Új privát üzeneted érkezett!

Na mi is itt vagyunk, de még naradunk Szolnokon. Amig ilyen dög meleg van nem is megyünk haza.

Hanci már tőmondatokban beszél (Egy baba. stb.) Szóval Julcsit is kezelésbe vette az apja, mondván le van maradva a gyerek a beszédben! Egyébként pont mérete a mama papucsa, 19-20-as?

Benyó is bement a Balcsiba? De látom egy kis Balaton neki is ki lett alakítva.

Bogi, Orsi mesélte, h. te nagyon ügyesen oldottad meg az éjszakai felkeléseket és a szopt. Érdekelne a recept. Illetve a matracon való alvás, mert Julcsi sem hajlandó ágyban aludni. Még szerettem voléna írni, de indul a hiszti. Puszi mindenkinek!
agianyu
 
 


Halihó!

Serfi, mi a sztori Hanna keresztelőjével?
Nagyon kis nyulánk a csajszi. Hosszú a keze-lába és természetesen istenien áll neki ez a dressz.

A hangyákra én is kutatom a megfelelő megoldást. De eddig az az egy-két (há-négy) pók vált be a legjobban, akik erre arra híznak a sarkokban. :oops:

Edó nagyon karakán vagy. Hol dolgoztál egyébként azelőtt? Lett valaki a helyedre?
Egyébként meg klassz a ház. Ez vidéken épül? Úgy látom ez a Muskátli utca valahol kevésbé lakott helyen lehet.

Ú, most elég rosszul bírom a meleget. Kellett nekem nagyképűsködnöm. Naphosszat lihegek. Ti hogy bírjátok? Bár most azt hallottam szerdától vége, amit sajnálnék, mert pont most mennénk nyaralni.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hangyák ellen mi vettünk ilyen csapdákat, de már nem emlékszem milyen márkát :? és nekünk bevállt.

Bogi! Tényleg jó időtök volt! Küldöm a kis takarítónkat!:) Jaa és a hangyákat is össze tudja nyomni... vagy legalább is szól, hogy merre mennek így a csapdát az útjukba tudod tenni :lol: :lol: Tegyél ám fel képet Baluról!

Orsi! Én azon is csodálkoztam eddig, hogy bírtad. Hova mentek nyaralni? Tényleg a falu szélén van az utcánk, legalább nyugi lesz. A cég ahol "vagyok" 6 fős, nem vettek fel senkit a helyemre. Előálltak a megszüntették a munkaköröm dumával, ami azt jelenti hogy egy v. két ember projektmenedzserből ( én is ez vagyok) projektigazgató lett. Lényeg a lényeg, ugyanazt csinálják mint én, illetve talán nekik munkát kellene keresniük a főnököm helyett, hogy neki még ennyi dolga se legyen!! Szóval megy a kamu duma. Jelenleg szabin van a főnököm, jövő héten megyek tárgyalni :evil:

Eszti! akartam kérdezni, hogy akkor milyen házatok is lesz?

Kép
edó75
 
 

 
 

Először is Boldog Névnapot Bogi! :)

Másodszor a meleg nagyon gáz, az irodánkban 2 napja nem megy a légkondi, egyszerűen csurog rólunk a víz. Nem lehet így dolgozni. Legalábbis hatékonyan nem. :roll:

Mi is megyünk sátrazni pénteken, úgyhogy jó volna, ha nem esne az eső, mert saras, vizes, beázós sátorban nem jó annyira aludni. Na, mindenki erősen gondoljon arra, hogy kellemes nem hőgutás idő lesz, kevés esővel, vagy eső és szél nélkül. És akkor sikerül. :P

Bogi, Esztiék még nem lesznek otthon egy ideig, ha meg már igen, akkor mi nem. Úgyhogy tolódik még az a randi. De mindenképpen lesz! Hó végén nyaralás után megyek Dubrovnikba meetingre, úgyhogy asszem az a hét is kiesik. Sorry. :oops:

HAnci nagyon csini ebben a vadító pink szerkóban, de szerintem a nudi még jobb ilyenkor. Vagy nem? Max. kis bugyi. Persze az is lehet pink, ha már egyszer követjük a divatot. :)

Hangya téma: nálunk is volt sok, aztán az OBI-ban vettünk ilyen kis háromszög alakú, műanyag földre ragasztós szerkezetet, ami tök bevált, azóta nincs egy állat se. Kopp-kopp. Hogy mit csinál velük, az nem derült ki, de ez nem is érdekel.

Egyenlőre puszi Mindenkinek!
anniecoe
 
 


Ancsa, köszi-köszi!
Jól van, akkor majd szeptemberben megejtjük a talit, bár addigra lehet, hogy összehoz valaki egy össznépit is. :wink:
Jó sátrazást, hová mentek? Én imádom a hangulatát, de még egy-két évet várnunk kell vele. :) az idő meg szerintem csak ilyen néha esős 25 fokos lesz, nem fog egész nap ömleni.
Nagyon köszi a tippet a hangyafogóról, neked is Orsi, bár hozzátenném a pókok sem bírnak ennyivel, pedig azokból is el vagyunk látva. :x Megnézem én ezt az obisat.

Ági, Serifke hízelgő, hogy így lelkendezik az én tuti módszereimről, ezt sajnos én nem nagyon érzékelem. A gyerekem 2 évesen nem hajlandó elaludni csak az édesanyjával, és legalább 2xszer kel éjjel. Mondjuk már nem szopizik, ami igen nagy előrelépésnek számított.

Serif, Krk-ön jó az idő?

Kata, egyedül maradtál, hogy nem tudsz jönni?? Mi van veletek? Mikor mentek Siófokra?

Pussykám, a lasagne mellé remélem hozod a házi csokitortádat. :D

pusz mindenkinek!
babszy
 
 


Isten éltesse a Boglárkákat! :P

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Sziasztok!

MOst jutottam ide, hiába vagyunk itt (szolnokon) 3-an a két gyerekre :o Most a nagyobb füvet nyír, a kicsi meg alszik.
Velünk minden okés, azt nem mondom, h többet tudnék pihenni, pedig nem nagyon csinálok semmit. De ezek az éjszakai kelések lefárasztják az embert. Picilány ma éjjel vagy 4-szer kelt, ő is elfáradt benne, mert 9-től viszont nyomja. A nagyobb persze, meg már fél8-től kukorékol, és délre lazán lefárasztja a nagyszüleit :wink: :lol:
Az időt mi megszívtuk. Most lehetne jó idő, mert itt a kert, van mit csinálni. Erre jött ez a csúnya esős idő. Mire haza megyünk az emeleti lakásba, megint itt a jó idő. :evil:

Siófokra aug 28-tól megyünk egy hétre. Bogi, arra felé lesztek?? :D

Csajok, jövőhéten már megyek vissza hathetes kontrollra!! :P Tök jó, és úgy repül az idő (ez annyira azért nem mindig jó).

Ancsáéknak jó időt holnapra. (bár az előbb olvastam, h nem sok jót ígérnek).

Edó, házatok nagyon szép, és jól halad. Várod már, h költözzetek? Vagy ez hülye kérdés? :shock:

Mennem kell, majd próbálok még jönni.
puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!
Hát az idő az gáz, most is esik, legalábbis Pesten, így csak remélni tudom, hogy Dunakilitin nem fog, a napsütésről már letettem, de legalább ne essen.
Sárban, esőben sátrazni nem annyira vonzó. :?

Bogi, bevált az obis hangyaelleni szerkentyű? Nálunk is rengeteg pók van, de kevesek ahhoz a sok hangyához. Na, azoknak meg az állandó pókháló szövögetésétől vagyok már ki.
Ugye nem védett állatok? :wink:

Pusszantás, jó hétvégét Nektek!
anniecoe
 
 


Sziasztok, én most elutazom két hétre.
Először Horvátországba aztán meg Balcsira. Remélem akkor már visszajön a jó idő.

Puszi mindenkinek

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


NA hi!

Mi megjötünk, 2nappal hamarabb, mert Krk-n is elromlott az idő, de minden szupi volt! Csajszi nagyon jól bírta az utat(főleg odafelé , össz. 10perc nyaff-nyaff volt a 8óra alatt, az is csak az álmosság miatt), hát a tengert meg egyenesen imádta, mi alig bírtuk beledugni a lábunkat, Ő meg úgy gyalogolt bele, mintha minden idejét ott töltenéPersze,amikor lehűlt a víz, az eső után, akkor már volt"zsajj-zsajj-zsajj", de akkor is ott guggolt a szélén és kavicsozott :) . A pecó meg egyenesen meseszép, a kilátás isteni, a szomszédok meg viccesek, főleg az oldalsó :wink: !

Ancsa, hát én nem vagyok nagyon nudi hívő-főleg, h még a csajom nem is zsobatiszta, gondolom néztek volna a népek, ha itt-ott elpottyant ezt-azt Hanci :lol: :oops: , meg aztán még leül és ki tudja mi minden kerül be....

Bogo, hát azért is hívtalak, h elmondjam hangya-tippeket, erre elfelejtettem:

--4db fogamzásgátló összeporítva a járatba szórva(ne kérdezd mié 4, én is csak hallottam)

--sütőpor szintén a járatba szórva(by my Nagymami)

--porcukor és borax 1:1 arányú keveréke (na ezt meg Anya tesója hallotta, nálunk bevált, ha gondolod kevertetek Neked is, és vhogy eljuttatjuk)

Asszem ezek elég környezetbarát ódszerek voltak :wink: !

Edó, Muskátli utca ngyon klassz házal gazdagodik! reméljük, mostmár gyorsan meglesznek, a munka miatt meg :cry: !

Diácska, mi van Veletek? Telki? Börzsöny? Milyen házi csokitorta?

Kata, maradtak a jó éjszakák? Már-már azt mondtam odaköltözünk Krk-re, mert Hanna akkorákat aludt,mint a szél, fél 10 előtt sose kelt fel, igaz este fél11-11 volt,mire kidőlt, annyira be volt pörögve, aztán 3 és 6órakor villámcici, és fél10kor szinte ébreszteni kellett :) !

Eszti, Ti lassan haza? Kérünk képeket!

Ági, még mindig Szolnokon?

Orsi, utólagos jó nyaralást!

Kép
seriff
 
 


Mindjárt teszek fel képeket is.

ja és elloptunk egy kiskanalat, viszont otthagytunk egy cipőt, szandált :roll: :oops: ....

Kép
seriff
 
 


Kép


Kép


Kép

Kép
seriff
 
 


Na hellósztok.

Serfike, welcome home! Osztán mesélj, miket csináltatok? Krk amúgy tényleg jó hely. :)

Ancsa, túléltétek a sátras hétvégét? Remélem nem áztatok tökig...

Bogika, a héten kimenjünk valamikor?

Na, mi is megjöttünk, hát a soproni kiruccanás befulladt, de azért helyette nyaraltunk még egy jót.

Háááát, az úgy történt, hogy elfoglaltuk a szállást, ami hiperszuper jó volt, marha jót vacsiztunk, majd felmentünk, zuhany, gyerek elalszik, csendes tévénézésbe kezdünk. Majd jött egy szúnyog, majd még egy, aztán még száz.....na ne mondjam, hogy kb. 2 órán keresztül próbáltuk, hátha megszűnnek, de nem. 11-kor megelégeltük, és azon nyomban hazatűztünk. A szállodában azt mondták, hogy hát igen, sajnos ez van, és megértik, hogy megyünk..........köszi......

Szóval másnap visszatűztünk a Balcsira. Anyuék is lent voltak, így Peti szüleinél laktunk, de minden nap mentünk Balcsira, mert szerdáig még jó volt az idő, és pancsoltunk. Így legalább teljes panzión voltunk cserébe, meg legalább a nagyszülők is unokáztak.

Sajnáltam nagyon, mert sok jó programot terveztünk, de utólag nem bánkódom, mivel másnap láttam csak meg, hogy Bencén kb. 10 db. csípés lett így is. Peti mondta, hogy amikor összecsukta az utazóágyat (miután mi már lementünk a szállodából), akkor egy csomó szúnyog reppent fel onnan is.

Nagyon durva volt.

Balcsin viszont nagyon jó, még csütörtökön elmentünk a Gemenci erdőbe kisvasutazni, szóval azért jó volt ez a plusz egy hét.

Mostanában ne menjetek Sopron közelébe, bár remélem ez az idő már leverte a szunyikat.

Teszek pár képet, hogy a hangulat azért jó volt Balcsin is.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Ja és vettünk etetőszéket. PP prima pappa.

Kép
Vendég
 


Eszti hi! Szúnyogok gáz, oszt nincs abban a szupi szállóban szúnyogriasztó izéjük?Kafán felkészültek! De azé a Balcsi is bizti szupi volt, durván barna vagy! Nagyon édi Benyó az etetőszékben,mikor kezditek?Hihetetlen, h már féléves mindjárt!
Annyira kis peckesen ül, és tuti a fürdőpelusa is,látom csipázza a vizet.
Krk-n aludtunk, meg ettünk,meg strandoltunk,én mondjuk napoztam volna többet,ha az idő engedi,ha meg az jó volt, akkor Hanna után caplattam, meg átmentünkBaskára, és ettünk 1pizzát,meg cevapcici-t, mert olyan egy gyagyák vagyunk, h a helyben sült hekket nem mertük kipróbálni, aztán sétáltunk csomót Krk-n a romantikus kis sikátorokban, ettünk kebabot,fagyit, az éttermet,ahol a pizza fini,és a pincér jó pasi nem sikerült beazonosítani, így az elmaradt....És esténként akkorákat hancúrozott Hanna, h hihetetlen :lol: ....

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Serfi, Eszti, szuperek a képek. Olyan szépek vagytok. :) Úgy látom a gyerek bizonyos kora után, teljesen megszépíti az embert. Eszti, te is teljesen kivirultál, ragyogsz a képeken!! :P Én még egyenlőre a kialvatlan, fáradt gülü szemeknél tartok, amihez párosul állandóan egy bukás szag is. :roll:
Szúnyogos történet elég gáz, sajnálom. De tényleg jó lehetett ott a Balcsin is. és valóban szemtelenül barna vagy :D
Serfi, verőfényes napsütéses képet nem nagyon látok. Remélem azért olyan is volt. Pizzázót sajnálom. :?

Mi visszatértünk a hétköznapokba. Pedig olyan jó volt otthon. Most jön a valóság, kettesben a gyerekekkel. :roll:
Aztán lassan szívesen várjuk az érdeklődöket, ha esetleg van rá igény, és erre felé jár valaki. :wink: :P

Én egyre szerelmesebb vagyok a lányomba is. Annyira édes. a nagyanyjára már mosolyog. egyébként pedig combra gyúrunk. Lassan felvesszük a versenyt a Gepárdbébikkel. :shock: :P
Kisfiam még mindig alszik. Napközben meg nem lehet letenni aludni. Este hatkor meg beájul valahol a lakásban. és ezért 11 előtt meg nem lehet letenni. Kész vagyok. Bízok bennne ha ősszel kezdődik az ovi, beáll valami jobb rendszeresség. Nagyon bízok. :lol:

puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi, hát én nem láttalak gülüszeműnek a múltkor, de ma du újra megnéznénk, ha lehet :wink: ! Kicsilánynak viszünk bő gumijú zoknikat,ok? Harisnyát vigyünk, vagy még korai? Gyerekem meg eldugta vhová,vmelyik szekrénybe,fiókba Krk-en a szandiját,és otthagytuk...
Hannácska is pörög,estére teljesen beindul, fürcsi után éled...és bohóckodik kegyetlenül :roll:
Mindjárt keresek napos képet is....

Kép
seriff
 
 


Hello csajszik!

Nagyon sajnálok mindenkit, akinek nem úgysikerült a nyaralása,mint ahogy szerette vóna, de legalább ez ssenkit nem szomorított el, és ez a lényeg!!!
Képek dögösek!! 8) :D
Serfkó, kösz a tippeket, asszem fog.gátlót nem fogok szétszórni, de a sütőporos izét lehet megpróbálom. Bár, kopp-kopp, eltűntek a gonoszok, vagy csak összeszedik magukat egy nagyobb támadás erejéig.... :twisted: :shock: Azt a pizzériát sajnálhatjátok ám, mert isteni ott a pizza, igaz Kata? Mi meg Baskán nem voltunk, az milyen hely?
Kata, a legnehezebb hónapon sztem túl vagytok, nem? Akkor már hármasban vagytok? Szeretném már látni a kis combosodó lányodat na meg a nagy huligán fiadat is. Ne félj nemsokára visszaáll a rend, és Peti megint szundizni fog du-án. Ovit csak Jenőn kezditek? HOGY ÁLL A PECÓTOK????
esztikém, akkor a szerda tuti, várunk titeket!!
Pussykám veletek mizu? Hétvége? Látod, mire mentek nyaralni visszajön a jó idő is. 8)

na pusz mindenkinek
babszy
 
 


Bogo, porcukros izét kevertessek? Szerdán megyünk Szolnokra, csak azé kérdem. De mi a pizzéria neve, merthogy Józsi nem emlékezett pontosan,én meg hiába sasoltam a pincéreket, agyaltam, h Neked melyik tetszthetett :twisted: :P ....

Napos képek: Kép

Kép

Kép

Kép
seriff
 
 


Csajok, welcome back!!!

Azért mindenki látom szuperül nyaralt!!! Kérik, Bogihoz hasonló optimizmussal várni egy szép meleg augusztus második felét, mert végre mi következünk nyaralni!!!!

Fersike! Nagyon jók a képek, gondoltam rátok sokat, hogy vajon milyen lehet az idő lent. Tök jó, hogy Hanci komálta a vizet, én kíváncsi leszek. Bár Olaszo. korántsem olyan szép (ami a vizet illetei) mint Horváto., de kíváncsi vagyok mit szólnak majd a gepárdok. Én is vettem 2 pont olyan csónakot mint nektek van. Már itthon felfújtam, a Panna ki sem jött belőle egy óráig... :lol: :shock: A keresztelőn nem röhögök (te kis ateista :D :D ), csak hát nem is mondtad!!!! Nekünk is lesz valamikor. Fürdőrucikat én is beszereztem, szerintem szállodai medencékben kötelező is!
Fogamzásgátló :?: :?:

Eszti! Melyik szállóban nyüzsög ennyi szúnyog? A Lővérben? Durva. Jól tettétek, hogy leléptetek. A képek szupik! Benyó milyen kis picúr abban a nagy székben. Én ez ügyben nem nyilatkoztam, mert én egész más típust választottam - bizonyos okok miatt :) !

Kata, neked még jövök egy bikinis képpel! Annyira kíváncsi vagyok én is a ki családodra, hogy szerintem akkor a hétvégén beugrunk.

Edó! Hihetetlen, hogy már mindjárt kész a házatok? Mit tárgyaltál a rendkívül szimpatikus főnökséggel???

Pussykám, hívtalak mindkét helyen. Csörrenjél már, vagy valami!!!

Kép
diane
 
 


A gepárdok tegnap durván 10 hónaposak lettek. Lemázsáltuk őket: Pancsi 8 kiló pont, a Zsombor 9,8 :!: . Őt már alig bírom el, nagyon nehéz.
Fantasztikusan édesek, mindennap produkálnak valami újat. A legfontosabb, hogy amióta hűvös lett, 10 órákat alszanak. A Panna általában 6- fél 7-kor felkel szopizni, de aztán alszunk fél nyolcig. Ez már ránkfért!!! Szombaton én keltem leghamarabb, a kis családom 8-kor megjelent!!! A legjobbak a 7végi reggelek, amikor a nagy ágyban hancúrozik mindenki kelés után. Az olyan jó! Zsombor egy mormota lett, reggel is már csak azért kel mert a huga ébreszti, most is alszik, már 2 órája, én meg alig bírom csitítani a Pancát.
Okosodnak, rengeteget esznek, egyre csibészebbek - próbálgatnak már minket.
Na hát ez van velünk. Szobaton futóverseny volt Tatán, persze uram megint a bébikkel futott. Mindenki megtapsolta, fotó, interjú, ami kell.
Tegnap is kirándultunk, ez a hűvös azért bejön ilyen szempontból.

Katus, tettem el megint rucikat. Nem akarlak elársztani, ha kéred elviszem a 7végén. Ha megyünk, felhívlak előtte persze!!!

Na eldugultam.
Pusszanat.
diane
 
 


Dinókám, oszt milyen messzire mentek Itáliába? Bár a Te gepárkáid jól bírják az utazást, Hanna azért hazafelé nem komálta annyira azt a 10órát, persze mert rögtön az elején beájult,épphogy kikanyarodtunk Krk-ről, aztán belecsúsztunk egy dugóba még Ho-ban az első fizetős kapu előtt, azán egy benzinkútnál megálltunk végre, cici, kicsi séta, aztán jöttünk tovább, na Nagykanizsán megálltunk kajálni,vagyis még előtte Sormáson-állati jó hely(voltunk ott egy lagziban), de még kis nyafi utána is volt, majd újabb dugó a 0-nál, aztán egy órával a vége előtt végleg felébredt az én drágám, de már nyugis volt...

Örülök, h jól vagytok, hogy végre jobban alszotok, írigyellek, h jól esznek a gepárdok :wink:! Édesbogarak lehetnek az tuti!
A jó időt csak bízd ide, meglesz az is!

Kép
seriff
 
 


Serfi, hát ez az. Nem bírják ám olyan jól ők sem, sőt!!!. Most épp azon gondolkodunk, hogy éjszaka megyünk...

Evés. Kezdek bátrabb lenni. Adtam kiflit (hurrá, hurrá). Mint a keselyűk vetik rájuk magukat, eksztázis ha meglátják. Ha elveszem mert már tiszta ideg vagyok mert tuszkolják az egészet a szájukba, akkor üvöltés van. Az előbb a Panni szájából megpróbáltam kivenni egy nagyobbra sikerült darabot, azt nem akarod tudni mit rendezett.... Szóval ez a része horror. De már kész az ebéd, várjuk a Zsombort aki több mint 3 órája alszik, úgy hogy fél 8-kor kelt. Mondjuk az tuti, hogy már estig nem fog aludni, a Panci meg igen, szóval ez szívás így napközben.
Egyelőre mindent megesznek, aztán ki tudja. Mindenesetre az anyagcseréjükkel továbbra sincs baj. A Panci azért ilyen kis könnyű biztos :lol: :lol: .
pusszancs

Megrendeltem a zenélő csodamasinát!!!
diane
 
 


:P :P

Kép

Kép
tikata
 
 


mindenki alszik? Senkivel se tudok skypolni?! :cry: :cry: akkor megyek én is....

Kép

Kép
tikata
 
 


Újra itthon!

Bogi, mi is pont így nézünk ki alvásilag ahogy írtad. Mikor hazajöttünk tettem egy kisérletet a kiságyban alvásra. Katasztrófa lett a vége. Volt ott minden méd hányás is. Másnap lebontottuk a kiságyat. Egy korszak befejezve.

Orsi, azért igazán jó cserét csináltatok Krk-en. Dögös a fürdőruci. Számoltátok a babákat? Matrjoska veletek volt?

Edó, irigyellek a kertesház miatt. Erre most döbbentem rá, h. 1 hónap után hazajöttünk. Szóval egy kert, ez kellene Julcsinak is.

Egyébként Julcsi kiváló hangyafogó. Tudom ajánlani.

Eszti, ez nagyon gáz amit írtál. Aranyos Benyó az etetőszékben, ahogy várja az első "igazi" falatot. Egyébként nekem nagyon bejött ez a fajta etetőszék.

Anikó, remélem, h. régi jó barátnédat sem hagyod ki a látogatásból. Szóval szoríts időt nekünk is a határidőnaplódban!!!

Kata, án még azon is csodálkozom, h. van időd írni. És éjszaka még dumcsizni akarsz!? Tessék aludni!

Dia, jó utat!
agianyu
 
 


Kata, te hogy tudsz ilyen sokáig fent maradni??? Én még most is kidőlök fél 10-kor. :roll:

Láttátok, hogy Dia osztálytalálkozót szervez? Én örülök neki.

Nahh, tegnap voltunk Bogiéknál, hát szerintem nagyon jól sikerült. Balika igazán nagyon kis édes, úgy pátyolgatta Benyót, simizte, puszilgatta, ölelte, nagyon kis édes volt. :)

Még játszón is voltunk egy keveset. :)

Kata, ház hogy áll? Elkezdtétek már?

Dia, mi a múltkor kipróbáltuk, hogy milyen Sopronból éjszaka hazajönni, végigaludt, szóval szerintem az nyugisabb, mint napközben nyűglődni velük a kocsiban.

Ági, és akkor Julcsi hol alszik? Veletek?
Hát nekünk sem rózsás a helyzet, mert hát Benyó még mindig kel szopizni, és szerintem nem is hajlandó lemondani erről, pedig előbb-utóbb le kellene, de ő legalább alszik az ágyában.

Ancsáék biztos nyaralnak, de jó.

Mi is hétvégén megyünk Peti szüleihez, vasárnap Zamárdiba, és csak hétfőn jövünk vissza.

Dia, ti mikor indultok?

Pussz
Vendég
 


Hi,

Eszti, megnyugtatatásul :twisted: , Hanna még mindig kel éjjel, és cicivel alszik vissza pedig 10hónappal idősebb,mint Benyó! :wink: Igaz, ma csak egyszer ébredt, de nem ez az általános...

Katám, éjjel alszunk, nem skypolunk :wink: ! Ma du lehet beugranék, odaadnám a Zsombi csörgőjét, ha a Diáék jönnek Hozzátok, és hozánk esetleg nem lesz módjuk beugrani! Majd csörr. Jól vagytok? Hannám szerelme alszik már nappal?

Kép
seriff
 
 


Tegnap kinn voltunk mi is az állatkertben, mondván 140 Ft-ért talán most először megmutatjuk Julcsinak. Rossz ötlet volt! Akkora tömeg szerintem az aug. 20-i tüzijátékon nincs. Kb. megnéztünk öt állatot (zsiráf, majom, j.medve, + 2 madár). Aztán javasoltam, menjünk sétálni a Városligetbe. Még jó,h. a férjem valahogy pofátlan módon előretört a sorba és így gyorsan kaptunk jegyet. Szóval majd visszamegyünk egyszer legközelebb normális áron.

Eszti, Julcsi a saját szobájában alszik, egy majdnem franciaágy nagyságú ágyon. Három oldalról védett a negyedik oldalnál pedig gumimatracot tettünk az ágy mellé, esés esetén. (mondjuk ezt késöbb jó lenne szivacsra cserélni esztétikai okok miatt, de nyáron még elmegy) Aztán amikor eljön az én fekvés időm, akkor bemegyek hozzá és melléfekszem. De megpróbálok fokozatosan kivonulni, most ez a terv. Egyébként most megint igényli este a cicit, de csak 1x. Sokkal nyugodtabban alszik azóta, amióta leszedtük a kiságy rácsát. Talán érzi, h. ez a veszély megszünt, h. valaha beteszem.
agianyu
 
 


Sziasztok!
Pár óra múlva indulunk, úgyhogy még gyorsan beugrottam elköszönni, kb. 3 hét múlva jövök, mert a 2 hét hálidéj után mingyárt el is utazom munkaügyi okokból Dubrovnikba, és nem is kerülök onnan elő, csak szept. 1-én.
Na addig is jók legyetek, és írjatok sokat!

Puszi,
anniecoe
 
 


Hi,mindenki pihizik?

Ági,ne izgulj, lehet, h amúgy sem érdekelték volna az állatok Julcsit! Mi vmikor májusban voltunk itt a Vadasparkban, de különösebben nem hatotta meg Hannát :wink: .
És amíg nem mész be Julcsi mellé,addig alszik Nélküled?

Ja, a talit le kell mondanom, már ami a nálunk szervezést illeti,mert a zuram szpet 22-én szakvizsgázik,és rátelepedett a para..Olyannyirra, h le is ment a Balcsira a haverokkal.....Na mindegy, 22után persze lehet nálunk is :wink: !

Eszti,én is örülnék az osztálytalálkozónak(főleg, h még szervezni sem kell)!

Kata,nem mentem be, erre visszaaludt :lol: :lol: :lol: !

Kép
seriff
 
 


Mostanában sokáig alszom reggel: Kép

Kép
seriff
 
 


Serfi, még jó, h feltartottalak! :P Blanka nem aludt vissza, enni kért a lelkem. Azóta csendben nézelődik, le is fotóztam.
Íme:

Kép

Kép

Kép


Az előbb pedig, az alábbi párbeszédem volt a Petivel:

Peti: Anya, te vagy eső, jó??
Én: Jó!
Peti: Anya, essé!!
Én: Jó! :P :P

Kép

Kép
tikata
 
 


Halihó!

Látom, alvás dolog sehol nem egyszerű. Én azt hittem a gyerekek mindenhol egyedül alszanak, max elalváshoz egy kis mese. És csak nálunk nem megy ez így. (pedig 2éves koráig így volt). Nálunk Petivel kell aludni amíg el nem alszik, és utána ki lehet osonni tőle. Egész reggelig. Persze van eset mikor visszapsol minket, és felriadva kérdi: anya hová mész?! néha bejön a pisilni megyek duma, és szépen visszaalszik nélkülem, de néha nem jön be, és vissza kell hozzá feküdni. :o :o
Ági, Julika egyedül elalszik? Igényli, h vele aludj? Vagy te igényled? :P :P
Én Szolnokon a két gyerekkel aludtam, volt h 3-an egy ágyban és olyan jó volt. Persze hosszú távon nem menne, de ez az 1hét kifejezetten jó volt.

Remélem lesz még nyári idő!!! Lassan mi is indulunk nyaralni.

Mi még nem kezdtük el az építkezést. :( :(

De lehet, edó legközelebb, már onnan jelentkezik!! :)

Kép

Kép
tikata
 
 


Csak gyorsan be akartam kukkolni, de muszáj leírnom: Csodás ez a csajszi, egyre szebb és guszta kis húspárnácskákat növesztget, ahogy látom. :) A párbeszéd klassz. :D Bali meg tegnap azt mondta, hogy Marcinak(kutya) Ági mama az anyukája. :D

Vettünk ma lépcsős fellépőt a vécére, hát kíváncsi leszek... :?: Ja és Balunak rendeltünk szép ágyikót, attól is azt remélem, hogy némi javulást hoz az éjszakákban. Kata, nálunk is így megy az elalvás, csak Bali éjszaka is ébred, és akkor szintén meg kell várni a visszaalvást majd kiosonni, ha nem sikerül halkan, akkor megy az óbégatás. :evil:

Serif, Bali is így keresztbe szokott aludni, szinte mindig. :P

Ancsáéknak jó pihizést!!!

puszkó
babszy
 
 


Kata,nem tartottál fel! Nagyon édes Blanci! Mikor mentek nyaralni?

Bogo, Balu sem semmit beszélget :lol: ! Milyen ágya lesz?

Durva, a zuram a Vivát nézi, a tinidiszkóban olyan ruciban vannak a csajok, h azt mondta"Tücsök, Te apáca leszel..."

Kép
seriff
 
 


Bogi, Balu már wc-be pisil? Vagy a fellépő hozná az áttörést? wc szűkítő is van hozzá? (mert a kakihoz kelleni fog :shock: ) :D
Mentek hétfőn Vászolyba végülis?

Mi két hét múlva megyünk nyaralni. 1 hétre. Balcsira.
tikata
 
 


Hogy wc-be pisi azért az túlzás, inkább oda jobban szeret, mint bilibe, de nem mikor neki kell, hanem mikor mi mondjuk neki. Kaki még csak pelusba volt. :( Egyébként van szűkítője is.
Hétfőn Diáékhoz megyünk, de kedden vagy szerdán megyünk Vászolyba, visszük megint a jó időt. 8)

Ma voltunk Tatán, sétálgattunk a tó és a vár körül, igazán szép hely, aztán beültünk ebédelni, most meg hazahoztuk az ágyikót, szóval estig szerelés lesz. :roll: Ilyen fenyő, kihúzhatós 100-140-180 centisre és van leesésgátlója, szerintem szupcsi. :wink:

Kata, jó lesz a Balcsi, rád fér a kikapcsolódás, meg a levegőváltozás.

Serkfó, éjszakák? Fejlemények???
babszy
 
 


Látom a wc projekt sem egy egyszerű dolog.

Kata, nagyon édes a kislányod! :D Marad a dús haja vagy kopik? Julcsinak is ilyen dús fekete haja volt, aztán teljesen kikopott és szőke göndör nőtt.

Orsi, addig alszik, meg utána is, de már megint többször cicizik. Egyébként képzeld lement rólam majdnem 10 kg. Már rám jönnek a szülés előtti gatyák. De még dolgozok egy kicsit, még 5kg minusz minimum szükséges lenne. Hát a többi meg ajándék.
agianyu
 
 


Hi,

Bogo,épp jókor kérdezted, már tisztára örültem, minden reggel min.9-ig alszik H, és csak 2xébred ébred, az egyik fél2körül,az pár perces, a másik fél5-5körül,az kicsit hosszabb.Már tiszta elégedett voltam, erre ma el kezdett a csajszi szívatni, fél5-6ig 2xis úgy csinált,mint aki alszik,és le is dőltem,erre 15perc múlva visszatapsolt :evil: , na de aztán csak 10kor kelt. Gyenge vagyok én az éjjeli mókához, de ma ebédnél Gy is mondta, h ne rohanjak rögtön, hagyjam kicsit,mert nem sír,csak nyűglődik-én meg rohanok. Hát nem tom,még nem határoztam el magam-persze ezt tudtuk,h ez a hét sem lesz az a hét :evil: :roll: :oops: .
Szuperül hangzik az ágy, hogy tetszett Balunak?
Wc?

Ági,nem értem,ha addig alszik,meg utána is,akkor miért mész be? Miért nem alszik egyedül? Vagy akkor sokat ugráltat? Ügyi vagy a fogyással,és torna is van hozzá?

én mondjuk inkább átmegyek 15x,de nem vettem még magunk közé, persze nem is kedveli igazán a mi ágyunkat,vhogy kezdettől 5perc a max,amit benne bír tölteni.

Úh,csajok, 22hónap után elmentem tegnap futni, 4.5km kicsit megizzasztott, de túléltem,még extra izomlázam sincs.Persze visszafelé 200m-t sétáltam, erre a rendelői szomszéd néni megkérdezte(odafelé is látott)visszafelé csak séta van? :shock:

Kata, még a Centrumban is van fürdőruci, a könyvtár felé abban akicsi utcában(tudod,ahova szoliba jártunk), a SzilCoopban is, a Lordok alatt-ott a McDonaldsnél a 2 sportboltban, a Pólusban is van 2helyen.Most több ötletem nincs :) . Megbeszéltétek,h melyik szerda lenne jó?

Dia,itt a jó idő! Hétvégére 35fok.Csörgő is ittvan :oops: :cry: .

Kép
seriff
 
 


Sport az még "csak" a Julcsika után futkosás. Találtam végre egy tök jó játszóteret nem túl messze tőlünk, hatalmas területen fekszik, sok játék van, nagyon igényes. Végre ide szívesen járok. Eddig szenvedtem attól, h. ha nem is homokozik Julcsi, akkor is mindene tiszta homok, mert a tér végig le van szórva. Itt lehet csak úgy szabadon jönni menni, kavicsos, tágas, szóval tetszik.
Dia lehet , h. hozzátok is elfogadható távra lenne. (Fivér- nővér utca). Kb. 10x akkora mint a Gyöngyösi játszótér.
agianyu
 
 


Kata, skype?

Kép
seriff
 
 


Megkaptuk-vagyis Hanna-a 15hónapos oltást,+a meningitis ellenit is, ordított 1percig, de 2matricával le lehetett kenyerezni, de semmi bágyadtság, pörög,mint a gyík,pedig ma fél8kor kelt.

Ági, és gyalogol ügyesen Julika?Hol az a játszó? Tesómnak is közel van?

Kép
seriff
 
 


Hellósztok,

Húú, Kata, de édes Blanka, mint akit megrajzoltak, olyan gyönyörű! :) És hogy vannak most a napjaitok? Milyen hármasban a gyerekekkel?

Ági, ilyen kevés játszó van arrafelé? Itt felénk van egy rahedli, jobbnál jobbak, minden igényt kielégítenek.

Serfi, oltásért nem irigykedem, de örülök, hogy túlestetek rajta. Ami az alvást illeti, amióta beszéltünk, azóta mintha megérezte volna, és reggelig alszik minden nap......ki érti ezt.....én nem.... :roll:
Én gyerekem is ilyen pozícióban alszik, összevissza az ágyban. :)

Dia, és te merre vagy? Jó időben indultok, de kint biztos szuper idő lesz.

Csajok, akartam kérdezni, hogy ti ezekkel a tejpépekkel hogy viszonyultok? Merthogy ugye aszongyák, hogy egy éves korig tejalapút ne, más azt mondja, hogyha nincs tejallergia a családban, akkor nyugodtan. Szóval, hogy ti adtatok? Még nem akarok, de ezzel a kajával egyszerűen annyi sok info van már, van ki nagyon ajánlja, van ki, egyáltalán nem. :?: :?: :roll:

Na, és egy kép, mert ez annyira édes. :)

Pusszanat

Kép
Vendég
 


Dac ill. hisztikorszak 14 hónaposan létezik?

Orsi, gyalogol már tisztességesen. Hova kapja az oltást (1v2 szuri?) Mi szeptember elején kapjuk. A játszó tök ugyanannyira van tesódtól is majd ha találkozunk, akkor elcsábítom.

Eszti játszó van, de az én igényeim! Magam sem gondoltam volna, h. ennyi bajom lesz vele. Hol sokan vannak, hol túl homokos, hol kevés a hinta. De inkább csak nehezen viselem, h. a gyerekem ott hagy a francba a játszó közepén. De majd megszokom.

Tejpép, én igen sokáig elhúztam. Szerintem volt már 11 hónapos is, mikor egy gluténmenteset (Hipp) 4 hónapos kortól meg mertem ereszteni. Bár szerintem semmi baja nem lett volna tőle előbb sem. Nekem azt mondta a doktornénik, h. jó súlyú (sőt inkább dundi= ez Julcsi volt) babáknak ne adjak ilyen édesség félét, mert esetleg nagyon megkedveli és csak ilyet akar enni stb. Ki tudja?
agianyu
 
 


Hi,

Ági, még Te beszélsz , h éjjel aludni? Mit csinálsz negyed 12-kor?Én már rég az igazak álmát aludtam... Sztem hisztizhet ilyenkor :roll: :( .A karjaiba kapta az oltást.Normálisan 1szuri a 15 hós, de Hanna most kapta meg a meningitis elleni oltást is,ezért volt 2. Tegnap elvitte Hannát a Nagyanyja a SOS falu játszóterére-míg én futkostam-este még a pelenkája is tele volt homokkal-pedig rendesen volt felöltöztetve:body, nadrág, zokni, szandi....

Dia, mail ment.

Eszti, szuperédes Benyó, úgy látom csipázza az evést!!! :lol:

Edó, költöztök már?

Kép
seriff
 
 


Hova tűnt mindenki???????

Kata, Petya OK?

Diácskám, pakolsz? Nem kell ám az egész háazt vinni!
Tegnap megmutattam a Maminak is a ruhát, hmmm.azt mondta, vmi jelmezhez lehet, h jó lesz még :roll: :lol: ! De ha Neked tetszik, aTiéd! :wink:

Kép
seriff
 
 


Igaza van Orsinak, Dia elég a fele annak, amit eredetileg gondoltál. Az én lányom a Balatonon például kb. 2 ruhadarabban volt folyamatosan. (Na hallom a rosszalló, milyen anya lehet az ilyen :oops: ). De egyébként én még a légzésfigyelőt is magammal cipeltem nagyon sokáig, csak akkor hagytam fel az egésszel, amikor már Julcsi egyedül kikapcsolta.

Vettem neki egy játékbabakocsit. Ha látnátok milyen büszke fejtartással tolja a parkban. Na majd csinálok róla képet.

Nagyon régen nem jelentkezett már Edó, d. Orsi, Dia és Kata is. Mi van veletek?
agianyu
 
 


Na helló, itt vagyok, csak tegnap babatalin voltunk, este meg életemben először egyedül voltam Bencével (Peti csapatösszetartott), de nem volt vészes.

Tök jó volt tegnap a babazsúr, nagyon bírom ezeket a találkozókat, és az Istvános csajok nagyon jófejek. Mindegyik gyerek a 3 hó és egy év között van, egy picifiú 20 hónapos, ő már jókat nevetgél a piciken, hogy mit csinálnak. Képek az István kórházi élményekben, ha valakit érdekel.

Bence elkezdett mászni :shock: , és most már mindenhol felhúzza magát. :shock: Tegnap olyan rosszcsontosan koszos lett estére, mint egy igazi kisgyerek. Belefejelt a csokiskekszes műanyagtartóba, akkor tiszta csoki lett a feje, és egyszer a földbe, a szája, az orra, mindenhol tiszta homok lett. Ne tudjátok meg, mit szívtam ki neki este az orrszívóval. :) De nagyon élvezte a sok babát, jókat viháncoltak, ettek, aludtak, nyávogtak, mi meg jót csacsogtunk. :)

Jól eszik szerencsére a szopi mellett, barack alma tuti, és a sütőtök is most már a kedvencek közt van. Mást még nem próbáltam, szóval nem tudom. :) Jövő héten jön a répa.

Csajok, még egy kérdés, tejterméket (joghurt, túró, sajt) ti mikortól adtatok? Mert erről is van kb. 500 zsilió info, a 7 hótól a 11 hóig, mint kezdési időpont. Na most akkor mikor????? :roll: Agybajt kapok ezektől az ellentétes információktól.

Tényleg, Dia, azért elköszönhetnél ám! :) Az olaszokat meg üdvözlöm, és jól nézd meg helyettem is a jóképű olasz pasikat. :wink:

Csajok, szerintetek Bencét beültethetem a játszón a legkisebbeknek szánt hintába?

Orsiék még nyaralnak a héten, utána biztosan megint jön.

Bogiék Vászoly.

Kata? Hogy vagytok?

Serfike, és nektek hogy telnek mindennapjaitok? Valami progi?
Vendég
 


Csajok!

Én pakolok, szaladgálok, mint pók a falon (Lacinak nem nagyon akar a főnöke szabit adni, jövő héten is fél napokat be kell mennie dolgozni) így én vagyok a beszerző :) Jövő hét végén költözünk ha minden igaz:) Addig viszont még piszok sok minden van! Terasz járólapozás. A parkettázást vasárnap befejezik. Még térkövezni kéne... Ja meg a konyhai cuccokat beszerelni.. Épp csak el tudom olvasni mit írtok :?

Eszméletlen édesek a gyerkőcök! Ági! Csinálj Julcsiról fotót! Baluról is régen láttam képet!!

puszi

Kép
edó75
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: