Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a válaszokat.

Szerintem az alma magában is szilárdít. Szandinak eddig napi 1x tuti volt kaka, de amióta almát iszik jó, ha másfél naponta van. Szerintem ettől is nyüglődik, mert most is alig tudtam lerakni.
Már minden kipróbáltam, ami az eszembe jutott, de csak sírdogált.

Nem vagyok hozzászokva az ilyen nyügikhez ki is fáradtam.

Barbi: kár hogy elköltöztetek, mi pár év lakunk itt és senkit nem ismerek. :cry:

KépKép
zsuzsi78
 
 


Julcsi:kint felejtődtetek a szigeten????? :shock: :shock: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hááát, ma nem nagyon volt időm jönni, pedig már reggel szerettem volna. Babócáim 1/4 6-kor, és 1/4 8-kor keltek, és utána is felváltva, az alvás megint a nullához közeledett. Ebben csak az a jó, hogy ilyenkor este pikk-pakk elalszanak!
Közben jöttek Anyumék, Anyósom, ismerősök, szóval nagy volt a jövés-menés.

Edit!
Nagyon jó ilyen híreket hallani Virágról! Örülök, hogy minden újból rendben van, ezután is így legyen. Hogy álltok fogilag? (De szép szó! :lol: )
Köszönöm a nyuszis figurát, fel is adom holnap, ha eljutunk a postára. Talán hamar megkapjuk azt az izét.

Nálunk kakiügyben eléggé megváltoztak a szokások, amióta hozzátápi van. Előtte napi 2 volt, most meg 3-4 naponta. Nem tudom, hogy ez baj-e, ők így csinálják. Nem látom rajtuk, hogy valami gáz lenne, és a súlyuk is rendben volt eddig, úgyhogy nem aggódom.

Márti!
Négykézlábazik Zsombi??? :shock: Nem semmi!!! Mi nagyon leragadtunk, Flóra még mindig csak oldalra tud fordulni hátról, a hasról hátra már megy. Marci meg folyton hasra vágja magát, de nem akar rájönni, hogy visszafele is megy. Kúszás, mászás kísérletek nincsenek, mi soha nem fogunk elindulni??
Nagyon jól hagzik a recepted! Olyannyira, hogy valamelyik nap ki is fogom próbálni! Dobhatnátok még ilyen tuti ötleteket, amik hamar elkészülnek. Mostanában nem is nagyon állok neki olyannnak, amivel fél óránál többet kell babrálni.
A görög salit hogy csinálod?

Zsuzsófi!
Nagyon jók a képek, bár lehet, ezt már írtam. Katica ilyen szépen ül egyedül?
Kép
Nagyon boldog házassági évfordulót, tudom, hogy tök jó érzés, nekünk is az volt. Pont egy éve mi is esküvőn voltunk, a párom testvére nősült akkor. Szóval egy napon veletek - ez csak úgy eszembe jutott.

Zsuzsi!
Mi újság Szandival? Még mindig nyűgös? Fogacska?

Rillisz!
Nem tudom olvasod-e még, de én is az ikresek.hu-t ajánlom. Ott mindenkinek ikrei vannak, igaz leginkább kettesek, de van, akinek hármas is. Témák szerint tudsz olvasgatni, írni, kérdezni, úgyhogy jól átlátható az egész! És persze nagy-nagy gratula a csöppökhöz, jó egészséget mindannyiótoknak!

Barbi, Gabek!
Dobjatok ti is képeket, már rágen láttuk Ádámot és Gergőt!
Gabek, mi volt az oltáson? Rendben ment minden?

Julcsi!
Beszámoló a görbe estéről??? Kép a nyertes ruháról???

Na, azt hiszem lépek is, még egy zuhanyzásra maradt erőm. Holnap meg rendbe kell vágnom a házat, mert most kicsit szalad, és kéne kezdenem valamit a sok szilvával, ami itt figyel, mert ellepnek minket a muslincák (vagy mik).

Jó éjszakát mindenkinek! Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 

 
 

Csajok!!!!Láttátok reggel az rtl műsorát????Egy fiatal srácnak bőrbetegsége volt az arcán, valami durva patik, kapott rá gyógyszert, amitől kedvetlen, depressziós lett és öngyilkos!!!!!! :shock: Őrület, hogy mik vannak, leugrott valahonnan. :( :( :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsombi szerencsére most jobban aludt, bár 2x felébredt, de a cumi visszadugástól elaludt!!!!! :lol:
Zsandi görög sali nálam:csak összevágom a következőket:paradicsom, kígyóubi,fetasajt, olíva bogyó, összekeverem , hűtőbe rakom és összeérnek az ízek!!!Még Szoninak is ízlik.A husi anyósnak nagyon édes volt, de mindenki másnak ízlett!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Képek
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jó reggelt!

Andi
gyönyörűek a gyerekek. A legjobban az a kukucskálós kép tetszik. Nem rakod fel őket a szépségversenyre?(Én felraktam az Ádámot.) Szerintem jó kis hülyeség, hiszen mindenkinek a saját gyereke a legszebb. :D
A Flóra a hajasbaba? Nagyon jó kis sérója van!

Zsuzsi
már csak a mai nap van a Szigetből, utána alhattok megint! :lol:
Igen, szerettem ott lakni, meg én egyébként is Angyalföldi vagyok, ott nőttem fel. De cserébe most egy szép kertesházban lakhatunk.

Márti
a görög salit én is megcsinálom. Én nem, de a párom borzasztóan szereti.
Nem néztem az Rtl-t, mostanában a Mokkát nézem. Szerintem egyre idiótább a reggeli műsoruk. Az meg milyen hülyeség, hogy ezek már hajnalban valami pörköltet főznek. De azt olvastam, hogy az egész stábot kirúgták, mert nem volt jó a nézettség.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsandi:mondanom se kell , hogy gyönyörűek a manóid!!!!! :lol:

Barbi:nálunk leginkább Szoni miatt megy az rtl, mert szokott zene -tánc lenni, nekem csak háttérként szól, csak néha figyelek fel 1-2 érdekesebb hírre-dologra!!!!!

Tegnap este jól kiborultam!!!!!Épp etettem Zsombit, kicsit hisztizett már fáradt volt meg minden....Szoni meg elkezdi mondogatni, hogy utálom Zsombit!!!! :( :shock: Kiment az apjával, én meg elkezdtem sírni:sosem éreztem hogy ő ilyen érzelmeket táplálna a tesója iránt, tudom hogy nehéz neki, de szeretgeti, puszilgatja, jó néha vandálkodik vele, de Zsombi elég jól viseli.Aztán jönnek vissza, kérdi miért sírok, közben apa átvette a kicsifiút, mondom neki, hogy szomorú vagyok amiatt amit mondott,erre elmagyarázta, hogy nem a tesót utálja, hanem azt amikor sír. :shock: Olyan nagy kő esett le a szívemről......aztán nem győzőtt vígasztalni:törölgette a könnyeimet, puszilgatott, ölelgetett, vigyorgott az arcomba...olyan aranyos volt!!!!!! :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi, Kata akkor ül így egyedül, ha felültetem, és van mibe kapaszkodnia:) Persze, csak a kép kedvéért ültettem fel, de utána olyan hiszti volt, amiért lefektettem!!!!

Viszont a babakocsiban már csak ülni hajlandó :o :o :o :o

Eddig se feküdt, mert azt már rég nem, hanem a legalsó pocízióban ült, ami kb olyan mint a hordozó. Na onnan már simán kinyomja magát, és ül a kocsiban, visszadönteni sem engedi magát...Én meg aggódhatok a gerince miatt:(

Jah és ha lefektetem a kocsiban, akkor visít mint a malac...

Görögsali, vmi fűszer is kel lbele, meg vmi öntet is. Megkérdezzem a párom?

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!
Újra itt. Reggel óta visszaolvasok, végre írhatok is.
Márti, én a gyümiket nem turmiszkolva rakom el(Szonó után szabadon) hanem csak kimagozva megmosva egyben. Én már gyúrók a darabosokra, bár sztem az még arrébb van.

Zsu, tök jó, hogy már itt tartotok lakás ügyben. A havannán van 1,5 szobásunk, fel van újítva. Ja annyira jól sikerült anno a lakásfelújítás, hogy utána dokibá AZONNAL ágyba parancsolt és eltiltott mindennemű házimunkától. Anyukám ezen felbuzdulva minden másnap átjött takarítani. Na meg velem "veszekedni", hogy feküdjek le, egyek, igyak... Amúgy szeretem ezt a környéket, régen tuti gáz volt a híre után, de mára... Tök sok zöldet csinálnak, körbekerített játszótereket, sok az ovi, bölcsi, suli, bolt és mindenfelé térfigyelő kamerák vannak... Szóval annyira jó a fekvése, hogy komolyan sajnálni fogok elköltözni, de négyőnknek ez nagyon kicsi. Ja és természetesen nem utolsósorban BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!

Ági, az alma reszleve szilárdít, de főzve hajtós. Egyszer rottyantsd fel az almát és utána manyizgáld össze. Amúgy kemény kakira jó még a kamillatea. Adj egy keveset. Valamelyik nap én is ezeket alkalmaztam, nekem be szoktak válni. Mármint a gyrekekeken.

Andi, nekem a legjobban az a kép tetszik amelyiken összedugják a fejüket. Látszik, hogy szeretik egymást. Figyeld meg egyik napról a másikra el fognak indulni és meg sem állnak. Nálunk is így volt.

Bocs, hogy most nem írok többet, de nyüszi van.
A Sziget jó volt, én nagyon szeretem a Sziget érzést. Amikor vadidegenek mosolyognak, ha elesel felsegítenek, vannak fura arcok, de ők is normálisak és még sörrel is megkínálnak. A múltkor egy állóhajú ( :lol: ) társaság "körbejár a söröspohárt" játszottak és meg akartak kínálni. Szóval nekem az jön be, hogy ott valahogy emberibbek az emberek mint itt kint. Habár ugye ott úgy néznek ki ahogy és tuti nem rájuk gondolnék először ha segítségre lenne szükségem... Ruha megoldva, nem zsák lett végül, de úgy gondolom még abban sem ríttam(van ilyen ragzása?) volna ki a többség küzül. Anyu el volt ájulva a csajoktól, hogy este milyen szépen elaludtak szó nélkül, habár Dorina fürdés előtt aludt egy jó nagyot mégis simán bealudt kaja után. Néha rosszalkodtak, ami annyit tesz: küszöbnyalogatás, ágy alá bemászás... Szóval a csajok jók voltak. Mi meg... Megittam egy koktélt amitől jól becsíptem. Hiába 1,5 éve nem ittam egy cseppet se és előtte sem voltam nagy piás. Most meg úgy kiütött az az egy darab női ital... Aztán ettem és jobban lettem. Jó volt kikapcsolódni. Nagyon.
Csajok jelenlegi működése: Livi felfedezte a videót, hiába torlaszolom el mindenfélével, remekül tud már pakolni. Dorina növeszti a 2. fogát, sztem pár nap és áttör az is. Livi szeret hegyet mászni, abból is a "Dornián át" a kedvence. Szegényke meg csak szuszog meg vigyorog és nagytesósan tűri. Dorina meg rajong a hugáért, mindig szeretgetné, csak még elég durván markolászva megy a simogatás. Ja és Livi megértette a "Nem szabad!" értelmét. Azóta akkor is sírvafakad ha a Dorkának mondom. Persze akkor is ha neki de azért tapizza tovább a tiltott dolgot. :lol:
Hú mennem kell, kopognak a videón!

KépKép
kgiulia
 
 


Zsu:nekem nem hiányzik bele semmi, jó kis lé lesz alatta és csupán ezek a cuccok is jó ízt csinálnak, de azért megkérdezteted. :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


sziasztok,

Gergő ma tölti be a 100. napját :-)

Kaptunk egy hintát, amit imád :) és én is mert tök jól elvan benne, így marad időm vasalni, főzni stb.

Kép

Kép
gabek
 
 


Gabek:nagy gratula Gergőnek ehhez a jeles ünnephez!!!!! :lol:
Hogy viselte a szurit????Vagy már írtad????? :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti képei

Lebírkóztam Apát
Kép

Most miért nem tudom betenni a számba a cumi?
Kép

Összebújva
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Gabek
gratula Gergőnek. Már ilyen öregfiú? :lol:

Márti
Zsombi nagyon ügyes, ha ilyen ütemben halad, hamarosan mászni fog. Nem?
Ja, és nagyon szép két csemetéd van. (Szépségverseny?) Az az összebújós kép nagyon tetszik. Látod, ebből is látszik, hogy szeretik egymást. Szerintem ne aggódj miattuk. Lesz ez még rosszabb is. Mikor majd verekednek. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem szeretik egymást, merő szeretetből verik agyon a másikat. :?

Igazán nem csak fényezni akarlak benneteket, de itt tényleg, csak szép gyerekek vannak.

Megpróbálok feltenni én is képet. Kép Anyával a Balcsiban Kép Kép Kép Kép Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, ő Susy az Ádám kutyája. Egy hónappal fiatalabb az Ádámnál és nagyon hülye. Mindent megrág, mindent elhord. A múltkor hozzájutott a vöröshagymához, szépen kicsomagolta. De mindegy neki, hogy hagyma, krumpli vagy cipő, amit éppen rág!
És ahogy a képen is látszik, beül az Ádám alá a babakocsiba.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok

Andi: nagyon szépek a babák! És látom már a hajuk is növöget!! :lol:

Márti: micsoda nagy barna szemei vannak Zsombinak! Nagyon szépek, ahogy összebújnak látszik, hogy szeretik egymást!
A görögsalit én is így készítem, csak az olívabogyót hagyom ki, mert azt nagyon utálom.

Barbi: a te babád is gyönyörű, és nekem nagyon tetszik, hogy a Susy bemászik a babakocsi alá!! :lol:

Ma megkóstoltunk a barackot. És mit mondjak nem volt oda érte.
Visszatért a rossz étvágya is. Ma telefonálás közben etettem, a vonal másik végén a barátnőm az ikreknek főzeléket adott. Ők már rég készen voltak, amikor mi még csak a felénél tartottunk. Most már nem is az a baj, hogy nem eszi meg, hanem hogy lassan 1 óra míg sikerül beletömnöm. Ha lerakom, akkor nyafog, szóval tuti éhes nem azért nem eszik.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi
ne aggódj, mi még mindig kb. 1 órát eszünk, ha kanalazunk. De az is előfordul, hogy mivel ilyen lassan eszik, a végére már elfogy a türelme, pedig még éhes. Üvölt, és nem hajlandó tovább enni.(Mert a kanállal nem úgy jön, mint a cumisüvegből.) És akkor sajnos a végét át kell töltenem a cumiba.
A barackra az Ádám is fintorog, de a 3-4. kanál után rájön, hogy ez jó és megeszi.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi csak az a baj, hogy mi még csak cumisűvegből eszünk. És ezzel 1 óra a tápszeres kaja (max 130 ml).
nem is tudom mi lesz ha már kanálal fog enni.

KépKép
zsuzsi78
 
 


És megy rendesen az üvegből? Vagy ez nem mindig volt így?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Engem is szórakoztat néha a kicsi fiam a tápszerrel: felül azt hiszem ennyi, visszarakom a szájába és megint eszik!!!! :shock: Lehet , hogy hasizomra gyúr!!!! :lol: De kanállal semmi perc alatt benyomja a kajákat, max. 10 perc.
Nekem meg az a problémám, hogy nagyon nem lehet egyedül hagyni, szórakoztatni kell.....és ez most már mindíg így lesz??????? :shock:

Barbi:nagyon szépek vagytok!!!!!!Jópofa a kutyi is!!!!Kis helyen is elfér!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti
a Zsombi a kezdettől fogva ilyen szépen evett kanállal? Mikor kezdted el a kanalazást?
Nálunk az a baj, hogy amit nagyon szeret, pl. almás krumpli azt megeszi szépen. A többinél jön a hiszti. De üvegből meg szó nélkül megeszi. (kicsit sok lett a megeszi. bocsi :oops: )
Borzasztó mozgékony a kiskrapek! Nagyon ügyes.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
És amikor ilyen lassan eszik üvegből, akkor mit csinál közben? Nézegelődik, köpködi kifele, vagy csak egyszerűen lassan szívja? Hányas cumival eteted? Ha megpróbálod nagyon lyukuval, nem lenne gyorsabb? Mondjuk én, amikor 3 hónaposak lettek, kicseréltem a 2-es cumit 3-asra, és kipróbáltam, szabályosan fuldokoltak, így maradtunk a 2-esnél.

