókannájával!!!!Olyan nagyon jó érzés volt, hogy szopi nélkül is így megnyugodott a pucér mellkasomon :lol: .Hallgatta a szívdobogásom és tudta, hogy csak segíteni akarok, nem jókedvemben fürdünk naponta 3x-4x.Olyan jó ez a feltétel nélküli bizalom amit irántunk éreznek , és ezt nem szabad elrontanunk.Mert ha rájön, hogy ez mindíg így lesz, ha bármi gondja- baja van ránk mindíg számíthat= szerintem ez a jó gyerek-szülő kapcsolat alapja!!!!!!

Zsuzsi:örülök, hogy túl vagytok ilyen simán a szurin!!!! :wink:

Julcsi:te hányadik miért korszakodat éled???? :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, kivasaltam, elraktam a fagyóba a barackot (maradt még, meg körte is, csak azoknak még érni kell), kitakarítottam, ettek a gyerekek, összesöpörtem a járdákat, szóval, azt hiszem mára ennyi elég is volt. Most már csak lábat lógatni szeretnék, na de a babócák majd biztos közbelépnek. :D

Mikortól adtok majd körtét? És babapiskótát?

Zsuzsi!
Kaptok még más oltást is a kötelezőn kívül? Csak merthogy még 2 van hátra. Örülök, hogy a mostanit sikerült jól átvészelni.

Rillisz!
Tényleg várjuk az infókat rólad és törpékről. Szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk, és szívesen éljük át azt, ami velünk tavaly ilyentájt történt! Mindenesetre pihenj, és nagyon-nagyon élvezd ezt az időszakot! Nekem életem legszebb szakasza volt, az tuti! Kb. úgy érzek, mint Julcsi.

Márti!
Vasárnap kezdődött Zsombidnál a láz, ugye? Akkor talán most már tényleg lassan vége! Annyira jól csinálod, és még ilyen szépeket is marad erőd írni, mint az előbb. Le a kalappal!
Rillisz úgy emlékszem azt írta, hogy zongorázik.

Julcsi!
Vigyázz, a lányaidtól duplán kapod vissza a miért kérdéseket! :lol: Én kicsit várom, kicsit nem ezt a korszakot.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:én tegnaptól adom a körtét!!!! :lol:

Rillisz:én Szonit 20 hetesen, de Zsombimat már 16 hetesen éreztem, azt mondják a többediket előbb érzi az ember, de nálad több manó van így szerintem simán érezheted őket!!!!!
És írj nyugodtan jó egy kicsit nosztalgiázni, és hátha valaki kedvet kap!!! :lol: Mondjuk én a szüléstől , terhességtől nem félek csak a depresszió a visszatartó tényező, de eltudnék még képzelni 1 manót , aki hozzánk jönne!!!!! :lol: Olyan jó hogy ketten vannak, elképzelhetetlen nélkülük az élet, sokkal szegényebbek lennénk lelkileg nélkülük!!!!!Hogy bírtuk eddig????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi
nagyon ügyes vagy. Én ma valahogy semmire sem vagyok használható. Pakolászok, söprögetek, de úgy kell erőtvenni magamon, hogy megmozduljak.
Pedig kell az erő, este maszírozni megyünk. :(
Én a múlt héten adtam neki körtét inni, de szerintem egy kicsit fájt a hasa tőle. Két napig adtam, aztán azóta sem.

Rillisz
örülök én is, hogy találtál 3 ikres kismamákat. Csak jobban tudnak segíteni, mint az egy gyerkőcösek. De azért gyere hozzánk is, engem is nagyon érdekel, hogy fejlődnek, és hogy tudtok majd megbírkózni ezzel a feladattal. Nem lesz könnyű, az biztos. De én például, amikor már állva elaludtam volna, és ez a kis ku...a kölök rámmosolygott, hát... Nem is voltam már fáradt! :)

Zsuzsi,
jó, hogy a kiscsaj nem lázasodott be. Az Ádám a 3 hós és a 4 hós oltástól is belázasodott. De szerencsére nem volt semmi komoly, csak a feje volt tűz forró, a hangulata ugyan olyan vidám volt.

