Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Bigacsiga,
nem is ide írtam KépKép. De köszi!!!!!!!!! KépKépKép
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Ide még nem írtam, de remélem a majd 9 éves nagylányom megfelelõ ok a tagságra! Kép
Szeretnénk Lucával csatlakozni a találkához a D-i Pu.-nál!
Szóval hánykor? És pontosabban hol? Mi kihasználva a B.B. feltúrását 18-sal megyünk.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Évi,
Érdekes, nekem meg pont a lapos sarkú cipõkben fáj a lábam, a tûsarkakban érzem igazán jól magam! Mondjuk nincs is edzõ is edzõcipõm, de már tervezem a megvételétKép.
Én is mindig attól tartok, hogy valami gyerekjáték miatt lesz gond. Valamelyik nap Petra hrcolta ki a vizet a medencéjébõl. Azt gondoltam, na bumm, vizes lesz, én meg majd átöltöztetem. Annyira jól elvolt vele, hogy nekiálltam fürdõszobát takarítani, és néha ránéztem a gyerekre. Egyszer indulok kifelé, megcsúsztam, majd hanyatt estem. Petra jót röhögöt (azt hitte ez egy magánszám az õ szórakoztatására), én meg hirtelen azt se tudtam, hogy fogok innen fölkászálódni. Közben kiderült, hogy a pici lányom megunta a fû locsolását, úgy döntött, hogy ezentúl a lakásba borogatja a vödrébõl a vizet. Na én ezen estem hanyatt. Most ordítottam vele. Szólt is az egyik szomszéd, hogy hallotta, hogy gyereket neveltem. Kérdeztem, hogy hallotta-e a puffanást is elõtte, de azt állítólag nem.

PM,
Kezeltesd a rendmániát, mert az tuti, hogy betegségKép!!!! Én teljesen egészséges vagyokKép. Amikor nincs otthon Panka, akkor meg pihenj, ne a házimunkára vesd rá magad!

B. Vera, bigacsiga,
Én is örömmel olvasom ám, hogy másnak is vannak öngyilkos hajlamokkal rendelkezõ gyermekeiKép

Virág, Pele,
Én holnap viszem a 3 hónapos oltásra Rebust (ma 4 hónapos)

CsKati,
Képzelem, Szegény Rendetlen Alex megint építõkockát tett a babás fiókbaKép. Esetleg a könyvek rossz sorrendben vannak a polconKép???? És fogadjunk, hogy ha jobban belegondolsz, Te is csak elektronmikroszkóppal vetted észre a gyûrõdést…Kép.

Anikó,
Te is kezeltesd magad, naponta felmosni, meg hetente ablakot pucolniKép??? Hát, nagyon ráérszKép!

Pildi,
Éppen tegnap dél körül gondoltam rá, hogy feldobok egy mailt a listára, hogy merre jársz….

Evey,
Épp valamelyik nap fejtettem ki anyósomnak, hogyha hasmenés-hányásnál nagyobb baja nem lesz a gyereknek, akkor csinálja azt, amit akar. Mindentõl mrg akakrja menteni, nem nyúlhat semmihez az udvaron az a szegény gyerek, mert koszos.... na jó, ma a budiba mártogatott kenyértõl én is ideges lettem, de a párom szólt, hogy épp tegnap voolt benne sósav, Bref budihab, meg minden vegyszer. Tudom, hogy ezzel nyugtatni akart, de nem egészen sikerült...


Most jött ide a Petrus, és tiszta fehér krém volt a pofija. Megette a popsikenõcsöt (echte Bübchen), és rájött, hogy sz*r az íze. A farmeromba törölgette a nyelvét, és köpködöttv.
Rebus talán már kevébé hasfájós, és egyre jobban megy neki a négykézláb állás, bár néha kinyújtja a lábát, felemeli a fenekét, én meg azt nézem, mikor fog bukfencezni egyet….

Sziasztok
madárka
madárka (mad&aacut
 

 
 

Sziasztok!

Szóval ott kezdõdött, hogy júliust végig melóztuk, gyerekek jobbra-balra nagyszülõknél. Aug 2-án végre elküldtünk egy cikket, pár napra rá a francia kollégák is, kolléganõm szerint ez már történelem ettõl a csoporttól, pláne, hogy egy harmadik is készül (és talán pár napon belül elmegy). Tudnillik ebben a szakmában sajnos az (is) mérvadó, hogy kinek mennyi publikációja van, ezért aztán sokan kilószám mindenbõl cikket írnak. Viszont a mi csoportunk (illetve a nagyfejek benne) olyan, hogy csak tökéletesre megírt (ötszázszor végigmért, minden felmerülõ gondra ellenõrzött, komlett magyarázatot adó) cikket szeretnek elküldeni, azaz tojnak rá, hogy mennyi a darabszám. Na most ez a nagyoknak már mindegy, mert nekik már van nevük, és ismerik õket, és megvannak a papírjaik. Viszont a phd-hez darabra (kilóra) nézik, hogy hány cikket publikált az ember, azaz engem mélyen érintett a dolog.
Na persze az elküldtük és a megjelenés az még két külön dolog, de akkor is elégedett voltam vele.
Másrészt a PhD eljárás elindításához szükséges százszámnyi papír tekintélyes részét is sikerült megalkotnom illetve összeszednem.

Így mentem szabira, tudva, hogy még aug közepén be fogok jönni melózni, mert akkor (egyetlen nap egész augban) lesz az illetékes doktoris titkárnõ bent az egyetemen, és több tízezer ft megspórolása végett nekem azon a napon be kell adnom a paksamétámat.

Szóval aug.3-tól szabin voltam. 4-én mentünk Gálosfára, ez a Zselici dombságban van, az meg Kaposvártól délre. Egy baráti társasághoz csatlakoztunk be, a társaság magját biológia szakot végzettek alkotják. Ez azért érdekes, mert remekül ki lehetett használni, mindenféle növény és állat beazonosítása céljából. Szerintem sokat okosodtak e téren a gyerekek.
Az egy hetes nyaralás klassz volt, élveztük, csak éppen nekünk is az esõs idõre esett. RÁadásul vonattal mentünk -lévén nagycsaládosként sokkal olcsóbb-ezért kevés cuccot vittünk. A program minden nap kirándulás, alapvetõen gyalog, lett volna, azért többnyire meg is valósult. Volt hogy eleve esõkabátban, végig egész nap esõben. Persze a hét tekintélyes részét mosással és szárogatással töltöttem (tábori körülmények között, bár házban laktunk, de azért véges melegvíz, semmi fûtõ alkalmatosság). Volt egy túra, ami után muszáj voltam a cipõket is kimosni (bokáig érõ cuppogón mentünk keresztül), na azokat a végén már a tûzhely sütõjében szárogattam...
És tele volt állatokkal a nyaralás. Láttunk rengetek apró lényt, hernyót, lepkét, bogarat (meg legyet, rengeteg volt). A szállásadónak kecskéi voltak, meg rengeteg kutyája, élvezték nagyon a gyerekek. (volt ott kecskesajt is meg minden) És madarak. Rengeteg kis tó van arrafelé, vizimadarakkal. Meg vadászházak is, bár nagyvadat azért nem láttunk. Ilcsi az egyik tavat ruhástul kipróbálta... élveztem, persze 7 éves gyerek mellé az ember már nem visz csereruhát egy túrára...(belecsúszott a szélérõl, nem direkt)
Na, szóval láttunk egy rakás gólyát is, alkudoztam is velük (ami a faluban volt, azt sikerült alig pár méternyire megközelíteni), irányítottam ám felétek õket!!!
Aztán volt némi további állatozás is, testszerte.
Vasárnap (11) jöttünk haza, aznap is tartottam még egy kullancsvizitet. Ennek kapcsán rájöttem, hogy egyéb állatkáink is vannak, Edóka, meg Virág már jól ismerik õket... Drasztikus kúrába fogtunk, kop-kop úgy tûnik, hogy 8-10 nap alatt felszámoltuk. Viszont ennek némi ára is volt.
Gergõ még oké, õ szereti a rövid frizurát, Bálintnál a 12 mm-es is nagy alku eredménye volt. Ilcsi viszont.... éjjel 11-kor jutottunk idáig, akkor estem neki, együtt bõgtünk. Most olyan 3-4 cm-es frizurája van, hátul 12mm-essel vágva. (történetesen az enyémet is levágtuk, bár nem annyira) Amúgy szerintem tök jól áll neki, egész más lett az arca, sokkal hangsúlyosabb a szeme, szája, arcformája.
A nyaralás második szakaszát ez a program nagyban meghatározta, egyfelõl így nem szívesen mentünk, másfelõl lelkileg elég volt a napi kurkászás.
A végére azért eljutottunk lagziba is (24-én, ezért is nem foglalkoztam a talival), igazi falusi lagzi volt. (Csornán) VOlt ott tányértörés-söpréssel, cicialakú torta az ifjú férjnek, bemutatóval miként is fog bánni vele, cipõlopásos zálogosdi, ennek kapcsán a férjnek be kellett számolni róla, mit lát a menyasszony szoknyája alatt, volt ott favágási gyakorlat bekötött szemmel, aminek eredményeképp az ifjú férjé és 2 közeli barátja felaprították saját zoknijukat. Meg persze menyasszonytánc, aprópénz söprés, és rengeteg eszem-iszom. Gyerekek nagyon élvezték, éjféltájra már eléggé elfáradtak (vonattal mentünk oda is, átszállás meg plusz busz meg gyaloglás minden volt).
Aztán csináltunk egy fordított napot is, amikor reggeltõl estig a gyerekek diktáltak. Õk találták ki, mikor kelünk, mit csinálunk stb. Viszont õk csinálták a reggelit is, mi mentünk elõbb fürödni és tõlük kaptuk a jóéjtpuszinkat (és tök jó csendben mentek utána teljesen maguktól fürödni). Azt hiszem, fogunk még ilyet csinálni.

És aztán elkezdõdött a suli. Mind a háromnak, öregszenek. Regiment tankönyv, eszköz, szerencsére amit lehetett elõre összeraktam, könyvet csak elsõ nap kapták, ráadásul az elsõsök csak az esti szülõin, aminek fél 8-ra lett vége...

Ja, közben kétszer fõztem saját paradicsomból ketchupot (elsõre kb 17, másodikra 24,5 kg-ból), meg sok ubit is elraktam. És virágzik újra az eprem , és van is rajta néhány szem, egész nagyok. És közben még mindig van a málnán is! Szóval kert oké, bár elég lusta voltam a szabi alatt. Ez amúgy is jellemzõ volt, sokat pihiztünk, nem nagyon fõztem, alig dolgoztam. Kivéve a közepén egy hetet, amikor két nap melóhelyen voltam, beadtam a doktoris papírokat (maradékot még be kell vinnem hiánypótlásként), meg takarítás, bevásárlások, lakásátrendezés. Ikrek megkapták az íróasztalaikat, (nem új, csak áttaktikázás, Ilcsié meg az ágyból szétszedhetõs fajta) az is jókora meló volt.

Szóval nem unatkoztunk, és olykor azért elolvastam ám a leveleiteket is!

Most meg újra kezdõdött a meló, bár egyelõre akklimatizálódom. (azaz itt vagyok szokni a benti levegõt és ez elég is nekem)
Többi megy a yahoora.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Még valami eszembe jutott.

Ennek a szegény MGabriellának nagyon nekiestetek. Szerintem ez nagyon nem volt szép, nem ez a jellemzõ a topikra. Igenis valamikor mindenkinek örültünk, annak is, ha valaki csak olvasgatta a topikot. Ahhoz, hogy valaki tag akarjon lenni, ahhoz az kell, hogy kedve legyen hozzá, és ehhez az kell, hogy elõtte olvasgasson. Ráadásul teljesen igazat mondott azzal, amit mi is régóta dumáltunk, hogy a yahoo miatt teljesen elhanyagoltuk a babanetet.
Ráadásul, bár lehet, hogy tévedek, de én a nevébõl egy chates nickre asszociáltam (MGabi), és ha õ, akkor ráadásul még többen ismerjük is, legalábbis MGabit a chatrõl én ismerem.
Hajrá babanet! (mondom én aki ebben most kicsit bagoly, na nem olyan bagoly, hanem csak a nagyfejû)

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Ildi,
Én nem is estem neki, olvasd csak el, pedig nekem aztán jó nagy szám van
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Én sem, olvasd csak el. Kép És nekem is nagy szám van. KépKépKép [size=-2]Napocska volt!!![/size]

Virág
Virág (fiore)
 


Nem gondoljátok, hogy egy kicsit nevetségesek vagytok? Megjött óvónéni, megszidott és mint az óvodások, védekeztek: nem én voltam, nem én voltam!! A Pisti volt!! Szomorú... Kép
Névtelen
 


Drága Névtelen!

1. Lehet, hogy Õnévtelenségének nem tûnt fel, de csak viccelünk, és nehogy már egy sehonnai névtelen mondja meg, hogy mi, akik régóta ismerjük egymást, milyen poénokat engedhetünk meg magunknak, és egymásnak.
2. Az nem baj, hogy neved nincs, az sem, hogy a humorérzéked is nulla, de az, hogy ennekk ellenére volt bátorságod beleszólni ilyen megjegyzéssel, na ez a szomorú....
3. Egészen biztos, hogy nem a Pisti volt
4. Névtelenkének pedig személyesen én estem neki....

Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok Lányok!

na itt vagyokKép Hát nem mûxik a levelezõm, ugyhogy majd megmahináljuk este, szóval ide írjatok, mert akkor lemaradok. Micsoda egy diszkriminatív rendszer az, hogy csak úgy kitílt, ugye CsKati?

Madárka! Már kezeltetem, pl. vattünk egy mosogatógépet végre, mert a mosogatásból elegem lett. Mostmár csak vasaló-, felmosó-, és ebédfõzõ gépet kellene vennünkKép
Panka is eszi a popsikrémet, gyógyszertári, de õ nem köpködi, pedig keserû. Bezzeg a jó kis banánturmixomat meg letojja. Ilyen hálátlan kölköt.

Évi! Hajrá! Jobbulást a lábadnak. Én a kis festett fagolyóktól rettegek. Mert most bálnaállapotomban elesni.....

Ildi! Haláli ez a fordított nap, csak nekem még várnom kell úgy 5-6 évet veleKépTe sem vagy semmi ennyi befõzéssel.

Evey! Óvónõképzõbe. Ti. csak pedagógusdiplomával mehetek másoddiplomás képzésre grafológiára. Jó nem? Még úgy 7-8 év tanulás van hátraKép Ügyi vagy vezetés ügyben. Már én is nagyon aktivizálom magam. csak nem tudom, hogy egy-egy elindulás elõtt miért megy 3 napig a hasamKép

Virág! Ne árulkodj!!Kép Mi tegnap haláli komolyan vettük ám "a mindent megveszünk " c. dolgot. Ennyi pénzt még életünkben nem hagytunk ott egyszerre. Csak rohantunk, hogy fektetésre hazaérjünk.

Iskolásoknak, ovisoknak gratula!

Márti! Bár nekem elmondtad a recepteket, szerintem is írd le lécci az összeset, mert akkor biztosan nem rontom el. Kép

Pankának / 18,5 hó/kijött a 16. foga is, azért ezek a szemfogak elég húzósak voltak. Mostmár nappal újra alszik 2-3 órátKépÉs éjjel is vagy 10-12-t.Viszont úgy tûnik, hogy a hirtelen otthagyás nagyiknál kicsit megviselhette, mert azóta szörnyen anyás lett és alig marad meg a nagyikkal. Mi lesz szülés után?

Na megyek mert felébredt és még csak most ebédelKépKép

Puszi:Pankamama
PM
 


Névtelen,
te vagy MGabriella? Mert ha nem, semmi közöd hozzá, húzz a francba! És a humorérzéked tényleg nulla. Ha pedig igen, jól elcseszted. Csá.
Egy legkevésbé sem névtelen:

Virág (Most rózsa Kép)
Virág (fiore)
 


Madárka,
a garázdabillegetõ... KépKépKép
Virág (fiore)
 


Ez az csajok csak a humorunkat õrizzük meg, addig sincs baj

Na egészségetekre!
Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Most jutottam el odáig, hogy írjak ide, Hozzátok.

36 hetes várandósan találtam Rátok, akkor még nagyon zöld voltam, hogy hová is írjak..
Aszt hiszem írtam egy-kétszer a Friss kismamákba, de akkor még nem volt on-line internetünk, úgyhogy abból nem lett ismeretség.
A Chat-en fordultam elõ késõbb, onnan ismerlek is néhányótokatKép
Aztán megtaláltam a "kerületembélieket" miután egy hónapja lett normális netünk, és ott ragadtam.

Remélem, tudtom még nekünk is helyet szorítani itt, és járhatok ide hozzátokKép

Pár szó magunkról: Ladányi Kata vagyok, 26 éves, férjem Csabi 27. 2000.06.01.-én házasodtunk össze. Péter fiúnk 2001.10.17.-én született. Kispesten élünk.

Nézzetek meg bennünket (fõleg Petit) az ismerjük meg egymást/Ladányi Peti ÚJ albuma topicban!

Sziasztok!

Ladányi Kata
LadányiKata (ladán
 


Nem én vagyok névtelen,köszi a bizalmat.Most már nem is nagyon van kedvem csatlakozni.Azért szerettelek Titeket olvasni.Köszi Pildi a védõbeszédet.Marad az olvasás ha ugyan lesz mit.Sziasztok
MGabriella
 


Sziasztok,
Borcsa, üdv a csapatban! Holnap ezexerint személyesen is megismerünk téged? KépKép

Anikó,
jesszus, te tényleg ennyire takarítasz? Ezexerint ez vmi Dújvársi betegség lehet, a sógornõmnél is ÁLLANDÓAN rend van, egy porszem sem sehol, tisztára kisebbségi érzésem van, ha hozzájuk megyünk. Olyan a lakásuk, mint egy patika. De azért szeretem õt Kép. És szeretünk téged KépKép.

Ildi,
ez a fordított nap szuper lehetett! Nagyon tetszik. Ha nagyobbak lesznek, mi is csinálunk ilyet. Vidéki lagzi miatt nagyon irigyellek, az ilyeneknek olyan jó hangulatuk van, olyan jók... Szegény ti Kép (bogarak). De azt ewlhiszem, hogy Ilcsinek jól áll, és a rövid haj tényleg gyönyörûen kiemeli a szemet. Neked is rövid a hajad? Pont ma emlegettem pelének, hogy végre ki kellene másolnom a fõzõs ztopikból a ketchupreceptedet...

Ladányikata,
üdv köztöttünk!

Holnap ha minden összejön, mi is megyünk.
sziasztok,
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


SEGÍTSÉG! Hánykor lesz holnap a tali?????
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Ja, a könnyebb beazonosítás érdekében, Kati26-ként vagyok fenn a chat-enKép

Ladányi Kata
LadányiKata (ladán
 


Sziasztok

Pankamama es Anyanyanya ujra utal titeket a yahoo.....pedig ideig oraig elfogadot megint titeket, kuldtem megint aktivalo levelet.
Emese Kinganadi Pru titeket se szeret a lista kuldtem levelet amivel ujra hajlando veletek szoba allni ha a linkre katintotok.

Sajnalom ha tamadasnak tunt amit irtam Mgabinak nem allt szandekomba megbantani ot.

Napocska
Napocska
 


Sziasztok.
Én ma 1/2 10 elõttre célzom meg a Délit. Remélem, találkozunk.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Egy kérdéssel kezdem: diavetítõt (olyan tekerõset) MILYEN TÍPUSÚ boltban lehet kapni? Konkrét címek sajnos hiába jönnek, mivel ugye Debecenben vagyunk. Egyátalán hol keressek? Játékboltban, mûszakiban? Az én régi bogárhátú diavetítõmnek "csak a torka véres", ugyanis nincs meg a lencséje...

Mi megkezdtük Vili leszoktatását a cumiról. Nem volt más választásunk. Eddig csak elalváshoz kellett a cumi, kedden éjszaka észrevettem, hogy már teljesen elrágta mindkettõt. Csak egy kis darab tartotta. Úgy döntöttem, hogy elveszem, mert éjszaka letépi, lenyeli, stb. rémképek. Na, ordítás lett belõle este 11-kor. Mondtam neki, hogy kidobtuk a kukába, õ ismételte, hogy "ku", de ordított tovább és nem óhajtott elaludni. Néhányszor megfordult a fejemben, hogy visszaadom a tépett cumit, de mégis gyõztek a rémképeim. Végül fél óra múlva elaludt cumi nélkül. (Hozzáteszem: autóban gyönyörûen alszik cumi nélkül is.) A tegnap délutáni alvástól féltem egy kicsit, de különösebb baj nem volt. Tegnap éjszaka jól bevacsoráztattuk és gond, pisszenés nélkül elaludt. Így maradtunk annyiban, hogy nem is kellett annyira az a cumi.

Most megyek, mert hétvégén buli és még a diavetítõ sincs meg...

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok,
MGabriella,
na nehogy már megsértõdjKép!!!! Nem gyanúsítgani akart téged imádott Virág-szálunk, csak célozni akart arra, hogy egy teljesen kívülálló névtelen ne ossza itt az észt ilyen stílusban. Téged meg szimplán nem ismerünk (kivéve Ildit), mert semmit nem írtál magadról és a gyerekeidrõl, nem is értem, mi alapján kellet volna feltétlen bizalmat szavazni neked. Nagyon szívesen fogadunk bárkit, de ahhoz az kell, hogy írj magadról valamit, ne csak egy ismeretlen név legyél az üzenet fejlécébenKép!!!!

Zsóka,
ezekszerint Te sem dunaújvárosi vagyKép...

Ladányi Kata,
üdv itt közöttünk! Te aztán precíz vagy! Engem a sírba lehet kegetni azzal, ha valaki megkérdezi a házasságkötésünk dátumát...Kép valamikor nyáron, 3 éveKép....

Pankamam,
amit keresel, azt a gépet én ismerem!!!!! A márkája: BejárónõKép!!! A mosogatógépet imádni fogod, csak ne sajnáld használni!!!

Ildi,
fantasztikus vagyKép! Úgy irigylem azokat, akik kávén kívül mást is tudnak a konyhában ügyködni.... Amit a listán kaptunk recepteket, azokat talán meg is tudnám csinálni, mert elég részletesek, de a párom azt mondta, hogy ha jóban akarok vele maradni, akkor továbbra sem garázdálkodom a konyhájábanKép.

Mit szóltok az új tv2-höz? Egy, már sajnos meghalt, médiában dolgozó ismerõsöm mondta annak idején, hogy a tisztelt publikum értelmi szívonalának mélységét nem lehet elérni. Azt is hozzáfûzte kb 4 éve, hogy az lesz a mélypont, amikor itt is leadják a Big Brothert. Örülök, hogy nem élte meg, nagyon szomorú lenne mostKép...

Madárka
madárka (mad&aacut
 


Juca, én itt fent láttam már Tesco-Auchan-Cora játékosztályain, és több játéboltban.
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Juca!

Szerintem nézz be egy-két használt gyerekruha-üzletbe, én is ott vettem, ott esélyesebb, ahol játkok is vannak. Én májusban 3300 forintért jutottam hozzá...

De ha jössz a nagybörzére októberben, ott tuti kapsz.

Csók:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Köszi az együttérzést, javulok. Lehet, hogy ez a doki rosszul tudta, és nem a pihentetés gyógyítja, hanem a Csongi után szaladgalás?!Kép

Kati26? Üdv! Akkor mi nemrég csacsogtunk a chaten!Kép

Ildi, nem semmi nyaralás!

Juca, én "natúr" játékboltban láttam, de már nem emlékszem az árára. Nem volt olcsó, az biztos!

Egyébként tök megnyugodtam! Hát nem csak az én lakásom egy kupi állandóan! De jó! Végre nem érzem magam egyedül!

Nagy újság van! Csonginak életében elõször sikerült bilibe kakilnia! Eszméletlen büszke voltam rá, és szerintem õ is magára! Nem erõltetem, csak próbálkozunk, de úgy néz ki tetszik neki!Kép Gyorsan vinni kellett a WC-re leönteni. Átvettem egy másik topicból Zsomimama módszerét, és integetünk a kakinak-pisinek, mert mennek játszaniKép

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Köszi szépen a névnapi jókívánságokat! Én is mindig elhatározom, hogy megnézem a Kata féle jó kis táblázatokat, és gratulálok mindenkinek, akinek kell, de valahogy soha nem jutok el odáigKép Kép Kép De legalább ma végigolvastam az összes leveleteketKép

Feksi, gratula a babócához!!!

Dia, igyekeztem gyarapítani a pontok számátKép, drukkolok, hogy összejöjjön a gép!

Szile

Ui.:Tettem fel a levlistára képeket a rönkházunkról.
Szile
 


MGabi,
ne haragudj, és pont az jutott eszembe, mint Madárkának. Miután nem ismerünk, bizalmat szavazni sem tudunk. De itt az alkalom, hogy megismerjünk. Kép Na, írsz magatokról? Van kedved csatlakozni a talijainkhoz? Nem vagyunk ám mindig ilyen véresszájúak. Kép Jó kis csapat vagyunk, és senki nincs köztünk, aki nekem pl. ellenszenves volna. Hány babád van? Mennyi idõsek? Merre laktok? Itt Bp-en? Mesélj. Kép

Madárka,
akkor én most elásom magam. (BB)Kép (Hát ezek szerint imádsz? Kép Kölcsönös. Kép)

LadányiKata,
üdv a fedélzeten! Kép

Évi,
jobbulj tovább! Csonginak gratula!!!!

Virág
Virág (fiore)
 


Lányok!
S O S !
Olyan anyukák tapasztalataira van szükségem akik terhesen szoptatnak/tak. Mennyire csappanhat meg a tejci , és lehet valamivel gyarapítani? És van itt olyan topic ami ezzel foglalkozik?
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Kanga: csak nem?? Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok,
Csajok, tök jüó volt ma talizni veletek. Cory, végre tudtam egy kicsit beszélgetni veled is Kép.

Juca, könyvesboltban próbáltad már? Mert itt Pesten könyvesboltban lehet kapni diafuilmet, hátha vetítõt is... Cumileszoktatáshoz drukkolok.

Madárka: nem bizony Kép. Mibõl találtad ki? KépKép Házasságkötésünk dátumát én sem tudom, az évet biztosan, de azt csak kb. sejtem hogy melyik hónap. Asszem ápr. 30... Kép (Na a miénk nagy buli volt egyébként is: csak mi voltunk meg a két tanú - egy barûátunk és egy kollégánk - egy huszast dobtak fel, hogy melyik melyikünk tanúja legyen... Én nyolchónapos nagy pocakkal, a párom majdnem a kabátját sem vetette le, az anyakönyvvezetõ a végén azt mondta, ugyan egy opuszit adjon már a feleségének... Könnyesre nevettük magunkat mind a négyen, az anyakönyvvezetõ meg gondolom azt gondolta, hogy gúnyt ûzünk az egsézbõl...

Évi,
nézz be a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák topikba, rengeteg sorstársat fogsz találni KépKép (A cím magáért beszél)

Szile,
ha már itt is szóba került - a levlistán akartam megkérdezni - lécci írd meg - ha publikus, persze inkább a levlistára, ne ide - hogy mennyibe kerül a rönkház? Asszem más is kérdezte. Annyira szupi!! Hogyhogy csak ideiglenesnek gondoltátok? mennyi egy ilyen háéz élettartama? Mijaza plusz, ami más házhoz nem kell, csak ehhez? (Gondolom szigetelés, tûzvéderlem, ilyesmi)

Virág,
csak nem nézed a BB-t? Kép

Kanga,
Miért nem kérdezed meg Pelét? Tudod, õ az, akivel ma taliztunk, 3 gyereke van, Áron, hanna és Bálint KépKép

puszi
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


SZiasztok!

A tali tök jó volt Kép

Be kell vallanom, én a BB-t is és a BK-t (Barátok közt) is nézem Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Jó estét Lányok!

Elõször is, PIldi: de jó, hogy írsz és ideKépKép ÉS ne csodálkozz, engem cca. 4 hét után hiányoltak...KépKép(öreg elefánt nem felejt!!)

Norcsi, azt hogyan csináltátok, hogy ott vagytok a víz mellett és nem mentetek le?? Én nem bírnám ki!!
Az Ovi remélem tényleg beválik JulcsinálKép

Cory, már ekkore Balu?? Cipõ, meg szülinap?? Nemrég még azon szurkoltunk, hogy egyáltalán kibújjon..Kép

Iboly, HP-rõl egyezett a véleményünk...de az öcsém elkezdte bújni, majd Hannus és egyszer csak azt vettem észre, hogy Tomi is falja. "Kénytelen" voltam elolvasni, csak, hogy tudjam mit olvasnak...Kép Tényleg volt benne egy-két félelmetes rész, de nem lettek rémálmaik, nem azt szûrték ki belõle. Ha rajzolnak, vagy mesélnek Harryrõl sosem a szörnyû dolgokat mondják, hanem pl. milyen vicces volt, amikor megszöktették õt a barátai, vagy mikor elõször evett csokibékát..stb. Szóval másképp látom már.
Az sokkal inkább zavar, hogy van egy jó pár olyan reklám, amitõl elõször én is megijedtem: Stella A., ahol a szép nõbõl szörny lesz, horror pofával..mindezt esetleg két mesefilm közé bekeverve. A csak tejivó Drakula nevetséges, de lehet, hogy egy Kari fazonú kiskölyök kiakad tõle...
Andrist nem próbálták betenni 2.-ba? Hallottam már ilyenrõl..nálunk Tomi íráskézsége nem volt vmi jó. (Most is vmi szörnyû a külalakja..)

LKata, Borcsa üdv ittKép

Evey, kösz a tippeket, erre mi is gondoltunk, de vhogy olyan bénák itt az emberek..elõször is ciki a használt cucc..(megj.: baromi sok szegény ember él itt), jobb a kínai (már a 3. nyílt a nyáron..no comment!)..és a hülyeségükrõl egy pl. A száz forintos akcióba kitettünk téli-õszi cuccokat is, amolyan kedvcsinálónak..miért nem vesznek az örkényi pa***ok télikabit száz forinté'? Mer' most még nincse' hideg!! Húhh!

Zsóka, mikorra várod Zolit? Ja, Neked akartam elmondani: ne aggódj (már ha aggódtálKép)amiatt, hogy a gólyák lelépnek nem sokára..ui. vhol Baranya megyében megnyílt MO. elsõ GÓLYAMÚZEUMAKépKép Állítólag egész évben nyitva van...tehát akik késõ õsszel, télen akarnak gólyát befogni, sem kell Afrikába menniükKépKép

Judó, én 9.-én megyek..tehát nem találkozunk most semKépKép

Egy kicsit magunkról is: szerdán voltunk a Budai kh.ban Tomival: sajnos nagyon sz*rul volt/van, majdnem ott tartották.KépKép Kapott új gyogyókat, szigorú pihiztetés, naponta 4* mérem a tüdõkapacitását, a pulzusát..ami így, hogy alig mozog, 90-110 között van..Remélem ettõl az új gyogyótól jobban lesz, mert ha nem, akkor be kell majd iktatni egy másikat, aminek a havi adagja 10000 Ft. (támogatás után)
Megmutattam a dokinak Jancsit is. Neki egy vadhús vagy micsoda nõtt nyáron a popsijára. (oda, ahol a vágat kezdõdik..) sajnos le kell szedetniKépKép Pedig reménykedtem, hogy van rá vmi csodakenõcs.
Ja, és amióta panaszkodtam, mintha (kopp-kopp) csökkent volna a rosszullétek száma..Kép
Ma neki estem a hajamnak, ui. egy ideig úgy gondolta, hogy kicsit megeresztem, de elegem lett és pluszba be is festettem, rubinvörösre. 10 perc után lemostam, mert ijesztõ lett a hajam színe, de így is viccelõdnek a srácok:
"Anya, olyan vagy, mintha megskalpoltak volna.." aztán "Olyan, mintha lángra lobbant volna a fejed.."KépKép
Hát nem édesek???Kép

Gyorsan elküldöm, nem akarom, hogy eltûnjön, pusz, jó éjt!

Verus

Kép
verus
 
 


Verus,
Éjjenek a gólyák KépKépKép
Hiányollak - jövõ héten nem jöttök talizni? Meg amúgy is - szívesen vennék (és szvsz nem vagyok egyedül) ruhát a gyereknek tõled. Kéne egy pár cucc, a fiam nõ mint a gomba... Zolit nem tom mikor jön, egy hete híem sincs felõle, szvsz még õ sem tudja Kép

Cory, csak nem? Kép Tudjuk ám, mikor fürdeti a párod Balut, és utána mikor szoptatsz Kép
puszi
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Most írtam ám jó hosszan.
Lenyelte a gép!
Pfuj!

Röviden:
Coci sokkal szelídebb, mint a sztorik gyermekszereplõinek jó része. Gyanús, hogy ez nem megy így sokáig.

Évi!
Gratula Csonginak!

Szó volt róla a levelezõn, de itt is mindenki érdekelt lehet (mea culpa, hogy ide nem írtam eddig) Silvanus máltai játszótér csoportos meglátogatása. Mi naponta megtesszük, ígyhát a délelõttöt javasoljuk a tipegõknek, hogy ne sodorja el õket az iskolások hada. Persze azért a délután sem olyan vészes, de akkor kiegészítõ programnak fel tudjuk ajánlani a napsütötte, füves lakótelepi belsõ udvarunkat nyugalmas sziesztázás, pocsolás és más vígasságok céljára.
Szóba került a holnapi nap (péntek) érdekel ez valakit? A túloldalt rebesgetõ hangok elhallgattak. Más idõpont?
babanet, emil, telefon és bárki szívesen látunk. Útvonalterv kidolgozva...

Snoopy
snoopy
 


Cory!
Neeem!
A barátnõmnek van ilyen gondja!
És a miértre a válasz : már a tali után hívott a problémával és azért is itt kérdem , hogy ki tudjam neki nyomtatni a válaszokat! Kép
De Zsóka legalább lehúztad a leplet ki az a szõke csajszi három gyerekkel! KépKépKép

Snoopy!
Cocival és a csendességgel kapcsolatban - Ami késik az eljön!!! Kép (De vannak kivételek , csak én még nem találkoztam vele! Kép)

Verus!
Azt szeretem a csemetékben , hogy olyan õszinték tudnak lenni , hogy néha már fáj. Kép
Remélem hamar rendbe jönnek a gyerkõcök!!!!!!!!!!Sok sok gyógypuszi nekik!!!

Tegnap hazafele a mozgólépcsõn megkérdezte egy banya (nem óvónõKép) , hogy nem tudnám arrébb rakni a kocsit??? Nem tudom , hogy gondolta .Esetleg emeljem a fejem fõlé , örülök , hogy tudom tartani a lépcsõn.Annyira fontos rohanni a lépcsõn! Mellettünk átpréselte magát , de megszívta mert két méterrel elõttünk volt egy másik kocsi és ott már nem fért el! KépKépKép

Pussz
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Zsóka,
én is így mentem férjhez.... pólóban szakadt farmerban, papucsban. A pilismaróti nyaralás közben beugrottunk egy IGEN-reKép. nem vártunk 30 napot, az anyakönyvvezetõ csak azt kérte, hogy a kedvesem válásának kimondása és a házasságkötés között legyen 30 nap, azt hiszem valami negyven is volt, így bõven belefértünkKép. Eredetileg péntekre beszéltünk meg idõpontot, de az akv ránktelefonált, hogy nem lehetne-e inkább csütörtökön. Csak a papírokat kellett begyûjteni, a legjobb az a családi állapotról szóló igazolás volt, amit a párom kapott, családi állapota: házas, kiadva: házasságkötéshez. Az sem volt rossz, amikor az akv megpróbált rábeszélni, hogy én akár 5 féleképpen is felvehetem a párom nevét. Nehezen hitte el, hogy ragaszkodom a már akkor 25 éve hordott saját nevemhezKép.

Kanga,
én úgy jöttem rá, hogy Rebussal terhes vagyok, hogy egyik napról a másikra eltûnt a tejem. Sajnos elõször nem is jöttem rá, mi a gond, csak Petra üvöltött folyamatosan. Az a gyerkem, aki még cumiisüveget is kiköpte, pár nap után olyan éhes volt, hogy boldogan flammolta, a mocskosul rossz ízû hipoallergén tápszert. Ja, Petra ekkor 5 és fél hónapos volt, tehát még csak szopizott. Talán ha kicsit idõsebb lett volna, és az anyatej már csak nasi lett volna, akkor talán lett volna türemlme, de így csak harapott, pedig még kb egy hónapon keresztül próbálkoztam a cicivel is, hátha.... Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy Petra soha nem volt egy ölelgethetõ gyerek, már pár hónaposan is utálta, ha feleslegesen macerálják, így a szopi lelki odala nem nagyon hatotta meg, ha nem jön belõle semmi, vigyem a francba.


Verus,
gyerekeidnek jobbulást! Petrus hátán is volt valmi kinövés, kb 3 másodperc alatt égették le, és tényleg nem fájt neki!!!
Amennyiben ettõl jobban vagy, csak panaszkodj bátran, mi meghallgatunkKép!!!!

Virág,
azért el ne ásd magad, én beérem azzal is, ha nekem nem kötelezõ néznemKép. Én már azt sem tudom, minek nekünk kábeltv, mert az esetek 90 százalékában DVD-zünk. Igazából este 11 után van idõnk ilyesmire, és akkor (is) igen szegényes a tv kínálata. Bár most 11-tõl nézhetném a BB-t, ha érdekelneKép....


Rebus tegnap megkapta az oltást. Utána csak az tûnt fel, hogy egy helyben fekszik, semmi hintázás négykézláb, meg semmi gügyögés. Sõt, kajaidõ volt, és semmi azonnaléhenhalok visítás. Miután nálam jó gyerek nincs, csak beteg, rögtön odamentem hozzá, és hát jó magas láza volt szegénykémnek. Ma reggel megint lázas, és még hányt is. Ezek után anyám nõvére kifejtette, hoyg milyen jó is a pici babáknak. Ja, tényleg. Megszületik, azután szenved a hasfájástól. Össze-vissza szurkálják, helyes kis mellékhatásokkal. Azután jönnek a fogacskái, azok fájnak. Azután jó nagyokat esik, majd önmagával kerül lelki konfliktusba, és jön a hiszti korszak. Én nem mindig irigylem õket.... És akkor még csak a teljesen egészséges gyerekekrõl beszéltünk....

Sziasztok
madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok,
Snoopy,
Mi mentünk volna szívesen, de kedd-szerrda-csüt mentünk egész nap, inkább ma pihenünk. De jövõ héten szívesen!

Madárka,
ez nálnuk is játszott, de nálunk nem kellett 30 nap a válás(om)tól, mert ém eleve úgy kaptam meg a válási papírt, hogy jogerõre emelkedett (vagy mi?) a válóper napján.
puszi
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Zsóka,
igen, jogerõs végzés volt, csak a házasság bejelentése, és házasságkötés napja között kell eltelni min 30 napnak, ha csak nincs valami különleges indok, pl baba, vagy külföldi út stb. Nekünk nem volt ilyen indok, csak szimplán nem akartunk töszögni vele, meg ha többet várunk, akkor a pletykás párom nem tudja magában tartani. Mondjuk így is telekürtölte a világot vele.... Annak ellenére, hogy férfi, valami kegyetlen módon tud szövegelni, ha kell, ha nem.

Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok!

Kanga, van itt valami ilyen topik az tuti. Lehet, hogy az egy kicsi egy piciben ([url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/426.html?" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/426.html?[/url]) volt, de úgy rémlik direkt ilyen is kell legyen. Igen, megtaláltam, pár nem futott sokat: [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/5776.html?" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/5776.html?[/url].

Norcsi!
Én 3 gyerekkel úgy tapasztaltam, az elsõ 2 héten kell túlesni. Mondjuk ez inkább a fiaimra volt jellemzõ, lányom egyszer sem sírt. Õ viszont majd egy évvel késõbb, amikor nyílt nap volt, és nekem onnan még melózni kellett mennem, akkor sírt nagyon (valamiért beleélte magát, hogy nyílt nap után hazamegyünk, pedig nem mondtam ilyet), de akkor viszont igen kitartóan. Amúgy a mi ovink is olyan, hogy beszoktatás kezdés elõtt 2 napot, és aztán a kezdéstõl már semmi. Kevés kivételtõl eltekintve úgy tûnik mûködött.

Verus! Jobbulást a srácoknak! Nálunk Bálintnál tetõzik az allergia, tavaly még az egy egész claritine mellett lényegében tünetmentes volt, most meg estére vörösek a szemei, folyik az orra és köhög. Mondjuk kaptunk valami orrspray-t, de nem akarom használni, mert szteroidos, és nem értek vele egyet, hogy ez többet használna mint ártana. MÁrpedig idén a claritine-t is tavasz óta szedetik vele (lehet, ezért nem hat most?) lévén annyi minden pollenre érzékeny, nem fogom egész évben szteroiddal is tömni.

Ladányi Kata: üdv köreinkben!

Ikrek tegnap meghozták elsõ mosolygós fejecskéiket, és Gergõ állítása szerint a beszedett valami között is van két csillaga. Bálint meg matekból produkálta magát, órai hat feladatból csak neki volt mind jó... (most új tannénijei vannak, örülök ha igyekszik az elején jól szerepelni) Viszont ciki volt, volt egy olyan házija, hogy újságcikkeket kell gyûjtenie a tanévkezdésrõl. Namost nálunk csak szóróújságok vannak, most még Metrot sem szereztünk ezer éve, és persze a régieket leadjuk papaírgyûjtésre. Mondom mégse mondhatja a gyerek, hogy az én szüleim nem olvasnak. Híreket mi ált. az internetrõl olvasunk. Már ott tartottam, hogy megpróbálok keresni neki vmit a neten, aztán majd arról beszámol, persze bevinni nem tudta volna, mert otthon nincs nyomtató... de szerencsére párom talált egy budapesti piac-os cikket.. Rémes, micsoda nehéz feladatokat adnak nekik! Kép

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Hehe Zsóka, olvastam, hogy te sem nézed a BB-tKép!
Rebus közben helyrejött, már mászna le az ágyrólKép, és rájöttem, hogy én a rossz, de egészséges gyerek az igazán jó gyerekKép!!
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Igen Madárka,
meg is kaptam érta a magamét. mellesleg, írhattam volna névtelenül is, legközelebb, lehet, hogy úgy fogok Kép.
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Kicsit értelmetlen, amit írtam, tehát: NEKEM a rossz, de egészséges gyerek az igazán jó gyerek.
Zsóka,
hát még nem tanultad meg, hogy ha más véleményen vagy, mint a többség, azért letolás járKépKép? Hajlamosak az emberek mindenbõl hitvitát csinálni. Sokszor még el sem olvassák, amit írtál, csak kapásból támadásnak értékelik. Az emberek 90sok százaláka csak sztereotípiákban tud gondolkodni, és mindent abba akar beletuszkolni. Engem nem szokott érdekelni (már), csak jókat vigyorgok magamban rajtuk. Biztos, hogy sokszor a guta ütögetné õket, ha tudnák, hogy én ezeket kinyomtatom, és elég sokan jókat szórakoznak rajtaKép.

madárka
madárka (mad&aacut
 


Én meg azt nem értem, hogy miért kell rögtön vadul letámadni az embereket. Le lehet írni normálisan is a véleményünket, anélkül, hogy bárkit is megbántanánk vele.
cory, aki szánalmas

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory, listát nézz!!!
madárka (mad&aacut
 


Cory, nem csak Virágot szeretem ám BB ellenére isKépKép
Nekem is van hibám, ami még nagyobb is a BB-nélKép
madárka (mad&aacut
 


Madárka!

Nem értem pontosan, mit is nyomtatsz ki????

Hajni
0611viki
 
 


Madárka,
én nagyon vártam a BB-t (most majd úgy tûnik, mintha védekeznékKép), iszonyúan érdekelt a dolog pszihológiai oldala. De amit a Liptai(y?) csinált, az enyhénszólva hányinger volt számomra (Remélem, Cory, nem bántalak meg, meg senkit sem, ÉN gyûlölöm ezt a ripacs stílust, de nem zavar, ha más bukik rá!!!), szóval az rögtön elvette a kedvem a BB-tõl. Azóta nem láttam a TV-ben (nem is kerestem), bár rákattintottam a neten, de semmi izgi nem volt. A többit késõbb, most rohannom kell. Puszi:

Virág
Virág (fiore)
 


Virágom,
na nehogy már védekezzél, mert kinyúlok itt menten!
Madárka
madárka (mad&aacut
 


Írtam Corynak magánban, de ide is írom:
nehogy már azt képzeljétek bárkirõl is, hogy egy nyamvadt tv-mûsor alapján ítéli meg a másikat! Ez nevetséges!!! Ki-ki azt nézi, amit akar! Mindannyiótokat elég értelmesnek tartom ahhoz, hogy nem a szappanoperák és a reality-show-k határozzák meg a napi gondolkodását, mert különben nem azon görcsölnénk itt, hogy hogyan lehetne egészséges testû-lelkû emberkéket nevelni! A 25 éves szuper-értelmes vezetõ beosztású hugom meg csak mesefilmet hajlandó nézni! A múltkor egy fél órát könyörögtem neki, hogy a Hallmarkon most tényleg Az égig érõ paszuly feldolgozása jön, és nézzük már meg! Utána meg fél órán keresztül hallgattam, hogy milyen szemétség, hogy csak az elsõ részt vetítették le! Egyébként egy egy felnõtt, féjrezett nõszemélyrõl van szó.....

Madárka
madárka (mad&aacut
 


Sziasztok!

Úgy látom, kezd megélénkülni a topik forgalmaKép, úgyhogy én is gyorsan bejelentkezem. Eddig sem hanyagoltam az olvasást, csak írni már nem volt idõm. Sõt, pár napra gépmegvonásban is részesültem, mert én buta liba azt hittem, hogy az új digitális fényképezõmet csak úgy rá tudom dugni a kissé koros számítógépemreKép. Hát persze, hogy NEM. Szóval szegény jószág némi operációra szorult. Na de talán most már én is küldözgethetek képeket majd nektek, bár a fényképezõgép és a program kezelésével még vannak gondjaim.

Látom, többen színt vallottatok, úgyhogy én is töredelmesen bevallom, nézem a BB-t, de csak hogy meg tudjam indokolni a nemtetszésemetKép. Virággal karöltve nekem is kifordult a gyomrom az édes kis Claudiától, akirõl a másnapi Népszabi is hasonlóan vélekedett. Szóval egy jóérzésû csatorna nem rohanja le mindjárt a mûsor elején ezzel a nõvel a közönséget. Azóta két esti összefoglalót is megnéztem, de olyan kritikán aluli, hogy megzavart a békés tévé elõtti elalvásomban. Azt hiszem, jövõ héten inkább a Való világot bámulom, hátha attól majd nem érzem magam teljesen leépült agyú gyeden lévõ anyukának.
A fentiek ellenére azért nagy örömöm is akadt a tévémûsorral kapcsolatban: végre megint van Barátok közt!
No ennyit a felhõtlen esti örömökrõlKép

Kanga, azt hiszem, az én tapasztalataimmal nem jut elõbbre a barátnõd, de azért röviden elmondom. Nekem csak viszonylag lassan kezdett el csökkeni a tejem, és mivel Timi már 8 hónapos is elmúlt a teherbeeséskor, már sokminden mást is evett. Mostanra viszont már a napi kétszeri szopásra sem elég neki a tejcsi, és ezt bizony már nehezményezi õ is. Fõleg, hogy közben egy betegség után teljesen leszokott az egyéb kajákrólKép. Szóval én nem hiszem, hogy az elõtej megjelenéséig ki tudom húzni a szopit. Ja és az én kísérleteim nem váltak be a tejnövelésre.

Kicsit régebben ugyan, de kérdeztétek, hogy állunk az evéssel. Hát a helyzet pocsékKép. Én bizony minden ételt kipróbáltam, hátha ízlik a gyereknek, de csak a spenót csúszik le úgy-ahogy. A többit nyugodtan a hajamra kenhettem. Szóval feladtam, és elkezdtem neki tápszert adni, amire sajna eléggé rákapott. Azóta hiába próbálkozom a tápszer elõtt valami rendes kajával, mert azonnal szemmel ver a gyermek. Egy pár napja azért begurultam, és elkezdtem éheztetni, hátha megembereli magát és valami normálisat is megeszik. Hát én két napig bírtam, õ nem tudom meddig bírta volnaKép. Ezek után fogalmam sincs, milyen módszer van még akaratos lánykám megneveléséreKép
A klassz az egész faxniban az, hogy közben folyamatosan beteg vagyok(már közel 1 hónapja), a vírusos influ a sima nátha (a forróvérû párom huzatban szeret aludni) és az allergia egyszerre tombol bennem, úgyhogy az éjszakáimat inhalálással töltöm és ugyan sokáig kerülgettem, de végül az orrcseppre is rávetettem magamat. Fantasztikus közérzetemnek köszönhetõen hiába vagyok terhes, eddig csak fogytamKép. Bevallom õszintén, a nyüglõdésem és a kialvatlanság miatt Timivel sem vagyok igazán türelmes, és borzasztó bûntudatom van, hogy milyen rossz anya vagyok.
Hát ez nem túl szívderítõ, úgyhogy be is fejezem mára.

Üdv
Momo


Momo
momo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?