Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Minden Oké, most kaptam a szúrit és csüt-pénteken inszem.
Ma reggel a patikában meg kérdezte a patikus töllem is,hogy - ez az a szúri :?: Sokat eladnak belölle :!: Mondtam nem ez nem az,de jó lenne tudni mi az :lol: Úgyhogy szól ha valamit megtud.
Hallodtam már 1 hónappal ezelött is,állítólag az újságok írták :shock:
Az bíztos,hogy sok embert egfog mozgatni ez a hír :wink:
El keztem szedni az elevitet :roll: tudtok rólla valamit :?:
A jobb oldalon van egy 22 és 18 mm-es petécskék :lol: Ez a tegnapi adat,mára még bizti,hogy nővekedtek :shock: bár ezeket sem tartom kicsinek :?


Lola!
Tudod,hogy mikor kapod Őket vissza :?: Nagyon drukkolok :!:
Pihenj sokat, ovatossan csinálni a dolgokat és tuti siker :!:


Majd jövök!

Odry
odry
 
 


Odry!
Elevit jo, de etvagyat csinal. Azt mondjak 2 naponta reggel vedd be. Szerintem csak akkor edd naponta, ha emelyegsz a terhessegtol. Addig felesleges.
A 22 es 18 mm még nem pete :) "csak" tuszo, abban van a pete. Drukk megy ezerrel, hogy sikeruljon.
babszi
 
 


Sziasztok!

Most tudok csak írni,mert egész nap aludtam :wink:
Semmi sem úgy ment,mint az elözőnél és elmondanább,hogy nem jobb volt, vicces-mondtuk épp a párommal :lol:
Most várattak du.-án 1-kor volt az inszem. Az ujjamat,hogy megszúrták nem múlt el a vérzés,így össze kentem a nadrágom. :oops: Találkoztunk ismerőssel,jó pletykás és még sorolhatnám....
Azért egy meglepi ért- A bal oldalon is találtak egy 15*17-es tüszöt,vagy csak az én dokim nem mondta :? így 3 esélyes tüszövel indultunk neki :!: :?:
Reggel megyek vissza és ki tudja mikor érek haza :( Bár sejtem,hogy későn,mint ma,mert 10 orvos van a klinikán :roll:



Babszi!
Köszi,akkor nem eszem csak 2 naponta :wink: Egy gyógyszerész ismerős ajánlotta és gondoltam ,mért ne :?: A kilókkal most így is hadilábon állok,így oda kell figyelnem :(


Remélem mindenki jól van! Itt szakad az eső,igaz napközben nem esett.

Sapé!
Voltál vérvételen :?: Lehet tudni már,hogy mikor lesz az inszemed :?:


Cyprus :?: :?:


Odry
odry
 
 

 
 

Helló LÁNYOK!

ODRY, DRUKK A SIKERES INSZEMEKHEZ!!!!


Hát én teljesen letörtem. Szerdán a dokinál voltam és volt egy 14,5mm-es tüszőm és 1-2 kisebb. Akkor kaptam egy gonal-f szurit. Mára lett egy 20mm-es tüszőm, kellett is csinálnom egy LH-tesztet, meg is csináltam, de halvány lehet, tehát még negatív. Behívott a doki, hogy kielemezzük a szitut: mondta, hogy ez még negatív, de alakul, 1-2 napon belül biztos jó lesz. Vegyek lh-tesztet és nézzem, meg holnap reggel is, meg vasárnap is, ha még kell. Majd megkérdezi tőlem, hogy mire is készülünk Önöknél????? Azt hittem nem jól hallok. Mondtam, hogy inszemre, mire ő lazán közölte, hogy ja ő ma van utoljára és jövőhéten nem lesz, így az inszem ugrott!!!"Sajnálom" - ennyi volt. Én meg is értem, hoyg szabira megy, de ezt nem tudta, mikor a héten telenyomatott hormonszurival? Ugyanis, ha közli velem, hoyg ő szabin lesz, akkor azt mondom semmi gond, de akkor ne adjon nekem szurikat, hisz magától is megérik a tüszőm,akkor meg már oly mindegy, hogy 1-2 nappal később, ha úgysem lesz inszem. Ja, majd ezek után közölte, hogy akkor most időzített házasélet legyen az lh-teszt alapján 2 naponta. Csak az a durva, hogy szerintem gőze sem volt róla, hogy nekem miért kell inszem, mert akkor ezt azokos ötletét nem ajánlotta volna fel: ugyanis a PCT teszten megbuktunk és elvileg nem tudok spontán teherbeesni, mert a spermiunokat kinyírom a méhnyakban és szegényeknek esélyük sincs feljutni. Lányok, nekem itt betelt a pohár!!!! Ja és adtam neki szépen a pénzt, amit most nem azért írok mert sajnálom, hanem mert igenis mindig odaadom, de ezért elvárom, hogy tudja ki a fene vagyok!!!Bőgve hívtama férjem, aki azt hitte megint velem van baj, de mondtam, hogy szerencsére nem, hanem elegem van a dokiból. És tényleg, így most spontán hónap lesz, de hát ugye ismertek az esélyeink. Nagyon mérges vagyok és azt hiszem nem is vágok bele a 2. inszembe itt, hanem a férjem mondta, hogy irány egy magánklinika. Azt hiszem igaza van. Szerintem a Dévaiba megyek, mert úgyis azon a környéken lakunk. Persze nem most, most spontán hónap jön, szeptemberben nyaralni megyünk, aztán ha hazajöttem elmegyek. Elegem van az egészből. Az a helyzet, hogy én aztán tényleg tisztában vagyok a férjem lévén a magyar egészségüggyel, de az én férjem még az utcán is tudja, ha ráköszönnek, hogy melyik betege volt. Ismeritek a Dévait? Jár oda valaki?
Ne haragudjatok, hogy hosszú lettem, de muszáj volt kiírni magamból. Tényleg szívből drukkolok addig is mindenkinek. Jövök ám még, de szeptember végéig nem sok minden fog történni velem.
cyprus
 
 


Sziasztok! Ebben a topikban még új vagyok!

Először is Cyprus nagyon sajnálom. Ha nem indiszkrét megkérdezhetem, hogy hova jársz és kihez? Csak, mert remélem én nem oda..

Nálunk sajnos a férjemmel van a probléma, kevés a spermaszám és a mozgékonyság sem teljesen tökéletes..

Már megvolta a hormon és andrológiai vizsgálatok és ezután javasolták az inszeminációt. Most vagyunk HSG előtt, ami lehet, hogy meghiúsul egy becsúszott gombás fertőzés miatt..
Csak szeretném ha valaki levelezne velem és tudhatnám a HSG után még mi várható és mindez legrosszabb esetben mennyi időt vesz még igénybe, mire az első inszem megtörténik.

Köszi előre is
Fleur

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Cyprus!

Teljesen megertelek! Tudod, en is odajarok (nekem anyagilag nem megy maganintezet), de velem ilyen nem volt. Most Dr M van szabin, jovo heten helyettesiti a tiedet. En azt javaslom, hogy ne menjen karba ez a honap, menj nyugodtan M-hez. En ebben a honapban megcsinalom az 5. inszemet, meghozza ugy, hogy a te dokiddal. Meg nem tud rola. Ha egyik elmegy szabira, a masik helyettesiti. Nem ertem miert nem mindta ezt el. Nyugodt szivvel menj el, aztan ha ott hagyod oket, akkor hagyd ott oket, de ez a hormonos honap ne menjen karba!!!!!!!!!
Amugy sokan itt a Kaalit ajanljak, mint magant. Ott egy inszem 30000 Ft+gyogyszerek. Elvileg nem soka gyogyszer, mert "csak" clostyt adnak, de pontosan nemtom. Szoval ne keseredj, hanem csinlad most mar vegig - hatha a masik doki szerencset hoz.
babszi
 
 


Sziasztok!

Egy gyors beköszönés,mert nem esik jól az ülés. :(

Cyprus!
Csatlakozom Babszi véleményéhez!!! :wink: Szerintem is meg kell kérdezni ki helyettesíti és kérd meg azt a dokit!!!

Részemről megint jót aludtam,de bújok is vissza :oops:
Nagyon bírok most aludni,gondolom az ídőnek is köszönhető!
Egy ikres kismamával feküdtem...-sztori- őt is kezelték closty,majd szúrival.Pehkjére doki nem csinálta meg(tragédia miatt) így otthon rádolgoztak és most, 2 különböző nemü gyermeket vár!!!
Azért vannak 'csodák"
Puszi: Odry
odry
 
 


Igen, vannak csodak. De az azert erdekes, hogy az en dokim - es a tied Odry - azt mondja, hogy eleg egy tuszo es egy erett pete az egeszseges kisbabahoz. Ellenben a Kaaliban a closty olyan gyogyszer, amivel 2-3-vagy tobb tuszo is erik, vagyis nagyobb az esely nemcsak a terhessegre, hanem az iker-terhessegre, ami ha nem spontan kovetkezik be, akkor egyfajta rendellenesseg. Szoval nem ertem, hogyha egyik intezet csak igy inszeminal, a masik miert utasitja el ezt a modszert. Nagyon kivancsi vagyok mit fog mondani a masik doki - Cypruse - az en esetemre. Nagyon kivancsian varom, hogy mi lesz, es most csak ez eltet. Persze addig meg kellene meg jonnie nekem. Most ugy all a helyzet, hogy tegnap es ma "barnaztma", de nem jott meg. Viszont szamomra - mivel korabban ilyen nem volt - varom a menzeszt, es mar elkonyveltem, hogy ez a NAGY pihenes sem sikerult. Kenytelen leszek elmenni a masik dokihoz, mert szeptembertol tanitok delelott, es nem lehet 2 naponta UH-ra szaladgalnom, legalabbis nem tobb honapig. Ezert dontottem igy, es iszonyat varom, hogy megint a surujeben legyek, hatha ez a doki esetleg megis mas szemmel nez, es teherbe ejt :) :oops:
Kepzeld Odry, egy olyan ember van a vilagon, akit nagyon nem szeretek- a sogornom. "csak" 24 eves, es most terhes. Annyira, de annyira rosszul esik!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem kivanom, hogy ne legyen gyereke, de tudom, hogy csak azert esett teherbe, hogy a figyelem kozpontjaba keruljon, es megtartsa az Angliaban osszeszedett nemet hapsijat. Persze ez most rondan hangzik, es aki ezt mondja, annak igaza van - ha terhes lennek, lehet nem szolnek egy szot sem ra. De igy - savanyuuuuuu a szolo!!!! (ezelott is utaltam)
babszi
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Én sem kedvelem a sogornőmet,de csak az esküvönk óta.Igaz már elötte is voltak huzásai,de csak a mi napunkon telt be a pohár.
Nekik van 2 gyerekük, a kisebbik a mi keresztlányunk.A nagyobb fiú és nagyon okos értelmes,de a hugica születése óta egyre jobban háttérbe van szóritva.Ennek jelei is vannak és bár az én sogornőm is tanár,épp ezért nem tetszik.Hogyan taniíthat,ha a sajátjait külön neveltetésben-odafigyelésben részesíti.
Szóval nekem sem esik jól,mikor a kislányt sztárolja a fiát meg nem.
Valoszínű,ha nálluk is most jönne a második nekem sem esne jól,de ezt nem tudhatom.
Én inkább 1-2 emberrel vagyok így a környezetemben,hogy ezt hiszik nekik a legjobb,aztán ha tudnák, amit nem tudnak....
Minden esetre lesz nektek is babátok,csak legyen erőd és ne veszítsd el a hitedet.Talán a miértjét sem kell keresni,mert az is csak sokkol.
FEL A FEJJEL!!!

Fleur!
Szia itt nállunk! A hsg útán lehet már inszem a köv. hónapban.
Az biztos,hogy a dokiddal beszéld meg,mert ha vissza olvasgatsz,akkor majd látod,hogy mindenkinél más.
Nekem nem volt hsg és a 2. inszemem volt most.A Pct tesztünk nem volt jó és ezért.
Ha a párodnál van a gond,gondolom kapott rá valamit.Sok sikert és kítartást!Gyere máskor is!

Odry
odry
 
 


Cyprus!

Szerintem hallgass Babszira, mert én is az Ő véleményén vagyok!

Odry!

Nem tüntem el, csak semmi különös nem történik velem.
Drukkolok, hogy most össze jöjjön a baba!!!!
Pihenj sokat és ne dolgozz! Megbeszéltük!

Jó éjt Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 


Sziasztok !
Fleur!
Üdv. itt nálunk!Ha gondolod én szívesen leírok neked mindent, én már átestem egyszer ezeken.Nekem van egy 2éves lányom, Ágota, aki a 4. inszemre sikerült. Bocsi, de most kevés időm van, de ha írsz a kacicca@citromail.hu-ra válaszolok minden kérdésedre. De szerintem, ha ide írsz kérdéseket a lányokkal együtt segítünk neked. Hsg után ha jó az eredményed, tehát átjárható hamar megcsinálják az első inszemet.


Lányok!
Képzeljétek jó lett az ultrahangom pénteken, és hétfőn már inszemet csinálnak, igaz a dokim szabin van így más fogja elvégezni. 10. napon jobb oldalon 17mm foll. és 8mm az endometriumom. Ma este még adok magamnak egy szurit és hétfőn inszem. Gondoljatok rám, és szorítsatok nekem!

Cyprus!
Hát ez felháborító, minha ingyen kaptad volna az injekciókat! A normális doki átadott volna egy másiknak hamár telenyomott injekcióval. Én a helyedben másik dokit keresnék!

Sok puszika mindenkinek!!!Remélem jól vagytok!!!
sapé
 
 


Sziasztok!

Jó ez a semmit tevés,annyit aludtam,hogy többet voltam álomban,mint ébren.Nem baj holnaptól meló,így jobban fogom bírni.

Sapé!
Örülök neked!!!Írd meg,hogy mikor kell menned!!!Amikor Ágotával terhes lettál,akkor mennyi tüszöd volt,ha emlékszel!?

Gyöngyi!
Haza értetek? Meddig voltatok kis városunkban? Tetszett?
Remélem tudtatok sétálni és nem mosta el az eső a programotokat.

További szép estét!

Odry
odry
 
 


Sziasztok!
Odry nem is tudtam, hogy te Szegedi vagy. Akár találkozhattunk volna. Szombaton kora délután jöttünk haza. Hétfőn-kedden jó idő volt akkor még fürödtünk, de szerdától elég hülye idő lett. Moziban voltunk egyszer, majd a közeli parkban sétáltunk. Esténként egy rövidet sétáltunk a vacsi után. Pénteken meg a Rudolfot néztük meg. Hála istennek nem esett.
Drukkolok neked hogy az inszem most sikeres legyen.
Sapé nagy drukk a mai inszemhez. Majd jelentkezz, ha tudsz!!
Fleur üdv. itt. HSG után szerintem is jöhet az inszem, bár mi anno megbeszéltük, hogy 2 hónapot várunk hátha spontán, de nem jött be. Aztán inszem volt a 3. ami sikeres lett.
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat!

Gyöngyi!
Majd ha legközelebb jöttök,akkor akár találkozhatunk.
Ismerős,vagy rokon lakik itt?
Mikor elolvastam,hogy jöttök,addigra már hiába írtam volna egy randit,mert már itt voltatok.
Mi is voltunk a Rudolfon elöttetek 1 héttel,de az első felvonás útán ráhagytuk.'11-kor kezdték,mert szemerkélt az eső.Aztán úgy lehült a levegő,hogy én nagyon fáztam és mivel nem akartam felfázni,így haza ballagtam.

Sapé!
Meg volt az inszem? Nagyon drukkolok!

Sziasztok!
Odry
odry
 
 


Sziasztok!

Ági!
Képzeld ne jó a freemail-em!? Nállad jó? Beírom a jelszót és vissza ugrik az elejére? Nem értem. Jól vagy? Ne jössz Szegedre,dokihoz? Ha nem Vagyok kiváncsi -szabad tudni,hogy most miért hagytátok ki a 3. inszemet? Vagy ki se hagytátok,csak titok?
Most tudnék aranyos ikonokat ide rakni,de most az sem müködik nállam.

Csajok!
Múlt alkalommal írtam,hogy nem tesztelek,hanem kivárom.
Na most 16.-án tesztelek,mert az a szerencse számunk!!!


Puszi mindenkinek!

Odry
odry
 
 


kedves mindenki!
Odry!csütörtökön lesz beültetés hosszú hetek megpróbáltatása után!
kérdezte a doki, mennyit ültessünk be.mondom mondja meg ő.erre ő 2-őt.erre én,jó.azóta egyfolytában rágom magam, miért nem mondtam, hogy hármat.
nagyon izgulok, és már alig várom hogy bennt legyenek!azt mondta anyukám, hogy a jóisten ha akarja,úgyis sikerül.
cyprus!
annyira veled érzek!!!!!dr.v-hez játsz?velem is így volt.ez a hetek óta oda jársz,és megkérdezi, hogy mire készülünktől kikészülök teljesen!!!de a lóvét elteszi!szerintem menj nyugodtan a másik dokihoz,ha már feltuningoltak!
nekem csodák csodája mindig ünnepnapra esett a tüszőrepedés.megmondta az árát, ha nem megyek, próbálkozzak otthon.előtte adta oda a pct eredményt ,ami egyenlő volt azzal, hogy természetes úton nem lehet gyerek!!!
na nem mérgelődöm,ezért jöttem el.ez azé nincs a kaáliba, emlékeznek az emberre,meg figyelnek rá.
lola29
 
 


Odry!

Nem volt szó a 3. inszemről, mert a doki azt mondta, hogy HSG.
Ráadásul nem is olyan jó szakember :? hogy vele csináltassam meg.
Szegeden még nem voltam és nem is hívtam még az új dokit.
Szólni fogok, ha megyek. Jól vagyok, csak nagyon fáradékony, és aluszékony vagyok :roll:
Szorítok a tesztedhez, hogy két csíkos legyen Kép Kép
Nekem most jó a freemail.

Kép
Kép
Ági279
 
 


Sape!
Rad is gondolok es szoritok, hogy sikeruljon az inszem! Valakinel az hozta a szerencset, hogy masik doki csinalta az inszemet. Es en is belevagok egy masik dokival - remelem sikerulni fog.

Odry!
Koszi a biztatast. Sajnos nagyon nehez felemelni a fejem, de tudom, hogy fel kell. Neha nagyon magam ala esek, neha ossze tudom kaparni magam. Mivel most nem dolgozom, konnyebben jar a sajat problemamon az agyam. Amit irtam, sajnos nehezen dolgozom fel, de ha vegre elnyugszom, nem lesz baj. Nagyon drukkolok az inszemhez, hogy sikeruljon!

Akik inszem elott vannak, igyanak cickafarkfu teat, akik utana, azok palastfu teat!!!! Sok pihenest, nyugalmat, kikapcsolodast mindenkinek!
babszi
 
 


Sziasztok!

Lola!
Már nagyon vártam ,hogy jelentkezz!
Csak azt tudom javasolni,hogy pihenjél.Már írtam,hogy 1 ism. komolyan vetta a dokit,aki 6 hét pihit javasolt.Ő csakis akkor ment ki otthonról,amikor kellett,doki stb.És 2- böl 1 leányzó született neki. Egy másik csaj már a sokadik lombik útán is pár nap múlva dolgozni megy,persze eddig sikertelenül járt.Kérdem mi a fontos!?
Én is egy kicsivel jobban vigyázok magamra,mint az előzőnél,bár ebben az esetben nem csak ezen múlik.Te egy hajszállal közelebb vagy a sikerhez!Kívánom is ,hogy sikeres legyen!!!Gyere a hírekkel!
Ja, híztál a hormonoktól?

Csajok!
Nállatok is híba van az ' adásban " ? Se színt,se ikont nem tudok rakni!?

Babszi!
Csak azt tudom javallani,hogy csakis a magad dolgaival foglalkozz!
Egyszer azt mondtam egy illetőnek,hogy -mennyire sajnálom és nem értem a barátnömék esetét,hogy miért nem 'kapják" meg az amire oly rég vágynak? Azt mondták nekem,hogy sose sajnáld,mert átveszed a 'sorsát".Én ettől a mondattól olyan frászt kaptam,hogy azóta meg gondolom,hogy ki íránt mit érzek.Pontossan ezért bátorítlak és másokat,mert nekem is nehéz ha valaki 'babásodik" ,viszont akkora erőt ad és pozítív hozzáállást,hogy örömömben kiugranék a börömböől.Érted? Lehet ,hogy nem de a lényeg,hogy lélekben Veled vagyok!

Ági!
Nekem még mindig nem jó. Lehet hogy elnyomtam valamit,de azt azért nem értem,mert a 3 email cím közül eggyik sem jön be.
Szóval akkor lehetséges,hogy ide fogsz járni ?
Már múltkor is panaszkodtál,hogy fáradt vagy. Nem kéne egy vérképet csináltatnod?Ha mindig nyúzotka vagy,az nem jó!
Ja,a doki,akihez jönni akarsz,most szabin van.Ha kell a címe,vagy tel.szám,akkor elkérem neked!?

Kívánom,hogy mindenkinek teljesüljön álma-vágya!!!

Odry
odry
 
 


Sziasztok!
Tegnap megvolt az inszem, nem is az a doki csinálta aki pénteken megnézett ultrahanggal, mert szülőszobán volt. Reggeltől délután 14 órakkor kerültem be, olyan sokan voltunk. Nem fájt, de fáradt vagyok azóta is. Ágota nagyon édi, látja, hogy pihizek és jön megsimogat. Annyit nem fogok tudni pihizni, mint amikor nem volt baba, ez tuti, de remélem sikerül. 2 hétig Ultrogestan hüvelygolyót kell használnom, és utána ha nem jön meg tesztelni kell.
Majd még írok, de most mennem kell!
Remélem mindenki jól van!!
sapé
 
 


Sape!
En olyat hallottam, hogy a "sok" pihenes sem mindig jo, mert nem olyan a verkeringes, ami kell mondjuk a beagyazodashoz. Termeszetesen pihenj sokat, de ebben az esetben a pihenes talan inkabb a lelkiekre vonatkozik. NO STRESSZ, no lepcsozes, no emelgetes, no forro furdo. Vigyazz nagyon magatokra! Igyal palastfu-teat. Artani nem arthat, de segithet a beagyazodasban.

Odry!
A mondatod engem is talalt, de meg el kell parszor ismetelnem, izlelgetnem. Rengeteget gondolkodom, hogy lehet megis bennem van a hiba, es nem tudok ugy fordulni a sogornomhoz, ahogy kellene. A babasodasban is lehet ez gatol. Tul sok idom van gondolkodni :) :)
Nagyon koszi a tanacsot, a mondatot. Kicsit hulyeseg ennyit panaszkodni, mert itt mindenki arra var, hogy babaja legyen. Engem is felvillanyoz az irigyseg mellett, ha valaki aldott allapotba kerul, csak most hirtelen tul sokan lettek korulottem. Es ha lenne ok, amiert nekem nem sikerul, jobban orulnek, mert akkor azt lehetne kezelni - kikezelni. Olyanok estek mar teherbe, akiknek mindig volt nogyogyaszati panaszuk, bajuk. Nekem nem volt ilyen baj soha. No de - MIENK EZ A HONAP, majd most sikerul :) Vegulis most sokat "pihenhetek" a suli kezdese elott. Pont letelik a 2 het, mikor menni kell - ha jol szamoltam.
babszi
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Így van ne agyalj! ' élj a mának" sajnos még így is lesznek olyan napok amikor csak ez vonja el a figyelmedet.
Sokszor gondolkodom azon,hogy lehet -e abban valami,hogy tudatod ' írányit " dolgokat!?
Talán ezzel a magyarázattal lehetne azt elfogadni,hogy vannak akik akkor lesznek várrandósak,amikor feladták.Talán a görcsölés?
Na ez az amitől frászt kapunk és ezt már kiveséztük egyszer.
Azért én azt mondom,hogy lesz neked az idén pozítív teszted és még sokunknak itt!


Sapé!
Mennyi tüsződ volt? Az az egy,vagy esetleg lett meglepi,mint nállunk? Már kérdeztem,de bizti.... - amikor sikres lett az inszemed,akkor mennyi tüsződ volt?
Kérdem azért,mert én az elsőnél az 1-el nem voltam elégedett és ezért nem is hittem benne.Most viszont a 3-al elégedett vagyok és hiszem,hogy most sikeres lett.Ágota egy angyal és tudja,hogy most anyucinak pihizni kell.


Puszi mindenkinek!

Odry
odry
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Így van ne agyalj! ' élj a mának" sajnos még így is lesznek olyan napok amikor csak ez vonja el a figyelmedet.
Sokszor gondolkodom azon,hogy lehet -e abban valami,hogy tudatod ' írányit " dolgokat!?
Talán ezzel a magyarázattal lehetne azt elfogadni,hogy vannak akik akkor lesznek várrandósak,amikor feladták.Talán a görcsölés?
Na ez az amitől frászt kapunk és ezt már kiveséztük egyszer.
Azért én azt mondom,hogy lesz neked az idén pozítív teszted és még sokunknak itt!


Sapé!
Mennyi tüsződ volt? Az az egy,vagy esetleg lett meglepi,mint nállunk? Már kérdeztem,de bizti.... - amikor sikres lett az inszemed,akkor mennyi tüsződ volt?
Kérdem azért,mert én az elsőnél az 1-el nem voltam elégedett és ezért nem is hittem benne.Most viszont a 3-al elégedett vagyok és hiszem,hogy most sikeres lett.Ágota egy angyal és tudja,hogy most anyucinak pihizni kell.


Puszi mindenkinek!

Odry
odry
 
 


Sziasztok!
Lola sok drukk a mai beültetésedhez.
Sapé neked is megy a drukk. A 3. inszemet nekem is másik doki csinálta és az lett sikeres.
Odry nem lakik senkink Szegeden. Én a munkahelyemen üdülési csekket kértem amit csak belföldön lehet felhasználni. És mivel sikerült jegyet kapnunk a Rudolfra gondoltuk összekötjük egy kis pihenéssel.
A 3. inszemnél én kezdettől olyan nyugodt voltam, hogy semmi az égvilágon nem érdekelt. Után 1 héttel később olyan sírógörcs jött rám, hogy a párom mondta is hogy ez is együtt járhat a terhességgel. Akkor még nem hittem el, de miután poz. lett a teszt akkor rájöttem, hogy igenis lehetett.

Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Gyongyi!
Annyira, de annyira jo neked/nektek! Nalam az a legnagyobb baj, hogy nem tudok kikapcsolni - barhogy probalok. Tegnap ujabb babasodas-hir jutott el hozzank. Egy regi, gyerekkori baratnom lett terhes. Szivbol orulok az O terhessegenek, bar meg NAGY titok meg elottunk is (anyukaja pletykalta el).
Nekem sajna 5. inszem lesz. Varom - hogyne varnam - de egyben nagyon tartok tole. Vki azt mondta itt a neten, hogy a 4. utan 1% esely van a sikerre. A doki szerint nem ennyi az esely, hanem mint a tobbineke 50-50%, azaz vagy igen, vagy nem. Persze, fel a fejjel...stb. , de nagyon nehez emelni azt a fejet, ha tele van gondokkal, lesullyozzak. Lehet azt a franya term.gyogyit elorehozom, ha most nem sikerul az inszem. Ahogy en szamolom, jovo heten lesz penteken, de meg dokikkal nem beszeltem.

Cyprus!
Mi lett veled!!!??????????? Hogyan dontottel?


Lola!
+++++++++ Ezer drukk!
babszi
 
 


Szia Babszi!
Tudom mit érzel. Anno én is így voltam, hogy mi kb. 1,5 éve próbálkoztunk amikor a sógoromék elkezdtek és szinte fél év alatt összejött nekik.
Én is inkább azt hallottam hogy a 3. inszemtől több esély van a sikerre.
Nem tudom, hogy miket szedsz (vitaminra gondolok). Én a 3. nál méhpempőt szedtem (napi 1-et) DM-ben vettem, C vitamin és E vitamint. Valamint amikor elkeztem kapni a szurikat nagyon sok vizet ittam amitől a nyálkahártya vastagabb lett. Előtte hiába mondták, hogy igyak nem tudtam rászánni. De gondoltam kipróbálom és hát sikerült.
Ugyhogy kitartás (tudom ezt már sokan mondták) most sikerülnie kell.
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Azt mondod, hogy a 3. inszemtol talan nagyobb az esely ra? Vagy felreertettem? Méhpemporol nem hallottam, az mire jo? Eddig szedtem Elevitet, de olyan etvagyat csinal, hogy szepen elhagytam most. Csak akkor fogom ujra szedni, ha tudom, hogy terhes vagyok, vagy inszem utan. Rengeteg kristalyvizet iszok, mert azt hallottam vastagitja a mhnyh-t, de mas azt mondja nem tesz jot - mi mindig ilyet ittunk, hat nem hagyom abba.Iszom a teakat is, es keszulok 5. inszemre. A kornyeken mindenki babas, de kivanom, hogy legyen turelmuk elviselni ami hatravan a kihordasbol, es egeszsegbe, boldogsagba szulessen a baba. Emellett szornyen irigy vagyok rajuk, mint azt taglaltam ezerszer is itt.
babszi
 
 


Szia Babszi!
Igen én azt hallottam hogy a 3. után kicsivel több az esély.
A méhpempő, ha jól emlékszem segíti a megtapadást és a nyálkahártyára is jó. A víz szerintem mindegy hogy melyiket iszod az nem árthat. Mondjuk én a szénsavmentest szeretem.
Az elevitet jó hogy szeded legfeljebb 2 naponta szedd. Ja még tegnap elfelejtettem, hogy még folsavat is szedtem, de azt már egy ideje elkezdtem. Tudom ez így soknak hangzik, de felváltva jó is lehet. Ja és még a párommal 1 hónappal az inszem előtt elkezdtem szedetni a C vitamint és E vitamint.
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szorítást, jól jön. Nekem a sikeres inszemnél, a bal oldalon pár apró, a jobb oldalon egy 11mm és egy 17mm follikulus volt. Most csak a jobb oldalamon volt egy 17mm a 10.napon a csodás eredménynek számít. Ilyen hamar és ekkora soha nem volt. Ágotával nekem az inszemet a 20.napon csinálták, jó sokára!!!DE az eredmény volt az érdekes!
Nekem a dokim mindig azt mondta, hogy egy terhességhez bőven elég egy érett follikulus és egy jól mozgó sperma, a többi a szervezeten múlik!
Én a Szentkirályit vagy az Óbudai baba vizet iszom lehetőleg, ha ilyen nincs itthon akkor is csak ásványvizet. Elkezdtem szedni az Eleitet, előtte pedig Folsavat ami a fejlődési rendellenességek megelőzésére jó.
Vigyázzatok magatokra, és én is drukkolok mindenkinek!
sapé
 
 


Sziasztok!

Új vagyok köztetek, a ma megint megjött topicban kezdtem pályafutásom de úgy néz ki ide is irogathatok... :?

33 éves vagyok 9 hónapja próbáljuk a babát, most kezdtem az orvosi vizsgálatokat egy nagyon helyes dokinál. Egyrészt ritkán van peteérésem, de ezen szerinte clostival segithetünk, ellenben a mai uhn talált valamit a dokim. A nyákcsatornám igen tág belül nyákkal gondosan kitöltve.. :( . Kivülről ép, nem volt se ab., se szülés, rákszűrés eredménye tökéletes. Ma kórházi Uhn voltam, ugyan a saját dokimnál, de tudjátok hogy van ez, rohanás, nővérkék etc, nem tudtunk bezsélni sokat.
Azt mondja ezen valszeg nem jutnak át a srácok, csinál majd egy posztkoitális vizsgálatot is. de majd csak a szeptemberben, addig persze annyi kérdés van. Szerintetek ez inszemináció gyanús??? Nem baj ha igen, nem félek tőle, csak hát jobb ezt tudni...

köszönöm a válaszokat!
Vendég
 


Sziasztok!

Másik topic-ba szoktam írogatni,de most benéztem ide.
Túlvagyok jónéhány vizsgálaton és most azt mondta az orvosom, hogy inszem jön. Nem Kaális, hanem ő csinálja.
Ennek folyamatáról nem tudok semmit. Ha esetleg írnátok nekem néhány infot. Köszönöm!
zsazsóka73
 
 


Sziasztok!

Zsazsóka!

Én is Szegedi vagyok. Esetleg,ha volna email címed,oda szívesen írok. Bár ide is,csak akkor nevén nevezzhetjük a dokikat stb. Klinikára járok én és az ottani tapasztalatokat tudom veled megosztani.
Az én email címem: odry75@freemail.hu
Közel jársz a sikerhez,mint itt mindannyian
Várom a leveled.

Szia!
Odry
odry
 
 


legyekmami!
Azt en nem tudomm megmondani, hogy ez inszem lesz vagy sem (valoszinuleg igen), de egyaltalan nem kell "felned" tole. Ez egy kb. 3 perces (se) beavatkozas, ami nem fajdalmas, es semmi rossz nem tortenik veled. Utana az orvostol es a helytol fugg kinek mennyit kell pihennie - nekem altalaban "csak" 20 percet. Ennyi az egesz, ne izgulj. Lesz vervetel es miegymas, de az is orvosfuggo. Es persze itt vagyunk egymasnak mi :)
babszi
 
 


lányok!
kettővel több utast hoztunk haza győrből, mint odafele!!!!szuper!
ja a hormonoktól szerintem nem híztam,sose voltam nádszál sajna.
itt vannak a pocimban beszélek nekik, hogy maradjanak meg nekem.hazahoztuk a fotókat, hat és nyolc sejtesek.most fekszem egy-két nap,pihizek.
páromnak elsejétől kérdéses a munkahely, de most ezen se sztresszelem magam,mert a baba a legfontosabb. még nem tudom hogyan tovább!aug 24 lesz a teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29
 
 


Sziasztok!

Lola!
Nagyon örülök neked :!: Boldog vagy nagyon,ezt érzem az írásodból :wink: Kívánom,hogy ennél boldogabb legyél 24.-én egy pozítív teszttel :P
Én is tezstelek 16.-án egy pozítívat :lol:
Pihenjél sokat :!:


Legyekmami!
Legyél is mihamarabb :!: Valószínű, amit Babsz írt :shock:
Lehetséges a spontán teherbeesés is,de bíztos nehezebb átjutni rajta.
Melyik megyében jársz dokihoz :?: Kérdem azért,mert mindenkinél másképpen zajlik. :wink:


Szép hétvégét Lányok :!:

Odry
odry
 
 


Odry!
szorítok neked 16-án!az mindjárt itt van!
lola29
 
 


Odry!

Már csak 3 nap!!!

Este felé írok mailt :lol:

Kép
Kép
Ági279
 
 


Sziasztok!

Ági!
Ne is mond,kezdenek álmatlan éjszakáim lenni :lol:
Várom az emailt :wink:

Lola!
Köszi,ari vagy :wink: Remélem pihizel :!:

Sapé!
Hogy vagy :?: Tudsz pihenni :?:

Puszi

Odry
odry
 
 


Sziasztok :lol:

odry, csak kettőt kell aludnod:o) de jó neked, és nagyon szurkolok!


lola a 24. -e tuti szép nap lesz, én érzem...tarts ki :roll:

sapé, már jó rég írtam neked is, talán ek is felejtettél.. :cry:
de most aktivizálom magam, bár ahogy elnézem az írásaitokat le vagyok mardva, nekem ez a három hónapos injekciókúra 8hormon 'kikapcs) nagyon nem esik jól...és a legrosszabb a bizonytalanság, hogy ha már nem kapok több szurit, mikor jön meg és mikor lehet újrakezdeni a próbálkozást :oops:
de most nem is akarok ezzel foglalkozni, mert neked szurkolok nagyon! és mindenképp szedd az elevitet, én is most kezdtem el, mert tényleg sokmindent megelőzhet ill. rengeteg 'jó anyag' van benne.

legyekmami, szia köztünk!ez a posztkoitális vizsgálat arró szól, hogy milyen a méhnyak váladék az ovuláció idején? mert én tökre nem értem, hogy alapból ezt miért nem csinálják meg a meddőségi rendelésen mindjárt az elején. mert így ha valakinél, nem derül ki az elején akkor csak a lombiknál csinálják meg. ez érthetetlen nekem :shock: szóval tuti jó, hogy nálad ez kiderült!
és szerintem valszeg így inszem lesz belőle, bár nem vagyok orvos, és az is lehet, hogy tudnak valamit adni erre:o)
kitartást!

zsazsóka73
üdv neked is:o) milyen vizsgálatokon vagy túl? nekem nem volt még inszemem, de barátnőmnek igen, és amiket tőle tudok, mindenki máshogy reagálja le, de nagy fájdalmakkal nem jár, ne félj, hamar túlesel majd rajta, és ez is egy lépcső a sikerhez :P
kicsiboris
 
 


Sziasztok Lányok!

köszönöm mindekinek aki írt, nagyon jólesett.

babszi! Nem félek egyáltalán köszönöm azért a biztatást, túlestem már a letörtségen hogy nem fog flottul menni ugyi, ahogy azt az ember elgondolta...:) Sokat olvasgattalak titeket így már egyáltalán nem félek köszönöm! Hja és ráadásul ez még nem is orvosilag elmondott tény, hogy inszem lesz, csak a magánndiagnózisom valósziínűsíti ezt....:)

Odry! Pesten járok dokihoz, a II. női klinikán rendel a dokim, de magánba járok hozzá...És köszönöm hogy legyek mami!:) szeretnék már nagyon ( mint itt mindahányan... :lol: )

kicsiboris! A posztkoitális vizsgálat igen ov idején van, Együtt kell lenni és hátom órán belül beérni mikor is megnézik a fiúk hogy vannak...hahahaha...Az én dokim aztmondta ez ma már nem gakori vizsgálat, de szerinte nagyon praktikus...hozzáteszem szerintem is...egyértelmű info arról hogy mi lesz a srácokkal odabent, kiküszöbölhetőnek tűnik ezzel egy csomó vizsgálat...mert ha nem engedjük be őket akkor ugye mi a bánatra várunk??? :P

Mindnekinek szép napot!
Vendég
 


legyekmami :D
hát igen, én is pont erre gondoltam, hogy mindenképp ezzel a vizsgálattal kellene indítani a sorozatot, mert ennél már csak 'bonyolultabban vannak (lapar, méhtükri stb..), de tök jó, hogy neked ezt elvégzik! és eddig miken estél már át, milyen vizsiken? vagy az elején vagy még?

és tényleg mihamarabb legyél mami!!
kicsiboris
 
 


Kicsiboris!

az elején vagyok még kilenc hónapot kibirtam doki nélkül,...:) Ez gyakorlatilag az első menetben kiderült az uhval....most kezdődik még csak a négy vérvételes hormonvizsg a következő ciklusban. Azt ahőmből megállapíotta hogy nincs peteérésem, meg az ovulációs tezst sem jelzett. Eddig....

De éppen most csináltam egyet...és meglepő módon egyértelműen jelzett!....:) tök izgi...szaladok is haza este... :lol:

Úgyhogy ha átjutnak afijuk akkor ma tán lehet is valami...)

ha nem jutnak át akkor meg majd egyebek.-..majd kiderül...:)
Vendég
 


Sziasztok!

Üdv. az új tagoknak!Gyeretek sokat!

Odry!
Kösz az érdelklődést jól vagyok, igaz szombaton fájt a hasam, de elmúlt. Szedem szorgalmasan a gyógyszert, és 1 hét múlva kiderül mi újság! Sajna keveset vagyok gép előtt így nem tudok sokat írni.
És te hogy érzed magad?Odry remélem a pozitív tesztelést te kezded!!!!!!

Kicsiboris!
Miért felejtenélek el? Persze, hogy emlékeszem rád, csak tudod 1 hete volt az inszeminációm, és pihizek, meg Ágotával foglalkozom, így kevesebbet tudok gép közelében lenni. Amikor alszik én is pihizek, ha fent van akkor meg igényli a vele való foglalkozást, de ez érthető!Meddig kapod a szurikat?

Nagyon szorítok mindenkinek!!!!
sapé
 
 


sziasztok jó reggelt!

mindenkinek sok sikert kívánok így napközbenre is kitudja... :lol: . Lehet hogy otthon vagytok éép akcióközelben, vagy épp bogyokák alakulnak odabent..:)

Segitsetek ismét, ha használtatok már ov tesztet. én próbáltam párszor de sose jelzett, mindig csúnyán nézett rám az egy vonal :?
tegnap ellenben megcsináltam és gyönyörű markánsan, erősen víritott a kettő. Este munkálkodtunk is keményen :P

ma negativ esmét.

Hallo! Ilyenkor mi lehet? VAlóban volt tegnap?? Három hónap után egyszer csak magától??? és ha mára negativ, az mit jelent vajon???

Ha tudjátok várom válaszaitokat, puszi

Legyekmami
Vendég
 


legyekmami, milyen az az ov. teszt? hogyan kell vele 'vizsgálódni?
nem ismerem, de lehet, hogy vennék, ha beválik, írsz róla nekem, hogy mi a neve, hol lehet beszerezni? köszi
szóval szerintem amikor megnézted akkor még 'toppon voltál, de másnapra már kiöregedett a cucc, nem? vagy ami jobb lenne, hogy
megtermékenyült és ezért nem mutatta másnap :lol:
nem tudom, lehet, hogy hülyeség..
egyébként meg nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem már néha elegem van abból, hogy nekünk kell vizsgálgatunk magunkat..
de nem?? mire vannak az orvosok?
na mindegy...

sapé, még két szurit kapok, így jó esetben novemberben kezdhetünk újból neki a projektnek :cry:
de te csak pihikézzél és vigyázz magadra, egyébként nem érzel semmi különöset?

babszi, veled most mi úcccság? vagy lemaradtam nagyon az eseményekről?
olvastam a soraidat, hogy 'irigyled a 'babásokat és ehhez azt tudom hozzátenni, hogy teljesen természetes érzés szerintem ez, nálam is pont így van sőt néha sajnos kimondottan irritálnak a kismamák a nagy pocakjukkal, valahogy olyan eufóriás aura van körülöttük amitől a falra másznék...nem is beszélve az 1-2 éves babázókról akik gügyögnek, meg affektálnak...ezt csak én érzem ebben a topikban? egyedül vagyok az érzéseimmel?
(remélem nem)
mindenkinek hajrá!!!
kicsiboris
 
 


kicsiboris!

Na közben kiokosodtam itt a lányoktól más topikokban.:)

Ez az ov teszt Dm ben kapható, én a corax márkájút vettem 2290ért. 5 adag van benne, pont olyan mint a terhességi teszt, pisi, csöpi, csikok.... elég jó a leírás benne, hogy mikortól is kell hazsnálni ezzel nem is foglalnám a helyet, kb középidőben...Akkor pozitiv ha egyértelműen erősebb az teszt csík mint a kontroll csík...ha halványabb akkor még csak a folyamat megy, de nem onnan kell számolni. Igy hogy ma negativ lett, így egyértelmű hogy tegnaphoz képest 24-36 óra múlva lesz nekem tüszőrepim. TEhát melóztunk a dogon tegnap is, és folytatjuk még pár napig igy jó esély van a randira....:)

Én örülök neki nagyon, mert eddig semmi nem volt ugyebár....) igaz hogy egyéb gond is van vélhetőleg a méhnyakcsatornámmal ami valszeg megfogja a srácokat, de egyrészt ki tudja, másrészt ha van pé, akkor legalább gyogyi nem köll...:)

nekem tetszik az Ov teszt (most már) eddig utáltam, mert negativ volt állandóan...:) jótámpont lehet...

igazad van ezt doki is láthatná, erre valók a vérvételek meg az uh-k cikluson belül több is, de ne baj ha neked is van támpontod, főleg ha mint nekem is ez a ciklus kimarad az ellenőrzésből.

És mivel neke csak jövő hónapban kezdődik az egész "kezelés" kellemes meglepi lenne ha a baba meggondolná magát és jönne magától. A dokim szerint van ilyen..lehet az agyunk ilyenkor megnyugszik, hogy na most már lesz kezelés meg " csodaszerek" és magától összehozza a babát...

Szuper lennneeeee!!! :lol:

te hol tartasz???
Vendég
 


szia legyekmami :lol:
hát igen tuti jó ez a teszt, azok alapján amit leírtál nekem róla, köszi! egyet nem értek még, hogy az öt adag az egy cikluson belüli 5-szöri 'nézést jelent, vagy 5 ciklus vizsijét? ezt még megírnád? :P
használok én is egy termékenységi mini mikroszkópot, pg53 a neve asszem, és kb 2000ft, de ezt csak egyszer kell megvenni, és a középidőben nézni, a nyálból kell rákenni a 'tárgylencsére és annak a rajzolatát kell figyelni...ehez már hozzászoktam, már tudom használni, de nagyon jó az általad leírt is, úgyhogy majd befektetek :o)mégegyszer köszike :roll:

a méhnyak váladék tényleg lehet gond, de az is igaz, hogy 'nem tervezett időszakban gyakoribb, hogy összejön a baba, úgyhogy szurkolok neked ezerrel!!! mindent bele!

ém ottan tartok, hogy volt már több hormonvizsim, 1.5évig folyamatos cikluskövetésem (uh, vérvétel..) 3 hónapja meg laparoszkópiám amin kiderüklt, hogy enyhébb fokozatú endometriózisom van aminek egy részét kiégették és most 3 hónapos hormonkezelést kapok ami a nagyon apróbb endo-csomókat is kiírtja. ha ezen túlesek (ez havonta egy injekció amitől hőhullámaim vannak, néha fáj a fejem..) akkor jöhet újból a babaprojekt :P
addig azonban menzeszem sincs mert ez a kezelés teljesen kikapcsol minden hormont...szóval túlestem már egy-két dolgon...
ja és magas a prolektin szintem:(
neked nincs ilyen problémád?
üdv
kicsiboris
 
 


Kicsiboris!

egy cikluson belül kell ötször megnézni
és sokszor nem is elég ugyhogy marha drága sajna...igy hogy jelzett persze szuper, de egyébként vagyonokat öltem már bele..:)

nemtom van e valami egyéb bajom is hormonilag mert még csak jövő hónapban lesz hormonvizsgálat, de őszintén remélem nem...amit leírtál bizony kemény, gratulálok a türelmedhez....!!! és persze biztos vagyok benne hogy meg is hozza a gyümölcsét ugyi..:)

Örök igazság: a nő két dologért tesz meg mindent...azért hogy legyen gyereke meg azért hogy ne ... :?

nos reméljük nekünk lesz mihamarabb...:)

körülöttem a barátnők is mind most kezdték és bizony így harminc fölött....nem megy olyan flottul....

DE HAJRÁ MINDENKINEK!
Vendég
 


hali legyekmami:o)
először is köszönöm a kedves bíztatásodat!
amúgy meg tökre genyaság, hogy pont a gyermekáldással kapcsolatos gyógyszerek-segédeszközök kerülnek ennyibe?! nem próbálod ki a 'minimikroszkópot? lehet, hogy rosszul írtam a nevét, este megnézem és megírom neked :lol:
mert ha megtanulod a kezelését akkor nagyon tuti eredményjelző és csak egyszer 2000ft-ot adsz ki érte, nem minden cilkusnál ennyit, vagy többet... :roll: és a gyógyszertárban akár megkérheted, hogy megnézhesd, hogy milyen:-)

és én is nagyon remélem nem találnak nálad semmit :lol:
mert elég vacak dolog volt amikor azt hittem, hogy nekem tutira nincs semmi bajom .....és kiderültek ezek a nyavaják...

na kitartást!!
kicsiboris
 
 


Sziasztok!
Odry Holnap teszt? Hogy érzed magad? Nagyon drukkolunk!! Holnap várunk a jó hírrel.
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?