Beszéd, miért korszak
ez olyan érdekes, most például alig várom, hogy végre mozogni kezdjen. De szerintem lesz olyan idő is, amikor azt szeretném, ha kicsit nyugton lenne. Nem?
Ja, és ha annyit fog beszélni, mint az anyja, akkor szegény apja megbolondul. :D

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Rillisz, a csömöri ikresnek nem véletlenül két lánya van? Luca és Zsófi?

Zsuzsi, bocs de tiszta h..lye a dokitok! Remélem Szandi estére sem lesz hőemelkedéses.

Márti, tényleg jól viseled Zsombi betegségét. Én valszínű tök ideg lennék. Úgy értem pattognék és agybajos lennék. Mondjuk ez még néha így is igaz. :lol: Látod és ezért vagy jó anya. Értékelni tudod az ilyen "apró" pillanatot, érzést. Ha erre törekszel, hogy ez meg is maradjon szóba sem jöhet a "rossz anya" kifejezés. Ilyenkor mindig eszembe jut, néha mennyire ki voltál hogy te rossz anya vagy. De sorra cáfolsz rá, tehát léci töröld a szótáradból!

Barbi, képzeld nálunk mi lesz ha csacsogni fognak a csajok. Én sem vagyok kis dumás, Dorinának már most be sem áll a szája és Livi is dumás ha van kedve. A korszak pedig lassan itt lesz. Legalábbis Dorka tegnap nézte az apját és azt mondta APA. Az apja meg úgy elolvadt itt szipogott, sírdogált. Remélem ezt most nem fogja elolvasni, nehogy szégyelje magát. Pedig ő ilyen. Nagy macho, de mégis sírt a pozitív tesztnél is, meg az UH-on, és a szülésnél is. Ezért illik hozzám, olyan mint én. Egy grammal sem normálisabb.

Andi, szerinted hányszor fogunk ide irogatni idegbetegen, félig kopaszon a miért kérdésektől? :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Annyira helyesek vagytok,es olyan szepeket irtatok nekem,hogy komolyan majdnem elsirtam magam!!!!Koszonom nagyon :D :D
Olyan igazi klassz kozossegben erzem magam Veletek :D


Bmo kerdezte hogy milyen hangszeren jatszom,zongorazom en is es a ferjem is,igy aztan amikor segitseget keresunk a babakhoz ez is szempont lesz hogy valaki olyan jojjon aki szereti a klasszikus zenet tobb oran keresztul hallgatni a szomszedos szobakbol :lol:
Mar el is kepzeltem a hirdetes szoveget:2 zongorista keres 3 iker csecsmovel szereto,megbizhato,olcso segitseget.Biztosan oriasi lenne a sorban allas :lol: Persze nem hirdetes utjan fogunk keresni.
Ma sikerult telefonon felvenni a kapcsolatot egy 3 ikres anyukaval akinek a gyerekei most 10 evesek.Elkepeszto helyes no,es most figyeljetek :o A harmasok utan meg 4 kisbabat szult.Ugyhogy most 7 gyerekuk van es nagyon boldogok.Egeszen kulonleges emberek lehetnek...Nagyon erdekes sztorikat meselt pl.kepzeljet 9es 1/2 honapig szoptatta mindharmat,es mivel vegig eroltette a szopizast ,rengeteg teje volt.Persze ez biztosan tipustol is fugg,de annyira jo volt hallani hogy letezik ilyen.(tudjatok en mindig ezen izgulok)
Aztan sikerult a helyi gyogyszertarosok segitsegevel megtalalni szinten egy 3 -as ikres csaladot,akik ugyan Pesten laknak,de a szomszed keruletben tolunk 5 percre.Mar meg is adtak a patikusnak a telefonszamukat es varjak hogy megkeressuk Oket.Ott meg csak par honaposak a kicsik.Szoval nagyon zajlik az elet.

Kgiula kerdezted a csomori ikreseket,2 gyonyoru kislanyuk szuletett,es baba neven ir az ikres topicban.Kepeket is kuldott.
Holnap az orvosom maganrendelojebe kell mennunk,es azt hiszem ott nincs 4 dimenzios uh.Viszont a 3 baba miatt minket 2-3 hetente uh-nak.Igy elobb -utobb csak megmutatjak magukat :wink: es azt hiszem az Istvan korhazban van 4 dimenzios.

B-barbi,a korterol csak annyit hogy en imadom,es a szomszed neni a multkor hozott egy nagy szatyorral.Jol belakmaroztam belole,es ugy felfujt,hogy 2 napig fajt a hasam.Aztan O mondta hogy valahol olvasta hogy a kortenek van egy bizonyos osszetevoje ami ilyen tuneteket okoz,ezert jo egy picit inkabb megfozni.Lehet hogy a picurkanak is ettol fajta a hasa.


rillisz
 
 


sziasztok

Szandi ma egész nap aludt. De ez szerintem az oltás miatt van. Az előzőnél is ezt csinálta.

Andi: az oltási könyv szerint még kell kapnia 4 ill. 5 hónaposan, vagy nem?

Márti: te tényleg nagyon jó anya vagy. remélem ha egyszer nálunk lesz ilyen én is ilyen erős leszek. Bár nálunk inkább az a baj, hogy a Ferkó nagyon idegeskedik és én ikább attól borulok ki.
Zsombikának sok-sok gyogypuszit küldök!

Juli: eskűszöm én is megkönnyeztem, ahogy elképzeltem a férjedet. Nálunk is a Ferkó sirt a szülés után.

Rillisz: tök jó hogy sikerült ennyi 3 ikrest találnod, remélem sokat tudnak majd segiteni.
Én nem szeretnék több babát, igy most nosztalgiázom. Olyan jó volt terhesnek lenni. Persze most is jó, de az az érzés, hogy bennem van egy élet (nálad 3) elmondhatatlan.

Barbi: ma én is mosott sz@r vagyok, semmihez nincs kedvem és erőm.
Ádámot meddig kell még maszirozni?

én is nagy dumás vagyok és a Szandi is folyton magyaráz. Előre sajnálom szegény Ferkót.

Fekó legújabb dilije, hogy most kéne a köv. babát összegyurnunk. Mondtam is neki hogy nem normális. remélem hamar felhagy a dologgal.

a dokiról jut eszembe, tőletek se szokták megkérdezni, hogy mit tud már a baba? Tőlem semmit nem kérdezett. Beadta a szurit és már jöttünk is el. Még meg se mérték soha a rendelőbe. Én itthon mérem.
Anyukám szerint lehet, hogy azért ilyen mert nem szoktam neki pénzt adni. De ha én megyek be a rendelőbe miért adjak?
Különben is ne azért legyen kedves mert fizetek, ha kedves lenne fizetnék de igy nem.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Na csajok, én dilis: itt hagytuk a manókat 1 órára, elrohantunk vásárolni.A párom a haját habfixálóval lőtte be reggel, mert elfogyott a hajzselé!!! :lol: Na mindegy rohantunk.Sietek le kicsi Zsombink sírdogál anyós kezében, de nem üvöltött, hanem ez olyan fáradt vagyok fáj valamim sírás volt.Erre anyós :EZ NEM NORMÁLIS DOLOG! ADOM E NEKI AZ ANTIBIOTIKUMOT? após rákontrázott:HOGY ADOK E NEKI KANALAS ORVOSSÁGOT????Közöltem, hogy nem , homeós cseppeket kap, és felvonultam.Mondanom se kell, hogy nálam fél perc alatt megnyugodott a kiskrapek, mikor mértem a hőjét azt mosolyogva konstatálta, úgyhogy semmi gond nics vele, csak anyósom azt hiszi csak akkor működik jól a gyerek, ha mosolyog és semmi gondja nincs!!!!!Hogy nevelt fel 2 gyereket????Persze lehet aggódni, nade ennyire?, szerintem az is átragadt a manóra!!!!!
Megvacsizott és el is aludt 38.1 volt, de azért adtam 1 kúpot hadd pihizzen rendesen, ma nem is kapott, mert egész nap pancsiztunk!!!! :lol:

Rillisz:amikor Szoni pocaklakó volt, jártunk a Női I-es Klinikára a Fellegi Ádám előadásaira!!!!!Olyan nagyon jó volt!!!!!Én szívesen mennék segíteni, már csak ezért is!!!!! :lol: De ugye nekem már van elfoglaltságom!!!! :lol: :wink:
Aztán holnap tessék ám jönni elújságolni hogy mi volt az UH-on!!!! :wink:


Én is félek ám a betegségektől, és nagyon aggódom ilyenkor értük, de szerintem ebbe is bele jön az ember, nem szabad kiborulni, ha nyugodt vagy akkor a babó is az és érzi hogy rendben lesz minden, mert TE vele vagy!!!!Biztos Zsombinak hiányoztam most nagyon, mert én ápolgattam eddig , na és csak én vagyok vele egész nap!!!!! :lol:

Zsuzsi:nekem se kérdez ám sokmindent a doki, úgyhogy ha megyünk jövő 7en tanácsadásra megkérdezem a védőnőt tud-e ajánlani valakit, mert nekem nem tetszik ez a dilidoki!!!! :roll:
A védőnő szokta méregetni, a doki csak megnézi pociját , kutacsát 1 szót nem szól és eddig ugye a szuri volt még a dolga, hogy ezután mit fog csinálni lövésem sincs!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


SZia Bmo,hogy van Zsombi????
Sikerult kicsit levinni a lazat???
Remelem holnapra sokkal jobban lesz!!!! :D
rillisz
 
 


Rillisz
úgy örülök, hogy ennyi sok ikres mamával tudsz beszélni! Mire meglesznek a babák, addigra profi leszel és kirázod a kisújadból. :wink:
Ugye, hogy a körte lehetett a hasfájás oka? Úgy gondoltam, most elég szegénynek a fogával kínlódnia, majd később próbáljuk újra a körtét.

Zsuzsi
a mi doktornénink mindent megkérdez, amikor megyünk. Megméri a súlyát és a hosszát is. (Én a mérleget amit béreltünk 3 hós kora után visszaadtam, azóta ő méri.)
Sőt, rendszerint listával megyek, hogy ne felejtsek el semmit megkérdezni, és bár tele van a rendelő, mindenre szépen válaszol. És én sem adok neki pénzt, csak ha kijön hozzánk. Az is igaz, hogy nem oda járunk, ahova tartoznánk, hanem ahhoz, akit én választottam. De megérte! Nagyon jó orvos, türelmes, nem antibiotikum párti és jópofa.

Márti
igen, szerintem is megérzik a gyerekek, ha valaki ideges. És főleg, ha beteg, akkor leginkább csak az édesanyja tudja megnyugtatni. Meg hát te vagy vele egész nap, te ismered a természetét, a napirendjét, mit szeret és mit nem. A nagyi napi 1 órában nem igazán tudja, mit kell vele kezdeni. Szerintem. :D

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, Zsuzsi, nem válaszoltam,
talán már csak 1 hónapig járunk maszírozni. Már nagyon jól fellazultak a letapadt izmok. Annyira, hogy ma 1 órát voltunk (eddig csak fél, háromnegyed órát bírt) és alig sírt, csak a végén. Szerintem azt is csak azért, mert már unta, hogy piszkáljuk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Rillisz, melyik kórházban fogsz szülni?

Körtét én már adtam a csajoknak, kb 4 hós koruk óta. Persze nem az volt az első gyümi, de mivel 4 hós bébikajában találtam, gondoltam biztos lehet nekik adni. Szerencsére ők nem igazán érzékenyek pociilag a kajákra.

Zsuzsi, megkérdezhetem, hogy miért nem szeretnél több babát? Ha túl indiszkrét, nem haragszom meg ha nem válaszolsz.

Szegény Zsombi. Most már igazán meggyógyulhatna. Étvágya már javulóban?

Képzeljétek. Megfigyeltem már egy ideje, hogy ha a Livi sír mindig úgy sír, hogy aja, aja. De lehet hogy csak képzelődöm, de tényleg ilyen hangokat ad ki síráskor. Szerintetek lehet, hogy tudja, hogy én vagyok az anya és engem így kell hívni? Úgyértem tudom, hogy ebben a korban remekül utánoznak. De már tudhatja, hogy ki vagyok és hívhat így?

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi, írd már le légyszíves, hogy mi a pelenka neve. Holnap megy a párom venni, és tudod, férfi, nem elég, hogy a bordó csomagolású! :wink:

És mivel csak magammal levelezek, elmegyek én is aludni.
Jó éjszakát Nektek. (Márti, nektek láztalant!)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, Baby Diapers van ráírvva a pelusra és jó nagy betükkel, hogy Rossmann. Szerintem nem fogja eltéveszteni. :wink: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Köszönöm!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Szerintem reggelre jobban lesz , az esti altatás is bíztató volt, vagyis az hogy elájult és nem kellett altatni, mint az elmúlt napokban!!!!! :lol:
Persze csak fél szemmel alszom!!!! :wink:

Barbi:örülök, hogy már nem kell sokáig járni a maszírozásra!!! :lol: Gondolom Ádám is!!!(na meg TE :wink: )

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Márti, örülök hogy Zsombi jobban van:)
Én se adok nekik gyógyszert, csak ha komoly a dolog. Eddig 1x volt az Bencénél:)

A múltkor elkezdtem gondolkodni én is, hogy nincs e baja Katának mozgásilag, háááát bebizonyította hogy nincsen:) Mostmár úgy négykézlábazik, hogy győzzem utolérni:) Nem, nem mászik, csak négykézláb hintázik, és előrebillen, így halad. Csak azt nem értem hogy hogyan csinálja, ugyanis minden ésszerűséget megdöntve HÁTRAFELÉ:):):):):)
De már a nagyágyon se merem otthagyni egy pillanatra se, tegnap sprinteltem egy jó nagyot, az előszobából. Ugyanis letettem a kiscsajt az ágyra, a két nagypárnánk közé, és kimentem összeszedni az összehajtott ruhát az előszobába. Esküszöm, fél perc nem telt el, mikor hátrafordultam és azt látom hogy a lány kb 2 cm-re az ágy szélétől a végénél fekszik, és épp arra készül hogy hátraforduljon, bele a semmibe!!! Hát jó időt futottam, és épp elkaptam :):):):):) Na azóta a földön jáccik, következésképp már szedtem ki a kezéből papírt, ceruzát, és mérhetetlen sok hajszálat....:)
Jah, és fürdetéskor hasra fordítottam, de nem hagyta magát. Az álla alatt tartottam, hogy ne fejeljen bele a vízbe, de állandóan felült!!!! És tökéletesen csinálta:) Szerintem kihazsnálta hogy a vízben könnyebb:) Nem volt nehéáz a pocak:) De 6 hós kora előtt szerintem ő is ülni fog:) Ezzel csak az a gáz, hogy eddig minden gyerek a családban a felülés után egy héttel már állt....és akkor jajj nekem:) Meg a rendetlen életemnek:)

Rillisz, olyan jó, hogy pocakosként írsz ide, annyira jó olvasni:) Főleg, hogy ikreket vársz:) Milyen lesz rögtön nagycsaládosnak lenni? :) NAgyon, nagyon írigyellek, mert imádtam pocakosnak lenni, és mindig ikrekről álmodtam:) Na majd 3.-nak:)

Jah és ha pestiek vagytok (most nem emlékszem, bocsi) akkor én nagyon szívesen bevállalom a piciket:) Imádom a gyerekeket, és nagycsaládban nőttem fel:)
Komolyan mondtam:) Jah ésa zenét is szeretem, csak nekem botfülem van hozzá:( De a nagyobbik hugom 7 éve zongorázik, a kisebbik 6 éves kora óta énekel (fellépett már pl a szabadtérin is), apu zongorázik, gitározik, énekel. A kishugom 3,5 éves, és végigénekli a naspot:) És nem ám a süss fel nap a sláger, hanem mondjuk a honfoglalásból a Kell még egy szó:)

LÁnyok, a költözés lázában égek, pedig még van 21 nap:( De annyira, annyira mennék már!!! Szeretnék már rendezkedni:) A legnagyobb bánatom csak az, hogy nincs pénzünk azokra a dolgokra, ami igazán hangulatossá, széppé teszi a lakást:( Gondolok itt dísztárgyakra, képekre, a gyerekszobába dekorációra, stb:( És már körbekérdeztem mindenkit a környezetemben, és senkinek nem volt jóformán semmije:(

Na mind1, nem panaszkodom:) Azért ha láttok olcsó, és különleges gyereklámpát szóljatok:)

Puszi mindenkinek,

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Kicsi fiam már nem lázas!!!!! :lol: És hajnal 5-kor úgy kiabált a kajáért, hogy szerintem az egész utca hallotta!!!!!! :lol: :lol: :lol:
És már mosolyog is!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu:Rilliszék Csömörön laknak.

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!Az enyém csuda jó!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!
Márti, nagyon örülök, hogy a Zsombi már kezd kilábalni ebből a kórságból! És persze, hogy végre nem volt lázas! :D

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Márti, éljen-éljen!!!! Feldobtad kicsit a reggelemet, úgyis elég sz.rul indult.

Zsuzsi!
Az oltási könyvet még biztos régebben nyomtatták, én úgy tudom, hogy a 2005. november 1-e után született babák már az új oltóanyagot kapják, vagyis: 2,3 ill. 4 hónaposan, majd a következőt 15 hónaposan, és így tovább.
Szerintem a háziorvosnak nem kell pénzt adni. :oops: Azért háziorvos, hogy hozzá forduljatok, ha szükség van rá, és jó sok lóvét kap a kártyátok után. És teljesen egyetértek: egy doki ne azért legyen körültekintő, rendes, mert pénzt kap, hanem azért kapjon pénzt esetleg, ha ilyen, tehát megérdemli.

Rillisz!
Szerintem is simán érzehetet a babákat. Én a 16. héten éreztem, az tuti az volt, de rendszeressé csak a 20. hét táján vált. Mi a 20. héten voltunk 4D UH-on, ott látták először a nemüket. Rá egy hétre a sima UH-n is látta a dokim. És ugyanazt. :lol:

Zsuzsófi!
Vigyázz Katádra, ha ennyire beindult. Enyémek még nem tudnak kúszni, de fordulni igen, ha akarnak, így én már csak a földön merem hagyni őket, vagy a kiságyban (amit nem annyira szeretnek).

Barbi!
Jó, hogy Ádám így ügyeskedig a tornán. Biztos sokat segített neki, mégha fájt is közben. Hamarosan túl lesztek rajta, már csak 4 alkalom akkor, ugye?
Sikerült Rossmanos pelenkát venni?
Én azt hiszem rájöttem a titok nyitjára. Eddig ugye Pampers-t használtunk. Kaptunk egy csomag Libero-t, na gondoltam, az se vesszen kárba. Abból folyton kifolyt, Marcinak főleg, de néha Flórának is. Utána visszatértünk a Pampers-re, de a sárga csomagolásúra. A múltkor nem láttam nagy különbséget, de ezek szerint mégis van. Tegnaptól újra a rendes zöld Pampers van, ezzel még nem történ baleset.

Na, most megyek, majd még jövök, akartam még egy-két dolgot írni.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti
én nem tudom, hogy mi van, most 2 napja nem volt semmi gond, ugyanazzal a pelussal. de az apája ma megveszi a Rossmanost, talán az jobb.
Miért indult szarul a reggeled?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:gondolom a Zsandinak akartad címezted az utolsó hozzászólásodat!!!!! :lol:

Zsuzsi:Igen úgy van ahogy Zsandi írta a 4 hós után a 15 hós következik!!!!!És szerintem sem kéne pénzelni, inkább keress 1 normálisat!!!! :wink:

Na megkérdeztük a papot, hogy milyen papír kell a keresztszülőknek!!Azt mondja bérmálkozáson is túl kell lenniük!!!! :shock: Ez megőrült!!!!Nem tudtok Pesten olyan templomot ahol elég a keresztlevél???????!!!!!!! :roll: Most emiatt nem fognak megbérmálkozni!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Igen, bocsi, az Andinak akartam írni. :lol:
(Pedig most még 7,5 órát is aludtam!)

Keresztelő, fogalmam sincs.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Semmi gond!!!Biztos túlaludtad magad!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, itt vagyok megint!

Tegnap ugye végeztem mindennel, persze a láblógatásból nem lett semmi, mert a gyerekek nem hagyták. Elmentem velük sétálni, után irány haza, fürdés. Megfürdettem őket, a Zsolti akkor ért haza. (Kezdek belefáradni, kb. 1 hete 8-fél9 előtt nincs itthon). Valamelyik nap mondtam, hogy minden elfogyott itthon, kéne menni vásárolni. A helyi boltban kb. a 30 %-át kapom meg annak, amit szeretnék, így máshova. (Nincsenek ám nagy igényeim, de ez egy falusi bolt, húsáru sincs, banán is csak 2 hétben 1x, pl.) Napközben nem tudok elmenni velük autó nélkül, így marad az este. Zsolti azt mondta, hogy akkor majd ma nem megy a tesójához, és elmegyünk. Erre tegnap hazaért, és kérdezte, hogy akkor elmész vásárolni? Mondtam, nem teljesen ez volt megbeszélve, de akkor igen. Így elaltattam a gyerekeket, és 9-kor elindultam az innen 40 km-re levő Tesco-ba, mert olyankor Keszthelyen sincs már nyitva nagyobb bolt. Persze tök álmos voltam, akkora köd volt, hogy néhol az orromig sem láttam, a rádióban meg depressziós zene ment végig. Szóval, jó volt, kb. 11-re értem haza. Utána úgy megfájdult a fogam, hogy éjfélig nem aludtam. Reggel pedig Marci 5-kor úgy döntött, hogy ő halaszthatatlanul éhes. Aztán Flóra 6-kor szintén, és azóta sem alszanak. És ehhez jön még, hogy az éjjel elöntötte a házat valami állati bűz. Pöceszag, vagy nem tudom, de nem tudom, hogy honnan jön. A WC-ben és fürdőben nem lehet érezni, mindenhol máshol viszont igen. Lassan a gyomrom fog kifordulni, hiába van nyitva minden ajtó-ablak.
Remélem azért a mai napom nem lesz ennyire gáz, mert már most le vagyok fáradva kicsit. Persze Zsolti ma is kb. 8-9 körül jön majd ugye.
Na, megint teleírtam fél oldalt a panaszáradatommal. De most már befejezem, bocsi az off-ért. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!

Nem vagyok Pesten ismerős ugye, de tuti találtok olyan papot, aki megejti a keresztelőt papírok nélkül is. Nálunk is ez a helyzet a környéken, papja válogatja.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:sajnálom a tegnapodat!!!!! :( Nem úgy volt, hogy vasárnap már beköltöznek sógorodék????Még mindíg sok a meló????
Miért nem mész el fogorvoshoz????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Igen Andi, nem lett kész a sógorék háza?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi, gáz ha ilyen sz...rnapod van. remélem már jobb a helyzet. Az a szag nem az utcáról jön? Ha esetleg együtt alszanak a manók szerintem pihenj le kicsit. A fáradság nem jó. Remélem ma nem akartál nagytakarítást csinálni. Tényleg pihizz le majd vagy vegyél egy jó forró fürdőt. Ugye már csak ez a hét ilyen gázos? Amúgy nem off-olsz írj nyugodtan!

Márti, a bérmálkozás az katolikus? :oops: :oops: :oops: Mi is most intézzük a keresztelőt, de nálunk nincs ilyen.

KépKép
kgiulia
 
 


Jó reggel mindenkinek

Márti örülök neki, hogy jól indult a napod és hogy a kicsi Zsombi, jobban van.

Azt hiszem a bébiőrünk végleg felmondta a szolgálatot. Folyamatosan zug, gondoltam az én kislányom úgyis csak 8 körül ébred és akkor már én is éber vagyok, ezért este kikapcsoltam. Hajnali 2-kor beszáguldozott a Ferkó, hogy sir a gyerek és nem tudja megnyugtatni. És hogy én nem hallottam?!
Nem tudom, hogy mi történhetett soha nem ébredt még fel. De tanultam az esetből, többet tuti nem kapcsolom ki.

Andi: nem irigyellek a tegnapi napért. Hihetetlen, hogy összetudnak jönni a dolgok, csak sajna nem a jó dolgok.

Márti: most lehet, hogy hülyeség, de én azt hallottam, hogy most már bárki lehet keresztszülő, mert nem korlátozhatják a dologban.
Én nem nagyon értek ehhez, de nekem ezt mondta valaki.
A nővérem kisfiának, pl. én vagyok a keresztanyja, pedig se én se a nővérem nincs megkeresztelve. Ráadásul még össze sem voltak házasodva akkor.

Juli: az az igazság, hogy én nem szerettem volna gyereket. Amikor a Ferkóval összejöttünk ezt meg is mondtam neki. Szegény már rég beletörődött a dologba, amikor tavaly kitaláltam, hogy mégis meg kéne próbálni.
Nem bántam meg semmit, tényleg nagyon jó (talán a legjobb) dolog anyának lenni. De én nem vagyok az az itthon ülő típus. Nekem ez egy kicsit ingerszegény környezet.
Az egész terhesség, szülés tök simán ment. A Szandi is egy nagyon jó baba. Másodszorra tuti nem lenne ilyen szerencsém.

Barbi: jó hallani, hogy Ádám ilyen szépen javul és már nem sok van hátra a masszírozásokból

KépKép
zsuzsi78
 
 


Julcsi:igen katolikus.7 szentség van , ha jól emlékszem, de nem emlékszem mindre:keresztség, elsőáldozás, bérmálkodás, papság,házasság, az utolsó kenet.Ha jól tévedek és még van 1.
Most beszéltem a nővéremmel és ő bármálkozott!!!! :lol: Hála az égnek, remélem ez elég lesz ,ha nem magyünk a ti templomotokba!!!! :lol: AZt mondja a nő a plébánián, hogy ez törbvényi előírás!!!! :shock: Vicces azért, hisz mostanában már nincs olyan szigorú vallási neveltetés!!!!Nem hogy örülnének, hogy meg akarjuk kereszteltetni még ilyen feltételeket szabnak!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Aranyosak vagytok, azér nem volt ám ez akkora gáz. Cserébe jól bevásároltam, és elköltöttem egy valag pénzt.
Vettem Frutapurát! Adott már vki közületek? Ezt mikor adjam? 100 ml van egy tégelyben, akkor ez csak nasi?
Meg vettem jó kis hosszú újjú body-kat, kicsit megfogyatkoztunk belőlük a nagy meleg alatt.
Most elaludtak a törpék, de a Flóra reggel 6 óra óta kétszer feküdt le aludni, de mindig 10 perc múlva sikítva ébredt, remélem most nem így lesz.

Érdekes ez a keresztelés téma, tényleg papja válogatja. Nálunk itt a környéken van olyan, aki semmiből nem csinál próblémát, és van olyan, aki nem engedi a gyerekeket hittanra járni, ha a szüleinek nem volt egyházi esküvője.

Sógoromék még nem költöztek, nem is értettük, hogy hova az a nagy sietség, hiszen még sokminden hiányzik. Pl még a szennyvizet sem kötötték rá, meg ilyesmi. Úgyhogy most minden este csinálja nekik Zsolti az ajtókat, parkettát, mosdót, ilyesmiket. Azért remélem a hét végefelé már elkészül mindennel.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!
Gyónás a 7.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:köszi az infót, de nem agyaltam ezen. :lol:
De most már ezt is megjegyzem!!!

A Tescoban a kecskeméti bébiital 119.- Ft, ha érdekel valakit, meg is lepődtem kicsit!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


De csak a ti Tesco-tokban. Ahol én tegnap voltam, ott 162 Ft-ért vettem. Tiszta csalás! Legalább az ugyanolyan boltokba kerülnének ugyanannyiba az áruk.

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?