Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

momo ne keseredj el mert azt tényleg megérzi a babokád!hamar elrepül ez az idö és ujra együtt lesztek!magyarba végeznek egyáltalán ilyen körülmetélést?

anubias nem hagyom itt a csapatot mert mint irtam itt már tényleg nem a kismamaságrol van szo hane barátságrol!azt irtam kezdtem elgondolkozni miért is vagyok én még itt és rájöttem mert imádom a csajszikat akik itt vannak!mostmár te is közénk tartozol ugyhogy biztos titi szivesen beirja az adataidat a táblánkba!

bufo dehogy hagylak itt titeket!imádok mindenkit és ha nem is lesz babám én akkor is jövök közétek és kész!engem innen még szurkos bottal se tudtok már elzavarni:))

sziszike aranyos vagy hogy te is örülsz nekem!a gonosz banyákkal meg ne foglalkozz vagy küld el öket a francba ezekkel mást nem lehet csinálni!szegény zsotyika gondolom fogalma se volt mi baja ennek a banyának!

joéjt mindenkinek holnap jövök képekkel!pusziiiiiiiii mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Én sem akarok ám elmenni, csak hát a gondjaimmal nem akarlak terhelni titeket.
Mesi véleményét osztom abban, hogy nektek most örülni kellene!!!
Én speciel sokszor szégyenlem magam, mert a ti dolgaitokhoz hozzá sem szólok, csak az én bajaimat mesélem :(

MOst is van baj... de nincs is más, akinek elmondhatnám.. :cry:

Hivtam a fiatal Máv-os dokit ma a szövettanért.
Nem nagyon értettem hogy mit mondott... A lényege az, hogy "a lepény fejlődésénél volt valami baj"... Meg mondott olyat, valamilyen burjánzás hogy vizsgálatokat kell majd csinálni...
Hétfőn kell csinálnom egy tesztet, mert ha nem ment le a Hcg szintem, akkor kedden meg kell keresnem őt az ügyeleten, megultrahangozna...
Most aranyos volt ám! :) ...és segítőkész :)

Utánanéztem ennek az egésznek, és bárcsak ne lenne majd igazam, de nagyon valószínű, hogy erről beszélt, és ezért kell tesztet is csinálnom:
csné
 
 


"A mola terhességnek több fajtája is van. A leggyakoribb esetben magzati elemek nem alakulnak ki, csak a lepény kezdeményének bolyhai kezdenek burjánzani. Ha a betegség a terhesség megszakítása után megoldódik, akkor egy-két év után ismét vállalható terhesség. Az ismétlődésnek sajnos van kockázata, de az esetek döntő többségében normális terhesség következik.
Kialakulásának hátterében a petesejt és a spermasejt egyesülésekor a kromoszómák funkciójában kialakuló rendellenesség áll, ezt megelőzni sajnos nem tudjuk, a következő terhességnél nagyon gondosan kell vizsgálni Önt, már a kezdetektől. Az sem árt, ha ez olyan központban zajlik, ahol a mola gondozásában gyakorlata van a munkacsoportnak"


Ez itt a babaneten egy kérdésre a válasz...
Van több is :(
http://www.babanet.hu/faq/tervet09.php

Félek nagyon! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
csné
 
 

 
 

Jó reggelt mindenkinek!

Ági,nagyon megértem a rengeteg félelmet,ami most benned lehet.Annyira sajnálom,hogy ilyen sok probléma gördül az utadba. Bárcsak tudnék segíteni valahogy. :cry: Remélem,hogy semmi komoly probléma nem lesz,és ez is csak egy lehetőség,ami szerencsére nem lesz rád igaz.Hidd el én nagyon fogok szurkolni,hogy így legyen. :?
Virág! Nagyon kiváncsi vagyok a képekre,töltsd fel hamar. Köszi,hogy ha helyt adtok a táblázatotokban. :D Bufo,neked is köszi.
Titi! Megírom az adataimat,ha te is egyet értessz vele,hogy a legközelebb én is bekerülhessek a táblázatotokba.
Nevem:anubias(Eszter)
Lakhely: Budapest
Ciklusnap:na ezt nem értem,hogy mi :oops:
Ciklus hossza :27-29
Hányadik baba lesz:2
Legyen szép napotok.

Kép

Kép
anubias
 
 


Szep jo reggelt mindenkinek!

Agi!

Nagyon sajnalom ezt a sok rossz dolgot,de ne gondolj a legrosszabbra...sajna az interneten sok ,talan tul sok infohoz is juthatunk neha es ilyenkor a legrosszabbra gondolunk.Lehet,hogy nem is errol van szo!!! :oops: Drukkolok!!!

Anubius!

En meg nem is udvozoltelek!A ciklusnap az azt jelenti hogy a menzeszed,vagyis ciklusod hanyadik napjan tartasz.

Bufo!
Azt hiszem te irtad a Telki korhazat,koszi.Irtam nekik,remelem hamarosan valaszolnak.Azt hiszem a ferjem is egyet fog velem erteni abban,hogy akkor inkabb oda visszuk majd Picurkat inshaallah.De hetfon azert bemegyunk a Klinikara a hugommal e smegprobaljuk kideriteni.
A korhaz honlapjan(Telki) azt irjak,hogy altatasban es helyi erzestelenitesben is csinaljak mar.

Kepzeljetek,vettem egy szivhang monitort,azzal szorakozok mostanaban,de eleg nehez hallgatozni.AHhoz teljesen csend kell,mert ha nincs,akkor olyan mintha a hasadban menne a villamos,ugatna a kutya.De ma reggel az agyban ures gyomorral sikerult megtalalnom a szivhangjat hala az egnek,de nem sokaig,el is mozdult par perc mulva.
Legalabb nem unatkozom,mi? :lol:

Na,kimegyek levegozni,aztan egy kis joga es vasarolnom is kell.

Titi!

En csak javasolni tudom a szoptatos parnat.En nem a kicsit vettem hanem a hosszut,amit ha u alakba osszehajtasz es rahuzod azt a polyavalamit,akkor polyakent is lehet hasznalni,azt hiszem a Kengurus boltban vettem az Arkadban.Ez olyan hosszu,hogy a labam kozott is van,hasam alatt,es meg a fejem alatt is.

Hatam mult heten kezdett el fajni nagyon egy este amikor egy magassarku papucsot vettem fel egy vacsihoz.Utana szinte minden este gyaloglas utan.Most mintha jobb lenne...de ezert is kell mozogni.
Probalj meg negykezlab allni,cicahatat csinalni,majd homoritani,lenyeg,hogy tehermentesitsd a hatad,ne erezd a pocakod sulyat egy ideig.
Te hol talaltal kismama masszazst???En is ugy elmennek,de amit talaltam,ahol szakkepzett is ,az a Mandala Day spa-ban,de ott 14.500 es azt kicsit sokallom.

Na,mindenkinek nagyon szep napot kivanok! 8)
momo35
 
 


Szép napot lányok!

De örülök, hogy ilyen nyüzsi volt tegnap és eddig ma is, alig győztem végigolvasni itt a nagy reggeli munkakezdésben :).

Anubias, akkor mától teljes tagként üdv köztünk. Természetesen beteszlek a táblába! Jó kis társaság vagyunk, szerintem már teljesen összeszokott. El sem tudnám képzelni a napjaimat a lányok nélkül. És teljesen mindegy, mi a topik címe, neve, én sem amiatt jövök, csak úgy kerültem ide. Szóval, Virág, Mesi, Ági, tök mindegy, hogy melyik topikban vagyunk, Ti közénk tartoztok, és igenis mindenkit érdekel a sorsotok, hisz nagyon drukkolunk értetek!
Emiatt a korán kelés miatt én sem irigyellek ám. Te jó ég, hogy tudnék én olyan korán kelni?! Bár mostanában, már 6-tól fenn vagyok, annyira szenvedek. Én, az éjszakai bagoly?! :(

Momo, muszáj leszek megvenni ezt a szopis párnát, mert ez már katasztrófa. Hátha az segíteni fog. Ma eddig a legrosszabb. Azt hittem, széthasad a derekam reggelre. :(

Kismamamasszázs... most hívtam fel a helyet, és be is jelentkeztem. Nagyvárad térnél van a napfény egészségközpont, és itt találtam masszázst. Harsányi Béla masszőr csinálja, kedd, csütörtök, és szombati napokon, nekem az esti 1/2 7-es időpontot elfogadták jövő csütörtökre. 2.200 Ft/1/2 óra.
www.napfenytorna.hu - ez a weblap címe, ha gondolod, nézd meg, aztán majd jövő héten megírom, milyen volt. Egyelőre ez számomra megfelelő, mert 1/2 6-ig dolgozom, máshová nem tudnék elmenni, ahol csak pl 6-ig fogadnak. :(

Örülök, hogy jól haladtok az építkezéssel kapcsolatosan, jó kis munka lesz, az tuti.

Körülmetélés... én is a Telki-t ajánlottam volna, és nem tudom, Dr. Verebélyi Tibor ilyen műtétet is csinál-e, mert nekem őt ajánlották az I. gyermekklinikán, aki meg tudja műteni a picinket, ha tényleg nyelőcső rendellenességgel születik meg. Talán egy kérdést megér. Ha jól tudom, ő dolgozik ott is.

Sziszike, miért mondott ilyet az a nő a buszon? Sz@rd le magasról, sajnos vannak még bunkó emberek. Nekem rendszeresen a postán szólnak be, amikor viszem a céges postát feladni, és a mögöttem álló emberek türelmetlenkednek. Pedig én még pocakosan is kiállom mindig a soromat. De ezeken én már nem húzom fel magam. Sajnos vannak ilyen türelmetlen emberek, és ezek bizony általában a sok idővel rendelkező nyugdíjasok.

Virág, ezek szerint még mindig nem jött meg. Remélem, most tök őszintén, hogy nem lesz ott nálad semmi komolyabb. Szerintem mindenképp jelentkezz be a dokidhoz, függetlenül a mensitől. Mert ez a százx napos ciklus szerintem azért nem túl normális.

Ági, úgy sajnálom, hogy ilyeneken kell átmenned. De örülök neki, hogy a Máv-os doki most normális. Ezek szerint nem mentél el a barátnődéhez? Szerintem érdemes volna, de komolyan! Hogy 1-2 évig eszerint nem lehetne teherbe esned? Jézusom, az azért túl sok! Bízzunk benne, hogy nem ez a magyarázat a Te esetedre! Csak legyen végre valami konkrét eredményed!

Mesikém, hát úgy ismersz minket, mint akiket nem érdekel a próbálkozásotok? Ezek szerint nekiálltatok ismét? Juj, úgy szurkolok Nektek! Teljes erőbedobással, hőmérőzéssel, meg minden?!

Na, megyek, el kezdem ezt a munkanapot is, bár bevallom, semmi energiám hozzá, és holnap még Miskolcra megyünk esküvőre is. :( Csak ne szenvedjek, mert ilyen derék/hátfájással nem volna túl kellemes a nap.

Koda, merre jársz? Lehet, hogy dobok már erre a leányzóra egy sms-t.

Ági, jó, hogy írtál Juciról, ezek szerint jól érzi magát. Az a lényeg.

Még pár mondat a bébinkről... úgy látszik, én is az aggódós kismamák közé tartozom. Lányok, egyre kevesebbet mozog a picurka. Egy hete meg olyan féloldalas a hasam, valamit szerintem kidug a köldökömtől balra, ott van egy pukli, ami meg sem moccan. A magzatmozgásokat általában csak este érzem, max 10-20 rúgást egy nap, amit kevésnek tartok. Momo, ez a szívhang vizsgálat, nagyon jó dolog, én is örülnék neki, ha lenne nekem ilyen, talán nyugodtabb volnék. De mindjárt itt a szerda, és végre UH!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Ha mozog a bébike akkor nem lehet baj. Az is biztos, hogy napközben sokat dolgozol és hajtod magad ezért nem mozog annyit. Dávid nekem is csak akkor rugdosott ha pihiztem, és azután lett aktívabb amikor már nem dolgoztam.
Szorítok a jövő heti uh. miatt!

Momo
Kíváncsi vagyok mit írnak vissza a Telki kh-ból. Írd majd le.Most úgy vagyok vele, hogy én is inkább elvinném Dávidot is és a születendő picit is. Vele már nem akarom végigjárni azt a fájdalmas tortúrát amit Dáviddal végigjártunk.

Nem bosszantás képpen, de én mostanában egészen jól alszom. Hajnal 3 körül van egy pisilés de azon kívül semmi. Remélem ez nem változik.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!

Titi!
Ne aggódj,hogy keveset mozog a bébi.Nekem is volt olyan,hogy este tűnt fel,hogy egész nap nem éreztem a mozgását,és még akkor is bökdösnöm kellett,hogy mocorogjon.Nst-n pedig rengeteget szenvedtünk az aszisztens nővel,hogy mozgásra bírjuk.Most pedig...Van egy izgő-mozgó sajtkukacom,akinek mindig jár keze-lába! :D
Lányok!
Szeretném megkérdezni,hogy szülés után nektek mikor jött meg a mensitek?Én május végén szültem,és júliusban már megjött,és ebben a hónapban is.Pedig szoptatok!

Nem baj,ha dicsekszem egy picit?Emma lányom már több mint 6 kiló és 60 cm.Erről jut eszembe!Aki nagy babára számít,ne vegyen 56-os ruhát!Én 62-eset vettem és a hölgy már mindet kinőtte!

Remélem nem baj,hogy írtam! :oops:

Mona
monaszisza
 
 


Sziasztok,

Momo,
szegényke, és ezt rögtön születése után csinálnák meg??
Lehet venni szívhang monitort?? Ilyet még nem is hallottam!! Gondolom nem adták olcsón, de azért biztos tényleg megnyugtatja a mamát!

Titi,
a babucid miatt ne idegeskedj! Az a lényeg, hogy mozogjon és nem az hogy sokat!!!
Tényleg valószínű, hogy azért este érzed, mert akkor pihensz!
Én valószínűleg el fogok menni másik orvoshoz is, de most egyenlőre ehhez megyek vissza. Legfőképpen, mert a leletem nála van, addig meg látatlanba nem fog engem komolyan venni a másik nőgyógyász! Illetve meg fogom nézni, hogy igy most hogy áll hozzám, hogy viselkedik...!!! Végülis több szem többet lát :)

Lányok, ugye ezt ti is annak látjátok, aminek én??? Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok örülni 1 csíknak! :D
Bár talán-talán nagyon halványan ott van egy másik, de szerintem már csak képzelődök! Illetve olyan gyenge vonal vizszintesen is látszik..?!
Kép
Hétfőn csinálok egy másikat a biztonság kedvéért :)
Azért ez mindenképp jó, mert akkor nincs ami termelje a hcg-t :)

puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Titi!

Koszi,en is felhivom oket,nekem meg kozel is van ez,itt lakok nem messze.Marmint a masszazshoz,csak kar hogy ferfi csinalja.Jo,tudom itt ez semmi kulonos,de hozzam azert lassan 14 eve ferfi nem igazan ert hozzam(ferjemen kivul+nogyogyasz :lol: )

Nekem se mozog ha nagyon el vagyok foglalva es nem torodok vele.AMikor a ferjem itt volt,neha olyan volt mintha meg is sertodott volna es csak azert se mozdult meg.A Leroy etteremben van egy friss ananaszos koktel,attol mindig beindult.
AMugy nekem is mindig kidugja valamijet,a mostani ultrahang utan be tudom mar azonositani,balra a koldoktol lefele a kis valla,jobbra a nagy dudor a kis hata es mikor felhuzza a feneket.De nekem is este aktivabb,es valtakoznak az aktiv es inaktiv napok is.

A szivhang monitortol nem vagyok ugy odaig,mert ahhoz tenyleg total csend es turelem kell+hogy pont ugy forduljon a baba.AMugy a fraszt hozza rad,hogy nem hallod a szivhangjat.7100 ert vettem egy gyogyaszati boltban.

Agi!

EN keresztbe latok igazan egy halvany csikot,de ez elofordul terhessegi teszteknel.PLusz normal terhessegnel is elofordul,hogy meg van annyi terhessegi hormon benned amit kimutat a teszt,akar 2 hettel is utana.

Bufo!

Valaszoltak a korhazbol.Szoval cakon pakk 157 000 Ft,59000 a korulmeteles,20 az orvosi vizsgalat,+erzestelenites,szoba stb.
Azt irtak,hogy 8 napos kortol csinaljak,es egy eves kor alatt nem tamogatja a TB.Dehat nekunk vallasi okokbol kell,de amugy is egeszseges dolognak tartom.
Jo lenne ha a ferjem itt lenne es egyutt tudnank elvinni.Majd elvalik,ez odebb van....csak legalabb tudom,hogy hol csinaljak.

Beszeltem a szulesznovel is,jovo heten megyek be hozza beszelgetni,remelem szimpi lesz.
Megkerdeztem a terhes tornarol amit a korhaz szervez,nem igazan ajanlotta.Igy inkabb csinalom itt a szokasos dolgaim+jogazom.

Ma fogtam a DOuglasban egy tester csikot es befujtam a ferjem parfumevel es ugy aludtam delutan,hogy a parnara tettem.Igy olyan volt mintha ott lett volna.Szanalmas vagyok,mi? :cry:
Azon filozom,hogy megveszem a parfumjet(kellett neki elvinni) e s fujkalom,hatha attol jobban erzem magam.

Nektek a dokitok nem mondta,hogy igyatok a haskemenyedesre???
Nekem mindig ezt mondja,hogy igyak egy kis finom bort,vagy whiskyt.
Ha ezt hallanak a volt dokijaim???
Bar teny es valo,hogy izomlazito.

Tovabbi szep estet es szep hetveget kivanok mindenkinek!
momo35
 
 


Jó reggelt Lányok!

Ma végre emberi időben kelhetek.Bár a házunk előtt útépítés folyik és már reggel 7 óta dolgoznak. Én ezt nem értem,hétvége van.Miért kell nekem munkagépre kelnem?Na mindegy nem morgok.
Ági!

Ez nagyon jó.Remélem minden ok lesz. Meg mondom őszintén,talán Titi babájával kapcsolatban is írtam hasonló érzésekről,de hát így gondolom,hogy a széles látókörű tájékozottság néha nagyon aggasztó. Mert ugye én is mindíg elvárom,hogy ha bármi gond történik velem,gyerekkel...az orvosok minden lehetőségről tájékoztassanak. Utána én is irkálom a keresőben a neten a szavakat és estére kész a lelki katarzis. Mert ilyen az ember.Persze utána ha kisebb baj van,annak nagyon lehet örülni,és tényleg kutya kötelessége az orvosnak őszintének lenni,csak ez sokszor ártalmas,és néha azt gondolom,várhatnának mondjuk egy vizsgálatnyit az őszinteségükkel és akkor nem okoznának annyi álmatlan percet nekünk. Sajna erre van is jópár konkrét esetem:Pl: Kisfiam úgy másfél évesen a LÁszlóban feküdt ,hányásos hasmenéses problémával. Aztán meggyógyult,de a fehérvérsejt száma csak nem csökkent,riasztóan magas volt. Mire a doki,aki öreg róka volt már,sok tapasztalattal a háta mögött,képes volt nekem kiejteni a száján,hogy leukémia,mielőtt tovább vizsgálta volna a gyereket. Én összeomlottam,zokogtam...,de valahol éreztem,hogy nem erről van szó. Majd egész éjszaka beszélgettem a nővérkével. Nagy nehezen eljutottunk a fülig és kiderült,hogy ugyan minden héten megnézi a gyerekeket fülész,most nem jött le,mert nem volt ilyen panasz. De nálunk biztos nem ez a baj,mert akkor nem eszik és sikítva sír a gyerek. Erre én öfelöltöztettem és átgyalogoltam vele a Lászlón belül a gégészetre,és nem mondtam meg,hogy ott fekszik,mert mivel ez ügyel,így fogadják a járóbeteget. Azt mondták,olyan gyulladt a füle,hogy ha nem szúrják fel mindkettőt,reggelre perforálhat a dobhártya. Felszúrták és láss csodát,helyreállt a vérképe,amit a gyulladás okozott.Vagy más:Még 18 sem voltam,amikor egy doki rákszűrésen Azt a szót ejtette ki nekem,hogy rosszindulatú sejtburjánzás...Méhszájsebem volt,amit megműtöttek(rutin ambuláns beavatkozás),soha többé nem újult ki és tökéletes P2-es eredménye volt a szűrésnek. Viszont én kamaszként,abban a 3 hétben,amíg az eredményt vártam fogytam 7 kilót.Na ennek a sok rémségnek amit írtam csak annyi volt a lényege,hogy nehéz meghúzni azt a vonalat,ami az őszinte diagnózis és a beteg alaptalan riogatása a lgrosszabb kimenetellel.Nem tudom,talán annak könnyebb,aki nem ilyen aggódó tipus. Viszont ahogy titeket olvaslak azt hiszem,mi inkább olyanok vagyunk,akik agyon idegeskedik magukat,ha valami rossztól tartanak.

Momo:Én is jógázok,és nagyon szomorú vagyok,hogy most nyári szünet van és csak szeptemberben tudok újra menni. Annyira hiányzik. Viszont én olyan kezdő vagyok,hogy itthon nem tudok egyedül jógázni. Sajna. :cry: Olvastam,hogy az Örsön van terhes jóga. Nem olcsó,de arra gondoltam,hogy ha majd terhes leszek,feltétlenül kipróbálom,bár azt is szeretném folytatni,ahová most járok. A Schirilla tartja és nekem nagyon tetszik. Te hová,milyen jógára jársz?A terhes torna nekem sem volt olyan szupi,mikor még anno jártam.Viszont én most tervezgettem,hogy elkezdek kocogni.Mert ez egy olyan sport lenne,amihez nem kell eljárnom terembe,és nem is kerül semmibe. Csak nincs infómarról,hogy ha terhes leszek,ez megengedett mozgásforma-e. MÁrpedig én napi 9 órában tespedek a gép előtt,úgyhogy nem csak hiúságból,de egyészségügyi okokból is kell a mozgás.
Titi! Tök jó,hogy találtál terhes masszázst ezt én is megjegyzem,biztos nagyon jó lesz és viszonylag az ára is jó.Az UH miatt pedig veled aggódok,alig várom,hogy túllegyél rajta és beszámolj az eredményről.
Momo:EZ a beavatkozás azért nagyon borsos.Nincs más lehetőség,szerintem ez nagyon magas. Hiszen nem akkora ez a beavatkozás.Megkérdezted több helyen is,vagy csak itt végeznek körülmetélést?
Legyen szép a napotok,és pihenjetek sokat. :)

Puszi :Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok!
Újra itt vagyok, tegnap este hazajöttünk a pihiből.Megújulva , tele energiával kezdhetem a 31-ik hetet(holnap töltöm) :D
Most kicsit visszamegyek a "múltba" és elolvaslak titeket.Majd jövök.

rimar
rimar
 
 


Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem fogok most mindenkihez írni, de ma ismét kissi megviselten jövök közétek Sajnos lehet, hogy hétfőtől egy darabig sem hallotok felőlem.

Szóval, tegnap délután már sokkal jobban voltam, viszont este már kiszállni sem bírtam a fürdőkádból, úgy fájt a derekam. Nyilalt mindenfele, és már a bal hasam aljába is. Úgyhogy irány a kórház. Ott rákötöttek CTG-re ami kimutatta, hogy a babával minden rendben, és nagyon ficánkolt, persze én semmit nem éreztem belőle sajnos.

Aztán megnézett az ügyeletes orvos, kiderült, hogy a bal vesémben pang a víz, és amiatt fáj. Megnézte a babát is, kiderült, most már őrült sok a magzatvizem, teljesen feszes a hasam is, bár nekem már fel sem tűnik. Úgyhogy lefektettek, kaptam Algopyrin injekciót, ami hatott is, és négykézláb helyzetben kellett feküdnöm, hogy kiürüljön a víz a veséből. Úgy 2 környékére jobban is lettem, így hazajöttem. Reggel visszamentünk, mert pont a dokim volt ügyeletben, nagyon kedves volt, megbeszéltünk mindent. Kaptam beutalót a Sote-ra, és most még várnom kell, amíg kerít nekem orvost, de ajánl valakit, akihez el tudok menni, mivel le kell csapolni a magzatvizet. :(

Most már egyre nagyobb a gyanú, hogy a babával nincs rendben valami, de már ebbe kezdek beletörődni. Mármint az esetleges nyelőcső betegségbe. Csak most már azért imádkozom, hogy műthető legyen.

Így az esküvőt lemondtuk, és most várom a dokim sms-ét, hogy kihez forduljak a Sote-n. Aztán irány oda. Nem tudom, hogy tudják a magzatvizet leszívni, gondolom valami fecskendővel, amitől nagyon félek. De most nem az én fájdalmam a lényeg, hanem csak is az, hogy rendben legyen mindkettőnk egészsége.
Lehet, hogy nem fogok már jelentkezni, attól függ, hogy alakul a hétvégénk, de kérlek benneteket szurkoljatok értünk!

Bufo, meg van a számod, majd küldöm sms-t, hogy mint alakul a sorsunk, és meg tudod írni a lányoknak. Köszike!

Mindenkinek sok puszit küldök, és ígérem, erős leszek, úgy, ahogy Ti szoktatok mindig.

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Drukkolunk neked es a bebidnek nagyon!!!Most csak magaddal foglalkozz es Picurral....inshaallah minden rendben lesz!!!
momo35
 
 


Titi szoritok nagyon!És gondolok rád sokat!Jol irtad a lényeg a ti egészségetek!és szerintem ez a leszivás nem fog fájni!mi a csajokkal veled vagyunk!puszii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi
Nagyon szorítok nektek! Most foglalkozz magatokkal és hidd el minden rendben lesz. A leszívás után te is és a baba is sokkal jobban lesztek. Tudom , hogy erős leszel.
Nyugodtan üzenj és én továbbítom. Kitartást!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt!
Nem jó ilyen hírekre visszatérni.
Titi!
Nagyon sajnálom, ami veled történik!Meglátod nemsokára jobban leszel, a babódnak meg remélem, nincs semmi baja, ha úgy ficánkol.Mennyi magzatvizet fognak csapolni, azt tudod?Mindenesetre mi mindannyian nagyon szorítunk értetek!Légy nagyon erős, és gyere minél hamarabb vissza közénk.Gondolok rád!

rimar
rimar
 
 


Dune!
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam neked!Írtad, hogy szép a pocim, csak már rég volt, mert elmentünk nyaralni és ott nem volt internet.Köszönöm, aranyos vagy. És egyúttal én is üdvözöllek közöttünk.

Ancsi!
Hogy állsz?Már úgy izgulok :D De jó neked, már nemsoká meglesz a babód!

Oné!
Gratulálok a "legjobb szakács" címhez :) Biztos nagyon finom volt!És milyen volt Siófokon?Kérünk beszámolót.

Momo!
Nem irigyellek, hogy újra egyedül maradsz, dehát nem is vagy egyedül, ott van neked Zümike!
Miért mondta a dokid, hogy ne hízz?Olyan sokat híztál?Ezt azért nem hiszem.De különben is szerintem nem is lenne normális, ha egy kismama semmit nem hízna egy hónap alatt!Végül is ha más nem is, az a baba mégiscsak nő.
A szívhangvadászat meg jó móka lehet

Sziszi!
Én még mindig nem tudok elmenni afelett, hogy miért szólt be az a banya a kisfiadnak?Csinált valamit?Csoda, hogy nem vágtad szájon!

Csné!
Azért nem kell szégyellned magad, mert a "bajaidat" meséled!Ezért vagyunk.Nem csak a jó dolgokat kell megosztanunk egymással.Ha az embernek szüksége van egy kis segítségre vagy csak bátorításra, akkor jó ha van kihez fordulni.Úgyhogy ne habozz, ha bánt valami, gyere és mondd el!

Monaszisza!
Jó volt olvasni a lendületes soraidat! :D A kislány gyönyörű lehet, és már milyen nagy!Ilyet meg ne is írj, hogy "nem baj hogy írtam?"És miket csinál a babó?Olyan jó lehet nézni ahogy fejlődik, és napról napra változik, ügyesedik!Képed van róla?

rimar
rimar
 
 


Kép
rimar
 
 


Lányok, még semmi hír doki ügyben. Várom az orvosom válaszát, de ha nem jelentkezik, holnap bemegyek a terhes ambulanciára, majd csak megvizsgál valaki. Remélem, így a vak világba menvén sem lesz probléma. Bevallom, jobb szerettem volna, ha az orvos által ajánlott dokihoz tudtam volna menni, mégiscsak más, ha beszél az érdekemben. :(

Ha lesz bármi fejlemény, ígérem, tudatom veletek.

Addig is köszönöm a drukkokat!

KépKép
titi_27
 
 


Titi

Mindenképpen menj holnap, még akkor is ha a dokidat nem tudod elérni. Biztosan így is segíteni fognak. Nagyon szorítok értetek!
Ha tudod azért hívogasd a dokit hátha sikerül elérned!
Kitartást, és viszonylag nyugodt napot és éjszakát kívánok, már amennyire ez lehetséges!

Rimar

Nagyon szép nagy a pocid. Már most akkora mintha bármelyik nap ki kellene jönnie.
Alvással hogy állsz, megy vagy szenvedős?
Én már kezdek egy kicsit besózva lenni. Már azon agyalok, hogy felállítom a kiságyat, kimosom a ruhákat. és összepakolom a táskát. Aztán rájövök, hogy még kicsit korai lenne.

Momo

Köszi az infót! Tényleg kicsit borsos az ár. A Sotén mit mondtak ott vállalják? Nekünk mindenképpen várrni kell szeptemberig mert akkor kell visszamenni a kardiológushoz és attól függ minden, ott mit mondanak.
Hogy vagy , jobb már a kedved?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Nemrég értünk haza Siófokról, már sikerült mindent visszaolvasnom, de csak este jövök bővebben.
Koda írt nekem emailt, de nem említette hogy van, csak a csomagot köszönte meg, amit küldtem neki amiért varta nekem a pólót. Visszaírtam neki, hogy írjon nekünk, mert nagyon hiányoljuk, de látom nem válaszolt.

A lényeg amiért most írok:
Titi nagyon szorítunk nektek!!! Remélem azóta sikerült beszélned a dokival, de holnap szerintem is menj be a kórházba, ahogy Bufó is írta.

Na rohanok, mert még ki kell pakolni, de este jövök ha tudok.
Vigyázzatok magatokra!
Ja, és nagyon hiányoztatok ám. Még szerencse, hogy most mindenki alszik a családból, és tudtam jönni, különben még estig ki kellett volna bírnom.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Titi én is nagyon szorítok értetek,és ahogy tudsz értesíts minket a fejleményekről.Remélem azóta sikerült utolérned a dokidat is.Még jövök,csak most pakolok a fiamnak,mert elutazik egy hétre.
Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Titi!

Mindenfelekeppen menj el holnap dokihoz,de nyugodtan zaklasd a dokidat,hiszen megigerte,hogy kerit neked dokit!!!!

Anubias!

En magamtol tanultam jogazni,konyvek,dvdk,...szeretem egyedul csinalni.A terhes jogat en is neztem az Orsnel,jo hely.
Kocogas jo,csak vegyel jo edzocipot,kifejezetten futasra...terhesen is lehet,ha egeszseges a terhesseg..
Nekem az elejen eleg sok problemam volt+kenyelmetlen lett volna ,annyira erzekenyek votlak a melleim. :lol:

RImar!

A dokimnak a hizas a maniaja,tobben is ezt mondjak,neki tok mindegy hogy vekony,vagy kover valaki...szerinte 7-8kg nal tobbet nem kellene hizni egesz terhesseg alatt.AMit en eleg bizarrnak tartok,mer tha kiszamoljuk a babat,placenta,ver,...sok egyeb...mar reg tul leptuk.AMugy most a 29. hetben 9-10 kgnal tartok.Engem nem zavar,mert combra,sehova nem hiztam,csak pocak es mell...es tudom hogy egeszsegesen kajalok.
A hugom meselte,hogy a terhesseguk vegere(o is,sogornoje is nala szult) mind azt hazudtak neki,hogy nem hiztak semmit,amitol a doki nagyon boldog volt.Hat legfeljebb hazudunk. :lol:
Zümiketol nem fogok megvonni semmit,eszem agaban sincs fogyokurazni terhessegem alatt.
AMugy tenyleg edi pocid van,annyira latszik,hogy mar lent van a babad. :)

Bufo!

SOTE-t meg nem erdeklodtuk,majd jovo heten.
Hangulatom valtozo,ma megint elegge magam alatt vagyok.Bar tenyleg betablazom magam,ma is anyukammal voltunk moziban,maszkalni,holnap hugomhoz megyek es valoszinuleg ott is alszok..csakhat anyukam es a hugom nem tud a ferjem helyebe lepni.Igy szamolom a napokat...most mar ketszer jobban varom...1. hogy Zümikenk megszulessen,2. hogy ujra lathassam a ferjem.
Errol mindig eszembe jut,hogy a jo hazassag titka hogyha sokat vagytok tavol egymastol....csak viccelek...bar tenyleg van benne valami...mer tigy jobban megtanuljuk ertekelni a masikat...elvegre mi mar lassan 14 eve vagyunk egyutt masaallah.

Tovabbi szep napot nektek! :roll:
momo35
 
 


sziasztok!

csajok én is irtam kodának iwiwen de még nem volt fent igy nem is válaszolt!valaki nem tudja a számát?

koda ha olvasod!lécci irj már nekünk mert nagyon aggodunk érted!ugye nincs semmi baj!miért nem jösz?KODAAAAAA LÉÉÉCIII IRJ NEKÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ági!azt a visszintest én is látom de azt nem kell pozitivnak venni csak a függölegest!ugyhogy ez egy erös negativ hál istennek!

titi!remélem ma még jelentkezika dokid és nem kell idegenhez menned!

oné várjuk az esto beszámolot!képeid is vannak a szép kis reziröl?na meg a pocidrol!

rimar huha mekkora nagy a pocid tényleg olyan minta mindenorás lennél!

ancsi csak nem megérkezett a baba?miért nem jelentkezel?

momo jobban vagy már?szerintem tök normális ez a parfüm dolog ilyet én is csináltam anno!a férjem még a parfümöt is otthonhagyta nekem!

monaszisza nem raksz fel képet a gyönyörüségedröl?

amugy csajok ez az alvás nem tudom de nálam is elég szörnyü már két hete kb egyik ágyn se tudok kényelmesen aludni!minden reggel hátfájásra kelek!

bufo te hogy vagy?huh nagyon közel van neked is már a nay nap!

tücsi!hahooka nem irsz nekünk?pedig te is idetartozol és nagyon hiányzol ám!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Heló lányok!

Momo.Én is nagyon kevésnek tartom amit a dokid ideális hízásként emleget. Én a fiammal 13-at híztam,ebből ő volt 4,aztán a placenta,magzatvíz,vér...A végeredmény,hogy szülés után 3 hónappal kevesebb volt a súlyom,mint amikor terhes lettem. Pedig nem ettem se mást,se kevesebbet. Én azt hallottam,hogy a 9-12 kiló az ideális,de szerintem ez alkati dolog is,és persze a baba méretét se hagyhatjuk figyelmen kivül.Gondolom nem dl-re ugyanannyi minden nő magzatvize,mellmérete...Szóval csak úgy,ahogy te jónak és egészségesnek érzed. Szerintem. :wink: Ha nem veszed tolakodásnak megkérdezhetem,miért kell a férjednek távol lenni? Munka miatt?Virág,te is vagy az IWIW-en. De jó,hogy talállak meg.?Szivesen felvennélek az ismerőseim közé.És persze bárkit innen,aki még fönt van.Aki azt miondja,hogy a net nem egészséges dolog,az hazudik. Nekem olyan jó érzés megbeszélni ezeket a dolgokat veletek. Persze van egy szuper férjem,aki ugye nem nő,és nincs ilyen tapasztalata. És persze sok barátom is,de hát nem untathatom őket folyton ezzel a témával,mert a baráti körömben most senki sem pocis,és nem is tervezi,ezért nagyon jó,hogy ti vagytok. :) Köszi. :) Peteérésem van,nagyon erősen érzem.Kicsit be is vagyok tojva,mert még nem szabad próbálkoznunk,mivel szedem az allergiagyógyszert,mi meg nem túl megbízható módon védekeztünk most,megszakítással. Persze nagyon örülnék,de jobb volna akkor,amikor már nem eszem az allergiagyógyszert.Annyit gondolok Titire.Nagyon nehéz lehet most neki. :cry: Remélem minden a lehető legjobban alakul velük. :wink: Virág! Igértél képeket a lakás átrendezéséről.Én várom ám.Egyébként ti mivel foglalkoztok?Még jövök,csak kiszedem a gyerkőcöt a vízből,mert úszóhártyái nőnek. :lol:
Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


szia anubias!irtam neked privit hogy találsz meg iwiwen!a fotokkal jövök este eddig azért nem raktam fel mert még nem volt kész teljesen!
én kéz és lábápolo mükörömépitö vagyok,de mivel itt nem nagyon vannak vendégeim takaritok egy boltba:S
szerintem is tök jo az internet mert itt tök jo barátságokat lehet kötni mindent meg lehet dumcsizni!na meg nekem pluszba jo mivel itt csak két barátnöm van!abbol is csak egyik magyar!és itt tudok barátkozni dumcsizni meg minden!komolyan olyan ez a kis csapat nekem mintha már mindenkit ezer éve ismernék és már taliztam volna veletek!az életem részévé váltatok és veletek megbeszélem az itthoni dolgokat meg a hétköznapit a férjemmel meg rolatok beszélgetek!nagyon szupi ez a csapat!
a májusi kismamába van egy topic csapatrol egy történet!meglestem a topicjukat,nekik is ezzel kezdödött hogy babát akarnak és már három éve megy!én tök ugy érzem a mi topicunk is ilyen lesz!
persze ha nem hagytok itt egyedül engem
(de azt nem hiszem,remélem nem)

puszziiiiiiii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Hát lányok nem bírtam tovább összeraktam a kiságyat. A párom persze letolt, hogy miért nekem kell az ilyesmit csinálni. De mit tegyek ha most is dolgozik.
Kedden megyünk anyáékhoz és csak a hét végén jövünk haza. Ez lesz az utolsó pihenés, mert utánna már nem megyünk sehová a kicsi születéséig.
Ha hazajöttünk akkor fogom csak összepakolni a táskámat.

Virág
Egészen jól vagyok, bár már sokkal jobban fáradok mint eddig. Persze Dávid sem kímél. Most járok 8 kg-nál. A hasam már nagy, szerintem. Majd teszek fel képet.

Momo
Örülök, hogy elfoglalod magad. Igaz ez tényleg nem olyan mintha itt lenne a párod.
A hízással ne foglalkozz, amíg minden eredményed jó. Szerintem is kevés a 7-8 kg összességében amit elvár a doki.

Anubias
Nagyon bíztató, hogy így érzed a peteérést. Valószínüleg nem kell sokat várni egy két csíkos tesztre ha már szabad az út. Egyébként Bálintra mennyit vártatok?

Oné
Várjuk az esti bővebb jelentkezést.
Nem irigyellek a kipakolásért, én ezt nagyon utálom. Mire mindent elrakok kész tortúra és utánna még nincs vége mert ugye jó sok a szennyes ruha amit ki is kell mosni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Virág!

Köszi,megkaptam az üzit és már be is jelöltelek. :)

Bufo! Bálinka nagyon könnyen sikerült.Érdekes,mert anyutól örököltem a hátrahajló méhemet,amivel ő nagyon nehezen esett teherbe. Nekem is mondtak ilyet a dokik,hogy majd lehet ebből gondom. Én mindíg szedtem bogyót,de 21 évesen egy epehójag gyulladás miatt abba kellett hagynom.Egész hónapban védekeztünk máshogy,aztán aznap,amikor már vártam a mensit,együtt voltunk. Így lett Bálintkám. Utána még 1-szer szexeltem életemben védekezés nélkül és megint terhes lettem. Az a terhesség azonban spontán vetéléssel végződött még a legelején. Remélem most is ilyen könnyen fog menni. Hát a saját példámat nézve eddíg nem volt gondom a hátrahajló méhemből.
Persze amikor az ember nagyon szeretné,az más. :oops: Nagyon ügyi vagy ám,hogy ilyen keveset híztál.
Virág!Milyen gyakran szoktál haza látogatni?Ha legközelebb jössz jó volna szervezni egy találkozót így mindannyian.Furi lesz majd leülni a sok ismeretlen arcot nézve,hiszen csak képről ismerjük egymást,és mégis megdumcsizzuk a legbensőbb titkainkat,vágyainkat,félelmeinket.Nagyon jó volna,ha mielőbb sikerülne összehozni egy ilyen csajszis találkozót.
Rimar!

Tényleg nagyon szép nagy pocid van. Remélem nemsokára én is ilyen képeket tudok majd felrakni nektek.
Jó pihit mindenkinek.
Puszi:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


bufo az a 7-8kg plusz nem sok de hát te amugy is olyan vékony alkat vagy nem?
jo pihizést jövöhétre!

anubius hát eleinte 3havonta,aztán havonta most meg fél évente!a következö esedékes hazalátogatás december!és már mondtam a csajoknak hogy akkor szeretnék tlaizni mindenkivel mert már egy talirol lemaradtam!és hát decemberbe már majdnem mindenkinek meglesz a babája igy a babokákat személyesen is megismerhetem:))
hu de j neked ha ilyen könnyen terhes leszel ugy irigyellek:)
na megyek fürcsizni aztán hozom a képeket!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!!!
Ezt nem hiszem el:(:(:(:( nagyon remélem azért Babónak nem lesz semmi baja. Tényleg üzenj, hogy tudjuk mikor, miért szorítsunk, és tudni is szeretnénk Rólatok!!!!

És ez igaz KODÁRA is!!!!!!!

Momo,
az nagyon jó, ha el tudod foglalni magad. Én megmondom őszíntén meg lepődtem a szívhang készüléket. nagy gyakorlat kell hozzá, hogy tudjad hol és hogyan kell hallgatózni.

Hogy nálunk mi volt??? nagyfiam újabban alig kakil. hetente max 1x. és ez szerintem egy olyan gyerkőcnél, aki előtte naponta kakilt probléma. szóval 1 hete nem kakilt, már mindent próbáltunk. tej+gyümi, kakilós szirup, langyos-cukros tej stb. szóval kapott egy glicerin kúpot. hát ettől nagyon rosszul volt, mert visszatartotta a kakit. végül 2 órával később sikerült kakilnia. ez volt kedden. Aztán végre tegnap megint volt. én azt hittem már túl vagyunk azon, hogy figyelni kelljen a kaki témát, de úgy látszik nem.

Virág,
nem semmi vagy. már megint rendezkedsz:):):) tényleg megjött már? én akkor szoktam rendezkedni:):):)

Anubias,
tényleg üdv köztünk.

na megyek, mert jobbra-balra esik nagylány és sírdogál:):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Remélem,hogy ilyen könnyű lesz,mert azért azóta eltelt egy pár év és ki tudja,mi változott a szervezetemben.Szuper volna a decemberi találkozó.Remélem sikerül összehozni és minél több fórumozót sikerül személyesen is megismerni.Egyébként én sokat töprengtem a te eseteden és én arra gondolok,hogy a szülés után valami nem állt vissza a hormonműködésedben,mert írod,hogy ilyen hosszú időnként jön meg.Szerinetem csak ez az oka,hogy még nem sikerült a tesó.OLvastam,hogy most nincs lehetőséged dokihoz menni. Lehet,hogy hülye ötlet,de hátha használna.Te szedtél fogamzásgátlót?Mert lehet,hogy érdemes volna mondjuk 1-2 hónapig szedned és utána nagyobb eséllyel állna be a ciklusod.A barátnőmnek már 2-szer volt mesterséges beültetése,és előtte is fogamzásgátlót adtak,mert állítólag utána több biztosabb peteérés van. Bocs,ha hülyeségeket írok,csak agyaltam ezen.Várom a képeket. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


ja,és Ági

a doki témán fel vagyok háborodva. ez hihetetlen, hogy ilyet megcsináltak veled, Te meg sajna rá vagy kényszerülve, hogy visszamenj, mert nem kaptál zárót.

Tapasztalt anyukák,
a kaki témával ti mit szoktatok csinálni??

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Akartam írni reggel is, de akkor olvastam Titit....hát megint totál rosszul lettem......nagyon szorítok nekik!


Én visszamentem dolgozni, nem tudok onnan írni. Mire hazaérek, Marci nem enged a géphez, meg Gabi is sokat dolgozik , így ő tőle se jutok oda. Meg fáradt is vagyok estére. Meg hát a kedvem........idegileg eléggé meg vagyok viselve, remélem nem kezdődik előlről a pánikbetegségem....

Orvosnál voltam már egy párnál. Az előzmények miatt nem fogadank, nem járhatok terhestanácsadásra, és amúgy is, 31!!!!!!!!!!!!!! éves vagyok..........Csak a 12. heti uh után mehetek tanácsadásra, addig csak akkor, ha vérzek vagy görcsölök. Jó mi???? Most itt állok tök hülyén, tök egyedül.....gondolhatjátok, mennyire jó a kedvem.......majd kb. 1 hónap múlva mehetek uh-ra....(itt miskolcon nincs olyan, hogy csak besétálok az utcáról, beutaló kell....)
Én nagyon bízok a babámban, eddig sem adtuk meg magunkat.
Persze közben Gábor családja is kikészít. Álandóan azzal jönnek, hogy miért nem vetetem el a gyereket, ők ezt tennék. És felhívnak ilyennel telefonon is......Ilyenkor ordítani tudnék. Ez volt most a hétvégén is. családi összejövetel kellős közepén nekem álnak, hogy milyen hülye vagyok, miért nem vetetem el. Mintha valami nem is tudom miről beszélnének....Gábor is elég keményen beszolt nekik, de csak nem hagyják abba........Szóval tesznek róla, hogy szarul legyek.

Gyorsan ennyit tudtam írni, most mennem kell.

Mindekiről tudok mindent, olvaslak benneteket, csak írni olyan nehéz.......

Remélem legközelebb csupa jó hírekkel jövök. És hogy más is rendben van!!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Bocs, most látom, hogy tele van helyesírási hibával az irományom. Olvassátom helyesen:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


zsepy még nem jött meg!hát igen megint rendezkedésbe voltam mert kisfiam öt napja nem akart a saját szobájába aludni aztűán meg férjem meghozta a bárpultot és kitaláltam akkor nimiklnek jöjjön vissza emeletes ágy az ülögarniturája meg menjen a nappaliba!ugyhogy ez volt a rendezkedés!

anubias hát már ezekre én is gondoltam,hogy biztos felborultak a hormonok szülés után,aztán a szoptatás miatt is lehet!sose szedtem még fog.gátlot de már ajánlották mások is!ha most megjön lehet iratok magamnak!a multkor a barátnöm már felajánlotta az övét:)mert neki mindkét gyerek fog.gátlojával jött össze és lassan már jobban szeretné hogy terhes legyek mint én magam!szept.7ig nem jön meg akkor elmegyek dokihoz és alkotok valamit!

koda végre ugy örülök hogy irtál de annak nem hogy kivagy!hogy lehetnek ekkora bunkok már miota vártátok ezt a kis babát miért vetetnétek el!hülye parasztok!(már bocs de nagyon felhuztak) ne foglalkozz senkivel csak magatokkal!marcika hogy van?szoritok hogy minden rendbe legyen veletek!mikor esedékes ez a 12.uh?már nem sokára ugye?ugy szeretném ha megnyugtatnának egy kicsit és jönnél ujra közén jo kedvel!mert a régi kodát ugy szeretem a mostanit meg annyira sajnálom és olyan rossz hogy nem tudok segiteni!:(

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


anubias a képek:

elötte;
Kép
Kép

utánna:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
erkély: Kép
kismenö kolbászt süt: Kép
Kép
háloszobatitok :D Kép

na a képekböl mára ennyi!bocs hogy sok lett!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virag!

Te aztan tenyleg nem nyugszol!!! :lol: Szegeny kanape kiszorult a teraszra?? :lol:

ANubias!

Mi eredetileg Kuwaitban elunk,vagyis ferjem kuwaiti es 92 ota ott elek,csak most a terhesseg+egyeb dolgok(telekvasarlas,lakas,epitkezes) hazajottem.O meg ugye csak par havonta tud jonni,akkor is ket uzleti ut koze besuritve.Legkozelebb a szulesre igerte,de szerintem inkabb november..aztan ki tudja....Vissza is mehetnek utana,de 1-2 honapos babaval azert nehez lenne utazni...aprilisban meg ha elkezdjuk az epitkezest akkor megint itt kell lennem mig el nem keszul a haz...utana talan ingazhatunk oda vissza.Nagyon hianyzik mar Kuwait,az otthonom,a cicank,minden.Nekem ez olyan mintha nem is en lennek,egeszen mas eletet elek itt...es egyedul nagyon rossz.Perzse tudtuk,hogy ez lesz,valakinek le kell itt is bonyolitani a dolgokat....csak nehez.De nem nyavalygok,van akinek sokkal rosszabb. :?

Koda!

Ne foglakozz ferjed csaladjaval,probalj burkot vonni magad es babocad kore,ne erdekeljen semmi mas.Nem ertem,hogy miert nem vallalnak...ez nekem kicsit magas.De kitartas!!!!!!!!!!!! :oops:

ZSeppy!

Kakiugyben nem tudok hozzaszolni....bocs! :wink:
momo35
 
 


Virág!

Nagyon tetszik az otthonotok.Szép a bárpult is.A fiad pedig milyen nagy.Menő a sérója. Ő oviba jár?Örülök,hogy nem írtam nagy hülyeséget ezzel a bogyóval.Hátha.

Momo!

Akkor így már értem. Biztos nem lehet ez könnyű lelkileg,de szerencse,hogy a családod veled tud lenni,és gondolom a pároddal is gyakran beszélsz.Majdcsak elcammog az idő és együtt lehettek. Végülis az nagyon jó,ha ennyi év után igy tud hiányozni. Ez azt jelenti,hogy jól választottál. :)

Jó éjt nektek,holnap jövök.
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


momo mi két hetesen utaztunk elöször nimrodkával ugyhogy szerintem ez repcsivel sem lehet akadály!mi kocsival mentünk!picibabával könnyebb utazni(szerintem) mert még joformán csak alszik!
kanapé nem kiszorult az erkélyre!nem akartuk kidobni igy kitaláltuk rakjuk ki igy a kecske is jol lakik és még a káposzta is megmarad:)

anubias igen nimrodka ovis csak most szünet van!öt lesz szeptemberbe,jövöre meg elzavarják suliba mondván tul gyorsan tanul!ami persze részben igaz is!oktoberbe kezdte az ovit nulla némettudással msotmeg már perfekt!lehet jobb lenne még visszatartani de hát mi van ha vi meg már nem köti majd le!dönsenek azovonök ök ugyis jobban tudják!a sérot én vágom:)

na elrakom magam én is holnapra!joéjt puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt lányok!

Virág!

Most tűnik csak fel,hogy ugyanolyan a vonalzónk. Bocsi :oops: Nem vettem észre. A gyerkőc választotta,mert azt mondta,hogy a többi háttér és figura neki dedós,ő nem baba. Én a Spongya fickót néztem ki neki,de az nem volt jó,mert zöld és nem sárga.Hát nehéz az élet. Ha zavar téged,megváltoztatjuk.Mégegyszer bocs.Ez a sulikezdés nehéz dolog.Amikor én suliba mentem,az volt a szokás,hogy menjen mielőbb a gyerek. Itthon én úgy tapasztalom,hogy most inkább marasztalnak az oviban.Mi nem maradtunk,de az első évben azt éreztem,bárcsak még oviba járhatna. Nem volt neki és ezáltal nekem sem könnyű. Az volt a rossz,hogy habár agyilag megérett a sulira,viszont fiú és nem mentek neki olyan alapvető dolgok,mint cipőkötés,renbetartani a cuccait,időérzék...Szóval az első rossz volt,másodikra viszont ezekben mind utolérte magát,és már örülök,hogy most megy 3.-ba. Viszont ebben a suliban azt is hülyeségnek tartom,hogy a gyereket augusztusban az oviba még lenyomják aludni és segítenek neki öltözni,mosakodni,egy hónappal később a suliban meg elvárják,hogy ne legyen álmos délben.és hót önálló legyen.Nem is a gyerekből hiányzott a képesség,inkább nem volt szüksége ezekre az oviban. Így mikor mentem érte,a földön húzta a cipőfűzőjét,a táskába behányva acuccai és mindene elveszett.Mára viszont tök jól mennek ezek is,úgyhogy már nincs okom panaszra.Ügyi vagy,hogy ilyen jól levágod a haját.Egyébként azt nagyon irígylem a gyerekektől,hogy ilyen könnyen megy nekik a nyelvtanulás.

Lányok,mindenkire sokat gondolok,puszi,
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Bufo!
Hát igen, az alvás már néha nehezebb.Feküdni ugye nem lehet akárhogy, és rendszeresen hajnalban 3-kor felébredek és csak 6 körül tudok visszaaludni.Egyébkénf fura, de néha én is úgy érzem, hogy bármelyik pillanatban megszülethet.Most 31 hetes vagyok még azért van hátra, de néha már úgy érzem, hogy jó lenne ha kint lenne.

Anubias!
Én is fenn vagyok az iwiwien, ha gondolod...(Dobi Mária néven)Én festőművész vagyok.Az iwiwen az adatlapomról meg tudod nézni a képeket, ha érdekel, ott a honlapom címe.

Koda!
Örülök, hogy végre jelentkeztél!
Azért ez felháborító!MI AZ HOGY VETESD EL???!!!Hogy a francba lehet ilyet mondani?Meg különben is mi közük van hozzá?Nem értem, miért kéne elvetetned?Úr isten, tökre felidegesítettem magam ezen!Hogy lehet ilyen paraszt módon hozzáállni?Bocsi, nem akartam a családodat megsérteni, de ez azért sok!És ne hagyd hogy az ilyen hülye dolgok befolyásolják a kedvedet!Te csak a babóddal foglalkozz, meg a kisfiaddal , meg a férjeddel és azokkal akik szeretnek.A többi meg le van szrva.

Titi!
Gondolok rád!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Örülök,hogy nem zavartam!A piciről megpróbálok képet feltenni,ha nem megy megkérem a páromat.Emma már nagyon aranyos,érdeklődik a külvilág iránt.Kedvence a lámpa,percekig dumál neki,ha feloltom.Csak szopik,se cumit,se cumisüveget nem fogad el,így kissé kényelmetlen ha el akarunk menni valahova,hiszen nem nézik jó szemmel,ha valaki nyilvános helyen szoptat és ráadásul szégyenlős vagyok ,így nekem is kínos. :oops:

Szeretném megkérdezni,hogy akinek a gyermekének két neve van ,jelent-e problémát,hogy apával nem egy néven szólítják?Nálunk ugyanis ez a helyzet áll fent.

Koda!

Egyszerűen nem értem miért akarják,hogy elvetesd a picit!És az orvosokat sem,hogy mi bajuk van a koroddal!Én 32 múltam és emiatt nem volt problémám.Még plusz vizsgálatokon sem kellett résztvennem,teljesen úgy kezeltek,mint 12 évvel ezelőtt.Ráadásaul szeretnék még egy babát a közeljövőben.Légy erős,ha összefogtok a bébivel,minden rendben lesz! :)

Titi!
Neked nagyon szorítok,biztos nem lesz semmi probléma a picurral és hamarosan te is jobban leszel!

Virág!
Nagyon tetszik a lakásotok!Mi most újitottuk fel anyuék házát,de még mindig rengeteg tenni való van!rermélem hamarosan be tudunk költözni!

Mona
monaszisza
 
 


Sziasztok!

Mona: miért jelentene gondot, hogy apával nem egy néven szólítják?? Nekünk ez volt a célunk.:)
Apukám Attila, párom is, így Zsolti csak második névnek kapta.:)
Kicsit sok lett volna... :wink:

Menstruáció mindenkinél máskor jön meg, ez nem jelent semmit, adottság kérdése..ez nem jelenti azt, hogy nem jól szotatsz..bár régen ez volt a hiedelem. Amíg jól szoptatsz, nem leszelk terhes és nemis jön meg.
Semmi jelentősége, mindenkinél, más változások mennek révbe, máskor érik a pete..
Én májusban szültem (1éve) és januárban jött meg, de nem sokáig 3napig..
Vannak, akiket elönt és nagyon jön meg. Azt javaslom ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget.:)

Virág:jó lett az átalakítás, bár előtte nem láttam, vannak-olyan képek is?? Nagyon más volt??

TIti: drukkolok, írj, ha van hír már..

Koda: jó, hogy a párod is melletted áll, semmi más nem számít!!!
Kűzdelem az élet, kűzdeni, azokért, akiket szeretünk.
NE idegesítsd magadat, ne is szóljatok vissza, ez a te/ti életetek és nektek kell dönteni. A baba meg nem egy tárgy, amit csak, úgy eldob magától az ember-ez egy ajándék, amit nagyon meg kell becsülni, egy áldás.
Sok sikert, gondolunk, majd rád!!!

bufo: olyan jó az ilyeneket csinálni, közben a babóra gondol az ember, sztem semmi rossz nincs benne, hogy összeraktad.:) Énis ezt tettem...

Ancsi: hol jártok?? Csak nem baba van a dologban?? :)

Ági: írj, milyen lett a reggeli teszt...remélem nincs baj!!!

A banya dolog nem érdekelne, de tényleg nehéz megmagyarázni, miért is ilyen bunkók egyesek..és általában az idős nénikék.
Volt olyan, hogy Zsolti a közértben előrébb tolta a kosarat, mire a nő megkérdezte, mibnek kell az ilyennek megszületnie, miért szülök gyereket, ha nem figyelek rá..stb. Szóval visszaszóltam, s sokszor át is gondoltam, nem szabadna idegeskednem ilyeneken, de szívem szerint jól megverném - szájon csapnám az ilyen rosszindulatú banyákat. Miért fogjuk ki folyamtaosan, nemis értem..:(
Kb 2 hete meg a postán szóltak be, hogy ne rángassa a kötelet, mégis mit képzel??Mindjárt rácsap a kezére, na itt is megvédtem, mit képzel magáról..megmondtam, ő az én gyerekem, ha bármi van, majd én rászólok, evvel senkinek nem árt..:(
Szóval folyamatosan megtalálnak, de miért??

Amúgy jól vagyunk már van egy kis pocim is.:) Kilóra nem nagy változás, eddig 2,5 kiló. 23.hét körül járok-ez nem rossz.

Sok pussszi mindenkinek!!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Koda
Örülök, hogy jelentkeztél. :)
A család véleményével ne foglalkozz. A lényed, hogy a párod kiáll melletted és ez a fontos. Mondjuk azt nem értem miért kellene elvetetned.Egyáltalán hogy lehet ilyet mondani. Én biztos jól elküldtem volna őket melegebb éghajlatra.
Most a nyugalom a legfontosabb neked és a babának is, és ne is izgasd magad senki miatt. Fel a fejjel minden rendbe fog jönni.

Virág
Jó lett a lakás, ügyesek vagytok. Szegény kanapé az erkéllyre szorult, de legalább kényelmesen lehet kinn ücsörögni. :)

Monaszisza
Örülj neki, hogy csak szopizik a kicsi és van tejed. Hát igen a nyilvános szoptatás nalunk még néha felháborodást kelt, de nem tudom miért. Ha ki szeretnél mozdulni próbáljatok olyan helyekre menni ahol el tudsz vonulni, vagy legalább nincsennek sokan, lehet, hogy így neked is könnyebb lesz.

Sziszi
2.5 kg hát az tényleg nem sok. Bár nem csodállom, hogy itt jársz, mert elég sokminden jött össze az elmúlt időszakban. A lényeg, hogy a pocaklakó jól van a kilók meg úgy is jönnek majd.

Zseppy
Kaki témában nem tudok okosat mondani, mert nekünk nem volt gond vele. Esetleg nem szorong valami miatt és azért tartja vissza?

Titi
Sokat gondolok rád, remélem jól alakulnak a dolgok.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok :)
Egy gyors beköszönés, állapotjelentés, aztán megyek olvaslak benneteket, kivel mi történt, mert már napok óta nem voltam gépnél, nem tudtam követni az eseményeket!

Ja, még egyben vagyok, bébike odabenn, pociban :lol:

A múlt heti UH eredmények:
fejecske: 90 mm
mellkas: 96 mm
combcsont: 74 mm
becsült súly: 2882 gramm

Sajna a dokim még szabin volt, helyette nem volt senki, aki megvizsgáljon :roll: , így még mindig nem tudom, hogy mennyire vagyok már nyitva.... :roll:
NST jó lett, nem nagyon keményedek mostanában.
A derekam azért fájogat és néha szurkál odalenn.
A bokám még mindig karcsúúú :lol: :lol: hála a hűvös időnek :lol:

Szerdán megint megyek NST-re és végre a dokim is lesz.
Kíváncsi vagyok, mit mond :)

Bálintnak kezdődik jövő héten az ovi, már várja nagyon :)

Rólam ennyit hirtelen....
Jaj, lányok, a héten már a 38. hét.....te jó ég, már vonalkódos a bugyim :oops: :lol:

Megyek olvasóba :)

Pusszantás mindenkinek,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Megint én.... :oops:


Drága Titikém :cry:
Miért kell megint átélned valami rosszat?? Hát nem véletlenül fájt a hátad.....de nem is a nagy pocaktól, hanem a vesédtől.
Az pedig szörnyű érzés. Még jó, hogy rájöttek és tudtak ellene tenni valamit!

Nagyon-nagyon szurkolok neked és babócádnak, hogy most már tényleg ne legyen semmi gond veletek!!!!!!!
Nagyon várom a híreket rólatok!

Virág!
Annyira tutik a képek, és a fiad tényleg egy menő srác :lol:
Túl gyorsan tanul.....hmmm...az csak nem probléma?? :lol:
Nagyon tetszik a bárpult is, de a legjobb a hálószoba!!!
Biztos nehéz onnan előbújni.... :oops:

Anubias, vagyis Eszter :lol:
Én is üdvözöllek a csapatban - visszajelöltelek az iwiwen :) - a lehető legjobb topicot találtad meg! :)
Tök jó volt olvasgatni az írásaidat, olyan érzésem támadt, mintha már ezer éve itt lennél köztünk és már régóta ismerlek :)

Monaszisza!
Jó volt téged is újra látni - főleg, hogy hazai tájakon evezel :lol: - gratula a lánykádhoz!
Tudsz felrakni képeket? Hadd gyönyörködjünk bennetek is! :lol:

Momo :lol:
Szegénykém, teljesen megértelek, nem épp jó érzés a magány és a pártalanság, nehéz lehet számolgatni a napokat, mikor látjátok egymást újra....huhh, nem semmi.
De csak pozitívan, Zümike nem érezheti a szomorúságodat :) :)

Zsuzsa!
Várjuk nagyon a továbbított üzit Tititől!!! Van már valami hír??


Koda!!!
Mi a fene történik már megint???
Ilyen hozzáállással hogy a francba lehetnek orvosok??
Emberek dolgoznak egyáltalán Miskolcon a kórházban???
Hú, neked valami normális orvost kellene találnod!!! SÜRGŐSEN!!!!
Hú, de felbosszantott, amit írtál.....
A párod családja se semmi, elvetetni a babát???? Jézusom, ezt nem hiszem el.....milyen meggondolásból mondanak neked ilyet???

Rimar!
Nagyon szuper a pocakod!!! Szép formás :lol:


Felébredt Bálint, nem is tudtam mindenkinek írni, de majd folytatom :lol:

Addig is millió cuppantás mindenkinek,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Ma van az első gyerekmentes napom,mert anyukámék elutaztak vele egy hétre vidékre.Annyira furi,még soha nem volt ennyi ideig távol tőlem.Kár,hogy nem lehet már próbálkoznunk,mert most biztosan volna lehetőségünk. :D Ez az elevit nagyon jó. KOmolyan mondom,hogy mióta szedem szinte az allergiám is tünetmentes, MOndjuk szedem a gyógyszert is,de ilyenkor már gyógyszer mellett is nagyon szoktam kinlódni.Attól nagyon féltem,hogy majd farkas étvágyam lesz tőle,de szerencsére ez sincs,és nem híztam egy dekát sem.Ez biztató. :wink:

Ancsi!

Köszönöm a kedves fogadtatást neked is,az a furi,hogy én is úgy érzem,mintha már régóta ismernélek titeket és írkálnék itt a fórumon.Azért is örültem az iwiw-nek,mert ezáltal is kicsit többet megtudhatunk egymásról,fotók is vannak fent,szóval szuper.

Rimar!

Köszi,még napközben bejelöltelek,csak nem volt lehetőségem írni,a melóhelyen. Ilyen munkahelyet,még netezni sem lehet nyugottan?! :lol: Most elég nagy a hajtás,mert 20-a közeleg és az ÁFA-bevallás miatt van melóm bőven.Megnéztem a képeidet és nagyon megfogtak.Annyira jó hangulatuk van.Olyan sok nyugalom és harmónia árad belőlük.Nagyon tehetséges vagy és tényleg csodálatos,hogy ilyen jól megvalósíthatod önmagad,megtaláltad az önkifejezésed módját.Le vagyok nyűgözve. :oops:

Koda!

Sokat olvastam rólad,és láttam,hogy mennyire szeretnek itt téged,hogy aggódnak érted egy emberként a lányok.Azért nem írtam eddíg neked,mert nem szerettem volna így ismeretlenül belekotyogni. Megnéztem a te lapodat is,és nagyon szépek a munkáid.Én is próbálkoztam már ezzel a technikával,üveget,kisebb tárgyakat készíteni,de a tieidhez képest elég csofik lettek. :cry: Szóval szép hobbit találtál.Ami a családot illeti,tudom,hogy könnyű azt mondani,ne foglalkozz velük,és aztán meg egyszerűen nem lehet megvalósítani,mert nagyon fáj mások véleménye. Nekem annak idején senki sem akarta Bálintkámat rajtunk kivül. Mára viszont őszintén nagyon szereti mindenki. Anyósommal amúgy nekem olyan a viszonyom,hogy nem is áll velem szóba. A m,ásodik babánk,ha összejön,biztos vegyes érzéseket kelt majd és fájni fog,de akkor is egy életem van és én hozom benne a döntéseket,nem felehetünk meg mindenkinek.Nem is szabad.Láttam,ugyanazt melózzuk. :wink: Kitartás nekedés tudod,olyan még nem volt,hogy valahogy ne lett volan. :)

Titi!

Nagyon sokat gondolok rád és a kis pocaklakódra.Drukkolunk nektek. :wink:

Virág!

Merre vagy?Tessék jelentkezni és írni nekünk. :)

Ági!

Rád is nagyon sokat gondolok ám.Tudsz már valamit?Ugye minden rendben van?Tudod együtt várjuk a babukát!Nagyon bízom benne. :wink: Ha már eddíg ilyen hasonló dolgok történtek velünk az életben,hátha most is hasonlóan és jól alakulnak a dolgaink.

Bocsi,hogy nem írtam mindenkinek,de ha így folytatom,kidobtok,mert annyit firkálok sok hülyeséget.Úgyhogy abbahagyom,hátha ti is írtok.
Puszi mindenkinek!
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés.
Titivel beszéltünk. Szerdán befektetik a Sotéra és kb egy hétig bennt is lesz.Még újabb kivizsgálások vérvételek és stb után lesz szó a magzatvíz leszívásról. Azt még nem tudja mikor lesz. Talált orvost aki elvállalta és nála is fog szülni és a babát is ellátják. Sajnos a mai Uh-on sem volt telítődés a pici gyomrában így már biztos szükség lesz a beavatkozásra. Most a 28. héten jár, de a baba még csak 26+ néhány naposnak felel meg nagyságban a nem ivás miatt, és kb 900g. Nagyon sok a magzatvíz már borzasztóan feszes a hasa és feküdnie kell , mert a méhszáj is kinyilt egy kicsit. Mi telcsin tartjuk a kapcsolatot és írok ahogy van valami fejlemény. De ha felhatalmaz, hogy megadjam a számát akkor azon is el lehet érni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Kicsijuci!

Ne vegyél túl sok ruhát a bébinek,hiszen nem lehet tudni pontosan,hogy mekkora lesz!Mivel én nagy babára számítottam,nem is vettem 56-os ruhát.Két hónap alatt kinőtte a 62-es ruhákat.Szerintem legalább 4-5 rugira szükséged lesz.Amiben a kórházból hazahozod az legyen kisebb,a többi nagyobb méretű.Vegyél ujjatlan rugit és ahhoz néhány hosszú ujjú bodyt,a melegebb rugi alá jó a rövidujjú is.Mivel októberben szülsz,szerintem több plüss rugit vegyél,mert bébik fázósak,annak ellenére,hogy a lakásban meleg lesz.Én vettem hálózsákot,de nem szeretem,így nem is használom,estére is rugit adok rá.De ha használsz,bodyt adj a picire.Sétához már vehetsz vékonyabb overált,télre pedig bundazsákot.Olyat érdemes nézni,amit később overállá lehet alakítani cipzárok segítségével.
remélem segítettem egy picit. :)

Ancsi!

Hogy bírod az éjszakákat?Nekem az utolsó hetekben olyan fájdalmaim voltak,hogy alig tudtam pihenni.Éreztem,ahogy a csípőm,méhszájam tágul,szinte milliméterről milliméterre.Rettenetes volt!Hova jársz uh-ra?

Hihetetlen,hogy már a sulira kell gondolnunk!A fiam most lesz 6.-os és rengeteg gondja van az iskolában.Nagyon sokat szenvedünk az iskolai időszakban.Utál suliba járni és nagyon lusta tanulni.Pedig nem ezt látja itthon.Születése után szereztem az első diplomámat,tavaly a másodikat,azt hittem bejön a személyes példaadás,de tévedtem.Talán ha a harmadikat megszerzem... :) Persze ezen més gondolkoznom kell,hiszen a kicsi még szopizik,így nehéz lesz megoldani a konzultációkon való részvételt.

Nagyon belelendültem az írásba! :oops:

Jó napot mindenkinek!

Mona
monaszisza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: