Új privát üzeneted érkezett!

hú, én is mint a mérgezett egér.....

Esztikém, jövök én ma ha törik, ha szakad, mindenképp beugrottam volna. De mivel Bazsa most lefeküdt aludni :shock: :shock: :shock: , ezért úgy döntöttem gép elé ülök. Itt van mindkét nagymama, ők pesztrálnak, etetnek, nekem tényleg csak a pakolást kéne befejeznem. De elég jól állunk.

Légzésfigyelő :lol: , párszor én is elvittem, de már rég nem. Mostanában van, hogy simán csak a földön alszanak egy egy matracon. Már ezen rég nem parázok. Azért én több ruhát viszek, meg pláne kettőnek, meg nem lehet tudni, hogy pl. Ausztriában a hegyek között milyen idő lesz, szóval viszek meleget, hideget :D

Eszti, örülök, hogy ilyen jó kis társaságba csöppentél, nagyon édi a képeken Benyó, annyira cuki!!!! Nekem sokszor a Zsombi jut eszembe ahogy látom! Szóval mennek a kajáK!!! Jó evő lesz akkor mint a gepárdok, Balikáról nem is beszélve. Enyém gyerekek ma simán céklát esznek krumplival, imádják. Már harmadjár csinálok, etetés közben úgy néznek ki mint akiket kirúzsoztak és persze céklaszínűt kakilnak :lol: , pisilnek. Itt nagyon látszik az anyagcseréjük mássága, mert a Pannán már átmegy estére, Zsombi csak másnapra produkálja. Már bocs, hogy ezt leírom.... Szóval remélem Pancsi megtartja ezt a jó szokását és akkor biztos csini kiscsaj lesz :D
Esztikém, pár kérdésedre. Én az óvatosabb típus vagyok, a glutént is csak erőteljes baráti ráhatásra kezdtem el adni. Szóval tejpépet szerintem NE!!! Én nem adnék és ilyen hippes ízesített dobozosakat meg semmiképp,mertt ahogy az Ági is írta pont úgy vannak megcsinálva, hogy imádják a gyerekek, de hát tejes és cukros. Szerintem adjad csak a gyümiket, főziket és a tejcit. Aztán ha már ki akarsz próbálni pépeket, ugye ott a mi nagy kedvencünk, a mindentől mentes Sinlac, van a 7 gabonás Milupa pehely, vagy a Holle bio müzlik, pelyhek - ezek tejmentesek, viszont már gluténesek, utóbbi kib...ott drága! Én még joghurtot sem adtam és sajtot sem, sőt tojást sem. Viszont sajna már adtam kiflit, aztán rájöttem, hogy elvileg ezekben van tej, szóval cseszhetem, de azóta nem adok. Vettem most bio rágcsáűlni valókat - glutén és tejmenteseket, mert már olykor muszáj, mert kinézi a kezedből, szádból, de azért bármit nem adok nekik.
Sajna már pár hete tápi van este (persze van, hogy cici is, mert nem mindig kérik), mert már nem tudtam fejni és kettőnek már nem ment így 10 hó felé közeledve a csak cici. Ezt is meg kellett emészteni, ugyan HA tápik, de akkor is - ezek is tejalapúak (még a rizstej jöhet szóba, ezt fogom estére kipróbálni még). Nálunk sincs a családban allergiás, de ez nem mindig garancia egyáltalán. Azért napközben 2x mindenképp van cici, meg reggel csak az. Azért az egy évet elérjük és ez bőven több mint amiről álmodtam. Meg hát éjszaka ha kelés is van...
Hinta. Az nagy kedvenc és állítólag nagyon jó a babáknak, szerintem nyugodtan ültesd bele. Az enyémek már tartják benne magukat és valamelyest kapaszkodnak, de esetleg legyen nálad valami baci kendő, mert a Zsombor pl. nyalogatja a peremét, az meg nem annyira guszti :? :? :lol: (most kajálás közben pont mondta, hogy hinta, ez vicces)
Visszatérve a sajtra, ilyenkor már adható, te döntöd el.
Pont kérdezni akartam van-e valamilyen új mozgás, de ezek szerint igen. Mire hazajövünk, már fel is áll szerintem!!

Edó, mindjárt költöztök, ez nagyon szupi!! Majd tegyél fel képeket ha kész, meg persze egy pcit próbálj meg pihenni!!!

Ági, ha megjöttünk kipróbálhatjuk azt a játszót is. Engem a Gyöngyösin csak a tirpák anyukák idegesítenek. Mi még csak hintázunk, de fussunk össze, jó?

Serfikém, nagyon szép az a ruha, nem is értem :lol: :lol: Húúú. Ide nem merészeld hozni!!!! :D :D :D A másikat elépzelem...

Voltam szemdokinál, az túlzás, a Vision Expressben, mert tök piros a szemem mindig, a lencse zavarja, stb. Erre kiderül, hogy nem is 2,5-ös a szemem hanem csak 2-tes. Szóval dögerős szemüveget és lencsét hordtam eddig. Gáz. Most persze nem várt költségek, újy szemüveg (bármily hihetetlen minimálisan (2-3ezer forint) kerül többe egy 18ezres szemüveg megycsináltatása, mint ha lencsét cserélnél (20ezer!!!!2 lencse!!! hol élünk???) a régibe régibe :shock: :shock: :shock: , szóval válsztani egy újat, mikor a régi végre tök jó, ááááááá.... plusz új kontaktlencse. Nesze neked Gyed.