Nálunk is kb. 10-15 perc/gyerek a kanalas kaja, viszont van, hogy nem kérik, ilyenkor nem is tudom beléjük tömni 1 óra alatt sem. Akkor jön a tápszer. Nem tudom, hogy jó-e ez, és nem is tudom, hogy miért csinálják. Egyik nap megeszik pillanatok alatt, ugyanazt másnap meg nem. Szóval, kiváltottunk ugyan két kaját főzivel, gyümivel, de néha a tápszer is befigyel, ha nem hajlandóak megenni.

Barbi!
Nagyon jók a képek, milyen kis szöszi fiacskád van/lesz! A kutyus is aranyos, majd kinövi ezt a rágós időszakot. Tavaly mi is vettünk egy kiskutyát, kb. 1 héttel azelőtt, hogy kiderült, jönnek a babák. 1-2 hónapig bennt volt, pedig nagyon nem szeretem az állatokat a lakásban, de olyan picike volt még. Hááát, pakoltam, futottam utána rendesen. Sajna mire már okosodott, elütötte egy autó. Szép történet, akkor mentünk 4D-s UH-ra. Ahelyett, hogy örvendezni tudtunk volna az egészséges vegyespárosunknak, kisírt szemekkel néztük őket a monitoron.

Márti!
Tuti gyúr a kicsi fiad! Felül, négykézlábazik, nagyon akar valamit! Tán csak nem azt, hogy anyukája futkosson utána minnél előbb? :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi:először valami nyalogatós módszere volt, azt elég viccesen csinálta, de azt a tényt elfogadta, hogy kanalazunk.De most már belelendült, nagyon büszke vagyok rá, ezt el is mondom neki sokszor.
Jókedvű manó, de leginkább akkor nevetgél ha dumálunk neki , foglalkozva van vele...... délután nem igazán mosolygott nekem, most haza jött az apja, na neki egyből örömködik!!!!!! :roll: Na jó ő viccesebb is mint én vagyok, főleg nap végére :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi:eljön még a te manóid ideje is amikor azt se tudod majd merre fuss!!!! :wink:
Különben már azon is gondolkodtam, hogy Zsombi már tényleg unja ezt a fekvős dolgot azért nem akar egyedül elleni a földön:vagy szórakoztatni kell=akkor nem gondol arra hogy még nem tud elfutni, vagy mászkálni vele=akkor meg biztos azt hiszi, hogy azt ő csinálja!!!!???? :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,

A mai hozzászólásomnak csak egy része került ide, a képtől lemaradt :-(
Próbálkozom újra, szóval ilyen a hinta:

Kép
És milyen jól elvan benne a Gergő!!! Ma főztem, mostam, teregettem, vasaltam ő pedig szépen nézelődött benne :D

Zsuzsi
Próbálj úgy etetni, hogy közben nem telefonálsz, hanem csak rá figyelsz, állítólag ezt megérzik és jónéven veszik.
Az is fontos, hogy amerre néz ott ne legyen sok színes dolog, mert az elvonja a figyelmét. Ha tudod etesd olyan helyen ahol pl. csak a fehér falat látja semmi mást, így az ingerszegényebb környezetben jobban tud a kajára koncentrálni.
Így talán gyorsabb és hatékonyabb lesz a kajálás.

bmo
Nálunk pont ugyanez van, velem is elvan napközbe néha nagyokat mosolyog, de ha apa hazajön, na akkor jönnek a széles vigyorok.

Tegnap megkaptuk az oltást, éjszaka felkeltem 2-szer, de szerencsére nem lázasodott be. Most meg kitalálta a doki, hogy lehet, hogy kötöttek az izmai, így holnap a budai Gyerekkórházba megyünk, hogy egy szakértő ezt eldöntse.

Jó éjt nektek,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Csajok!

Bocsi, hogy eltűntem, de itthon van Barnika ill. holnap megyünk nyaralni, amit megszervezni nem kis feladat. De azért csak sikerült végig olvasnom mindent.

A képek nagyon jók! Ha nincs is időm olvasni, azért azokat mindig megnézem.

Zsuzsi! Nem lehet, hogy valamilyen másik tápszert szívesebben enne Szandi? Lehet, hogy megint itt van a meleg, ezért kínlódik az evéssel? Emlékszel még, én hányszor kétségbe estem? Aztán csak megoldódott a dolog! VAS!!!
Azért a doktornőnek említs meg! Elmúlt a baci?

Márti! Ilyen nincs el egyedül napunk nekünk is van, de néha hagyom, egy pár perc után megunja és talál elfoglaltságot.

Julcsi! Jó lehetett a sziget, bár én még nem voltam. A TV mindig csak a szélsőséges embereket mutatja. A video egyben van még?

Bocsi, de a fejem szita, egyébre nem nagyon emlékszem!

Holnap indulunk a Balcsira, de a csomagolás több órát vett igénybe. Nem is tudom, hogy férünk be a kocsiba.

Legyetek jók!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok

Gabek: nem hiszem, hogy a telefonálás a ludas. Ha nem beszélek, akkor se eszik gyorsabban, ráadásul akkor hozzá beszélek és abból meg csak nevetés lesz.
És fehér - sima fal sincs a lakásban. Napközben a nappaliban eszünk, és itt a plafont bámulja (két színűre van festve, középen az a gipsz valami, aminek a neve nem jut az eszembe és persze a kedvence a csillár) vagy a falat, mert az is elég érdekes, de ha nem ezeket nézi, akkor az ülőgarnitúra mintáját.
Csak este eszünk a hálószobába, hogy tudja most már az alvás jön, talán egyedül itt eszik normálisan, persze általában a felénél már alszik.

Már arra is gondoltam, hogy csak én vagyok ilyen hatással rá, hogy nem eszik. De eddig akárki próbálta kudarcot vallott.

Nagyon szép a kisfiad. Nekünk is Fisher-price hintánk és pihenőszékünk van.

Edit: lehet, hogy megpróbálok más tápszert, van itthon egy pár fajta. Csak félek, hogy azoktól megint sokat fog bukni.
Edit jó nyaralást!

Márti: nem próbáltad Zsombit a hordozóba tenni napközbe? Akkor ül is és tudod magaddal vinni, ha valamit csinálsz.
Mióta elkezdted a hozzátáplálást, hogy áll a súlya? Szandi múlthéten még ilyen rossz evés mellett is 35 dkg-ot hízott!! :shock:

Andi: mi is 2-es cumit használunk, mert ez a tápszer sűrűbb. Szandi a szájába tartja a cumit csak nem folyamatosan szívja. De holnap megpróbálom eltolni a kajákat, hátha akkor rendesen eszik.

Nálunk a Ferkó nagyon sokat van itthon, mégis őt nézi, ha egy szobában vagyunk!!

Mindenkinek szép álmokat!
Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Kép nevetgélés a székbe

Kép és alvás

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:bármit is művel Szandi babád, azt nagy-nagy jókedvvel csinálja!!!!!( a kép alapján)

Hordozó:épp tegnap csodálkoztam, hogy milyen nagyon jól el volt benne mikor mentünk vásárolni:a kocsiban meg a boltban tök jól el volt, de ha unatkozik akkor próbál felugrani és elszaladni=vagyis dől előre, mintha fel akarna ülni.Egy valahol érz i jól magát a :kiságyában, néha elhülyéskedik:lepakolja a pelenkázót, nézegeti a függönyt, de ez sem mindíg jó.De tegnap mikor aludt Szonó és nem bírtam a kismanóval kimentem az ajtó elé:tépegette a szilvafa levelét, Somát is megnyömöszölte......az tetszik neki, ha valaki fogja a seggét.Ja meg este rádöbbentem, hogy a kád a kedvenc helye:na de nem ülhetek egész nap vele ott!!!!!! :shock: Olyan muris:a csaptelep nyalogatáson kívül mostanában halászni szokott!!!! :shock: Fogja a párom az ölében ő dől előre és a két kis kezével markolássza a vizet!!!!! :lol: Tegnap kicsit sok lett a víz és annyira bámulta olyan közelről, hogy majdnem belefejelt!!!!! :lol:

Tegnap a LIDL-ben voltunk olyan jó volt, vittük mindkét manót, mert anyós sokáig dolgozott, apóst meg nem akartuk leterhelni!!!!Szoni jókat rohangált, de itt nem tudott eltünni, mert sokkal kissebb mint a hipermarketek.Volt 1 három év körüli kisfiú, Zsombinak hívták :lol: és majdnem magával vitte a lányomat :shock: nagyon tetszett neki!!!!!! :lol: Amit nem is csodálok=nem vagyok elfogult mi????? :lol:

Gabek,Zsuzsi:édesek a babók a hintában. :lol:

Zsuzsi :nem tudom ,hogy mennyit gyarapodott a kicsifiam, majd jövő 7en megyünk a tanácsadásra!!!

Edit nagyon jó nyaralást biztosan jó időtök lesz!!!!!Azért próbálj meg lazítani!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


És akkor a szeptember 16-i tali az jó nálunk ??????????Vagy senki nem jön????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!
Szept. 16. nekem jó!!!!

Gabek, mekkorát nőtt Gergő!!!!! Alig ismertem meg. Boldog 100. napot.

Zsuzsi, a vasra tényleg kérdezz rá, én Editnél is ledöbbentem, hogy ez volt a nem evés oka. Amúgy van, hogy nekem is rosszul eszik üvegből a Livi. Olyankor békénhagyom és később újrapróbálom. Mondjuk ő mindig szivat, mert a nyelvével a szája sarkába dugja a cumit és közben meg ha visszarakod "egyenesbe" akkor meg eszik. Jó fej! :lol:

Márti a zsépségversenyre benevezés tényleg komoly. Nem nézelődsz ilyen babaszépségversenyen? Vagy fotópályázaton. Szerintem érdemes lenne a kiscsajt benevezni. Amúgy meg jó hamar, jó sok gondotok lesz vele. Még csak 2,5 éves és már el kell hajtani a fiúkat. :lol:

Barbi, nekem is az "egy réteg gyerek, egy réteg kutya" tetszik.

Andi, amikor a kanalst nem fogadják el, ha a kaját üvegbe raknád megennék? Vagy már próbáltad?

Edit, JÓ PIHENÉST! Habár ezt majd csak sokára olvasod, azért remélem NAGYON jól fogjátok magtokat érezni.

Na, végre leülök ide és megint hiányolnak. Livi nagyon nyafi. Remélem csak a foga, mert különben hamar megőszülök!

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Gabek!
Nagyon jó a hinta, már Zsuzsinak is írtam, hogy én is szeretnék ilyen, de olyan drága, így ez kimaradt. Most meg már amúgy sem szánjuk rá magunkat, talán már nincs messze a mozgásosabb időszak, amikor nem biztos, hogy szívesen ülnének benne.
Ja, és ugyan nem az a lényeg a képen, de nagyon tetszik a szőnyegetek!

Julcsi!
Szupi, hogy jól sikerült a kimenőtök! És milyen ügyesek voltak a lányok. Egyébént mindig ámulok rajtuk, hogy már milyen mozgékonyak. Kúsznak, másznak, megtámadják a videót. Tök jó "látni" a fejlődésüket.
Még nem próbáltam a kanalast üvegbe rakni, hülye módon ragaszkodom, hogy a kanalas az kanalas. Azért az esetek 90 %-ban megeszik kanállal is. De érdekes, hogy az elős kanálnál mindig fintorognak, én meg szemét módon kinevetem őket. Utána rájönnek, hogy ez jó, és már esznek. Ugyanezt csinálják este a D-vitaminnal is. Megy a fintorgás, pedig annak nincs is íze, megkóstoltam.

Edit!
Jó nyaralást Nektek, pihenjetek is, ha tudtok. Talán az idővel is szerencsétek lesz, állítólag megint jön a kánikula.

Márti!
Mi minden jó dolgot találtatok a Lidl-ben? Ügyesek voltak a gyerkőcök, hogy hagyták az ősöket vásárolni.

Ti mikor adtok gyümilevet a törpöknek? Nálunk nem nagyon fogadják el, főzi után egy pár kortyot csak, gyümi után meg abszolút nem. Ja, és azt látni kéne, Flóra hogy utálja az őszilevet. Állati, milyen pofákat vág, öklendezik, stb. Nagyon jó fej!

Most krumplit eszünk, sárgarépát, sütőtököt és a héten belecsempészek egy is zöldborsót is. Ez most az újdonság. Jövő héten meg jön a sali. Azért jó, hogy már kicsit változatosabb.

Ma megpróbálok én is venni a gyógyszertárban dobozkákat. Tegnap már raktam el szilvát, de egy dobozba 400 ml került (egy-egy adag). Amit ma rakok el, azt kisebb adagokban szeretném, hogy ha keverjük valami mással, akkor ne kelljen ekkora mennyiséget felolvasztani majd.

Ja, és ma megyünk megint csípőszűrésre, elvileg az utolsóra.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Még azt akartam kérdezni, hogy almát lehet-e turmixgépben pépesíteni. A védőnőm szerint lehet, akkor nem kéne reszelgetni. Próbálta már valaki? Nem akarom az új turmixgépemet rögtön gallyra vágni.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Andi
én még nem próbáltam az almát turmixolni, csak amikor már megfőztem. Nem tudom, hogy bírja-e a gép. (Csak kellett venni újat?)

Julcsi
én azt szeretem a picikben, mikor rászólsz, hogy nem szabad, hátrateszi a kezét, mosolyog és úgy pakol. Nagyon aranyosak, persze rém idegesítő is.

Edit
jó pihit. Igen, elvileg vasárnapig kánikulát mondanak. És azután szép lassan vége a nyárnak.

Én is nagyon szerettem volna ilyen hintát, vagy pihenő széket, mindegy mi a neve. De a maszírozós csaj azt mondta, nem javasolja, hiszen azt annyira szeretik és szinte csak egyfajta mozgást gyakorol rajta. Nem fog nekem semmit csinálni, és most az a célunk, hogy beinduljon a mozgás. :?
Bár a holtkomp-ra is ezt mondják, azt pedig már megvettem neki.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsandi:én csak az elején reszeltem az almát!!!!MIkor turmixot csinálok alulra rakom a barackot vagy az almát és rá a banánt.Nekem eddig mindíg vitte a gép.De van mikor csak alma meg banán a menü akkor öntök rá 1 kis gyümilevet!!!! :wink:

Lidl:jól bevásároltunk.Nem is mondom meg mennyiért :lol: .Vettünk felvágottat, lapka sajtot, joghurtot, ásv.vizet,céklát(az nagyon finom az ottani),csemege ubit.Párom vett fűszereket:oregánó, fahéj stb.az nagyon olcsó 30-40 ft, nem figyeltem rá és képes volt 1-1 venni!!!!! :shock: Na ilyenek a pasik!!!! :lol: Papírzsepit is csak 1-et vett, pedig azt is nagyon szeretem, 4 rétegű , külön van tizesével csomizva és csak 200 Ft.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

10-kor a Szandi megivott 120 ml alma - barack levet.
Találtam egy NUK-os etető cumit, majdnem olyan, mint a MAM-os és nagyon jól jött belőle.
Ma reggel nyolckor kelt, fél kilenckor evett 130 tápot utána aludt 10-ig megitta a gyümilevet és már megint alszik. :shock: Kíváncsi vagyok mi lesz délután.

A hinta-pihenőszékről én is hallottam, hogy ha sokat van benne mindent, később kezd el csinálni. :?

Márti: nekem is jó a szept. 16., ha csak a Ferkónak nem jön közbe semmi. Családi buli lesz, mindenki hozná a párját?
Szonikát tényleg el kéne vinni valami gyerek modellkedésre, nem vagy elfogult tényleg gyönyörű kislány!! Látod már elcsábítja a fiukat! :lol: :lol:

Andi: szerintem, lehet az almát turmixolni, igaz én még nem tartok ott, de ha jó sokat teszel bele tuti, nem megy taccsra a gép.
Én most hívtam fel a Madarász Kórházat és kértem időpontot koponya és hasi uh.-ra, igaz ez a vizsgálat fizetős de megnyugodnék, hogy nincs semmi baj a pocival.
Ti miért jártok ilyen sokat csípőszűrésre, megkérdezted?

Gabek: nekem is nagyon tetszik a szőnyeg!! :lol:

Julcsi: én már előre rettegek a pakolós időszaktól. Nekem rengeteg apró kütyü van elérhető magasságba, plusz a macskák játékai. Hova fogom elpakolni ezeket, még nem is tudom?!

KépKép
zsuzsi78
 
 


Na, akkor lehet bepróbálkozom az alma turmixolásával. Lesz, ami lesz. Egy gépet már úgyis tönkretettem, mit nekem a második. :D Bár eddig, aki látta, senki nem érti, hogy darálhatta le magát így, úgyhogy nem is én vagyok a hibás. :roll:
Igen, venni kellett, a másik megadta magát, de a hozzá való aprító műxik, úgyhogy azért még a fele legalább jó.
Na, majd beszámolok a turmixgépem állapotáról. :lol:

Barbi!
Jó, hogy említed a kompot! Vélemények? Én annyira mást hallok mindenkitől, és teljesen ellentmondásosak. Van aki szerint nagyon jó, van aki meg azt mondja, hogy állati nagy károkat csinál. Akkor most hogy is van ez? Esetleg tapasztalatok?

Márti!
A céklát, amit vettetek, lehet adni a gyerekeknek is? Vagy azt nyersen kell venni, és nekünk megcsinálni? Azt sem tudom, mi fán terem a cékla, én ugyanis utálom. :oops: Lassan már azt is ehetnek majd, azért kérdezem.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsi!

A csípőszűrésen még nem kérdeztem meg, hogy minek hívogatnak bennünket, ha nincs gond,mert mindig valamiért le lettem baltázva, nem akartam feszíteni a húrt. A védőnőm szerint itt az a divat, hogy 3-szor kell menni, nekünk a bónusz valószínüleg az ikerség miatt van. De ha ma is beírják a következő időpontot, hát én megkérdezem, még ha kitér a hitéből is a kedvenc asszisztensnőm.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi: a cékla az az egészben lévőt jelenti és azt kell megfőzni!!!!
Nekem volt bébikomp a Szonóval, de én csak arra használtam, mikor már kúszott, hogyha nagyon nem bírtam vele beleraktam és akkor tudtam tőle csinálni a dolgomat.Csak nagyon rövid ideig használtuk, meg az nem volt ilyen agyonnevelt mint a mostaniak, úgyhogy nem üldögélt benne órákat!

Zsuzsi:én szeretném ha jönnének az apukák is, így még dumálni is lenne időnk(lepasszoljuk nekik a babókat, ha nagyon nem bírnak magukkal!!! :lol: :wink: ).De ha melója lesz a párodnak, eltud értetek menni a férjem!!!!Nem gond!!!Ezen ne törd a fejed!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Talán megint van egy kis időm. Feljelentkeztek aludni a csajok.

Andi, kisnalára teszek tápot és abba csöpizem a vitamint. Ha te is így csinálod bocsi, ha nem próbáld ki, nekem nem köpködik. Az almát lazán elviszi a gép. Mondjuk én nem turmixoncsinálom, hanem azon a karos robotgépen. Ha kevés a lé és túl sűrű a trutyizni való, akkor kicsi lötyit teszek hozzá és akkor tuti viszi. Alma öszivel tuti fini. Legalábbis az üres üvegek szerint. :lol: Habár a csajaim mindenevők (én mázlista!!!). A zöldborsóval vigyázz, mert a héja puffaszt. Van bébiételesben is natur borsó én még csak azt mertem. Habár ha a nyers borsót átpaszírozod akkor a héja elméletben kint marad. Vagy nem?

Márti, Lidl-t mi is szeretjük. Jó dolgok vannak ott. És mázlinkra van is a közelünben egy.

Barbi, hát igen. A nem szabad az nagyon jó, kár hogy magasról tojnak rá. Persze nem azért mert nem értik... Már napok óta pl. Livit szedem le a Dorkáról. Merthogy a "kis" hugica, megmászandó hegynek nézi a nővérét. Ez nem is lenne gáz, de nekem már a hajam égnem áll, amikor a gyereknek a torkára meg az arcára mászik. Ma kapott egy "nagy" kézrecsapást, mert a Dorina már sírt, ő meg csak nyomorgatta tovább a fejét. Ez a nehéz. Megértetni, hogy finoman kell szeretgetni és játszani. Persze ez megvan a korkülönbséges gyerekeknél is, de ott jó esetben az egyik már kicsit értelmesebb és el tudod neki magyarázni, hogy neki is fájna ha ezt csinálnák vele.
A mai napi programom eddig:

Kép Hát igen...

KépKép
kgiulia
 
 


Jaj, elfelejtettem.

Pécsre akartunk menni, de a szálláson nem fért be két utazóágy, ezért... irány KESZTHELY. Andi majd adj tippet mit érdemes megnézni.

Na megyek, mert csönd lett, úgy tűnik elaludtak. Főzés, mosás és fürdöszoba kissebb-nagyobb takarítás után jövök.

Addig is puszi.

KépKép
kgiulia
 
 


Márti!
Nem értem ám kristálytisztán ezt a cékla ügyet! :roll: Szóval, azt mondod, hogy a gyerekeknek egész céklát kell venni és azt megcsinálni, felnőtteknek való az üveges? Lehet hanyagolnom is kéne a témát.
Jót röhögtem az "agyonnevelt" kompon.

Julcsi!
KESZTHELY???? :D De jó! Hol fogtok megszállni? (de jó szó) Kérdezz csak bátran!
A Vigantolt én is pár csepp tápszerbe adom, meg is eszik, nincs vele gond, csak muris, hogy fintorognak, gondolom a kanálnak szól, mert amúgy annak nincs rossz íze. (mármint a gyógyszernek, nem a kanálnak :roll: )

Ismerős ez a rámászok a tesóra dolog. Nálunk Marci mászik folyton a Flórára, már nem is értem, hogy hogyan, mert méterekkel arrébb rakom le direkt. Múltkor láttam, hogy Marci hason nyomja, Flóra meg háton játszik. Egyszer csak égtelen üvöltést hallottam, Flóra kezdte, Marci meg 2 másodperc után bekapcsolódott. Mint a hülye, úgy rohantam a szobába, szó szerint üvöltöttek. Gondolom Marci megcsipkedte Flórát (ahogy minket szokott), neki fájt, elkezdett sírni, Marci meg jól megijedt, így ő is rázendített. Eltartott egy kis ideig, amíg meg tudtuk nyugtatni őket.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Csajok!

A gyerekeim ma 7-kor keltek, ettek, játszottak, elaludtak. Azóta is alszanak. :shock: Mi lesz itt délután.....

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti: nem gond, ha a Ferkónak közbejön valami azért engem még el tud dobni. de azért köszönöm! :lol:

nem tudom mi van a lányommal, de még mindig alszik. :shock:
Lehet hogy kiváltottam egy kaját a gyümilével?

Juli: milyen szépek a lányok!! és Livinek milyen szép hosszú haja van!

KépKép
zsuzsi78
 
 


Kedves Zsandi,

Nagyon koszi a jokivansagokat!
Bementem az ikresekhez,de valahogy sokkal kevesbe tunik aktivnak az egesz a Ti beszelgeteseitekhez kepest. Persze lehetseges hogy nagyon ugyetlenul keresgeltem,es nem talaltam meg a nekem megfelelo rovatot.(zongoristakent nem vagyok egy csucs a szamitogepezesben,ez szakmai artalom)Olyan jo lenne pocakosokkal is felvenni a kapcsolatot,mert bar sokat okulok a beszelgeteseiteket olvasgatva,de igy elso allapotossagomban ilyen nagy letszammal nekem meg mas kerdeseim vannak termeszetesen.Viszont nagyon zavarni sem akarlak Benneteket,mert ez a rovat nem errol szol,es kicsit ugy ereznem magam mint amikor valaki kesobb csatlakozik egy nyelvtanfolyamhoz,es mindig miatta leall a csoport hogy az addig tanultakat elmagyarazzak neki.Szoval ezt igazan nem szeretnem.
Tudsz esetleg segiteni abban,hogy pl.milyen modon lehetne megtalalni edit73-at,akinek szinten 3-as ikrei vannak es allitolag az ikres rovatban irt.Ill.hogy van -e pocakosoknak is valamilyen rovat.
A gyerkoceid annyira edesek,es olyan jo latni hogy bar biztosan nehez ikrekkel,de megis milyen kiegyensulyozottak vagytok.Neha a neten olyan torteneteket lehet olvasni....
Elore is koszi a segitseget!!!Szeretettel:Rillisz
rillisz
 
 


Szia Rillisz!

Én sajnos nem tudok segíteni neked, mert nem szoktam az ikresekhez irogatni, olvasgatni. Viszont butaság az, hogy ha bármilyen pocakosos kérdést tennél fel megakasztanád a topikot. Szerintem (legalábbis én) kicsit nosztalgiázva nézek a mostani babavárókra. Nekem ugyan "csak" kettes babáim vannak, de ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok én is a a többieket ismerve ők is. Persze azért remélem találsz hármas ikrest, de amíg nem nyugodtan kérdezz. Tudod egy problémára több megoldás létezik ezért érdemes több emberrel beszélned a "gondjaidról" félelmeidről. Amúgy le a kalappal a 3 babához. Annyit tudok javasolni így kettesesen, hogy pihenj nagyon sokat és szórakozzatok (mármint ahogy a babák engedik), mert időtök jó darabig nem lesz. :lol: Kívánom, hogy neked se legyenek rosszabb babáid mint nekem (most is csak az a "baj", hogy fedezgetik fel a világot). Remélem problémamentes leszel végig a 9 hónap alatt és szép nagy egészséges babákat fogsz világra hozni. Azért néha irogathatsz és ha nem gond majd ha már sokan lesztek rakj fel képet. Persze majd ha hagynak... :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Rillisz!!!!
Az ikreseknél ha rátalálsz az edit73-ra, akkor írj neki pü-t.DE lehet hogy nem tudod hogyan kell még ugye????
Majd én megkeresem neked!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Rillisz:írtam neki 1 pü-t, hogy szeretnéd vele felvenni a kapcsolatot(mármint edit73-nak), és kértem hogy írjon neked pü-t ha ez nem jelent neki gondot!!!!Remélem összejön a dolog!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi:mi jártunk sokat a "ti" Lidl-etekbe(vagy mi) , meg most is lehet hogy beugrunk 7végén(elfelejtettünk 1-2 dolgot), mert akiscsajt visszük nővéremékhez(Alacska ltp.) , ott alszik valamelyik nap.De most azért nem mentünk arra mert az Üllői út össze-vissza szét van bombázva és így legalább feltérképeztük a Csepeli boltot ami inkább Szigetszentmiklósi!Alig találtuk meg 150 m-rel előtte volt csak tábla hogy jó felé megyünk :shock: !!!!De az volt a nagyon jó, hogy alig voltak vásárlók :lol: !!!

Rillisz:szerintem is írhatsz nyugodtan hozzánk , ha kérdésed van, próbálunk válaszolni!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?