Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!

Gyönyörű Máté. Nagyon hasonlít Rád. Pusszantom a kis Drágát.


Wish!
Megy a drukk egy kamionnal.

Timi
latimi
 
 


Sziasztok!

Andor itt őrjöng mellettem a videótékában, úgyhogy csak 2 mondat.

A meghívás áll mindenkinek, légyszi küldjetek sms-t a 06709414849 számra és elküldöm a címet.

Wish,
nagyon-nagyon örülök nektek és szurkolok ezerrel.

Millió puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok!

Szeretném megkérdezni, hogy nincs valamelyikőtöknek megmaradt Utrogestanja? Nem lehet kapni és az egyik ismerősömnek nagyon kellene.

köszi, samyke
samyke
 
 

 
 

Sziasztok!!A Kaaális párok fórumában ajánlották, hogy nézzek át hozzátok, mert én már haladok az úton, 28 hetes vagyok a kismamnómmal :D :D Szívesen csatlakoznék hozzátok is!! :D 2. lombikunk sikerült, Kovács doktornőhöz jártunk!!Nálunk a kiskatonákkal volt gond, kevesen vannak :cry: Puszi!!
melódia78
 
 


Sziasztok :)

Egy szép petezsák boldog tulajdonosa vagyok :)

wish
 
 


Wish!

Na végre!
Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírrel jelentkeztél. :lol:
Aztán nagyon vigyázz picurkára! Semmi meló, csak pihenés.

Timi
latimi
 
 


Wish!

Nagyon gratulálok! Vigyázz magatokra!

Kata
dkata
 
 


Sziasztok

Wish
nagyon de nagyon vigyázz magatokra, pihenj sokat
képed nincs róla

Zsebi
remélem hogy ti is nagyon jól vagytok mindannyian

Szép álmokat mindenkinek

Erika
erika13
 
 


Wish :lol: Gratulálok !!!

Ha valaki tudja Farkas Judit mobilját, légyszi küldje el priviben, vagy ha Judit olvassa, jelentkezzen !!!
mniki
 
 


Erika :)
Van sztárfotó, de egyelőre csak egy fekete pötty (petezsák) látszik rajta. Nem túl izgi, csak nekem :) De majd ha már látszik a bébi is, teszek fel.

Niki:)
Köszi:) Elküldtem neked Judit számát.

wish
 
 


Hello Mniki,
Mit szeretnél jobban bankszámlát vagy postai borítékos verziót, szerintem ne add fel mint pénzutalvány formában, mert lehet hogy több lesz mint amibe került a gyogyi.
Amúgy jól vagyunk csak borzalmasan sűrű mind a magán mind a munkahelyi programunk sajnos. Alig várjuk már a szabadágot, már csak 14 nap van addig.
Szerintem jó hogy így döntöttetek, az orvosokon kívül mindenki értetlenül áll az előtt, hogy minek kell várni 3 hónapot. Mi is vagy én is így döntöttem, pedig nekünk kissé necces a dolog, mivel lehet, hogy a petevezető szűkössége okozza a problémát.
Farkasok J
farkasok
 
 


Judit ! Hát sikerült előcsalogatnalak, ennek örülök !!

Feladom simán postai borítékban. Látom, hogy nem ment el a fiókomból az üzenet, egyáltalán megkaptad, vagy akkor most mi a helyzet :shock: Mindegy..
A lényeg, hogy írd meg a címedet és az összeget. Most váltottam ki egy 120 db-os Adimetet (a Tied már majdnem elfogyott), nagyjából tudom, hogy mennyibe került, de lehet, hogy Te drágábban vetted.. + postaköltséget is számold fel !

Veled együtt számolom a napokat a szabadságodig (én kb. akkortájt akarnék tesztelni... :lol: ) Lehet, hogy együtt leszünk kismamik ?? Bár úgy lenne, hogy sitty-sutty összejön mindkettőnknek .. :!:
Puszi
mniki
 
 


Mniki,
írtam ide privát üzit!
Farkasok J
farkasok
 
 


Kedves Wish!
Ennél kivánni sem lehet szebbet :wink: :D !

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Orsi, mi volt tegnap a Kaáliban ???

Judit : boríték postázva :wink:
mniki
 
 


sziasztok,

megint csomaggal a kézben :lol:

wish :)
még egyszer gratulálok! nagyon boldog 8 hónapot kívánok!

zsebi :)
nem semmi a döntésetek, de valszínűleg én is így döntöttem volna a helyetekben. :)

melódia :)
üdv a topicban! mesélj, hogy éled meg a terhességet? hogy álltok a vásárlással?

norka :)
bocsánat, biztpsan félreértettem valamit. ne haragudj. tudom, hogy mindent megteszel Bogi babáért. csak egy gondolat volt a részemről. :)

kriszta :)
tőled is bocsánatot kérek. tudom, hogy te is sokat küzdöttél a tejciért. és az is nagy szó, hogy ennyid van! máté nagyon szép fiú! végignéztem a képeket. olyan helyes! olyan c&a-s bárányos bodynk nekünk is van ám! :P

stella :)
fantasztikusak a pasik! le a kalappal előtted, anyuka! laura már elkezdett forogni, de csak úgy még nem, csak ha van miért. nagyon racionális a drága. :P

melcsi :)
küldtem privit!

lányok,
ki jön talira jövő héten?

puszi

KépKép
unique
 
 


Lányok!
Nem vagyok teljesen eltűnve de feküdnöm kell jövő kedden megyek dokihoz és akkor kiderül hogy mi a helyzet. A barnázásban igazuk volt betöltöttem ma a 11. hetet és szerencsére egyre kevesebb van persze a fekvés is biztos sokat segít. Remélem végre én is örömökkel nézhetek a babavárás felé és elmúlnak ezek a kezdeti aggodások, félelmek.

Puszikok mindenkit, sokat gondolok rátok nézzétek el hogy most nem tudok egyesével írni mindenkinek.