Na csajok, megyek is.

Katám neketek is jó utat. Talán még be tudok nézni, végülis csak hajnalban megyünk valamikor.

Pussz

Kép
diane
 
 


két kép a királylányról, a csajok csinálták valamelyik nap. Szegény Zsombikám most kimarad...

Kép
diane
 
 


:shock: :shock: :shock:

Wo ist der andere :?: :?: :?:
diane
 
 

 
 

Kép


Serfinek, hogy lássa végre a járókát valamelyst.
diane
 
 


kicsit homályos, de miért is????? :? :? :?
diane
 
 


Na hát végre jövök, aztán sehol senki!!!

Na akkor tényleg elköszönök. Jók legyetek!
diane
 
 


:lol: szendvicskészítés közben bevillant, hogy persze a sajt az enyémeknek adható már, én dönthetem el. Vagy mi...

na pussz, lassan lefekszünk.
diane
 
 


végülis jól elbeszélgettem ma magammal... :D :D
diane
 
 


Na hi, hát remélem jól utaztatok és Gepárdkák jól bírták! És már a hűs habokban csücsültök! Cincikirálylány nagyon édesen áll!De ezt eddig nem is mondtad, h egyedül,kapaszkodás nélkül is megy Neki!Mindjárt járni fog!Na akkor véged! :wink: Meg a járókának is!Ezúton is köszönöm, h láthattam :wink: ! Az én gyerekem tuti a könyvekhez nyúlkálna állandóan :roll: ...A másik ruha sajna már most kicsi, de talán Balnkának felajánlom :) !
Sztem sajtot adhatnál ám, Hanna szereti nagyon!

Eszti, sztem a Kismama táblázatát nyugodtan alapul veheted, azok az időpontok elég jók!

Kata?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok-sziasztok!!

Eltünésem nyomós oka, a két gyerek, meg a hétvégi minivakáció (hogy Brigit Jones szavaival éljek :lol: ). Gongoltam egyet, és hétvégére lefoglaltam egy szobát fent a Normafánál, ott ahol az esküvönk is volt. Szuper volt. (és bevallom őszintén a 7hetessel nem vittem légzésfigyelőt :roll: , a fürdést is csak sima vízzel, a tus alatt oldottuk meg neki) Úgy érzem így a másodikkal kicsit oldattabb az ember. De vacsinál este 8kor az étteremben, nem az én kislányom volt ám a legkisebb!!! Renbeteg baba és kisgyerek volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Főpróbának jó is volt nyaralás előtt :P Kicsilányom tündér módjára viselkedett, szinte csak evett-aludt.

Eszti, Bence gyerek hihetelen ügyes. Van itt a szomszédban is egy majdnem Bence korú kisfiú (3héttel fiatalabb), de ő még semmit nem csinál, csak hason fekve nézelődik. (egyébként nagyon cuki :) )
Kaja terén Dia elmondott mindent, úgyhogy szoptasd csak azt a gyereket!!! :lol: Viccet félre téve, én azért ennyire nem voltam óvatos, (pedig azt hittem túl óvatos vagyok, de Diát nem lehet lepipálni). Én a Kismama táblázatát követtem, úgy gondoltam az elég szigorú. Nálunk 8hósan lett joghurt (natur) és az nagy nagy kedvenc volt. Én adtam hip tejpépet is8-9 hósan, a natur grizt, azt is szerette (ma sajnos meg nem eszi a tejbegrízt :( ) Én 9-10 hósan a kiflit is adtam, az volt az első amit kért a bloltban, én utána pedig nyugodtan tudtam vásárolni, amíg azt nyammogta. :)
Gondoltam leírom, h meglegyen az 1001. variációd is :P (én nálam leginkább a jó alapanyagok voltak a fontosak, próbáltam mindenből biot adni, ma már nem, de ezt a picilánynál is fogom egy darabig).

Voltak ma nálunk Serifék. Jót sétáltunk, meg fagyiztunk együtt. Józsi teljesen elbűvölte a Hannát. Úgy sétáltunk , h a Hannus a Józsi kezét fogta. Annyira cuki volt.

Kép

Kép
tikata
 
 


Jövök még, csak gondoltam ezt gyorsan elküldöm!!

Kép

Kép
tikata
 
 


Halihó!

Megérkeztünk, újra itthon! :D

És jó hírekkel jövök ám, bár lassan már mindenki tudta, de a kivétel kedvéért leírom, hogy március végére kisbabát várunk!! :D Bizony, követjük Kata család példáját, és majd lessük a jó tanácsokat. Hétvégén mondtuk meg a családnak ezért vártam a nagy nyilvánossággal, meg végül is még csak a 9-10. hét körüljárunk. A hasam ehhez képest akkora, mint Balival volt 16 hetesen, szóval durván kezdek deformálódni, na és nem csak a hasamon.

Esztikém, majd szóban elmondom, de én sem voltam annyira óvatos, mint a Dia, nálunk ment a cukormentes gabonapelyhes tejpép kb. 10 hósan, ami szintén módosított tejfehérjét tartalmaz, mint a tápszerek, a kifli is, nem tudtam volna kivenni a kezéből, és igen, 1 éves korig törekedtünk a bio zöldségek használatára. sajt mehet egész korán, és a joghurt nálunk is nagy kedvenc volt viszonylag hamar a 7 gabonás pehellyel(Milupa). Hú, nagyjából azt írtam amit a Kata, lehet, hogy tőle kaptam a tanácsokat. :lol: A tojással jó sokáig várjál. A tehéntejet meg 1,5 évesen kezdte a Balu.

Kata, Serif, mit szólnátok egy e heti látogatáshoz hétközben?

na most megyek, sok pusz
babszy
 
 


Na hi, eltűntkék!

Babszy :lol: ! És mond csajszit vagy ksifiút szeretnétek? Nevekben gondolkodtok,vagy ez még korai?Tudom, hülye kérdés!
Gyertek csak bátran a héten, Katával beszéltünk tegnap egy szerda du-t, h kijönnének, Blanka csípőUh-ja után, esetleg akkor?De mindegy,igazából!

Kata, a legjobb az volt,mikor a Malackás lufis néni megkérdezte Józsit, h"de aranyosan megy, mennyi idős?" Ő meg csak nézett...Na Győző ezen röhög azóta....

Na akkor asszem én vagyok a legóvatlanabb, mi még itthon se használtuk a légzésfigyelőt, csak kb 2éjszaka. Vinni meg, áh...

Kép
seriff
 
 


HAlihó!!

Na micsoda újságra kell megérkeznem!!! :lol: :wink:

Szuper-szuper, gratulálok, csodás hír! (de azért már vártam :P ), Így, megint annyi idő lesz kb. a lányaink között, mint a fiaink között van :D :D Jól vagy? NA mingyá fel is hívlak, mert már rég beszéltünk. :wink:

A szerda délutános mini tali tök jó lenne. Bogi jó az nektek? Igazából nekem az kell, h Józsi itthon legyen, és kivigyen Serfiékhez, mert busszal azért elég durva lenne a két kölyökkel, babakocsival :shock: :shock: Persze nálunk is lehet, de szerintem a Serfiék kertje által nyújtott lehetőségekkel nem tudjuk felvenni a versenyt :P

puszi

tegnap este meg jól leragadtam az Ámbár tanárúrnál, utána meg a híreknél. Szörnyű!

Kép

Kép
tikata
 
 


Kép a gyerekeimről, hétvégéről:

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Serfi, szeretnénk kiscsajt, bár kisfiút jobban el tudok képzelni magamnak. Megszoktam, hogy fiús anyuka vagyok. :D Nevek: hát nincs még konkrét, tetszik a Matyi, Juli, a Tomi esetleg, a Nóra most ennyi jutott eszembe.
Kata, hát tegnap meg tudtam volna halni, de szerintem a frontra voltam ennyire érzékeny, ma olyan fitt vagyok, mint már hetek óta nem, szóval reménykedek, hogy abbamarad az émelygés, álmosságtól való tántorgás. :roll: Képek szupik, a tesók, és már Blanka is milyen nagy! :shock:

Olyan bénák vagyunk gyerekek, kinéztünk egy tök jó lakást megint nagykoviban, erre mire észbekapunk megint eladták az orrunk előtt. Azt hiszem ebből most tanultunk, nem fogunk várni heteket a tettekkel.

rakok fel képeket, Ágica (tesóm csaja)csinálta őket.

Kép
Kép

na még jövök csak kicsinyítenem kell
babszy
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
babszy
 
 


Hihi, Hanna pont ebben a gatyában volt, amikor először hasra fordult! Nagyon édesek a tesvérkék a képeken! De jól látom, h ez sem egy "májki" szandál? :lol:
"Bá" lufija leeresztett :( ...

Bogo, tógás Balu csúcsszuper,meg azé a densz sem semmi! :lol: Ugyan mivel ejtettétek így ámulatba Őket? Olyan nagy szemekkel néznek Benyóval,mintha a szék karjára most került volna oda az a bikinifelső :oops: :wink: :roll: :lol: !

Na itt a tejberizs után dinnyét evő,és marcangolóm.

Ennyire nem örültem ám,mert közben végigcsorgott a lábamon is,és a fal is helyneként olyan lett, de majd festetünk,ha megtanult szépen enni a gyerekünk-úgy 5-6év múlva :shock: ....

Kép
seriff
 
 


Hoppá, újra próba: Kép

Kép
seriff
 
 


Na sziasztok végre. :)

Bogika, de jó de jó! :) De én már tudtam, de azért itt is örülök nektek! JUHHHHÉÉÉÉ! :) Bali jó kistesó lesz, az tuti. Imádja a babákat. :)

Kata, Blanka is már milyen nagy, és milyen jó kis husiban van. :)

Serfi, szóval dinnye rulez :wink: Barack és dinnye evés a teraszon kafa, ott lehet utána slagozni gyereket, padlót. :wink:

Lányok, köszi a sok táplálós infot, egyelőre most nyomatja a sütőtököt, almával, krumplival, nomeg a barackalma. Ezeket nagyon szereti. Majd most jön a répa, rizzsel.
Ezt a tejpépet én sem adnám még, inkább azért kérdeztem, mert a kismamás táblában is az van, hogy 6 hós kortól adhatunk gabonákat, na jó van, de azokat meg hogy. Bár szerintem jól meg van Benyó gabona nélkül, aztán majd később kipróbáljuk a Milupás gabonapépet, abban nincs tej.
Meghát ezek a bébiételek is nagyon furcsák, pl. a Nestlések a legdurvábbak, ott a sima pürékben is tejpor, hagyma, vaj és ilyen fincsiségek vannak :shock: :shock: :shock:
Egyelőre Hipp fanok vagyunk, illetve bocs, először is friss, aztán Hipp, de abból is láttam, hogy pl. a spenótosban tejpor van. Szóval nem márka rajongók leszünk, hanem összetétel rajongók.
Szopi azért megy ezerrel, kis cicifüggőmet nem is tudnám még elképzelni, hogy ne szopizzon, de azért már egy-kettővel kevesebb, szóval most normálisan 6-7 van egy nap. Azért a 8-9 már kicsit sok volt, mégsem újszülött már. :roll:
:wink:

Dia, remélem már jót pihiztek.

Na csók.
Vendég
 


Hellóka!

Újra itthon.
Már írtam egy levelet az előbb, szép hosszút és elszállt. :evil:
Mingyár összeszedem magam az újrázáshoz.
Addig is puszilok mindenkit.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Sziasztok!

Bogi! Nagyon gratulálok!!! Én is vártam már :lol: Eszméletlen aranyos Balu!

Kata! Te tudsz vmit? A görög kisisten :D után egy görög kis istennő jön? :lol: Annyira édesek Peti meg Blanka együtt!!! Naggyon hasonlítanak!

Panci is szuperügyesen áll!!

Csajok ha minden igaz hétvégén vagy hétfőn költözünk. Nem tudom mikor lesz kint net, ill. nem tudom Laci most milyet akar, kábelest vagy műholdast.... Azért még jelentkezem a héten :)

puszi

Kép
edó75
 
 


Edó, hajrá! Szurkolok, h jó idő legyen a költözéshez! Mikor is volt, h Peti a du-i alváshoz,mondta, h tente?17hósan? Akkor várható, h 2múlva Hanna is mondja?

Eszti, nálunk a Gabonapelyhek A-Z ig jött be nagyon, abban nincs cukor, fincsi fahéjas, a gyümikhez kevertem egy időben.Hanna a 7gabonásat annyira nem szerette. Sztem a kenyérben nincs tej se, tojás se, szóval kenyérhéjat rágcsálni adhatsz nemsoká! De ma éljen a 6hónapos Bence!!!!!
Ja, programokról elfelejtettem írni, hétfő du egy másik 15hósnál voltunk, kedden Hanna anyósékkal, szerdán jöttek Anyukámék, csütörtökön a hétfői 15hós+a nővére(4éves)+még1 15hós(fiú) jöttek homokozni. Péntek családi szülinap, szombat Apa motorverseny, mi meg mahapöris kertiparty. Szóval van mit tenni. Jövünk megyünk, tegnap is vagy 3órát sétáltunk,mindig mással, mire bejöttünk vona, addigra új emberek érkeztek, du is megyünk a 15hós barátnéhez!


Orsi, üdv!Na mi az,nem volt erőd újraírni?mesélj, hol jártatok!
Fotók?

Ági, hol vagytok, hogy vagytok? Másik Nagyi látta már Julikát?

Kép
seriff
 
 


Na sziasztok!
Igen egy kicsit rossz lett tőle a hangulatom. Olyan elégedett voltam az előző levéllel. Lehet, hogy túl hosszút írtam?

Szóval örülök, hogy végre virtuális-közösségemben lehetek. Elégedetten olvasgatom mennyit és miket írtatok és a fotó termés is fantasztikus. A gyerköcök nagyon édik! Bence dzsontravoltás-grizes kunkora, Hanna meditativ dinnyézése, no és a hajas homolyabébik igazán díjnyertesek!

Bogikám, gratulálok, ez igazán jó hír! Végre nem vagyok egyedül a nem-egészen-kézzelfogható gyermekemmel. A márciusiakról pedig csak jót mondhatok :wink:
Legutóbb nekünk már korábbi időpontot montak, mert Luccantó (Igen, ez a név nyert) alaposan belehúzott a tömegnövelésbe. A dokim kicsit csóválta is a fejét, de gyorsan megnyugtatott, hogy nála az 5,6kg-os gyerek volt idáig a csúcs, azt biztos nem ütöm meg. :shock:
Remélem ki fog férni.
És mit szól hozzá a kisfiad? Érti már mit jelent ez? (Hogy mit jelent igazából, nyilván csak akkor fogja megtudni, ha meglesz.
:lol: )
És ez az Akali strand, ahová jártok? Akkor csak a véletlenen múlt, hogy nem találkoztunk, mert a múlt héten egy csomót voltunk ott, barátokkal.

Serfi még nem mondtad el mi a sztori a keresztelővel. Titkos?
És tesódnak hány és mekkora gyereke van? Dolgozik? Dolgozott?

Kata és Blankának miért kell csípő UH? Olyan hihetetlen, hogy ilyen sötét a haja a gyerekeidnek. Bár az utóbbi képeken neked is sötétnek tűnt. Az olyan szép, amikor neked kiszívja a nap! Mindig irigyeltem.
Hol volt az esküvőtök? mert nekünk is Normafán, a sporthotelben.

Diuskán téged meg azért irigyellek, hogy Olaszországban vagy. Ebben az évben kimarad, az már világosan látszik.

Nekünk nem volt éppen szerencsénk az időjárással. Horvátországban 2, a Balcsin 3 napozós napunk volt. De legalább nem lett alhasi vérbőségem.
:evil:
Plusz a sorbanállás az autópályán...
Asszem az Aug20 méltó zárása volt a nyaralásnak. Képzeljétek el, és ebben semmilyen túlzás nem lesz, sem hangulatkeltő elemek: úgy eláztunk a viharban a bezárt, dupla ablakokon keresztül, hogy a résbe rakott törölközőket elsodorta a víz! BEÖMLÖTT a víz a szobába. Ádám bögrével meregette a vödörbe. A háztartásunk összes törölközője a nappaliban úszott. 5 vödör vizet szedtünk föl!
:x Aszittem elsírom magam. Szerencse, hogy otthon voltunk, mert akkor most parkettázhatnánk, meg újrabútorozhatnánk!
Nem tudom, hogy egy egyszerű szigetelés megoldja-e a bajt. Ma úgy féltem dolgozni menni, mikor szürke felhőket láttam.

Na, mindegy.
Ancsa, monmármeg, mivel foglalkozol? Jó dolog lehet, ha csak úgy Dubrovnikba küldenek.

Mingyár próbálok képeket is fölrakni. A 4D-s UH nagy élmény volt, de olyan béna vagyok, nem hiszem, hogy föl tudok rakni róla képet. Pedig itt is apuka génállománya nyert.

Na ezt most elküldöm, mert szerintem megint túl hosszú lesz, bocsi érte. Pedig még kérdeznék a Kismama táblázastról hogy az mi és hol van és hogy akkor a légzésfigyelő jó-e és mit ajánlotok, vegyek-e és milyet.

Na, puszi mindenkinek! Örülök hogy ismét hallok rólatok. Az íért látogatásokat szívesen abszolválom mostmár.
:P

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Bogi, mi is gratulálunk! Kezdek én is kedvet kapni :P
Hajas baba és a fiúk mind nagyon édesek.

Kata, ti el akartok költözni Kecskemétről? Miért is?

Ma feladtam 1 albérlethirdetést a wiw-en. Hát jól elcsesztem vele Julcsi napi programját, de kikapcsolni nem akartam a mobilt, mert akkor ugye minek a hirdetés. Apa persze a Balatonon tömörül.

na, most jövök az aprószenttől, aki az első felsírást produkálta, és elég volt csak megsimogatni a hátát. Halljátok ezt! :lol:

Tényleg senkit nem érdekel egy tipp-topp garzonlakás a XIII. ker-ben? Oké tudom, ez nem az a fórum bocs.
agianyu
 
 


Jó reggelt!

Hogy lehet képet felrakni? Nem sikerült. :oops:
Puszika

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, üdv itt újra,

ebbe a kis négyzetbe, amibe írsz, közvetlen alatta van egy ilyen, hogy melléklet feltöltése, ott beszúrod, és feltöltöd. Ennyi. Csak megfelelően le kell kicsinyíteni a képeket.
Vendég
 


Hi,

Orsi, előbb azért kicsinyítsd le,bizti menni fog, hiszen az iwiwen is van fent képed! :wink: Luca klassz név nagyon.
Keresztelő: hát ugyi én nem vagyok az a hajde vallásos, sőt...Na mindegy, templomi esküvőnk is volt, és ez is.Ezért lepődött meg csak a Dia, hiszen volt egy pasim régen:Eva( :wink: :lol: ), aki ugye pap lett, na rögtön a következő szintén eléggé elfordult egy időre a világi dolgoktól...De ez a múlt :wink: :D .
Tesómnak egy édes kisfia van,aki szept.11-én lesz 1éves, dogozott, tanított pszichológiát, kutatott, phd-zett.
Kismama-táblázat, a januári számban lesz egy fali-naptár,aminek az utolsó oldalán a különféle kaják javaslott bevezetési ideje van táblázatba foglalva.
Légzésfigyelő, sztem ahány embert megkérdezel,annyi véleményt fogsz hallani. Mi nem használtuk, csak kb 2 napig. A dokink szerint amúgy is csak egy fajta van,ami ér is vmit, de az baromi drága(de lehet,h Őt az a cég szponzorálja-sajna erre rájöttem,h a tápot is ezért reklámozta), ez nem az volt, persze.Még jó, h kölcsön volt. Én nem vagyok/voltam egy túlparázós, első perctől külön szobában alszunk. De, azért sokmindentől függ ám, mert vannak olyan tényezők, amiknél gyakoribb a hirtelen csecsemőhalál, ha gondolod majd felsorolom. Egyébként kölcsönözni is lehet, meg szinte bárhol, bármikor venni.
Bocs, h Kata helyett válaszolok, de sztem ezer év,mire idejut! CsípőUh csak szűrés. A csípőficam szűrésére, az időben felfedeztt fejletlen csípő könnyen kezelhető--terpeszpelus, vagy ha nagyon gáz, akkor Pavlik-kengyel--de nem lesz később semmi gond. Ez asszem Bp-en rutinszerűen megy,minden csecsemőnél.

Beázás :cry: , de azért jó, h ebben is megláttad a jót, és nem kell full felújítást csinálni!
Amúgy meg hihetetlen,h már 30hetes vagy, mikor még csatlakoztál,olyan távolinak tűnt a november! 5.6 kg, azért brutál lenne, egy barátnőm,aki még ráadásul alacsony is, 4.85 kg-s Zsigát szült, igaz császárral.

Ági, tipptopp garzonodra most nem tudok jelentkezőt, de ha megint megyek tornára, fülelek, mert ott aztán minden szóba kerül-lehet, h vki szeretné a gyerekének. Voltatok tegnp a játszón? találkoztatok tesómékkal?

Szárad a homokozó, várjuk Balut és Petyát, h össze-vissza piszkolják magukat! Meg Blankát, h édesen szemlélődjön! Télleg Kata, lehozzam a mózesünket? És akkor nem kell becuccolni a Tiéteket a kocsiba. Vagy a váz meg idelent van, ha a saját szagú mózest akarod!

Esztikém, oszt meséljél már, hát csak ennyit írsz? Benyókám hogy viseli a félévét? Tényleg, dokihoz szurira vagy vmi kell-e menni?

Kép
seriff
 
 


Hú, mi megint havajozunk!!. Szolnokon vagyunk. A kis tipptoppot vasárnap elárasztják csupa érdeklődők. Lesz szükségem az emberismeretre. Egyébként annyi hülyeséget tudnak kérdezni, h. lehidalok. Meg a rezsi kijön -e max. 10ezerből. Hát ők nem a megszorítások országában élnek?! Mondtam, h. kikapcsoltatjuk a fűtést, villanyt, vizet, akkor igen.

Kérnék előevő gyerekeket, mert már megint sztrájk van kaja fronton!!!
agianyu
 
 


Serfikém, hűűű ezt már szeretem, hogy ilyen sokat írsz! :)
Orsi, amúgy nekünk is volt csípőUH, meg koponya és hasi UH is, ez gyerekdoki függő, kinek mi az alap, de szerintem ezeket nem árt megcsináltatni.

Féléves kismanóm jól van, imád kajálni, le sem merem írni, hogy mennyiket eszik gyümiből, csináltam neki rizses répát (a krumplitól öklendezett), ezt is szerette, egy üveggel (200 ml) simán megeszik. Meg persze megy a szopi is, ugyanolyan hévvel. :) Éjszaka változó, most nem ébredt, csak reggel fél 8-kor. Ilyen is van. :) Lehet, hogy a tegnapi répás rizsem volt rá ilyen hatással????

Dia, te hol kaptál céklát? Mert én a piacon nem találtam. (ja, Dia nyaral, de ha valaki tudja, hol kapható, várom a választ.)

Orsi, nem irigyellek a beázás miatt, durva lehetett. Basszus.
Luca szuper név! :)

Ági, lehet, hogy tudnék majd a tiptop garzonra, írnál paramétereket? Mekkora, mennyiért, stb. Köszi
Vendég
 


Hi,

estére már ment a "Balubaba ebújt" is :lol: ! Jaj hát annyira jófejek voltak így együtt hárman,h hihetetlen, Blanka meg nézelődés helyett szundított egy hatalmasat a teraszon, az édes bogár!(Jelentem csak a Bogitól kapott sapija és a zacsi maradt itt :lol: -de így nyugi volt, míg porszívóztam)

Csajom 5perc alatt elaludt, de csak a szokásos 9kor, előbb nem akart, meg persze így pával is tudott találkozni :) .

Bogo, Balu beájult hazafelé? Sütid nagyon jó, remélem Andrisnak maradt otthon belőle! :(

Kata, Blanci bébi is?

Ági, lehet, h egyedül akar kanalászni Julika,és ezért sztrájkol. Most nem készülünk Felétek, így előenni sem tudunk-bár azért Hanna sem viszi túlzásba!

Kép
seriff
 
 


Eszti, akkor röviden leírom a paramétereket. 28nm-es garzon az Angyalföldön. 4 emeletes panel házban van. Ikeás bútorokkal van berendezve. Amikor mi megvettük teljesen felújítottuk: parketta, csempe, járólap, konyhabútor stb. 1 nagy világos szoba, tele ablakkal, külön a konyha és teljesen külön a fürdőszoba és előszoba. Nagyon csendes helyen van, ingyenes parkolási lehetőség a ház előtt. Egyébként az ablak egy kis zöldre néz. A 14-es villamos vonalánál van, Keszkenő utca. Mi imádtunk ott lakni, csak hát Julcsinak is kellett a külön szoba. 50e+ rezsire gondoltunk. Vasárnapra hívtunk minden érdeklődőt, és nagy valószínűséggel aznap el is dől. Szóval, ha tényleg komoly az érdeklődő, akkor nézze már meg ő is vasárnap. Mobil számom nem adnám meg itt, de S. Orsi tudja. Olyan megnyugtató lenne, h. te jó szívvel ajánlod.

Bocs a többiektől!
agianyu
 
 


Semmi gáz!

Hülye naív liba vagyok még mindig!Azt hittem, h Hanna jól elfáradt,majd alszunk regelig, ja, csupán 4x ébredt fel,igaz egyik sem tartott 10percnél tovább. Most még még mindig szundi van.Én meg eszem Bogi összes almás sütijét.

Ja a képek: Kép


Kép


Kép

Kép
seriff
 
 


Halihó!

Szegény Serif, egyébként ha Balu nagyon fáradt, akkor alszik a legszarabbul. Hazafelé persze teljes kóma volt, de csak fél órát hagytam szunyálni, így 21.10-re pont elaludt. Jöhettek a feleségek... :D (és csak egyszer kelt, szóval tündérke volt).

Serifkém még egyszer köszi mindent, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Jó lenne ha te is tudnál közlekedni mifelénk, gyakrabban lehetne minitalizni.
Gyerekek tényleg édesek voltak, Hanna nyomult a srácok után, a fiúk meg folyton bizniszeltek valamelyik játék miatt, többnyire elég diplomatikusan sikerült elintézniük, igaz? :lol: Hanna meg dobott a teraszról egy fejest a fűbe babakocsistól, azért az egy kicsit meredek volt. :shock: Blanka baba meg tündér nagyon, jól esett kicsit ringatni. :)

Köszi mindenkinek a gratulációt!!

Orsi, mi udvariba járunk strandolni, Vászolyhoz az van a legközelebb, biztos hasonlítanak ezek a strandok. Ne aggódj, nem lesz óriásbébid, max. lehet, hogy tényleg hamarabb érkezik. nekem is majdnem 1 héttel nagyobbnak mutatta az ultrahang a papírformánál. Balinál is azt mondták, hogy túlhordtam, mert a máz már teljesen leázott róla,pedig 3 nappal hamarabb jött a kiírtnál.

Ancsa, Dia család biztos szeli a habokat a nagy melegben. 8)

Edó, hajrá a költözéssel, szuper. és várjuk majd a képeket!

Esztikém, te ma merre jársz, biztos valami topikos csajszinál lebzselsz, na mingyá felhívlak. Dia, a céklát tutira a biopiacon vette, mert még csak azt ad a bébiknek, 1 éves korig mindenképpen ajánlják a biocuccokat, főleg a zöldségek tekintetében. Nekem ezt mondta a gyerekdokink, de tudom, hogy te némileg szkeptikus vagy e téren.

Na pusszanat
babszy
 
 


Na HI, Bogikám, már leesett, hogy a délutáni csajmeetinre gondoltál, hogy mi lesz a mai progi, igen, 3 körül jön két régi csajismerősöm. :)

Szuper lehetett a minitali, ahogy a képeken látszik.

Biopiacilag tényleg szkeptikus vagyok, egyelőre a sima piacon vásárolnék, ott tényleg nincs cékla, de majd hátha lesz. Aszongyák, most lesz idénye majd.

Na csőváz, megyek, gyerek már mászik, és most az üres ásványvizes palackot görgeti maga előtt, majd kurjongatva mászik utána, én meg utánuk :)
Vendég
 


Eszti , sztem Anyósék kertjéből is kiváló alapanyagok szerezhetők be! ők legalább tudják, h mit mikor mivel permeteztek, ha egyáltalán... :wink:

Bogo, ma sem hajlandó aludni nappal.Jó 10kor kelt.De mit csináljak, keltsem fel 9kor?

Kép
seriff
 
 


Na végre Bogit is lehet látni képeken!

Serfi nem mondod, hogy Eva pap lett? Evariszt atya?? :P
És hogyan történt?
Evariszt nekem kicsit a homályba vész...leginkább arra emlékszem, hogy folyton ki vagyok rúgva. :wink:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi fel ne keltsd, hagyd aludni!
Szupi az összhang a homokozóban.
agianyu
 
 


Orsi,nem tudom pontosan hogy történt,mert én akkor kerültem ki a képből-léptem le- amikor felvették hittanító szakra(asszem) Nyíregyházára. Azóta nem találkoztam Vele. Talán Kata többet tud-mert esküvő-ügyben Ő kért címet.

Ági, de fel fogom 9kor,eldöntöttem,mert persze,h nem álmos d.u ha 10kor ébred, este meg 6kor ne aludjon,mert úgy járunk,mint tegnap, h negyed 12kor aludt el. :cry: :oops: :roll:

Kép
seriff
 
 


Hát, ha eldöntötted. Majd számolj be róla, h. jobb lett-e az alvás tőle. Ha nyugibb az éjszaka, akkor én is meghozok néhány szigorú döntést. Valahogy nekem annyira nem megy a na most mától ... Meg is van az eredménye. Kezd a fejemre nőni.
agianyu
 
 


Sziasztok!
Ági, muszáj volt, mert szerdán is 10kor kelt, egésznap nem aludt, jó megértettem,le nem maradjon Baluról,Petyáról,Blankáról, de csütörtökön is 10kor kelt, és semmivel se bírtam rábírni a du-i alvásra, a bicajon meg beájult, aludt egy órát,utána meg éjjelig csivitelt. Tegnap is ma is 9kor finoman,felébresztettem, és 3/4 1kor d.u.elaludt, este meg rendesen.
Néhány dolgot azért nekem kell beszabályozni :wink: -na nem állítom, h nem félóráig tartott, míg most elaludt, de én győztem :lol: :oops: :P !

Azé itt egy kép, 9órakor reggel-és én még azt hittem, h Ő már nem alszik Blankásan :wink: : Kép

Kép
seriff
 
 


Kata, Bogo vettünk egy pizsit, a vállfán 80-as volt, persze a cimkét nem néztem meg csak itthon, 68 :roll: .Kimostam, majd meglátjuk jó-e, ha nem Blanci nyert egyet :D !

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Serfi, látom ráadtad a lábatlan pizsit. cuki nagyon:) És az is ahogy Blankásan alszik, és milyen jóízűen:) Még nem is mondtam, mi is nagyon jól éreztük magunkat nálatok:) Bocs a homok szétszórásáért :oops:

Üdv itthon a nyaralóknak! Orsi, igazán tehetnél fel képet magadról, olyan pocakosat, ha lehet :lol: Meg nyaralósat, a párodat is megmutathatnád!:) És egyébként hogy vagy? Kezdel már parázni? :lol: :roll: Már csak 2hónap, izgi. Lassan kezdődik az az időszak, h mindennap be kell jelentkezned, ugye csajok?! :wink: :P De jó, megint lesz kiért izgulni, várni a híreket!! :lol: Aztán jön a Bogi. Tök jó ez így! :D :D

Lassan végre, mi is indulunk nyaralni. Hétfőn. Várom már, jó lesz kicsit pihizni. de most még vár rám egy halom vasalni való, holnap meg pakolászok. Lesz cuccunk nekünk is. :) :wink:

Megyek is, nemtom holnap tudok e még jönni. Puszi mindenkinek.
Vigyázzatok magatokra:)

Kép

Kép
tikata
 
 


Orsi, aztán letetted a fényképezőgépet, és felébresztetted Hancit?
Hagy érezzék ők is, milyen a legszebb álmából falkelteni a másikat. Képzeld, már van hátul 3 foga.

Kata hova mentek nyaralni?

Igen Orsi egy hasa képet feltehetnél, már csak a nosztalgia kedvéért is. Lassan a finisbe érsz. Én az utolsó hetekben már úgy éreztem magam mint egy partra vetett bálna. Odakint 40 fok volt, én meg még mindig tél-tavaszi nadrágomban voltam. nyári ruhába már nem akartam befektetni. És a kisasszonynak volt képe még egy hetet ráhúzni. Egyébként már mindent beszereztetek, v. esetleg babonából nem? Jut eszembe, talán egyszer kérdeztél a légzésfigyelőről. Nekem a Madarász kórházas l.figyelőm volt, ott még tanfolyamot is tartanak. Engem megnyugtatott, h. volt, bár kicsit (nagyon) megszállotjává váltam. Sokszor felkeltem , h. ellenőrizzem biztos bekapcsoltam -e. Egyébként nálunk 2x riasztott. Meg legalább 100X ,amikor kivettem a gyereket és elfelejtettem kikapcsolni. Ja és nem hiszem, h. aggódni kéne, h. 5 kg körül lesz Luca. Julcsi pl. 4240 gramm volt. És én olyan aprónak láttam.
agianyu
 
 


Szóval hasas, és megszállottjává vagy a legjobb lesz kiejtés szerint megszállottyává!!
agianyu
 
 


Kata, Blankáé az új pizsi :lol: ! Úgy látszik eredményes hónap volt a június, tegnap voltak itt Melcsiék, és hmmm március végére Ők is babát várnak :lol: ! Jó nyaralást,pihenést! Remélem, h marad ez a szép idő!

Ági, ahan, és ma már szinte magától kelt 9-kor (na jó, véletlenül elejtettem vmi edényt, és k..va nagyot csörömpölt....
Hajrá, remélem sikerül kiadni a lakást!

Kép
seriff
 
 


Igen, már régóta kísérletezem a képek felrakásával. Most épp a kicsinyítés okoz problémát, de már nem merek kérdezni. :oops:

Egyébként, Ági te is felrakhatnál képet magadról. Ezer éve nem láttalak!

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ági, sikerült?

Orsi, nekünk xat.com.image képkicsinyítőnk van, egyedül ezt ismerem, de ez nem jelent semmit, merthogy nem vagyok egy szgépzseni :roll: .

Kép
seriff
 
 


Igen sikerült, egy nagyon szimpi fiatal pár vette ki. Ja és meg ne kérdezd mit csinálok ilyenkor? Már másodjára kelek Julcsihoz és a gép meg be van kapcsolva, úgyhogy mielött leállítom gondoltam netezek még egy kicsit. Mi úgy is fél 10-ig biztos alszunk. Remélem.
agianyu
 
 


Még nem adtam fel, próbálkozom. Kilobájtra nem lenne sok csak nem 600 hanem 640 szer valahanyasak.

Esztikém, nem tudom itthon vagy-e, de a hír leginkább téged érdekelhet: Bicziorsinak ma hajnalban megszületett a kislánya. Sajnos ő sem mondott mást, minthogy "soha nem hittem hogy van ekkora fájdalom", "soha többet", illetve "mindenképp kérjél epidurált". De jól vannak, egészségesek. Most megyek meglátogatni őket a kórházba.

Ági, hol hirdetted meg a lakást? Ez nagyon gyorsan összejött! Nekünk most lett megint aktuális, mert tovább állnak a bérlőink. (Blaha közelében 68nm-es, bútorozott, 2 szobás, 60+rezsi) Múltkor egy fél évig nem találtunk megbízható bérlőt, mázlista vagy!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: