Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Külön üdv Krisztinek is! :wink: Tök jó, hogy itt vagy, jelen vagy...
Edi tök rendi, hogy mondta, igen, az AFP-n minden rendben. Legközelebb vasárnap megyek uh-ra, elég izgi, tekintve, hogy házassági évforduló nálunk is. :D Remélem, megmutatja magát a baba. Bár, minél több idő telik el, annál inkább érzem azt, hogy tökmindegy, mi lesz a neve, Emma vagy Benedek. :roll:
A nyaralás minden kellemes pillanatát magamba szívtam. Amit tudtam. EB nagyon élvezte a pocakomban a dolgot.

Hát csajok. A hideg kiráz, de nekünk évek óta ez az első tűzijáték, amire nem mentünk ki. Csak azért maradtunk itthon, mert az egésznapos légishow a tűző napon kiszívta minden energiánkat, és nem volt kedvünk este visszamenni a tömegbe. Bele sem gondolok, mi lett volna a pánikoló tömeg közepén velünk... :shock: :shock: :shock:

Én is vettem cherokee-t a tescoban. Minden ok vele a méretét leszámítva, kb kétszer akkora, mint a PO. :D

Nagyon helyesek a fiúk-lányok. Most van 3 fiúnk és 2 lányunk? Hm...
vbea
 
 


Zsombi is vigyorog álmában is, meg a cicin is, meg amikor a fütyköst tisztogatom... :):):)

Most mi is kaptunk PO h.u badikat. A teszkósokat szeretem én is, vettünk rugit is, amikor 400ft volt, 62, 74. Most a 62-t hordja, de a lábfeje már annak is kicsi! Akkora tappancsa van, hogy kész vagyok tőle. Lassan ki kell nyírni az összes ruginak a lábát, hogy a lábujjai elférjenek. :):)

A dokinő a szándékos mosolyt mondta akkortájt.

Képzeljétek. Nagyanyám jobban emlékszik arra, milyenek a csecsemők, mint anya és anyósom együtt. Szinte hétre pontsan meg tudja mondani, hogy milyen fejlettségi szinten van Zsombi a saját 2 gyereke alapján. Tök jó, amikor mesél, milyen volt neki kisanyukának lenni. :)
anittik
 
 


Szia Eni!
Jó "látni" téged! :) Pihenj sokat. Jó, hogy nem mentetek ki a tüzijátékra. Széttapostak volna titeket. Eszméletlen, hogy pánikhelyzetben kitör az emberből az állat. Ép ésszel kellene viselkedni, nem mint az ökör menni, taposni mindenen és mindenkin keresztül. Én is pánikolós vagyok, de valahogy a józan eszem megmondja, hogy mit csináljak. Egyszer a laborban egy gyakorlaton az egyik csajnak kiömlött az alkoholos cumója a láng felett és kigyulladt a fülke alja. tt tördelte a kezét, hogy most mi lesz. Én meg odamentem és elzártam a gázcsapot, lehúztam a fülke ablakát, és elállt a tűz. Utána majd meghaltam, annyira remegtem. :)
anittik
 
 

 
 

Szia Eni! :D De jó, hogy otthon maradtatok tegnap! Simán széttapostak volna! :? :(

Mi ajándékba kaptunk Tesco-s bodykat,igaz még nagyok, de szerintem is jó az anyaguk!

Lili ma egészségnapot tart: többször eszik keveset. :P Vagy már ügyesebb, és hamarabb befejezi :?: :roll:
Én imádom ezeket a mostani mosolyokat is. Annyira édes,amikor álmában mosolyog! Biztos jó érzés lesz majd,amikor tudom, hogy "célzottan" rám mosolyog! :D

KépKép
editmaci
 
 


Gondolkodom, tehát vagyok........:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Zsombi békésen alszik. Igaz ezelőtt 10 perccel még volt kiabálás, de anya karjai között a legjobb. Beültem a gurulós székbe, és járattak a fenekem jobbra meg balra. kb. 2 ringatás alatt elaludt. Apa most bevásárol. Ő egy igazi tündér. Nem is választhattam volna jobban! :):)
KépKép
anittik
 
 


Tegnap nálunk a hintaágy jött be. Csak nyüglődött, mert nem otthon voltunk. Beültem vele a hintába, 3 perc múlva aludt. Lehet, hogy be kellene egyet itthonra is szerezni? :lol:
Lili megbolondít:kitalálta, hogy ő bizony nem fog ülni, és állandóan fel akar állni. Pedig ez még nem igazán ennek az ideje...
Edit! lili őrületes grimaszokat tud vágni :lol:

KépKép
pedina
 
 


Voltunk védőnőnél. Hát még mindig nem fenyegeti éhhalál a fiamat. 33 dekát hízott a héten, így 4470 g. Egész jó baba volt éjjel, most kint van a kertben. Jöttek rokonok, így jól elvan velük. Szereti az idegeneket.

Kép
tokajkincse
 
 


Vonalzó, esetleg így...

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok! :D
Lili ma olyan nyűgös. Összevissza eszik, és olyan nehezen akart elaludni. :? Most kitettem az erkélyre a kocsijában,abban meg 2 perc alatt elaludt. Az a baj, hogy egyedül nem nagyon tudom levinni a kocsit, úgyhogy csak hármasban tudunk sétálni, meg kell vele várni Imit. :shock:

Tegnap látogatóink voltak.Iminek a nagybátyja kint él Amerikában, és neki a nevelt lánya jött el minket megnézni, mert most itt tölti a nyarat Mo.-on! Olyan ruhákat hozott! :D Egyik szebb mint a másik.Kaptunk 7 tipegőt, 5 bodyt, egy plédet, egy kis köntöst, meg játékokat is. :mrgreen: Szerencsére nem egy méretek, úgyhogy most még nem is jó rá csak egy! Olyan jó anyaga van mindnek!
Szinte nem fogyasztottak semmit; nem fogdosták Lilit csak nézték; rendes látogatók igaz? :roll: :?: :D

KépKép
editmaci
 
 


HI!

Ma hozzánk is jönnek. A munkatársamék, 2-en is. Zoli nagyon készült rájuk, mindenfélét betett a hűtőbe. :) Én meg falom a dinnyét, hogy legyen hely. Nagyon szeretem a dinnyét. Állítólag nem nagyon szabadna enni görögöt, legalábbis nekem egy védőnő ezt mondta. De nem bírom megállni. Inkább eszek két napig vajaspiritóst, de dinnye az kell.
Zsombi jó fiú volt. Végigaludta újfent az éjszakát. Én 1kor bementem hozzá, és lefeküdtem az agonizáló ágyra. Fél 5kor keltett a cuppogásával! Addig ott aluszkáltam. Jó volt! :)
anittik
 
 


Kriszti miért nem javasolják a dinnyét? Én minden nap megeszek egy jó 10-12 kilósnakl a felét, úgyhogy ne aggódj! Ez az egyetlen gyümölcs amitől semmi baja Marcinak!

Tényleg rendes látogatóitok vannak Edit!

Megjött ma a Liberótól a kupon, kiskönyv és a masszázs plakát! Legalább lesz mit széttépni, ha megnő!

Nem tudjátok a dm-es bababónusz mit takar?

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi!

Nem tudom, miért nem lehet, hiszen az csak víz. A sárgát lehet, azt mondta, de a saját védőnőm nem mondott ilyeneket. Én őszibarackot eszek állandóan, attól olyanokat fosik Zsombi, hogy öröm nézni. Szép sárga anyatejes kakija van, bár amikor túleszi magát, akkor zöld. :roll: Tomporka majdnem hozza a napi 7 kakis pelust. Ma reggel is csupán 3szor tettem tisztába, mire lementünk (fél10kor) :oops:

Nekem nem bírnak küldeni semmit. A Baba Magazint is visszaküldtem, megkaptam az első számot (júl.) aztán az aug-t már nem. Betelefonáltam, erre mondja a csaj, hogy nem is vagyok benne a rendszerben. De rendes volt, mert elküldte ajánlva, másnap meg is kaptam. Kíváncsi vagyok, hogy a szept-it megkapom-e, vagy megint telefonálni kell. :?
anittik
 
 


Orsi!

Nem tudom, miért nem lehet, hiszen az csak víz. A sárgát lehet, azt mondta, de a saját védőnőm nem mondott ilyeneket. Én őszibarackot eszek állandóan, attól olyanokat fosik Zsombi, hogy öröm nézni. Szép sárga anyatejes kakija van, bár amikor túleszi magát, akkor zöld. :roll: Tomporka majdnem hozza a napi 7 kakis pelust. Ma reggel is csupán 3szor tettem tisztába, mire lementünk (fél10kor) :oops:

Nekem nem bírnak küldeni semmit. A Baba Magazint is visszaküldtem, megkaptam az első számot (júl.) aztán az aug-t már nem. Betelefonáltam, erre mondja a csaj, hogy nem is vagyok benne a rendszerben. De rendes volt, mert elküldte ajánlva, másnap meg is kaptam. Kíváncsi vagyok, hogy a szept-it megkapom-e, vagy megint telefonálni kell. :?
anittik
 
 


Orsi,nem tudom mi van a dm-es babaváró csomagban, mert mi is beadtuk a papírt, és azt mondták,majd kb.3 hét múlva értesítenek, ha át lehet venni. :roll: Szerintem termékminták lesznek benne, meg egy csomó szórólap.

KépKép
editmaci
 
 


KépKép
Ha már kétszer jelent meg a hozzászólásom, akkor itt a vonalzó is :)
anittik
 
 


Én úgy hallottam, hogy a dmes kuponhoz kell az a pontgyűjtő füzet is. Én azért nem is adtam még be, mert nekem olyan nincs, nem nagyon járok dmbe.
anittik
 
 


Nekünk DM-es kuponjaink nincsenek. Viszont lassacskán fogtok kapni egy csomó termékmintát a kórházas csomag átvételekor kitöltött szelvény alapján. Mi kaptunk pelusmintákat (Libero, Pampers), betétet , a Milupától 2 kiskanalat :lol: , babateát megint, meg tudja a tök még mit, de a legtöbb természetesen szórólap.
Dinnyét miért ne lehetne enni? Allergiások vagytok parlagfűre? Mert akkor nem szokták javasolni a keresztallergia miatt, de amúgy max. a cukortartalma lehet gázos.
DM-ben sokféle bébiital meg bébikaja van - csak úgy a későbbiekre mondom. Pl. Corában, Tescoban feleannyi sincs. Meg nekünk most Babylove pelusunk is van, egész jó.

KépKép
pedina
 
 


Edin,Lili hol töltötte az éjszakát, a kiságyban? Lehet most valami gyógyszert szedned az allergiádra a szoptatás mellett?

Azt nem mondták, hogy kell a pontgyűjtő is! :evil: Ven benne eddig kb.1 pont! :mrgreen: Legfeljebb nem kapjuk meg :( , de azért most nem fogok a dm-ben járni vásárolni. Egyébként szeretem, mert elég jó dolgok vannak, meg szerintem jók a márkatermékeik is.Én vettem 2 db-os pelus mintacsomagot, szerintem nem volt rossz.

KépKép
editmaci
 
 


A felét a kiságyban, a másikat a nagyban. :lol: De haladunk. Elvileg lehetne gyógyszert szedni, de az orvosokat nem nagyon érdekli az, hogy szoptatok, nekem meg nincs kedvem bogarászni, hogy mit lehet és mit nem. Meg pláne imádják az :"ezt írja fel doktor úr!" típusú betegeket. Egy ismerősöm elment a Szt. Ferencbe, hogy allergiás, fullad (én egyelőre a szemkifolyás, orrcsöpögés, nehézlégzés-fázisnál tartok), mondta, hogy olyan gyógyszer kéne, ami mellett lehet szoptatni. Mire közölték vele, hogy van tápszer is. :shock:
Úgyhogy inkább szenvedek...

KépKép
pedina
 
 


Hello Csajok,
Amennyire én tudom, a bababónusz program független a dm kupongyűjtéstől. Utóbbi annyit takar, hogy minden levásárolt 1000 Ft után kapsz egy matricát, beragasztod, és 15 után beváltod (egy vásárlásból levonnak 15%-ot). DM-et kérdezzetek, ma is ott voltam. :wink: Ahogy Edi is mondta, bizonyos termékekből sokkal szélesebb az áruválaszték.
Ma néztem, döbbenet, mekkora a hasam. Lehet, hogy Kriszti pocakjára pályázom?! :idea: :roll:
vbea
 
 


Marika! Bencének boldog névnapot! (ha épp most jársz erre).
:lol:
Nem tudom tegnap mi volt Lilivel, szerintem diétázott. Alig szopizott, a tejpépet is kétszerre ette meg .a második felét este, így este nem is szopizott. Evett, játszott egy sort, és elaludt. Én meg vártam, hogy mélyebben aludjon, hogy át tudjam vinni, erre én is elaludtam meg apánk is, úgyhogy ma itt aludt a törpe. :lol:
tegnap is egész nap járt a szája, meg ma is arra keltem, hogy mondja amagáét. De olyan édes, ahogy gügyög. :lol: Majd meglátjátok. Ja, és már hallgat a nevére. Meg arra, hogy "gyönyörű". :oops: :lol: Tegnap találkoztunk egy régi ismerőssel a Sparban, jó 2 méter, mély hanggal (pasi). Lili meg tátott szájjal nézte, amíg beszélt, de olyan szinten, hogy pislogni is elfelejtett. :lol: Már nekem volt ciki. Néha igyekeztem elterelni a figyelmét, de nem:csak bámulta a pasit. :lol: Bár gondolom lesznek ettől cikiseb helyzetek is, ahogy nőnek.
DM honlapján nincs valami a bababónuszról?
Amúgy ha drogériába kell menni, én jobban szeretek oda. A Rossmannokat mindig úgy telezsúfolják az akciós cuccokat tartalmazó kosarakkal a sorok között. Na az pl. babakocsival teljesíthetetlen feladat. Sőt! A Plázában lévő Rossmannba az áruvédelmi kapun alig tudok bemnnni, pedig Lilinek aztán nem széles a babakocsija...

KépKép
pedina
 
 


Szilvi! A cipő:állítólag a Búza-téren van egy babaruha-bolt és anyukám ott vette. De én láttam pl. a Kabócában is ilyen puha talpú cipiket - bár gondolom nem ugyanazon az áron... :?

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Zsombi ismét jól teljesített: alukált éjjel, csak 3/4 4kor keltett, mert éhes volt. De akkorra már annyira, hogy fél órát evett!!!
Nekem a dmes pelus nem jött be, mert Zsombin olyan csípőpelus-fazon a midi is. Szóval rövid a dereka.
Tegnap a látogatók hoztak egy 62-es badit, de mondták, hogy becserélik nagyobbra, mert nem akarják, hogy csak 2-szer legyen Zsombin:):). Meg kaptunk olyan előkét, amin a hét napjai vannak. :) És kiderült, hogy az egyik munkatársamnak megvolt az eljegyzése 2 hete. Amúgy már 12 éve vannak együtt, és velem egyidősek (27-28)! :):) Úgyhogy volt mire koccintani, iaz én csak babavízzel!

Holnap oltás, már előre rettegek. Zoli azt mondta, elkísér minket.
KépKép

Eni! Küldj lécci pocakor képet, mert le szeretnélek csekkolni. :)
anittik
 
 


Szóval szerintetek nem kell a pontos füzet, az jó lenne. Ha holnap megyük oltásozni, akkor bedobom a kupont a dm-be.

Allergia: igen, parlagfűre alergiás vagyok, de ezzel kapcsolatban még nem mondták a dinnyetilalmat. Én most semmit nem használok, mert nincs is, és elmenni az allergológiára egy kisebb túrával ér fel. De be fogok jelentkezni. Van állítólag valami fényterápia, amikor az orrodba világítanak valami lézeres cuccal, és az jó. Kipróbálom, semmit nem veszíthetek vele.

K
anittik
 
 


Sziasztok! :P
Volt ma megint a doktornő, szerencsére mindent renden talált.Annyit mondott csak, hogy alvás közben forgassuk Lili fejét, mert mindig a bal oldalra fordítja, és nehogy elnyomódjon neki azon az oldalon. :shock:
Az éjszakát megint átaludta,igaz tegnap este jól be is kajázott! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Rhinolight vagy valami ilyesmi neve, hallottam már én is róla. De az nem csak az orrfolyásra jó? Engem talán az a zavar legkevésbé. Bár a szoptatás közbeni "Sanyi hozz azonnal egy zsepit, mert rácseppen a taknyom a gyerekre" nem épp bababarát... :lol:
Ilyenkor még jól viselik az oltásokat amúgy. Lili is épp, hogy pityergett. Ellenben a 18 hónaposokat 3-4-en próbálták lefogni, ordítottak, elszaladtak, meg ilyenek..... :shock: Mondjuk a mieink is lesznek másfél évesek... :wink:

KépKép
pedina
 
 


Az izgi lehet,amikor a másfél éves gyerek üvölt a rendelőben,és mindenki hadakozik vele, hogy be tudják oltani! :shock: :mrgreen:
Én előre rettegek az ilyen helyzetektől! :oops: Meg attól majd amikor a boltban elkezd hisztizni, hogy mit vegyünk neki! :wink: :oops:

KépKép
editmaci
 
 


Eddig nekem a katicás vonalzó tetszik a legjobban, Edit! :mrgreen:
Régen azt gondoltam, hogy a csokiért és egyéb vackokért való hiszti nevelés kérdése. Manapság már nem hiszem. Eddig Lili "társaságban" rendkívül illemtudóan viselkedik, csendben ül és néz - na jó, náha bámul... :shock: :mrgreen:
De tényleg, majd meglátjátok:kicsik hótt csendben az oltáskor, max. egy kis sírás, amikor benyomják az oltóanyagot és gondolom kicsit feszít, de abban a pillanatban elfelejtik, de minél nagyobbak, annál nagyobb a hiszti. Az egyik kislány (vagy 3 éves) egy szál bugyiban rohant ki az utcára - őrjöngve - a szuri elől. Szerintem ez az, amivel az ember nem tud mit kezdeni. A védőnő meg csúnyán nézett anyukára, hogy milyen viselkedés már ez. Hát fél az a gyerek, b. meg. Amúgy a dokinő nagyon rendes, már Lilinek is terelte el a figyelmét, meg folyamatosan beszél hozzá, ilyeneket, hogy "most meghallgatom hogy ver a szíved - nagyon ügyes vagy...most picit megszúrlak, de ígérem, csak kicsit fog fájni..." Szóval olyan igazi gyerekorvos. Lili meg mint egy hipnotizált nyúl úgy figyeli. :lol: Ha meglátja a doktornőt, már vigyorog. Naná:lehet nála csupaszkodni és produkálni magát, hogy mi újat tanult.
Edit! nektek nagyon lelkiismeretes dokitok van, hogy ilyen sűrűn megnézi a gyereket. A miénk születésekor látta, meg azóta havonta. de állítólag havonta se kéne nekik csak a 4. hónapig...
Na, megint szófosásom volt...

KépKép
pedina
 
 


Csak azért ilyen lelkiismeretes,mert ezt már külön szolgáltatás ellenében teszi. :D Amikor hazajöttünk akkor kijött a kötelező látogatásra, de azért, hogy hetente jöjjön fizetünk.így viszont nem kell nekünk sehová járkálni, az oltásokat is beadja itt, és ha esetleg valami gondunk lenne,akkor nem kell az ügyeletre menni, hanem hívhatjuk őt! Nagyon rendes nő,és tényleg minen alkalommal tetőtől talpig átnézi Lilit! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Képzeljétek, Zsombi ma séta közben is hason aludt. aztán amikor felébredt látta, hogy nem lát semmit csak azt a bazi nagy kék izét, ami a kocsi oldala. Erre fogta magát és kitolta a kis kezeivel a mellkasát, és úgy tartotta vagy 10mpig. Azt hittem nem jól látok. 10 hetes sincs de már ilyeneket csinál. Megáll az eszem!:)

Amúgy a mi dokinénink is nagyon jófej, aranyos, a védőnéni meg még aranyosabb. Én nagyon szeretm őket. De most egy másik dokihoz kell menni, mert a miénk szabin van még a héten.
Edit, mennyit fizettek a dokinak? - ha szabad megkérdezni.

K
anittik
 
 


Ja, akkor legyen is alapos. :oops: Azt hittem magától ilyen lelkes. Én, aki az egészségügyben dolgoztam. Kicsi naiv. :oops: ... :shock: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Hű, Edina, ti már lassan eléritek a vonalzó felét! :) Hogy repül az idő! Mondjak még ilyen közhelyeket?

Egyébként a tegnapi gasztromúmiai kalandozásom megtette a hatását Zsombinál. Ettem barackot, joghurtot, dinnyét. Gyakorlatilag egész nap ezeken éltem. Most meg szegénykém úgy durrogtat, hogy egy felnőttnek is becsületére válna.
anittik
 
 


Megnéztem a DM oldalán mit is takar a bababónusz. Van benne 34 kupont tartalmazó kuponfüzet; tanácsadó füzet, a baba gondozásához. Nem írja, hogy kellene hozzá a pontgyűjtő, de le van fényképezve néhány kupon, és pl. a Libero pelenkából 500 ft. kedvezményt ad. :D

Lili utál hason feküdni, ő is állandóan próbálja magát kitolni, meg a fejét elfordítani, bár még csak néhány pillanatig bírja, és iszonyú mérges amikor előlről kell kezdeni az egészet! :? :D

A dokinak 7000 ft.-ot fizetünk egy hónapban.Lett volna egy olyan lehetőség, hogy 2500 ft-ért ki jön az oltásokat beadni, de annak meg nem sok értelmét láttuk.Így meg, hogy a lábaival gond van úgy gondoltuk az első néhány hónapban lássa hetente. Mellesleg engem is megnyugtat mikor átvizsgálja és mindent rendben talál! :P Na meg ezt a hónapot megszponzorálták az anyósék! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Kriszti,megnéztem Zsombinak a képeit!Nagyon jók! Tényleg milyen hatalmas lába van!!!
Olyan nagymamis bodyt hol lehet venni? Anyám megőrülne tőle!!! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, azért remélem, nem döntitek magatokat anyagi romlásba! :o Meddig szükséges a heti látogatás? Mit mondott a dokinéni? :roll: Persze a lényeg, hogy jó kezekben tudjátok a csemetét.
Kriszti, neked is tökjó, hogy elégedett vagy. Egyelőre én is, de várjuk ki a végét... Mármint, ha megszületik EmmaBenedek, megváltoznak a viszonyok. És közben mi még lehet, hogy költözünk is.
vbea
 
 


Addig jön ameddig kérjük. Ha a jövő hónapban azt mondjuk, hogy már nem kérjük a heti látogatást,akkor nem jön. Ez teljesen tőlünk függ.

KépKép
editmaci
 
 


Írtam egy hosszút, elszállt...

Marcinak frontos napja van, azaz nyűgös. De a kinti levegőn jól elvan. Mi lesz velünk télen? Utálom a hideget. Nekem már most is hideg van. Napon sétáltatom Marcit is, mert fázom. Persze fel is lehetne jobban öltözni!

Majd kiderül mi ez a dm-es bababónusz, de szerintem is kuponokat adnak, hiszen nekik az az érdekük, hogy ott vedd meg. Szerintem nem kell hozzá pontgyüjtő! Az csak egy lehetőség, nem kötelező gyűjteni! A Brendonban is lehet Brendonos kártya nélkül vásárolni pl.
Mikor jelenik meg a köv. katalógusuk?

Már várom a magazinokat is, mindig kíváncsi vagyok milyen kuponok vannak benne!

Kép
tokajkincse
 
 


Edit, akkor jó. Azt hittem először, hogy valami miatt indokoltnak tartja a doki, hogy hetente lássa Lilit. Lényeg, hogy ti azt érezzétek, hogy megfelelően odafigyelnek a picúrra.
Orsi, szerintem szeptember körül lesz új brendonos katalógus. Elég hamar meg szokták jelentetni. Én is várom, elvégre téli gyerekünk lesz. Én ettől az egytől nem félek, sőt kifejezetten hálás vagyok, amiért nem a legnagyobb melegben leszek nagypocakos.
vbea
 
 


Orsi!

Zsombi utánozza a fiadat, azaz nyűglődik. Pedig olyan fáradt, hogy már alig lát ki a fejéből, de mindig van valami érdekes a parkettacsíkokban, mert azt jobb nézni, mint aludni. Persze anya öléből szemlélődik, közben jókat kacarászik. :)

Eni, majd számolj be, hogy sikerült a bakancsot/csizmát a lábadra húzni :):):)
anittik
 
 


Na, akkor most már meg vagyok teljesen kavarodva :lol: Eddig Lili fordítva működött, mint ti gyerekeitek, de momentán ma ő se szaggatja magát az alvással. Nem nyűgös mondjuk, a kacagógerle hozzá képest kutyafüle. Az apja azt mondja, zeng a lépcsőház a gyerek kacagásától. Úgyis az volt eddig a bajuk, hogy sose halljuk magukat, kedveském, azt hisszük itthon sincsenek. :lol: Egész nap énekeltünk (főzés közben), kukucsos játékot játszottunk, lovacskáztunk és egyéb nyalánkságok.
Szerintem nem gáz télen terhesnek lenni; rövid szárú cipzáros cipő kérdése:láb bedug, csámpásan felemel, cipzár felhúz... :lol: Enivel tegnap pont ezt tárgyaltuk ki :wink: . Ami igazán gáz:orvosi vizsgálat és vastag harisnya... :lol: Kicsit tovább tart az öltözés.... :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina, okés meggyőztél az öktözéssel/cipővel kapcsolatban. :) Anyukám főnökének a felesége ezt úgy oldotta meg, hogy félcipőben járt egész télen. :roll:

Edit, nem tudom, honnan van a nagymamis badi, de majd megkérdem a nagynénémtől. Még az is ehet, hogy Miskolcon vette. És ami külön jó benne, hogy 2 méret, vagyis alul dupla patent van.68/74.
anittik
 
 


Jó reggelt!
Ilyesmi pólókat valahol a neten is láttam, de halvány lili gőzöm nincs hogy hol, úgyhogy ezzel az infoval most sokat segítettem :lol: . A Corában "Megszületett a kis hercegnő" feliratút láttam.
Ezek a dupla patentos kombik nagyon jók, Lilinek is van egy, mi a Tégelben vettük, és valami általam nem ismert márkája van.
Na most megnéztem: "bunny collection" fedőnéven fut, és Ficsor Józsefné gyártja Nyíregyházán. Ne röhögjetek, a teljes címe bele van szőve a címkébe. :lol: :lol: :lol: Na, ezt csak azért, ha a dupla patent lenne a védjegye. :lol:
Lili tegnap megint elaludt 3/4 6-kor, negyed nyolckor úgy ébresztettem fel, de utána meg csak szemdörzsölős-nyígósat játszottunk a Született feleségekig...És persze fél hétkor meg arra ébredtem, hogy előbányászta a szemüvegemet az ágy széléről :shock: , és nyalja :? . Azt mondja nekem a barátnőm tegnap:ugye, hogy addig volt jó, amíg csak feküdt? :shock: :?: :!: Tiszta hülye. Kicsit mozgalmasabbak így a napjaink, hogy egész nap jön-megy, pörög-forog, dumál, egészen tisztán érvényesíti az akaratát, de napokig el tudnám csak nézni, hogymit művel. És csinál valami furmányosat, vagy rácsodálkozik valamire, és néz rám:"anyu! Láttad te is?!"-szemekkel. :lol: Meg csillogó szemekkel néz, amikor versel, énekel neki az ember. Meg úgy ügyesednek, majd meglátjátok: minden nap produkálnak valami újat. Először csak azon örömködik az ember, hogy emeli a fejét, aztán megfogja a lábát...fordul akármi... a végén meg már azt vesszük észre, hogy szalad. :wink:
Kriszti! Szorítok a szurira, de neked jobban fog "fájni". Állj a fejéhez, hogy lásson közben, de ezt szerintem a doki is fogja mondani. Tényleg szarabb nekünk, én az első előtt 1 hétig idegben voltam... :oops: :oops: Hogy "báncsák a gyerekemet". :shock:

KépKép
pedina
 
 


Lili gőzöm?! :oops: :oops: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Lila gőzöm...Rááll a kezem... :oops: :oops:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Olyan rosszat álmodtam: úgy kezdődött hogy otthon voltam és azt vettem észre hogy vki gugol az ablaknál a sarokban. Megkérdeztem hogy hogy jött be a lakásba...stb., de hogy mit válaszolt már nem emlékszem. Az rémlik hogy megkínáltam kávéval, üdítővel stb., meg közben beszélgettünk. Aztán bementünk a szobába a gyerekhez, megnéztük, mire megfordultam már ott állt a szobában még 2 fiatal lány. Elkezdtem kizavarni őket a lakásból, erre lefogtak a gyereknek beadtak vmi szurit a lábába, én közben ordítottam mint az őrült, aztán nekem is beadtak vmit. Aztán magamhoz tértem és a lakást meg kipakolták. Minden pénzt, elektronikát elvittek, a gyerkőcmég aludt, én meg hívtam az orvost......

Most mondjátok meg!! Ílyen hülyeséget álmodni.... pedig egyszer már volt egy rossz álmom és abban is ott volt a gyerek is, de arra már nem emlékszem.
Alig tudtam magamhoz térni annyira valósághű volt.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Utálom az ilyen álmokat!
A múlt héten Lili elaludt hajnalban közöttünk szopizás után, és én is elszenderedtem. Azt álmodtam, hogy Lilit teljesen összenyomtuk magunk között! :oops: :cry: Mikor felébredtem azt sem tudtam mit csináljak hirtelen, mert nekem is annyira valósághű volt! :cry:

Ma megpróbáltam egyedül leszambázni a babakocsival, ami nagy nehezen sikerült is. a Népkertig el is jutottunk, de ott valami csoda folytán elhagytuk az egyik kerekét a babakocsinak! :evil: Nem esett le teljesen, de elég nehéz volt vele hazajönni. Egyszer indulunk el Imi nélkül, akkor is leamortizálom a kocsit! :mrgreen: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Szilvi! Ilyen hülye álmaim néha nekem is vannak... :? Hogy álltok a hozzátáplálással, belekezdtél?

Edit!Ez f*sza lehetett. És még nem is agyonhasznált a kocsi, meg gondolom nem off-roadoztál vele...Garancia? Szerintem ezt simán meg kéne nekik csinálni...Vagy kicserélni. Gondolom ezek után marha "bátran"indulsz el legközelebb. :shock:
Amúgy én is abba a hitbe ringattam magam, hogy elég lesz egy kocsi..hát nem. Lili a PC-be télen overallban nem fog beleférni...Úgyhogy vennünk kell egy nagyobbat. Meg az se hátrány, hogy már mehet esernyőkocsiba, ami könyebben összecsukható és könyebb.
Ezt néztem most ki:
Kép

KépKép
pedina
 
 


2-szer egy ny-vel írni a könnyűt....még jó, hogy magyar tanár vagyok... :oops:

KépKép
pedina
 
 


Lili is már majdnem végigéri ezt a kocsit! :shock: Leht, hogy nekünk is venni kell majd nayobbat.
Jól néz ki ez a kocsi, látszik rajta, hogy nincs egy mázsa, nem kell vele megszakadni!

KépKép
editmaci
 
 


Szilvi, nagyon szar lehet. Szerintem az anyasággal együtt jár. Anyukámat is csak azóta üldözik a kígyók, mióta mi megszülettünk. Az igazi "hülye álmaim" nekem is mostanában jönnek elő. Én meg "érdekes" lényeket szülök a gyerekem helyett. Nem ettél valami rosszat lefekvés előtt? Bár nem tudom, ehhez van-e valami köze.
Edit, milyen babakocsi ez? Mármint most nem azért kérdezem, csak jó tudni, meg egy pár márkát valóban Magyarországon is szervizelnek garanciálisan...
Edi, ne mutasd még egyszer, nagyon fasza a babakocsi, lehet, hogy nemsoká buszra ülök, és megnézem élőben. :wink:
Kittina, volt egyszer egy bőr bokazipzáras csizmám. Elő kell kotornom. Ráadásul az volt a valaha létező legkedvencebb cipőm. Per pillanat 3 helyen lehet; itt, anyáméknál, tesóméknál. De lényeg, most jutott eszembe. :roll: :idea:
Elle megjelent, Baba Magazint és Anyák Lapját még nem láttam sajna. :?
vbea
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?