Új privát üzeneted érkezett!

Most egy h.u. body-t adtam rá egy nadrággal. Nem tudom, rövidet nem mertem rá. De sosem tudom mi a jó. Néha megfázik, mert úgy szörcsög.

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok, van netünk!
Ma 2 hónapos Zsombibébi! Tünemény, egy kölök! :) Mostmár én is jól vagyok, csak nagyon álmos vagyok úgy általában egész nap. :)
Szóval: 2006. jún. 17-én este 7.50-kor látta meg a napvilágot (?) Zsombor Péter, 3950g-mal és 52 cm-rel. :) 3 óra alatt született meg, nagyon ügyi volt!
Puszi: Kriszti
anittik
 
 


Szia Kriszti!
Jó, hogy megint közöttünk vagy! :P :P :P

KépKép
editmaci
 
 

 
 

KépKép
anittik
 
 


Nagynehezen sikerült feltenni a képet... Teljesen kijöttem a gyakorlatból. :)
anittik
 
 


Szia Kriszti! Jó, hogy itt vagy. És egyúttal boldog szülinapot Zsombinak. Majd belejössz, mi már itt kisujjal dobáljuk fel a képeket a gyerkőcökről. :lol: :lol: Fényképek száma Zsombiról közelít már az 10.000-hez? Nekünk azt mondták ismerősök, hogy ahogy nő a gyerek, úgy lesz róla egyre kevesebb fénykép. Hát, én nem veszem ezt észre. :oops: Nálam a fényképezőgép a pelenkázótáska alapkelléke. :oops: Amúgy kezd Lili rendbejönni. Már nem szörcsög, 12 órát aludt két ébredéssel (szokásos). Este rájöttem hogy kell kiküszöbölni a lefekvési "hisztit". Nappal mindig olyan szépen elalszik magától, úgyhogy este is szopizott, utána égve hagytam a villanyt és hagytam játszani. Egyszer csak elaludt. :shock:
Viszont csajok! A cicim úgy bedurrant, mint a szoptatás elején :shock: . Arra keltem, hogy feszít. Egy majd hathónapos mellett.... :shock: Azt se lehet mondani, hogy kevesebbet evett volna tegnap. Tegnap először utazott ülve a babakocsiban Lili. Eddig is ültettem már néha fel a félállásba, de vagy csak 5 percre. Tegnap teljesen felltettem, lévén, hogy marhára érdekli, hogy mi van világban, meg már szeret üldögélni is. Egyszer csak azt vettem észre, hogy nem mocorog. Elaludt. :oops:
Ja, és tegnap rendezkedtem. Kisasszony felfedezte, hogy ha odamászik a CD-szekrényhez, tök ügyesen ki tudja nyitni az ajtaját. Nem várom meg, amíg arra is rájön, hogy tudja kipakolni a CD-ket. :wink: Persze előbb-utóbb rájön...Csak húzom, amíg lehet az időt. :wink: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Szia Kriszti!

Ha lesz időd tegyél fel Zsombiról képeket! Jó, hogy itt vagy! Hát gyors szülésed volt! Majd írj részletes beszámolót!

Két kedvenc pasim alszik az ágyon, de úgy, hogy még véletlenül sem férek oda! :lol:

Megyek mosni, meg takarítani kellene, de ugye azzal várni kell míg felkelnek.

Kép
tokajkincse
 
 


Szilvi! Te hogy állsz tejcsifronton? Én nem tudom mi van ma, de eszméletlen mennyiségű tejem van, egy cici elég a nőnek, és olyan marha elégedett utána...Pedig elvileg semmi extrát nem tettem, úgy voltam vele, hogy már úgyis eszik, így naponta 2-szer kapott kaját (igaz, szopizott is utána), gyümölcsöt, főzeléket. Szóval asszem megcáfoltam a "ha hozzátáplálsz, akár csak vízzel is, azonnal csökken a tejcsi mennyisége" című városi legendát. :lol: Is.
Ma délelőtt amikor pelenkáztam Lilit, belelátott a kiságyba, amiből kivettem a matracot, hogy áthúzzam a lepedőt. Erre tök megszeppentem rámnézett, meg vissza az ágyra, és elkezdett bőgni... :shock: Lehet, hogy azt hitte nem lesz hol aludnia? Már nappal. Mert éjjel ugye anya és apu között.... :lol: Pedig érik neki az éjszakai különalvás, csak nekem annyira egyszerű megszoptatni így éjjel. Mondjuk a védőnő szerint nincs szüksége már az éjjei szopira a fejlődéshez, csak megszokásból kéri. Ahhoz képest elég tsiztességes mennyiséget bever éjjel is....

KépKép
pedina
 
 


Akkor íme a rövid szülés története:
2006. jún. 15-re voltam kiírva. Aznap voltam nst-n, másnap amnioszkópián. Akkkor még úgy küldött haza a sdoki, hogy nyugodtan várjak, még nem szülök. Annyit azért hozzátett pénteken (16-án), hogy aznap, ha lehet inkább ne szüljek, mert lagziban lesz, és tanu is az esküvőn. Mondtam okés. Erre este 7-kor 10 perces fájásokkal indítottam. Felhívtam a dokit, az eskin, hogy most mit csináljak. Bementünk a klinikára, ott megvizsgáltak, és nem engedtek le a szülőszobáról. De a fájásaim éjjel 2-re abbamaradtak, el is szundítottam. Szombat reggel lekerültem a patológiára, hogy délután nst, ha akkor sincs semmi, még haza is mehetek. 2-3 körül székelési ingerem lett, de nem tudtam, hogy ez most a baba, vagy kaka, mert csüt. óta nem volt székletem. Az nst alatt a készüléketmár nem bírtam a hasamon tartani annyira fájt, és a fájásmérő igazolt is engem. 4.50-kor kerültem fel a szülőszobára, 7.50-re meglett Zsombi. Érzéstelenítőt csak gázt kaptam, mást nem, mert mindjárt kint a baba. Onnantól kezdve szt kérdeztem, mennyi van még hátra. Nagyon aranyos szülésznő volt velem, nem is engedtem elmenni a vajúdóból. Megnyugtatott a hangja. 5.15-kor burokrepesztés volt. A próbanyomások után a saját lábamon mentem át a szülőágyra, de a fájásmérő már nem volt rajtam. Senki nemmondta, hogy ne nyomjak, akkor nyonhattam, amikor akartam, illetve kellett. 3 fájás (9 nyomás) alatt lett meg Bülbike, aki úgy köszöntötte a világot, hogy kakált egy nagyot!
Én nagyon kimerültem, így csak vasárnap délben kerültem le az osztályra. Nem bírtam felülni sem a 2 óra eltelte után. Katétert kaptam, és alhattam. Zoli kisért ki zuhanyozni is vasárnap délelőtt. Zsombi nem volt velem azon az éjszakán, persze először rögtön cicire került, kereste is, meg is találta. Aztán aludt 9 órát, és én is ki tudtam magam pihenni. Születéskor is rózsás volt a kis bőre, be sem sárgult, szerdán jöhettünk haza. 3800g-mal jöttünk haza. Az első 4 hétben 1080 g-ot, most 1180g-ot hízott. A 6 hetes kontrollon 60cm-t mértek. Jövő csütörtökön kapja meg az első oltást a BCG után.

Hát "röviden" ennyi. :)
Pussz!

Képek majd mennek egy képtárba.
anittik
 
 


Végül is sikerült a saját dokidnál szülni? Az számomra nem derült ki... :oops:
Zsombi jófej, a kezdet kezdetén sz*rt egy nagyot a világra! :lol:
Küldtem nektek gyerekverseket. Orsi, neked mi a címed, mert a citromail folyton visszadobja...? Kép

KépKép
pedina
 
 


Edina,köszi a verseket! Tök jók! Némelyiktől olyan érzésem lett,mintha visszakerültem volna az óvodába! :mrgreen: Örülök, hogy Lili már jobban van! :P Az viszont nem jó, hogy a cicid megint bedurrant! :( Tegnap nekem is fájt-most a másik,- egész éjszaka, de Lili jól kiszivta, meg le is fejtem, úgyhogy helyre is jött! :)

Voltunk ma bent a kórházban a papírokat elintézni, szerencsére 5 perc alatt mindennel kész lettem. Meglátogattuk a volt munkatársaimat is; közben Lili aludt egy jó nagyot! :lol:
Orsi, a tgyáshoz nekem nem kellett külön papírt kitölteni, a munkaügyis csaj ott előttem kiszámolta, hogy mikortól meddig jár.Ráírtuk egy papírra, meg hogy mikortól kezdődik a gyed, ennyi volt!
Annyit mondtak még, hogy majd ha kezdődik a gyed (januárban), be kell menni azt is megigényelni! :shock:
Elvették tőlünk a születési anyakönyvi kivonatot, azt visszaküldik nem tudjátok? Elfelejtettem megkérdezni, hogy kerül majd vissza hozzánk. :oops:

KépKép
editmaci
 
 


Ja, a saját dokinál szültem, nagyon rendes volt. Még a fájásmérőt is levette, mondván, úgyis tudom én, mikor fáj. :) Tök nyugis volt, halkan beszélt, alig hallottam, amit mondott. Kb. 10 perc alatt beért hozzám, amikor hívták.
Tejlázam viszont volt, hát nem gyenge. Csajok, mindig fejjétek ki a végét, mert nagyon kemény a 39-40 fokos lázzal szoptatni és türelmesnek lenni.

Edit, nekünk visszapostázták a szül.akvi.kiv.-ot.

Készül a képtár: kep.tar.hu/szabozsombi
anittik
 
 


Nekem nem is volt lázam, vagy 3 napig fájt "csak" a cicim, de megkönnyeztem :cry: minden szoptatás kezdetét!

KépKép
editmaci
 
 


Tegnap este 2 ciciből vacsizott Zsombi, és fél 9-től 3/4 4ig bírta a szunyát. Meg is lepődtem. Viszont a cicijeimet alig bírtam felemelni az ágyról reggel. Az a baj, hogy még most is begöbösödik a jobb mellem. Mindig fejek akkor is belőle, ha a balból eszik Tomporka :roll: .
anittik
 
 


Ez a kedvenc képem most: Kép
anittik
 
 


Most visszaolvastam egy kicsit. A Vigantolt néha én is cicrecseppentve adom be Tomporkának, mert mindig elfelejtem bevinni a kanalat a szobájába, és Zolinak sem szólok (azt is elfelejtem). :oops: :lol:
anittik
 
 


A Vigantolt mi is mindig elefelejtjük! :P Van amikor reggel kapja meg,van amikor csak,este, tök rendszertelenül! :mrgreen:

Nagyon cuki ez a kép! :P :P :P

KépKép
editmaci
 
 


Szerintem az esetek 30%-ban elfelejtem a Vigantolt... :oops: Zsombi nagyon cukor. És annyira nagyfiús. Nem hiszem el, hogy Lili is már 3 hetes! Boldog szülinapot! :lol:
Edit! Nekünk is postán jött vissza a születési anyakönyvi. Vagy 2 hét múlva...
A cicidurranás olyan 3 hónapos kor körül nekem elmúlt, utána tök normál az érzés, de most megint tinédzserlyány-keménységű... :lol: Elég is egy a kisasszonynak most. Bár most nyomott be két barackot egy kis rizzsel. Az apjával veszekszik, még nem tudjuk miért...
Megnézem Zsombi képeit mindjárt.

KépKép
pedina
 
 


Edit, a babafalván hol találtad meg a vonalzót? Én már kerestem, de nem találtam!

Ma éjjel kedvenc fiam 2 órát evett. Két ciciből, de nem volt neki elég. Azt az ordítást! Még 70 ml kapott, ami le volt fejve. Bealudt alatta, nem is büfizett! Most hogy ne etessem túl? Úgy ordít, hogy elviselhetetlen! De két cici se legyen elég! :cry: Volt a ciciben, de már elfáradt, nem bírta szívni. Úgy leizzad evés alatt, pedig megy a tejcsi, mert folyik mindenhol!

Kriszti, nekem az egyik mellemből nem jön semmi, ha fejem. Ha tele van, akkor sem! Marci ki tudja szívni, de a mellszívó nem. Nem hiszem, hogy a szerkezettel van a gond, mert a másik ciciből simán szívja. Szóval én nem fejek szinte soha, mert Marci elintézi a dolgot! Egy zabagép!

Most megyünk másik nagyihoz!

Kép
tokajkincse
 
 


1, 3 és 6 hónaposan van egy-egy fejlődési ugrás, amikor a babák egy darabig többet esznek, ill. ennének. Egy pár napig többször, többet kérnek, utána a tejtermelés már utoléri az igényt. Lehet, hogy Marcinak most van az 1 hónapos...
Edit! Ezen a képen Lili tök Imi... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok! :D

Orsi,bal oldalon vannak a szolgáltatások, és ott van olyan, hogy "babafalva vonalzók".
Nekünk még most egyenlőre elég egy cici.Mindig jóllakottan löki ki.Nem hiszem, hogy kevés lenne; tegnap mértük 4800 gr! :D

KépKép
editmaci
 
 


Ma egy tejcsarnok voltam! Ennyit sosem evett még a fiam! Iszonyat! Ma tényleg egy zabagép volt!De sebaj! Így lesz szép nagy!

Édes Zsombor baba! Aranyos ez a zsiráfos tipegő! Hol vettétek és mennyiért? Amúgy is imádom a sárgát!

Majd csinálok babafalvás vonalzót. Apa kedvence volt ez a sárkány, de ott van vonat és így vonatos kell! :D

Ma láttam két menyasszonyt is! Hihetetlen, hogy egy éve volt a miénk is! Kaptam egy szép csokrot!
Marci éppen alszik a KISÁGYBAN! Két hete használaton kívül volt, de gondoltam, ha már foglalja a helyet néha megpróbálhatnánk használni is!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok! :D

Ma vagyunk egy éves házasok! :D :D :D
Orsi,boldog házassági évfordulót nektek is! :P

Tegnap nagyon cifra napunk volt. Voltunk Liliiafüreden meg Garadnán kirándulni, de Lili nem igazán aludt sokat, meg szegénynek olyan melege is volt! :( Amikor hazajöttünk kajcsizott egy jót, és utána sem aludt el; és ez így ment estig.Nagyon nyűgös volt.Evett egy kicsit, sírt egy kicsit,amikor meg elaludt néhány percig tartott csak. :( Amint megmozdultunk vele rögtön felébredt. Este már olyan fáradt volt, hogy szerintem azért nem tudott elaludni. Aztán egyszer ölébe vette Imi, és két pillanat alatt elaludt. Ez volt olyan fél 11 körül; reggel hétkor ébresztettem. :wink: Szopizott egy jó adagot és azóta is alszik!
Lili is sokszor szopizott tegnap, biztos a meleg miatt.Szomjazott a drága!

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Nem voltunk itthon, tegnap jöttünk meg, most olvastalak titeket.

Kriszti! Üdv neked! Hatalmas Zsomborod a fotón, édi!!! Hány kg?

A héten voltunk 4 hós oltáson, szerencsére nem lázasodott be, de a rendelőben a pisilés szokás szerin nem maradt el!!!!! 7600g a gyerek......
Edina, lehet, hogy megint megindult a tejcsim, mert péntek éjszaka nagyon bedurrant mko., de lehet hogy nem is nagyon szívta ki. Majd kiderül. Ráadásul a mellszívó sem volt nálam... hajnalban kézzel fejtem a kőkemény ciciből, nagyon rossz volt, már azon voltam hogy beülök a kocsiba és bejövök Miskolcra a m.szívóért.

Ha vkit érdekel, a rossmann.hu 24ft-ért lehet fényképeket rendelni, neten keresztül lehet feltölteni, pár nap alatt kész. Én már rendeltem, egész jó minőségűek lettek, most is adtam fel.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Edit, Orsi, boldog házassági évfordulót!!!
Nekünk szept 3-án lesz.

Zsombor "olvas":
Kép

KépKép
sz.szilvia
 
 


Edina! Köszi a verseket! Már nyomtatom is.....
A táblázatot is!!! A fényképek nagyon jók!!!! Hol vetted azt a kis cipőt Lilinek?

A dokinénink mondta, hogy kezdhetem nyugodtan a pépeseket adni vagy 2 hét múlva. Jövő héten kezdem neki a leveket.

Felébredt a gyerekem.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Sziasztok!
Edit! Orsi! Boldog házassági évfordulót! Ilyenkor "illik" ünnepelni, a 6 hetes "házasélettilalom"-ra az én dokim azt mondta: Ha jön a vágy, nem kell útjába állni. :wink: :wink: :lol: Mondom én, aki még a 6. hét után is úgy fosott "like a virgin" :oops: .
Szilvi! Zsombi óriási. Az én 7,25 feletti 5és fél hónapos gyerekemnek csodájára járnak, hogy "mekkora :o ", de erre én is azt mondom, hogy hűha :shock: :lol: .
tegnap meg ma anyuéknál voltunk, kisasszony természetesen előadta a földre szállt anygalt, most már veszekszik velem.
Asszem nálunk is jön a kiságykorszak. Engem levert a parlagfű, kb. 2 óránként kelek inni, orort fújni, közben vergődöm, horkolok. Úgyhogy Lilinek nyugodtabb lenne a kiságyban. Holnaptól kipróbáljuk...

KépKép
pedina
 
 


Ja, cipőket kaptuk, majd megkérdem, hol vették..

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Szóval Zsombi hétfőn 6060g volt. Holnap megint mérjük, kíváncsi vagyok. Eddig a legnagyobb hízása 1 héten 330g volt, asszem. Az elmúlt 4 hét alatt 1180g-ot hízott. (mindenről statisztikát vezetek :roll: )

Orsi!
A zsiráfos tipegőket kaptuk kölcsönbe.

Most a teszkóban vettem hosszúujjú bodykat. 3 db van egy csomagban 1700 ft. Tök jó, pamut (cserokí a márkája - most nem tudom pontosan leírni "angolul", de asszem ez már az én védjegyem 8) )
anittik
 
 


Én mért csak szimplán Felhasználó vagyok?????
anittik
 
 


Sziasztok!
Borzasztó éjszakán vagyok túl! :evil: Először is nem tudtam elaludni, mert az anyóséknál megittam ebéd után egy kávét, és teljesen felpörgetett. Ennek örömére minden kis apró neszre rohantam Lilihez. Szegény átaludta volna az egész éjszakát, ha okos anyukája hagyja! :shock: :oops: Ha gyorsan vette a levegőt azért figyeltem, ha lassabban azért. Néztem nincs-e melege, nem-e kell tiszta pelus,stb. Közben meg mindenféle hülyeségeken agyaltam. :? Persze mire ebbe éppen belefáradtam, és eltudtam volna aludni csörgött Iminek az ébresztő, utána meg Lili is ébredt! :lol:
Most visszaaludt, de már nem vagyok álmos! :x Na,majd bepótolom!

Szilvi,mi is mindig a Rossmanntól rendelünk képeket, szerintem tök jó minőségben csinálják, és elég jó áron is! Már most is van "néhány" amit elő kellene hívatni.

Edina, én rendes kislány vagyok, úgyhogy elhalasztjuk az ünneplést! :mrgreen:

Orsi,most a Tesco-ban 2499 -be kerül a Sleep & Play -minden méret.

KépKép
editmaci
 
 


Látátok a tüzijátékot :?:
Én elkezdtem nézni az m1-en,azt kb. 10 perc alatt mosta el a vihar.Folytattam a tv2-n, ők kb.15-20 percig tudták közvetíteni,de a vége már nézhetetlen volt; végül az RTL-n fejeztem be. :mrgreen: Állítólag rengeteg sérültje meg vagy 3-4 halottja van a tűzijátéknak. :( :cry: Ismét jó befektetés volt! :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, én Maci "márkájú" kávét iszok. Ez eredetileg gyerekeknek készült koffeinmentes. A Profiban vettük. Nagyon szeretem a tejeskávét, így legalább arról nem kellett lemondani!

Ma fiam felavatott. Lefosott. De csak a ruhája, a pelenkázó és a textilpelus után. Kicsit álmos voltam még, de felébredtem! :lol:

Még mindig gyakran látogatja az éhség rémség. Olyan hisztit levág, ha elfogy a tejcsi az egyik ciciből, hogy csak na! De szegénykéim nem is tudják tartani az iramot, mert néha másfél óránkét eszik. Tegnap délutánra már nagyon fájtak. Csak akkor regenerálódok, ha sétálunk, mert akkor aztán semmi sem számít! Alszik pillanatok alatt!

Ja, pelusból van itthon 6 csomag. Betáraztam, mert olcsó volt, de szerencsére nagyobb méretet is vettem ,mert lassan váltani kell arra ugyanis alig éri át a 3-6 kilós azt a pohos hasát! :lol: A 3-6 kilós 38 db 999 és a 4-9-ig is annyi, de abban csak 32 db van. Így is megéri nagyon!

Szerintem az üzenetek száma alapján kategorizálja a felhasználókat.

Robi tegnap egész nap dolgozott, így mi nem ünnepeltünk! Majd jövőre!

Megyek majd a 6 hetesre, akkor én is szét akarok nézni a Tescoban. Na, meg a Corában is!

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi,lottót ne felejts el kitölteni! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Anyám, mi volt Pesten?! Láttátok? Most kapcsoltam be a tévét, és mindenhonnan az folyik. Mutattak egy széttaposott (?) babakocsit - a hideg kirázott.
szerencsére mi most jól aludtunk, én is felturbóztam magam szem- és orcseppekkel, így csak akkor keltem, amikor Lili. Reggel pl. arra, hogy fél centire tornázik az ágy szélétől...Úgyhogy most már megerősíthetem a bejelentést:megpróbálom a kiságyba tenni éjszakára a lányomat. Nappal nem okoz neki problémát, úgyhogy hátha nem lesz nagy balhé belőle. :?
Én eddig a tar.hu-.ról rendeltema képeket, azok is nagyon szépek, de utoljára 850 Ft helyett kiszámláztak nekem 1500 Ft-ot, és ugyan beismerték, hogy ők hibáztak, de annyi utánajárásba került azt a 720 Ft-ot visszakapnom. És volt pofájuk felhívni, hogy most én komolyan gondolom, hogy azt a 720 Ft-ot ők küldjék vissza? "Ezt a hatalmas összeget". Így kérdezte a csaj. Mire mondtam neki, hogy igen, mivel majd a dupláját számlázták ki. Igen, mert hülyének néznek. És igen, mert más ember pl. ennyi pénzből él egy nap, úgyhogy az, hogy kinek mi a hatalmas összeg, az marha relatív. Szóval lehet, hogy árpártolok én is valahová máshová.

KépKép
pedina
 
 


Nagyon sok helyről lehet rendelni képeket, de mindegyik ugyanaz a cég, mert ugyanarra a honlapra megy fel. Most én a dm-től fogok, mert 20 ft egy kép, igaz 120 db felett. De ha 60 db-ot rendelsz, akkor szinte ugyanannyi. Így majd a nagyiknak is adok!

Kép
tokajkincse
 
 


Nagyon sok helyről lehet rendelni képeket, de mindegyik ugyanaz a cég, mert ugyanarra a honlapra megy fel. Most én a dm-től fogok, mert 20 ft egy kép, igaz 120 db felett. De ha 60 db-ot rendelsz, akkor szinte ugyanannyi. Így majd a nagyiknak is adok!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!

A mi éjszakánk is rettenet volt. Zsombi elaludt 9-kor, aztán 3 és fél óránként kelt. Ilyet még nem csinált. Lehet, hogy nagyon melege volt, mert a szobájában 28 fok volt reggel 7-kor. Iszonyat ez a hőség.

Én a tüzijátékot nem néztem, még a debrecenit sem, pedig az idelátszik állítólag. De Zoli mondta, hogy mi volt Pesten. Én csak azon izgulok, hogy az unokanővéremék ottvoltak-e. Ők majd' minden évben elmentek, remélem most nem.

Kitűztük a keresztelő idejét. Okt. 15 (nem azért, mert nekem is akkor van a szülinapom :wink: :lol: ).
anittik
 
 


KépKép
anittik
 
 


Az én gyerekem mindig fordítva működik( bár ő még téli gyereknek számít, lehet, azért). Amikor a ti babáitok sokat kelnek, nyugtalanok, az enyém alszik, mint akit fejbevertek. Ha meg a meleg jön, akkor óránként felkel...
Lili a hétvégén a flórával és faunával, valamint az állatokkal ismerkedett. :lol: Kép
Kép
Kép

KépKép
pedina
 
 


Zsombi olyan mértékben szopizza a kezét, hogy na. Pedig 7-től 8-ig evett :):). És mostanában eddig betartotta a 3-4 órás időközöket. De ez a vacak idő... Még jó, hogy 25 fokot mondtak mára. Már most annyi van, pedig még csak fél 10.
anittik
 
 


Kriszti, amiket vettél bodykat azok már hosszú ujjúak? Hol vetted Tiszaújban vagy Debiben?

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi,én láttam itt Miskolcon is.Nem néztem őket, hogy milyenek, de szerintem hosszú újjúak voltak. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Igen, hosszúujjú mind. Nekem nagyon tetszik az anyaga, finom pamut. Amolyan egyen cucc, mert csak az a 3 szín van, ami össze van kötözve, nincs választási lehetőség. Mindenkinek egyen - teszkógazdaságos :lol: - gyereke lesz!!! :)
anittik
 
 


Kép
Ezt a képet telefonnal csináltam. Most mondjátok meg, nem zabálnivaló a mosolya? Reszkessetek csajok!!! :):):)
anittik
 
 


Nekem mindegy milyen, csak h.u. legyen, mert itt nem kapok. Tipegő alatt mindegy hogy néz ki, nem látszik!

Édes ezen a képen! Marcit nem sikerült még mosolyogva lekapni. Leginkább csak alvós képei vannak!

Kép
tokajkincse
 
 


Szépen mosolyog majd tudatosan is. Nekem azt mondta a doktornénink, hogy a 10. hét környékén alakul ki az ún. szociális mosoly, amikor visszamosolyog. Ezt a képet 8 hetes korában csináltam. Mostanában általában végigmosolyogja a reggeli tisztábatevést, de olyan szinten, hogy én is ott nevetek vele. Zoli csak a nagy kacarászásaimat hallgatja a konyhából, és már tudja, hogy pelenkacsere van :):)

Én vettem amolyan "hagyományos" teszkó márkájú h.u. badit is, meg egy rugdalódzót is, igaz vékonyka, de aludni jó lesz majd télen is. jó nagy volt már csak. :):)
anittik
 
 


Nekem ami nem turis body, az Tescos. Én szeretem őket.

Tök jól megy a szopizás már. Most is éppen az folyik. Egyik kezemben a gyerek, másikkal meg írok... Szerencsére már bármilyen pózban tud enni, de ha nagyon nyűgös, akkor fekve kell neki csak a cici!

Már várom, hogy kicsit nagyobb legyen, hogy tudjon valamit "csinálni", ugyanakkor már így is olyan nagy a születéséhez képest!

Kép
tokajkincse
 
 


Mi is kaptunk anno hagyományos, tököm tudja milyen márkájú Tesco-s bodyt. Kicsit széltében elnyúlt, de amúgy vettem én attól szarabbat is, jóval drágábban. Mondjuk méretben szerintem ezek nagyobbak, mint a többi,mert abból Lili így 72 centisen simán hordja a 62-est :wink: .
Annyira futtaják az Asti gyerekruhákat...Hát nekünk van bodynk - még kisebb, mint a PO, bár nagyon jó anyag, viszont tipegője is van ilyen Lilinek, és nagyon vacak. Aludni jó benne, mert vékony, csak cipzáros a háta.... :?
Bár én a Tégelben vettem Prince Oliver bodyt, nagy ló betűkkel van az az elejére írva, de szerintem "hamis", mert nyúlik, mint a rétes, és a címke sincs benne a nyakában a gyerekkel....
gyerekem következőképpen tartózkodik:két keze és két talpa a földön, feneke az égben, a feje is a földön, nézi a tévét és kiabál... :lol:

KépKép
pedina
 
 


Ja, szerintem ez hülyeség, mármint, hog ymikor mosolyognak. Lili szerintem olyan 6 hetes-2 hónapos kora táján kezdte, de volt olyan gyerek, aki már a kórházban is mosolygott. Na, jó,nem szándékosan, de akkor is. :lol:

KépKép
pedina
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?