Sziasztok!
Kriszi!
Hú, haláli lehetett Zeze fiad!
Annyira aranyos... mi is már nagyon várjuk ezeket a pillanatokat, szerintem csodálatosak! Gondolom mennyire meglepődtetek, hogy ennyire keni-vágja a témát, csak titkolta!
Bea!
Kriszta átadta az üdvözleted, köszi
. A masszázs meg nagyon-nagyon jó volt, arany keze van a lánynak. A hordozókendőt eddig kétszer próbáltuk "élesben", eddig nem igazán tetszik neki, de majd kialakul.
Tejcsi meg nem tudom, talán indulgat. Van, hogy 1 óra után is csak 10 grammot mutat a mérleg, de volt már 50-60 is. Ma már a reggeli pótlást is kihagytuk, de este még kap, azt nagyon be szokta nyakalni és egész tűrhetőek is az éjszakák, legalábbis a nappalokhoz képest.
Biztonsági őr
. Én még szerencsére nem jártam így, csak néha észrevettem, mintha kiszemelt volna magának, úgy járt utánam. Egyszer a dm-ben válogattam a parfümök között, amik ki vannak rakva, ajándékba akartam venni, de olyan feltűnően beállt mögém a biztonsági őr, hogy átmentem inkább egy parfümériába (ez az Árkádban volt). Tudom, hogy vannak, akik lopnak, meg mivel én is eladóként működtam, tudom, hogy vigyázni kell, főleg akik csapatostul járnak, de akkor is bosszantó, mikor az embert ennyire figyelik.
Szerintem már annyi helyen van kamera, hogy meg sem fordulna a fejemben, hogy valamit elrakjak fizetés nélkül.
Marcsy!
Hát tök jó, hogy 3 gyerkőc mellett tudtatok lakást-szépíteni.
Én ma reggel (korán) belenyomtam a férjem kezébe a babát és órákon keresztül takarítottam, mert már annyira zavart a kupi. Persze közbe néha etettem is, meg ő megcsinálta a felmosást, porszívózást, de olyan jó, hogy végre nem a poros polcokat, vízköves fürdőt nézem. Na, ezek után jól is esett a masszírozás, mit ne mondjak.
Monee!
Jaj, de jó, hogy kicsit bepiált/atok/
. Ketten voltatok, vagy társaságban? Én Tamásom is nagyon ritkán iszik, de akkor ő is kicsit mulatságos, mert olyan felszabadult olyankor. Na nem úgy, hogy löki a hülyeségeket, csak olyan más, vidám.
Nem ám bolondra dolgozod magad! Csak szépen, komótosan.
Nyaralásról nekem is a punnyadás jut eszembe, mi nem vagyunk olyan nézelődős típusok, de lehet, hogy a kislánynak majd egyszer szeretnénk megmutatni néhány dolgot és ez változik(vagy punnyadunk tovább a vízparton, mert azt legalább élvezi
)
Netti!
Üdv közöttünk.
Én a terhességem alatt a Koppán dokihoz jártam, nem is volt vele semmi gáz egészen a végéig, mert az egy dolog, hogy épp elment szabira a szülésem alatt, de ezt az utolsó pillanatban közölte velem és azt már "nem kötötte az orromra", hogy meddig vakációzik. Persze én kiderítettem.
Amíg a gyerekágyon voltam vissza is ért (jóval túlhordtam a babát), de fel se nézett. A kórházban megszűnt a terhesrendelése, de szüléseket még azt mondta vállal, a Ferencesek utcájában van a magánrendelője, oda tudsz menni hozzá.
Borsayról sok jót hallottam, egyik bnőm pár hete szült náka, és hazajött a Balatonról, aztán ment vissza. Én rá szavaznék, ha a kettő közül mégegyszer választhatnék. Meg ő olyan kis mackós, aranyos.
Na, asszem mindenkinek írtam!
Sziasztok: Timi