Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is, csak beteg voltam.
Ti bébiételekkel kezdtétek a hozzátápit vagy friss gyümölcsökkel?

gwini
 
 


Gwini:én eddig friss gyümit adtam, 1x evett üvegest a Balcsi parton! :lol: De én nem zárkózom el a bébikajáktól, csak eddig még így megtudtam oldani, de ha nem lesz akkor kap üvegeset.
Mi bajod volt????? :shock:

Julcsi:gratula ám a lánykád fogacskájához, gondolom megkönnyebbültél, hogy végre kibújt!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ági, Nelli gyönyörű kislány. Ne aggódj, az én lányom is várat még magára a kanalasokkal, főzitől ökrődött, tejpépet kiköpte, egy kevés almát fogad el. Úgy tűnik, még nem jött el az ideje. Most pihentetem is a dolgot, 2-3 hét múlva állítólag a vasbevitel miatt javulni fog az étvágya. Nelli hányszor és mennyi tápszert eszik? Ja és milyen fajta tápit?

Márti! Küldtem privit, nagyon köszi a segítséget! Állati jó cuccokat vettünk az Auchanbe Barninak! Hosszú ujjú pólókat (700-1000 ft), farmert, pulóvert. Virág kapott egy polár kiskabátot, sajna neki nadrágos együtteseket nem kaptunk, bébi áru szinte egyenlő volt nullával. Ovis és iskolás cuccok viszont dögivel voltak.

Andi, Zsuzsi és a többiek merre vannak?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 

 
 

Olyan aranyos volt tegnap a kicsi fiam!!!!!A pelenkázón hasra fordult és az árnyékát tanulmányozta!!!!! :lol: Azt már észtre vettem hogy a napsugár is érdekli, múltkor a hintaágyon voltunk előttünk 1 napernyő volt és az oldalt beszűrődő fénysugarakat nézte nagy előszeretettel!!!!!Most 6:20-kor kelt na ez a 20 perc is sokat segített rajtam!!!!!! :wink:
Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!

Gabek téged elfelejtettelek hiányolni!!!!! :oops: Szóval merre vagy???Párod még mindíg szabin van??????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok! Kép

Most alszanak a gyerekek, úgyhogy gyorsan írok, ki tudja mi lesz később.
Már olyan régen írtam, de látom, nem volt olyan nagy élet itt azóta.
Megvagyunk, egyben vagyunk, csak kicsit felborul az eddigi "rend". Kezdődött ugye pénteken, amikor szinte nulla alvással és extra nyügivel zártuk a napot. Ráadásul nem 6-ig kellett kihúznom, mert apának dolga akadt, kb. 9 körül láttam először. Úgyhogy pluszban egyedül fürdettem, etettem, de a kaján már alvás volt. Szombaton sem vitték túlzásba az alvást. Vasárnap megkaptuk az oltást, nagyon jó babák voltak, akkor volt csak kicsi sírás, mikor szúrtak. Szerencsére se láz, se semmi nem volt, most már talán nem is lesz. A mérés szerint már csak 6 dkg közük a különbség, pedig volt fél kg is. Marci most nem gyarapodott sokat, kb. 60 dkg-ot, gondolom lemozogja.
Már Flórának is megy a hasról hátra, és kúszni próbál. Aranyos, ahogy a fenekét emeli, és a lábával löki magát, csak a keze még nem segít be. Így nem halad. :D
Tegnap megint sikerült szinte nullát aludni, este már a hajam téptem. Az nem lenne baj, hogy nem alszanak, de mellé még megy az üvöltés is. A foguk nem lehet, nem érzek, látok semmit, és igazság szerint nem is várom. Nekünk apával is kb. 9 hónaposan jött az első, gondolom nekik sem lesz másképp.
Kiváncsi leszek a mai napra. Most az a divat, hogy reggel esznek, aztán visszaalszanak, mint most is, aztán délután max. egy kis alvás még. A vacsin meg már olyan fáradtak, hogy bealszanak a kaján. Tegnap is már fél 9-kor aludtak, én is kidőltem 9-kor.
Na, jó hosszú lett a helyzetjelentésem.

Nálunk is vészesen megcsappant a ruhatár. Amíg jó idő volt, rendesen kinőtték a hosszú ujjú, melegebb ruhákat. Lassan bevásárlókörútra kell indulnunk.

Mosás: én Cloroxba áztatom a foltos ruhákat (fehér ruháknak valóba, mert én sehol nem találok színesekhez valót) éppen csak annyi ideig, amíg a folt eltűnik. Aztán mosom a többi ruhával a gépben.

Oltás: mi csak a kötelezőket kaptuk, az agyhártyagyulladás ellenin gondolkoztunk, de aztán elmaradt. Majd rákérdezek, hogy mikor lehet még, esetleg azt kérni fogjuk. Bárányhimlőset én nem akarok, főleg hogy Flóra elvileg már át is esett rajta. Inkább kapják meg ovisan, mint felnőtt korban több veszéllyel.

Márti!
Kipróbáltátok a csőrös poharat? Bevált?
Mi volt a természetgyógyásznál?
Úgy látom, lassan vízipisztolygyűjteményetek lesz. :lol:
Nagyon jók a sztorik, amiket mesélsz a kis családodról! Olyan jókat mosolygok rajtuk!
Puszi Szonónak az ügyes szobatisztaságért!!!
Ügyes voltál, hogy ennyiért találtál ruhákat a gyerekeknek. Nekem is körbe kéne nézntem! Persze Auchan kilőve.

Edit!
Örülök, hogy lassan rendeződnek a dolgok felétek. Tényleg fura, hogy a dokitoknak nem jutott eszébe a vashiány. Mi kb. 2 hetes koruk óta adjuk nekik a vasat, akkor Marcit fehérnek látta a doktornőnk, így megelőzés gyanánt mindkettőjüknek írt fel. A kórházba kerüléskor szép volt a véreredményük, de azóta is kapják a Maltofert. A dokink szerint ártani nem árt, inkább kapják, minthogy vashiányosak lehetnek. Most is napi 8 cseppet adok nekik.

Zsuzsi!
Mi újság Szandival? Orra, pöttyök? Te pöttyeid? Darazsak?
Nagyon ügyes lánykád van hallod, hogy már pörög-forog! Gratula hozzá!

Agica1119! Kép
Megnéztem a képeket, nagyon szép kislány Nellike!

Zsuzsófi!
Lassan költöztök? Hogy állsz a pakolással? Izgi lehet, én is akarok költözni!

Julcsi!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek, mégha kicsit előbb haza is kellett jönni. Nagy-nagy gratula az első fogacskához! Talán a többi már könnyebben jön. Kíváncsi leszek, hogy mennyire növesztgetnek majd a csajaid egyszerre.

Gwini!
Mi volt a bajod? Már rendben vagy?
Én friss gyümölccsel kezdtem a hozzátápit, de kb. 3 naponta adok nekik üvegeset is, hogy azt is megismerjék. Kerülhetek olyan helyzetbe, hogy nem tudok frisset adni, szeretném, hogy akkor az üvegeset is elfogadják.

Gabek, Barbi, Timi?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Gwini:csak hogy a kérdésedre válaszoljak, mert ugye tegnap nem sikerült.Szóval én is friss gyümivel kezdtem a hozzátápit, lánykámnál is aztán ő bébikaján nőtt fel. :lol: De az elején egyszerűbb is így mert ugye csak pár kanállal esznek és az üveges ált. 2 napig tartható el felbontás után.

Zsandi:már írtam a csőrös poharat:szerintem nem tudja igazán mit kéne vele kezdeni, csak rágcsálta!!!! :lol: De nem adjuk fel, szerintem jó konstrukció és tisztítani is könnyű!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:téged sem hiányoltalak :oops: , pedig gondolok ám rátok, főleg mikor a C&A-s body a kezembe kerül!!!!! :lol: Na mi van a pöttyökkel?????Zsombi lábszárán is van néhány, de szemmel nem látható, csak érezni lehet. :shock: Hétvégén mit csináltatok????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

Vagyok, csak tegnap extra nyűgös napunk volt. Ráadásul délelőtt átjött a sógornőm a hat hónapos terhes barátnőjével. És tőlem kért tanácsot, mit vegyen és mit ne, stb.! :shock:
Délután meg a nővérem jött a kislányával, szóval tegnap nem unatkoztam. :lol:
Azt hiszem eljött a Szandinál az idegennél nem jó időszak. Sógornőmet eddig imádta, de tegnap csak egy percre felvette és már üvöltött.

Megint bejött egy darázs, pont etettem így szegény kiscsajt le kellett raknom, még kizavartam a bogarat. Rettegek, hogy valamelyikünket megcsípi, vagy esetleg a macska rosszul kapja el, és őt csípi meg. Gőzöm sincs, hogy honnan jöhetnek.

Tegnap beszéltem a dokival, mivel nem múlik a takonykor, holnap megint megyünk további vizsgálatokra. Remélem, nem talál semmi szövődményt.
Az elmúlt napokba rengeteget bukott (a doki szerint, azért mert oldódik a takony és lenyeli), és ettől tele lett az arca kis kiütésekkel. Nincs valami ötletetek, mivel kenjem be?
Az előző pöttyök elmúltak, mind a kettőnknél.

Ágica: nagyon szép kislány Nellike. A tehenes bady meg szuper!! :lol:

Márti: én ma a Szandinak megmutattam a tükörképét, és nagyon élvezte. Ha anyós ez tudná! :lol:

Andi: nem irigyellek én egy babával is kivagyok ha nyűgös, neked meg kettő is van. Minden elismerésem a tiéd!!

Edit: kaja ügyben nem sok javulás van. Egyik nap 650 ml-t eszik a másik nap 800 ml-t, de kínszenvedés beletömni. Mindenre figyel csak az evésre nem. Van, hogy háromnegyed órába is tart míg megeszik 100 ml-t. Ráadásul össze vissza van, hogy 2 óra van hogy 3,5 óra telik el két kaja között. :?

Végre alszik, megyek pakolok egy kicsit, mert jön az apukám!!

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:akkor ma is lesz társaságod!!!! :lol:
Zsombi is imádja magát nézegetni a tükörben és ő is minden másra képes figyelni kaja közben csak az evésre nem!!!!!Szoni is akkor áll neki bohóckodni!!!!! :lol:
Kiütésre nem tudok semmit, szerintem inkább ne nyúlj hozzá!!!!!
Remélem nem lesz további gond a Szandival, akkor most ehhez a dokihoz mentek, aki foglalkozott most veletek?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Igen ahhoz a dokihoz megyünk. Csak az a baj, hogy ő csak az I. sz. Gyermekklinikán dolgozik. Az pedig tőlünk elég messze van. Az tudom, hogy házhoz is megy, mert a főnöknőm gyerekeihez is ő jár. De szerintem egy vagyonba kerül. Na mindegy azért megkérdezem.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Azért jó hogy találtatok 1 megbízható dokit, én is szertnék ilyet magunknak!!!!Azért kérdezd meg az nagyon jó ha kijön, mikor nagyon beteg a babód, legalább nem kell hurcolni és várakozni vele!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na mi a helyzet????Mindenki szét van esve?????Vagy nyaral mindenki?????? :shock: :roll: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mindenki pihizik?

Andi! Te hogy adod a Maltofer cseppeket? Kajakor kanállal vagy bele a tápszerbe? A kaki nálatok is sötét tőle? Egyébként mekkorák most a babák? A nem alvás lehet ám a fronttól is. Őket is zavarja egyszer a pokol meleg máskor meg az őszi hideg.

Zsuzsi! Nem lehet nálatok is vashiány? Az orrocskáját Szandinak szívatni is kell? Milyen egyéb vizsgálatokra gondolt a doki? Egyébként nálunk is teljesen így zajlott az etetés, kis javulást már azért látok.

Nálunk meg egyedül nem akar meglenni a kisasszony. Pár perc után olyan nyafiba kezd, hogy csak na. Ma is vittem magammal mosni, teregetni, mosogatni. Hordozóba ült, én meg beszéltem hozzá, és hangosan rötyögött. Ha meg nem látott, már kezdte is a bömbizést.
Reggel 1/5-kor kelt és nem aludt vissza 8-ig. Lassan kezdek mosott sz@r lenni, kb. 11-kor fekszek, és hajnalban kelek.

Megyek, mert Barni húzogat mesét nézni.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk, várom az ingatlanost. Szorítsatok, hogy most már vegyék meg a lakást, olyan kicsi négyőnknek. Na meg a konyha...

Dobok képeket, mert ezzel még lógok. Tegnap nem engedte.

Kép Hát igen, Dorinát diétára fogtam...


Kép A jó levegőn

Kép Dorina két falat között...

Kép Livi a párna

Kép Szia! Hát te?!

Kép Átmászok rajtad!

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:tök jók a képek, főleg ez az átgázolok rajtad nagyon tuti :lol: :lol: !!!
Szorítok lakás ügyben!!!! :wink:

Edit:hasmenésre Szoninak mit tudsz ajánlani??????Olyan vizeset produkál, hogy csak na!!!!!! :( Remélem nem lesz beteg!!!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Julcsi,
szuperek a képek!Nagyon édesek ezek a lányok!

Márti,
nem akarok belekotyogni,de próbáld meg a Smectát,az szokott segíteni,de többször kell adni,mert a bélflórát is rendezi!
különben ez a nyári vírus nálunk is végigment,1-2 napig tartott szerencsére!
Na,meg alma,banán,répa és diéta,de gondolom ezeket tudod! :D
Hát akkor jobbulást Szoninak,küldök sok gyógymanót! :lol:

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:köszi , a diéta folyamatban:keksz, pirítós,sós krumpli teával. :lol:Répáért nem lelkesedett, de a Zsombi turmixait meg szokta kívánni így holnap alma-banán lesz a menü.Az mégiscsak finomabb ami a tesóé!!!!! Hangulata csuda jó, ma aludni sem volt ideje :shock: !!!Igen azt a Smectát írta régebben az Edit is, erre gondoltam, csak a nevét elfelejtettem!!!!!!Hiába no öregszem!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma Zsombi kinézte apa kezéből a bundáskenyeret, még nyúlt is érte!!!!! :shock: :lol: De felhomályosítottam , hogy még itt nem tartunk!!!!! :lol:

Írjatok már valami izgit, mindíg csak én dumálok!!!!! :roll: :oops:
Ha nincs sztori akkor képeket kérek.......naaaaaaaaaaaaaa!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Én dobtam képeket, ti jöttök!

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok:)

Bocsi hogy nem voltam :oops:

Ma aláírtuk a hitelszerződést, háááát jól eladósodtunk vagy 25 évre:):):):) Ennek ellenére vhogy nagyon boldog vagyok:) Juhééééé:)

Viszont hogy üröm is legyen az örömben, nem fogun még költözni:(:(:(:(: Sajnos az eladónak nem lett kész a háza, amíg pedig nem kulcsra kész, addig nincs szemle, értékbecslés, és hitel sem:( Szóval leghamarabb szept. 5-10 a költözés:( Sírok:( Apa még jobban, mér nagyon örült hogy felmondhat....

De van még egy jó hír:) Kaptunk anyatejet, így 2-3 hétig dobjuk a tápit:) Be is vágott a csajom belőle vacsorára 3 dl-t:)

Ő egyébként mamizott ma egész nap (nem bírtak vele:)) A fiam meg jött velünk mert ő vonatozni akart:) Aztán végigaludta az utat oda-vissza:) De nem baj, metróztunk, villamosoztunk és buszoztunk is:) teljesen ki voltak elégítve az igényei:)

Agyhártyagyuladás elleni: Bencének 1 éves kor után adattam be (olcsóbb mert csak 1 kell) és addig úgyse vittem olyan közösségbe hol veszélyeztetve lenne.

Bárányhimlő: vacilálok, mert semmi kedvem 3 hétig (jó esetben ha egyszerre jön ki rajtuk) karanténban lenni, de nagyon aggódok hogy nehogy felnőttként legyenek betegek, mert az sokkal rosszabb....egy jó dolog szól még mellette: övsömör ellen is védelmet nyújt.

Kullancs elleni: Nem adattam be. Ha tudtam volna hogy megy nyaralni a kölök, akkor úgy készülök, de hirtelen ötlet volt...hál. istennek, benne nem volt 1 se. Állítólag az A vércsoportot nem szeretik...

Julcsi! Az a mászós nagyon jóóóóó:) A többi is:)

Na pusz megyek aludni:)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Julcsi, szenzációsak a képek, mindegyik nagyon tetszik!!!! Tündériek a csajaid!!!

Edit!
Én a Maltofert este adom nekik, kaja közben, egy kiskanálba teszek tápszert/tejet - amíg az volt, belecsöppögetem, és így kapják. A védőnő azt javasolta, hogy ne az egész üvegbe tegyem, mert ha nem fogy el mind, akkor a gyógyszer sem biztos, hogy lecsúszik. Így adom a D-vitamint is. Drágák, mert néha nincs kedvük megenni, összeszorítják a szájukat, de azért ált. én győzök. A gond csak az vele, hogy rémálom kiszedni a ruhából, ha oda is jut. Ezért Apa már le van tiltva a beadásról, neki sikerült a felélt mindig a gyerekek ruhájára önteni. (Persze a gyerekek ennek aktív résztvevői. :D )

Zsuzsi!
Flórámnak is vannak apró pöttyök a szája körül. A védőnő szerint a nyáltól lehet, ahogy eszi a játékokat. Nekem azt javasolta, hogy a vitaminos popsikrémmel kenjem (gyógyszertári). Nem tudom, hogy a ti pöttyeitekre is jó lenne-e, de bajt nem csinálsz vele, az tuti. Bár állítólag nem elmúlasztja azokat, hanem inkább csak táplálja a bőrt.

Márti!
Szoni jobban van?

Zsuzsófi!
Grat. a szerzdősékötéshez. Azért a szept. eleje sincs túl messze már.
Tényleg fura, ahogy az ember örül az eladósodás ilyen formájának. Valahogy mi is így voltunk annak idején, kár hogy utána mindig kell fizetni. :D De már csak 16 év van vissza! :lol:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Egy-két kép:

Marci lebirkózta Apát
Kép

Flóra eszik
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:nagyon jók a képek, látom Marci jó rőben van!!!!! :lol:
Szoni ma még nem produkált, úgyhogy reménykedem, hogy ennyi volt!!!!! :roll:

Zsuzsófi:gratula a szerződékötéshez, ezt a kis időt már fél lábbal is kibírjátok!!!!

Julcsi:mi volt az ingatlanossal?????

Zsuzsi:jelentkezz a doki után, hogy mit mondott!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Tegnap megkaptuk a szurit, de szerencsére nem volt nagy sírás. Elég hamar megnyugodott. Utána el is mentünk egy kicsit sétálni és ő meg szépen be is aludt.

Zsuzsófi: én is gratulálok a szerződéskötéshez. Hát elég furcsa, hogy ennyire lehet örülni az eladósodásnak. Emlékszem mi is úgy örültünk neki. Nekünk is még 17 és 1/2 év van vissza. :( Nagyon-nagyon sok. De hátha nyerünk a lottón addig. :wink: :lol:

Julcsi: tündéri ez a két leányzó.

Nellikének is vannak apró pöttyök az arcán a szája körül. Nekünk is azt mondta a védőnő, hogy a nyáltól lehet. Nem javasolt rá semmit. :cry:

Teszek fel én is egy pár képet: :D

Fürcsi Apucival:
Kép

Hol vagyok?????????
Kép

:D :D :D :D :D
Kép

Kép

Szép napot mindenkinek.

Kép
agica1119
 
 


Jaaaaaaaaaaaajjjj!
Ez nem sikerült, de megpróbálom mégegyszer:

Fürcsi Apucival:
[img]
http://www.babanet.hu/album/albumimages ... 231580.jpg[/img]

Remélem most már jó lesz.

Kép
agica1119
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nem akarja az igazságot. Na majd legközelebb megpróbálom. Pedig ugyanúgy csináltam, mint a többit. Csinálom még egy próbát, ha most sem megy akkor majd később lesz próba.

Fürcsi Apucival:
Kép

Kép
agica1119
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!


Puszi.

Kép
agica1119
 
 


Sziasztok!

Gyomorrontásom volt, de már túl vagyok rajta.
Nórika se nagyon akar aludni napközben. Éjjel viszont alszik 9 órát, de azért nappal is kellene. Eddig aludt de és du is kb 2 órát, de mostanában nem akar. Most elaludt 10 perce. :lol:
És hol veszitek a babáknak a friss gyümit? Bio kell vagy nem? És hogy kell megcsinálni? Még csak infót gyüjtök, mert még van tejem, de ha kevesebb lesz, akkor adok én is gyümit.

gwini
 
 


Márti!

Bocsi, most láttam, hogy hasmenés ügyben tanácsot kértél. A javaslatom nekem is diéta, Smecta és Normaflóra. Természetgyógyász mit javasolt? A múltkor is volt hasmenése ugye? Nagyon csendes vagy ma, hiányoznak a képek is.

Zsuzsófi! Haragszol valamiért, hogy a kérdésemre nem kapok választ, vagy csak elkerülte a figyelmedet? És Apa hol fog dolgozni?

Andi! Köszi az infot a vasbeadásról. Ha nem nyitja ki a száját, én Apát megkérem, hogy a cumisüveget tolja a szája felé. Azt be akarja kapni, én meg hopp, már be is öntöm a szájába. Engem az idegesít, mikor egy kicsit bukik, - néha - sárgás tápi jön vissza. A gyerekek nagyon szépek. Tényleg, kire hasonlítanak? Téged még csak oldalról láttalak képeken, szemből nem, apát végképp nem, így meg sem tudom ítélni.

Julcsi! Gyönyörűek a babák. Szerintem Livi nézése tiszta Apukája. Érdekes lehet az élet velük, de le is foglalják egymást. Olyan szoros lehet a kapocs közöttük! Andi babáit mindig csak külön látom, Te is most mutattad meg közös produkciójukat először. Nem tesznek egymásban kárt? Gondolok a szemükre, arcukra.

Ági! Ahol Nellike az apukája lábán csücsül, mintha csak Virágot látnám. Egyébként már az albumba is feltűnt a gyerekeink közötti hasonlóság. Hogy haladtok az evéssel?

Megyek alukálni egy kicsit, ma is meg volt a hajnali kelés.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Na most jutottam 1 kis levegőhöz.Nővéremék ma jöttek haza a Balcsiról, így behívtam őket ebédelni, úgyis az M7-esen jöttek!!!!! :lol: Így Szonit is jól lefárasztooták a gyerkők, bár nem kellett nagyon nyúzni, mert így is le volt már merülve kb. negyed 7-kor kelt!!!!! :shock:

Edit:a hesmenés csak tegnap kezdődött, hétfőn voltam a term.gyógyásznál, ha nem akar elmúlni majd felhívom, még most is híg a dolog (igaz gyógyszert még nem adtam), de nem olyan gyakori, még várok 1 kicsit!!!!!

Mi is vettünk habtapit, na 1-et már szét is téptek, de hogy ki volt azt nem láttam, mert Szoni elszakította kicsit aztán valamelyikük végképp kinyírta!!!!!! :lol: Zsombi is úgy széttudja bombázni, hogy csak kamillázok!!!!!

Egyébként a természetgyógyász mondta -említettem, hogy Zsombi nem sokat alszik napközben(mostanában max.3-4 órát azt is részletekben), hogy a mai gyerekek mások mint a régiek voltak, nincs sok alvásra szükségük napközben!!!! :shock:
Bár én annak nagyon örülök, hogy éjszaka 9-10 órát is alszik a drága!!!!!!Ez a lényeg szerintem!!!!!

Gwini:sajnálom a gyomorrontást, de még "szerencse", hogy te voltál beteg és nem a babó.Mi voltunk biopiacon, hááááát horror árak vannak 1kg alma 800.- ,1kg barack 1000.- Ft volt, mi ezt nem engedhetjük meg magunknak.Próbálunk piacon vásárolni, magyar gyümiket, bár öreg néniktől még nem sikerült csak a biopiacon.Répa meg van a kertben, meg szilva is lesz. :wink:

Ági:milyen kis szépség a lánykád, és hősiesen viselte a szurit!!!! :lol:

A csendességem meg csak azért van, mert ha idejövök és látom, hogy én vagyok az utolsó hozzászóló akkor nincs kedvem írni még ha lenne mit akkor sem!!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti! Na nehogy kivonulj már! Mi lesz velünk Nélküled? Én is nagy dumás vagyok, de a betegségek óta annyira kimerültnek és kedvetlennek érzem magam. Apa elment 1/4 4-kor hajnalban, azóta nem is láttam ma még. Mennénk nyaralni, de mi a szart csináljak a Balatonon ilyen gyatra időben. Nincs tipped, hová mehetnénk Magyarországon rossz időben? Barninak kellene elfoglaltság, uszoda - meleg vizes -, játszószoba, játszótér, kiránduló helyek, esetleg állatkert.

Írhatnék én magunkról sokat, de érdekel valakit? Pl. Virág kedvenc altatódala a csicsija babúja. Egyik este azt mondja Barni, hogy énekeljem el a cicijót. Hát mire rájöttem mi az? A szoptatás körül gondolkodtam. Ezek nekem fontosak, de másnak nem hiszem, hogy érdekes lenne.

Kicsit depire sikerült, de tudjuk be annak, hogy az utóbbi időben nem sütött a nap nálunk.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:lehet, hogy lejárt lemez, de mi tavaly Alsópáhokon voltunk, igaz kicsit drága, de benne van a svédasztalos reggeli + vacsi.Van sok-sok medence kinti benti, van játszóház, játszótér, felnőtteknek masszás , fodrász, kozmetik meg minden.Mi nagyon nagyon élveztük!!!!!És ugye a szomszédban vannak ZSANDIÉK, de ezt akkor még nem tudtuk!!!!! :wink: Engem érdekel minden, amit gondolod hogy leírsz.Nálam az altatódal is toppon van, bár Zsombinak még nincs kedvence és Szoni is csak néha mondja hogy mit szeretne, időszakos "slágerek" vannak!!!!!!Én nem akarok kivonulni, szeretek közétek jönni, csak azt is szeretem ha olvashatok is valamit, nem csak én nyomom a sódert!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

Tegnap egész nap csak jöttek csak jöttek az emberek. Mindenki meglátogatott, ettől aztán teljesen lemerültem.

Voltunk a dokinál. Azt mondta most nem hall semmit, de azért vett megint mintát, holnap lesz meg az eredmény. Ha megint találnak valamit csak akkor kap antibiotikumot.
Azért már sokkal jobb a helyzet. Még azt is mondta, hogy egy kis váladék természetes, meg hogy azért ad ki néha furcsa hangokat, mert az orrmandulák ilyenkor megvannak dagadva. De ez nem baj.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Juli, Andi Ági: nagyon szépek a babák!
Nekem is azok a képek tetszenek leginkább, ahol a két baba egymáson mászkál. Annyira aranyosak.
A Flóra evése sem semmi. Legalább tudom, mire számítsak.
Áginál meg a „hol vagyok” ilyet a Szandi is szokott csinálni. :lol:

Remélem a Ferkó nem olvassa a fórumot, mert ha most belenéz engem kinyír.

Szóval az egyik macskánk állandóan ellopja a Szandi cumijait. :shock: Már nem győzök ujjakat venni. De pár napja rászokott, hogy a cumisüveg cumiját vigye el (felugrik a konyhapultra, amikor nem látom) és darabokra rágja.
2-kor letettem a Szandit aludni, de nem csuktam be az ajtót, mert hát nem igazán mennek be. Egyszer csak látom, hogy jön a Pamacs szájában az a cumi, ami mindig az ágyban van. Még nem gyanakodtam, gondoltam a Szandi kilökte.
Folytattam a vasalást, de gyanús lett hogy nem látom a macskát. Benézek a szobába és a kiságyban a Szandi lábánál aludt. Ilyet még soha nem csinált. Még ha üres az ágy akkor se megy bele, nem ha a gyerek is benne alszik
Nem tudtam sírjak vagy nevessek. Persze kivettem és kapott a seggére, de olyan édesen aludt. És tényleg nem ért a gyerekhez.
De levontam a tanulságot, mindig zárva kell tartani az ajtót.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti képei

Ádám a vízipaci
Kép

Együtt a járókában
Kép

Reggeli Doróhoz bújás
Kép

Simogatom Apát
Kép

Szépségünk
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit: érthető hogy mostanában lehangolt vagy azok után amiken átmentetek.

Ma a korházban beszélgettem egy anyukával. A kislánya 24 hétre született 900 g-al. Nem tudom leírni, milyen kis picike volt pedig már 4 hónapos!! Elmesélte hogy 3 hónapig voltak korházba és hogy még most sem akar enni. Már kétszer került a kiszáradásig.

Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy hálás lehetek, hogy nekünk csak egy kis takonykor jutott.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Még jó, hogy leírtam a múltkor, hogy senki nem nyitja rám napközben az ajtót. Azóta szinte minden napra jutott valaki. Ma is Zsolti kedves rokonai voltak, most látták először a babákat. Tényleg szeretem őket, a nagypapa testvérei, aki egyébként már nem él. Kicsit el is úsztam, de most míg kel a pizzatésztám, bekukkantottam.

Kaptunk nagy csomagos Liberót. A múltkor vettem, de úgy döntöttem, hogy a Pampers jobb, így nem veszek többet, és a játékokért sem szállok így harcba. Így viszont akkor már van 4 nyuszimintám, beszerzek még egy 5-ödiket, hogy meglegyen az a rágóka, vagy micsoda. Ha már így alakult... :D

Edit!
Én kiváncsi vagyok minden történetedre, ami csak úgy eszedbe jut, arra is. Szívesen olvaslak, úgyhogy írd le mindig bátran. Gyerekek nem tudom kire hasonlítanak :oops: , én béna vagyok az ilyesmihez. Ami tuti, Flóra haja vörös, mint az Apukájának volt. Nem igazi vörös, gondolom szőke lesz majd idővel. Kár. :D Marcira mondják, hogy inkább rám hasonlít, de pl. mindkettejüknek vadító sötétkék szemük van, nekünk meg zöld. Ki érti ezt? :)

Zsuszi!
Nem semmi a cicás sztori! Azért legyél résen, ami a kiságyat illeti. Örülök, hogy jobb a helyzet Szandinál, akkor talán az antibiotikuot is elkerülitek! Így legyen. Igen, tényleg szerencsések vagyunk, hogy egészségesek a törpéink, néha megtűzdelve egy "kis" megfázással, vírussal. Nekem nagy félelmem volt egyébként, hogy nehogy ne legyenek egészségesek.

Márti!
Tessék írni, mégha a te hozzászólásod is az utolsó! :wink: Mi is szeretünk olvasni. :D (Persze csak vicc, én sem írok akkor, ha előtte velem volt tele az oldal, de azért te tégy másképp!)
Milyen finomsággal vendégelted meg a nővéredéket?
A képen ki Ádám és Doró?

Gwini!
Örülök, hogy túl vagy a gyomorrontáson, és szerencsére a manód nem kapta el. (Lehet ez nem is fertőző. :oops: )

Andi
Kép
zsandi
 
 


Csak paradicsomlevest meg rakott krumplit csináltam, de ízlett nekik!!!! :wink: Sőt a legkissebb a Saci sajtos tésztát evett és nagyon megköszönte, mondom örülök, hogy ilyen egyszerű kaja is így ízlett!!!!!Ádám a keresztfiam, a Dóró pedig a Szoni naptesója(ez az én agyszüleményem :lol: ):10 év külömbséggek ugyanazon a napon születtek.És amúgy meg a nővérem gyerekei!!!!! :lol:

Zsombi olyanokat kurjongat jókedvében :lol: :lol: :lol: , megtudnám zabálni olyankor!!!!

Edit:szóval szuper volt Alsópáhok, de lehet hogy már nincs hely mert hamar elkapkodják ám!!!!!Írigylem a tulajt, biztosan nincsenek anyagi gondjai!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Vár mindenkit szeretettel Alsópáhok, no meg én is! :) Kb. 5 percre lakom a szállodától. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:mi csak jövőre tervezzük!!!!!Addig ne költözzetek sehova!!!!! :lol: Bár úgy olvasom van egy kevés idő míg törlesztitek a lakáshitelt, de attól még költözhetnétek.....na ebbe nem bonyolódom bele!!!!

A legjobbat nem is meséltem:ez a hasmenéses dolog a pelusból is kifolyt(tegnap a mejdnem alváshoz vettünk pelust akkor kezdődött), így bugyiban nyomult királylány.Már 2 napja olyan vagyok mint 1 mosómedve!!!!! :lol: Szóval ma de.lementünk alighogy leérünk a kiscsaj közli hogy kakilni kell, és elkezd totymorogni fölfele!!(merthogy nem tudom hány lépcsőt kell megmászni)Na nekem se kellett több a hónom alácsaptam és rohantam fel, a másik kezemben meg Zsombi lobogott.Tuti jó szintidőt futottam, mert utána kapkodtam a levegőt, meg arra gondoltam végig, hogy ha ezt látná valaki, biztos meghalna a röhögéstől!!!!!De minden jó ha jó a vége:ODA ÉRTÜNK IDŐBEN A WC-RE!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:gondolj bele, annak a babának még csak most kellett volna kibújni a pocakból és eddig élvezni az anyai meleget gondoskodást odabent.Azon sem csodálkozom, hogy nem jó étvágyú hiszen fejletlen volt még és mennyi mindenen ment keresztül!!!!!AZ én egyik unokatesóm a 30-ik héten szülte meg a lányát, de már behozta a lemaradást, oviba jár és semmi sem látszik rajta!!!!! :lol:
Az egy dolog, hogy nekünk nem jött össze a szopi, de egészségesek, gyönyörűek a babóink, jól fejlődnek.....úgyhogy hálát adhatunk, hogy ilyen szerencsések vagyunk!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hoztam egy-két képet.

[^]

[^]

[^]

gwini
 
 


Na még egyszer.

Kép

Kép

Kép

gwini
 
 


Nórikának megnőtt a haja! :lol:

Kép

Na jó, csak vicc volt!

gwini
 
 


Sziasztok!
Tegnap vártuk az ingatlanost, hozott volna lehetséges vevőt. Persze a pasi visszamondta, hiába vártuk. :( :( :( Nem kell valakinek egy 1,5 szobás lakás? Mi már kinőttük.

Csajok, ezek a képek. NAGYON jók. Győzedelmes Marci, Maszat Flóra, Csodálkozó Nelli, Kishercegnő és Cumimatyi, Vigyori Nóri a kis hosszúhajú... Még képet! Nagyon jók. Jókat nevettem. Szépek a csemeték.

Zsuzsi, a cicás sztorinál a cicu nem féltékeny? Merthogy azt csinálja amit a nagytesók szoktak. Én is kérek cumit stb. Jó hogy jobban van a picur. Még mindig ki vagyok akadva a "semmi gond" dokitokon.

Márti, Edit tessék írni. (Jóvanna mondom én!) Mondjuk én írnék, de ha anyukám itt van ( a héten még mindennap átjött) akkor nem tudok jönni. Szegényke átjön segíteni, mintha neki nem lenne elég dolga.
Márti, azért megnéztelek volna csúcsidőt futni két gyerekkel. Javul a fosi?

Gwini, gyomorrontás errefelé is van. Apjuk eléggé rohangál. Remélem csak összeevett valamit!

Képzeljétek, Líviám felállt. Fent volt velem a nagyágyon vártuk a tesó megfürösztését. Van az ágy felső végében a falnál az egyik kiságyból az eredeti gyerekszivacs, jó színes mintás. Épp gyönyörködtem a meztelen csemtémben, ő meg nagyon skerázott a szivacsra. Addig kapaszkodott fel rá, amíg egyszrecsak felállt, pár másodpercig állt, aztán letérdelt. Majdnem leestem az ágyról. Persze még nem elég erős a lába, de ha így küzd mint ma is... egyfolytában bukfencezni akar, sztem így erősíti a lábát vagy nem tom. Dorinám legujjabb "szerelme" a rézküszöb. Állandóan odamászik, nem győzöm elrángatni, tapizza meg enné... Pedig adok neki enni. Nem lehet, hogy vashiánya van? A színe jó, de az sztem csak a naptól. Vagy ez nem ettől függ?

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:iwiwre felraktad a lakáshírdetést?????Meg a neten is van sok ingyenes hírdetési lehetőség!!!!Mi is mikor árultuk a kislakásunkat, mindenhova felraktam.És hány ingatlanosnál van bent a lakás?????Nekünk 5-6-nál tuti meg volt hírdetve!!!Igaz horror jutalékot kérnek, de manapság falragaszokkal nem érsz semmit!!!!!Szorítok, hogy hamar túladjatok rajta.Ez a Havanna telep, akkor nem lesz egyszerű!!!!!!! :roll:
Livi felállt :shock: az nem semmi. mégha csak picit is !!!! :shock: Nem győzők csodálkozni :shock: :shock: :shock: !!!!!
Julcsi azt elhiszem, hogy itt álltál volna stopperral!!!! :lol:
Szoninak a legújabb tudománya a kinti pisilés.Ha lent vagyunk emiatt nem rohangálok ám!!!!! :lol: Csak az a gond, hogy mindíg lepisili a bugyit-gatyót, nem húzza előre és mindíg így jár!!!!! :lol:

Zsuzsi:én azért nevetek a cicádon, mert elképzelem cumival a szájában!!!!! :lol: :P :lol: Vagy melyik végét kapja be????? :shock:

Csajok!!!!Ugye mindenkinak vannak gondjai!!!!Na nekünk is: beázik a vacak tető, kipufogó ki van lyukadva, apa telefonja nem mindíg csörög :shock: .......de tegnap rájöttem(na jó néha kitisztul a tudatom :lol: ), hogy mennyire nagyon boldog vagyok :lol: :lol: :lol: .Igaz, hogy egész nap meg sem állok, meghalni sincs időm, de olyan nagyon jó hogy ilyen tündéri gyerekeink vannak(na jó mikor Szonit elkapja a gépszíj nem úgy néz ki mint 1 kisangyal!!!!), az esti fürdetés, összebújás a gyerkőkkel(apával tegnap nem sikerült , mert kidőltünk=nem baj biztos lesz esőnap :lol: ) :wink: !!!!!Apa fürdött velük, aztán a fiúk kiszálltak a kádból én mostam a kiscsaj haját(igaz eszembe sem volt, hogy kéne, pedig másfél hete a nővérem gyerekeivel mosta meg utoljára :shock: :oops: ).Szóval rádöbbentem , hogy milyen szerencsés vagyok!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na most akkor gondolkodunk egy találkozón vagy mi van?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Úgy tűnik, jobb a kedved. A bugyival mi is így jártunk és járunk mindig állva pisilisénél. Apával mi sem bújtunk össze, szegény tegnap 3-szor volt Pesten, autókat vizsgáztatott. Egyesével vitte őket. Akárhogy is számolom, az min. 600 km. Egyébként már megint nem bírsz aludni?
Ma megyünk néhány őszi ruhát venni, farmert, pulcsit.
Nálunk is vannak ám gondok. A zuhanykabinunk 2 éves, és nem lehet teljesen összehúzni. Szerintem kampó neki. A fél éves telefonom már másodszorra szoftverhibás, állítólag a múltkor megcsinálták. Most megint szervizben. A 2 éves csempénket a falnál újra kell fúgázni, mert a padlófűtés a rugalmas fúgát összeszárította, most meg rés van a falnál. De nem mindegy? Másnak még egy szobája sincs és van 10 gyereke.

Köszi az Alsópáhokos tippet, meg fogom nézni Interneten. Ha összejönne, Andi megyünk ám hozzátok!

Nórinak édes a kis husis pofija. Tényleg nagyon szép kisbabák vannak nálunk!

Julcsi! Nem semmi a kiscsaj! Ámulok és bámulok! Lassan készülj fel görkorival mehetsz utánuk.
Apa jobban van?

Zsuzsi! Azért ez a cica-cumi sztrori nem semmi. Irigylem a humorérzékedet, én biztos kidobtam volna két lábbal a lakásból. Hozzá kell tennem, én állatot nem tűrök meg benn, szerintem kint a helyük. Azért nehogy megharagudj ám! Mit csinálsz, ha Szandi elkezdi élni felderítő körútjait?

Hadd dicsekedjek. Virág tegnap este vacsizott, majd reggel négykor kelt csak. Igaz, csak hatig aludt utána, most meg dumál a hátam mögött, de már ez is haladás. Valószínű azért nem kelt, mert végre normálisan evett napközben. Nem akarom dicsérni nagyon, mert még a végén elbízza magát.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Ja! Taliban benne vagyok, szerintem tűzzünk ki egy időpontot! Helyszín hol legyen? Én is szívesen látok mindenkit. Kiskunfélegyháza Kecskemét után van Szeged felé. Kecskeméttől 20 km. De én rugalmas vagyok, tudunk menni Pestre is.

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Taliban szerintem először a helyszínt jelöljük ki. Merthogy szanaszét lakunk. Térképisták előre, nekünk végülis mindegy ha tudunk kocsit szerezni.

KépKép
kgiulia
 
 


Gyertek hozzánk!!!!!!Aki az M7-esről jön annak is útba esünk, és van 1 pár szobánk!!!!Túrótortát ígérhetek, meg majonézes krumplit, sajtsalátát és kókuszkockát is.Meg mindenki hoz valami mozdíthatót otthonról!!!!! :lol:

Na kicsi fiam fél 6-kor kelt!!!!! :( De szerintem azért mert vacsinál nem igazán volt éhes, mert nem sokkal előtte nyomta be a maradék gyümilevet, így csak 90-et evett!!!! :shock: Máskor erre figyelni fogok!!!!!! :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja a cím:XI.ker.Bod Péter u.ha valaki utána szeretne járni, de nem nagy ördöngősség a Petőfi laktanya fölött a Sas-hegyen vagyunk.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?