Kismamik további jó babázást.

Pocakosok nagyon jó babavárást.

Még nem pocakosoknak pedig mielőbbi pocakosodást.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,

most megint nem írok sokat... most már tudom, mit jelent az, hogy "soha nem érem magam utol" ! :lol:
Ráadásul most vesztem össze apával, mert azt mondta, hogy 2 évig szó sem lehet újabb gyerekről! Pont ő mondja ezt, aki csak este látja a gyereket?? De abba nem gondol bele, hogy ha most 3-4 év múlva lesz csak újra kisbaba, akkor komolyan nem tudok elkezdeni közben dolgozni (2 év max.), és így 6-8 évre előre be vagyok nyomva ebbe a szerepbe, ami ugyan nagyon szép, de nem szeretnék 6 év múlva is itthon bezárva lenni és kisbabázni! :( Nem akarok nagy korkülönbséget se! :(
Igy aztán felvetődik az az abszurd kérdés, hogy kell-e védekeznünk, és ha igen, hogyan... spirálról volt szó először, de idegenkedem tőle mégis! :( Hormonokról többet hallani sem akarok...

Unique kedves, tudom én, hogy nem bántásból írtad, ráadásul én tejci ügyben extraérzékeny is vagyok, csak hát tényleg úgy van, hogy szerintem te ezt másképp látod, hiszen neked fagyasztásra is jut, én meg hajlamos vagyok még mindig du.4 órakor pityeregni, hogy "már megint elfogyott a mai...". :( És utálom a tápszert... Bogikám ráadásul hízik mint a fene, a pucér súlya tegnap már 5820 gramm volt. :shock: Nem is tudom, egyáltalán hogyan is tudná a tejem ezeket az ugrásokat követni? Nem tudja, és kész. Ez a méret a doktornő szerint inkább 4 hónapos babának felel meg, nem 2 hónaposnak. Ez van.

Zsebi, óriási dologba vágtatok bele, csak ismételni tudom... :shock: Nagyon kíváncsi vagyok már rád. Pockod gondolom már kezd formálódni tripla terhesen! :D Nem teszel fel egy képet? Hiszen emlékszem, anno a mikuláspénzemből 12 hetesen vettem meg az első terhesfarmeromat, fel is tettem ide a képet.

Tudom, hogy beígértem egy Brevi kengurus képet, de lemerült az akkumulátor, helyette beteszek kettőt magunkról, Vácrátóton készült 2 napja a botanikus kertben. Felhívnám a figyelmet, hogy jelentősen vállasodok, mint Stella... és még hol a vége. :lol:
Bogika egyébként már beszélget velem, nem akarok elfogult lenni, mozgásban szerintem inkább le van maradva (lusta is és állandóan ölben van, így nem gyakorol), viszont kommunikációban nagyon fejlett... :shock: Az alsó képen éppen rám figyel.

pusz mindenkinek Norka

ui: mondtam már, hogy pénteken megyünk meglátogatni Krizsa bácsit?? :D

Kép

Kép
Vendég
 


Nori!
Nagyon szép a babád. Tudom én nem tudom miről is beszéltek de én azt mondom próbálj lazulni ebbe a tejcsi témába mintent megtettél mégsem elég neki hát sajnos ez van el kell fogadnod. Nem szabad olyan dolgok miatt idegeskedni amiről nem tehetünk.

Pocakkép ígérem ha most kedden minden rendben lesz teszek fel igen már szépen kezd kerekedni.
Nem tudom normális-e de mindig mikor érzem hogy látványosan nő akkor annyira feszül kívül belül nem görcsöl a méhemnél csak olyan nyomakodó érzés főleg ha állok és járkálok ez normális?

Erika!
Szeretném megkérdezni hogy a SOTE II-n adnak fényképet az uh-n vagy sem? Illetve valamilyen dologra (videokazi, vagy DVD-re) van-e lehetőség rögzíteni a babát. Ez nekem genetikai uh lesz és így sokáig nézik őket jó lenne megörökíteni. :)

Orsi!
?? Tessék írni mi volt a mágusunknál?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán

UH-képet nekem nemigazán adtak, de ha kértem volna biztos, mert másoknál láttam. Ha jól tudom videokazettára fel tudják venni, és ha jól tudom akkor az csak a kisebbik UH szobában van (amelyik közelebb van a Gimes dokihoz).
A genetikai UH-on mit néznek, lehet hogy tudatlannak tűnők, de én nem emlékszem, hogy nekem ilyet csináltak volna.

Mindenkinek szép álmokat

Erika
erika13
 
 


Szasztok csajok,

Wish,
Mégegyszer hatalmas gratrula neked és a picinek !! Minden ok most már, kell feküdnöd, mit szedsz, utrot, táppénzen vagy ? Nem is írtál semmit magadról, pedig nagyon kíváncsi vagyok ám !!
Olyan jó lenne ha tudnátok jönni Larához !!

Zsebi,

Húú, már a 11. hetet töltötted, akkor már csak egy hét és az első akadályon túl vagy.... Nem semmi hogy vállaltad a három manót....nagyon szorítok nektek, hogy ügyesek legyetek... Remélem hamarosan tényleg elkezdheted élvezni a terhességet, bár tudod hogy aggodalom mindig lesz :) Nálad ráadásul triplán, de gondolj arra, hogy később a boldogság is tripla lesz !!
Nagyon várunk egy pocakképet :):):):)

Norka,

Bogi hatalmas és tündéri baba !!! Hát a mérete alapján tényleg nem csoda hogy nem elég a tejci !! Mi 3 hónaposan voltunk 6 kilók-és most a negyedik hónapra már csak fél kilót gyarapodott Máté.
Nagyon édesek mikor elkezdenek gagyogni, Máté is akkortájt kezdte, és azóta be sem áll a szája :) Néha azért tedd le Bogi babát hogy tudjon rúgkapálni, akkor majd lemozogja a kilókat :):):)

Unique,
Semmi baj....nem vettem a szivemre :):) Nekem ezek a C &A-s body-k nagyon bejöttek most nyáron, ezek voltak a legvékonyabbak ebben a fránya melegben, és jó nagyok....nemsokára veszek majd újabb adagot 68-ban is...
Laránál találkozunk majd, de jó !! Végre jól szemügyre vehetjük Laura fekvőtámaszozását :):):)

Erika,
A genetikai UH-n mindent megnéznek a gyerkőcön, de a legfontosabb a nyaki redő...ha az túl vastag, az Down kórra utalhat.

Képzeljétek, az utolsó oltásnál kicsit belázasodott Máté, éjjel 37,8 volt, úgyhogy túl vagyunk az első kúpon...de túléltük, láz lement...azért tegnap egész nap még eléggé megviselte őt a dolog, napközben majdnem 5 órát aludt....ilyen utoljára 3 hetesen volt :):) Legalább jót vasaltam...ma már minden ok volt, de megint összejött az 5 óra alvás :):):):) 4 hónap óta először sikerült süteményt sütnöm :):):)

A védőnő ajánlott nekünk egy Sinlac nevű Nestlé tejpépet, hátha ezzel kicsit megnyújthatjuk az éjszakai alvást.... Ma este fürdés előtt kipróbáltuk. Nagyon izgi volt, hogy kanállal kell enni.....persze ma még csak izlelgettük, max 4 kiskanálnyi ment le sok-sok részletben. Olyan édes volt, ahogy forgatta a nyelvén a pépet....és nem értette hogy mi is az, de végül lenyelte, sőt úgy láttam tetszett is neki....meg majd elkezdjük lassan kóstolni az őszibarackot és /vagy almát is hamarosan.

Holnap, ha nem esik az eső, megint megyünk Marosra a jövő hét végéig, aztán Laráékhoz, aztán Balcsira....jó lenne ha kicsit visszajönne még a nyár.

Tényleg, Unique-on és Melcsin kívül ki jön még Laráékhoz ???
Farkasok ? Wish ? Norka ? Orsiék ? Zsebike gondolom nem fog tudni sajna....
Renoékkal mi lehet, még mindig a telken ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
A tejpép meg fogja oldani az éjszakai gondokat. Sokféle van belőle, talán a tejberizspép a legjobb, régen Oriza néven futott rizsnyák, attól lett Máté is jó alvó. Emese is azt vacsizik, még mindig, és nekünk nagyon bevált, bár én teszek bele minden este gyümölcsöt is, mert félek nehogy elhizzon ugy mint én.
A láz :( A kuptól lehet aluszékony, ne félj, csak átmeneti :lol:
Zsebike!
Azt a keményedést emlitsd meg a dokinak, de van rá gyógyszer. Biztos a tripla növekedés miatt van ilyen korán. Jó a megfigyelés, terhelés hatására alakul ki, és ha pihensz, elmulik. Ez is arra figyelmeztet, hogy komolyan kell venni a pihenést.
Gondolom, nem jöttök Laráékhoz? Bár jó lenne megismerkedni, de jobb ha nem zötyögsz csak ha muszáj.
Már 11 hetes? Haladsz előre szépen!
Norka!
Ne görcsölj a tej miatt! Ez van, nem attól leszel jó anya, ha szoptatsz, a cumisüveget is lehet legalább olyan szeretetettel a szájához tartani!
Kislánykád szép sulyban van! És nagyon hasonlit Rád ugy nézem. Jöttök Laráékhoz?
Szerintem jobb lenne egymás után szülni a babákat. Mert gondolni kell arra is, ha nem sikerül rögtön... Miért kéne védekeznetek?
Mi majdnem 17 éve nem védekezünk, és mégse tudunk felmutatni semmi spontán eredményt :lol:
Készülök a talira, remélem nem jön közbe semmi. Lehet hogy a férjem nélkül megyünk, nem az a haladó fajta, nem hive az ilyen ismeretségeknek. De próbálom füzni, elvégre lombikos babák lesznek!
Ki jön még? És mit vigyünk?

Emese egyre biztosabb lábakkal áll ezen a földön, és megtanult integetni és tapsolni is.
Már vásárolni is el lehet menni Vele rövid időre, ma voltunk a Tescoban, és beültettem a kocsiba. Nagyon intelligensen fogta a kocsi tolóját és közben halandzsázott meg integetett a számára szimpatikus embereknek. Csak a pénztári sorbanállást nem dijazta.
Képek a nyaralásról Kép
Kép
Kép
Kép

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi!
Gyönyörű a kislányotok egyszerűen zabálnivaló.
Tudom hogy sok pihenés és rendben van. A doki azt mondta nem a méhem hanem a beleim puffadnak a sok hormontól.

Kriszta!
Sajnos mi biztos nem tudunk menni mert fekvésen vagyok. most a Szabolcsba megyek kedden genetikára hétfőn 21-én megyek a saját dokimhoz ő oldhatja csak fel a fekvést vagy mondhat dolgokat. Meglátjuk.
Örülök hogy jól vagytok. :)
Ha kedden minden rendben mutatok képet a pocimról.:)


Erika!
Akkor erőszakos leszek mert szeretnék gyönyörködni bennük én a Magas földszintre megyek nem tudom az melyik uh.
Ti jól vagytok? Írtam a Gimes lapjára is förtelem mi megy azon a topikon is. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,

a Szabolcsban kedden minden bizonnyal Bátorfi doki fog megvizsgálni serc-perc alatt (bár a 3 gyerek miatt lehet,hpgy több időt szán rád), és a nyaki redő(ke)t fogja nézni. :D (nagyon valószínű, hogy semmi eltérést nem fog találni) Rengeteget kell várni, nem érdemes korán odamenni. HA videót akarsz, akkor vigyél kazettát, és előre szólj. Nem tudom, Bátorfit meg lehet-e kérni erre, de az asszisztensét igen. A genetikai uh-t az asszisztens viszont nem tudja megcsinálni, de esetleg még egy uh-t lehet kérni tőle, és akkor tuti mindent el is magyaráz, hogy mit látsz. Képet semmiképpen nem kapsz- nincsen.

Alagsorban van csak uh, máshol nincsen, de kérdezz ott rá a portásnál. És valóban a hátsó szobában. Vidd a terheskönyvet és az utolsó vizsgálati eredményt+ha van, beutalót.

Ki lesz a dokid? Sotés?

Nagyon vigyázz magadra, szorítok.

Sata
kisegér
 
 


Wish! gratulálok! tudjátok már hány baba van?

Zsebi! most olvasom gogy 3 baba is van, nagyon bátor vagy, pihizz csak, most ök a fontosak

Orsi! Kaáliban is hallottam a szivhangot és a korházban is,meg az SZTK rendelésen pedig egyik sem 4D-s. Nem csak láttuk, szoval erre alkalmas készülékek vannak bizony 2D-sek is. Én Orsival nem is mentem 4D-re egyszer sem

Karmen
karmen
 
 


Lányok :)
ezer bocs az eltűnésért :oops: :oops:

szóval voltam Krizsadokinál. Hormonokra azt mondta, hogy ötös alá (az fshm meglepő módon nem lett annyira magas, mint szkott, 9.2). Viszont mivel az LH-FSH arányom konstansan fordított javasolta, hogy nézzünk egy terheléses vércukrot.
Most ezt szervezem, mert nem olyan könnyű állítólag megnézetni, különösen, ha inzulin nézéssel együtt akarjuk.
24én megyünk vissza, addigra kellene, hogy a cukorterhelés meglegyen. Ha minden OK, akkor fogigátló ha megjön min. 18 napig, utána stimu... és ugye én el is számoltam, mert 21+7 nappal számoltam a stimu indulására, de ennél kevesebb lesz :) szóval szept. közepe-vége felé meg is lehetne a transzfer.

ezek jó hírek :D de azrt aggódom ezen a cukorterhelésen, mert ez a fiúkkal is elég határértékes lett, igaz akkor terhes voltam. :roll:
bízom benne, hogy a nőgyógyászom tud segíteni ezt elintézni.

nos, ennyi :D alapvetően ezek azért jó hírek :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
Hát igen nem mindennapi ami ott folyt, mert már hálistennek vége ha minden igaz. Mert szerintem a nagy része nem is igazán csak róla szólt, hanem már majdhogynem mást istenítettek ott. Pedig nekem az a doki még ingyen se kéne. Nekem nem úgy tünt hogy az olyan nagy tudású lenne. Na de mindegy be is fejezem, mert én megvoltam és vagyokis elégedve Gimessel. Egyébként írtam oda is neked.

Szép álmokat mindenkinek

Erika
erika13
 
 


Nos, beszéltem a dokimmal és azt mondta, hogy persze, hogy elintézi nekem :)
úgyhogy szerdán megyek hozzá, csüt. reggel meg vérvételre. Fent alszunk Bpen a pasikkal, így akkor el tudok mindent intézni.

:D :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok lányok!

Voltam tegnap uh-n, kaptam egy cd-re felvételt is! Izgett-mozgott, mocorgott, nagyon utálta a kis manó, hogy piszkálják. 40,5 mm, és most azt mondta a doki, hogy 11 hetesnek felel meg, a menszesz szerint számított pedig 10 hét+4 nap. A kórházban meg 10 napja 15 mm-nek mérték és 8 hetesnek ítélték. Szerintetek?!!! Jól megijesztettek, hogy kicsike, de vagy megnőtt, vagy nem is volt kicsi.
Wish igazad volt! Vagy bénán mérték, vagy nem tudom. Minden esetre most rendben volt, a saját orvosomban bízom, és ő alaposan megnézte, megmérte.
Annyi a "hátrány", hogy a genetikai uh-ra a kórház szerint számított időben kell menni, már majd 13 hetesen.Ők tudják, de ha akkor is elbénázzák, elmegyek máshová.
De úgy megörültem, megnyugodtam tegnap... Olyan boldog vagyok... Olyan szép, édes pici Manócska van a pocakomban!!! :lol: :lol: :lol:
dkata
 
 


Szia Zsebi!
Másik topic tag vagyok, de Titeket is olvaslak. Nem akartam addig írni, amíg el nem döntötted a babák sorsát, úgy gondolom, hogy ez akkora döntés amibe nincs joga senkinek beleszólni. Bíztatásként csak azt akarom elmesélni, hogy az én sogórnőm is hármasikereket szült(teljesen spontán, soha semmilyen hormonális vagy egyéb beavatkozása nem volt) Egyetlen egy dolgot kell nagyon komolyan venni és ez a fekvés. Ő sajnos nem vette komolyan pedig még kórházba is be akarták fektetni, rögtön az elején (3 hónapos volt mikor kiderült hogy hárman vannak) ez még nem is lett volns nagy baj, de itthon sem feküdt,szerintem azért már aZ 5-6 HÓNAPTÓL HA SZIGORÚ FEKVÉST ÍRNAK ELŐ AKKOR AZT ÉRDEMES BETARTANI BÁRMILYEN UTÁLATOS DOLOG IS KÓRHÁZBAN LENNI. iLYENKOR SZÓ SZERINT mindennap számít. Neki ha jól emlékszem 7 hónapra születtek a babák ahhoz képest kis súllyal (1250,1180, 980) szülés után elég sok problémájuk volt a babáknak de lassan minden megoldódott, az idén már 18 évesek voltak. A sogórnőm semmilyen segítséget nem vett igénybe, pedig még az önkormányzat gondozónőt is adott volna (akkor még azért egy lakást kijártak). Utána lett még egy babája aki 6 (!) hónapra született 600 gr-al! Ő is él és virul, bár aki tudja hogy koraszülött volt, az látja a különbséget, de különben "teljesen normális" Szóval evvel csak azt akarom mondani, hogy feküdj, feküdj, feküdj,még ha jól is érzed magad és úgy gondolod, hogy a terhesség nem betegség, ami egyébként igaz, de a tripla terhességnél nem állja meg a helyét, utána már úgysem lesz alkalmad feküdözni. Azt is meg kell mondani, hogy tényleg három baba gondozása azért jóval több odafigyelést igényel, de nem megoldhatatlan feladat, igaz nem is lehet akkora "hókusz-pókuszt" csapni a gyereknevelés körül. Ha ezt elfogadod, akkor nem leszel magaddal elégedetlen és nem fogod magad halálra hajszolni.
Nagyon sok boldogságot a babához, nyomon foglak követni!
üdvözlettel:Fanny
fanny01
 
 


Sziasztok Lányok!!
Köszöntök minden friss babavárót!! :D Nagyon örülök mindenki sierének, emlékszem az első uh-n én is majdnem kiugrottam a bőrömből!!Egyrészt az aggodalomtól. hogy minden rendben van-e, másrészt az örömtől!!És aza kis manócska azóta is itt úszkál a pocimban, immár 29 hete!! :D

Szia Unique!! :D
Köszönöm, hogy észrevettél, ari vagy!!A tehességet elég jól viselem, igaz mindig aggódom valamiért!! :roll: De szerintem ez természetes!!Múlt héten voltam uh-n, a fiúcska 1500g, és nagyon jól érzi magát!!Sajna én cukros lettem, de tartom a diétát!!

Minden pocis, és leendő pocis canyukáknak nagy puszi!!Sziasztok!! :lol:
melódia78
 
 


Sziasztok

Dkata
gratulálok, gyönyörű babucikád lehet

Melódia 78
Kitartás, Te is 160g Szénhidráton élsz. Nekem tavaly év végén ill. ez év elején ennyi adatott meg. Ill. a dec. elejétől. még szurhattam is magam. Ha véletlenül szükséged lenne tollba való Actrapid Penfill 3ml-es patron (100 NE - 3,5mg) inzulinra nekem van eladó. A dokim azt mondta, hogy a gyógyszertárban adnak 1 patront is, de sajna egy egész dobozzal (5db) meg kellett vennem, úgy hogy így van most 3 db eladó. Lejárta 2007/05. De remélhetőleg erre neked nem lessz szükséged. (Csak ha mégis).

Mindenkinek kitartás, és mindenkiért drukkolunk

Mindenkinek szép napokat

Erika
erika13
 
 


Köszi Erika!!Remélem insulinra nem kerül sor, én 180g-on élek, de talán annyira nem is vészes!!Csak sajna nem segít benne senki, mert a dokim szabin van, a hekyettes meg csak "pici" diétát javasolt!!Én magamtól utánaolvastam, így tudom, hogy mit ehetek, meg mit nem, meg mennyit!Ápolónő vagyok, kicsit értekn is hozzá, de jólesz ha már megjön a dokim!!Te mikor szültél? :D Puszi mkinek!!
melódia78
 
 


Sziasztok

Melodi 78
Én idén január 26-án a II-es Klinikán.
Hát én mindig éhes voltam, erre a belgyógyász (a klinikán) azt mondta, hogy húst ehetek amennyi belém fér, erre én majd nem megkérdeztem tőle, hogy ok, de anyagilag kifogja nekem azt a sok húst finanszírozni, ill. pedig 2-3 nap után talán megundorodom tőle, mivelhogy a jóbol is megárt a sok. De túléltem. Igaz azóta már sok helyen hallottam, hogy akinek így kijön (nekem már a lombik elején is magas volt, úgyhogy fogyiznom kellett - és így rendeződött) az 10 - 20 év múlva beállhat a 2-es cukrosok közé. Hát jó kilátások.
Na mindegy, az élet értelme már megvan, már csak ha a drága párom is belemegy akkor jövőre ha sikerül - kistesó. És akár már az sem érdekelne ha utána cukros maradnék. Csak legyen még legalább 1 babánk, bár az uncsitesóm vasárnap azt jósolta hogy még lesznek babáim - remélem, nagyon hogy Isten szólt belőle.

Na nem is untatok senkit tovább.

Sziasztok, Mindenkinek szép napokat

Erika
erika13
 
 


Mniki,
Köszi megkaptam a zsetont!
Remélem hamar révbe juttok, és együtt nyomhatjuk majd az ipart!

Kollégák,
Nem kell attól tartani, hogy nem veszünk részt az Andor-bulin!
Igen ott leszünk! Nem maradnánk le rólatok!

Kriszta,
Jogosítvány!!!!

Snorikám,
Bogi baba egy tünemény! Apát meg kapd el rendesen és facsard ki alaposan! Fogazatod kiheverte már a kínzásokat?

Zsebes,
Mi volt ma? Kérlek írj, mert tűkön ülünk!

Icsilya,
Remélem sikerrel záródik ez az inzulinos cucc, nekem a - na most jusson eszembe a kórház neve- János kórházban dr Winkler Gábor prof csinálta, háziorvos beajánlásával. Azt eredmény jó lett, igaz arra számíts, hogy kb. 2hét mire megvan az inzulin miatt. Szerintem olyan simán beharapod a szeptemberi lombikot mint a pinty!

Szerdától Borfalu van a Hősök tere-Felvonulási tere területén, vasárnap 100 tagú cigány zenekar, ha minden igaz, kell egy kis lazítás, arról nem beszélve hogy Andor-buli után le kell vezetni valahol magunkat vagy gyógyulgatnunk kell utána! Kölyök pezsgővel kedveskedek Nektek!

Puszik Farkasok J

ui. Krisztián szeptember 3-án indul a fél maratonon várjuk a szurkolókat!
farkasok
 
 


Sziasztok Lányok!
Kata kedves!
Nekem Krizsa azt mondta anno, hogy az UH-k között bizony lehet eltérés, mármint a gépek között.Szerintem az a lényeg, hogy az orvosod, akiben megbizol, mit mond. Mostmár fejleszthetnél 1 mércét, hogy lássuk, hol is tartasz!
Zsebike!
te is csinálj mércét légyszives! Mi volt az UH-n?
Fannyt ismerem 1 másik topicból, igaza van, fekvés, kedves Müvésznő! Utána már ugyse lesz rá időd vagy 20 évig :lol: Krizsához nem is mész egy bucsu UH-ra?
Majd teszünk fel képeket a taliról, jövőre meg megyünk Hozzád ikernéző-talira :lol:
Lányok, tudtok-e valamit Almodóról, már olyan régen jelentkezett!
Fanni megjöttél már a nyaralásból?
És tényleg, senki nem ir, hogy mi lesz az Andor-bulival, csak Judit jelezte, hogy jönnek. Nagyon kiváncsi lennék Rátok, Norka. Stelláék gondolom Pécsről azért nem várhatók. Renoca vajon olvasol minket mostanában? És Sünirenoka Miklóska mamája? Jó lenne találkozni! Unique-al beszéltem telefonon, találkozunk Laráéknál. Orsi, Ti jöttök, ugy hallom. Latimi? Bzsuska, Mniki? És az uj lányok?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kisegér!
Gimes Gábor a SOTÉ-s orvosom eddig egyszer voltam nála és megyek jövő héten egyenlőre mindennel meg vagyok vele elégedve telefonon lehet hívni nyugodtan nekem ez sokat jelent hogy nem csak x időben tudok orvost elérni ha baj lenne. :)

Karmen!
Ti nem indultok neki a következőnek?

Kata!
Nekem is pont 10 + 4énél nézték és pont akkorák voltak a babák mint neked szóval biztos minden rendben. :) Örülök hogy sikerül megnyugodni de tudod úgyis mindig lesz miért izgulni. :)

Fanni!
Köszönöm hogy ismeretlenül is megosztottad velem a véleményedet tudom hogy fekvés be is tartom nem esik nehezemre egyáltalán mert csak az lebeg a szemem előtt hogy minél tovább egybe kell maradni és hogy hamar eltelik az idő és az alagút végén várnak rám az én gyönyörű egészséges babáim. Bármit megteszek értük. ŰA fekvés a legkevesebb.

Melódia!
Üdv. közöttünk. Van kedved írd le hogy sikerült a baba és hogy miért is kellett lombikolni. További boldog babavárást kívánok. :)

Farkasok!
Köszönöm hogy hiányoltok. Megtanulsz veteztni Judit? Csúcs érzés és nem nehéz én most év elején csináltam tudok újpesten szuper sulit jó tanárral közép árkategória nem lenyúloska nekem elsőre összejött minden.

Lányok!
Tegnap megjártam a szabolcs utcai genetikai uh-t. Két babám lett végül ők teljesen jól vannak dobog a pici szívük mozgott kezük lábuk fantasztikus élmény volt őket látni. Nagyon fáj a harmadik hiányzik, de tudom hogy így könnyebb lesz a terhességet is végig csinálni a barnázásom is elég jól szűnik szóval azt mondták megkönnyebbűlt a méhem nem kell annyit nőnie remélem hogy a másik kettővel semmi baj nem lesz. Uh képet sajons nem kaptam így azt nem tudok nektek mutatni.

Vonalzót a 12. hétig babonából nem csináltam de pénteken elkészítem és akkor már látni fogjátok.
Pocakképet meg este csinálunk a párommal és felteszem nektek. :) Azért túl nagyra ne számítsatok. De nagyonmókás hogy ott laknak a hasamba.

Továbbra is pihim van de azért igyekszem jönni.

Laráékat puszilom és sajnálom hogy nem tudunk menni. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
Örülök, hogy jól vagytok. És öszítén sajnálom a babócát, de a sors megoldotta a nagy kérdést. Vigyázz magatokra nagyon.
A Szabolcs utcai genetika mennyivel másabb mint a II. Sote-s?
Ne haragudj meg érte, de én még most is nagyon irigyellek. Rettenetesen örölök és drukkolok nektek, hogy minden simán menjen. Mikor én bent feküdtem az utolsó 3 hétben, akkor ott volt velem egy szobában 2 ikres kismama. Az egyik lombikos volt a másik spontán. A spontános kismamát a 38 vagy 39. héten császározták meg január 20-a körül (már nem emlékszem) de szegény már nap mint nap könyörgött az orvosának hogy csinálja meg a császárt mert ő már nem bírja tovább annyira nyomnak. Neki mind a 2 babája 2 kg felett volt. Úgy hogy kitartás és sok sok pihenés. És nagyon várom a képeket.

Sziasztok

Erika
erika13
 
 


Szia Zsebi!

Nagyon szorítok értetek, hogy rendben legyen minden a babócákkal és persze veled! nagyon sajnálom a harmadik babát, de sajnos a természet döntött így. :cry: Biztos vagyok benne, hogy a két babával is nagyon boldogok lesztek!

Pihenj amennyit csak bírsz, és meglátod, hogy minden rendben lesz. :lol: De azért arra ne számíts, hogy innentől aggódás nélkül telik majd az életetek :lol: . Az én pocakomban csak egy baba van, mégis folyamatosan találok valamit, amin izgulni lehet - dehát ez így van rendjén. Aztán majd ha megszületik, jönnek az újabb fajta aggodalmak... Bele sem merek gondolni :lol: .

Azért a pihenés mellett azért néha jelentkezz, hogy tudjuk mi van veletek!

Puszi, Almodo (35+3)
almodo
 
 


Almodo kedves!
már olyan régen nem irtál, és most sem beszélsz Magatokról! Hogy vagy, alakul a bébibirodalom?
Zsebike drága!
Sajnálom a harmadik babát, de azért halkan sugom, hogy igy biztosabb és könnyebb is lesz. Nagyon jól gondolkodsz, egyébként fekve lehet legjobban kilátni az alagutból :lol: Már csak 28 hét, és a kezedben lesznek! Tudsz kötni, himezni vagy bármi alkotó tevékenységet folytatni? Remekmüvek készültek amig Bébit vártam, csak sajnos már mindet kinőtte :lol:
Most mi van, Judit vezetni tanul? Mindjárt visszaolvasok, hol is emlitette. Ha igen, hajrá! Jó is az nagyon, amikor az ember lánya egyedül el tud menni vásárolni, nem áll 1 férfi unottan, hogy meddig vásárolsz még. :wink:
Zsebike, a szigoru fekvés végig tart? Várjuk a poci-képet.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Zsebeském,
A sors útjai kifürkészhetetlenek. Gratula a 2 ficánkához. Most már elárulom, hogy az első UH képed alapján mondtam valakinek, hogy nem lesz csak 2 babóca, mondjátok azt hogy nem vagyok banya. Tudom megszeretted mindhármat, de az élet így döntött, és babóca is így tartotta helyesnek. Hidd el majd nyomon követi testvérkéi életét. Krisztának azért írtam, hogy jogosítvány, mert a múltkori talira nem hozta el, szegény Zoli meg sokáig visszautasított mindenféle szeszes kínálást, utána azért feladta, és Kriszta vezethetett haza.
Nekem van már jogsim 15éve- bár lennék fiatalabb-, mostanában nem nagyon gyakorlom, mert nincs saját autó, Krisz cégesét, meg ritkán vállalom pontosan azért mert én úgy érzem hogy kiestem a gyakorlatból. Laráéknak átadjuk a puszit és az ölelést!
Te csak pihizz és élvezd a pocakosodást! Sok fehérje és vas!

Almodo,
Akkor a Te gólyádat kapom meg szeptemberben, ha jól számolom! Hihetetlen hogy ilyen gyorsan elröpült az idő!

Farkasok J

ui: Melcsi, ne parázz jönnek még Unique és családja, Kriszta-trio rájuk emlékszem hogy korábban jelezték!
farkasok
 
 


Judit kedves!
Igen, tudom hogy jönnek, csak jó lenne még másokkal is megismerkedni, na meg látni a bébiket! Az enyém már nagyobbacska a többiekhez képest!
Remélem is, hogy átrepül az a gólya Hozzátok! Mit csináltok a fagyival?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Melcsi :)
Én nagyon szívesen mennék, de azt hiszem túl fárasztó lenne. A múlt heti esküvőn is kidőltem pillanatok alatt :)
De még gondolkodom rajta azért, mert nagyon jó lenne.

Kriszta :)
Egyelőre táppénzen vagyok. Már csak az utrot kapom, a többi gyógyival leállhattam hál istennek. Lassan kilábalok a hiperstimuból is, bár a hasam még mindig elég lufi, de a tüneteim szünnek szépen. Egyébként elvagyok: alvás, tv, olvasgatás és közben produkálok mindenféle terhes tüneteket :) Hál istennek csak enyhén, de hát ha kilenc hónapig rosszul lennék, azt sem bánnám, elég sokat vártam rá :)
Pénteken megyek ultrahangra. Nagyon várom :)

Juditkám :)
Első emeleten át szoktál repülni? Már meg sem ismerlek lassan :lol:

Nóri :)
Nagyon szép a lányod. És azok a kis párnás kezecskék... :)

Zsebikém :)
Ahogy a telefonban is mondtam :( és :) egyszerre.

Orsi :)
Tök jó, hogy mindjárt kezdtek megint. És hány gyerekszobát terveztek az új házba?
Néztem tegnap a Spektrumon az ikres műsort. Volt benne egy nő akinek ikrei vannak és most megint ikrekkel terhes, hát te jutottál róla egyből eszembe :) De leginkább azt mondom, kívánságod szerint legyen!

Puszi mindenkinek!

wish
 
 


Wish!
Én is néztem a műsort 31-én lesz az utoló két rész addig minden csütin lesz hát nem semmi feladat vár rám, de megoldjuk.:)
Lemerültem és nem találtam rögtön a töltömet. Sebaj így is jó sokat dumcsiztunk remélem már valamikor össze is tudunk futni. :)

Almodó!
Magadról is írjál. Kérünk poci képet és szoba képet, hogy tudjunk ötletet meríteni. :)

Judit!
Tudom hogy a harmadik drágám fentről fog vigyázni a testvéreire és ő egy igazi kis angyalka lett. :oops:
Ja akkor már értem azt hittem bekavarodtam a jogsiba.

Erika!
A Szabolcsba még a Kaáliba mondták hogy menjek aztán Gimessel is beszéltem és mondta menjek nyugodtan több szem többet lát alapon. Semmivel nem másabb ugyanúgy megnézték mindenüket és mértek tarkó redőt. Hajdú Krisztina állítólag a szakma csúcsa genetikában ezért ajánlották hogy mivel ikreknél rossz lesz az afp érték valószínű már most nézzék meg. :) De a dokinéni is mondta ne hagyjam magam megijeszteni.

Közkívánatra megcsináltam a vonalzómat és teszem fel a poci képet. :)

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


zsebike!
helyes a pocakod! Sajnálom a harmadik babaát, de a természet döntött helyettetek a nehéz kérdésben és lesz két gyönyörű
Kép Kép

A hajdú krisztát meg csak én is ajánlani tudom... Tényleg ő a szakma csúcsa... ezt szinte elsőkézből tudom :)
érdekes stílusa van, de vizsgálat közben nagyon rendes és figyelmes...

katyerina
 
 


Sziasztok,

Gyors leszek :( Párom szabin van a héten, így elengedték a macska farkát 8) (vagy hogy is van ez... :P )

Zsebi :)
Én is sajnálom a 3. babót, ugyanakkor tudom, mennyivel könnyebb lesz Neked és nemcsak a terhesség, de a végén az a tudat, hogy eleve nagyobb babókat tudsz majd a karjaidban tartani, szerintem sokat fog számítani. Kettőnél is lehet aggódni bőven (egynél is!), hát még háromnál! Jó pihizést!
Nagyon szépen növöget a pocód! :)

Melcsi, kedves :)
Leszünk bőven a talin, ne aggódj! :) Jó lesz! :) Már úúúúúgy, de úúúúgy várom! 8)

Wish :)
Jó, hogy itt vagy velünk! :) Nemsokára Neked is lesz kis hurkáskezűd :twisted:

Norka :)
Gyönyörűek vagytok! :)

Almodo :)
Mi újság Veletek? mindjárt szültök... Hej de repül az idő... Írj már valamit magatokról! Honnan tudjuk majd meg a nagy hírt??? :?:

Kriszta :)
Végre talizunk! :) A nyári melegekben én spagettipántosban járattam Laurát, nagyon vagány volt :P
Ja, ebből a bárányos szettből van nekünk 68 és 74 méret is. Szólj, ha vevő vagy a 74-re :oops: :oops: :oops:

Stella :)
Szédületesek a kis tökösek! :) Nagyon édesek!!! Ti is jöttök a talira, vagy ne kérjek lehetetlent? :roll:

Lányok,
Miért van az, hogy Laura már a 2. hete alig hízik??? :?: :evil:
Előtte ilyen heti 150-200-akat, most meg előző héten csak 50-e, most meg 60-at... Ugyanakkor tök jó a kedve, eszik rendesen, alszik is jókat (6-8 órákat egyhuzamban, sőt, mostanában nappal is bealszik szépen van, hogy 2-3 órára is). Miért van ez? Normális?

Egy parás mami :roll:

Puszi

KépKép
unique
 
 


Zsebikém : olyan szép a pocid és annyira örülök, hogy jól vannak a babócák. Sajnálom, hogy így alakult, de mindennek oka van... Kívánom, hogy a két pici gyönyörűséges babócád szépen fejlődjön és Te is bírd türelemmel na és fenékkel, háttal a sok fekvést !!!

Wish : remélem ma te is jó hírekkel jössz, nagyon megérdemlitek Ti is ezt a pici babácskát !!

Orsi : sikerült levetetni a vért ?

Unique : én nem értek hozzá :wink: de olvastam a Kismamában, hogy természetes dolog, ha az étvágy ingadozik. Ha jókedvű a baba és szemmel láthatóan nem beteg, akkor nincs teendő, majd visszajön az étvágy. Egy felnőtt embernek sincs egyformán jó étvágya - állt a cikkben :lol:

Tegnap egy kispesti gyógyszertárban 3-as ikreket láttam (mindhárom lány volt) annyira csodáltam az édesanyjukat, aki hősiesen kivárta a sorát (merthogy bunkó emberekből bőven van, senki nem engedte volna előre :twisted: ) ráadásul tömegközlekedve jár.. Érdekelt volna, hogy lombik babák-e, de nem mertem megkérdezni :oops: , nem magam miatt, őt nem akartam zavarba hozni.. Szóval majd megszakadt a szívem a vágytól :(
mniki
 
 


Niki!
Hamarosan sikerrel jártok ti is hidd el. Valóban furcsa és egy csoda egyben három baba. Le a kalappal a szülők előtt hogy végig tudják csinálni nem egyszerű feladat. Sokat gondolodtam rajta én is hogy egy két dolgot hogy lehet megoldani három babával.

Kedves anyukák, kismamák!
Tegnap nagy örömömben csak a lényeget nem krédeztem meg a babáim 5,2 5,3 cm és a tarkóredőjük mindekettőnek pontosan 1,2 cm ez jó? erről semmit nem tudok a doki néni azt mondta jó de hát aggodalmas vagyok szeretném tudni mennyi a tól-ig határ

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Unique!
A tesómnak is kb. ekkora volta babája amikor nem híott olyan mértékben mint addig semmi baj nem volt majd megint megindult a lényeg hogy hamizzon mondom én ezt nagy tapasztalt anyuka

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, köszönjük az érdeklődést! Én még a héten dolgozom, aztán jövő héttől táppénz :lol: . Jó lesz végre otthon lenni, már nagyon várom.
A gyerkőc - akit jelen állás szerint Márk-nak fognak hívni :lol: - szépen növekszik, pénteken (azaz holnap) megyek újra uh-ra, szerintem addigra már 2,5 körül lesz a súlya. De nem lesz nagy baba, azt mondták eddig, hogy 3 kiló körül várjam. És hát a császárra folyamatosan növekszik az esélyünk, mert nem akar irányba fordulni... Biztosan van valami oka rá, de egyelőre nem tudni, hogy mi... Majd kiderül... :cry:
Amúgy nagyon jól érzem magam, semmi vizesedés egyelőre, nem vagyok fáradt, és az éjszakák is jól mennek :lol: . Elég sokat mocorog, leginkább a fejecskéjét szereti kifelé nyomkodni a bordám alatt - mintha ott szeretne kimászni. Hát elég érdekes érzés tud lenni... :roll:

Babaszoba még nincsen készen, bár már szinte mindent megvettünk. Majd jövő héttől már csak erre fogom az időt fordítani, hogy mindent szépen berendezzek, már nagyon várom :lol: . Amint meglesz, teszek fel képet róla. A pocakomról megpróbálok most feltenni, kb. másfél hete készült - persze azóta ismét nőtt már...

Zsebi!

Nagyon édes kis pocakod van :lol: !

puszi mindenkinek, babáknak, mamáknak, pocaklakóknak és papáknak!

Almodo
Kép
almodo
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: