Sziasztok!
Nincs sok időm, majd valamelyik éjjel visszaolvasgatok, most csak bejelentkezem, megvagyunk, Márk már teljesen jól, csak azóta, mióta az a szadista állat megkínozta, fél az orvosi rendelőtől, pedig eddig sose volt vele semmi baja:-( Múltkor a védőnőnél olyan hisztit vágott le, szabályosan a földhöz csapta magát (persze, rögtön ölbe is vettem), nem lehetett neki megmagyarázni, hogy itt most hozzá se fognak nyúlni, anyát vizsgálják csak meg:-(
Tegnap voltam Lukács dokinál, hát lányok, ha a többi anyuka csak 100ad annyi hülyeséget kérdez tőle, mint én, akkor nem irigylem! De imádom, nem hülyézett le, halálkomolyan válaszolt az összes marhaságomra, a kérésemre kiselőadást tartott a terhesség alatt nem kiszűrhető születési rendellenességekről, amikor megkérdeztem tőle a vizsgálószéken fekve, hogy rendesen nő-e a méhem, mert nem fáj és aggódom, akkor kapta a szabócentit, és lemérte
, és a legvégén csak annyit jegyzett meg, hogy ahelyett, hogy ilyeneken gyötröm az agyam, inkább foglalkozzak azzal, hogy rózsaszínű kisruhákat kéne vennem, merthogy az nincs itthon
Mondtam is neki, hogy a következő terhességemnél igérem megint normális leszek, de ezt most nagyon gyorsan zavarjuk le, mert megőrülök magamtól! Komolyan, a Márkkal tizedennyit nem gyötörtem az agyamat lehetséges rosszakkal, mint most! Ezeket a hormonok csinálják, vagy szerintetek tényleg megkattantam???
Egyébként persze minden rendben velünk, leszámítva egy kisebb vashiányt, amire kaptam Ferro-Folgammát. De édes volt, kérdezte, hogy nem vagyok-e fáradékony és aluszékony, mondtam neki, hogy nem, fáradt vagyok, de éjjel mégsem tudok aludni. Mondta, hogy azért, mert nappal túlpörgetem magam, így éjjel sem tudok rendesen kikapcsolni. Remélem, a vas kicsit helyreráz. De már értem, miért akarok hetek óta mindenhez mákot enni! Nem hülye a szervezet!
Pár kérdésbe visszalestem:
mesni: nekem 3 hónappal a szülés után jött meg, holott naponta 10-12szer szoptattam, onnan kezdve szabályosan, ahogy kell, de van barátnőm, aki másfél évig nem menstruált szülés után. A zsibbadás kézben, lábban normális, nekem a Márkkal is meg most is a jobb combom zsibbad, a Márkkal 3 hónapig ez volt, aztán egyszercsak elmúlt. Valami ideget nyom a csípő környékén valami ilyenkor.
Na mennem kell a kertbe biciklizni! Mindenkinek szép napokat, majd éjjel megkeresek egy táblázatot, kinek is kell mostanában nagyon drukkolni!:-)
Pusz!