Új privát üzeneted érkezett!

Vanília!

Én is néztem ki a fejemből a vihar láttán, a párom szólt is, hogy most szedjem be a teraszról a cuccokat, mert mindjárt esik... beszedtem, és utána egyből jött a szél, hirtelen minden elindult az udvaron és jött az eső, azt meg vizszintesen esett... durva volt, de érdekes módon itt azért mégse tombolt annyira, vagy csak én nem tudok róla, hogy a fák kispesten is kidőltek volna?

Kép
sasha
 
 


Helló!

Megvolt a közös uzsi, persze az én bögrém jobban tetszett neki. :D
Na, és ki mit vesz még észre ezeken a képeken???? :lol: :lol: :lol: Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja, amit még akartam.

Dia,
mégegyszer ezer köszönet, ma megkaptuk a Liberós könyvet. Tök jó! :wink:

Timi,
tegnap kapros tökös krumpli volt (lett volna) az ebéd. Visszafogott sikerrel. 20 ml nagy nehezen lement.
Próbálkozás később újra. :D

Visszaolvasok.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Sasha,
igen, nekem eléggé elrontotta a kedvemet ez az egész tegnapi történet, gondoltam, lehet, hogy a többieknek sincs sok kedvük netezni.

Ilba,
csak nem frizkó? :wink:

Vanília,
a fradis rugit nagyon szívesen odaadom kölcsönbe, ha Áduszra még rámegy. :wink:
Télleg, párod hogyhogy nem vett a fiának? :D 2 éve 1700 Ft-ért adták, most sem lehet több 2000-nél szerintem. Nemsokára veszek úgyis Livinek egy 80-ast, majd beszámolok, hogyé adták.
Gyerekfuttatós séta jó lesz délután? A délelőtti az a bevásárlásé. Timi?

Aludni vagy nem aludni? Ez itt a kérdés...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
milyen frizkó?????
Gondolod levágtam neki 1 szálat is? :shock:
Nem nyert! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, nekem az tűnt fel, hogy Beni nem olyan maszatos mint szokott lenni kajcsi után :D
Én is egy kis krumplis-kapros tökre gyúrok. apropó, honnan szede a kaprot? :oops:

Gabus nemá. Gyerekfuttatásos séta,....én vizuális típus vagyok :lol:

Sasha, a részletezls igénye nélkül,....mi általában hegyekben, tengeren sátoroztunk idáig és hiába van nagyon meleg a szél sunyi. Szóval nem öltözhetsz fel téliesen,.... A páromnak minden tilos, ami a vese megfázását idézheti elő. Nem javasolt a sátorozás, tengerben fürdözés (tóban sem), a légkondi stb. Azért még így is lehet élni boldogan :) És szerencsére egyikünk sem az a vízfüggő típus :wink: Az autóban meg rám fujatjuk a levegőt, mert én meg ájuldozom ha nagy a meleg :?

Holnap írjuk alá a szerződést a házra :lol: Szonja is tanuskodni fog!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba, ha nem is vágtál, de formára rendezted. :wink: Nem????

Gabi, Livicsek meg olyan ezen az utolsó képen, mintha be lenne lőve a sérója. :)

Sasha, jók a képek, Balcsi szuper. :) És Geri tud ilyen hacukákban aludni? Benyóra, ha már egy hálózsákot merek adni, üvöltés van, meg beletekeredik, meg minden baja van, nemhogy ilyen pufi öltözetben.
Merészek vagytok, hogy sátrazni mentetek. :)

Mancs, utólag jó időtöltést. :)

Ma főztem először Benyónak saját kaját, répát rizzsel, de ízlett neki. :)
Jobb ez a rizses megoldás, mint a krumplis, azt eddig nem komálta, a rizs meg bejött neki már a Hippben is. Ilba, esetleg próbáld ki ezt, mert még felnőttként is sokkal jobb íze van, krémesebb, mint a krumplis cuccok. :wink:

Na csók
Vendég
 


Natasa, de jó!!! :) Már a ház. Képek??? Nagyon kíváncsi lennék. Mi is a hétvégén településeket jártunk, merre is kéne menni, de soha nem jutunk dűlőre.... :roll:
Vendég
 


Szia Eszti!
Te tuti rizsimádó vagy :) Nálam nincs az a píz, amiért elcserélném a jó kis krumplit rizsre :P Én is főzőcskézek olykor-olykor Szonjának, mert sok ismerősnél üveges bébikaja függőség alakult ki a gyereknél, mert nem evett rendes kaját. Mondjuk egyenlőre attól nem félek, hogy Szonja valamire nemet mondjon és a hasához kötődik :wink: Ma vacsira krumplis brokkoli lesz ha a párom hoz brokkolit. Ellenkező esetben krumpli + sütőtök. egyenlőre még nem sárgul a gyermek :D
Eszti, ez a településkeresés ismerős. Nekünk is sokáig tartott mire eldöntöttük a tájolást. Remélem nektek is sikerül találni valami jót. Merrefelé nézelődtök?!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, biz jobban komálom a rizst, mint a krumplit, de a gyerek is, pedig istenemre, megpróbáltam nála a krumplit. :)
Én is úgy csinálom, hogy ha van friss, akkor főzök neki, de azért időről időre üvegeset is kap, hogy azt is szeresse a főztöm mellett.

Háááát, nézelődtünk Pilis.....izék felé, Pilisszentiván nagy kedvenc, attól egy dolog tart távol: a közlekedés, mert az halál. Már az autó, vonat lehetne. :roll:
Vasárnap meg körbejártuk örök szerelmemet, Gödöllőt, és környékét, Szada, Veres, Fót, Dunakeszi. Iszonyú sok építkezés van mindenhol, százszámra az új házak, de bevallom az új osztású részektől nagyon félek, mert ott annyira egymásba építkeznek, és egy darab fa nincs. Ezeket nem annyira kedvelem, inkább akkor a települések régi részei lennének jók. Áhhh, nem tudom, annyi mindent kéne mérlegelni. Olyan sok érv-ellenérv van. Így sosem fogunk dönteni.... :roll:
Vendég
 


Ilba,
nem vágásra, hanem fésülésre gondoltam. :evil:

Akárhogy nézem a két képet, nem ugrik be semmi. Kerestem fogacskát, fülbevalót, bajuszt, de egyik sem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Juj, lehet, hogy tudom! ÚJ FOTÓAPPARÁT! :?:

Eszti,
nincs belőve a sérója Livinek, hanem épp ébredés után kaptam lencsevégre.

Natasa,
igazad van, inkább anyafuttatásos séta! :lol: Múltkor már eldicsekedtem vele, hogy mióta Livi saját lábán is közlekedik, 6 másodperc alatt futom le a 100 métert! De nagyon élvezem! :wink: Bár ma a séta időtartamának 70 százalékát az ölemben töltötte, kicsit mászkálgatott, aztán felkéredzkedett. Gondoltam is, hogy akkor hazamegyünk, de nyomatékosan a tudtomra adta, hogy nem felmenni akarőfelsége, hanem az ölemből, a magaslati kilátást élvezve kíván levegőzni...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, másfél órát. Nem is érzem a derekamat azóta. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Magaslati kilátás alatt értsd: 156 centi. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
NYERTÉL!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, mikor árulod el mit kell látni a képen?????

Eszti, teljesen megértelek ezzel az újonnan beépített területtel :( Olyat mi sem igazán nézegettünk, mert "ősfás" területet kerestünk az az olyat ami nem szántóföld volt két éve. Mondjuk ebben a kérdésben én kevésbbé vagyok érzékeny. A párom viszont nagyon.

Mentem, megjött a csapat a sétából. Lassan fürcsi majd szunya lesz.

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


OK, választ megkaptam :D Milyen a gép?
Gabus :D Eddig is írígykedtem a karcsúságodra, de ha még gyors is vagy emellett,...Érted!
Coolasa, te edzed még a szempillaizmaid az az futsz még? :?:
N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba!
Szabad a gazda!!!

Gabus!
Csoda pofit vág Livi a képen! Hát az biztos, hogy mostmár, ha elmegyek valamilyen rendezvényre esetleg, akkor biztos, hogy ellátogatok az OMSZ honlapjára! Kár, hogy ártatlanok halálán kell sokunknak tanulnia. :roll:

Gabi nagy pofa volt. Ebédre nem ette meg a krumlis tésztát, csak ubit evett (na neeem Coolasat!), most vacsira bezzeg elsőre tüntette el a francia hagymalevest reszelt füstölt sajttal és levesgyöngyökkel... némi kenyérgalacsinnal... Úgy habzsolta, hogy csak na. Persze, a finnyás gyerek, azt hittem nem eszik, mert baja van, erre tessék, balcsin evett rendesen, és itthon is eszik, ha a fogához való van. úgy látszik át kell állnom a francia konyhára :wink:

megyek gerit altatni

Kép
sasha
 
 


na, közben meg írtatok!

Natasa!
Értettem, megértettem

Esztipeszti!
Hát igen, merész vállalkozás volt, de a párom "sajna" hozzá van szokva (egész gyerekkorában 3 hetekre mentek nyaralni, vagy akár 4 hétre is, sátorral körbejárták magyarország összes tavát, meg sokat külföldeztek is, bár ott nem sátorban, de az mindegy, a lényeg, hogy mentek mindig) és gyakorlatilag ingyen volt a szállás, hiszen anyós fizette üdülési csekkel.
Na a Gabi volt ilyen. Nem lehetett hálózsákozni vele, a Dancival meg se próbáltam, mert ő már újszülöttkorától kezdve izzadós típus. Decemberben született ugye és januárban amikor már a pár hetes gyerekét dupla rugiban tartja, a Dancit nem lehetett, mert szakadt róla a víz. Így alig egy hónaposan január kellős közepén rövid ujjú bodiban és kantáros tipegőkben volt zoknival, hogy alulról is szellőzön...
Gerinek meg mindegy, ő simán elvolt a pufajkában, de ha a Gabival kellett volna ezt csinálni, hát az egész éjszakát végigüvöltötte volna!

remélem jól fogtok dönteni, a számotokra legmegfelelőbben

Ilba, látom Gabus nyert, de mit is?
És én tök hülye vagyok a ... mihez is vagyok hülye? Mi az a fotoapparát? :lol: :lol: :lol:

puszka

Kép
sasha
 
 


Halihó!

Esztipeszti! Mi laktunk Dunakeszin két évig. Nagyon tudom ajánlani. Jó a közlekedés 30 perc a nyugati, van busz is és kocsival a közelben az autópálya. Nézzétek meg a régi fóti út végén vannak új házak. Hát lehet ámuldozni. :lol: Bár nem tudom az anyagi részleteket.

Gabus úgy látom Livi inkább nem alszik. :lol: Holnap du. ok.

Ilba ti pelussal a lakban esztek? Beni oly édi.

Ádinak eddig nem nagyo ízlett amit főztem most bepróbálkozom rizzsel.

Mi lesz a talival?

Kép
vanília
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk mi is a Balcsiról,szupi volt. 8) Szerencsére mind a 2 nap gyönyörű idő volt.Most csak pár képpel jövök,de holnap délelőtt benézek(Apa délutános :roll: ).addig is sok cupp mindenkinek! :lol: Dia
Danobius buli&Vethec koncert

Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1156188874.13.jpg[/img
] Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia!

Most nézem csak, hogy Domi és Dani között csak 4 nap a korkülömbség!!! Azt hittem hogy Dominik jóval fiatalabb, nemhogy még 4 nappal idősebb is! Jójó, tudom, hogy a Danci egy óriásbébi... de ő már a Liberóból a piros pelust hordja ami 15-30 kg jó és kell is sajna. Domi melyiket hordja? Hány kg, hány cm? Csak érdekel, hogy mekkora egy normális méretű 20 hónapos, mert az enyim, az egy hatalmas gyerek :twisted:
és hányas ruhákat hord?

Rizst is lehet nagyon finomra csinálni és olyan jól lehet pépesíteni. Nálunk is bevált! A burgonya olyan trutyis lesz a turmixolástól, a rizs az meg valahogy máshogy...

Kép
sasha
 
 


Vanília,
írtad, hogy Kispesten még légmozgás sem volt a tüzijáték alatt. Az hogy lehet, hogy 150 méterrel odébb, azaz nálunk meg vízszintesen álltak a fák? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szép estét mindenkinek!

Szóval igen, van új, szép, csillivilli, pici gépünk. Canon. :D :D :D
Tehát a feltett képek már nem voltak fátyolosak.
A régiben az optikát kéne cserélni 40ezer. :shock: Inkább vett András ma egy újat. :wink:

Bubek,
Voltál dokinál?
Nem, annyira még nem ügyes, ez nem a szigetelés, hanem az ajtó kinyitója. (ha azt az oldalt is ki akarom nyitni, nem tudom mi a neve)

Natasa,
Várjuk a képeket!
Beni itt gyümit kapott, azt már egész simán esszük, ezért nem maszatos.
Kapor? Kaisersben.

Timi,
Nem félt, sőt, csak akkor nézte őket, mikor tök fölöttünk voltak. Egyébként a tömeg volt érdekes. :D
Milyen pelust lehet venni a CBA-ban?
Ezek a képek! Szilvike nagyon megnyúlt, nem? Mint egy ki tornászlány.
Az 1 hetes gondolkodós kép szuper jó!
Hol vettétek a kádat?

Vanília,
Gratula Ádinak!
Aha, neki nem jön be az előke, tépi le magáról.

Eszti,
Most hogy mondod! Tényleg meg akar fulladni mindentől, amiben krumpli van. Hogy csináltad a rizst? És milyet vettél?
Pilis…. tuti helyek! Nekem Ürömön, Pilisborosjenőn van sok ismerősöm, nagyon laknék arra. Solymár is szép, csak igen ez a hülye 10-es út. :roll:

Dia,
Szépek vagytok!

És a meglepim: Vvolga híradó (részletek a leveléből):
„…Andrist tegnap mértük le: 9,5 kg! Hááát, mit is mondjak: nagyban megy a járkálás. Egész nap mennem kell vele. De legalább nem nagy hassal kell majd csinálnom. Kicsit azért kúszik-mászik is, ha nagyon akar valamit és egész sajátos négykézlábot fejlesztett ki: egyik lába rendesen hátul van, a másikkal meg guggol és löki magát előre
…. folytatom a vezetést, amit egy éve kellett abbahagyjak.
Még mindig Bicskén vagyunk a szüleimnél. Mondhatom Andris teljesen kitölti az időmet ezzel a járkálással. Ha alszik, akkor főzök, mosok, mosogatok vagy dolgozom. Más egyébre nem jut idő.
Estére pedig bedőlök az ágyba, reggel 6 és fél 7 között pedig ébredünk.
A kicsike jól van, a 12 hetes uh-n a doki mindent rendben talált. Velem a helyzet ugyanaz, a külső méhszáj nyitva, de hála nem görcsölök, sőt néha még el is feledem, hogy terhes vagyok.
Tejem már nagyon kevés van, Andris csak reggel és este szopizik, de szeretném leszoktatni végképp, mert már egy szenvedés nekem az egész, mert az egyik cicimet ki is rágta és nem gyógyul. Reggel már tápszert is kap, annyira nincs benne...
Most hétfőn viszont megyünk az Adriára egy hétre Zadar alá egy szigetre. Nagyban megy a készülődés. Ha hazajöttünk, mindenképpen próbálok majd írni a babanetre.
Puszi mindenkinek!
Vera”

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabi,
Dia küldi skype-on a képeket, valamiért nem tudok írni!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Olvasni tudok, de így elég béna. Akkor jóccakát, legalább hamar lefekszünk egy nap. :wink:
Pussz!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Páááááááááááá!

(Dia, ezért még lesz kapsz! :twisted:)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt lányok.

Tali ügyben mi a fejlemény? Mikor lesz??? Ilba?

Rizs: én az Auchanban szoktam venni SOS rizst, az nagyon finom. Simán vízben megfőzöm, de sokkal puhábbra, mint nekünk, kb. dupla annyi vízben, mint normál fogyasztásra. Aztán nekimegyek a botmixerrel. Tegnap a répát vele együtt főztem, úgy is tuti. Ha nagyon pépesre akarod, akkor a rizst főzés előtt kávédarálóval finomra őrlöd, és úgy főzöd (vagy veszel rizslisztet). Asszem ez a klasszikus rizsnyák (ronda szó, nem??? :lol: )

Wolga híradót köszönjük.

Dia, szupcsi lehetett. :)

Pusszantás
Vendég
 


fotoapparát... ehe, miért nem ezt mondtátok. Totál azt hittem, hogy valami kis kütyü a fényképező géphez... erre egy új masinéria!

Ilba!
Gratula az új masinához!

Örüülö, hogy Vvolgával minden oké! Azért nehogy azt higgye, hogy nagy hassal nem lesz lóti-futi :twisted:

Vanília!
Ez én se értem! Az igaz, hogy a tüzijáték nyugatabbra volt, ezért ott hamarab elkezdődött a vihar, de azért kb 15 perc múlva már itt is vitt mindent a szél és vízszíntesen esett...

Utánajártam ennek a viharkának, a mi egy jó erős zivatar volt ami egy szupercellából jött. 3 is volt a térségben, ez volt a legerősebb és most tartolt. Veszprém, Velencei tó térsége és így jött Bp-re is, de csak a széle kapott el minket! Azt írta az OMSZ honlapja, hogy ebből a fajta zivatarból minden nyáron jön vagy 10, de lakott területen kívül, így tudomásunk sincs róla, tehát nem valami egyedi dolog történt, egyszerűen pont most kapta telibe a városokat... Jó időzítés mondthatom.

Kép
sasha
 
 


Vanília, láttam én a sok új házat minden település szélén, de sajnos én ezektől fázom kicsit, mert szerintem kihívóan nagyok, egyáltalán nem az én ízlésemet (viszonylag minimalista vagyok) tükrözik, és ahogy már írtam, egymás szájába építkeznek, fa nuku, az egész telken csak ház van. Nem is értem amúgy, hogy minek embereknek ekkora ház (ezek szerintem tuti 200-250 nmesek, vagy nagyobbak). Közben meg nem tud a kertben semmit csinálni, azt a semmit is csak a szomszédot bámulva. Szóval nekem ezek nem vonzóak, akkor inkább az ófaluban egy tornácos parasztház, amit faján felújítok. És a hangulat is sokkal emberibb, itt még tán majd köszönni is fognak.

Emlékszem, pár évvel ezelőtt Telkiben voltunk az új építésű részben, hát gyerekek, az egy halál volt. Húsvét volt, és egy kertben sem voltak emberek, olyan rideg, kihalt volt, persze a házak itt is sok-sok millióért épülhettek, na de élet.......az sehol sem. :( :roll:

Ma jó idő lesz, akár talizhattunk is volna.
Vendég
 


Sziasztok!
Sasha!
Ugye,hogy Domi soványka? :roll: Február óta nem hízott semmit :cry: ,bár a dokinő szerint ideális a mérete és jók a csülkei. :wink:
11kiló(itthoni mérlegszerint),szerintem csak 10 és fél. :lol: 85cm.Ruhából vagy 86-os vagy 92-est veszek,attól függ milyen az a 86-os.Érted? :lol: Pelus:Pampers 5-ös,Libero :?: nem tom,talán maxi...

Ilba!
Amikor elindítottam a képeket nem gondoltam,hogy egy óra alatt megy át :shock: ,bocsi. :wink: Gratula a fotóaparáthoz! :lol: Bögrés Beni :lol: imádom.Köszi a Volga híradót. :wink:

Gabi!
Ne tessék éjfélkor skype-ni,aludni kell ilyenkor!Aztán meg nyavajgás van ha a gyerkőc hajnalban költöget..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bubek!
Mizus :?: :?: :?:

Tali:Lesz?Hol?Mikor? :wink:

Eszti!
Nekem Telki szó hallatán mindig a méregdrága magánkórház jut eszembe. :twisted: Amikor terhes voltam,küldtek egy katalógust szobaképekkel,árlistával,szolgáltatás infóval és finoman invitáltak,hogy szüljek ott.Háááát kiszámoltam,a terhesgondozás+szülés+3-4 nap ott tartózkodás 1 milla lett volna. :evil: :evil:

Mindenkinek puszi!Dius

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ja,TIMI!
Nem,nem evett a gulyásból Domi :cry: ,viszont minden mással telezabizta magát. :lol: :oops:
Szilvike szerintem is sokat nyúlott.Szép hosszúcombú csaj lesz. :lol: :wink: Pusssssz!

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia!

Domi nem soványka, hanem tök normális és pont úgy jó ahogy van :!: :!: :!: Csak mint írtam érdekelt egy normál 20ónapos mérete

Kép
sasha
 
 


Hali!

Eszti az új részeknél lehet azért nincs sok fa, mert nem volt idejük még megnőni? :lol: na jó értem én miről beszélsz.

Kép
vanília
 
 


Vanília :), bár úgy volna. Az a baj, hogy ezek az új osztások mind szántóföldek voltak, és sajnos tisztelet a kivételnek, inkább betonoznak, mint ültetnének....
Vendég
 


Dia,
Livinek nem szokása hajnalban keltegetni! Ide most egy skype-os nyelvnyújtogatós ikont képzelj, olyan itten nincs. :twisted: :wink:

Domi tökéletes, le ne merd soványozni még 1×, mert velem találod szembe magad! :evil: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi!
Ilyesmire gondoltál? :twisted:
Kép

Ok,értettem,Domeszom a legjobb pasi a világon(vagyis Kispesten)! :lol: :lol: Pusssz!

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a Balatonról... ott egyáltalán nem volt akkora nagy vihar és a tüzijáték is sokkal élvezhetőbb volt... :)
Viszont itt Kőbányán hihetetlen, hogy mi van.... tövestől kicsavart öles fák lépten nyomon.... félelmetes.... majd ezekről is teszek fel képet...

Nagyon irigykedem a tali miatt!
Olyan jó lehetett! Nemtudom mi mikor jutunk el????

Eszti
Ma vagytok fél évesek!? Hihetetlen!
Boldog fél éves születésnapot! :)

Egy kicsit már mi is bánjuk, hogy miért nem valami kertes házat kerestünk Budapest környékén....de most próbálunk annak örülni ami van.... vagyis remélem lesz...végre beadtuk a papírokat, most várjuk az eredményt... jó lenne ha mindent megkapnánk az önkormányzattól, bár akkor sem tudom, hogy fogunk megélni... sürgőssen munkát kellene találnia a férjemnek... Mára felújítást tervezgetjük... nemártana ha még idén be tudánk fejezni, bár kérdés miből??? :(

...majd még igyeszem gondosabban visszaolvasni... ha lesz időm... :(

Addig is néhány kép...


Kép Kép Kép Kép

apával...
Kép Kép Kép Kép

megmártottuk...
Kép

beeeee...
Kép

csajozunk
Kép Kép Kép

család
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Fügefalevél :)
Kép

pancsi
Kép Kép Kép

Ültettünk tökinek egy fűzfát születése évében... reméljük megmarad...
Kép

vendégségben
Kép Kép

olyan aranyosan tud már szövegelni...
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Helló mindenkinek!

Gabus:

A délután lehet,hogy jó lesz gyerek futtatásra,de még nem tudom pontosan az időpontot,mert délelőtt vendégek jönnek és attól függ mikor mennek el.De ha nem ma akkor máskor megyünk.

Vanilia:
Akkor Ádi is hamarosan fut a lányokkal? :D
Egyébként Szilvi 76 cm,most mértem le!

Ilba:

A kádat még a Havannán vettük egy magánkereskedőnél a lakássán árul mindenfélét.Az interneten találtuk a honlapját.A gyerekágyat és a pelenkázót is ott vettük.
Gratula az új géphez!

Na megyek,mert itt vannak a vendégek!

Sziasztok!!!

Kép

Kép
novum
 
 


Ilyen volt, és ilyen lett :oops: :lol:

Kép Kép
Vendég
 


Bence!
Boldog hófordulót kivánunk!Dia&Domi :wink:
Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Mamacka!
Nagyon szupik a képek.Áron igazán gyönyörű babuci és sokat fejlődött.Fügefalevél. :lol: :lol: Merre voltatok a Balcsinál?Pusssz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ildicsi
Mi Alsóörsön voltunk! :)
Köszönjük! :) nekünk is tetszik! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Akkor néhány kép a vihar utáni Barátság parkról... roppant barátságos...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...és egy bónusz...
Köszös fürde apával... szívecskét gyúrtak anyának a habból...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...no még egyet...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...sehol senki... :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


:roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...na jó akkor nem monlogizálok tovább.... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Helló!

Bence! Boldog feledik szülinapot!

Tali: most mikorra merjek javasolni????
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... t=Budapest

Eszti,
És ha rizslisztet veszek, akkor avval hogyan? :roll:
Egyetértek Veled ház ügyben, bár nekem nagyon tetszenek ezek az új lapos, egyszintes házikók. Nem szeretek lépcsőzni.

Dia,
Hahóóóó! Pont a talin mondtuk, hogy milyen fura, hogy Beni és Domi is szinte egy súlyban vannak, de egyikük se sovány, vagy kövér. Emlékszel? :wink:
Köszi a képeket!
Telkiről nekem is a kórház ugrik be.

Mamacka,
És mikor fogtok már itt lakni? Csak felújítás után?
Képeitek …. tudod …. mint mindig …. szuperek!!!
Enyém kedvencek a fürdőlepedőbe tekert Áron, a fürdős szívvel és a fügefaleveles.
Szörnyű a park.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?